Bort

Tuesday, 26 October, 17:36

Nyheter om Bort

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 okt 21 kl. 08:04

Mange saker lagde Bort hjå politiet

I 2020 var det ei merkbar auke i meldingar som blei lagde Bort som uoppklara med grunngjeving i manglande saksbehandlingskapasitet. I 2020 blei nesten 18 600 lovbrot lagde Bort på denne måten. Det er 44 prosent fleire enn i 2019, og meir enn dobling sidan 2016, skriv SSB.

NRK - 09 okt 21 kl. 10:38

Isbjørnangrep-sak lagt vekk

Sysselmeisteren på Svalbard legg Bort saka der ein mann blei drepen av isbjørn i Longyearbyen i fjor. Den 38 år gamle mannen døydde då isbjørnen gjekk til åtak på teltet hans på campingplassen i Longyearbyen. Både Arbeidstilsynet og Sysselmeisteren meiner tryggleiken ikkje var god nok.

Dagbladet - 05 okt 21 kl. 12:21

Gikk Bort: - Vi er i sjokk

Hiphop-artisten Spira gikk Bort bare 34 år gammel..

Dagbladet - 05 okt 21 kl. 12:21

Gikk Bort: - Han var et geni

Hiphop-artisten Spiras andre album skulle bli hans gjennombrudd. Like før utgivelsen gikk han Bort, bare 34 år gammel..

Dagbladet - 6 timer siden

4-åring ringte nødtelefonen: - Kom og se lekene mine!

I et ubevoktet øyeblikk snek 4-åringen seg Bort til telefonen og ringte nødnummeret..

VG - 20 timer siden

Landslagsprofiler innrømmer: – Så folk gjemme Bort mat

Da Marthe Kristoffersen (32) var 18 år og ny på landslaget, så hun løpere legge servietten over maten. Hun lot seg påvirke. Nå kommer også skilederne Vidar Løfshus og Roar Hjelmeset med innrømmelser..

NRK - Igår: 10:42

Fullt hus på Munchmuseet

Det var, ikke overraskende, fullt hus hele helgen på det nye Munchmuseet i Oslo. Da de 15.000 billettene ble sluppet, ble de revet Bort på noen få timer, opplyser Munchmuseet til NRK.

VG - 23 okt 21 kl. 10:05

Barnebruden Ramata: - Jeg hadde ikke noe valg

Da Ramata var 16 år ble det bestemt at hun skulle giftes Bort til en mann hun ikke kjente. Med det forsvant drømmen om å bli lege..

VG - 22 okt 21 kl. 15:55

Arteta bekymret over netthetsen: – Det blir verre om vi ikke gjør noe

Arsenal-sjef Mikel Arteta (39) er bekymret for at hets på nettet kan skremme Bort talentfulle trenere..

Klartale - 22 okt 21 kl. 14:11

Årets TV-aksjon mot barneekteskap

Hvert år samler NRK inn millioner av kroner ti veldedighet. I år går pengene til arbeid mot jenter som blir tvangsgiftet Bort..

NRK - 21 okt 21 kl. 13:07

Benin lovliggjør aBort

Det afrikanske landet Benin har stemt for å lovliggjøre aBort i landet, melder nyhetsbyrået AFP. Frem til nå har aBort kun vært lovlig om det har stått om kvinnens liv. I det nye regelverket står det at en kvinne kan ta Bort de første tre månedene av graviditeten, om graviditeten fører til «en forverret situasjon for mor, uforenlig med kvinnen eller det ufødte barns interesse»..

NRK - 21 okt 21 kl. 10:46

Banket opp under kvinnemarsj

Journalister som dekket en kvinneprotest i Kabul torsdag, ble banket opp og jaget Bort av Taliban-krigere. En gruppe på 20 kvinner marsjerte gjennom sentrum av byen mens de ropte slagord om ikke å politisere undervisningen og bar plakater om at kvinner ikke fikk lov å jobbe. Taliban-myndighetene lot kvinnene marsjere i fred i halvannen times tid, men journalister som dekket marsjen, ble utsatt for vold..

NRK - 21 okt 21 kl. 10:54

Journalistar banka opp i Afghanistan

Journalistar som dekka ein kvinneprotest i Kabul torsdag, blei banka opp og jaga Bort av Taliban-krigarar. Ei gruppe på 20 kvinner marsjerte gjennom sentrum av byen mens dei ropte slagord og bar plakatar. Kvinnene fekk marsjere i fred i halvannan times tid, men journalistane som dekka marsjen, blei utsette for vald..

NRK - 20 okt 21 kl. 18:30

Enger Mehl gir Bort honorar

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) er en av deltakerne i neste sesong av «Kompani Lauritzen». Men hun ønsket ikke betaling fra TV 2. – Jeg har ikke mottatt vederlag for deltakelsen i «Kompani Lauritzen», og har bedt TV 2 om å sørge for at mitt honorar doneres til frivillige organisasjoner, sier Enger Mehl til VG.

