Betale

Thursday, 09 February, 04:02

Nyheter om Betale

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 jan 23 kl. 10:57

Frikjent for voldtekt – må Betale erstatning

En mann i slutten av 40-årene er dømt til å Betale 250.000 kroner i erstatning til sin tidligere stedatter. Samtidig ble han frifunnet for å ha seksuell omgang med jenta.

NRK - 03 nov 22 kl. 16:45

Etterlatte til Kristin Juel Johannesen tapte i retten: – Svært spesielt

Oslo tingrett gir ikke familien til drepte Kristin Juel Johannesen medhold i at staten skal Betale dem 1,8 millioner kroner. Familien må også Betale erstatningen. I 2016 ble mannen som drepte den tolv år gamle jenta i Larvik i 1999, dømt til å Betale over 4 millioner kroner i erstatning til familien.

Klartale - 17 jan 23 kl. 06:00

Du må Betale mer for mat 1. februar

Én ting er sikkert: Vi trenger alle mat. Men turen til butikken kan være alt annet enn hyggelig, dersom du har lite penger på konto. På ett år (desember 2021 til desember 2022) ble mat og drikke 11,5 prosent dyrere.

NRK - 31 jan 23 kl. 15:28

Betale 4 millioner etter dataangrep

Østre Toten kommune må Betale 4 millioner kroner i gebyr for brudd på personvernsikkerheten etter det store datainnbruddet de ble utsatt for i 2021. Kommunen klaget på Datatilsynets vedtak, men Personvernnemda har nå avvist klagen. Store mengder med personopplysninger om kommunens innbyggere ble stjålet og kom på avveie under dataangrepet.

NRK - 30 jan 23 kl. 11:34

Sykehusene må Betale

Hvis en pasient får resept på medisinsk cannabis i Norge, skal sykehuset Betale for medisinen. Reglene for såkalt utprøvende behandling – som cannabis er – kom i 2018 – likevel er det en rekke pasienter som fortsatt må Betale selv. Finnmarkssykehuset er blant helseforetakene som har slitt med å lage rutiner for pasienter på såkalt utprøvende behandling.

NRK - 29 jan 23 kl. 14:47

Mann og kvinne dømt etter barnebortføring i Rogaland

En 34 år gammel kvinne og en 68 år gammel mann er i tingretten dømt for grov omsorgsunndragelse etter at de i fjor bortførte kvinnens to barn fra barnevernet. Den 34 år gamle kvinnen er dømt til ett år og sju måneders fengsel, mens 68-åringen er dømt til åtte måneders fengsel. Begge er i Sør-Rogaland tingrett dømt for grov omsorgsunndragelse, skriver Stavanger Aftenblad.

Klartale - 26 jan 23 kl. 11:16

Så mye mer penger kan du tjene i 2023

Mat, drivstoff, strøm og huslån. Alt er blitt dyrere. 1.

Klartale - 23 nov 22 kl. 12:31

Stortinget godtar å Betale skattekravet

– Dette har vært en sak som har vært ganske krevende, sier Masud Gharahkhani onsdag. Han er stortingspresident.Skatte-etaten har sagt at Stortinget har betalt 1 million kroner for lite i arbeidsgiver-avgift.

NRK - 7 timer siden

Hægebostad må Betale over en million kroner etter mobbesak

Hægebostad kommune må Betale over en million kroner til en tidligere innbygger etter en mobbesak, skriver Lister24. En mann saksøkte kommunen for to år siden på bakgrunn av at kommunen ikke grep inn da han ble grovt mobbet av elever og lærere på 90-tallet. Kommunen ble først frikjent i tingretten, men Agder lagmannsrett har nå opphevet tingrettens dom, skriver avisen..

Klartale - 15 timer siden

Joe Biden ønsker mer samarbeid

Natt til onsdag holdt Joe Biden tale til det amerikanske folk. Biden er USAs president. Talen kan sammenlignes med Norges tale «Rikets tilstand», men amerikanere kalles talen «the State of the Union».

Klartale - 17 timer siden

88.000 uføre får ekstra penger fra Nav i februar

Alt koster mer. Derfor har Stortinget bestemt at alle uføre på minstesats skal få 3.000 kroner ekstra i februar.

Klartale - I førrgår: 10:05

Tiltalte dømt for drapet på Birgitte Tengs

Birgitte Tengs ble voldtatt og drept på Karmøy i Rogaland. Dette skjedde i 1995. Tengs ble bare 17 år gammel.

NRK - 02 feb 23 kl. 11:46

Prest får bot etter miljøaktivisme

Miljøaktivist og prest, Ellen Hageman, er dømt til å Betale 18.000 kroner etter en miljøaksjon, melder Vårt Land. Hageman møtte i Oslo tingrett i januar, sammen med sin advokat Bjørn Rudjord.

Klartale - 02 feb 23 kl. 08:58

Ingen skal måtte sulte i Norge

Folk har visst det en stund. Nå blir det også dyrere å kjøpe mat. Jada, det er visst sånn det pleier å være.

Aftenposten - 01 feb 23 kl. 20:26

Oslo-skoler krever 5000–8000 kroner for skoleturer. Foreldre føler seg tvunget til å Betale.

Norsk skole skal være gratis. Likevel ber flere Oslo-skoler foreldre og elever om å Betale store egenandeler..

NRK - 31 jan 23 kl. 05:44

Kommune må Betale 70 000 etter fallulykke

Kongsvinger kommune må Betale et gebyr på 70.000 kroner etter en fallulykke på Gjemselund stadion i mai i fjor. Det skriver avisa Glåmdalen.

VG - 30 jan 23 kl. 07:58

Gordon mister støtte til slankemedisin: – Ikke nubbesjanse til å Betale dette selv

Slankemedisinen Saxenda tas av blå resept-ordningen. Pasienter som ønsker å fortsette med medisinen, må Betale over 36.000 kroner i året fra egen lomme..

NRK - 28 jan 23 kl. 05:13

Biler til mindreårige kan få gratis fergereiser

Biler registrert på mindreårige kan slippe unna å Betale for seg på ferger, skriver Adresseavisen. På strekningen Flakk-Rørvik har flere fergepassasjerer registrert bilen på barna sine for å kunne ta bilen med på ferja over fjorden uten å Betale. Kollektivselskapet AtB i Trøndelag har oppdaget seks kjøretøy som er registrert på mindreårige eiere.

Klartale - 19 dec 22 kl. 07:00

Må strømavtaler være så vanskelige å forstå?

Hvor mange av disse ordene kan du forklare. Prøv.Nettleie.

NRK - 26 jan 23 kl. 21:43

Storbritannia skal vurdere regler som tillot Wagner-søksmål mot journalist

Storbritannia skal undersøke hvordan sanksjonerte personer har tillatelse til å bruke landets juridiske tjenester etter at et søksmål ble reist mot en britisk journalist. Det skjer etter anklager om at den britiske regjeringen hjalp leder for Wagner-gruppen, Jevgenij Prigozjin, med å saksøke en britisk journalist. Det britiske finansdepartementet gir i dag lisenser som lar sanksjonerte personer omgå restriksjoner for å ansette britiske advokater, og Betale deres honorarer for søksmål anlagt ved britiske domstoler.

NRK - 25 jan 23 kl. 20:57

Bane Nor tapte søksmål – må Betale flere millioner

Bane Nor tapte søksmålet mot entreprenørenes forsikringsselskaper. Oslo tingrett mener selskapet selv må bære ansvaret etter leirskred ved Ski stasjon. Det skriver Nettavisen.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:10

Bistandsadvokaten i Tolga-saken krever flere hundre tusen i erstatning

Bistandsadvokaten til mannen som ble kidnappet i Tolga i fjor og hans foreldre, krever at de tiltalte Betaler flere hundre tusen kroner i erstatning. Bistandsadvokat Helge Hartz la onsdag ned påstand om at de fire tiltalte samlet må Betale mellom 200.000 og 250.

VG - 6 timer siden

Vegvesenet vurderer erstatningskrav etter krasj med gangbro

SKUI (VG) Lastebileieren risikerer å måtte Betale erstatning etter nedrivningen av gangbroen over E16 i Bærum..

NRK - 11 timer siden

Torpedo dømt til forvaring for drapsforsøk

En mann i 40-årene er i Borgarting lagmannsrett dømt for drapsforsøk etter at han skjøt en mann i armen under et innkrevingsoppdrag i Oslo i 2020. Mannen, som er kjent i det kriminelle miljøet i Oslo, ble bedt om å hjelpe til da to andre menn skulle oppsøke en mann de mente hadde stjålet 400 gram amfetamin. Mannen er dømt en rekke ganger tidligere for voldtekter, vold og narkotikakriminalitet.

E24 - 15 timer siden

Havila Kystruten bøtelegges for manglende skip

Havila Kystruten må Betale bøter for manglende skip, varsler Samferdselsdepartementet. Skipet Havila Polaris kan tidligst gå inn i ordinær rute i mars..

NRK - 17 timer siden

Skjønner Oslos Ring 1-bekymring

Samferdselsdepartementet avviser ikke at de vil Betale mer for tiltak for å begrense ulempene når Ring 1 stenger i tre år, slik Oslo kommune krever. Det vil bli mer trafikk, mer kø og større fare for ulykker i bygatene når Ring 1 skal terrorsikres og senkes i forbindelse med nytt regjeringskvartal. Oslos samferdselsbyråd Sirin Stav (MDG) mener staten løper fra ansvaret for problemene de statlige byggeprosjektene påfører byen.

NRK - 21 timer siden

Dobling i helsedagbøter for Oslo kommune

Oslo kommune betalte 25 millioner i dagbøter i 2022. Det er over dobbelt så mye sammenlignet med året før. Når et sykehus mener en pasient er klar til å skrives ut plikter kommuner å ta imot pasienten.

NRK - Igår: 20:19

Mener staten løper fra ansvaret

Oslos samferdselsbyråd Sirin Stav (MDG) er skuffet og overrasket over at staten vil la Oslo kommune Betale for å begrense ulempene når Ring 1 stenger. Riksveien skal senkes og terrorsikres under det nye regjeringskvartalet og vil være stengt i tre år. En trafikkanalyse viser at det vil føre til mer trafikk og kø og større fare for ulykker i Oslos gater.

E24 - Igår: 18:45

Stayclassy-konkursen: Dette bør kundene gjøre

Ifølge juridisk seniorrådgiver i Forbrukerrådet, Thomas Iversen har Stayclassy-kunder lite å hente fra konkursboet, men kortselskapene plikter å Betale ut oppgjør..

NRK - Igår: 17:35

Mann dømt til fem års fengsel i lagmannsretten for sovevoldtekt

En mann i 30-årene er i Borgarting lagmannsrett dømt til fem års fengsel for et antall sovevoldtekter sent i 2020. Mannen begikk til sammen fire voldtekter i parets bolig på Østlandet, på tidspunkter der kvinnen enten sov eller var bevisstløs som følge av å ha inntatt ulike typer rusmidler. Et sterkt bevis for lagmannsretten var at det ble framvist ni filmer fra mannens mobiltelefon, hvorav fire inneholdt nettopp handlingene han nå er dømt for.

NRK - Igår: 09:45

Mann kalte dørvakt «jævla neger» – dømt til bot på 8000 kroner

En mann er idømt en bot på 8.000 kroner for hatefulle ytringer etter at han kalte en dørvakt i Harstad «jævla neger» mens han viste dørvakten fingeren. Det var i køen utenfor et utested i Harstad i 2-tiden natt til en søndag i mars i fjor at hendelsen skjedde.

NRK - I førrgår: 22:02

Ungdomsarbeider dømt for flere voldtekter

En 20 år gammel mann er i Sør-Rogaland tingrett dømt til elleve års fengsel for en rekke seksuelle overgrep mot til sammen 18 ungdommer og barn, melder Aftenbladet. Flere av overgrepene skjedde på fritidsklubben hvor domfelte var ansatt som aktivitetsleder. Mannen dømmes også til å Betale totalt 1,75 millioner kroner i oppreisningserstatning til flere av de fornærmede.

E24 - I førrgår: 16:00

Hallgeir Kvadsheim: Bør jeg Betale ned ekstra på boliglånet?

Tors bufferkonto er den største Hallgeir Kvadsheim har hørt om på en stund. Men hva bør han egentlig gjøre med pengene?.

Aftenposten - I førrgår: 11:02

Betale 25.000 euro i bot per kamp

William Still (30) leder et av Europas yngste lag, med norske Noah Holm i spissen..

VG - I førrgår: 11:02

Vekker oppsikt – laget må Betale 25.000 euro i bot per kamp

William Still (30) leder et av Europas yngste lag, med norske Noah Holm i spissen..

NRK - I førrgår: 10:02

Dømd for drapet på Birgitte Tengs

Johny Vassbakk (52) er funnen skuldig i drapet på Birgitte Tengs i 1995. Han dømmast til fengsel i 17 år. Det er klart etter at Haugaland og Sunnhordaland tingrett avsa dom måndag formiddag.

E24 - 16 jan 23 kl. 22:54

Student saksøkte fagskole for 700.000 kroner – må Betale 200.000

En tidligere student ved Noroff Fagskole, som saksøkte skolen for mangelfull undervisning, er dømt til å Betale nærmere 200.000 kroner i sakskostnader..

Aftenposten - 16 jan 23 kl. 22:54

Student saksøkte fagskole for 700.000 kroner – må Betale 200.000

En tidligere student ved Noroff Fagskole, som saksøkte skolen for mangelfull undervisning, er dømt til å Betale nærmere….

Klartale - 16 jan 23 kl. 08:47

De rike blir enda rikere

1 prosent av verdens rikeste folk blir bare enda rikere. De har tjent inn nesten dobbelt så mye som resten de siste to årene. Det viser en rapport fra Oxfam.

NRK - 03 feb 23 kl. 14:10

Befal anker overgrepsdom

En befal ble i januar dømt til 90 dagers fengsel for seksuelt krenkende atferd av Hålogaland lagmannsrett. I tillegg ble han dømt til å Betale 60.000 kroner i oppreisningserstatning til den fornærmede kvinnen.

Klartale - 03 feb 23 kl. 08:34

Rema 1000 og Coop Extra gjør maten billigere

Flere kjeder kjemper om å være billigst i Norge. 1. februar endret butikkene prisen på mat.

NRK - 03 feb 23 kl. 06:37

Fyllekjørte fra Göteborg til Tønsberg

En 34 år gammel kvinne er dømt til 28 dagers fengsel etter at hun promillekjørte fra Göteborg til Tønsberg. Kjøreturen endte med en utforkjøring uten at noen kom til skade i fjor høst. 34-åringen som innrømmet at hun drakk vodka mens hun kjørte, hadde en promille på 2,64 etter ulykken.

NRK - 03 feb 23 kl. 02:01

Mann dømt til betinget fengsel etter å ha fyllekjørt T-bane i Oslo

En mann i 30-årene som hadde 1,7 i promille mens han kjørte T-bane gjennom Oslo sentrum, er dømt til betinget fengsel og slipper altså å sone. Mannen har selv forklart at han drakk vin mens han kjørte toget, og at det ikke er første gang, skriver Rett24. Mannen ble tiltalt for brudd på jernbanelovens promillegrense, som er den samme som etter vegtrafikkloven.

NRK - 14 jan 23 kl. 10:41

Tine saksøker Synnøve Finden

Det går mot rettssak etter uenighet om hvor lenge Synnøve Finden kan vente med å Betale for råmelk fra Tine. Det skriver E24. Synnøve Finden får levert melk fra Tine Råvare.

NRK - 02 feb 23 kl. 15:36

Svindla NAV

Ei kvinne er i tingretten dømt til fengsel i 120 dager for å ha svindlet NAV. Kvinna leverte meldekort og unnlot å opplyse om at hun var i arbeid. Ifølge dommen fikk hun dermed utbetalt over 300.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com