Bekymret

Sunday, 27 November, 00:22

Nyheter om Bekymret

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 29 sep 22 kl. 13:50

Folk er mer Bekymret for strømmen enn høye renter

Forrige uke fikk folk beskjed om at styringsrenta blir høyere. Det er Norges Bank som bestemmer når renta skal opp og ikke.Nå setter hun opp renta enda merStyringsrenta er den som styrer norsk økonomi.

Klartale - 21 okt 22 kl. 08:44

Flere unge nordmenn er Bekymret for klima

Ny studie viser at ungdom er Bekymret for klima. Studien ser på følelser og handlinger.Målet var å finne ut hvor mange som har angst for at klima endrer seg.

Klartale - 22 nov 22 kl. 11:15

– Håper folk blir beroliget av at vi er her

Det gigantiske skipet heter HMS Queen Elizabeth. Og er så stor som en flytende by. Skipet har plass til 1.

Klartale - 21 nov 22 kl. 15:35

Psykologer Bekymret budsjettet for psykisk helse

Budsjettet for psykisk helse kuttes ved mange av de store sykehusene i Norge. Det Bekymret 24 tillitsvalgte i Norsk Psykologforening. – Dette gjør situasjonen verre for både pasientene, pårørende og behandlerne, skriver de i en kronikk i Dagens Medisin.

E24 - 19 nov 22 kl. 12:18

Eide Bekymret over klimaforhandlingene på overtid i Egypt

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er Bekymret over manglende fremgang i klimaforhandlingene i Egypt, som lørdag pågår på overtid..

Klartale - 25 okt 22 kl. 13:50

Kun én av ti sier de er fornøyd med statsbudsjettet

Bare 11 prosent sier de er fornøyd med statsbudsjettet. Det viser en undersøkelse fra banken DNB. Samtidig svarer over halvparten at de tror budsjettet påvirker deres økonomi dårlig.

NRK - 24 okt 22 kl. 07:11

Bekymret for beredskapen

Brannvesenet er Bekymret over at det ikke ser ut til å bli noen ny bru over Lågen på Tretten før neste år en gang. – Brann- og ulykkesberedskapen er svekket på begge sider av elva, slik situasjonen er nå, sier brannsjef Svein Pedersen i Lillehammer region brannvesen. Han ber statsforvalteren i Innlandet legge press på forvaltningen for å få godkjent ny bru raskere.

Klartale - 20 okt 22 kl. 08:22

Bekymret for influensaen som kommer

Snart kommer influensaen. Folk i Norge kan ha et dårligere immunforsvar. Årsaken er at vi har vært lite sammen under korona.

NRK - 08 nov 22 kl. 09:42

Bekymret for helsen til sultestreikende, egyptisk aktivist

Moren til aktivisten Alaa Abdel Fattah blir stadig mer Bekymret for helsen hans og advarer verdensledere om at de kommer til å ha blod på hendene hvis han dør. Den fengslede egyptiske demokratiforkjemperen har sluttet å både spise og drikke, og Amnesty International har advart om at han kan komme til å dø under klimatoppmøtet i Sharm el-Sheikh hvis ingenting gjøres. I en ny melding i sosiale medier oppfordrer Laila Soueif toppolitikerne som deltar på klimatoppmøtet, deriblant Storbritannias statsminister Rishi Sunak, om å legge press på egyptiske myndigheter slik at sønnen løslates..

Klartale - 22 sep 22 kl. 06:00

En av tre barnefamilier må spare penger på mat

En ny undersøkelse fra organisasjonen Redd Barna viser at livet for mange barnefamilier kan bli vanskelig i tiden som kommer. Mer enn halvparten av familiene med barn sier dyrere mat, strøm, drivstoff og renter har store eller svært store følger for dem.Og det er de som tjener minst, som sliter mest.

Aftenposten - 13 timer siden

De bor i verdens beste land for pensjonister

Norge er kåret til verdens beste land for pensjonister. Men Pensjonistforbundet er Bekymret for økende forskjeller..

E24 - 13 timer siden

De bor i verdens beste land for pensjonister, viser undersøkelse

Norge er kåret til verdens beste land for pensjonister. Men Pensjonistforbundet er Bekymret for økende forskjeller..

NRK - 15 timer siden

Norge har utfordringer med å skaffe forsvarsmateriell

Forsvarssjef Eirik Kristoffersen sier Norge har utfordringer med å skaffe forsvarsmateriell etter donasjoner til Ukraina. – Mange land skraper nå i bunnen av lagrene sine. Norge trenger også å reanskaffe ammunisjon, men det kan bli utfordrende, sier Kristoffersen.

Klartale - 17 timer siden

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

E24 - Igår: 22:55

Macron Bekymret over USAs subsidier

Frankrikes president Emmanuel Macron vil ta opp europeiske bekymringer over USAs subsidier og skattekutt til industrien, når han møter USAs president Joe Biden..

NRK - Igår: 22:57

Macron Bekymret over USAs subsidier

Frankrikes president Emmanuel Macron vil ta opp europeiske bekymringer over USAs subsidier og skattekutt til industrien, når han møter USAs president Joe Biden. Det opplyser en av Macrons rådgivere til pressen i forkant av Macrons reise til Washington kommende uke. Frankrike og andre EU-land er urolige over konsekvensene av den såkalte loven om redusert inflasjon (IRA) som Biden signerte i august.

VG - Igår: 20:35

Karakterhoppet: Bekymret for lav «drop out» i Viken

Landets største driver av videregående skoler har blitt varslet om et stort hopp i elever som fikk karakterer, vitnemål og fullført skolegang under pandemien. Politikerne nøyer seg med å ta det «til orientering»..

E24 - Igår: 13:19

Frykter at grunnrentesaken skremmer investorer: – Absurd forestilling

Verdien på de største norske lakseselskapene har svingt mye etter forslaget om grunnrenteskatt. Jon Hindar i fondet Summa Equity, er Bekymret for tilliten blant utenlandske investorer..

Dagbladet - Igår: 08:46

- Kreml er Bekymret

Mangelfull medisinsk vurdering og dårlige forhold for mobiliserte reservestyrker kan skape hodebry for Kreml, mener britisk etterretning..

E24 - I førrgår: 22:05

Elon Musk kunngjør «amnesti» – suspenderte Twitter-kontoer gjenopprettes fra neste uke

Eksperter er Bekymret for økt trakassering, flere hatytringer og mer feilinformasjon på Twitter etter at Musk sa han ville gi amnesti til suspenderte kontoer..

VG - I førrgår: 17:28

Slår skabb-alarm: – Ikke bra nok

Hudlege er Bekymret for den økende forekomsten av skabb i Norge, og krever endring i behandlingen av sykdommen. Folkehelseinstituttet (FHI) står på sitt..

E24 - 23 nov 22 kl. 16:44

Støre mer preget av prisvekst enn krisemålinger

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mister ikke nattesøvnen over krisemålingene. Han tenker på dem, men er mer Bekymret over økende priser..

NRK - 23 nov 22 kl. 16:23

Andre tall bekymrer Støre mer enn dårlige meningsmålinger

Statsminister Jonas Gahr Støre vil ikke gi svak oppslutning for Arbeiderpartiet på meningsmålingene for mye fokus. Han er mer Bekymret for andre tall. Støre legger likevel ikke skjul på at han tenker på den historisk dårlige oppslutningen den siste tiden.

Klartale - 23 nov 22 kl. 14:35

Statnett tror vi unngår strømkrise i vinter

Statnett har en plan for hva de skal gjøre om de tror det blir for lite strøm. Derfor må de også kunne vurdere risikoen for at det kan bli et problem. Nå har de endret sin vurdering.

Klartale - 01 nov 22 kl. 13:45

Lover å støtte Ukraina og Moldova

Nærmere et halvt år er gått siden Sverige og Finland sendte sine søknader til Nato. De ønsker å bli en del av forsvars-samarbeidet.Under samme tid har svenskene fått ny regjering.

NRK - 23 nov 22 kl. 11:06

Konkurransetilsynet Bekymret for mediemangfoldet

Tre store eiere kontrollerer over 70 prosent av det norske avismarkedet. Det bekymrer Konkurransetilsynet. Det er i en kronikk i Dagens Næringsliv at avdelingsdirektør Gjermund Nese og konkurransedirektør Tina Søreide i Konkurransetilsynet lufter sin bekymring for markedskonsentrasjonen og konkurransen i norske medier.

NRK - 23 nov 22 kl. 07:40

20-åring død etter inntak av nytt livsfarlig rusmiddel

En 20-åring fra Nedre Romerike er bekreftet død, etter inntak av det nye, svært potente og syntetiske opioidet protonitazen. Øst politidistrikt melder at personen døde i midten av oktober på sine Facebook sider. Dette er det så langt første registrerte dødsfallet knyttet til protonitazen i Norge.

VG - 01 nov 22 kl. 05:31

Jonas Gahr Støre er Bekymret for renten: - Mange ligger våkne om natten

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er Bekymret over kraftig økte renteutgifter i norske familier. Han sier det blir en tøff vinter. Og forteller om veien han har valgt for å få folk gjennom den..

NRK - 22 nov 22 kl. 17:49

USA dypt Bekymret for Irans atomprogram

USA uttrykte tirsdag dyp bekymring over framdriften i det iranske atomprogrammet og landets stadig bedre langtrekkende raketter. Den amerikanske reaksjonen kom etter en melding om at Iran har begynt å anrike uran til en renhetsgrad på 60 prosent. Anrikingen skjer ved Fordo-anlegget, ifølge det iranske nyhetsbyrået ISNA.

NRK - 22 nov 22 kl. 10:55

Flere unge fyllekjørere tas av politiet

Ved utgangen av oktober var 2.148 ruskjørere under 25 år tatt av politiet, og det er nå tatt flere ruskjørere i denne aldersgruppen enn i hele fjor. I samme periode i 2021 var det tatt 1.

Klartale - 22 nov 22 kl. 09:07

Flere organisasjoner får mer støtte før jul

Flere organisasjoner skal få mer støtte av regjeringen før jul. Pengene blir brukt til alternative julefeiringer, sosiale aktiviteter eller annen hjelp folk trenger før jul. – Med disse pengene kan organisasjonene nå ut til flere som ønsker hjelp.

NRK - 31 okt 22 kl. 04:16

Redd Barna Bekymret for barnefattigdom

Redd Barna er Bekymret for at stadig flere barn i Norge kan vokse opp i fattigdom. Nå ber de regjeringen øke barnetrygden. Før høstens økte priser og renter, levde 115 000 norske barn i vedvarende lavinntektsfamilier, i følge statistisk sentralbyrå, SSB.

Klartale - 21 nov 22 kl. 16:30

Vil gjøre det lettere å handle brukt

– Bruk- og kast-samfunnet er ikke bærekraftig, sier Vestre i en pressemelding.Vestre sier det er viktig å se på alle lover som gjør bærekraft vanskelig. Brukthandel-loven gjør det vanskeligere for de som selger ting brukt.

NRK - 30 okt 22 kl. 15:42

FN-sjefen: – Dypt Bekymret for at Russland trekker seg fra kornavtalen

FNs generalsekretær António Guterres er dypt Bekymret for følgene av at Russland trakk seg fra kornavtalen lørdag. Guterres utsetter reisen fra toppmøtet Arab League Summit i Alger med en dag for å fokusere på saken, opplyser FN-sjefens talsperson. Lørdag kunngjorde Russland at de trekker seg fra kornavtalen.

Aftenposten - 19 nov 22 kl. 14:11

Varsler opplever at hun endelig blir hørt. Hun er likevel Bekymret for veien videre.

Jenny Marie Kvisler Lillevold sto i en over to år lang kamp med varsling mot Forsvaret..

VG - 19 nov 22 kl. 13:41

Barth Eide Bekymret for klimatoppmøtet: – De siste timene er kritiske

En dag på overtid har partene på klimatoppmøtet fortsatt ikke kommet til enighet om en avtale. Vestlige land frykter for 1,5 graders-målet..

Aftenposten - 19 nov 22 kl. 12:28

– Vi løper nærmest mellom delegasjonene

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er Bekymret over manglende fremgang i klimaforhandlingene i Egypt, som lørdag….

VG - 18 nov 22 kl. 09:48

Flere tatt for ruskjøring

Så langt i år har det vært en økning i personer som er anmeldt for å kjøre mens de er påvirket av alkohol eller annen rus, sammenlignet med 2021. Ung i trafikken er Bekymret for økningen blant de under 25 år..

NRK - 17 nov 22 kl. 20:30

Far pågrepet for vold mot eget barn

En mann i 40-årene befinner seg i politiets varetekt siktet for å ha utøvd vold mot eget barn etter at Haukeland universitetssjukehus varslet politiet. – Politiet ble tilkalt av Haukeland 25. oktober.

Aftenposten - 17 nov 22 kl. 15:01

Er det håp for et forhold, der den ene parten ganske trolig er narsissist? Frode Thuen svarer.

Hun er Bekymret over kjærestens spesielle oppførsel. Frode Thuen gir råd..

Klartale - 17 nov 22 kl. 08:58

Svært få menn forsker på kjønn

Mest kvinner forsker på kjønn. Det viser nye tall. Forskere er redd for at det blir mindre forskning på menn.

Aftenposten - 16 nov 22 kl. 18:44

Northug med knallhard dom over landslagets vilje og reiselyst: – Det er skuffende og for dårlig

Selv sverget Petter Northug (36) til lange høydeopphold i utlandet før og under sesong. Men nå er han Bekymret..

VG - 16 nov 22 kl. 18:44

Northug med knallhard dom over landslagets vilje og reiselyst: – Det er skuffende og for dårlig

Selv sverget Petter Northug (36) til lange høydeopphold i utlandet før og under sesong. Men nå er han Bekymret. Han liker hverken reiseviljen eller sulten til flere av dagens landslagsløpere..

Aftenposten - 16 nov 22 kl. 15:59

Bekymret lege ber Klæbo endre planene: – Høres forskrekkelig ut

Johannes Høsflot Klæbos langvarige skademareritt bekymrer smertespesialist Ellen Nergård Thompson..

NRK - 16 nov 22 kl. 11:49

Nova Sea permiterer 18 ansatte

I forbindelse med usikkerheten rundt utformingen av normprisen for havbruksnæringen, ser Nova Sea seg nødt til å redusere fra to til ett skift på filetlinja på Lovund. Dette betyr at 18 dyktige medarbeidere ikke vil få fornyet sine kontrakter hos Nova Sea fra nyttår. Det skriver oppdrettsselskapet i en pressemelding.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com