Boligområde

Saturday, 23 September, 12:52

Nyheter om Boligområde

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 aug 23 kl. 16:10

Hus tatt av ras – uavklart situasjon

– Det har gått et ras i et Boligområde i Bagn, Sør-Aurdal kommune. Mest sannsynlig ser det ut til at ett bolighus og en garasje er tatt av raset. Politiet har per nå ikke oversikt over situasjonen og om det er personer som er savnet som følge av raset.

NRK - 08 aug 23 kl. 16:10

Et hus tatt av ras i Valdres – uavklart situasjon

– Det har gått et ras i et Boligområde i Bagn, Sør-Aurdal kommune. Mest sannsynlig ser det ut til at ett bolighus og en garasje er tatt av raset. Det skriver politiet i Innlandet i en pressemelding.

NRK - 08 aug 23 kl. 16:10

Et hus tatt av ras i Valdres – huseier var ikke hjemme

– Det har gått et ras i et Boligområde i Bagn, Sør-Aurdal kommune. Mest sannsynlig ser det ut til at ett bolighus og en garasje er tatt av raset, skrev politiet i Innlandet i en innledende pressemelding. Klokken 17 oppdaterer etaten, og forteller at de har fått kontakt med huseier.

NRK - I førrgår: 07:55

Massivt russisk angrep mot minst seks ukrainske byer

Minst to personer er drept og 21 såret i russiske rakettangrep mot minst seks ukrainske byer. Angrepene har rammet både Kyiv, Kharkiv og Kherson. I morgentimene torsdag kom meldingen om at to personer er drept i Kherson, sør i Ukraina.

NRK - I førrgår: 06:22

Eksplosjon i Boligområde sør for Stockholm

Et område i et rekkehusstrøk er sperret av etter en eksplosjon i Huddinge, rett sør for Stockholm. Ingen er skadd. Politiet ble varslet om saken klokka 4.

NRK - 15 sep 23 kl. 02:19

Tenåring døde etter å ha blitt skutt i Stockholm

Politiet bekrefter at en tenåring som ble funnet skutt utendørs i Stockholm torsdag kveld, døde på sykehuset. Politiet ble varslet om hendelsen i bydelen Västertorp i 20-tiden torsdag. På stedet lå en person som var skutt og såret.

NRK - 11 aug 23 kl. 15:37

Åtteåring drept i russisk rakettangrep, ifølge Ukraina

En åtte år gammel gutt ble drept i et russisk rakettangrep i regionen Ivano-Frankivsk, vest i Ukraina, melder ukrainske myndigheter fredag. En av rakettene skal ha truffet huset til en familie i Kolomyja-distriktet. Flere ble såret, og gutten døde senere på sykehus, ifølge regionens guvernør Svitlana Onyshtsjuk.

NRK - 09 aug 23 kl. 19:49

Zelenskyj: Tre drept i Zaporizjzja

Ukrainas president Volodomyr Zelenskyj sier at tre personer er drept etter et angrep i byen Zaporizjzja, skriver nyhetsbyrået AFP. Lokale myndigheter opplyser at flere personer er skadd i det som ifølge dem er et russisk angrep mot et Boligområde i byen..

NRK - 07 aug 23 kl. 23:51

Ukraina: Fem drept i russisk angrep i Donetsk

Minst fem mennesker er drept og 31 er såret i et russisk rakettangrep mot byen Pokrovsk i fylket Donetsk, ifølge ukrainske myndigheter. Ifølge Ukrainas innenriksminister Ihor Klymenko traff to raketter et Boligområde. Et barn, 19 politibetjenter og fem redningsarbeidere ble ifølge Klymenko såret i et nytt angrep mens de skulle hjelpe ofrene for det første.

NRK - 25 jul 23 kl. 17:51

Sudan: Minst 16 sivile drept i luftangrep

Skyting fra jagerfly og artilleri drepte minst 16 sivile i et Boligområde i Khartoum tirsdag. Den væpnede konflikten mellom regjeringshæren og RSF-militsen har pågått i over 100 dager. Konflikten går hardt utover sivilbefolkningen i landet.

NRK - 22 jul 23 kl. 19:58

Tyver som stjal vaskemiddel hadde «pistollignende gjenstand»

Ansatte ved dagligvare i Porsgrunn har meldt til politiet om en hendelse i dag hvor to menn var innom butikken og tok med seg en flaske vaskemiddel uten å betale for seg. Under hendelsen fremsto det som den ene mannen truet den andre mannen til å ta vaskemidlene. De ansatte skal ha forklart at det ble fremvist en pistollignende gjenstand, men at den ikke ble aktivt brukt til å true med.

NRK - 20 jul 23 kl. 12:54

Nye harde kamper i Sudan

nye fly- og artilleriangrep. På bakken raser det kamper mellom hæren og deres tidligere allierte i RSF-militsen. Også andre steder i Sudan fortsatte kampene torsdag.

NRK - 09 jul 23 kl. 20:53

FN: Sudan er på kanten av borgerkrig

FN sier at det nå skal lite til for at det blir full borgerkrig i Sudan, og at dette vil kunne destabilisere hele regionen. 22 personer ble drept og et høyt antall personer ble skadd i et luftangrep på et Boligområde søndag, skriver AFP. Området som ble rammet bærer navnet Dar al-Salam, som betyr Fredens Hus.

NRK - 08 jul 23 kl. 15:12

Sju drept av russisk artilleri i Øst-Ukraina

Minst sju sivile er drept av russisk artilleriild i byen Lyman i den østukrainske regionen Donetsk, opplyser guvernøren. I tillegg ble minst 13 personer såret i lørdagens angrep, som skjedde ved 10-tiden på formiddagen, opplyser guvernør Pavlo Kyrylenko. Han sier angrepet rammet et Boligområde i byen.

NRK - 08 jul 23 kl. 13:46

Aftonbladet: To eksplosjoner i Kungälv utenfor Göteborg 

Det har vært to eksplosjoner i Kungälv utenfor Göteborg i Sverige, ifølge Aftonbladet. Politiets talsperson sier til avisen at de har nettopp kommet frem til et Boligområde der det skal ha skjedd to eksplosjoner. SVT skriver at eksplosjonene skal skjedd inne i en boligblokk.

NRK - 08 jul 23 kl. 12:10

Seks drept av russisk artilleri i Øst-Ukraina

Minst seks sivile er drept av russisk artilleriild i byen Lyman i den østukrainske regionen Donetsk, opplyser guvernøren. I tillegg ble minst fem personer såret i lørdagens angrep, som skjedde ved 10-tiden på formiddagen, opplyser guvernør Pavlo Kyrylenko. Han sier angrepet rammet et Boligområde i byen.

NRK - 08 jul 23 kl. 12:10

Åtte drept av russisk artilleri i Øst-Ukraina

Minst åtte sivile er drept av russisk artilleriild i byen Lyman i den østukrainske regionen Donetsk, opplyser guvernøren. I tillegg ble minst 13 personer såret i lørdagens angrep, som skjedde ved 10-tiden på formiddagen, opplyser guvernør Pavlo Kyrylenko. Han sier angrepet rammet et Boligområde i byen.

NRK - 04 jun 23 kl. 00:07

Tjue personer såret, deriblant barn etter et russisk angrep lørdag

Tjue personer ble såret, deriblant fem barn, etter et russisk angrep i et Boligområde nær den ukrainske byen Dnipro lørdag. Det opplyser byens guvernør Serhij Lysak, skriver nettavisen The Kyiv Independent. Tre av barna skal ha blitt alvorlig skadet.

NRK - 14 apr 23 kl. 07:57

Ung mann skutt og drept i Boligområde i Stockholm

En 21 år gammel mann er funnet skutt og drept ved en gangtunnel i Rågsved sør i Stockholm. Politiet leter etter gjerningspersonen. Mannen ble funnet skutt og drept i et Boligområde like etter midnatt natt til fredag, opplyser politiet.

NRK - 25 maj 23 kl. 11:33

Kontroll på kraftig brann i Sydney – ingen skadd

Brannmannskapene i Sydney fikk etter noen timer fredag kontroll på en kraftig brann som sto i fare for å spre seg i et Boligområde. Brannen startet i en ubebodd sju etasjer høy bygning i Surry Hills-området, og store brannmannskaper ble tilkalt. Ved 11-tida norsk tid, tidlig kveld i Australia, meldte brannvesenet at de har overtaket på brannen, skriver Sydney Morning Herald.

NRK - 13 maj 23 kl. 14:59

Fjernet granatlignende gjenstand i Sør-Varanger

Et område ved Hesseng Flerbrukshall i Sør-Varanger ble lørdag sperret av etter funn av en granatlignende gjenstand. Ifølge politiet har Forsvaret fjernet gjenstanden, som trolig stammet fra andre verdenskrig. Gjenstanden ble funnet i marka like i nærheten av et Boligområde..

NRK - 07 maj 23 kl. 13:08

Har kontroll på gressbrannen i Flekkefjord

Brannvesen har kontroll på gressbrannen som oppsto i et boligfelt i Søylandsveien i Flekkefjord. På et tidspunkt var brannen ute av kontroll og situasjonen uoversiktlig. – Det brenner ganske kraftig i et Boligområde, sa Emily Gjertsen hos 110-sentralen til NRK klokken 13:10.

NRK - 27 apr 23 kl. 05:33

Én drept i Mykolajiv i Ukraina

Minst én person er drept og 15 såret i et russisk rakettangrep mot et Boligområde i byen Mykolajiv sør i Ukraina, ifølge lokale myndigheter. Ifølge byens ordfører Oleksandr Senkevytj hørte innbyggerne fire høye eksplosjoner rundt klokken ett natt til torsdag. En av rakettene skal ha truffet et høyhus, mens en annen traff et bolighus.

Dagbladet - 14 apr 23 kl. 22:35

Flere mindreårige i bilulykke: - Gått ut i høy hastighet

Fire personer er fraktet til traumemottak, og to til kontroll etter at en bil med seks personer kjørte ut av veien i et Boligområde i Kristiansand. - Uklart om fører er over eller under 18 år, sier politiet..

Dagbladet - 14 apr 23 kl. 22:35

Seks personer involvert i trafikkulykke

Fire personer er fraktet til traumemottak, og to til kontroll etter at en bil med seks personer kjørte ut av veien i et Boligområde i Kristiansand. - Uklart om fører er over eller under 18 år, sier politiet..

NRK - 30 mar 23 kl. 17:55

Ni omkom i helikopterkollisjon i Kentucky

Alle de ni soldatene som var om bord i de to Black Hawk-helikoptre som kolliderte i Kentucky i USA onsdag kveld, er døde, bekrefter hæren. Radiostasjonen WKDZ har lagt ut bilder fra ulykkesstedet på sin nettside, som viser brennende rester av minst to helikoptre. Ulykken skjedde under en rutinemessig militærøvelse onsdag kveld, opplyser Talsperson Nondice Thurman ved basen Fort Cambell.

NRK - 29 mar 23 kl. 08:07

Fant over 50 kilo hasj i bil

En ansatt i Tollvesenet gikk kveldstur med tjenestehunden sin i et Boligområde i Stavanger, da hunden markerte på en bil som sto parkert. Hundeeieren tok kontakt med politiet, som rykket ut med egen narkotikahund. Også den markerte på bilen.

NRK - 26 mar 23 kl. 08:49

Bild: To døde etter skyting i Hamburg

To personer er skutt og drept i et Boligområde i Langenhorn-distriktet i Hamburg i løpet av natten, melder Bild..

NRK - 22 mar 23 kl. 20:09

Politiaksjon i Moelv

Det pågår en politiaksjon i et Boligområde i Moelv. Politiet har evakuert beboere på den aktuelle adressen. Grunnen til dette er opplysninger om at det skal være giftig materiale på stedet.

NRK - 22 mar 23 kl. 20:09

Politiaksjon i Moelv - en person pågrepet

Det pågår en politiaksjon i et Boligområde i Moelv. Politiet har evakuert beboere i nærheten av den aktuelle adressen. Grunnen til dette er opplysninger om at det kan være giftig materiale på stedet.

NRK - 22 mar 23 kl. 20:07

En pågrepet og flere evakuert etter opplysninger om giftig materiale i Boligområde

En person er pågrepet og flere er evakuert etter opplysninger om giftig materiale på en adresse i Moelv. – Politiet har evakuert beboere på den aktuelle adressen. Grunnen til dette er opplysninger om at det skal være giftig materiale på stedet.

NRK - 02 mar 23 kl. 01:16

To personer skadet etter voldshendelse

To personer er sendt til sykehus ned stikkskader etter en voldshendelse på Haugen i Oslo natt til torsdag. De to er alvorlig, men ikke livstruende skadet. – De to skadede fremstår å ha vært motparter i hendelsen.

