Bekymret

Tuesday, 20 February, 23:57

Nyheter om Bekymret

Klartale - 14 feb 24 kl. 11:05

Folk frykter Russland mindre enn før

24. februar 2022 gikk Russland til angrep på Ukraina. Det er nå rundt to år siden, og frykten for Russland er mindre nå enn før.

NRK - 16 feb 24 kl. 15:45

USA, Canada og Storbritannia Bekymret for desinformasjon

Storbritannia, USA og Canada uttrykker dyp bekymring for utenlandsk manipulering av informasjon og andre handlinger mot demokrati og menneskerettighetene. – Tiden er inne for en kollektiv tilnærming til truslene om utenlandsk informasjonsmanipulering og bygging av en koalisjon av land som vil forplikte seg til å styrke motstanden mot manipulering av informasjon, heter det I et felleskommunike fra de tre landene. Vestlige stormakter er stadig mer Bekymret for spredningen av desinformasjon i sosiale medier som er vanskelig å motvirke, ikke minst i et år da land som står for 60 prosent av verdens økonomiske produksjon, inkludert USA, Storbritannia og India, går til valg.

Klartale - 13 dec 23 kl. 06:00

Har vi «svenske tilstander» i Norge?

Folk blir drept på åpen gate. Bomber eksploderer utenfor hus. Grov vold har blitt stadig vanligere i Sverige.

NRK - 12 feb 24 kl. 23:39

Sikkerhetsrådet Bekymret over situasjonen i Kongo

FNs sikkerhetsråd sier de er Bekymret over økende vold i den østlige delen av Kongo. Det melder nyhetsbyrået AFP. Minst 150.

Aftenposten - 11 feb 24 kl. 12:16

Ny snus-trend i Australia: – Dypt Bekymret, sier regjeringen

– Regjeringen er dypt Bekymret, sier den australske regjeringen om ny snus-trend..

NRK - 11 feb 24 kl. 10:41

Bekymret for barn på asylmottak

Statsforvalteren i Oslo og Viken har holdt tilsyn med mottak der det bor enslige mindreårige asylsøkere. De har sett på rettssikkerheten på asylmottakene og er Bekymret for hva barn og ungdom på mottakene risikerer å bli utsatt for. De skriver at tilsyn viser at barn og ungdom i en allerede sårbar situasjon, etter flukt og alene i landet, kan oppleve omsorgssvikt, overgrep, manglende sikkerhet og forsvinning fra mottak..

Klartale - 31 jan 24 kl. 15:40

– Vi ser klart at økonomi påvirker hva vi spiser

Penger og økonomi er vanskelig for mange for tiden. Lån, mat og tjenester er blitt dyrere.Folk er generelt mer Bekymret over pengene sine enn tidligere.

Klartale - 10 jan 24 kl. 13:23

Hva vil det si å drive gruvedrift på havbunnen?

Stortinget har åpnet for å drive gruvedrift på havbunnen. Partiene Ap og Sp ble enige med Høyre og Frp i desember. Tirsdag vedtok Stortinget det.

Aftenposten - 9 timer siden

Reagerer på politiets få patruljer: – Urovekkende

Flere ordførere er Bekymret for hvor raskt politiet kan rykke ut i et av de største politidistriktene..

Klartale - 08 jan 24 kl. 06:00

Flere unge døde i trafikken i fjor: – Vi har alle et felles ansvar

– Vi har lagt bak oss et vanskelig år for trafikk-sikkerheten. 118 døde er 118 for mange. Det sier Ingrid Dahl Hovland i en pressemelding.

NRK - 16 feb 24 kl. 12:59

Erna Solberg: – En trist dag for alle som har hatt håp om et bedre Russland

Høyre-leder Erna Solberg mener russiske myndigheter bærer hovedansvaret for opposisjonsleder Aleksej Navalnyjs død. – Dette er en trist dag for alle som har hatt håp om et bedre Russland, sier Solberg til NTB. Solberg kaller ham «en av de aller tydeligste og viktigste motstemmene til Vladimir Putins regime.

NRK - 25 jan 24 kl. 16:02

Folkeavstemning i Søgne: KS Bekymret for «juksestemmer»

Kommunenes interesseorganisasjonene KS sendte i dag et brev til Kommunal- og distriktsdepartementet hvor det blir uttrykt bekymring for legitimiteten til folkeavstemningen i Søgne og Songdalen. I brevet skriver KS at Kristiansand kommune har gjort KS oppmerksom på at det sirkulerer en «jukseoppskrift» for hvordan et høyt antall falske stemmer kan avgis per brev i den pågående folkeavstemningen. «Per nå er det ikke mulig å fastslå hvorvidt sirkuleringen av oppskrifter på nett for å produsere «juksestemmer» vil påvirke utfallet av folkeavstemningen,» skriver KS' styreleder Gunn Marit Helgesen.

NRK - 15 feb 24 kl. 12:38

Alvorlig kritikk mot barnevernet etter stygg overgrepssak

Statsforvalteren i Vestland har gjennomført et tilsyn, der de har avdekket alvorlige mangler i arbeidet til barnevernet i en kommune i Hordaland. Bakgrunnen for tilsynssaken er en omfattende overgrepssak i kommunen. – Barnevernstjenesten har vært svært Bekymret for barna og barnas behov for beskyttelse, men ikke satt i verk tiltak i samsvar med bekymringene, skriver Statsforvalteren.

Klartale - 15 feb 24 kl. 07:52

Vi har liten tro på egen økonomi

En ny undersøkelse viser at mange tror økonomien vil bli dårligere. Det gjelder hele 33 prosent av de spurte.De fleste tviler dessuten på at renta vil bli lavere.

Dagbladet - 14 feb 24 kl. 20:46

Roper varsko: -Vi har et problem

Flere alvorlige voldshendelser på Ski og Lillestrøm i helga gjør at politiet er svært Bekymret for ungdomsutviklingen. - Hendelsene er ikke unike. Vi har et problem med ungdomskriminalitet, sier Melissa Krag..

NRK - 14 feb 24 kl. 19:58

Støre: Vi står ikke overfor en militær trussel om krig i Norge

Ledere i flere land i Europa har gått ut og bedt befolkningen forberede seg på at det kan bli krig. Statsminister Jona Gahr Støre mener derimot det ikke er noen overhengende fare for krig i Norge nå. – Jeg tror det er veldig liten sannsynlighet for at Putin er interessert i en krig mot Nato, sier Støre til NRK.

NRK - 14 feb 24 kl. 16:15

Undersøkelse: En av fire bedriftsledere frykter oppsigelser

Én av fire bedriftsledere frykter oppsigelser, viser en undersøkelse gjort for BDO. Høye kostnader og synkende etterspørsel er blant hovedbekymringene. – Vi ser at bedriftsledere innen bygg- og anleggsbransjen er mest Bekymret, sier administrerende direktør Martin Aasen i revisjons- og rådgivningsselskapet BDO i en pressemelding.

Klartale - 14 feb 24 kl. 14:54

78 prosent mener Biden er for gammel

Joe Biden er USAs president. Han er 81 år gammel. 78 prosent mener han er for gammel for jobben sin.

Dagbladet - 13 feb 24 kl. 21:34

- Skal være Bekymret

Slik snakker du med barna om krigsfaren, ifølge forsvarssjef Eirik Kristoffersen..

NRK - 13 feb 24 kl. 18:32

Stort flertall av amerikanere mener Biden er for gammel

78 prosent av amerikanerne mener president Joe Biden (81) er for gammel for jobben sin, ifølge en ny meningsmåling. Oppfatningen deles også av et stort flertall av Bidens partifeller. 71 prosent av demokratene i undersøkelsen svarer at presidenten er for gammel til å jobbe for offentlige myndigheter.

NRK - 12 feb 24 kl. 20:32

Forsvarssjefen om Ukraina: – Vil prege oss i mange år fremover

– Behold roen, stå sammen og støtt Ukraina. Vi må ikke miste det av syne. Det sa forsvarssjef Eirik Kristoffersen under et foredrag på Akershus festning mandag.

NRK - 12 feb 24 kl. 07:58

Oslo Met vil legge ned landets eneste utdanning for tannteknikere

Få studenter og dyrt studie er årsaken til at Oslo Met vil legge ned landets eneste utdanning for tannteknikere. Det er ennå ikke vedtatt at studiet skal legges ned, men universitet har startet prosessen med det, og på Oslo Mets nettsider står det at studiet ikke tilbys i 2024. Fagmiljøet er Bekymret og opprørt over signalene fra Oslo Met, skriver Khrono.

Aftenposten - 10 feb 24 kl. 17:57

Klopp Bekymret etter ny skadesituasjon: – Det ser ikke bra ut

(Liverpool – Burnley 3–1) Jürgen Klopps menn sikret tre nye poeng mot bunnlaget Burnley etter to assister av Harvey….

NRK - 09 dec 23 kl. 05:35

FN-topp Bekymret over meldinger om seksuell vold mot gisler

FNs spesialrepresentant Camilla Patten sier meldingene om seksuell vold mot gisler som holdes av Hamas gjør henne svært Bekymret. Patten er generalsekretær Antonia Guterres' spesialutsending for seksualisert vold i konflikter. Hun sier i en pressemelding at hun er Bekymret for de sivile som fortsatt holdes som gisler og ber om at de slippes fri umiddelbart og uten betingelser.

NRK - 29 dec 23 kl. 20:14

WHO-sjef svært Bekymret for sykdom i Gaza

Sjefen for Verdens helseorganisasjon (WHO) sier han er svært Bekymret for den økende faren for smittsomme sykdommer på Gazastripen. – Mens folk fortsetter å bli fordrevet i hopetall sør på Gazastripen, der noen familier er blitt tvunget til å flytte flere ganger og mange har søkt ly i overfylte helsesentre, er mine WHO-kolleger og jeg fortsatt svært Bekymret for den økende trusselen fra smittsomme sykdommer. Det skriver Tedros Adhanom Ghebreyesus på X/Twitter fredag..

NRK - 08 feb 24 kl. 23:16

Biden med ny tabbe

Amerikanske velgere blir stadig mer Bekymret over alderen til Joe Biden (81). Denne uken har han forvekslet døde statsledere med levende to ganger. Biden var onsdag på et valgmøte i New York.

Aftenposten - 08 feb 24 kl. 22:11

Barneministeren mister nattesøvnen av barnekriminaliteten: – Forebygging må starte allerede ved unnfangelsen

Nå er barne- og familieministeren så Bekymret for den økte kriminalitet blant stadig yngre barn at hun sover dårligere..

VG - 08 feb 24 kl. 21:55

Biden forvekslet død statsleder med levende for andre gang på én uke

Amerikanske velgere blir stadig mer Bekymret over alderen til Joe Biden (81). Denne uken har han forvekslet døde statsledere med levende to ganger..

Klartale - 18 jan 24 kl. 12:31

EU Bekymret over gruvedrift på havbunnen

Det sa EUs landsbruks-kommisær onsdag. EU-kommisjonen vil ha forbud mot gruvedrift på havbunnen. De vil at man ser på konsekvenser for miljøet før det eventuelt kan bli tillatt.

Aftenposten - 08 feb 24 kl. 08:00

Norske barn leker mindre ute i naturen. Spesielt noen grupper er forskerne Bekymret for.

Sårbar alder og tydeligere klasseskiller..

NRK - 07 feb 24 kl. 16:23

FNs Guterres gjentar kravet om umiddelbar våpenhvile på Gaza

FNs generalsekretær Antonio Guterres gjentar kravet om umiddelbar våpenhvile i Gaza. Han ber også om betingelsesløs løslatelse av alle israelske gisler. Det melder AFP og Reuters.

NRK - 07 feb 24 kl. 16:23

Guterres: FNs sikkerhetsråd er «fastlåst»

FNs generalsekretær Antonio Guterres advarte onsdag om at verden er «i en tid fyllt av kaos» og med et dypt splittet sikkerhetsråd som ikke er i stand til å ta samarbeide om å løse kritiske situasjoner i verden. – Under den kalde krigen bidro veletablerte mekanismer til å styre supermaktsforhold. I dagens verden mangler slike mekanismer.

Aftenposten - 07 feb 24 kl. 13:44

EU: Bekymret for Norges ja til gruvedrift på havbunnen

EU-parlamentet har med stort flertall vedtatt resolusjonen som uttrykker sterk bekymring for at Norge har vedtatt å åpne….

Aftenposten - 07 feb 24 kl. 10:26

Ringnes-sjåfør etter sjokkbeskjeden: – Et slag i trynet

Ringnes-ansatte er Bekymret for fremtiden etter at de fikk vite at bryggeriet vurderer å overføre distribusjonen til….

E24 - 07 feb 24 kl. 10:26

Ringnes-sjåfør etter sjokkbeskjeden: – Et slag i trynet

Ringnes-ansatte er Bekymret for fremtiden etter at de fikk vite at bryggeriet vurderer å overføre distribusjonen til dagligvarekjedene. «Usannsynlig klønete», sier hovedtillitsvalgt..

VG - 06 feb 24 kl. 16:28

Ny lov: Fortsatt Bekymret for studenters rettssikkerhet

Studenters rettssikkerhet er ikke godt nok ivaretatt med den nye universitets- og høyskoleloven som ble vedtatt tirsdag, mener opposisjonen på Stortinget..

Klartale - 06 feb 24 kl. 08:50

Kong Charles har fått kreft

Kong Charles er kongen av Storbritannia. 75-åringen fikk nylig kronen fra dronning Elizabeth som døde. Kong Charles ble kronetMandag fikk vi vite at kongen har fått kreft, men vi vet ikke hvilken type kreft.

NRK - 06 feb 24 kl. 08:03

Høy tillit til politiet

Tilliten til politiet er stabilt høy. Det viser politiets innbyggerundersøkelse for 2023. 72 prosent av befolkningen sier de har svært eller ganske høy tillit til politiet og tilliten er høyest i Oslo politidistrikt.

NRK - 06 feb 24 kl. 08:07

DFØ: Mindre tillit og tilfredshet hos befolkningen

Norske innbyggere er fortsatt fornøyde med å leve i Norge. Likevel har tilliten til institusjoner og politikere gått ned de siste årene. Det kommer frem i Direktoratet for forvaltning og økonomistyrings (DFØ) innbyggerundersøkelse for 2024.

Klartale - 05 feb 24 kl. 16:00

Kritiske til Norges gruvedrift på havbunnen

Stortinget har åpnet for å drive gruvedrift på havbunnen. Det vedtok Stortinget i januar. Men hva er egentlig gruvedrift på havbunnen?

VG - 03 feb 24 kl. 23:10

Er Joe Biden (81) for gammel? Nei, mener tilhengerne

CHARLESTON (VG) Meningsmålinger viser at amerikanske velgere er Bekymret for president Joe Bidens 81 år. Men tilhengerne lar seg ikke skremme..

NRK - 03 feb 24 kl. 21:33

EU Bekymret for israelsk offensiv mot Rafah

EUs utenlandssjef Josep Borrell advarer om at konflikten kan spre seg over hele Midtøsten etter USAs angrep mot Iran-støttede militser i Syria og Irak om det ikke blir inngått en våpenhvile mellom Israel og Hamas. Al Jazeera meldte tidligere lørdag at 24 ble drept i et israelsk angrep mot Rafah natt til lørdag. Vanligvis bor det rundt 200.

E24 - 13 jan 24 kl. 07:50

USA Bekymret for økt oljepris etter Rødehavet-angrep

USAs president Joe Biden sier han er Bekymret over Midtøsten-krigens påvirkning på oljeprisene, som har steget etter at USA og Storbritannia angrep mål i Jemen..

Klartale - 03 feb 24 kl. 06:00

Skal du komme deg ut?

Søndag 4. februar er det klart for Kom deg ut-dagen. Dagen er Norges nasjonale turdag.

VG - 13 jan 24 kl. 01:49

USA Bekymret for økt oljepris etter Rødehavet-angrep

USAs president Joe Biden sier han er Bekymret over Midtøsten-krigens påvirkning på oljeprisene, som har steget etter at USA og Storbritannia angrep mål i Jemen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com