Besittelse

Tuesday, 16 July, 12:22

Nyheter om Besittelse

NRK - 25 jun 24 kl. 13:03

Ti måneders fengsel for overgrepsmateriale av barn

En mann i 50-årene er dømt til ti måneders fengsel for Besittelse av overgrepsmateriale av barn. I dommen legger Hordaland tingrett vekt på det store omfanget mannen var i Besittelse av og at materiale var grovt. På mannens PC-er fant politiet minst 970 unike filer som mannen har lastet ned fra internett.

NRK - 25 jun 24 kl. 13:03

Ti måneders fengsel for overgrepsmaterialet av barn

En mann i 50-årene er dømt til ti måneders fengsel for Besittelse av overgrepsmaterialet av barn. I dommen legger Hordaland tingrett vekt på det store omfanget mannen var i Besittelse av og at materialet var grovt. På mannens PC-er fant politiet minst 970 unike filer som mannen har lastet ned fra internett.

NRK - 23 timer siden

Medier: Wiz Khalifa arrestert i Romania

Rapperen Wiz Khalifa har blitt pågrepet i Romania, siktet for Besittelse av cannabis. Det melder flere medier, deriblant Deadline og USA Today. Pågripelsen skjedde etter at han røyket cannabis mens han opptrådte på festivalen Beach Please!

NRK - 11 jul 24 kl. 10:08

To personer varetektsfengslet – siktet for voldtekt av sitt eget barn

To personer, en mann og en kvinne i begynnelsen av 40-årene, er varetektsfengslet for voldtekt av barn under 14 år. I tillegg er begge siktet for å ha produsert eller vært i Besittelse av fremstillinger av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserer barn. Ifølge fengslingskjennelsen fra Østre innlandet tingrett nekter mannen for kjennskap til det han er siktet for.

NRK - 03 jul 24 kl. 07:44

Lærer tiltalt for seksuell omgang med elev på skolen

En lærer ved en videregående skole i Østfold er tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin til å skaffe seg seksuell omgang med en 17 år gammel elev. Ifølge tiltalen skal den seksuelle omgangen blant annet ha skjedd på skolen. Læreren er også tiltalt for å ha mottatt og ha vært i Besittelse av to seksuelle bilder av 17-åringen..

NRK - 03 jul 24 kl. 05:17

To personer pågrepet for vold og trusler og uforsiktig omgang med våpen

Tirsdag kveld rykket politiet i Møre og Romsdal til Vestnes i Tresfjord etter melding om det som ble oppfattet som skudd fra et våpen ved en privat adresse. Det var tre personer på stedet da politiet kom til stedet, og en fjerde person dukket opp. – To personer er pågrepet.

NRK - 02 jul 24 kl. 15:41

Dømt etter snikfilming av nabo

En mann i 60-årene er i Agder Tingrett dømt til ubetinget fengsel i seks måneder, samt inndraging av en rekke elektroniske enheter etter å ha blitt tatt med over 9000 bilder og videoer av naboen, skriver Agderposten. Snikfotograferingen og filmingen av naboen skal ha foregått mellom 2018–2022, og i flesteparten av videoene og bildene er naboen delvis naken. Ifølge kjennelsen fra retten har mannen også vært i Besittelse av 996 bilder og videoer som viser overgrep mot barn..

NRK - 29 jun 24 kl. 18:41

Person pågrepet med kniv i Oslo - beskrevet som truende

Personen ble i flere meldinger til politiet beskrevet som truende på Carl Berners plass i Oslo, samt på bussen. Personen ble pågrepet i Helgesens gate, og var i Besittelse av kniv, skriver politiet i en melding. Politiet har ikke funnet skadde..

NRK - 29 jun 24 kl. 18:41

Person pågrepet med kniv i Oslo – beskrevet som truende

Personen ble i flere meldinger til politiet beskrevet som truende på Carl Berners plass i Oslo, samt på bussen. Personen ble pågrepet i Helgesens gate, og var i Besittelse av kniv, skriver politiet i en melding. Politiet har ikke opplysninger om at noen ble skadet.

NRK - 28 jun 24 kl. 14:59

Dømmes til livstid for drapet på Emilie Meng

Philip Patrick Westh (33) blir idømt fengsel på livstid for blant annet drapet på Emilie Meng, overfall på en 15 år gammel skoleelev og kidnappingen av en 13 år gammel jente. Westh er funnet skyldig i drapsforsøk, grov vold og voldtekter av 13-åringen, for Besittelse av overgrepsmateriale av barn og brudd på knivloven i Danmark. – Dette er en uvanlig alvorlig og voldelig sak, hvor ofrene er svært unge.