VG - 20 okt 21 kl. 18:04

Gir Bort «Kompani Lauritzen»-honorar

Justisminister Emilie Enger Mehl (28) er en av deltagerne i neste sesong av «Kompani Lauritzen». Men hun ønsket ikke betaling fra TV 2..

Aftenposten - 28 sep 21 kl. 11:19

Hvert år blir rundt 1000 barn plassert Bort fra foreldrene. Begrunnelsene vet vi lite om.

Hvert år blir rundt tusen barn plassert Bort fra sine foreldre. Men begrunnelsene for disse tvangsvedtakene vet man….

VG - 19 okt 21 kl. 20:22

Her kan det bli snøfokk: Advarer om kraftige vindkast

Snøfokk, kansellerte avganger og stengte veier er noen mulige konsekvenser av kraftige vindkast som ventes nord i landet. Vestlandet og Midt-Norge slipper vinden – men regner Bort i stedet..

VG - 19 okt 21 kl. 19:42

Vi skaper utrygghet når vi velger Bort tvang

«Nav-ansatt drept på jobb.» «Mann dreper tilfeldige mennesker med stikkvåpen i Kongsberg.» Dessverre vil flere av disse overskriftene kunne prege oss i fremtiden..

NRK - 18 okt 21 kl. 18:45

Innstiller på henlegging

Politiet innstiller på å leggje Bort saka mot mannen som er sikta for eit overgrep på Brann Stadion. Det får NRK opplyst. VG meldte dette først.

Dagbladet - 18 okt 21 kl. 14:31

Colin Powell er død

Mandag annonserte familien at Colin Powell har gått Bort, 84 år gammel. Den tidligere amerikanske utenriksministeren døde av komplikasjoner i forbindelse med covid-19..

Dagbladet - 16 okt 21 kl. 13:00

TV4 klippet Bort scene

«Så hett at det måtte klippes Bort», sier programleder. Ansvarlig produsent i TV-kanalen hevder at valget isteden handlet om prioriteringer..

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 10:33

Bør teknoavhengighet behandles med totalavhold? Fagfolkene strides.

Kineserne tvinger barna Bort fra skjermene. I vesten er fagfolk splittet om hva som er beste løsning..

Klartale - 15 okt 21 kl. 08:58

India vil sende vaksiner til andre land igjen

Ingen land i verden lager like mange vaksiner som India. Derfor førte det til stor uro i mange land da India sluttet å sende vaksiner ut av landet. Det skjedde på samme tid som mange i India ble syke av korona.

NRK - 14 okt 21 kl. 19:54

Makulert bilde solgt for 215 mill.

«Love is in the bin», tidligere kjent som «Girl with balloon», av Banksy, ble i kveld auksjonert Bort for 18,6 millioner pund, melder AFP. Det er omtrent 215 millioner norske kroner. «Girl with balloon» ble solgt i 2018 for nær 13 millioner kroner, men ble delvis makulert rett etterpå.

NRK - 14 okt 21 kl. 16:04

Opphever munnbindkrav på fly

Widerøe opphever krav om munnbind på flyvninger innenlands og internt i Skandinavia, skriver de selv i en pressemelding. – Selskapet har fulgt norske helsemyndigheters smittevernveileder for luftfart gjennom hele pandemien. Den norske smittevernveilederen krever ikke lengre at passasjerer innenlands benytter munnbind, dermed faller dette kravet Bort om bord på Widerøes flyginger, skriver flyselskapet..

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 19:50

Flere drept i Kongsberg. Pågrept mann skjøt med pil og bue: – Naturlig å vurdere om det er en terrorhandling.

Politiet mener mannen har utført drapene alene, og ser ikke Bort fra at det dreier seg om en terrorhandling..

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 19:50

Bekreftet: Fem drept og to skadet i Kongsberg

Politiet mener fortsatt at mannen har utført drapene alene, og ser ikke Bort fra at det dreier seg om en terrorhandling..

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:00

Han blir første leder fra Afrika som besøker Biden

Møtet mellom Biden og Kenyatta fra Kenya skal være i Det hvite hus. Det er ventet at de vil bruke tid på å snakke om Etiopia. Det er et av nabolandene til Kenya.

