Biler

Saturday, 01 October, 19:58

Nyheter om Biler

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 26 aug 22 kl. 08:28

Voldsom brann ødela Biler og fylte hjem med røyk

Minst fem parkerte Biler er ødelagt. Flere leiligheter er umulig å bo i. Det brant voldsomt på Enerhaugen i Oslo fredag morgen.

NRK - 23 sep 22 kl. 05:56

Europeiske Biler får nytt liv i Afrika – til en helsemessig høy pris

Over en firedel av bruktBiler eksportert mellom 2015 og 2020 havnet på det afrikanske kontinentet. Det er gamle, forurensende og ofte farlige Biler. En rapport fra FNs miljøprogram (UNEP) i 2021, viser at de fleste kjøretøyene som eksporterer til utviklingsland er gamle, potensielle farlige, lite energieffektive og forurensende.

NRK - Igår: 15:18

Lang kø på E6 etter to Biler med stans

Det er lang kø på E6 ut av Oslo etter at to Biler har fått stans før avkjøringen til Karihaugen/Lørenskog..

NRK - I førrgår: 09:06

Trafikk igjen fra russisk side over Storskog

Det er trafikk fra russisk side over grenseovergangen på Storskog torsdag morgen. Onsdag varslet politiet at trafikken hadde stoppet opp fra russisk side. Grensa åpnet klokka 8 torsdag.

Klartale - 27 sep 22 kl. 14:45

Her flykter de fra Russland

Russere er redde for å bli sendt til krigen. Det har ført at mange rømmer landet. Mange rømmer til Finland, Mongolia, Georgia og Kasakhstan.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Trafikkulykke mellom buss og Biler i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En rutebuss og to Biler er involvert, melder politet på Twitter. Tre passasjerer som var om bord på bussen behandles av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Tre skadd i trafikkulykke mellom buss og Biler i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En rutebuss og to Biler er involvert, melder politet på Twitter. Tre passasjerer som var om bord på bussen behandles av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Fire skadd i trafikkulykke mellom buss og Biler i Oslo

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo torsdag ettermiddag. Politiet meldte på Twitter at en rutebuss og to Biler var involvert. Tre passasjerer som var om bord på bussen ble behandlet av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 13:17

Tesla tilbakekaller nesten 1,1 million Biler

Tesla tilbakekaller nesten 1,1 million amerikanske Biler, melder nyhetsbyrået Reuters. Årsaken til dette er et problem med vindusystemet..

Klartale - 21 sep 22 kl. 08:23

Politiet skjøt mann – forsøkte å ta seg inn i Biler på E18

Politiet skjøt en mann onsdag. Han er ikke alvorlig skadd. Årsaken var at han truet bilister på veien E18 ved Bygdøy.

Aftenposten - 21 sep 22 kl. 07:28

Truet flere bilister og forsøkte å ta seg inn i Biler. Mann skutt av politiet.

Politiet avfyrte skudd mot en person på Bygdøylokket i Oslo etter at han forsøkte å ta seg inn i flere Biler..

NRK - 18 sep 22 kl. 13:03

Tre Biler og en hestehenger i trafikkulykke på E18

Politiet er i Asker, hvor det har vært en trafikkulykke. Tre Biler står i midtre felt på E18 ved påkjøringen fra Holmen. En av bilene trekker en hestehenger med en hest i.

NRK - 18 sep 22 kl. 13:03

To Biler og en hestehenger i trafikkulykke på E18

Politiet er i Asker, hvor det har vært en trafikkulykke. To Biler sto i midtre felt på E18 ved påkjøringen fra Holmen. En av bilene trekker en hestehenger med en hest i.

NRK - 26 aug 22 kl. 05:39

Brann i flere Biler på Grønland

Det brenner fredag morgen i flere Biler på Grønland i Oslo. – Det er observert personer som har tent på Biler, skriver politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 26 aug 22 kl. 05:37

Flere Biler brenner på Grønland

Nødetatene i Oslo er på vei til Grønland etter melding om flere Biler som brenner. Det er observert personer som har tent på Biler, tvitrer politiet. Brannen har spredt seg til et bygg på stedet, og naboer i området oppfordres til å lukke vinduer og holde seg inne.

NRK - 11 sep 22 kl. 03:09

Kjørte stjålet bil inn i seks parkerte Biler og stakk av

En bil kjørte natt til søndag inn i seks parkerte Biler ved Carl Berner i Oslo. Bilen er meldt stjålet, og bilføreren stakk fra stedet etter påkjørslene. Påkjørslene skjedde i Københavngata ved krysset til Dælenenggata like etter klokken 2.

NRK - 2 timer siden

Barn blant de drepte nær Kupiansk

22 sivile, inkludert ti barn, ble funnet døde etter et artilleriangrep utført av russiske styrker på en konvoy med Biler nær byen Kupiansk øst i Ukraina. Det melder Kharkiv-regionens påtalemakt ifølge CNN..

NRK - 5 timer siden

Seks personer involvert i trafikkulykke i Bærum

Politi og ambulanse rykker til Bærum etter melding om trafikkulykke. To Biler har kollidert og en bil har i tillegg kjørt inn i et gjerde. Totalt 6 personer involvert, men det skal ikke være snakk om alvorlige personskader..

VG - 7 timer siden

Politihelikopteret i gang med grenseovervåkningen

Grensen mellom Norge og Russland overvåkes nå fra Russland. Rundt 20–30 Biler sto lørdag formiddag i kø for å komme over grensen..

NRK - 09 sep 22 kl. 16:00

Fire Biler i brann i Kristiansand

Det er meldt at det brenner i 4 Biler. Det er mye røyk i området, skriver politiet på Twitter. Det er startet slukking på stedet..

NRK - 09 sep 22 kl. 15:52

Brann i fire Biler

Brannvesenet har startet slukking, etter at det ble meldt om brann i fire Biler ved Jærnesheia i Kristiansand. Politiet melder om mye røyk i området, men det skal ifølge politiet ikke være fare for spredning til hus. Det er foreløpig usikkert om årsak og skadeomfang..

NRK - Igår: 11:07

Trafikken fra Russland fortsetter fredag

Etter en uke med mange unge russiske menn som krysset grensa til Norge – og rykter om at grensa skulle bli stengt – er det fortsatt trafikk fredag. Da NTB var på grensa ved Storskog fredag formiddag, kom det en jevn strøm av russiske Biler og minibusser. Inntrykket var imidlertid at det var noe roligere trafikk enn tidligere i uka, da det kom over 400 russere hver dag.

Klartale - Igår: 09:03

23 drept i angrep på bilkolonne i Ukraina

En rekke med Biler var på vei ut av Zaporizjzja by. I bilene satt vanlige folk. De var på vei til den delen av fylket som er styrt og okkupert av russerne.

NRK - Igår: 21:55

Trafikkulykke på E18 i Drammen

Nødetatene er på vei til Drammen etter at de ble meldt om en trafikkulykke på E18 i sørgående retning. Det skal være snakk om en påkjørsel bakfra hvor to Biler er involvert..

Klartale - I førrgår: 09:29

Russere på vei inn til Norge igjen

Norge åpnet grensa mot Russland klokka 8 torsdag morgen. En time senere hadde det kommet seks-sju Biler fra Russland. Men det er færre unge menn som kommer enn det som har vært vanlig de siste dagene.

Aftenposten - I førrgår: 06:16

En av de verste stormene som har rammet Florida: To millioner uten strøm i natt

WASHINGTON D.C. (Aftenposten): Stormfloen nådde opp i fire meter.

NRK - I førrgår: 23:43

Restriksjoner på grensa til Georgia

Russland begrenser nå folks tilgang til grenseområdet i den russiske republikken Nord-Ossetia og grenseovergangen til Georgia, melder nyhetsbyrået AFP. Her innføres det nå restriksjoner på hvor mange Biler som kan kjøre mot grensestasjonen. Guvernør Sergei Menyailo sier at det var nødvendig å innføre tiltak etter at 20.

NRK - 27 sep 22 kl. 15:16

Varetektsfengsles etter knivtrusler på E18

Mannen som truet bilister med kniv på E18 i Oslo blir varetektsfengslet i fire uker. Hendelsen skjedde ved Bygdøylokket onsdag i forrige uke. Mannen prøvde å ta seg inn i Biler og truet bilister med kniv, før han ble skutt av politiet.

NRK - 27 sep 22 kl. 14:22

Front mot front på Hardangerveien

To Biler har frontkollidert på Hardangerveien mellom Midttun og Helldal i Bergen. Ulykken fører til lange køer i ormådet og veien er helt stengt. Klokken 14.

Aftenposten - 26 sep 22 kl. 21:36

Satellittbilder viser lange bilkøer ut av Russland etter Putins mobilisering

Nye satellittbilder viser lange køer av Biler på vei fra Russland til Georgia og Mongolia. Ifølge FSB har 261..

NRK - 14 aug 22 kl. 16:59

Fire Biler involvert i ulykke på E6 ved Moss

Fire Biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6 i nordgående retning utenfor Moss. Ulykken inntraff nord for Mosseporten. – Det er totalt fire Biler involvert i ulykken.

NRK - 25 sep 22 kl. 08:36

PolitiBiler påkjørt av bil i flukt

Tre personer ble i morges pågrepet på Torsnes i Fredrikstad etter at de prøvde å flykte fra politiet i en stjålet bil. Da politiet prøvde å stoppe bilen, valgte føreren å presse seg forbi og kjørte dermed inn i to politiBiler. Operasjonsleder i Øst politidistrikt Terje Marstad beskriver det som en farlig hendelse.

NRK - 25 sep 22 kl. 00:39

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to Biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 25 sep 22 kl. 00:39

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to Biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

Aftenposten - 24 sep 22 kl. 09:00

Bilene som blir filmstjerner: – Ved å bruke tidsriktige Biler, forsterkes følelsen av å være i en annen tid

Han er en av mange private som gjør «Krigsseileren» troverdig..

NRK - 24 sep 22 kl. 05:58

Kontroll på boligbrann i Våler

Brannvesenet har fått kontroll på brannen i en bolig på Braskereidfoss i Våler i Innlandet natt til lørdag. Boligen var overtent. Det er fare for spredning til noen bygninger i nærheten og noen Biler som står parkert der.

NRK - 23 sep 22 kl. 15:37

Trafikkulykke i Bragernestunnelen i Drammen

Tre Biler er involvert i en trafikkulykke i Bragernestunnelen i Drammen. Tunnelen er stengt og nødetatene er på vei..

NRK - 23 sep 22 kl. 06:38

Steinras stengte vei

I Tysvær ble det klokken 06.15 meldt om et steinras på fylkesvei 515 i nærheten av Erlandsvegen og Nesvegen. Biler kommer ikke forbi.

E24 - 01 sep 22 kl. 09:51

Elbilene du kan spare titusener på nå

Til nyttår øker en rekke Biler i pris. Her er 17 Biler du sparer mye på å kjøpe nå – og ekspertenes tips om det beste kjøpet..

E24 - 22 sep 22 kl. 16:00

Vindusfeil på over én million Tesla-Biler

Bilprodusenten opplyser at årsaken skal være problemer med de automatiske vinduene..

NRK - 22 sep 22 kl. 05:16

Tre Biler i brann i Sandes

To betongBiler er utbrent og et annet kjøretøy står i brann på en parkeringsplass i Sandnes. Brannvesenet er på stedet. Det er ikke fare for spredning til bygninger, men det er andre kjøretøy i nærheten tvitrer politiet i Sør-Vest.

NRK - 22 sep 22 kl. 05:18

Miljøaktivister tapper SUV-er for luft

Gruppen, som går under navnet Tire Extinguishers, sier til Aftenposten at de ser på det å kjøre SUV i byen som unødvendige luksusutslipp. – Det er ikke deg, det er bilen din, skriver gruppen i en lapp som legges igjen på bilene som blir utsatt for aksjonene deres. De to siste ukene gjelder det 69 Biler på Frogner og i Ullevål Hageby.

NRK - 21 sep 22 kl. 09:54

Politiet om skytingen i Oslo

Politiet måtte avfyre skudd for å unngå skade på tredjepersoner, da en mann forsøkte å komme seg inn i Biler og truet flere med kniv. Det skriver politiet i en pressemelding om skytingen på Bygdøylokket i Oslo onsdag morgen. Personen som ble skutt av politiet er ikke alvorlig skadet, men er til behandling ved sykehus.

NRK - 21 sep 22 kl. 06:08

Publikum skal ha hindra nødetater

Skuelystne sperra veiene med Biler og hindra nødetatenes arbeid under rekkehusbrannen i Gjøvik mandag. Det skriver styret i Nordby borettslag etter den omfattende brannen. 6 leiligheter brant ned til grunnen og 15 personer ble husløse.

NRK - 30 aug 22 kl. 20:26

Melding om skudd på Torshov i Oslo –Søker etter to Biler

Det er melding om avfyrt skudd på Torshov. – Vi har foreløpig ikke fått noen beskjed om at noen er skadet per nå. Vi har noen patruljer på stedet og er opp vei opp med flere, iser operasjonsleder Guro Sandnes til NRK.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com