Bensinstasjon

Friday, 24 March, 10:38

Nyheter om Bensinstasjon

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 jan 23 kl. 04:41

Mistenkt etter masseskyting på Bensinstasjon i USA er død

Mannen som var mistenkt for å ha drept tre personer i og utenfor en Bensinstasjon i den amerikanske delstaten Washington, er død. Tre mennesker ble skutt og drept på en Circle K-Bensinstasjon i byen Yakima ved natt til tirsdag lokal tid. To av ofrene ble skutt innendørs.

NRK - 18 feb 23 kl. 19:34

Ni barn ble skutt på Bensinstasjon i Georgia

Ni personer under 18 år ble såret i en skyteepisode på en Bensinstasjon i den amerikanske delstaten Georgia, opplyser amerikansk politi. Blant ofrene var et fem år gammelt barn. Da politiet i byen Columbus rykket ut til åstedet sent fredag kveld, fant de flere skuddofre i en større folkemengde.

NRK - 14 feb 23 kl. 15:26

Røykdykkere inn i Bensinstasjon på Frosta

Politiet i Trøndelag melder om at det er røykutvikling fra en Bensinstasjon på Frosta. Det skal ikke være sett flammer. Røykdykkere er på vei inn i bygningen, og øvrige nødetater er på vei..

VG - 08 mar 23 kl. 18:26

Kvinne gikk amok og spyttet i smågodtet: – Måtte kaste alt sammen

En kvinne gikk av hengslene på en Bensinstasjon i Førde natt til onsdag. Nå må de kaste 60 kilo smågodt..

Dagbladet - 08 mar 23 kl. 17:10

Spyttet i smågodtet - måtte kaste 60 kilo

Ei kvinne gikk bananas på en Bensinstasjon i Førde natt til onsdag. Resultatet ble 60 kilo smågodt rett i søpla..

NRK - 27 dec 22 kl. 04:48

Bensinstasjon ranet i Vestby

Politiet leter etter en gjerningsperson etter at en Bensinstasjon langs E6 i Vestby ble ranet. Ranet skjedde ved 3-tiden natt til tirsdag. Den ansatte på Bensinstasjonen skal ha blitt tatt kvelertak på, men er fysisk uskadet, melder Øst politidistrikt..

NRK - 27 jan 23 kl. 05:52

Ransforsøk i Loddefjord: Politiet i dialog med mann med sabel

Like over klokka fem fekk politiet melding om eit ransforsøk av ein Bensinstasjon i Loddefjord i Bergen. To personar skal ha vore innom stasjonen og truga beteninga. Dei skal ikkje ha fått med seg noko.

NRK - 27 jan 23 kl. 05:52

Ransforsøk i Loddefjord: Politiet i dialog med mindreårig person med sabel

Like over klokka fem fekk politiet melding om eit ransforsøk av ein Bensinstasjon i Loddefjord i Bergen. To personar skal ha vore innom stasjonen og truga beteninga. Dei skal ikkje ha fått med seg noko.

Aftenposten - 11 dec 22 kl. 10:57

Maskerte menn med pistol ranet Bensinstasjon

To menn ranet søndag morgen en Bensinstasjon på Fana i Bergen. Den ene av mennene viste frem en pistol under ranet..

VG - 11 dec 22 kl. 10:15

Stort politisøk etter væpnet ran av Bensinstasjon i Bergen

To unge menn ranet en Bensinstasjon med pistol i bydel Fana i Bergen tidlig søndag morgen. Politiet har fortsatt ikke kontroll på dem..

NRK - 11 dec 22 kl. 07:44

BA: Bevæpnet ran på Bensinstasjon

Politiet fikk klokken 07.08 melding fra ansatte på Esso Skjoldskiftet om at de var blitt ranet. – Det skal ha vært et bevæpnet ran på Bensinstasjon av to menn, der en av dem viste frem en pistol, forteller operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til BA.

NRK - 03 dec 22 kl. 02:07

Bensinstasjon ranet i Trondheim

Flere gjerningspersoner ranet en Bensinstasjon på Tunga i Trondheim natt til lørdag. De ansatte på stasjone e r fysisk uskadd, opplyser politiet..

VG - 30 nov 22 kl. 07:49

Bensinstasjon i Drammen først ute med strømpris på prisskiltet

Nå kan man se hva strømmen koster på prisskiltet på en Bensinstasjon, eller energistasjon, som det heter nå. Først ute er Uno-X på Gulskogen i Drammen..

NRK - 30 nov 22 kl. 06:34

Bensinstasjon viser strømprisen

Nå kan man se hva strømmen koster på prisskiltet på en Bensinstasjon, eller energistasjon, som det heter nå. Først ute er Uno-X på Gulskogen i Drammen. – Det er spennende at folk nå kan se strømprisen før de kjører inn på stasjonen.

NRK - 14 nov 22 kl. 20:00

Ran på Bensinstasjon i Oslo

Politiet i Oslo melder at en ansatt på Shell Bensinstasjon på Bjørnsletta har blitt utsatt for et væpnet ran. En gjerningsperson skal ha truet den ansatte med våpen. Ingen personer er skadet.

VG - 14 dec 22 kl. 02:51

Går gjennom massive mengder med videomateriale

Ingen er ennå pågrepet etter at fire universitetsstudenter ble brutalt drept i Idaho. Politiet går gjennom enorme mengder med videomateriale fra hele byen, inkludert åtte timer fra en Bensinstasjon..

NRK - 11 dec 22 kl. 19:37

BT: Tenåringar gripne for ran i Bergen

To mindreårige gutar er gripne etter eit ran av ein Bensinstasjon i Fana i Bergen søndag morgon, skriv Bergens Tidende. Begge gutane er kjente for politiet frå før..

NRK - 11 dec 22 kl. 15:08

En mistenkt pågrepet etter væpnet ran i Fana

En mistenkt er pågrepet etter væpnet ran på en Bensinstasjon i Fana søndag morgen, melder BT. Politiet søker fremdeles etter den andre mistenkte..

VG - 11 dec 22 kl. 10:15

Stort politisøk etter væpnet ran av politistasjon i Bergen

To unge menn ranet en Bensinstasjon med pistol i bydel Fana i Bergen tidlig søndag morgen. Politiet har fortsatt ikke kontroll på dem..

NRK - 11 dec 22 kl. 07:44

BA: – Bevæpnet ran på Bensinstasjon

Politiet fikk klokken 07.08 melding fra ansatte på Deli De Luca om at de var blitt ranet. – To personer har utført et ran ved å vise frem pistol, skriver politiet på Twitter.

NRK - 11 dec 22 kl. 07:44

Væpnet ran på Bensinstasjon i Bergen

Politiet fikk klokken 07.08 melding fra ansatte på Deli De Luca om at de var blitt ranet. – To personer har utført et ran ved å vise frem pistol, skriver politiet på Twitter.

NRK - 07 dec 22 kl. 11:04

Mer enn 30 pågrepet etter sammenstøt i Hellas

Mer enn 30 personer er pågrepet i Hellas i forbindelse med opptøyer. Uroen begynte som fredelige demonstrasjoner mot politivold. Ifølge politiet var det opptøyer i hovedstaden Aten og i Thessaloniki onsdag.

NRK - 03 dec 22 kl. 02:37

Sparket i hodet i slåsskamp

En gutt er fraktet til legevakt i Alta etter en slåsskamp ved en Bensinstasjon i Bossekop. Gutten har skader i hodet etter slag og spark. Det melder politiet i Finnmark..

NRK - 14 okt 22 kl. 03:52

En person hadde med luftgevær på Bensinstasjon i Bærum

Natt til fredag fikk politiet i Oslo melding om at en person hadde med seg et luftgevær inne på Bensinstasjon ved Haslum i Bærum. Vedkommende var ikke truende eller brukte luftgeværet. – Vi fikk raskt kontroll på personen, tvitrer politiet i Oslo..

NRK - 08 okt 22 kl. 16:37

Dødstallet stiger etter eksplosjon på irsk Bensinstasjon

Tallet på døde etter eksplosjonen på en Bensinstasjon i Irland fredag, har steget til ti, opplyser politiet lørdag. Tidligere er det blitt opplyst at sju omkom i hendelsen og at åtte er innlagt på sykehus med skader. Men etter at redningsmannskaper har søkt gjennom Bensinstasjonen og to bygninger rett ved som raste sammen, er tallet på døde oppjustert til ti.

NRK - 08 okt 22 kl. 14:11

Ni døde etter eksplosjon på Bensinstasjon

Dødstallet stiger etter en eksplosjon på en Bensinstasjon i Creeslough i Irland. Ni personer er nå bekreftet døde og åtte får behandling på sykehus, melder Sky News..

NRK - 24 aug 22 kl. 20:07

Rykker ut til brann i Bensinstasjon - har satt en sikkerhetsavstand på 300 meter

Politiet i Innlandet rykker ut til en Bensinstasjon i Tylldalen i Innlandet onsdag kveld. – Evakuering pågår, skriver politiet. De opplyser at de har satt en sikkerhetsavstand på 300 meter..

Dagbladet - 08 okt 22 kl. 23:06

«Sønderknuste»

Tenåringsjenta Leona Harper var én av ti personer som mistet livet da en Bensinstasjon i Irland eksploderte fredag..

NRK - 08 okt 22 kl. 09:35

Sju døde i eksplosjon i Irland

Ulykke på Bensinstasjon utenfor Creeslough i Irland. Sju personer har mistet livet, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 08 okt 22 kl. 00:48

Tre døde etter eksplosjon i Irland

Minst tre personer døde i en eksplosjon på en Bensinstasjon i Irland fredag ettermiddag, opplyser politiet i landet. Politiet bekreftet de tre dødsfallene sent fredag kveld etter en flere timer lang lete- og redningsinnsats på Bensinstasjonsområdet i landsbyen Creeslough nordvest i Irland. Eksplosjonen skjedde ved 15-tiden lokal tid fredag.

NRK - 01 okt 22 kl. 12:58

Brann på Bensinstasjon i Stor-Elvdal

Det brenner i vaskehallen på Circle K i Stai i Stor-Elvdal. Nødetater er på stedet. – Riksvei 3 ved stedet stenges midlertidig inntil vi har bedre oversikt, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 13 sep 22 kl. 12:01

Tysker dømt til livstid i fengsel etter drap

En 50 år gammel mann er dømt til livstid i fengsel av en tysk domstol etter at han drepte en ansatt på en Bensinstasjon i september 2021. Bakgrunnen for drapet var at den 20 år gamle ansatte nektet å selge øl til mannen fordi han ikke brukte munnbind, som på det tidspunktet var påkrevd i Tyskland på grunn av koronapandemien. Mannen vendte senere tilbake til Bensinstasjonen med våpen og skjøt og drepte den unge ansatte.

NRK - 24 jul 22 kl. 18:05

Kvinne døde på Bensinstasjon

En eldre kvinne er blitt erklært død etter at hun falt om på en Bensinstasjon på Vigeland i Lindesnes, søndag, skriver Fædrelandsvennen. Det ble forsøkt gjenopplivning, men kvinnen ble erklært død på stedet. Kvinnen var kunde på Bensinstasjonen.

NRK - 16 aug 22 kl. 06:28

Politiet: Taxisjåfør truet på Jessheim

En taxisjåfør skal angivelig ha blitt truet med pistol ved en Bensinstasjon på Jessheim, rundt 04.00 natt til tirsdag. Det forteller politiet i Øst.

NRK - 01 aug 22 kl. 00:41

En av Ukrainske forretningsmenn drept

En av Ukrainas rikeste forretningsmenn mistet livet da en missil traff hjemmet deres i byen Mykolaiv, skriver BBC. Oleksiy Vadaturksy (74) og hans kone Raisa døde da en missil traff hjemmet deres, opplyser en lokal tjenestemann. Vadaturksy eide Nibulon, som er et selskap som er involvert i korneksport.

NRK - 31 jul 22 kl. 06:39

Norsk Industrileder ber regjeringen ta grep

Kraftanalytiker mener selv dyre vedsekker fra Bensinstasjon vil lønne seg for dem uten strømstøtte. – Vi er i «deep shit», sier Norsk Industrileder Stein Lier-Hansen. Han ber regjeringen ta grep.

VG - 24 jul 22 kl. 14:40

Norgesferie for enhver pris: – Har brukt 15–20.000 kroner på diesel

TRØNDELAG (VG) Prisene på mat og drivstoff skyter i været. Turister snur på kronene, men enkelte har fått smaken på en norsk Bensinstasjon-spesial..

Klartale - 14 jul 22 kl. 14:03

Ber folk kaste is

Selskapet General Mills ber folk kaste iskrem med smak av vanilje. Det er iskrem av det kjente merket Häagen-Dazs, i bokser på 460 milliliter. Det gjelder all iskrem av denne typen med en holdbarhets-dato før 21.

NRK - 30 maj 22 kl. 02:22

Mann ranet Bensinstasjon på Bryne

En mann har ranet en Bensinstasjon på Bryne natt til mandag. Raneren skal trolig ha brukt pistol da han truet til seg kontanter. Betjeningen er ikke fysisk skadd som følge av ranet.

NRK - 30 maj 22 kl. 02:22

Bensinstasjon ranet med våpen på Bryne

En Bensinstasjon i Bryne ble ranet for kontanter ved 2-tiden natt til mandag. Bevæpnet politi jakter på gjerningsmannen. – Betjeningen kontaktet oss like etter klokken 2 og meldte at en mann med pistol hadde kommet inn og truet med denne.

NRK - 08 jul 22 kl. 11:41

Kvinne dømt til sju års fengsel for drapsforsøk på Dombås

Ei kvinne i 20-åra er dømd til sju års fengsel for å ha knivstukke ein mann i slutten av 20-åra i halsgropa. Kvinna er i Vestre Innlandet tingrett også dømd til å betale oppreisningserstatning på 150.000 kroner til mannen som vart knivstukken og 40.

NRK - 03 jul 22 kl. 08:11

Deler av Sydney er under vann

Deler av Sydney i Australia er under vann etter voldsom nedbør, og tusener av mennesker er bedt om å evakuere. Regnet startet lørdag og ventes å fortsette til mandag. Mange veier er stengt, og beboere i vestlige deler av Australias største by er i ferd med å evakueres.

NRK - 18 maj 22 kl. 20:52

Lastebil reiv ned tak på Bensinstasjon

Ein lastebil reiv ned taket på ein Bensinstasjon i Åsnes. Politiet seier det ikkje var nokon personar under taket då det datt ned, og ingen er skadde. Ifølge vegtrafikksentralen er det små lekkasjar av drivstoff på staden og naudetatane sperra av området.

NRK - 19 jun 22 kl. 09:04

Drivstoffmangel utløste sammenstøt på Sri Lanka

Flere personer ble såret da soldater på Sri Lanka løsnet skudd for å stanse opptøyer ved en Bensinstasjon som var gått tom for bensin. Hendelsen skjedde lørdag kveld i Visuvamadu, 37 mil nord for hovedstaden Colombo. Bilister begynte å protestere da det ikke var mer bensin igjen.

NRK - 15 jun 22 kl. 20:17

To menn tiltalt i norgeshistoriens største amfetaminbeslag

To menn må i sommer møte i retten, tiltalt for å ha smuglet 282 kilo amfetamin til Norge. Ifølge tollvesenet har narkotikaen en gateverdi på om lag 80 millioner kroner, og tilsvarer rundt en million brukerdoser. Dette er norgeshistoriens største amfetaminbeslag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com