Klartale - 12 okt 21 kl. 16:45

Mange demonstrerer mot presidenten

For 11 uker siden sparket Kais Saied Tunisias regjering. Saied er president i landet. Tusenvis av tunisiere har vært samlet i gatene for å demonstrere mot Saied.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:13

– Brudd på tradisjonen

Det er stort behov for opposisjonspolitikere, forklarer avgående statsminister Erna Solberg. – Vi kommer til å føre en tydelig, men konstruktiv opposisjonspolitikk. Dette landet trenger brede konstellasjoner og brede samarbeid.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:13

Stikk mot Støre: – Brudd

Det er stort behov for opposisjonspolitikere, forklarer avgående statsminister Erna Solberg. – Jeg vet at velgerne i Norge forventer at vi uansett om vi er i posisjon eller i opposisjon, gjør det beste for landet, sier Solberg tirsdag. – Vi kommer til å føre en tydelig, men konstruktiv opposisjonspolitikk.

E24 - 11 okt 21 kl. 15:44

Skipsmegler Ole Jacob Libæk er død

Den tidligere skipsmegleren og ishockeypresidenten gikk Bort denne helgen, ifølge NIHF. Han ble 83 år gammel..

VG - 10 okt 21 kl. 01:32

Slik ble milliarder sløst Bort i Afghanistan

Et hotell til millioner av dollar som nå står tomt. Skogs-kamuflasjeuniformer til den afghanske hæren. Og et kraftverk som ble for dyrt å drive..

NRK - 27 aug 21 kl. 13:45

Trener bekrefter: Ronaldo vil Bort

Christiano Ronaldo er tilsynelatende på vei Bort fra Juventus. Fredag bekrefter trener Massimo Allegri at superstjernen ønsker seg Bort..

NRK - 06 okt 21 kl. 15:40

Pilotar går til søksmål

SAS-pilotar organisert i Parat varslar no søksmål mot selskapet. Leiar for SAS-pilotane, Jan Levi Skogvang, meiner SAS bryt inngåtte avtalar ved at SAS opprettar dotterselskap for å organisere seg Bort fra dagens ansatte i selskapet. – SAS forsøker å organisere seg vekk fra inngåtte avtalar og slik kvitte seg med tilsette, seier Skogvang i ei pressemelding..

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 10:42

Nesten alle koronarestriksjoner er Borte. Det gjør disse tre landene til annerledesland.

Skandinavene har lagt Bort munnbind og meteren gjelder ikke lenger. Men i resten av verden er det helt andre regler som….

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 04:56

Den gamle Formel 1-sjefen (90) synger ut: – Skremmer Bort fansen

Den tidligere Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone har blitt 90 år - men det stopper ham ikke å ha sterke meninger om….

VG - 06 okt 21 kl. 04:56

Den gamle Formel 1-sjefen (90) synger ut: – Skremmer Bort fansen

Den tidligere Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone har blitt 90 år - men det stopper ham ikke å ha sterke meninger om dagens mesterskap..

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 11:00

Messi gjemmes Bort. Derfor betyr Champions League alt.

OM FOTBALL: Tidenes beste spiller må skinne i Champions League, for i hverdagen er Lionel Messi (34) gjemt Bort i….

NRK - 05 okt 21 kl. 18:51

Vindkraftaksjonist fekk bot

Ein mann i 30-åra må betale 20.000 kroner i bot i samband med at han demonstrerte mot vindkraftanlegget på Haramsøya. Mannen skal ha vore berre 30 meter frå der det skulle bli sprengt med dynamitt.

NRK - 05 okt 21 kl. 14:49

Gir Bort 31 millioner doser

Norge bidrar til flere vaksinedoser ute i verden enn vi har brukt selv i Norge, fastslår helse- og omsorgsminister Bent Høie (H). Ifølge Høie er en avtale nå kommet på plass som gjør at Norge kan bidra med 3 millioner doser Janssen-vaksine til andre land gjennom vaksineprogrammet Covax. – Samlet tilsvarer vårt bidrag 31 millioner vaksinedoser til andre land, sier han..

VG - 05 okt 21 kl. 08:48

71 selvmordssaker lagt Bort av Helsetilsynet i fjor: – En skam

Statens helsetilsyn mottok 165 varsler om selvmord fra sykehusene i fjor. Nesten halvparten av sakene ble lagt vekk etter en kort, innledende undersøkelse..

NRK - 13 sep 21 kl. 15:42

1.189 tvangsreturnerte i august

I august blei 1.189 personar tvangsreturnert frå Noreg. Av desse blei 1.

NRK - 03 okt 21 kl. 21:36

Færre tvangsplasserte barn

Barnevernet overtar omsorgen for stadig færre barn. Et tegn på at familier får tidligere hjelp, mener Bufdir-sjefen. Sammenlignet med 2012, hvor 1.

NRK - 02 okt 21 kl. 01:39

USA gir Bort 8 millioner vaksiner

USA sender 5,6 millioner vaksinedoser til Filippinene i neste uke, og 2,5 millioner til Bangladesh, opplyser en tjenesteperson i Det hvite hus. USA donerer Pfizer-vaksinene via Verdens helseorganisasjons Covax-program..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt