Blitt

Monday, 20 September, 00:52

Nyheter om Blitt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 sep 21 kl. 16:41

Svensk politiker siktet for drap

En politiker fra Sverigedemokraterna er pågrepet og siktet for drap på en kvinne, melder svenske medier. Mannen, som er tidligere ustraffet, kommer fra Sjuhärad i Västergötland. SVT omtaler mannen som en SD-politiker med flere tunge tillitsverv.

NRK - Igår: 00:27

Ni personer mistenkt for ran i Oslo

Hele ni personer er mistenkt for å ha deltatt i ran av en person på Borgen T-banestasjon i Oslo sent lørdag kveld. En person skal ha Blitt truet med en teleskopbatong og flere personer løp fra stedet, meldte Oslo politidistrikt på Twitter klokken 23.41 lørdag kveld.

NRK - Igår: 23:53

En person ranet på T-banestasjon

En person skal ha Blitt ranet på Borgen T-bane stasjon i Oslo sent lørdag kveld. Fornærmede skal ha Blitt truet med en teleskopbatong. Flere personer har løpt fra stedet.

NRK - Igår: 19:34

Rettssak utsett to dagar på rad

Rettssaka til den norske statsborgaren Saad Jirde Hayd (55) har Blitt usett to gongar på to dagar. Høgsterett i Somaliland skulle laurdag behandle dødsdommen mot Hayd. No er den utsett til søndag.

NRK - I førrgår: 00:57

3000 helsearbeidere suspendert

Frankrike har suspendert 3000 helsearbeidere uten lønn for å ha nektet å la seg vaksinere mot koronaviruset. Helseminister, Olivier Véran, opplyser at helsearbeidere har Blitt varslet skriftlig før regjeringen fastsatte fristen om å ha minst en dose. I juli fortalte president Emmanuel Macron personal på sykehus, alders- og omsorgsboliger og ansatte i brannvesenet at de hadde frem til 15.

NRK - 16 sep 21 kl. 19:04

Drept av IS-gruppe i Nigeria

Minst 16 nigerianske soldater og to medlemmer av lokale forsvarsgrupper, skal ha Blitt drept i et bakholdsangrep i Borno-distriktet nordøst i Nigeria. Det opplyser to militære kilder i landet til AFP. Angrepet skjedde onsdag, og ser ut til å være et av de dødeligste angrepene begått av IS i Vest-Afrika, ISWAP, mot nigerianske styrker hittil i år.

NRK - 15 sep 21 kl. 03:53

Los Angeles politi ber om fritak

I Los Angeles har over 2.600 ansatte i politiet bedt om fritak for å slippe koronavaksine på grunn av religion. I tillegg har 300 søkt om unntak på medisinsk grunnlag.

Dagbladet - 14 sep 21 kl. 22:21

Kritisk til ny studie

FHI og Legemiddelverket har ikke Blitt overbevist av en ny studie og dens funn. Studien har Blitt omtalt i internasjonale medier, som for eksempel The Guardian..

NRK - 13 sep 21 kl. 18:32

Skuleelevar sette fri i Nigeria

Fleire titals skuleelevar som blei bortførte i Nigeria tidlegare denne månaden, er sette fri, opplyser lokale kjelder. Elevane skal ha Blitt sette fri etter at soldatar frå hæren gjekk til angrep på kidnapparane. Meir enn 1.

NRK - 02 sep 21 kl. 21:55

Solberg tar selvkritikk

– Grønt nivå har Blitt for kaotisk, testsystemene har ikke fungert godt nok – det tar vi selvkritikk på, erkjenner statsminister Erna Solberg (H), sier statsminister Erna Solberg. Dette etter å ha Blitt konfrontert med kritikk fra Ap-leder Jonas Gahr Støre om regjeringens koronahåndtering den siste måneden. Men hun la til at Norge gjentatte ganger er Blitt kåret til ett av de beste landene å bo i under pandemien.

NRK - 15 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har Blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har Blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

VG - 2 timer siden

Ble gode venninner etter «71 grader nord»

Takket være «71 grader nord kjendis» er youtuberen Agnete Huseby og influenceren Aurora Gude Blitt gode venninner..

Aftenposten - 3 timer siden

Tyrkia vil helst sende afghanerne hjem. Inntil videre blir de holdt her.

VAN, TYRKIA (Aftenposten): Tusenvis av flyktninger er Blitt arrestert de siste månedene..

NRK - 4 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har Blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.

NRK - 5 timer siden

IS tar ansvar for eksplosjonar

Terroristgruppa IS tar ansvar for ei rekke eksplosjonar i den afghanske byen Jalalabad dei siste dagane. Det opplyser gruppas nyheitsbyrå, Amaaq, ifølge Reuters. Ifølge IS skal 35 Taliban-medlemmer ha Blitt drepne eller såra.

VG - 10 timer siden

Støres ektefelle har Blitt prest: – I dag er det innafor å klemme kona mi

OSLO DOMKIRKE (VG) Søndag ble Marit Slagsvold (59), kona til Jonas Gahr Støre (61), formelt ordinert som prest. Den påtroppende statsministeren avfeier at det vil få en innvirkning på politikken..

VG - 14 timer siden

Trygve (37) på Haiti: En hel fødeavdeling hadde kollapset

Trygve Thorson fra Leger uten grenser har befunnet seg på jordskjelvrammede Haiti i tre uker. – Det som var ille før skjelvet, har Blitt verre nå, sier han til VG..

NRK - 15 timer siden

California: Brann truer kjempetrær

To store skogbranner i California har møttes og Blitt en enda større brann i utkanten av en Sequoia National Park i California. Brannmenn som jobbet med å beskytte de gigantiske sequoia-trærne i parken med aluminiumsfolie, måtte en stund evakueres, men kunne senere returnere. På grunn av en plutselig endring i vindretningen kom brannene til utkanten av et område i parken, Giant Forest, der de svidde en klynge med sequoia-trær ved inngangen til området med 2.

NRK - 17 timer siden

Ettersøkt islamist drept i India

Indonesias mest ettersøkte islamist, Ali Kalora, som er knyttet til IS, er Blitt drept, opplyser hæren i landet. Kalora var en av to militante som ble drept i et raid i den avsidesliggende jungelen i Parigo Moutong-distriktet lørdag kveld, opplyser general Farid Makruf. De to mennene ble skutt og drept da politi og militære styrker gikk til aksjon.

NRK - 20 timer siden

166 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 166 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 128 færre enn samme dag forrige uke, og 44 færre enn fredag. De siste to ukene har det i snitt Blitt registrert 360 smittede per dag.

NRK - 09 sep 21 kl. 15:53

Vold og trusler under valgkampen

Tre AUF-ere og én Ap-politiker er Blitt utsatt for vold eller trusler i forbindelse med årets valgkamparbeid, viser en sammenstilling fra Filter Nyheter. AUFs generalsekretær Sindre Lysø sier til Filter Nyheter at han er opprørt over mengden voldsepisoder og trusler Arbeiderpartiet og AUF har Blitt utsatt for i årets valgkamp. – Det gjør at folk vegrer seg for å delta og holder tilbake meninger, sier han..

NRK - Igår: 22:22

Slåsskamp ved Tysvær

Nødetatene rykket ut til Tysvær etter melding om at det hadde vært slåsskamp i Frakkagjerddalen. Flere ungdommer var på stedet. En gutt i tenårene var Blitt slått til i ansiktet.

Aftenposten - Igår: 13:46

Erik (18) nære å slå «umulig» rekord: – Helt rå!

Da Erik Flanders (18) fikk corona tidligere i år fryktet han at formen hadde Blitt vesentlig dårligere, men under….

VG - Igår: 13:46

Erik (18) nære å slå «umulig» rekord: – Helt rå!

Da Erik Flanders (18) fikk corona tidligere i år fryktet han at formen hadde Blitt vesentlig dårligere, men under høstens fysiske tester overrasket han stort og var nære å slå Aleksander Aamodt Kildes «umulige» rekord..

Dagbladet - Igår: 12:09

Sa nei til 700 000 i blodpenger

I hemmelighet har det Blitt forhandlet om å betale blodpenger mellom klanen til den dødsdømte nordmannen, og klanen til avdøde..

VG - Igår: 10:24

Kvinne i 20-årene døde av skadene etter voldhendelse i Bergen

Samtidig er mannen som tidligere var siktet for drapsforsøk nå Blitt siktet for drap, opplyser Vest politidistrikt..

VG - Igår: 10:24

Kvinne i 20-årene døde av skadene etter voldshendelse i Bergen

Samtidig opplyser Vest politidistrikt at én person, som tidligere var siktet for drapsforsøk, nå Blitt siktet for drap..

VG - Igår: 10:24

Kvinne i 20-årene døde etter voldshendelse i Bergen: – En bunnløs sorg

Samtidig opplyser Vest politidistrikt at én person, som tidligere var siktet for drapsforsøk, nå er Blitt siktet for drap..

VG - Igår: 10:24

Kvinne i 20-årene døde etter voldshendelse i Bergen: – Familien er i en bunnløs sorg

Samtidig opplyser Vest politidistrikt at én person, som tidligere var siktet for drapsforsøk, nå er Blitt siktet for drap..

