Betale

Monday, 27 June, 13:54

Nyheter om Betale

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 20 jun 22 kl. 12:11

Flere politikere kan skylde skatt etter å ha fått gratis bolig

Politikere har egne goder når det gjelder reise og hvor de bor. Mange kan ha mulighet for å få gratis bolig fra Stortinget om de bor langt unna. Flere politikere har brukt denne goden.

Klartale - 12 maj 22 kl. 12:00

Slik kan du spare penger

54 kroner. Det som kostet 1.000 kroner i april i fjor, koster nå 54 kroner mer.

Klartale - 23 jun 22 kl. 13:20

Rekordmange vil vente med å Betale studielånet sitt

150.000 personer vil vente med å Betale studielånet sitt. Det viser tall fra Lånekassen.

NRK - 07 jun 22 kl. 16:59

Henning Solberg dømt til å Betale 4,5 millioner kroner

Den tidligere rallyføreren Henning Solberg er i tingretten dømt til å Betale 4,5 millioner kroner til selskapet Dekknor, melder Finansavisen. Det skjer snaut to år etter at han inngikk forlik og betalte sin tidligere Dekknor-partner Ramiz Safdar 2,6 millioner kroner. De 4,5 millioner kronene han nå er dømt til å Betale, omfatter biler, ubetalte fakturaer, kontantuttak og garanti for gjeld, skriver Finansavisen.

NRK - 9 timer siden

Russland misligholder utenlandsgjeld

Russland klarte ikke å Betale et avdrag på utenlandsgjelden innen fristen søndag og har dermed misligholdt gjeld for første gang på et hundreår. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC, skriver at Russland ikke klarte å foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som hadde forfall søndag. Russland har pengene og er villig til å Betale, men på grunn av sanksjonene etter invasjonen av Ukraina er det blitt umulig å få overført pengene til de utenlandske kreditorene.

Klartale - 08 apr 22 kl. 11:10

Flere millioner nordmenn får igjen penger på skatten

Har du fått årets skattemelding? Nye tall viser at 2,7 millioner nordmenn får igjen penger på skatten. Det vil si at tre av fire nordmenn har skatt til gode.

NRK - 23 jun 22 kl. 13:21

Svindlet sambygdinger for 1,5 millioner kroner

Ei kvinne i 30-årene fra Sunnmøre er dømt til to år i fengsel for grovt bedrageri etter at hun svindlet en sambygding og samboeren til å Betale henne over 1,5 millioner kroner. Kvinna lurte samboerparet til å tro at advokater, politi og namsmann var ute etter dem, men at de kunne redde seg gjennom å overføre penger til kvinna. Kvinna er i tillegg til fengselsstraffen dømt til å Betale tilbake pengene..

Klartale - 23 jun 22 kl. 10:32

Vil doble styringsrenta på få måneder

Torsdag sa Ida Wolden Bache at det blir 0,5 prosent mer i styringsrente. Det gjør at den blir endret fra 0,75 prosent, til 1,25 prosent. Wolden Bache er sentralbanksjef i Norge.

Klartale - 22 jun 22 kl. 13:30

Skal du ut å fly? Dette har du krav på hvis det går galt

Mange har allerede startet sommerferien sin. Derfor er også mange bekymret for hva de skal gjøre om flyet er forsinket. hva har du egentlig krav på?

NRK - 22 jun 22 kl. 01:46

Bill Cosby må Betale erstatning

Komikeren og skuespilleren Bill Cosby er i en sivil rettssak i USA dømt til å Betale erstatning etter et overgrep mot en 16 år gammel jente på 1970-tallet. Juryen tilkjenner kvinnen 500.000 dollar i erstatning for følelsesmessige lidelser hun slet med mange år etterpå da anklager fra andre kvinner om angivelige overgrep begått av Cosby vekket minnene hennes om hendelsen i 1975 til live, slår juryen fast.

VG - 21 jun 22 kl. 20:53

Justisministeren får skattesmell på rundt 50.000 – lover å Betale

Mens nesten alle politikerne som har fått varsel om skattesmell er tause om saken, dro justisminister Emilie Enger Mehl til VG-huset med et 17 sider langt brev fra Skatteetaten. Og et løfte om å Betale..

NRK - 01 jun 22 kl. 10:38

600 hytteeiere i konflikt med staten

600 hytteeiere på osloøyer møter staten i retten i dag. Statsbygg eier hyttetomtene deres, men eierne vil kjøpe seg ut. Konflikten står om hvor mye de skal Betale, skriver Avisa Oslo.

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 10:19

Stortinget må Betale 1,3 mill. mer i arbeidsgiveravgift - sladder hvilke politikere som får skattesmell

En rekke politikere får skattesmell etter bruk av pendlerbolig. Stortingets administrasjon må Betale 1,3 millioner….

Klartale - 31 maj 22 kl. 11:10

Hvorfor snakker folk om Tusenfryd?

Skal du til fornøyelsesparken Tusenfryd denne sommeren? Da kan du Betale ekstra for å unngå kø. Det gjør at mange blir sinte.

NRK - 30 maj 22 kl. 16:45

Nederlandsk gasselskap får ikke russisk gass – nekter å Betale i rubler

Det delvis statseide gasselskapet Gasterra i Nederland sier de har sluttet å motta gass fra det russiske statseide gasselskapet Gazprom, melder Reuters. Årsaken er at Gasterra nekter å Betale Gazprom i rubler. Ifølge Reuters har Gasterra avtaler med andre leverandører til å erstatte den russiske gassen.

Klartale - 10 maj 22 kl. 08:38

Mener folk som kjører bil med bensin eller diesel må Betale mer

Oslo kommune har et mål om å slippe ut mindre klimagasser. Gassene påvirker temperaturen på jorda. Desto mer gass vi slipper ut, desto varmere kan det bli.

NRK - 19 jun 22 kl. 01:33

Stoltenberg: Ukraina-krigen kan vare i flere år

Nato-sjef Jens Stoltenberg tror det kan ta flere år før krigen i Ukraina er over. Kostnadene blir høye, sier han. – Ingen vet hvor lenge krigen vil vare.

NRK - 17 jun 22 kl. 07:33

Bøtelagt for ukrainske arbeidarar

Ein entreprenør er dømt til å Betale 90 000 kroner for å ha tilsett to ukrainske arbeidarar utan arbeidsløyve, skriv Estate nyheter. Politiet fann uregelmessige forhold etter dei besøkte arbeidsplassen til entreprenøren. Dei ukrainske arbeidarane rakk berre å arbeide ein dag.

NRK - 16 jun 22 kl. 09:57

Førdefjord-aksjonistene må Betale 12 000 i bot

Aksjonistene har blitt dømt til å Betale 12 000 kroner i bot i tillegg til saksomkostningene, det skriver Natur og ungdom i en pressemelding. Bakgrunnen for aksjonen var at gruveselskapet Nordic Mining har fått tillatelse til å dumpe 250 millioner tonn gruveslam i Førdefjorden. Forrige uke møtte de første 18 aksjonistene i Sogn og Fjordane tingrett.

Klartale - 15 jun 22 kl. 11:25

Nå kan du sjekke om du Betaler for mye for strøm

Er du helt sikker på hvor du kjøper strøm? For mange i Norge er det bare blitt en vane å Betale prisen det koster å bruke strøm. Noen har aldri byttet leverandør.

Klartale - 14 jun 22 kl. 09:59

Dette vil regjeringen bruke penger på

Staten bruker mye penger hvert år. Nå er det lagt fram et forslag for hva de vil bruke penger på framover. Eigil Knutsen, Geir Pollestad og Kari Elisabeth Kaski har forhandlet om hva Norge skal bruke penger på.

NRK - 12 jun 22 kl. 15:28

Hundeeier dømt til å Betale erstatning

En hundeeier fra Gudbrandsdalen er dømt til å Betale ei kvinne over 300.000 kroner erstatning og saksomkostninger etter at hunden hans angrep og bet henne i 2019. Det melder avisa Gudbrandsdølen Dagningen.

Klartale - 10 jun 22 kl. 11:52

Billett til å se det nye Nasjonalmuseet er blant Norges aller dyreste

Fram til 2011 var det gratis inngang på Nasjonalmuseet. Nå er det blitt bygd et nytt museum. Der må du Betale 180 kroner for å komme inn.

NRK - 1 time siden

Dømd for å ha valdtatt 14-åring

Frostating Lagmannsrett har behandla ankesaken til ein mann i 50-åra som i februar vart dømd til fire års fengsel for å ha valdtatt ein 14 år gammal gut. Mannen skal ha låst guten inne i ein kjellar der overgrepa skjedde. 14-åringen prøvde å rømme, men fekk det ikkje til.

NRK - 18 maj 22 kl. 16:15

Frifunne for valdtekt – må Betale erstatning

Ein mann i 20-åra er i Møre og Romsdal tingrett frifunne i ei valdtektssak, men må Betale 150 000 kroner i oppreisningserstatning. Hendinga som har vore vurdert i retten skjedde på eit nachspiel i fjor sommar. Retten finn det ikkje bevist utover ein kvar rimeleg tvil at mannen skaffa seg seksuell omgang ved bruk av vald.

NRK - 3 timer siden

Søster dømt for overgrep

En 21 år gammel kvinne er dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot sin egen halvbror og kameraten hans. Kvinnen var 18 år da overgrepene skjedde. Den ene gutten var tolv år, mens den andre snart fylte tolv.

E24 - 6 timer siden

Russland misligholder utenlandsgjeld

Russland klarte ikke å Betale et avdrag på utenlandsgjelden innen fristen søndag og har dermed misligholdt gjelda for første gang på et hundreår..

Aftenposten - 6 timer siden

Høyere strømpriser gjennom sommeren og høsten kan være en grei forsikring å Betale

Svært mye er overlatt til kommersielle selskaper..

NRK - 17 timer siden

Widerøe gir ikke lenger ombooking ved innstilte avganger

Widerøe-kunder som får flyavgangen sin innstilt, vil ikke lenger få ombooking eller alternativ transport. De får heller ikke dekket mat og overnatting. Kommunikasjonssjef Catharina Solli i Widerøe, sier til Bergens Tidende at Widerøe-kunder nå kun har rett på refusjon av flybilletten.

VG - I førrgår: 19:33

Amber Heard må Betale nær 100 millioner før hun kan anke

Det ble klart i en høring i Virginia fredag, der advokater for både Amber Heard og Johnny Depp var til stede..

NRK - I førrgår: 16:18

Slått og kasta i fryseboks

En 57 år gammel mann fra Sandefjord er dømt til ett års fengsel for vold og frihetsberøvelse mot en tidligere leietaker i september i fjor. Leietakeren skulle hente eiendelene sine da 57-åringen gikk løs på han med jernstang og stengte han inne i en frakoblet fryseboks med fiskeavfall. Mannen fikk først forlate eiendommen etter at han hadde lovet å Betale 150.

NRK - I førrgår: 15:16

Anker mobbedom til Høyesterett

Sandefjord kommuner anker deler av en mobbedom til Høyesterett. Lagmannsretten dømte kommunen til å Betale Celine Nergård Smitt nesten 900 000 kroner i erstatning for at hun fikk en skade etter mobbing i begynnelsen av barneskolen. Kommunen mener lagmannsrettens dom har vesentlige svakheter, som at det er en direkte sammenheng mellom mobbingen og tilstanden hun har i dag.

VG - 23 jun 22 kl. 21:46

Skattesmell på 1,3 millioner – har lagt ut 4,5 mill. i advokater

Stortinget ligger an til å måtte Betale 1,3 millioner i ekstra arbeidsgiveravgift. Men veien til den regningen har vært mer enn tre ganger så dyr som skattesmellen selv..

NRK - 23 jun 22 kl. 18:58

Regjeringen vil endre loven

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier til NRK at regjeringen nå skal sende ut et nytt lovutkast. Den nye loven skal gjøre slik at flere tusen grunneiere slipper eiendomsskatt for grunnen under Statnetts kraftlinjer. I Norge er det mange, mange mil med strømlinjer.

NRK - 23 jun 22 kl. 12:37

Mor dømt til millionerstatning

En 53 år gammel kvinne er i Sør-Rogaland tingrett dømt til å Betale vel 3,1 millioner kroner i menerstatning til sin datter, skriver Aftenbladet Moren utsatte sin datter og hennes søsken for omfattende mishandling gjennom oppveksten, og er allerede dømt til fire og et halvt års fengsel for dette. Datteren ble påført både fysiske og psykiske skader av mishandlingen utført av moren..

VG - 03 jun 22 kl. 08:21

Én uke med oljepenger kan Betale for ett år med flyktninger

De ekstra inntektene Norge nå tjener på olje og gass, som følge av krigen i Ukraina, er enorme. Bare én uke med ekstra inntekter kan Betale for flyktningtiltak i Norge for hele året..

VG - 22 jun 22 kl. 23:17

Ber Stortinget punge ut og få pendlerboligsaken ut av verden

Skatteetaten mener Stortinget skylder 1,3 millioner kroner. Presidentskapet har lovet å Betale, men først når vedtaket er endelig. Rødt og MDG ber dem bla opp sporenstreks..

NRK - 22 jun 22 kl. 15:44

Trettebergstuen får skattesmell

Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) er blant politikerne som må Betale mer skatt etter pendlerboligsaken. Det skriver VG. Skatteregningen vil trolig bli godt over 100.

VG - 22 jun 22 kl. 15:34

Tok grep for å rydde opp – får skattesmell likevel: – Jeg fikk sjokk og kaffen i halsen

Som eneste stortingsrepresentant tok Anette Trettebergstuen (Ap) selv kontakt med administrasjonen og ba om å Betale mer skatt, lenge før pendlerboligavsløringene kom. Nå får hun likevel en stor skattesmell..

VG - 22 jun 22 kl. 15:34

Ryddet opp – får skattesmell likevel: – Jeg fikk sjokk og kaffen i halsen

Som eneste stortingsrepresentant tok Anette Trettebergstuen (Ap) selv kontakt med administrasjonen og ba om å Betale mer skatt, lenge før pendlerboligavsløringene kom. Nå får hun likevel en stor skattesmell..

NRK - 22 jun 22 kl. 14:03

Mann i 20-årene får åtte år og seks måneders fengsel for overgrep

En mann i 20-årene blir dømt til åtte år og seks måneders fengsel for flere overgrep. Dommen ble først omtalt av iTromsø. Mannen må også Betale 1,3 milloner kroner i oppreisning til de fornærmede.

NRK - 02 jun 22 kl. 13:12

Viken tilbyr å Betale for Majorstua stasjon

Viken fylke tilbyr seg å Betale for Majorstua stasjon i Oslo som en del av finansieringen av Fornebubanen. Det går frem et åpent brev som Viken fylkeskommune har sendt til Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) med Vikens svar på Oslo Aps krav for ikke å skrote Fornebubanen..

NRK - 02 jun 22 kl. 13:12

Viken tilbyr å Betale for deler av Majorstua stasjon

Viken fylke tilbyr seg å Betale for deler av Majorstua stasjon i Oslo som en del av finansieringen av Fornebubanen. Det går frem et åpent brev som Viken fylkeskommune har sendt til Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) med Vikens svar på Oslo Aps krav for ikke å skrote Fornebubanen..

VG - 22 jun 22 kl. 09:21

De saksøkte Ed Sheeran – må selv Betale 11 millioner kroner

Låtskriverne som beskyldte Ed Sheeran for plagiat, må bla opp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com