VG - 27 feb 23 kl. 11:51

Politiet leter etter truende mann med machete

Politiet har flere ressurser i et større Boligområde i Klepp kommune, etter flere meldinger om en mann med machete..

NRK - 04 jan 23 kl. 17:40

Bilbrann i Boligområde i Lillehammer

Det brant i en varebil i et Boligområde i Lillehammer onsdag ettermiddag. Det skal ha vært åpne flammer, men brannen har ikke spredt seg, opplyser operasjonsleder Sidsel Svarstad i Innlandet politidistrikt. Alle nødetatene er på stedet, og brannvesenet jobber med etterslukking av brannen.

NRK - 17 feb 23 kl. 03:55

To eksplosjoner på kort tid i Södertälje

Det var to eksplosjoner på en drøy halvtime i Södertälje vest for Stockholm natt til fredag. Ingen er pågrepet. Like etter klokka 2 gikk den første eksplosjonen av i et Boligområde i Ritorp.

NRK - 10 dec 22 kl. 11:15

En død etter eksplosjon i et Boligområde i Jersey

En er død og rundt tolv personer er savnet etter en eksplosjon i et Boligområde på øya Jersey i Storbritannia. Det melder Sky News. To personer blir behandlet på sykehus, melder BBC.

NRK - 10 dec 22 kl. 11:15

En død etter eksplosjon i et Boligområde på Jersey

En er død og rundt tolv personer er savnet etter en eksplosjon i et Boligområde på øya Jersey i Storbritannia. Det melder Sky News. To personer blir behandlet på sykehus, melder BBC.

NRK - 21 nov 22 kl. 16:57

Småfly har krasjet i Boligområde i Colombia

Et småfly har krasjet i et Boligområde i Colombia, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 31 dec 22 kl. 22:45

IS hevder å stå bak angrep i Egypt

Ekstremistgruppa IS sier den står bak fredagens angrep i Ismailia i Egypt der tre politimenn ble drept. IS kommer med kunngjøringen i en uttalelse lagt ut på gruppas propagandakanal Amaq lørdag. Tre politimenn ble drept i fredagens angrep mot et kontrollpunkt ved et Boligområde i Ismailia.

NRK - 31 dec 22 kl. 18:02

Zelenskyj etter nyttårsangrepene: Tilgir aldri

President Volodymyr Zelenskyj sier Ukraina aldri vil tilgi Russland etter de mange rakettangrepene nyttårsaften. Minst én person ble drept og minst 20 såret i lørdagens angrep mot Kyiv, der russiske raketter blant annet traff et Boligområde..

NRK - 06 nov 22 kl. 00:38

Russisk angrep skal ha truffet Boligområde i Zaporizjzja

Russiske styrker skal ha angrepet et Boligområde i Zaporizjzja som skal forårsaket brann natt til søndag. Redningsmannskap jobber på stedet, opplyser fungerende ordfører i byen Anatolii Kurtiev. Det er så langt ikke meldt om skadde, melder nettavisen The Kyiv Independent.

NRK - 03 dec 22 kl. 08:21

Østerrike: Tre menn dømt for voldtekt og drap på 13-åring

En domstol i Østerrike har dømt tre afghanske menn for voldtekt og drap på en 13 år gammel jente som ble funnet død ved siden av et tre i et Boligområde i Donaustadt i Wien i juni i fjor. Jenta var rullet inn i et teppe da hun ble funnet. En 24-åring som omtales som hovedmann i saken, er funnet skyldig i drap og dømt til fengsel på livstid.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politiet kolliderte med sivile under jakt på varebil

Under politijakten på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte en politibil med en sivil bil på E18 ved Holmen. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Ingen personer skal ha blitt fysisk skadet i kollisjonen.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politi krasjet med sivile under biljakt

Under en politijakt på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte politiet både med varebilen og med en annen sivil bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med varebilen skjedde da politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

NRK - 25 nov 22 kl. 00:28

Guvernør: Sju drept i russisk angrep i Kherson

Russiske angrep i Kherson, byen som ukrainske styrker nylig gjenerobret, har krevd minst sju menneskeliv, ifølge fylkets guvernør. Rundt 20 mennesker ble såret og en høyblokk ble satt i brann som følge angrepet, ifølge guvernør Jaroslav Janusjevytsj. – De russiske invasjonsstyrkene åpnet ild mot et Boligområde med rakettkastere.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com