Bekrefter

Sunday, 26 June, 19:19

Nyheter om Bekrefter

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 07:38

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - Igår: 07:38

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

NRK - 22 jun 22 kl. 15:41

Frp, H, KrF og V Bekrefter skattekrav

Både Frp, Høyre, KrF og Venstre har politikere som er berørt av de 45 sakene der politikere har fått varsel om ekstra skattekrav fra Skatteetaten. Det Bekrefter partienes kommunikasjonsapparat overfor Aftenposten. De vil imidlertid ikke opplyse om hvem det gjelder.

NRK - 22 jun 22 kl. 06:47

NHO Luftfart Bekrefter kontakt med NFO

Torbjørn Lothe, leder for NHO Luftfart, Bekrefter onsdag morgen overfor NRK at det er kontakt mellom dem og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO). – Kan bekrefte at det er kontakt mellom partene, men bortsett fra det kan vi ikke si noe mer konkret, skriver Lothe i en SMS..

NRK - 21 jun 22 kl. 13:14

SV Bekrefter at nestleder Torgeir Knag Fylkesnes er blant politikerne som har fått skattekrav

Det Bekrefter Fylkesnes selv overfor Aftenpsoten. Han vil ikke dele beløpet. Fylkesnes fikk gratis leilighet av Stortinget, selv om han eide en leilighet på Grønland i Oslo som han leide ut, skriver avisen.

VG - 18 jun 22 kl. 03:51

Bekrefter: Levningene tilhører britisk journalist

Brasilianske tjenestepersoner Bekrefter at levningene funnet i Amazonas tilhører den britiske journalisten Dom Philips. Samtidig mener politiet at flere enn de to mistenkte, kan ha medvirket til drapene..

NRK - 16 jun 22 kl. 18:26

Har gjort funn i Tysnes

Brannvesenet Bekrefter at dykkerne gjorde et funn etter leteaksjonen i Kyrkjevatnet klokken 17.51. – Vi kan anta at det er den savnede gutten.

VG - 14 jun 22 kl. 07:21

Enighet om revidert nasjonalbudsjett: Reduserer ikke drivstoffavgiftene og beholder elbil-fordel

Det ventes at regjeringen tilbakefører 2,5 milliarder til bistand, og opprettholder dagens momsfritak på elbiler. Samtidig Bekrefter Sp Bekrefter at drivstoffavgiften ikke reduseres..

Aftenposten - 13 jun 22 kl. 08:29

Benfica Bekrefter Núñez-avtale med Liverpool – kan bli ny overgangsrekord

Benfica Bekrefter at de har inngått en avtale med Liverpool om en overgang for Darwin Núñez (22)..

NRK - 2 timer siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 Bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 7 timer siden

VG: Matapour er i nytt avhør

Forsvarer John Christian Elden Bekrefter til VG at Zainar Matapour (42) er i et nytt avhør søndag formiddag..

NRK - 7 timer siden

Matapour er i nytt avhør

Politiet Bekrefter at Zainar Matapour (42) er i et nytt avhør søndag klokken 12.00..

NRK - 9 timer siden

G7-land vil boikotte russisk gull

USA har innført forbud mot kjøp av russisk gull, og det samme gjør de øvrige G7-landene, opplyser president Joe Biden. – USA har påført Putin kostnader som savner sidestykke ved å nekte ham de inntekter han behøver for å finansiere krigen sin i Ukraina, tvitrer Biden. – G7 vil kunngjøre at vi vil forby import av russisk gull, som er en betydelig eksportvare som innbringer titall milliarder dollar til Russland, skriver han.

NRK - 9 timer siden

Minst 17 funnet døde på nattklubb i Sør-Afrika

Minst 17 mennesker er funnet døde på en nattklubb i East London i Sør-Afrika, melder medier i landet. En talsmann for politiet, Tembinkosi Kinana, Bekrefter overfor avisa The Citizen funnet av 17 døde og sier at dødsårsaken ennå ikke er kjent. – Vi mottok melding i morgentimene søndag og etterforsker nå omstendighetene rundt hendelsen.

