Bilder

Saturday, 02 December, 22:30

Nyheter om Bilder

Klartale - 08 nov 23 kl. 14:10

De første bildene fra teleskopet er klare

Euclid er et romteleskop. Det skal ta Bilder av vår galakse. Det er Den europeiske romfarts-organisasjonen (Esa) som jobber med teleskopet.

NRK - Igår: 07:14

En mann i 40-årene tiltalt for seksuelle overgrep

En mann i 40-årene må i mars neste år møte i Vestfold tingrett tiltalt for seksuelle overgrep mot sin ti år gamle stedatter. Mannen er også tiltalt for å ha tatt seksualiserte Bilder og film av jenta mens hun sov. Da politiet gikk gjennom mannens telefoner og datautstyr ble det gjort funn av flere tusen Bilder av barn.

NRK - 25 nov 23 kl. 06:28

Nord-Korea hevder å ha satellittBilder av militærbase på Hawaii

Nord-Korea hevder at deres nye satellitt har tatt Bilder av militærbasen Pearl Harbor på Hawaii og hangarskipet USS Carl Vinson. Satellitten skal også ha tatt Bilder av flere militærbaser i Sør-Korea. Det statlige nyhetsbyrået KCNA hevder at Kim Jong-un har tatt fotografiene i nærmere øyesyn.

VG - 16 nov 23 kl. 12:32

Kronprins Frederik helt taus om rykter og Bilder – venninnen er «sønderknust»

Det stormer rundt danske kronprins Frederik (55) etter at et spansk ukeblad trykket flere Bilder av ham og Genoveva Casanova (47) i Madrid i forrige uke..

Aftenposten - 14 nov 23 kl. 12:57

Hvorfor gode Bilder øker salgssummen

Gode Bilder er ofte avgjørende for salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand til….

VG - 09 nov 23 kl. 16:24

Israels pressekonferanse før EM-kvalik: Viste frem Bilder av gisler

Bilder av bortførte israelere og t-skjorter med påskriften «få dem hjem nå» preget lokalet da det israelske fotballforbundet hadde pressekonferanse foran sine fire EM-kvalifiseringskamper..

Aftenposten - 09 nov 23 kl. 16:25

Israels pressekonferanse før EM-kvalik: Viste frem Bilder av gisler

Bilder av bortførte israelere og t-skjorter med påskriften «få dem hjem nå» preget lokalet da det israelske….

Dagbladet - I førrgår: 11:07

- Noe så fint

Bilder av forlatte «tigger-skilt» med budskap om takknemlighet for å ha fått jobb dukker opp i sosiale medier. - Skal synliggjøre arbeidet til selgerne av magasinet, sier Erlik Oslo..

Dagbladet - 29 nov 23 kl. 19:53

- Folk stopper opp og tar Bilder

Gunnar Wold (74) er blitt en lokal juleattraksjon. Han startet i september med å få opp de 30 til 35 000 julelysene han har på huset sitt nå..

Dagbladet - 29 nov 23 kl. 15:16

Går viralt: - For noen idioter

KI-genererte Bilder spredd av høyrepopulistisk politiker..

NRK - 12 okt 23 kl. 18:07

Netanyahu: Har vist Blinken Bilder av brente barnelik

Israels statsminister Benjamin Netanyahu hevder å ha Bilder av det som skal være spedbarn som er drept og brent av Hamas. Bildene har han vist til USAs utenriksminister Anthony Blinken, skriver han på X/Twitter. Tidligere denne uken verserte det påstander om at Hamas skal ha halshugget og brent 40 spedbarn i en kibbutz utenfor Gaza.

VG - 27 nov 23 kl. 15:33

Kjærligheten er en reise

Bruk av språklige Bilder kan bidra med hjelp til å forstå menneskelige og religiøse erfaringer. Metaforer kan si noe sant og forklarende om tilværelsen, men har også sine begrensninger. For hva betyr det at «kjærligheten er en reise»?.

VG - 27 nov 23 kl. 07:09

Mener VAR-bildene ikke var gode nok i cupfinalen: – Jeg blir helt satt ut

Rosenborg ble cupmestere etter et omdiskutert straffespark. Dommersjef Terje Hauge hevder at VAR-teamet ikke hadde gode nok Bilder for å gripe inn. Vålerenga-trener Nils Lexerød settes ut av forklaringen..

Dagbladet - 24 nov 23 kl. 15:33

Ferske Bilder skal vise gislene

Gislenes familier har samlet seg i pårørendesenteret i Tel Aviv for å overvære at de første gislene i våpenhvileavtalen slippes fri. - Man blir aldri vant til dette, sier en av gislenes fetter til Dagbladet..

NRK - 24 nov 23 kl. 08:29

Lange rekker med lastebilar på veg inn til Gaza

Det viser Bilder frå Reuters..

Dagbladet - 24 nov 23 kl. 05:13

Ferske Bilder skal vise gislene

13 israelske gisler er frigjort fra Gaza, og ivaretas av Røde Kors i Egypt..

Aftenposten - 23 nov 23 kl. 21:16

Erling Braut Haaland avbildet på trening

Manchester City deler Bilder av Erling Braut Haaland på treningsfeltet..

VG - 23 nov 23 kl. 21:16

Erling Braut Haaland avbildet på trening

Manchester City deler Bilder av Erling Braut Haaland på treningsfeltet to dager før storkampen mot Liverpool i Premier League..

VG - 30 okt 23 kl. 01:53

Faren til Liverpool-stjerne forsvunnet: Politiet ut med Bilder i etterlysningen

Luis Díaz satt hjemme mens Liverpool slo Nottingham Forest søndag ettermiddag. Han ventet på nyheter om faren som er kidnappet. Nå går politiet i Colombia ut med Bilder av faren..

NRK - 22 nov 23 kl. 10:10

Sør-Korea bekrefter at Nord-Korea har satt en satellitt i bane

Det sørkoreanske militæret bekrefter at Nord-Korea har satt en satellitt i bane. Nord-Korea hevdet tirsdag å ha foretatt en vellykket oppskyting av en overvåkingssatellitt. Det statlige nyhetsbyrået KCNA har publisert Bilder av Kim Jong-un som følger oppskytingen..

NRK - 22 nov 23 kl. 09:16

Hevder Kim har mottatt Bilder av baser på Guam

Nord-Koreas leder Kim Jong-un har mottatt satellittBilder av flere store amerikanske militærbaser på Guam fra landets første spionsatellitt i verdensrommet. Det hevder det statlige nyhetsbyrået KCNA, ifølge AFP. Tirsdag meldte Nord-Korea om en vellykket oppskyting av en overvåkingssatellitt..

Aftenposten - 20 nov 23 kl. 21:49

Van Gogh Alive er dyrt og irriterende. Lag heller din egen Powerpoint-presentasjon.

Når van Goghs malerier gjengis som Bilder, mister de noe helt elementært. Da hjelper det ikke at skyene beveger seg..

NRK - 20 nov 23 kl. 17:33

Faktisk Verifiserbar: – IDF-videoer som viser sjakt ved sykehus er ekte

Det israelske militæret (IDF) publiserte søndag 19.11 en pressemelding og flere videoer som de hevder viser en tunnelinngang ved utkanten av sykehusområdet Shifa. Faktisk Verifiserbar kan med stor sikkerhet slå fast at de to videoene fra IDF viser en sjakt/et hull i bakken i ytterkanten av sykehusområdet Shifa.

NRK - 20 nov 23 kl. 17:33

Faktisk Verifiserbar: IDF-videoer viser sjakt ved sykehus

Det israelske militæret (IDF) publiserte søndag 19.11 en pressemelding og flere videoer som de hevder viser en tunnelinngang ved utkanten av sykehusområdet Shifa. Faktisk Verifiserbar kan med stor sikkerhet slå fast at de to videoene fra IDF viser en sjakt/et hull i bakken i ytterkanten av sykehusområdet Shifa.

NRK - 20 nov 23 kl. 11:12

Amnesty mener å ha bevis for krigsforbrytelser i angrep som drepte 46 sivile i Gaza

Amnesty International har gjort en omfattende etterforskning av to israelske angrep i Gaza 13. og 20. oktober.

NRK - 27 okt 23 kl. 12:18

Må i fengsel igjen for å ha videoer av overgrepsmateriale

En mann i midten av 30-årene bosatt på Vestoppland er dømt til ni måneder i fengsel for å ha lastet ned store mengder overgrepsmateriale. Mannen skal ha lastet ned og hadde Bilder og videoer med en samlet spilletid på cirka 11 timer. Materialet viser fremstillinger som seksualiserer eller viser grove seksuelle overgrep mot barn.

Aftenposten - 19 nov 23 kl. 22:37

Hoveringen mot Norge ville ingen ende ta

GLASGOW (Aftenposten): Norge havnet mitt i en skotsk festkveld. Før kampen dukket ydmykende Bilder opp på storskjermen..

NRK - 19 nov 23 kl. 20:33

Det israelske militæret frigir opptak som skal vise «gisler på sykehuset i Gaza»

Det israelske militæret (IDF) har frigitt Bilder og videoer på sine nettsider av det som skal vise israelske gisler inne på Shifa-sykehuset i Gaza. Etter at israelske soldater tok seg inn i hovedsykehuet på Gazastripen sist onsdag, skal de ha fått tak i videoopptak som de hevder viser israelske gisler som blir ført inn på Al Shifa-sykehuset i Gaza 7. oktober.

Dagbladet - 18 nov 23 kl. 16:16

Angrep på FN-skole: - Grusomme Bilder

Minst 50 mennesker skal ha blitt drept etter et angrep på FN-skolen al-Fakhoora, ifølge generalkommissæren av FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA), Philippe Lazzarini..

NRK - 18 nov 23 kl. 00:50

To personer skadd i kappkjøring i tunnel i Oslo

To personer er skadd i en trafikkulykke i Ekebergtunnelen i Oslo natt til lørdag. Bilder fra Veitrafikksentralen viser at to biler har kappkjørt. Disse skal ha kjørt inn i en tredje bil, melder politiet i Oslo på X.

NRK - 18 nov 23 kl. 00:50

Flere personer skadd i kappkjøring i tunnel i Oslo

Flere personer er skadd i en trafikkulykke i Ekebergtunnelen i Oslo natt til lørdag. Bilder fra Veitrafikksentralen viser at to biler har kappkjørt. Disse skal ha kjørt inn i en tredje bil, melder politiet i Oslo på X.

VG - 17 nov 23 kl. 23:12

Nye satellittBilder fra Gaza viser flukten

Nye Bilder viser hundrevis av mennesker på flukt fra det nordlige Gaza. Men heller ikke i sør slipper de unna bomberegnet..

NRK - 17 nov 23 kl. 07:08

Israel hevder å ha funnet kroppen til bortført soldat

Det israelske forsvaret (IDF) hevder fredag morgen å ha funnet kroppen til en bortført israelsk soldat i nærheten av Shifa-sykehuset i Gaza by. IDF bekreftet at den bortførte soldaten var død på tirsdag, etter at Hamas sendte ut en video av henne i live, fulgt av Bilder av kroppen hennes. Ifølge Hamas ble soldaten drept i et israelsk luftangrep..

NRK - 16 nov 23 kl. 15:47

IDF hevder de har funnet nye bevis på Shifa-sukehuset

IDF hevder de har funnet opptak som ble beslaglagt fra gislene som ble tatt under angrepet mot Israel 7. oktober. Bildematerialet hevder de at er funnet på datamaskiner på Shifa-sykehuset.

VG - 16 nov 23 kl. 03:45

Forskere forbløffet over «vampyrvirus»

Dette har du aldri sett før. For første gang har forskerne klart å ta Bilder av et vampyrvirus..

VG - 15 nov 23 kl. 23:38

Israel hevder de har funnet militært utstyr inne på Shifa-sykehuset

Nye Bilder skal angivelig vise våpen og annet militært utstyr tilhørende Hamas inne på det mye omtalte al-Shifa-sykehuset. Hamas kaller bildene et «latterlig teater»..

NRK - 15 nov 23 kl. 20:21

Helsemyndigjetene i Gaza: Ingen våpen på sykehuset

Helsedepartementet i Hamas-styrte Gaza sier onsdag at det israelske militæret (IDF) ikke fant våpen da de stormet det palestinske territoriets største sykehus. – Okupasjonsstyrken fant ikke noe militært utstyr eller våpen på sykehuset. Vi tillater i hovedsak ikke dette, sier Munir al-Bursh, direktør for helsedepartementet, i en uttalelse som AFP referer til.

NRK - 15 nov 23 kl. 19:34

IDF hevder de fant militært utstyr fra Hamas på Shifa-sykehuset

Det israelske militæret (IDF) har lagt frem video og Bilder av våpen og militært utstyr som de hevder tilhører Hamas og som de fant på Shifa-sykehuset. De skal blant annet ha funnet en operativ kommandosentral og teknologiske eiendeler. Røde Kors, WHO og OCHA har uttrykt sterk uro over de militære aktivitetene ved Gazastripens største sykehus, der israelske styrker rykket inn natt til onsdag..

Aftenposten - 14 nov 23 kl. 12:57

Fotografens beste råd for å få boligen din til å skinne

Gode Bilder er ofte helt avgjørende for salgssummen. Ikke bare presenterer de boligen; de skal også gjøre folk i stand….

VG - 14 nov 23 kl. 12:35

Faktisk: Nei, dette beviser ikke Hamas-tunneler

Det israelske militæret hevder Bilder av en luke beviser at Qatar-sykehuset i Gaza er koblet til Hamas sitt tunnelsystem. Men bildene beviser ingenting..

Klartale - 04 sep 23 kl. 11:00

Advarer folk om giftig sopp

September er høytid for sopp. I år er et glimrende år for sopp. Mange har allerede sanket sopp i skogen.

NRK - 13 nov 23 kl. 14:37

Brann i elsparkesykkel

Det brenner i en elektrisk sparkesykkel på Majorstua i Oslo. Bilder og en video NRK har fått viser flammer som står ut fra elsparkesykkelen, som står på et fortausområde. Politiet fikk melding klokken 14.

NRK - 12 nov 23 kl. 13:27

EU krever gransking av Burkina Faso-massakre

EU mener at rundt 100 sivile er drept i en massakre i Burkina Faso og krever at militærjuntaen i landet etterforsker opplysningene. – Rundt 100 sivile, blant dem kvinner og barn, skal ha blitt drept i en massakre i landsbyen Zaongo, sier en talsperson for EUs utenrikssjef Josep Borrell. Landsbyen ligger rundt 150 kilometer nordøst for hovedstaden Ouagadougou, og massakren skal ha skjedd for flere dager siden.

NRK - 12 nov 23 kl. 06:16

Nasjonalistmarsj i Polens hovedstad

Titusener marsjerte i Warszawas gater i et opptog arrangert av nasjonalistgrupper på landets uavhengighetsdag lørdag. Marsjen ble holdt under parolen "Polen er ennå ikke tapt". TV-Bilder viser store menneskemengder; ifølge arrangøren deltok minst 40.

Aftenposten - 10 nov 23 kl. 15:47

Israelsk parlamentariker: Fotografer som dokumenterte Hamas-angrepet vil bli «eliminert» av sikkerhetstjenesten

Den israelske politikeren Danny Danon antyder at fotojournalister som tok Bilder av Hamas' angrep på Israel, vil bli….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com