NRK - Igår: 05:10

Nordmenn mindre redd for smitte

Kun tre av ti nordmenn sier at de er bekymret for å bli smittet av koronaviruset. Det er det laveste antall siden juni i fjor. Det er i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion at nordmenn er Blitt spurt om sine bekymringer for at de selv eller noen i familien blir koronasmittet.

NRK - Igår: 04:58

209 nye koronasmitttede i Oslo

Det er registrert 209 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 217 færre enn samme dag forrige uke, og 85 færre enn torsdag. De siste to ukene har det i snitt Blitt registrert 378 smittede per dag.

VG - Igår: 04:02

Frifunnet etter 15 år og dødsstraff – døde av corona

Etter 15 år i fengsel ble dødsdømte Damon Thibodeaux frikjent på grunn av nye DNA-bevis. Nå er han død etter å ha Blitt smittet av corona..

NRK - Igår: 02:24

Person slått ned i Oslo

En person skal ha Blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 08 sep 21 kl. 16:49

Sjåfør kjørte på barnevogn i Oslo

Politiet i Oslo har opprettet sak etter en trafikkulykke på Majorstua. En sjåfør kjørte på en barnevogn som ble ført av en mor over et gangfelt. Barnet ble kjørt legevakta av ambulansen, tilsynelatende lettere skadet.

Dagbladet - I førrgår: 21:23

Ny løslatelse: - Mistanken er svekket

For andre gang har politiet pågrepet og siktet noen for å ha skutt to unge menn på Trosterud. Begge gangene har de siktede Blitt løslatt etter svekket mistanke..

Aftenposten - I førrgår: 19:10

Kjempetrær pakkes inn for å skjerme dem fra skogbrann i California

Verdens største trær er Blitt pakket inn i brannsikre tepper. Det skjer i et forsøk på å beskytte dem fra store….

NRK - I førrgår: 17:22

Jordbruksoppgjøret skyves

Landsbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) opplyser fredag ettermiddag at årets landbruksoppgjør må sluttføres på en senere tidspunkt. – Regjeringen startet tilleggsforhandlinger med sikte på å bli enige med jordbruket om en kompensasjon for økte kostnader. I lys av det kommende regjeringsskiftet, mener jeg det er ryddigst at forhandlingene sluttføres på et senere tidspunkt i et så viktig spørsmål som bondens inntektsmuligheter, sier Bollestad.

NRK - I førrgår: 16:28

Bilbrann stenger Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt som følge av en bilbrann på Hurumsiden utenfor tunnelen. Ved 16-tiden var tunnelen tømt for biler, og brannen var slukket. Det er ikke kjent hvor lenge tunnelen vil holdes stengt.

NRK - I førrgår: 11:52

Brandsås ny statssekretær

Kongen har i statsråd i dag konstituert politisk rådgjevar Lars Øye Brandsås (V) som ny statssekretær for næringsminister Iselin Nybø (V) frå 17. september. Brandsås er 23 år og blir med det den yngste statssekretæren som har Blitt utnemnd av regjeringa Solberg..

NRK - I førrgår: 07:33

Gjenopning avhengig av vaksinasjon

Det er framleis uvisst når smitteverntiltaka kan bli fjerna i Noreg. Dei siste vekene har færre Blitt smitta, og helsestyresmaktene reknar med at talet på innlagde også vil gå nedover snart. Men talet på vaksinerte må opp, seier FHI-direktør Camilla Stoltenberg til NRK.

NRK - I førrgår: 06:50

Valet i Russland er i gang

Vallokala i Russland er opne. Styresmaktene har avgjort at valet skal gå over tre dagar, men opposisjonen meiner det opnar for valfusk, skriv NTB. Det er venta at regjeringspartiet Sameinte Russland skal bli valets vinnar, trass i svake målingar.

NRK - I førrgår: 04:59

WHO advarer mot vaksinemangel

Vaksinemangel kan gjøre deler av Afrika om til yngleplasser for vaksineresistente virusvarianter, advarer Verdens helseorganisasjon (WHO). De forespeilede leveransene til kontinentet via Covax-samarbeidet har Blitt kuttet med rundt 150 millioner doser. Det betyr at til sammen 470 millioner doser er ventet, og dermed vil kun 17 prosent være vaksinert innen året er omme, ifølge WHO.

NRK - I førrgår: 04:56

291 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 291 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 179 færre enn samme dag forrige uke, og 20 færre enn onsdag. De siste to ukene har det i snitt Blitt registrert 388 smittede per dag.

NRK - I førrgår: 04:35

Styrket sikkerhet i Washington

Sikkerheten er styrket i Washington D.C. før en demonstrasjon til støtte for de siktede etter stormingen av Kongressen 6.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt