Betyr

Tuesday, 07 December, 12:23

Nyheter om Betyr

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 12 okt 21 kl. 13:15

Slik påvirker statsbudsjettet din lommebok

Tirsdag la regjeringen fram statsbudsjettet for 2022. I forslaget vil de bruke 322,4 milliarder kroner av det Norge har tjent på oljen. Det er 84,4 milliarder kroner mindre enn i år.

NRK - 05 nov 21 kl. 06:27

Får 2 milliarder mer til startlån

Husbankens låneramme styrkes med 2 milliarder kroner i tillegget til statsbudsjett. Dermed kan flere såkalt startlån. − I budsjettet foreslår vi å styrke Husbanken slik at flere familier kommer seg inn på boligmarkedet, sier kommunal- og distriktsminister Bjørn Arild Gram (Sp) til NTB.

NRK - 24 sep 21 kl. 14:54

Oslo opphever lokal koronaforskrift

Byrådet i Oslo opphever den lokale koronaforskriften med umiddelbar virkning. Det innebærer at Oslos befolkning kan følge nasjonale bestemmelser og råd, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap lørdag 25.

NRK - 09 nov 21 kl. 10:49

Sykehus i Bergen øker beredskapen

Haukeland universitetssjukehus og Haraldsplass diakonale sykehus øker beredskapen til grønt nivå. Årsaken er den pågåande smittesituasjonen, med økt volum av inneliggende pasienter og fravær og sykdom blant personell. – Grønt beredskapsnivå Betyr at situasjonen er uavklart og at det kan bli behov for ekstraordinære ressurser og tiltak, sier administrerende direktør ved Haukeland universitetssjukehus, Eivind Hansen i en pressemelding.

NRK - 08 nov 21 kl. 18:23

Advokater aksjonerer i Høyesterett

Advokatforeningen har bestemt seg for å iverksette aksjoner i Høyesterett fra tirsdag. Aksjonene vil ramme nye saker som skal bli berammet til Høyesterett. Årsaken til aksjonene er at advokatene vil ha mer penger fra staten for den jobben de gjør for offentlige satser.

NRK - 08 nov 21 kl. 13:12

Ikke pensjon fra 1. krone fra 2022

Støre-regjeringen kommer ikke til å innføre pensjon fra 1. krone allerede fra nyttår. Det Betyr at ordningen ikke kommer før 1.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 12:39

Dette Betyr Vedum-budsjettet for deg

Barnehage, barnepass, jobbreiser og strøm blir billigere. Fagorganiserte og unge i jobb får skattelette..

VG - 08 nov 21 kl. 12:24

Dette Betyr Vedum-budsjettet for deg

Barnehage, barnepass, jobbreiser og strøm blir billigere. Fagorganiserte og unge i jobb får skattelette. Men det blir dyrere å ha bil, fly til utlandet og ta seg en røyk..

E24 - 08 nov 21 kl. 12:27

Dette Betyr Vedum-budsjettet for deg

Barnehage, barnepass, jobbreiser og strøm blir billigere. Fagorganiserte og unge i jobb får skattelette. Men det blir dyrere å ha bil, fly til utlandet og ta seg en røyk..

NRK - 08 nov 21 kl. 06:38

Første kinesiske kvinne på romvandring

Den kinesiske astronauten Wang Yaping er landets første kvinne som har gjennomført en romvandring, opplyser kinesiske myndigheter. Wangs romvandring varte i seks timer. Hun gjennomførte den med kollegaen Zhai Zhigagn søndag kveld og vinket til et kamera på utsiden av den kinesiske romstasjonen Tiangong.

VG - 07 nov 21 kl. 18:49

Molde slo tilbake etter skrekktapet: – Vi er ikke friskmeldt

MOLDE (VG) (Molde-Sandefjord 3–1) Molde slo tilbake etter skrekktapet mot Strømsgodset og filleristet Sandefjord i 1. omgang. Det Betyr at Bodø/Glimts forsprang ble to poeng mindre..

NRK - 06 nov 21 kl. 15:10

Eide kritiserer Thunberg

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) mener klimaaktivisten Greta Thunberg er inne på en «farlig kurs» når hun sier at klimatoppmøtet i Glasgow allerede er mislykket og ikke Betyr noe i praksis. Under en demonstrasjon i går sa Thunberg blant annet: – Det er ingen hemmelighet at COP26 er mislykket. Det burde være åpenbart at vi ikke kan løse en krise med de samme metodene som fikk oss hit i utgangspunktet.

VG - 06 nov 21 kl. 12:43

Mehl lover 200 millioner ekstra til politiet

NYDALEN (VG) Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) har knapt kommet på plass i sitt nye departement, men ser store behov for forandringer. I første omgang Betyr det 200 millioner kroner ekstra til politiet..

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 15:00

Smak av vinter!

Lavtrykkene står i kø, og mot slutten av helga synker temperaturene. Det Betyr at folk vil få en første smak av vinter mange steder i landet..

E24 - 04 nov 21 kl. 22:14

Ikea-eier varsler høyere priser

Økte fraktkostnader og høyere råvarepriser gjør at Ikea sentralt varsler økte innkjøpspriser for varehusene fremover. Hva det Betyr for norske kunder er foreløpig uklart..

NRK - 04 nov 21 kl. 17:00

IEA-sjef advarer mot fossil-investering

IEA-sjef Fatih Birol advarer mot investeringer i fossil energi: – Dine investeringer er risikable. Vær forsiktig. Det sier lederen av energibyrået, Fatih Birol, til NRK.

NRK - 03 nov 21 kl. 14:36

Russisk bevegelse langs Ukraina-grensa

USA opplyser onsdag at de observerer en militær opptrapping og bevegelse hos Russland langs landets grense til Ukraina, melder Reuters. Den amerikanske forsvarssjefen Mark Milley sier likevel det ikke er noe som er «åpenlyst aggressivt». – Vi har sett det før.

NRK - 03 nov 21 kl. 14:16

SUS øker beredskap til grønt

Den økende koronasmitten i området og en økning i innlagte barn med RS-virus gjør at Stavanger universitetssjukehus øker beredskapsnivået til grønt. Siden høstferien i uke 41 har det nesten vært en dobling i antall smittede i befolkningen. Onsdag er fire covid-pasienter innlagt på SUS, men med økende smitte er de forberedt på at flere vil bli innlagt i tiden fremover.

VG - 02 nov 21 kl. 21:28

Går det mot ny nedstengning?

Coronasmitten stiger. Flere er innlagt på sykehus. Og kommuner varsler tiltak.

Klartale - 02 nov 21 kl. 11:00

Fortnite blir fjernet fra Kina

Spillselskapet Epic Games trekker den kinesiske versjonen av Fortnite. Det Betyr at du ikke kan spille Fortnite fra Kina..

E24 - 02 nov 21 kl. 08:29

Stavanger spesial: Hva Betyr høye olje- og gasspriser for leverandørbedriftene?

Prisene på olje og gass er på svært høye nivåer. Hvordan merker underleverandørene i bransjen det? Og hva er konsekvensene for satsingen på nye markeder?.

NRK - 02 nov 21 kl. 06:23

Novavax godkjent i Indonesia

Indonesia, som er hardt rammet av koronapandemien, er det første landet som godkjenner bruken av den nye koronavaksinen fra det amerikanske selskapet Novavax. Godkjenningen Betyr at Indonesia, som har slitt med å skaffe nok vaksiner til sine 270 millioner innbyggere, får tilgang til den nye vaksinen først..

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:08

Mindre smitte og mindre sprit

Norge er åpent, og stadig færre blir smittet med korona-viruset.Det siste døgnet er det oppdaget 508 nye smittede her i landet. Det er 73 færre enn samme dag i forrige uke.

NRK - 30 okt 21 kl. 14:58

Kirken mistet mange frivillige

Rundt 20.000 frivillige har gitt seg i Den norske kirke de to siste årene. Det Betyr at hver femte frivillige forsvant i løpet av koronapandemien, skriver Dagen.

NRK - 30 okt 21 kl. 14:56

Stoler ikke på SAS-ledelsen

I en ny undersøkelse svarer kun 37 av 601 piloter at de har tillit til SAS-ledelsen, skriver E24. Det Betyr at 93,8 prosent av pilotene ikke har tillit til SAS' tidligere og nåværende ledelse. Det kommer frem i en medlemsundersøkelse gjennomført av SAS Pilot Group (SPG) i slutten av juli.

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 21:34

Tusenvis av vaksinenektere forbys å gå på jobb mandag. Brannmenn inntok gatene i New York.

Ingen vaksine Betyr ingen lønn for alle kommunalt ansatte i New York fra mandag av. Det har ført til store protester..

NRK - 29 okt 21 kl. 16:32

Venter mindre julehandel i år

Prognoser fra NHO tyder på at hver av oss kommer til å bruke 11.500 på julehandel i desember. Det er litt mindre enn i fjor, men en god del mer enn i 2019.

VG - 29 okt 21 kl. 16:37

Brødrene Windingstad kjører for hvert sitt land: – Målet er at de skal angre

OLYMPIATOPPEN (VG) Brødrene Rasmus (27) og Tobias Windingstad (25) er klare på hvor mye de Betyr for hverandre, på tross av at de kjører for forskjellige land..

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 16:37

Brødrene Windingstad kjører for hvert sitt land: – Målet er at de skal angre

OLYMPIATOPPEN (VG) Brødrene Rasmus (27) og Tobias Windingstad (25) er klare på hvor mye de Betyr for hverandre, på tross….

NRK - 29 okt 21 kl. 09:01

Volvo går på børs

Volvo Cars, som er eigd av Geely Sweden Holding, blir børsnotert. Dei får over 200.000 aksjeeigarar.

NRK - 28 okt 21 kl. 19:42

Foreldra kjenner på ei skuldkjensle

I dag blei mannen som er sikta for drapet på Birgitte Tengs varetektsfengsla i 12 nye veker. Bistandsadvokat Erik Lea seier at foreldra er i sjokk, men at dei er letta om politiet no har rett mann. – Då får dei endeleg eit svar.

NRK - 28 okt 21 kl. 18:04

Beklager halloween-uttalelse

Helseminister Ingvild Kjerkol beklager at hun på koronapressekonferansen sa at snørrete barn ikke får gå halloween. – Snørrete unger kan dessverre ikke gå halloween. Man må holde seg hjemme når man er syk, sa helseminister Ingvild Kjerkol til NRK før torsdagens koronapressekonferanse.

NRK - 28 okt 21 kl. 14:05

Oppdatert europeisk smittekart

Hele Norge, med unntak Vestfold og Telemark, Agder og Innlandet, er rødt på ECDCs oppdaterte smittekart. Hele Sverige er oransje på det samme kartet. Som i Norge bruker ECDC et fargesystem for å fortelle noe om hvor ille smittesituasjonen i et land eller område er.

NRK - 27 okt 21 kl. 15:33

Varsler oppsigelser i Nevs

Toppsjef Stefan Tilk i elbilprodusenten Nevs bekrefter onsdag at 225 ansatte mister jobben, skriver E24. Det Betyr at nesten halvparten av arbeidsstyrken forlater selskapet. National Electric Vehicle Sweden (Nevs) eies av den kriserammede kinesiske eiendomsgiganten Evergrande..

NRK - 26 okt 21 kl. 21:33

Sudans statsminister hjemme igjen

Sudans avsatte statsminister Abdalla Hamdok skal ha blitt returnert til sitt eget hjem tirsdag - en dag etter kuppet i landet, opplyser militærkilder. Om det Betyr at han er satt i husarrest, er ikke klart. Tidligere på tirsdagen sa kupplederen, general Abdel Fattah al-Burhan at Hamdok ble holdt tilbake i generalens egen bolig «av hensyn til sin egen sikkerhet»..

E24 - 26 okt 21 kl. 20:11

Strømmarkedet er arenaen for utdøende cowboyer

Det er et stykke på vei rensket opp i finansmarkedene. Hva med å gjøre det samme med markedet som faktisk Betyr noe for folk?.

VG - 26 okt 21 kl. 07:33

Ikke greit, Jens!

Det har vakt stor oppmerksomhet i NATO at Norge vil delta som observatør på statspartsmøtene til FN-traktaten som forbyr atomvåpen. Støre-regjeringen fortjener støtte for dette. At NATOs generalsekretær forsøker å skape et inntrykk av at dette Betyr å støtte opp om ensidig nedrustning, er ikke greit.

E24 - 25 okt 21 kl. 10:31

Mange møter er bare bortkastet tid

Endelig er samfunnet gjenåpnet. For mange av oss Betyr det også et gjensyn med fysiske møter. Har du glemt hvor mye kroppsspråk kan avsløre i det virkelige liv?.

E24 - 25 okt 21 kl. 08:54

Disse ordførerne kan glede seg over skyhøye strømpriser

Inntekter fra kraftproduksjon Betyr mye for norske kraftkommuner..

NRK - 21 okt 21 kl. 13:01

Byråd vil bla opp 9 mrd. for vann

Oslos miljø- og samferdselsbyråd Sirin Stav (MDG) anbefaler å bygge ut resten av vannforsyningsprosjektet, noe som Betyr en påplussing på 9 milliarder kroner. Dette kommer i tillegg til 17,7 milliarder kroner som bystyret allerede har vedtatt..

NRK - 21 okt 21 kl. 10:44

Vil ikke hente hjem Syria-farere

– Det er ikke Norges politikk å hente hjem folk som har sluttet seg til IS eller andre terrorbevegelser, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap). Frp-leder Sylvi Listhaug krevde i et ordskifte i Stortinget i dag svar på om Støre kan garantere «at regjeringen ikke vil hente IS-kvinner til Norge». – Det er ikke noe Norge er forpliktet til å gjøre.

NRK - 20 okt 21 kl. 07:43

Vaksinar til fattige land forseinka

Novavax har produksjonsproblem, og det gjer at 1 milliard dosar med koronavaksine til fattige land er forseinka, melder Politico. Dette er halvparten av dei Novavax-dosane som etter planen skulle gå til fattige land gjennom vaksinesamarbeidet Covax innan 2022. Covax har tidlegare meldt at dei manglar 1 milliard dosar.

E24 - 19 okt 21 kl. 05:45

Småbarnsfaren har fått en ny hverdag. – Før var jeg han rare som hentet i taxi barnehagen

Ole-Kristoffer Trellevik har kuttet kraftig ned på flyreiser i jobben sin. Det Betyr mer tid med de to sønnene på fire og syv år..

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 14:05

Bohinen fortsetter ikke som Sarpsborg-trener

Lars Bohinen er ferdig som Sarpsborg-trener etter sesongen – som Betyr at han ikke får forlenget kontrakten..

VG - 18 okt 21 kl. 14:05

Bohinen fortsetter ikke som Sarpsborg-trener: – Ikke optimal timing

Lars Bohinen er ferdig som Sarpsborg-trener etter sesongen – som Betyr at han ikke får forlenget kontrakten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt