Bergen

Monday, 27 June, 14:38

Nyheter om Bergen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 minutter siden

BT: Drapssiktet fikk ikke forsvarlig helsehjelp

Mannen som drepte faren sin i et parkeringshus i Loddefjord tidligere i år, fikk ikke forsvarlig helsehjelp fra januar i år, ifølge BT. Det konkluderer Statsforvalteren i Vestland med. Mannen var pasient på distriktspsykiatrisk senter (DPS) to år før drapet i Loddefjord i Bergen, ifølge avisen..

Klartale - 5 timer siden

147 flyreiser er avlyst

Natt til søndag fikk flytekniker-streiken større konsekvenser. NHO Luftfart nekter flere flyteknikere å møte på jobb. Nå er det 450 flyteknikere som ikke får gå på jobb.

Aftenposten - Igår: 18:42

– Var ikke aktuelt å reise bort fra Bergen igjen

Alexander Dang går for opprykk med sin nye klubb..

NRK - I førrgår: 13:32

Mann fengslet i fire uker etter trusler på Nav

Mannen som ble pågrepet under en væpnet aksjon på Nav i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum torsdag, er fengslet i fire uker i Hordaland tingrett lørdag formiddag. Mannen fikk ikke brev- og besøksforbud, opplyser Hordaland tingrett til NRK. Mannen var verbalt truende mot flere personer inne på Nav.

NRK - I førrgår: 12:30

Flyteknikerstreiken: Widerøe stanser sine flyginger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til minste flyene til flyselskapet. – Det gjør vi for å ivareta passasjerene våre, og for få flyene tilbake til sine tekniske baser.

NRK - I førrgår: 00:51

Siktede vurdert som utilregnelig

Mannen som er siktet for å ha drept sin far med kniv i Loddefjord i Bergen i vår, samtykker til videre fengsling. Rettspsykiatere mener mannen var utilregnelig, melder Bergens Tidende. Drapet skjedde ved parkeringshuset til kjøpesenteret Vestkanten i mars, og mannen i 30-årene har siden sittet varetektsfengslet..

Aftenposten - 24 jun 22 kl. 14:37

Branns første Champions League-kamper blir ikke i Bergen

Branns serbiske Champions League-motstander vil ikke komme til Bergen..

Aftenposten - 24 jun 22 kl. 14:37

Branns sportssjef forsøkte å sikre Champions League-vertskap: – Jeg er veldig skuffet

Branns serbiske Champions League-motstander vil ikke komme til Bergen..

NRK - 24 jun 22 kl. 14:27

Dømt for å ha svindla bestemora si

Ein mann i 20-åra frå Bergen er dømt for å ha overført pengar frå bestemora sin konto, over til sin eigen. Summen er på 330.000 kroner fordelt på ein periode på 11 månadar.

NRK - 23 jun 22 kl. 14:16

Havila Capella tilbake i drift 28. juni

Havila Capella blir å sjå langs norskekysten 28. juni, etter at rederiet Havila Kystruten har fått sertifikat frå Sjøfartsdirektoratet. Dette gjer at kystruteskipet har fått gyldig forsikring, opplyser selskapet i ei pressemelding.

Klartale - 23 jun 22 kl. 13:20

Flere reisende møtte opp tidlig på flyplassen

Det er mange som reiser om sommeren. Avinor forventer at 97.400 skal reise fra Oslo lufthavn søndag 26.

Aftenposten - 23 jun 22 kl. 12:02

Væpnet politiaksjon på NAV-kontor i Bergen

Politiet rykket ut til melding om en truende person på Nav. Politiet rykket ut til melding om en truende person på Nav..

NRK - 23 jun 22 kl. 11:13

Bybanen til Åsane blir mange milliardar dyrare

Det kjem til å kosta minst 17 milliardar kroner å byggja bybane til Åsane, opplyser Plan- og bygningsetaten i Bergen til BT. Anslaget er ein auke på nesten fem milliardar kroner frå sist prisen vart rekna på, hausten 2020. Den gong var kostnadsoverslaget på 12,6 milliardar kroner..