NRK - 09 jun 22 kl. 02:19

Bekrefter at militærfly styrtet i USA

Det amerikanske forsvaret Bekrefter at et militærfly har styrtet nær Glamis i California. På Facebook-siden til flybasen MCAS Yuma skriver de at militære og sivile nødetater er på ulykkesstedet. De understreker at det ikke var radioaktivt materiale om bord i flyet.

NRK - Igår: 16:19

Støre avlyser tur til Lisboa

Jonas Gahr Støre avlyser den planlagte turen til Lisboa i Portugal mandag, Bekrefter kommunikasjonssjef Anne Kristin Hjukse ved statsministerens kontor til NRK..

NRK - Igår: 11:04

Oslo kommune har satt krisestab

Oslo kommune har satt krisestab og vurderer om det skal iverksettes tiltak i forbindelse med angrepet i Oslo sentrum. Det Bekrefter ordfører Marianne Borgen (SV) overfor Avisa Oslo. Borgen understreker at personer som er påvirket av hendelsen, kan kontakte bydelene eller legevakt for bistand og samtaler.

Aftenposten - Igår: 11:10

Politiet øker beredskapen rundt Ullevaal – slik blir landslagets markering

Norges Fotballforbund Bekrefter at politiet øker beredskapen rundt stadion i anledning landskampen mellom Norge og New….

VG - Igår: 11:10

Politiet øker beredskapen rundt Ullevaal – slik blir landslagets markering

Norges Fotballforbund Bekrefter at politiet øker beredskapen rundt stadion i anledning landskampen mellom Norge og New Zealand på Ullevaal lørdag kveld..

Aftenposten - Igår: 10:26

RBK jakter spillere i tre posisjoner - og disse kan forsvinne

Rosenborg-trener Kjetil Rekdal Bekrefter at han har flere konkrete navn på blokka. I flere posisjoner på banen..

NRK - Igår: 09:50

Kampen mellom Molde og Jerv utsettes grunnet smitteutbrudd

Eliteseriekampen mellom Molde og Jerv som skulle spilles søndag har blitt avlyst. Grunnen er et smitteutbrudd hos Jerv. Det Bekrefter Moldes administrative leder Bjørn Snorre Strand til Discovery.

NRK - Igår: 09:57

PST: – Jobber med å avklare om det kan være planlagt flere voldshandlinger

PST skriver på Twitter at de er orientert om skytingen i Oslo natt til lørdag. De Bekrefter at den pågrepne er kjent for PST fra tidligere. – Vi bidrar nå med all relevant informasjon vi har til Oslo PD, og jobber med å avklare om det kan være planlagt flere voldshandlinger.

NRK - Igår: 10:00

Palestinsk tenåring drept av israelske soldater

En palestinsk 16-åring ble fredag kveld skutt og drept av israelske soldater på den okkuperte Vestbredden, ifølge palestinske kilder. Mohammad Hamad befant seg på en vei som leder til den ulovlige israelske bosettingen Ofra da han ble skutt, opplyser en talsmann for lokale palestinske myndigheter. Han døde natt til lørdag av skadene.

NRK - Igår: 09:56

Politiet vurderer ekstra beredskap på landskampen

Det er ventet drøye 15.000 tilskuere til Ullevaal stadion når Norge tar imot New Zealand til privatlandskamp lørdag ettermiddag. Nils Fisketjønn, konkurransedirektør i Norges Fotballforbund, Bekrefter at kampen spilles som planlagt til tross for hendelsene i Oslo i natt.

NRK - Igår: 04:46

Minst 19 skadet etter skyting

To personer er døde etter skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag. Minst 19 personer får behandling av helsevesenet. Medievakt Hedda Holth ved Oslo universitetssykehus Bekrefter at syv pasienter har kommet inn til Ullevål, og at 11 personer er sendt til legevakten.

NRK - 08 jun 22 kl. 07:30

Forsvarsdepartementet Bekrefter: Norge har donert artillerivåpen til Ukraina

Norge har gitt om lag 20 artilleriskyts av typen M109 med utstyr og reservedeler, samt artilleriammunisjon til Ukraina. – De ukrainske styrkene er avhengig av vestlig støtte i form av militært materiell og våpen. Slik at de kan stå imot de russiske angrepene, sier forsvarsminister Bjørn Arild Gram.

NRK - Igår: 04:07

Pride-ledelsen har satt krisestab

Pride-ledelsen har satt kristestab etter nattens skyting i Oslo sentrum. Det Bekrefter pressesjef Rohan Sandemo Fernando i Pride til NRK. – Våre tanker går til de pårørende og de skadde.

NRK - Igår: 03:00

TV 2: Seks personar til OUS

Totalt seks personar skal vere frakta til Oslo universitetssykehus. Det Bekrefter medievakt Hedda Holth til TV 2..

NRK - I førrgår: 19:17

Russland: EU-kandidatstatus for Ukraina og Moldova får negative konsekvenser

En talskvinne for den russiske utenriksministeren sier fredag at avgjørelsen om å gi Ukraina og Moldova EU-kandidatstatus vil få negative konsekvenser. – De tenker ikke på de negative konsekvensene av en slikt steg, sier talskvinne Maria Zakharova. – Med avgjørelsen om å gi Ukraina og Moldova kandidatstatus, Bekrefter EU at det fortsetter å aktivt utnytte Samveldet av uavhengige stater (CIS) på et geopolitisk nivå, for å «inneslutte» Russland..

Klartale - I førrgår: 15:25

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

VG - I førrgår: 15:01

Støre Bekrefter: Finnes hemmelige «forståelser» fra Hurdal

PARKVEIEN, OSLO (VG) Ap og Sp ble enige om mer enn det som står i den offentlige regjeringsplattformen på Hurdal, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til VG..

NRK - I førrgår: 13:07

Fremdeles ikke klart om flyteknikere kan søke dispensasjon fra lockout

Ambulanseflyselskapet Babcock venter fortsatt på en vurdering fra helsemyndighetene som gjør at de kan sende en søknad om dispensasjon i flyteknikerkonflikten. – Vi har foreløpig ikke mottatt en slik vurdering, sier daglig leder Marius Hansen i Babcock Norden til NTB fredag. Dersom det ikke blir en løsning i flyteknikerkonflikten, har NHO Luftfart varslet en lockout fra og med søndag.

NRK - I førrgår: 11:16

Thailand åpner opp fra 1. juli

Fra 1. juli forsvinner omtrent alle koronarelaterte restriksjoner for å komme inn i Thailand. Da åpner landet for fullt, Bekrefter Thailands regjering.

NRK - I førrgår: 10:15

Russiskoppnevnt embetsmann likvidert i Kherson

En embetsmann i den russiskoppnevnte administrasjonen i den okkuperte byen Kherson er drept av en bombe plassert i bilen hans, melder russiske medier fredag. Det Bekrefter viseguvernør Kiril Stremousov til nyhetsbyrået Ria Novosti. – Ja, en av mine ansatte døde.

NRK - I førrgår: 09:44

Spesialenheten starter etterforskning av ulovlig ransaking

Spesialenheten har iverksatt etterforskning av saken til en mann i 40-årene som denne uken ble frikjent i lagmannsretten for dyrking av cannabis hjemme. Mannen ble også frikjent for innføring av cannabisfrø etter at lagmannsretten slo fast at ransakingen av boligen hans i september 2020 var ulovlig, og at cannabisbeslaget gjort under ransakingen ikke kunne brukes. Spesialenheten Bekrefter overfor mannens advokat, Wahid Shah, at de starter etterforskning for å se om det fra politiets side er begått en straffbar handling i saken.

NRK - I førrgår: 23:12

Beck-konsert med Depp i Kristiansund avlyses

Konserten som Jeff Beck og Johnny Depp skulle ha i Kristiansund lørdag kveld, avlyses grunnet koronasykdom i bandet. Det Bekrefter festivalsjef Thomas Ingebrigtsen Lem til VG torsdag kveld. Lem forteller til avisen at Hellbillies stepper inn lørdag..

Dagbladet - 23 jun 22 kl. 13:41

Nordmann pågrepet - knyttet til terror

Utenriksdepartementet Bekrefter pågripelsen..

NRK - 23 jun 22 kl. 13:33

Nordmann pågrepet i Spania

Nordmann pågrepet i Spania, mistenkt for terrortilknytning, skriver VG. Mannen i 40-årene er pågrepet i Alicante i Spania. Han er ifølge den spanske polititjenesten Guardia Civil mistenkt for å ha spredd propaganda tilknyttet Den islamske stat (IS).

NRK - 23 jun 22 kl. 08:19

TV 2: NFO og NHO skal møtes klokka 15

Overfor TV 2 Bekrefter Riksmekleren at partene i flystreiken skal møtes for å prøve å finne enighet klokka 15 i dag. 106 flyteknikere organisert i NFO har vært i streik i en ukes tid. Dersom ikke partene kommer til enighet innen midnatt søndag har NHO varslet lockout, som vil innebære at flyteknikere som ikke allerede er i streik, ikke får gå på jobb..

NRK - 23 jun 22 kl. 07:48

Dagbladet: Planlegger møte med partene i flystreiken

Riksmegleren Bekrefter overfor Dagbladet at han skal til Oslo i dag for et møte mellom partene i flystreiken. – Hva håper dere å oppnå i det eventuelle møtet? – Jeg forholder meg til at det er en konflikt og et brudd.

NRK - 22 jun 22 kl. 14:46

UD: Norge gir fem millioner til nødhjelp i Afghanistan

Norge gir fem millioner kroner i nødhjelp til Røde Kors-bevegelsen, som skal gå til livreddende arbeid etter jordskjelvet i Afghanistan. Det Bekrefter statssekretær i Utenriksdepartementet Eivind Vad Petersson (Ap) overfor NRK. – Dette er en forferdelig katastrofe som rammer et land som har lidd mer enn nok, sier Vad Petersson..

NRK - 22 jun 22 kl. 10:41

Partene i flyteknikerstreiken i kontakt med Riksmekleren

Partene i flyteknikerkonflikten har tatt kontakt med mekler Carl Petter Martinsen hos Riksmekleren, skriver Børsen. Det ble tatt kontakt etter at NHO varslet lockout i går, Bekrefter Martinsen overfor avisen..

NRK - 22 jun 22 kl. 08:15

Widerøe kansellerer syv flyvninger

Kommunikasjonssjef i Widerøe Catharina Solli Bekrefter onsdag morgen at flyselskapet kansellerer syv flyvninger i dag. Det er direkte og indirekte som følge av flyteknikerstreiken. De berørte flyvningene er, Tromsø-Alta, Alta-Vadsø, Vadsø-Kirkenes, Tromsø-Trondheim, Trondheim-Sandefjord, Sandefjord-Stavanger og Stavanger-Bergen..

NRK - 22 jun 22 kl. 08:15

Widerøe kansellerer syv flyvninger onsdag

Kommunikasjonssjef i Widerøe Catharina Solli Bekrefter onsdag morgen at flyselskapet kansellerer syv flyvninger i dag. Det er direkte og indirekte som følge av flyteknikerstreiken. De berørte flyvningene er, Tromsø-Alta, Alta-Vadsø, Vadsø-Kirkenes, Tromsø-Trondheim, Trondheim-Sandefjord, Sandefjord-Stavanger og Stavanger-Bergen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com