Boligområde

Tuesday, 29 November, 22:08

Nyheter om Boligområde

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 nov 22 kl. 16:57

Småfly har krasjet i Boligområde i Colombia

Et småfly har krasjet i et Boligområde i Colombia, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 nov 22 kl. 00:38

Russisk angrep skal ha truffet Boligområde i Zaporizjzja

Russiske styrker skal ha angrepet et Boligområde i Zaporizjzja som skal forårsaket brann natt til søndag. Redningsmannskap jobber på stedet, opplyser fungerende ordfører i byen Anatolii Kurtiev. Det er så langt ikke meldt om skadde, melder nettavisen The Kyiv Independent.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politiet kolliderte med sivile under jakt på varebil

Under politijakten på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte en politibil med en sivil bil på E18 ved Holmen. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Ingen personer skal ha blitt fysisk skadet i kollisjonen.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politi krasjet med sivile under biljakt

Under en politijakt på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte politiet både med varebilen og med en annen sivil bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med varebilen skjedde da politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

NRK - 25 nov 22 kl. 00:28

Guvernør: Sju drept i russisk angrep i Kherson

Russiske angrep i Kherson, byen som ukrainske styrker nylig gjenerobret, har krevd minst sju menneskeliv, ifølge fylkets guvernør. Rundt 20 mennesker ble såret og en høyblokk ble satt i brann som følge angrepet, ifølge guvernør Jaroslav Janusjevytsj. – De russiske invasjonsstyrkene åpnet ild mot et Boligområde med rakettkastere.

NRK - 21 nov 22 kl. 19:34

Åtte omkom i flystyrt i Colombia

Åtte personer omkom da et småfly styrtet i et Boligområde i Colombias nest største by Medellin mandag. De åtte var alle om bord på flyet, en tomotors Piper. Det tok av fra Olaya Herrera-flyplassen i morgentimene og meldte om motorfeil før det styrtet inn i et hus.

NRK - 13 nov 22 kl. 16:08

Rykket ut etter melding om mann med skytevåpen

Politiet har et stort antall patruljer på Oppsal i Oslo, etter at de fikk melding om en mann som gikk rundt med skytevåpen. – Det er ikke avfyrt noen skudd, som vi vet. Det er ingen som er truet, og vi har ikke funnet noen som er skadd.

NRK - 02 nov 22 kl. 06:15

Tar dobbelt så lang tid å regulere boliger i Oslo

Plan- og bygningsetaten i Oslo skulle effektivisere, men nå tar boligregulering dobbelt så lang tid som for fem år siden, skriver Dagens Næringsliv. I 2017 tok det i snitt 928 dager fram til planforslag ble gitt et endelig kommunevedtak, tilsvarende to og et halvt år. Nå tar plansaker i snitt 2.

NRK - 26 okt 22 kl. 18:38

Mann skutt i Christiania i København

En mann er skutt i bydelen Christiania i København, opplyser dansk politi. Tilstanden er ikke kjent. Politiet opplyser at de er «massivt til stede» i Christiania i forbindelse med at de fikk melding om skyting like før klokka 18 onsdag.

NRK - 19 okt 22 kl. 15:57

Enstemmig nei til Starlink på Strengelvåg

Under dagens møte i Øksnes kommune stemte et enstemmig teknisk utvalg nei til Aql sin søknad om dispensasjon for å drive industri på tomta til den nedlagte skola på Strengelvåg. Det britiske selskapet samarbeider med SpaceX om å etablere antenner til Starlink-systemet, og hadde planer om å gjøre det der. Systemet skulle gi bedre bredbåndsdekning til hele Nord-Norge.

NRK - 09 aug 22 kl. 01:36

Tre biler brant i Boligområde

Tre biler ble ødelagt i en brann på en parkeringsplass i et Boligområde på Skårer Lørenskog natt til tirsdag. Operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt forteller til NTB at bilene trolig er påtent. – Flere vitner har opplyst til oss at de har sett en eller to personer løpe fra stedet da bilene begynte å brenne.

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i Boligområde i Solna i Sverige

Det har blitt meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i Boligområde i Solna ved Stockholm

Det har blitt meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig eksplosjon i Boligområde i Solna ved Stockholm

Det ble meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, skriver Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 05 sep 22 kl. 13:29

Ber om hjelp etter kvikkleirefunn

Sandefjord kommune ber Norges vassdrags- og energidirektorat, NVE, om bistand etter at en ny rapport har avdekket kvikkleire i et Boligområde på Breidablikk. Ledelsen i selskapet Ruden AS som har laget rapporten, har i dag vært i møte med kommunen. Med bakgrunn i rapporten og informasjonen fra Ruden AS, ber kommunen nå NVE om et møte snarest mulig..

Aftenposten - 11 jul 22 kl. 07:19

Ukraina: Minst 15 drept i rakettangrep mot Boligområde

Minst 15 personer ble drept i et rakettangrep mot et Boligområde i det krigsherjede fylket Donetsk i Øst-Ukraina..

NRK - 20 aug 22 kl. 07:47

Mistenkt for væpnet ran

To personer er mistenkt for å ha ranet en kvinne i Moss natt til lørdag. Kvinnen varslet politiet ved halv to tiden og forklarte at hun ble truet med våpen og måtte gi fra seg en PC. Dette skal ha skjedd på gata i et Boligområde i Moss, sier operasjonsleder ved Øst politidistrikt Tom Sandberg.

NRK - 10 aug 22 kl. 19:28

Minst seks drept i russisk angrep i Øst-Ukraina

Minst seks personer ble drept og tre såret i russiske angrep mot byen Bakhmut øst i Ukraina, ifølge den lokale guvernøren. – Russerne bombarderte byen med rakettkastere og traff et Boligområde. Ifølge tidlige opplysninger ble tolv boligbygg påført skader, og fire av dem står i brann, skriver guvernør Pavlo Kyrylenko på meldingstjenesten Telegram..

NRK - 24 jul 22 kl. 20:30

Skyting i Christiania i København

Politiet rykket søndag ut til den såkalte fristaden Christiania i København etter meldinger om skyting i hovedgata Pusher Street. Ingen skal ha blitt skadd. Totalt ble det avfyrt tre skudd i Pusher Street, opplyser politiet i København.

NRK - 11 jul 22 kl. 15:36

Tallet på drepte stiger etter angrep i Donetsk

Tallet på døde har steget til 26 etter angrepet mot et Boligområde i Tsjasiv Jar i Donetsk-regionen øst i Ukraina, ifølge ukrainske redningsmannskaper. Området skal ha blitt truffet i et rakettangrep lørdag kveld. Russland hevder at det var et våpenlager som ble angrepet og at mange ukrainske soldater ble drept.

NRK - 04 jul 22 kl. 09:43

Tidligere Nittedal-ordfører frifunnet i lagmannsretten

Den tidligere Nittedal-ordføreren Hilde Thorkildsen (Ap) er frifunnet for grov korrupsjon i lagmannsretten. Det bekrefter hennes advokat til Romerikes Blad. Dermed kom lagmannsretten fram til samme kjennelse som tingretten, opplyser advokat Thomas Skjelbred til avisa.

NRK - 01 jul 22 kl. 04:52

Ni skutt og såret i New Jersey

Ni personer, blant dem en tenåring, er skutt og såret utenfor en dagligvarebutikk i Newark i den amerikanske delstaten New Jersey. Alle ventes å overleve skuddskadene. Politiet leter etter et stjålet kjøretøy som antas å ha vært involvert i skytingen, opplyser Raul Malave, som er byens fungerende direktør for offentlig sikkerhet.

Aftenposten - 02 jun 22 kl. 05:52

De gikk hardt ut mot Oslos største nye Boligområde. I dag ser de litt annerledes på det.