NRK - 28 jun 24 kl. 11:31

Ber om livstid for drapet på Emile Meng

En 33 år gammel dansk mann er kjent skyldig i drapet på Emilie Meng i 2016. Aktor ber om livstid i fengsel, og straffutmålingen kommer fredag ettermiddag. Retten har også lagt stor vekt på en teiprull som ble funnet hos tiltalte, som samsvarer med teip som er funnet på Emilie Meng.

NRK - 28 jun 24 kl. 10:03

33-åring funnet skyldig i drapet på Emilie Meng i Danmark

Dommerne finner at den tiltalte 33-åringen er skyldig på alle punkter. De mener altså at han kidnappet, voldtok, forgrep seg på og drepte Emilie Meng, at han forsøkte å gjøre det samme mot en 15-åring, og at han voldtok og kidnappet en 13 år gammel jente. Mannen er også funnet skyldig i drapsforsøk mot 13-åringen, og for Besittelse av overgrepsmateriale av barn.

NRK - 25 jun 24 kl. 10:43

Mann i 80-årene tiltalt for grov voldtekt

En mann i 80-årene er tiltalt for grov voldtekt av to barn i nær familie. Voldtektene skal ha skjedd gjentatte ganger i løpet av seks år, mellom 2017 og 2023, mens begge barna var under 10 år gamle. Grov voldtekt av barn under 14 år har en strafferamme på 21 års fengsel.

VG - 23 jun 24 kl. 17:13

Svensk mann varetektsfengslet for grovt narkotikalovbrudd

En svensk mann i 50-årene er siktet for Besittelse av 200 gram heroin og oppbevaring av tre våpen..

NRK - 21 jun 24 kl. 20:23

To unge gutter ranet i Porsgrunn

Politiet fikk klokka 19.45 melding om ran av to unge gutter i Porsgrunn. De ble verbalt truet til å gi fra seg verdisaker, opplyser politiet.

NRK - 18 jun 24 kl. 12:57

Anholdt av politiet etter å ha vist fram kniv i Bærum

Politiet har kontroll på en person på Evje i Bærum som var i Besittelse av en kniv. – Personen ble kontrollert av politiet og viste da fram en kniv. Det oppsto et basketak i forbindelse med at politiet tok kontroll på mistenkte og kniv, skriver politiet.

NRK - 16 jun 24 kl. 07:03

Mann pågrepet med pistol i Oslo sentrum

Politiet i Oslo rykket ut til Storgata etter melding om slagsmål og amper stemning natt til søndag. Vi kontrollerte flere personer, hvor flere ble bortvist fra stedet. En person ble pågrepet da han var i Besittelse av en pistol, melder Oslo politidistrikt på X..

NRK - 16 jun 24 kl. 06:00

19-åring med pistol pågrepet av politiet

En 19-åring ble tidlig søndag morgen pågrepet av politiet i Storgata i Oslo fordi han hadde en pistol på seg. Politiet fikk ved 5-tiden melding om slagsmål og amper stemning i Storgata ved krysset til Skippergata i Oslo sentrum. De kontrollerte flere personer og flere ble bortvist.

NRK - 11 jun 24 kl. 12:40

Hadde overgrepsmateriale – slipper fengselsstraff

En mann i 60-årene er dømt for Besittelse av bilder og videoer med seksuelle overgrep mot barn. Mannen fra Midt-Troms skal ha hatt minst 23 bildefiler og fem videoer som seksualiserer barn og med seksuelle overgrep av barn. Det ble funnet over 1400 arkivfiler på datamaskinen hans, men man kunne ikke med sikkerhet fastslå at alle inneholdt overgrep av mindreårige.

NRK - 08 jun 24 kl. 11:04

Mann med øks og maske pågrepet i Klepp

Politiet i Sør-Vest skriver i en melding at de har kontroll på en mann med øks i Verdalen, som ligger i Klepp kommune på Jæren. Mannen skal ha tatt på seg en maske og vært i Besittelse av en øks i nærheten av en butikk. Politiet fikk meldingen klokken 10.

NRK - 05 jun 24 kl. 18:41

Nytt ransforsøk i Oslo sentrum

Det bekrefter operasjonsleder Bjarne Pedersen i Oslo-politiet til NRK. – Litt før halv sju ble vi kontaktet av noen som mente seg ranet. Gjerningspersonene skal ha vært en gjeng på 5 til 10 gutter og jenter.

NRK - 05 jun 24 kl. 18:41

Nytt ransforsøk i Oslo sentrum – skal ha truet med kniv

Det bekrefter operasjonsleder Bjarne Pedersen i Oslo-politiet til NRK. – Litt før halv sju ble vi kontaktet av noen som mente seg ranet. Gjerningspersonene skal ha vært en gjeng på 5 til 10 gutter og jenter.

NRK - 05 jun 24 kl. 09:54

Mann pågrepet for å bære luftvåpen offentlig i Asker

Politiet har pågrepet en mann i Asker sentrum for bæring av et luftvåpen på offentlig sted. Det skriver politiet på X. – Han var også i Besittelse av en kniv.

VG - 25 maj 24 kl. 20:28

Nicki Minaj arrestert i Amsterdam – skal ha vært i Besittelse av narkotika

Den amerikanske artisten Nicki Minaj (41) bekrefter i sosiale medier at hun har vært i kontakt med politiet..

NRK - 25 maj 24 kl. 11:06

Mann med kniv stjal to dresser i Kragerø

Politiet opplyser om at en mann i 30-årene fra Kragerø er anmeldt lørdag morgen for å gå med kniv. Politiet rykket ut etter melding om mannen snoket rundt i et boligområde hvor han hadde tatt med seg to dresser som hang ute på en privatadresse. Mannen skal ha vært i Besittelse av narkotika, noe han også er anmeldt for.

NRK - 23 maj 24 kl. 15:20

Aggressiv mann i Porsgrunn – viftet med tapetkniv

Politiet rykket ut til Porsgrunn sentrum etter melding om en aggressiv mann. Vedkommende skal ha vært involvert i en krangel. Det var tilfeldig passende publikum som meldte om forholdet.

NRK - 20 maj 24 kl. 05:41

To pågrepet for trusler i Lillesand

To personer er pågrepet og siktet for trusler og bæring av kniv på offentlig sted etter en uoverensstemmelse i Lillesand i Agder natt til mandag. – Det har vært en uoverensstemmelse mellom flere parter i sentrum. En person hevder seg slått og dyttet uten at vedkommende er skadet.

VG - 15 maj 24 kl. 17:44

Stortingsflertallet vil ikke forby overgrepsmateriale mot dyr

Et flertall på Stortinget vil ikke forby deling og Besittelse av overgrepsmateriale mot dyr på nåværende tidspunkt. Landbruksministeren sier et forbud vil komme..

NRK - 15 maj 24 kl. 13:29

Flertall vil ikke forby overgrepsmateriale mot dyr

Et flertall på Stortinget vil ikke forby deling og Besittelse av overgrepsmateriale mot dyr på nåværende tidspunkt. De ønsker en grundigere vurdering. – Dette burde vært det letteste forslaget i verden å støtte.

NRK - 05 maj 24 kl. 15:38

Væpnet politiaksjon i Dalane – to pågrepet

Bevæpnet politi gjennomfører en aksjon på en adresse i Dalane, sør i Rogaland. – Politiet har en pågående aksjon på en adresse i Dalane-regionen i forbindelse med en hendelse natt til i dag. Det skal ikke være fare for tredje person.

VG - 03 maj 24 kl. 14:34

Tiltalt for Besittelse av 3D-printet våpen

En 27-årig mann fra Sørlandet er tiltalt for ulovlig befatning med våpen. Han er også tiltalt for vold og en rekke brudd på narkotikalovgivningen..

NRK - 01 maj 24 kl. 01:34

Politiet har stanset flere «streetmeets»

Tirsdag kveld stanset politiet flere såkalte «streetmeets», hvor det arrangeres kappkjøring, i Follo, Vestby og på E6 ved Vestby, sier Øst politidistrikt til VG. – De forstyrrer all annen trafikk, så ble det gjennomført kappkjøring. Det er helt forkastelig.

NRK - 30 apr 24 kl. 20:53

Person sett med mulig skytevåpen på Oslo S

Flere politipatruljer leter på Oslo Sentralstasjon etter en person som er sett med et mulig skytevåpen på seg. – Ingen personer er blitt direkte truet eller kommet til skade. Vi søker etter mistenkte, skriver politiet i en melding.

NRK - 25 apr 24 kl. 04:13

Fem tenåringer terrorsiktet etter angrep mot prest i Sydney

Politiet har siktet fem ungdommer i tenårene for terrorlovbrudd etter knivangrepet på en prest og tre andre i en kirke forrige uke. Biskop Mar Mari Emmanuel ble stukket i hodet og brystet under en preken som ble strømmet på nettet. Ungdommene er i alderen 14–17 år gamle.

NRK - 22 apr 24 kl. 11:02

Drapet i Nord-Odal: Flere pågrepet etter funn av våpen

Flere personer har blitt pågrepet i forbindelse med funn av et våpen som politiet mener kan knyttes til drapet på Bård Andre Spildrejorde i Nord-Odal. – Våpenet ble funnet utendørs av en tilfeldig forbipasserende kvinne om lag ei uke etter drapet. Politiet ble umiddelbart varslet og rykket ut til funnstedet for å ta beslag i våpenet, som lå i en veikant flere kilometer fra åstedet.

NRK - 17 apr 24 kl. 14:11

Rykket ut til trusselsituasjon

Politiet fikk i dag melding om en mulig trusselsituasjon i Drammen sentrum. En mann skal ha vært verbalt truende mot en person, og vist fram en våpenliknende gjenstand. Mannen i 40-åra var på vei mot Nav, og ble pågrepet av politiet der.

NRK - 13 apr 24 kl. 03:16

Hunter Biden tapte forsøk på å få våpensaken mot ham skrotet

En føderal dommer i Delaware avviser å skrote våpentiltalen mot Hunter Biden i en av de to straffesakene mot USAs president Joe Bidens sønn. Dommer Maryellen Noreika i Wilmington slo ned Bidens forespørsel om å skrote to tiltalepunkter om å lyve om narkotikabruk i forbindelse med kjøp av en pistol i 2018 og et tredje tiltalepunkt for ulovlig Besittelse av det samme våpenet. Kjennelsen legger til rette for oppstart i saken.

VG - 12 apr 24 kl. 22:17

Forsvarsansatt siktet – skal ha vært i Besittelse av overgrepsmateriale

Mannen ble pågrepet av politiet onsdag denne uken. Han har erkjent straffskyld..

NRK - 26 mar 24 kl. 13:07

To pågrepet etter ran med kniv

To personer er pågrepet på Skøyen i Oslo i forbindelse med et ran utført med kniv, skriver politiet på X. – Ransutbyttet var en Balenciaga-lue, skriver politiet. Ingen kom fysisk til skade under ranet.

NRK - 10 feb 24 kl. 23:29

Mann pågrepet i Trondheim etter trusler mot politiet

Politiet har pågrepet en mann på vei mot Sentrum politistasjon i Trondheim, som skal ha sagt at han hadde tenkt å kaste en flaske med brennende bensin på politihuset. – Det er sånn at politiet får opplysninger om at det sannsynligvis er en person som har tenkt å utøve vold mot politiet i form av å kaste flasker med brennende bensin på politistasjonen, sier operasjonsleder Roger Mogstad til NRK. Mannen er tidligere siktet for vold mot politiet.

NRK - 12 mar 24 kl. 18:35

55 mistenkte mafiamedlemmer pågrepet i Italia

Italiensk politi har tirsdag pågrepet 55 personer etter flere aksjoner. Disse er mistenkt for å ha forbindelser til mafiavirksomhet på øya Sicilia. Rundt 500 politibetjenter deltok i aksjonen, skriver NTB.

NRK - 10 mar 24 kl. 05:11

Brøt seg inn i leiligheten – kvinne i 80-årene til sykehus

Politiet melder at en kvinne i 80-årene er sendt til Kalnes sykehus etter at en mann i 20-årene utøvde vold mot henne i Fredrikstad i Østfold. Mannen skal ifølge politiet ha tatt seg inn i leiligheten til kvinnen ved å knuse inngangsdøren. Han er pågrepet.

NRK - 08 mar 24 kl. 06:54

Politiet skjøt varselskudd i Halden

Politiet skjøt et varselskudd da de skulle pågripe en mann i 30-årene i Halden natt til fredag. Mannen er siktet for trusler mot politiet. Politiet fikk ved 3-tiden flere meldinger om skyting av fyrverkeri fra adresse i Halden.

NRK - 07 mar 24 kl. 16:58

Mann tatt med gassvåpen i Hamar

Et vitne meldte til politiet om observasjon av en person med våpen i Hamar. Politiet melder at de umiddelbart kom til stedet og fikk kort tid etter kontroll på en person i Besittelse av et gassvåpen. Dette er tatt i beslag og sak opprettes.

NRK - 01 mar 24 kl. 19:28

Politiet etterforsker nettverk som deler overgrepsmateriale av dyr

Politiet har startet etterforskning av dyreovergrepsforumet Zooville, som er et nettverk for dem med seksuell interesse for dyr, skriber NTB. – Vi kan ikke si så mye om etterforskningen nå i den innledende fasen, men vi jobber med å kartlegge hvilke personer som er tilknyttet nettverket og hvilke roller de har eller har hatt, sier politiadvokat Amund Sand ved Trøndelag politidistrikt til Nidaros. Avisen skrev i februar at 260 personer er medlemmer på den norske delen av verdens største nettforum for seksuelle overgrep mot dyr.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com