NRK - 23 jun 22 kl. 11:13

Væpnet politi i aksjon i Bergen

Det pågår en væpnet politiaksjon i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum. NRK er på stedet og det er både væpnet politi og ambulanser på stedet. Det er så langt ikke bekreftet hva som skjer på stedet.

NRK - 23 jun 22 kl. 11:13

Mann pågrepet etter væpnet politi i aksjon hos Nav

Det har vært en væpnet politiaksjon i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum. NRK er på stedet og det er både væpnet politi og ambulanser på stedet. På Twitter skriver politiet at de rykket ut til Nav-kontoret på stedet.

NRK - 23 jun 22 kl. 10:29

Norsk kvinne slipper utlevering til Hellas

En norsk kvinne i 40-årene skal ikke utleveres til Hellas, slik landet har krevet av Norge. Det ble bestemt av Hordaland tingrett i dag. Da hun ble stoppet i passkontrollen på Bergen lufthavn Flesland fikk hun vite at hun i 2014 var dømt for å ha sendt litt over 34 gram cannabis fra Spania til Hellas i 2010.

NRK - 23 jun 22 kl. 01:47

Branntilløp i pizzeria i Bergen

Elleve personer ble evakuert fra flere leiligheter i forbindelse med et branntilløp i en pizzeria i Arna i Bergen natt til torsdag. To personer har fått i seg røyk, melder Vest politidistrikt. Flere av leilighetene har fått mindre røykskader..

NRK - 23 jun 22 kl. 01:47

Brann i pizzeria i Bergen

Elleve personer ble evakuert fra flere leiligheter i forbindelse med en brann i en pizzeria i Arna i Bergen natt til torsdag. To personer som fikk i seg røyk ble sjekket av ambulansepersonell på stedet, melder Vest politidistrikt. Flere av leilighetene har fått mindre røykskader..

Aftenposten - 22 jun 22 kl. 17:07

Prisforskjellen øker videre: 84 øre dyrere strøm i sørvest

Torsdag betaler strømkundene i Sørvest-Norge 84 øre kilowattimen mer for strømmen enn kunder i Oslo og Bergen..

E24 - 22 jun 22 kl. 16:52

Prisforskjellen øker videre: 84 øre dyrere strøm i sørvest

Torsdag betaler strømkundene i Sørvest-Norge 84 øre kilowattimen mer for strømmen enn kunder i Oslo og Bergen..

Klartale - 22 jun 22 kl. 16:00

Torsdag kan bli årets varmeste dag for én del av landet

– Det blir kjempefint å ta et bad på Østlandet. Sankthansaften ligger an til å bli årets varmeste dag, sier Unni Nilssen til nyhetsbyrået NTB. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.

NRK - 22 jun 22 kl. 08:15

Widerøe kansellerer syv flyvninger

Kommunikasjonssjef i Widerøe Catharina Solli bekrefter onsdag morgen at flyselskapet kansellerer syv flyvninger i dag. Det er direkte og indirekte som følge av flyteknikerstreiken. De berørte flyvningene er, Tromsø-Alta, Alta-Vadsø, Vadsø-Kirkenes, Tromsø-Trondheim, Trondheim-Sandefjord, Sandefjord-Stavanger og Stavanger-Bergen..

NRK - 22 jun 22 kl. 08:15

Widerøe kansellerer syv flyvninger onsdag

Kommunikasjonssjef i Widerøe Catharina Solli bekrefter onsdag morgen at flyselskapet kansellerer syv flyvninger i dag. Det er direkte og indirekte som følge av flyteknikerstreiken. De berørte flyvningene er, Tromsø-Alta, Alta-Vadsø, Vadsø-Kirkenes, Tromsø-Trondheim, Trondheim-Sandefjord, Sandefjord-Stavanger og Stavanger-Bergen.

NRK - 21 jun 22 kl. 16:19

Væpna trusselsituasjon i Vadmyra

Politiet har pågripe ein mann og ei kvinne i 20-åra, etter ein trusselsituasjon i Vadmyra i Bergen. Trusselsituasjonen skal ha hendt etter ei ueinigheit i samband med sal av gjenstandar. Politiet rykka ut til staden i 13-tida, og var væpna, men brukte dei ikkje, skriv BT..

VG - 21 jun 22 kl. 11:13

Andrii (35) kunne dra fra Ukraina fordi han har tre barn: – Frykter å bli sett ned på

Bergen/OSLO/DRAMMEN (VG) Andrii Gromovyk (35) og Vitalii Melnychuk (31) fikk dra fra Ukraina fordi de er fedre til tre og fire barn. Andrii tror mennene som kunne flykte kan få det vanskelig når de en dag returnerer til hjemlandet..

NRK - 21 jun 22 kl. 10:11

Bergen: Mann pågrepet for voldtekt av barn

En mann i 20-årene fra Bergen er på pågrepet for voldtekt av et barn under 14 år. Mannen blir framstilt for varetektsfengsling tirsdag. Politiadvokat Cathrine Schjelderup sier til Bergens Tidende at siktelsen gjelder seksuell omgang.

NRK - 21 jun 22 kl. 07:17

Motorstans i Bergen – veien stenges en times tid

En lastebil har fått motorstans på Hamrevegen i bydel Fana i Bergen, melder Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Det er ikke passasje forbi på stedet, og bilberger er på vei. Veien vil være stengt i en times tid i påvente av bilberger.

NRK - 21 jun 22 kl. 07:17

Tilhenger av vegen – gjenåpnet for ferdsel

En tilhenger skal ha kommet utenfor vegbanen på Hamrevegen i bydel Fana i Bergen, melder Vest politidistrikt på Twitter. Bilberger måtte bistå. Vegen er nå gjenåpnet for ferdsel etter omlag en time..

NRK - 21 jun 22 kl. 04:21

Ingen streik blant bakkemannskaper

Det er oppnådd enighet i meklingen om flyoverenskomsten mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart, opplyser Fellesforbundet i en pressemelding. Dermed blir det ingen streik blant bakkemannskaper. Enigheten innebærer et generelt tillegg til alle som er omfattet av overenskomsten på kr 4 per time.

NRK - 21 jun 22 kl. 00:09

Mekling på overtid for bakkemannskap

Tirsdag kan bakkemannskapene på flyplassene i Bergen og Trondheim bli tatt ut i streik. Meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart fortsetter på overtid hos Riksmekleren, opplyser Riksmeklerens kontor til NRK..

NRK - 20 jun 22 kl. 15:35

Får bruke Havila Capella

Hordaland tingrett har mandag gitt Havila Kystruten rett til å seile med båten Havila Capella langs kysten i to år. Dette gir Kystruten en mulighet for for å oppfylle kontrakten med Samferdselsdepartementet. Nå må båten forsikres før den kan kaste loss fra Bergen, der den har lagt i opplag.

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 15:33

Prisene har begynt å sprike: Sørlandet har dyrest strøm

De siste ukene har strømprisen vært høyere i Kristiansand enn i Oslo og Bergen..

E24 - 20 jun 22 kl. 15:20

Prisene har begynt å sprike: Sørlandet har dyrest strøm

De siste ukene har strømprisen vært høyere i Kristiansand enn i Oslo og Bergen. Noe av årsaken er lite vann i magasinene, ifølge analytikere..

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 13:04

«Få dem fjernet!», kommanderte lederen av politiet i Bergen. Alt Kenneth gjorde, var å holde en plakat.

Norsk lov gjorde seksualitet mellom menn straffbart. I år er det 50 år siden forbudet ble opphevet, og denne helgen blir….

Klartale - 20 jun 22 kl. 09:40

Flyruter til Nice og London er kansellert

– To ruter er kansellert. Den ene går fra Bergen til London Gatwick. Den andre fra Oslo til Nice, sier Silje Glorvigen.

NRK - 20 jun 22 kl. 09:26

Norwegian kansellerer flyginger som følge av flyteknikerstreiken

Flyteknikerstreiken fortsetter og trappes ytterligere opp mandag. Norwegian har kansellert fire flyginger som følge av streiken. – To ruter er kansellert, den ene går fra Bergen til London Gatwick og den andre fra Oslo til Nice, sier pressekontakt Silje Glorvigen i Norwegian til NTB.

NRK - 19 jun 22 kl. 11:24

Fengsla for overgrep mot barn mellom 14 og 16 år

Ein mann i slutten av 30-åra er i Hordaland tingrett varetektsfengsla i elleve dagar, sikta for seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år. Overgrepet skal ha skjedd i ein av kommunane rundt Bergen, skriv BT. Mannen vart pågripen torsdag, og har ifølgje kjennelsen ei rolle i ungdomsmiljøet.

NRK - 19 jun 22 kl. 11:09

Widerøe kansellerer fire flygninger

Widerøe kansellerer fire flygninger søndag som en konsekvens av den pågående streiken blant flyteknikere. – Vi har fire tekniske kanselleringer i dag, sier Widerøes kommunikasjonsdirektør Silje Brandvoll til Dagbladet. Årsaken er at de mangler folk og at ting dermed tar lenger tid en normalt.

NRK - 18 jun 22 kl. 18:33

Melding om brann i einebustad i Bergen

Nødetatane er på veg til ein einebustad i Bergen etter ei melding om brann i byggningen. Det opplyser 110 Vest på Twitter..

VG - 17 jun 22 kl. 16:29

2000 pasienter rammet av kommunal fastlegekollaps: – En varslet krise

Nye kommunale legekontor skulle løse fastlegekrisen i Bergen. I stedet er det full kollaps: Enkelte dager er det nå ingen leger til stede på kommunens legekontor..

VG - 17 jun 22 kl. 16:15

Ukens låter uke 24/22: Black Eyed Peas, Han Herman og Eminem

Nesten samtlige artister i Bergen gir ut musikk denne uken. Det er likevel plass til flere andre i ukens varierte låtbunke..

Aftenposten - 17 jun 22 kl. 15:26

Equinor vil ha hurtigløp på havvindprosjekt. Mindre aktører er skeptiske

Equinor vil bygge en stor havvindpark utenfor Bergen i løpet av 2027. Mindre havvindaktører er bekymret for konkurransen….

E24 - 17 jun 22 kl. 15:26

Equinor vil ha hurtigløp på havvindprosjekt. Mindre aktører er skeptiske

Equinor vil bygge en stor havvindpark utenfor Bergen i løpet av 2027. Mindre havvindaktører er bekymret for konkurransen på sokkelen, og Deep Wind Offshore har foreslått et nøytralt offentlig konkurranseorgan..

NRK - 17 jun 22 kl. 14:53

Større ras over vei i Bjørnafjorden

110 Vest melder på Twitter at det har gått et ras over Hatvikvegen på fylkesvei 552 i Bjørnafjorden, utenfor Bergen. Nødetatene er på vei. Til NRK opplyser 110-sentralen at det har gått et «større ras.

NRK - 17 jun 22 kl. 14:53

Ras over vei i Bjørnafjorden

110 Vest melder på Twitter at det har gått et ras over Hatvikvegen på fylkesvei 552 i Bjørnafjorden, utenfor Bergen. Til NRK opplyste 110-sentralen først at det har gått et «større ras», men opplyser nå at det er snakk om et mindre ras. Området må sikres før opprydning kan starte.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com