Beslag

Tuesday, 16 July, 11:05

Nyheter om Beslag

Klartale - 25 maj 24 kl. 06:00

Hvordan kommer kokain til Europa?

Europa er truffet av en «bølge av kokain». Det sa Europol i 2022. Og det fortsetter.

NRK - 13 jun 24 kl. 21:34

11,5 tonn kokain Beslaglagt i europeisk tollaksjon

Belgia sto for godt over halvparten av Beslagene da europeiske tollere i løpet av en snau uke i april Beslag la 11,5 tonn kokain. Den europeiske tollaksjonen Unda ble gjennomført fra 8. til 12.

NRK - 15 jun 24 kl. 20:18

Forsvarar: 15-åring erkjenner ikkje straffskuld

– Klienten min erkjenner å ha vore i området, men han forklarar at han ikkje har noko med hendinga å gjera. Han erkjenner ikkje straffskuld, seier forsvarar Ivar Hauge laurdag kveld. 15-åringen er blant dei sikta etter at ein mann i 50-åra fredag blei angripen av fleire maskerte tenåringar og utsett for fleire knivstikk i Gaupne i Luster.

NRK - 30 minutter siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort Beslag i saken.

NRK - 12 jul 24 kl. 13:09

Datainnbruddet på Andøy: Ikke forlenget varetekt

Politiet i Nordland begjærer ikke forlenget varetekt for den siktede utenlandske statsborgeren som har vært varetektsfengslet i to uker, etter mistanke om datainnbrudd hos firmaet ISAR Aerospace på Andøya. Det skriver politiet i en pressemelding. Den siktede løslates dermed i dag, fredag 12.

NRK - 11 jul 24 kl. 11:55

Campingdrapet: Har Beslaglagt antatt drapsvåpen

Politiet har kontroll på det de mener er drapsvåpenet som ble brukt under campingdrapet i Aremark tirsdag. – Det er tatt Beslag i en kniv, som vi mener er det antatte drapsvåpenet. Den vil bli sendt til Kripos for videre undersøkelser, sier politiadvokat Benedicte Granrud.

NRK - 11 jul 24 kl. 10:57

Sametingspresidenten støtter fiskeriministerens grep knyttet til fiskesmugling

Fiskeriminister Marianne Sivertsen Næss varslet i forrige uke at hun setter ned en arbeidsgruppe for å gjennomgå turistfisket. Bakgrunnen for saken er at det er avdekket ulovlig fisketurisme, og det er tatt Beslag i store mengder torskefilet på grensen. Så langt i år har de Beslaglagt nesten 7,6 tonn med fisk.

NRK - 11 jul 24 kl. 07:47

Person med luftgevær pågrepet i Porsgrunn

En person er pågrepet etter å ha gått ute i Porsgrunn sentrum med et stort luftgevær. Politiet rykket ut etter melding fra en tipser som hadde observert personen med våpenet. Politiet fikk kontakt med aktuell person på egen bopel.

NRK - 11 jul 24 kl. 07:47

Mann med luftgevær pågrepet i Porsgrunn

En mann er pågrepet etter å ha gått ute i Porsgrunn sentrum med et stort luftgevær. Politiet rykket ut etter melding fra en tipser som hadde observert personen med våpenet. Politiet fikk kontakt med mistenkte på egen bopel.

NRK - 10 jul 24 kl. 12:56

Fem personer dømt for et av Norges største heroinBeslag

I august 2022 tok politiet Beslag i over 35 kilo heroin i en bolig i Bærum. Dette er det tredje største heroinBeslaget gjennom tidene. Nå er fem personer dømt, melder politiet i en pressemelding.

NRK - 09 jul 24 kl. 15:59

Spionsiktet vil ikke forklare seg

I forrige uke ble en norsk statsborger pågrepet på Gardermoen etter en reise til Kina. Han ble siktet for forsøk på grov etterretningsvirksomhet mot statshemmeligheter. – PST gjennomfører nå en rekke etterforskningskritt, herunder blant annet vitneavhør og gjennomgang av en betydelig mengde Beslag.

VG - 09 jul 24 kl. 15:46

PST bekrefter: Spionsiktede vil ikke avgi forklaring

Politiets sikkerhetstjeneste har foretatt en betydelig mengde Beslag..

NRK - 04 jul 24 kl. 05:01

Tatt i 151 kilometer i timen i 60-sone

En 32 år gammel mann ble fratatt førerkortet på flekken da han onsdag kveld ble tatt i fartskontroll i Spongdal i Trøndelag. Mannen ble målt til å kjøre i hele 151 kilometer i timen i det som var en 60-sone. Det ble tatt Beslag i førerkort og opprettet sak, skriver Trøndelag politidistrikt på X.

VG - 03 jul 24 kl. 11:13

Kina har tatt Beslag i taiwansk fiskebåt

Kina har beordret Taiwans kystvakt til å ikke blande seg inn i Beslaget av en taiwansk fiskebåt og båtens mannskap, opplyser taiwanske myndigheter..

NRK - 01 jul 24 kl. 14:18

Ønsker fremdeles ikke å forklare seg etter drap på hund

Mannen i 30- årene som skal ha drept hund og kastet den inn i matbutikk på Birkeland, har fremdeles ikke ønsket å forklare seg til politiet. Hendelsen fant sted 16. mai i år.

NRK - 23 maj 24 kl. 19:44

Flere store fiskeBeslag i Troms og Finnmark

Tolletaten har fra mars til midten av mai gjort 15 fiskeBeslag i Troms og Finnmark. – Det største Beslaget er på 1079 kilogram. 7 av 15 Beslag er på over 200 kg, sier avdelingsleder Tom Olsen.

NRK - 28 jun 24 kl. 12:48

Fem personer dømt etter enormt heroinBeslag i Bærum

Fem personer er dømt for grove narkotikaovertredelser, etter at det ble gjort et Beslag av heroin til 35 millioner kroner på et loft i Bærum sommeren 2022. Heroinen skal først ha blitt oppbevart i en leilighet i Oslo, før det ble stjålet og senere oppbevart i et hus i nabokommunen Bærum. Totalt fem personer ble siktet i saken.

NRK - 25 jun 24 kl. 12:08

EMD: Russland har brutt menneskeretten på Krimhalvøya

Den europeiske menneskerettighetsdomstolen, ECHR, eller EMD på norsk, konkluderte tirsdag med at Russland har begått flere brudd på menneskerettskonvensjonen (EMK), siden de annekterte Krimhalvøya i 2014. Dommen som kom i Strasbourg ramser opp en rekke brudd, som tortur, ulovlige pågripelser, ransakelser av private hjem og Beslag av eiendom. Det er Ukraina som har klaget Russland inn, og Russland har tidligere nektet for at de bryter menneskerettigheter og undertrykker politiske motstandere på Krimhalvøya, melder Reuters.

NRK - 23 jun 24 kl. 10:19

Siktelse kan bli oppjustert etter knivstikking

De tre som er pågrepet etter knivstikkinga i Lillestrøm natt til søndag er foreløpig ikke avhørt. Alle er sikta, opplyser politiadvokat Espen Jamissen. – Foreløpig er de sikta for kroppsskade, men en kan ikke se bort fra at det blir oppjustert til grov kroppsskade, sier han.

NRK - 22 jun 24 kl. 17:17

Skipet mista kontrollen før det krasja ved Måløy

Lastebåten «Silver Pearl» mista styringa før den dundra inn i kaien i Måløy laurdag. – Då skipet gjekk frå kai og skulle dra sørover, ser det ut til at det mista alt av motorkraft og styring, ein såkalla «blackout», seier Morten Andreas Hagen, innsatsleiar Vest politidistrikt, Måløy, til NRK. Han fortel at skipet gjekk automatisk over i full revers.

NRK - 22 jun 24 kl. 03:50

Truet med luftpistol på Oslo S

Politiet fikk rett før 03.30 melding om at en person ble truet med våpen på Oslo Sentralstasjon. Noen minutter senere fikk politiet kontroll på aktuelle personer.

NRK - 21 jun 24 kl. 15:44

Politiet har Beslaglagt stor mengde narkotika i Trøndelag

Politiet melder om betydeleg Beslag av narkotika etter politiaksjonen på E6 i Levanger..

VG - 21 jun 24 kl. 15:38

Flere pågrepet etter narkotikaBeslag i Trøndelag

Politiet har pågrepet flere personer som befant seg i to biler på E6 ved Skogn i Trøndelag og gjort et Beslag av «en betydelig mengde narkotika.».

NRK - 21 jun 24 kl. 09:01

Henlegger sak i forbindelse med dødsulykke i Florø

Statsadvokaten har besluttet å henlegge saken i forbindelse med trafikkulykken i Florø 16. september 2023 der tre unge personer omkom. Det var to biler involvert i ulykken.

NRK - 20 jun 24 kl. 05:31

Oslo: Skudd avfyrt i Storgata - en pågrepet

Politiet har flere patruljer i Storgata etter melding om at det er avfyrt et skudd på stedet. Politiet melder at det ikke har kommet informasjon om skadde. De har pågrepet en person og tatt Beslag i et skytevåpen..

NRK - 20 jun 24 kl. 05:31

Oslo: Skudd avfyrt i Storgata – en pågrepet

Politiet har flere patruljer i Storgata etter melding om at det er avfyrt et skudd på stedet. Politiet melder at det ikke har kommet informasjon om skadde. – Like før klokka fem i natt fikk vi melding fra et vitne som befant seg i Storgata.

Klartale - 11 maj 24 kl. 06:00

Luna skal lære seg å finne ulovlig bagasje

– Vi vet at det kommer narkotika inn til landet jevnt og trutt, hele tiden.Det sier Lars Orning til Klar Tale. Han er hundeinstruktør i Tolletaten.

NRK - 17 jun 24 kl. 15:32

Siktede i Karmøy-drapet varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for drap på en mann i 20-årene på Åkra ble i dag varetektsfengslet i fire uker av Sør-Rogaland tingrett. Siktede samtykket til fengsling og til kontorforretning. – Varetektsfengslingen begrunnes med bevisforspillelsesfare, sier politiinspektør Unni Byberg Malmin i en pressemelding.

NRK - 16 jun 24 kl. 18:07

To personer pågrepet etter voldshendelse på Rodeløkka

Flere patruljer søkte etter en hvit bil i området Rodeløkka i forbindelse med mulig bruk av kniv. Bilen ble deretter observert av patrulje i området Økern. En person løp fra bilen, men ble innhentet av patruljen og pågrepet like ved.

NRK - 16 jun 24 kl. 10:06

Gjort Beslag av drapsvåpenet i Åkra

Politiet har Beslaglagt det de mener er drapsvåpenet som ble brukt etter at en mann ble drept på Åkra i Karmøy kommune i går kveld. En mann ble funnet alvorlig skadet, og kort stund etter ble han erklært død av lege på stedet. Politiet og krimteknikere har i natt arbeidet med teknisk og taktisk etterforskning av saken.

NRK - 13 jun 24 kl. 14:15

Anmelder droneflyger i Tromsø

Politiet har fått melding om drone i lufta ved Sørsjeteen i Tromsø, melder politiet på X. Dronepiloten vil bli anmeldt, og dronen er tatt i Beslag. Ulovlig bruk av drone er utbredt, spesielt blant turister i Tromsø.

NRK - 12 jun 24 kl. 18:26

Ruset bilist tatt med luftpistol i linningen

Politiet rykket onsdag ettermiddag ut til Dronningens gate i Oslo der en bilist hadde rygget inn i et skilt. Sjåføren, som fremstod ruset, gikk fra stedet, men ble senere funnet av politiet. – Sjåføren hadde en pistol i linningen, og bar også på en kniv, skriver operasjonsleder i oslopolitiet, Rune Hekkelstrand, på X.

NRK - 12 jun 24 kl. 08:26

Politiet i Nord-Norge: Økt trussel fra svenske kriminelle nettverk

Troms politidistrikt skal ha en pressekonferanse om det de mener er en «bekymringsfull økning og trussel fra svenske kriminelle nettverk i Nord-Norge», skriver de selv i en pressemelding onsdag morgen. Problemet skal være spesielt stort i Troms. Pressekonferansen starter klokka 11.

NRK - 07 jun 24 kl. 23:30

Ung mann tatt i 170 km/t i 80-sone

En mann i 20-årene ble fredag kveld politianmeldt etter å ha blitt målt til 170 km/t i en 80-sone i Eiganestunnelen i Stavanger, melder politiet i Sør-Vest. Bilen ble først målt til 136 km/t i en 90-sone på Tasta. Førerkortet er tatt i Beslag, opplyser politiet..

NRK - 07 jun 24 kl. 14:12

Mann siktet for knivstikkingen på Torshov er vartektsfengslet

Mannen ble pågrepet torsdag kveld, kort tid etter hendelsen. Politiet bekrefter nå at han er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. – Det har skjedd i leiligheten, og politiet skal nå kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 07 jun 24 kl. 14:12

Mann siktet for knivstikkingen på Torshov er varetektsfengslet

Mannen ble pågrepet torsdag kveld, kort tid etter hendelsen. Politiet bekrefter nå at han er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. – Det har skjedd i leiligheten, og politiet skal nå kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 07 jun 24 kl. 12:05

Økokrim: 60 millioner kroner inndratt i stor kryptosak

Oslo tingrett har nå avsagt dom og inndratt hele beløpet som Økokrim tok i Beslag i fjor. KryptoBeslaget er det største norsk politi har gjort noensinne, skriver Økokrim i en pressemelding. Pengene stammer fra spillere i spillet Axie Infinity, som ble frastjålet fem milliarder kroner i et dataangrep i mars 2022.

NRK - 27 apr 24 kl. 09:53

Flere pågrepet etter narkotikaaksjon i Grimstad

Fire personer, alle menn, skal ha blitt pågrepet i en større narkotikaaksjon i Grimstad fredag. Det skriver Grimstad Adressetidende. To av mennene er lørdag formiddag løslatt, ifølge avisen.

NRK - 26 apr 24 kl. 15:00

Advarer mot livsfarlige narkotiske piller i Horten

Politiet i Horten har gjort Beslag av flere tabletter som kan være livsfarlige. De samme pillene knyttes til flere dødsfall i rusmiljøet i Bodø den siste måneden. Tidligere i uka gjorde politiet Beslag av tablettene bensedin og ksalol hos en mann i 30-årene i Horten.

NRK - 02 jun 24 kl. 06:18

Kjørte ned ni stolper av autovernet på E18

Et kjøretøy tok med seg ni stopler på autovernet langs E18 i Horten natt til søndag. Det er ikke mistanke om rus, men alt tyder på at fører har sovnet, ifølge politiet. Det er gjort Beslag av førerkort og sak er opprettet..

NRK - 24 apr 24 kl. 14:15

Tolletaten åtvarar russen etter Beslag av store mengder falsk vodka

Tolletaten har gjort eit Beslag på til saman 900 liter med falsk vodka. Beslaget blei gjort i Larvik-området under ein kontroll av ein austeuropeisk registrert bil til kontroll. Det skriv dei sjølv i ei pressemelding.

NRK - 31 maj 24 kl. 17:14

Ung gutt kritisk skadet etter trafikkulykke på Romerrike

En ung gutt betegnes som kritisk skadet etter en trafikkulykke i Nes kommune på Romerike. Gutten syklet da han ble påkjørt av en bil. – En syklist er påkjørt av en bil.

NRK - 21 maj 24 kl. 20:57

AFP: Israel snur etter å ha kutta APs direktestraum frå Gaza

Israel gjer om på avgjerda om å stenge nyheitsbyrået APs direktestraum frå Gaza, melder AFP. Israel kutta overføringa tysdag og tok Beslag i utstyret til nyheitsbyrået..

NRK - 21 maj 24 kl. 19:38

USA ber Israel oppheve forbodet mot AP

Det kvite hus ber Israel gjere om på avgjerda om å stenge direktevideoen til det amerikanske nyheitsbyrået AP frå Gaza, melder Reuters. Israel stengde overføringa tysdag, og tok Beslag i utstyret til nyheitsbyrået. Dei sa at grunnen var at AP braut ei ny lov som blei innført for å stenge ned den qatarske nyheitskanalen Al Jazeera for to veker sidan..

NRK - 21 maj 24 kl. 17:09

USA uroa etter at Israel stengde videooverføringa til AP

Det kvite hus seier dei er uroa etter at Israel tysdag kutta live-overføringa til det amerikanske nyheitsbyrået AP frå Gaza, melder AFP. – Det er openbert urovekkande, og vi vil sjå på det, sa pressesekretær Karine Jean-Pierre til reporterar som reiste med president Joe Biden til New Hampshire. Ho seier Det kvite hus meiner journalistar både har evner og fridom til å gjere jobben sin.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com