Obos-bydelen Ulven fikk det glatte lag fra ekspertene. Halvannet år etter er tonen en annen..

NRK - 25 maj 22 kl. 10:19

Ukraina: Store skader på Zaporizjzja etter nye rakettangrep

Ukrainske myndigheter opplyser at det har vært russiske rakettangrep både i Zaporizjzja og Dnipropetrovsk onsdag. Angrepene har gjort store skader på byen Zaporizjzja, som deler navn med regionen den ligger i. Det skal ha vært minst fire raketter som ble sendt mot byen, melder CNN.

NRK - 01 apr 22 kl. 20:41

Meldinger om dødsfall etter luftangrep mot Boligområde

Det skal være et uvisst antall døde etter at tre missiler fredag kveld traff et Boligområde nær den ukrainske havnebyen Odesa sør i landet. Det skriver Reuters, som viser til uttalelser fra den lokale guvernøren Maksym Marchenko. – Fienden har nettopp utført et luftangrep med tre missiler, sier Marchenko..

NRK - 17 maj 22 kl. 00:55

Mye fyll og fest natt til 17. mai

Mange steder i landet har politiet måttet gripe inn overfor fyllefester og høy musikk. På Ørnes i Nordland har russen bedt politet om hjelp etter at et russearrangement bleinvadert av mindreårige og uvedkommende. I Sandnessjøen har politiet avsluttet en støyende fest i et Boligområde.

NRK - 18 mar 22 kl. 08:27

CNN: Boligområde i Kyiv angrepet

Boligområdet Podil nord i Kyiv skal ha blitt rammet av et angrep fredag, opplyser byrådet ifølge CNN. Redningsmannskaper og helsepersonell skal være tilstede, men det skal ikke være meldt om skader på personer eller bygninger..

NRK - 18 mar 22 kl. 08:27

Boligområde i Kyiv angrepet

Boligområdet Podil nord i Kyiv skal ha blitt rammet av et angrep fredag, opplyser byrådet ifølge CNN. Nødetatene opplyser ifølge BBC at én person er drept og fire såret etter at rester fra et russisk missil falt på en boligbygning i den nordlige delen av Kyiv..

NRK - 02 maj 22 kl. 05:17

Manila: Mange døde i brann

I Filippinenes hovedstad Manila døde åtte mennesker, seks av dem barn, da en brann rammet et fattig Boligområde mandag. Ytterligere tre personer ble skadd i brannen og mer enn 80 boliger ødelagt. Brannen brøt ut rundt klokka 5 lokal tid mandag morgen i andre etasje på et hus i en svært tettbodd bosetning..

NRK - 02 maj 22 kl. 05:17

Manila: Åtte døde i brann

I Filippinenes hovedstad Manila døde åtte mennesker, seks av dem barn, da en brann rammet et fattig Boligområde mandag. Ytterligere tre personer ble skadd i brannen og mer enn 80 boliger ødelagt. Brannen brøt ut rundt klokka 5 lokal tid mandag morgen i andre etasje på et hus i en svært tettbodd bosetning.

NRK - 28 apr 22 kl. 09:37

Endrer siktelsen til drapsforsøk

I går ble en mann i 20-årene fraktet til Stavanger universitetssjukehus (SUS) etter en alvorlig voldsepisode i et Boligområde i Sandnes i 15-tiden. En mann i 30-årene ble pågrepet kort tid etterpå i nærheten av åstedet. – Mannen ble i går siktet for grov kroppsskade.

VG - 28 feb 22 kl. 20:42

Flere større angrep på Boligområder i Ukraina mandag

Flere sivile døde og titalls skadet etter at et Boligområde i Kharkiv ble teppebombet mandag ettermiddag. Få timer senere gikk en større eksplosjon av i et nabolag i Kyiv..

VG - 28 feb 22 kl. 20:42

Angrep på Boligområder: – Aldri opplevd slike ødeleggelser

Flere sivile er døde og titalls skadet etter at et Boligområde i den Ukrainske storbyen Kharkiv ble teppebombet mandag ettermiddag..

NRK - 15 apr 22 kl. 17:49

Syv skal være drept i angrep mot Kharkiv

Ifølge en lokal guvernør skal syv mennesker ha blitt drept og 34 skadet etter et russisk angrep mot byen Kharkiv i Øst-Ukraina. – Styrkene angrep et Boligområde i Kharkiv, sier guvernøren Oleg Synegubov ifølge AFP. Guvernøren hevder at ett barn ble drept og tre ble skadet i angrepet..

NRK - 03 apr 22 kl. 22:26

Sju drept i russisk angrep i Kharkiv

Sju mennesker ble drept og 34 såret i et russisk artilleriangrep på et Boligområde i den ukrainske byen Kharkiv. Det melder lokale myndigheter som opplyser at russerne skjøt mot boliger i Sloboda-distriktet i Kharkiv i18-tiden søndag kveld. (NTB).

NRK - 03 apr 22 kl. 00:14

Mann drept i Sverige

To menn i 40-årene ble lørdag ettermiddag skadd i forbindelse med en voldsepisode i et Boligområde i Landskrona i Skåne. En av mennene døde senere på sykehus, skriver NTB. Mennene skal ha blitt angrepet av flere andre personer.

NRK - 21 mar 22 kl. 05:04

Fire drept i angrep mot Boligområde i Kyiv

Nødetatene i hovedstaden Kyiv opplyser at minst fire mennesker er drept i angrepet mot boliger og et kjøpesenter i Podil-distriktet. Bolig- og næringsområdet som er rammet, ligger nord for sentrum av den ukrainske hovedstaden, skriver Reuters. Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko meldte om angrepet søndag kveld.

NRK - 21 mar 22 kl. 05:04

Seks drept i angrep mot Boligområde i Kyiv

Nødetatene i hovedstaden Kyiv opplyser at minst seks mennesker er drept i angrepet mot boliger og et kjøpesenter i Podil-distriktet. Bolig- og næringsområdet som er rammet, ligger nord for sentrum av den ukrainske hovedstaden, skriver Reuters. Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko meldte om angrepet søndag kveld.

Dagbladet - 18 mar 22 kl. 08:11

Angrep mot Boligområde i Kyiv

Brannmannskap er i gang med å slukke en brann i en fem-etasjers boligblokk i KLyiv..

NRK - 04 mar 22 kl. 18:05

Minst syv drept i angrep i Kyiv-regionen

En rakett skal truffet et Boligområde i Markhalivka i Kyiv-regionen under et luftangrep fredag. Minst syv av mennesker skal ha mistet livet. Ifølge ukrainsk politi var to av dem barn, skriver Sky News..

VG - 02 mar 22 kl. 01:00

Boligområde rammet av luftangrep - flere drept i Zjytomyr

Det er meldt om angrep og eksplosjoner flere steder i Ukraina tirsdag kveld..

NRK - 01 mar 22 kl. 00:54

Minst ni sivile ble drept i rakettangrep i Kharkiv mandag

Minst ni sivile ble drept i russiske rakettangrep i den ukrainske byen Kharkiv mandag, opplyste byens ordfører Ihor Terekhov. Rakettene traff et Boligområde. Fire av dem var ute av ly for å hente seg vann da de ble drept.

NRK - 28 feb 22 kl. 04:22

Bygning i brann etter å ha blitt truffet av missil i Tsjernihiv

En missil traff natt til mandag en bygning i et Boligområde av byen Tsjernihiv, som ligger nord i Ukraina mellom Kyiv og den hviterussiske grensen, melder avisen Kyiv Independent. To etasjer skal stå i brann, det foreløpig ikke kjent om noen er skadet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com