Blant

Mandag, 02 August, 20:27

Nyheter om Blant

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 27 juli 21 kl. 19:26

Bekymret for smitte Blant unge

Norge opplever en stigende smittetrend og flere lokale utbrudd. Smitten Blant unge bekymrer assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. – Det jeg er mest bekymret for, er at vi skal få økende smitte Blant unge mennesker når vi starter høsten igjen, med skole og jobb, sier Nakstad til TV 2 og fortsetter: – Det tar fortsatt et par måneder utover høsten før alle over 18 år er vaksinert med to doser, og inntil da er det klart det er stor fordel om vi har kontroll på smitten..

NRK - 23 juli 21 kl. 09:31

Tre nye koronadødsfall

Det er nå registrert 799 koronarelaterte dødsfall i Norge etter at Folkehelseinstituttet oppdaterte sine tall. Det er usikkert om dette er nye dødsfall, men de har ikke vært registrert i Folkehelseinstituttets systemer tidligere. Oppdateringen kom torsdag.

NRK - 28 juli 21 kl. 16:32

37 steder får verdensarvstatus

Byen Nice, Tlaxcala-katedralen i Mexico, chilenske mumier og et gammelt solobservatorium i Peru er Blant de 37 nye stedene som har fått verdensarvstatus på Unescos liste. Blant årets innskrivninger er også 11 europeiske kurbad, den transiranske jernbanen, gamlebyen i Padova i Italia, bergkunst i Saudi-Arabia, moskéer i Elfenbenskysten og Atlántida-kirken i Uruguay. De nye innskrivningene er vedtatt på årets møte i Unescos verdensarvkomité, skriver Riksantikvaren i en pressemelding..

Dagbladet - 27 juli 21 kl. 09:10

Klør seg i hodet over mystisk koralldød

Korallsykdommen sprer seg Blant korallrev verden over. Det skaper uro Blant flere forskere..

NRK - 27 juli 21 kl. 08:27

Helsepersonell tar koronavaksine

En stor andel av helsepersonell i Norge har allerede tatt koronavaksine. Blant de som hittil ikke er vaksinert, ønsker også det store flertallet å ta vaksinen. Dette kommer frem i en spørreundersøkelse som FHI har gjennomført i sommer.

NRK - 27 juli 21 kl. 06:32

Vil ha oppgjer med høgreekstremisme

Preses Olav Fykse Tveit i Den norske kyrkja vil ta initiativ Blant religiøse leiarar til å ta eit oppgjer mot haldningane som låg bak 22. juli-terroren. – Vi vil ta ansvar for eit oppgjer Blant trus- og livssynssamfunn etter terrorangrepet 22.

E24 - 22 juli 21 kl. 09:01

Oslo Børs hentet inn det tapte etter minikrakket

Børsen er tilbake på nivået før mandagens nedtur. Røkke-dominerte Rec Silicon er Blant de mest omsatte etter å ha snudd til overskudd. Kartongselskapet Elopak endte Blant dagens vinnere etter kraftig oppgang..

Aftenposten - 30 minutter siden

Offensiv kunnskapspolitikk er Blant Aps viktigste satsinger for det neste tiåret

Ap går til valg på mer penger, forutsigbarhet og tillit til studenter og ansatte i høyere utdanning..

NRK - 5 timer siden

60 mill. koronatilfeller i Europa

Siden starten av pandemien er det registrert over 60 millioner koronatilfeller i Europa slik regionen defineres av Verdens helseorganisasjon (WHO). I WHOs definisjon av regionen Europa inngår over 50 land, Blant dem Russland, Ukraina og Tyrkia. Her utgjør antall registrerte smittede rundt 30 prosent av det totale antallet smittede i hele verden.

NRK - 6 timer siden

Storaksjon mot ulovlig fabrikk

Polske grensevakter har arrestert 16 personer etter å ha avslørt en fabrikk som drev med ulovlig produksjon av sigaretter. Over 1,6 millioner forfalskede sigaretter ble beslaglagt. I tillegg til 13 tonn tobakk, som kunne produsert 13 millioner nye sigaretter.

NRK - 8 timer siden

Prisstigning for OBOS-boliger

Fra juni til juli i år steg prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo med 3,2 prosent. Sjeføkonom Sissel monsvold i Obos forventer at prisene vil synke litt i høst, Blant annet fordi arbeidsledigheten faller og Norges Bank vil sette opp renten. Hun understreker at dette er et normalt sesongmønster..

VG - 17 timer siden

Såpestjernen Jay Pickett (60) døde under filminnspilling

Pickett spilte i Blant annet «I gode og onde dager». Han ble bare 60 år. .

NRK - 22 timer siden

Musikkfestival dropper DaBaby

Musikkfestivalen Lollapalooza lar ikke lenger artisten DaBaby opptre på festivalen som holdes i Chicago. – Lollapalooza var grunnlagt på mangfold, inklusjon, respekt og kjærlighet. Derfor skal ikke DaBaby lenger fremføre på Grant Park i kveld, skriver festivalen på Twitter.

Aftenposten - 22 timer siden

Flere drept i bakholdsangrep mot Hizbollah-begravelse

Den libanesiske hæren har sendt forsterkninger etter at fem personer, Blant dem tre Hizbollah-medlemmer, ble drept sør….

NRK - Igår: 19:07

Lokker briter med gratis pizza

Restauranter og matleverandører slutter seg til kampen for å dra opp vaksinasjonsdekningen i Storbritannia. De lokker Blant annet med gratis pizza. I et nytt program kunngjort av helsedepartementet, inngår myndighetene partnerskap med restauranter, transporttjenester som Uber og Bolt, og matleverandører som Deliveroo og Pizza Pilgrims..

E24 - Igår: 17:50

En milliard av coronastøtten kunne blitt tilbakebetalt uten at selskapene hadde gått med underskudd

Blant bedriftene som har levert årsregnskap har over halvparten av dem som har mottatt kontantstøtte forbedret årsresultatet sitt fra 2019..

Aftenposten - Igår: 14:04

Ble utvalgt Blant 652 søkere: Praktikantene i Oljefondet slapp gjennom nåløyet

Oljefond-sjef Nicolai Tangen har i sommer tatt 25 av landets flinkeste studenter under sine vinger..

E24 - Igår: 13:27

Ble utvalgt Blant 652 søkere: Praktikantene i Oljefondet slapp gjennom nåløyet

Oljefond-sjef Nicolai Tangen har i sommer tatt 25 av landets flinkeste studenter under sine vinger. – Det blir vanskelig å finne noe lignende som dette, sier studentene..

E24 - 20 juli 21 kl. 21:45

Kryptomarkedsplassen FTX verdsatt til 162 milliarder

I en runde med innhenting av kapital fikk selskapet inn over 8,1 milliarder kroner. Blant investorene finner en Blant annet Soft Bank og VanEck..

NRK - Igår: 00:22

200.000 protesterte mot koronapass

I Frankrike demonstrerte over 200.000 mennesker over hele landet lørdag i protest mot reglene for koronapass, ifølge det franske innenriksdepartementet. I Paris brukte politiet tåregass og havnet i basketak med demonstranter.

NRK - I førrgår: 19:07

Politiet avbrøt swingersfest

Politiet har grepet inn og avsluttet en swingersfest med 68 deltakere i Hamburg på grunn av brudd på smittevernreglene, opplyser tysk politi. Festen fant sted i en leilighet og ble ifølge politiet ikke avholdt i tråd med reglene for Blant annet sosial avstand. Heller ikke skjemaene for smittesporing var korrekt utfylt, skriver NTB..

NRK - I førrgår: 17:42

Demonstrasjoner i Frankrike

Flere tusen mennesker demonstrerer mot koronapass i Frankrike, og i Paris brukte politiet tåregass og havnet i basketak med demonstranter. En politi- og sikkerhetsstyrke på rundt 3.000 personer var utplassert i den franske hovedstaden lørdag.

Aftenposten - I førrgår: 10:12

– Europeiske konkurrenter har så mye respekt at de ikke vil forbi i løpene

RAPPERSWIL-JONA, SVEITS (Stavanger Aftenblad): En 20-åring er Blant de ypperste favorittene på prestisjeøvelsen 1500….

NRK - I førrgår: 09:42

Bevisstløs etter fallulykke

HRS melder at pasienten er bevisstløs og klargjøres nå for transport. Det er ukjent alvorlighetsgrad på skaden. Politiet er på vei til Kjerag for Blant annet å innhente opplysninger vedrørende ulykken..

NRK - I førrgår: 09:03

6 av 10 uvaksinerte utenlandsfødte

Utenlandsfødte er overrepresentert Blant Oslos uvaksinerte. De utgjør 63 prosent av de uvaksinerte, ifølge nye tall fra Folkehelseinstituttet, skriver Aftenposten..

NRK - I førrgår: 08:07

Nesten 12.000 har sagt nei

I Oslo har nesten 12.000 personer takket nei til koronavaksinen. Det er flest mellom 18 og 44 år som ikke ønsker vaksinen.

NRK - I førrgår: 07:49

Duestad greide finale til slutt

Jeanette Hegg Duestad blir en av åtte rifleskyttere i kvinnenes OL-finale i helmatch. Hun gikk videre etter å ha blitt nummer åtte i kvalifiseringen. Duestad greide 1171 poeng i øvelsen der det fra 50 meters hold skytes 40 skudd i tre posisjoner: Knestående, liggende og stående.

Aftenposten - I førrgår: 06:47

Nye tall fra FHI: 6 av 10 uvaksinerte i Oslo er født i utlandet.

Utenlandsfødte er overrepresentert Blant Oslos uvaksinerte. De utgjør 63 prosent av de uvaksinerte, til tross for at de….

NRK - 30 juli 21 kl. 18:32

Nærmer seg fjorårets smittetopp

Før denne uka hadde Island registrert over 100 nye smittetilfeller to dager i løpet av pandemien. Nå er det påvist over 100 nye tilfeller for fjerde dagen på rad. De siste 14 dagene er det påvist 280,6 smittetilfeller per 100.

NRK - 30 juli 21 kl. 17:01

Alvorlig bussulykke sør for Berlin

19 personer er skadd i en bussulykke sør for Berlin, ni av dem alvorlig, opplyser politiet. Bussen var på vei fra Beograd til Stockholm. Blant de skadde er passasjerer fra Serbia, Sverige, Tyskland og Israel, melder nyhetsbyrået DPA.

VG - 30 juli 21 kl. 16:23

Ukens låter uke 30: Silk Sonic, Volbeat og Jimi Somewhere

Bilelektronika fra Hokksund, omsmeltet rock fra Danmark og solsavn fra Trøndelag dukker opp Blant de siste låtene som juli har å by på..

NRK - 30 juli 21 kl. 15:12

Oslo lufthavn vil løse køkaos

Oslo lufthavn har besluttet å flytte koronatestingen ut av bagasjehallen, og til et nytt senter i etasjen over. Dette håper de skal virke mot lange køer og trengsel Blant passasjerer..

E24 - 30 juli 21 kl. 15:01

Venter nedgang på ukens siste handelsdag på Wall Street

Pilene peker ned i førhandelen Blant de tre toneangivende indeksene på Wall Street..

NRK - 30 juli 21 kl. 13:33

Brannmann dømt for brannstiftelse

En tysk brannmann er dømt til ti års fengsel for å ha startet flere branner mellom april 2019 og november i fjor. En av brannene 32-åringen han ble dømt for å ha påsatt, var i et skur like ved hjemmet til en familie på fire som lå og sov. Brannen gjorde at mannen ble tiltalt for drapsforsøk.

NRK - 30 juli 21 kl. 13:31

Tysk høyreekstremist fengselsdømt

En 55 år gammel kvinne er dømt til seks års fengsel for å ha truet lokalpolitikere og planlagt et planbombeangrep mot muslimer. Kvinnen sendte truende meldinger Blant annet til en ordfører, ifølge dommen. Hun var også i besittelse av våpen og materialer som kunne brukes til å lage en bombe.

NRK - 18 juli 21 kl. 21:46

Bekymret for USAs smitteutvikling

Sjefen for USAs føderale helsemyndighet, Vivek Murthy, er urolig for at koronasmitten øker, samtidig som millioner av amerikanere fortsatt er uvaksinerte. Murthy sa på CNN-programmet «State of the Union» at nesten alle koronarelaterte dødsfall i USA nå skjer Blant dem som ikke har vaksinert seg mot koronaviruset. Til tross for utbredt vaksinetilgjengelighet, er det fremdeles rundt 90 millioner amerikanere som ikke har tatt første dose av koronavaksinen.

VG - 30 juli 21 kl. 12:07

Nye reiseregler: Italia får karantenekrav - Värmland blir grønt

Flere endringer i innreiserestriksjonene vil gjelde fra mandag av. Blant annet blir det nå karantene fra Italia. Den svenske regionen Värmland blir imidlertid grønn..

NRK - 30 juli 21 kl. 10:34

Økende smitte hos unge i Trondheim

Trondheim kommune melder om 13 nye positive koronatester i går. Kommunen ser nå tydelige tegn på at smitten stiger Blant unge voksne. Dette er særlig knyttet til private fester og samlinger på skjenkesteder.

NRK - 30 juli 21 kl. 09:48

LO avdekket flere lovbrudd mot unge

LOs sommerpatrulje har avdekket en økning i antall lovbrudd mot unge ansatte. På 58 prosent av de 5000 arbeidsplassene patruljen sjekket i år, ble det funnet brudd på arbeidsmiljøloven. I fjor var tilsvarende tall 45 prosent lovbrudd.

VG - 30 juli 21 kl. 09:51

Høyteknologisk gruveprosjekt med miljøfokus

Gjennom flere artikler i VG i sommer har vi kunnet lese om demonstranter fra Blant annet Natur og Ungdom som ønsker å hindre oppstart av den planlagte gruvedriften i Repparfjorden. Har demonstrantene egentlig skjønt hva de protesterer mot?.

VG - 30 juli 21 kl. 07:02

Hovland i gullkampen - stoppet av nytt uvær

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) kjemper i tet mot Blant andre den nordirske profilen Rory McIlroy (32) og meksikanske Carlos Ortiz (30) under dag to av golfturneringen i OL..

Aftenposten - 30 juli 21 kl. 07:03

Hovland i gullkampen - stoppet av nytt uvær

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) kjemper i tet mot Blant andre den nordirske profilen Rory McIlroy (32) og meksikanske….

VG - 30 juli 21 kl. 07:02

Hovland i gullkampen - stoppet av storm

KAWAGOE (VG) Viktor Hovland (23) kjemper i tet mot Blant andre den nordirske profilen Rory McIlroy (32) og meksikanske Carlos Ortiz (30) under dag to av golfturneringen i OL..

Aftenposten - 18 juli 21 kl. 12:36

Dramatisk høyere dødelighet Blant innvandrere født i Afrika eller Asia. Det preger dem som begraver dem.

Dødeligheten har vært dramatisk høyere Blant innvandrere født i Afrika eller Asia..

NRK - 29 juli 21 kl. 21:58

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som Blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt