Beklagelig

Torsdag, 29 Juli, 17:37

Nyheter om Beklagelig

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 2 timer siden

Krenkorama!

Japanske gameshow er ganske outrerte saker. De er lette å parodiere, noe det finnes  tonnevis av eksempler på. Siden NRKs huskomiker Nicolay Ramm har spesialisert seg på sportsrelatert humor, var det naturlig å bruke konseptet i anledning Tokyo-OL.

NRK - 14 juli 21 kl. 19:59

Rask atomavtale med USA skjer ikke

Mulighetene for å oppnå en tidlig enighet i forhandlingene om en ny atomavtale har blitt kastet bort, ifølge Irans avtroppende president Hassan Rouhani. – Det er Beklagelig at det har blitt lagt hindringer i regjeringens vei, og at sjansen for en tidlig enighet i atomforhandlingene ble kastet bort, sa Rouhani onsdag. Han skylder på erkekonservative i Iran for å ha motarbeidet atomavtalen fra 2015, men også for å ha kjempet mot at Iran inngår en ny avtale.

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 00:16

Norge får 400.000 færre vaksinedoser fra Pfizer i juli: – Sterkt Beklagelig

Pfizer leverer 400.000 færre vaksinedoser i juli enn beregnet. FHI sier det i beste fall betyr en til to ukers….

VG - 05 juni 21 kl. 02:05

«Full fest» i nedstengte Trondheim: – Beklagelig

Rundt 200 personer som natt til lørdag var samlet i Trondheim påsto at de var i samme kohort. Politiets operasjonsleder frykter neste ukes smittetall i den nedstengte byen..

VG - 30 mai 21 kl. 12:47

Politiet om karantenehotell-surr: - Beklagelig

Fra torsdag skulle reisende fra blant annet Storbritannia slippe karantenehotell. Men ifølge politiet fikk ikke de på grensen beskjed om regelendringen før sent fredag kveld..

VG - 07 mai 21 kl. 18:42

P4 fjerner falskt LSK-innslag: – Svært Beklagelig

En fotballsupporter av klubben Lillestrøm SK ble tilsynelatende lurt i P4s «tulletelefon» fredag. Nå fjerner de innslaget og innrømmer at det var falskt..

Aftenposten - 07 mai 21 kl. 18:42

P4 fjerner falskt LSK-innslag: – Svært Beklagelig

En fotballsupporter av klubben Lillestrøm SK ble tilsynelatende lurt i P4s «tulletelefon» fredag..

VG - 03 mai 21 kl. 21:30

Motstand mot atomubåter: – Kjenner på frykt

TROMSØ (VG) Flere innbyggere i Tromsø er svært kritisk til mottak av atomdrevne Nato-ubåter, og mener det har vært dårlig involvering og informasjon i saken. – Beklagelig, hvis det er inntrykket, sier Bakke-Jensen..

VG - 25 mars 21 kl. 04:11

Stoltenberg om forholdet til Russland: 20 måneder uten formell kontakt

I snart to år har det vært umulig å få til formelle møter mellom NATO og Russland. Ifølge NATO-sjef Jens Stoltenberg er det Beklagelig at partene ikke får til noen dialog. Han legger ansvaret fullt og helt på Russland..

NRK - 17 mars 21 kl. 22:47

Hundrevis i karantene etter tabbe

200 elever og lærere ved Oppdal ungdomsskole ble i helgen satt i karantene etter en positiv koronatest – som i ettertid viste seg å tilhøre noen helt andre,mellder – Vi ettergår hendelsen fortsatt, men trolig har det skjedd en forbytting av prøvene. Det er veldig Beklagelig. Vi ettergår nå rutinene, sier Oppdal-ordfører Geir Arild Espnes (Sp) til Opp..

E24 - 11 mars 21 kl. 17:38

Sparebanken Vest har feilsendt rundt 2000 tekstmeldinger

– Dette er svært Beklagelig, sier kommunikasjonssjef Johannes Dobson..

VG - 28 jan. 21 kl. 20:02

Stoppet av vakt – måtte føde utenfor sykehuset i 10 minusgrader

Phuong Nguyen (36) fødte utenfor inngangen til Ullevål sykehus i 10 minusgrader fordi de måtte svare på coronaspørsmål. – Svært Beklagelig, sier Aase Devold Pay, assisterende avdelingsleder ved fødeavdelingen..

VG - 19 jan. 21 kl. 18:45

Kongsvinger innførte ulovlig corona-forskrift: – Beklagelig

Innlandet-kommunen innførte en lokal forskrift som beordret helsepersonell i karantene på jobb. Det hadde de ikke lov til, slår Statsforvalteren i Innlandet fast..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 07:33

Utenriksministeren med ny skarp kritikk av Trump-administrasjonen

President Donald Trumps beslutning om å terrorliste Cuba er urimelig og Beklagelig, mener utenriksminister Ine Eriksen….

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 06:24

Skarp kritikk mot Trump

President Donald Trumps beslutning om å terrorliste Cuba er urimelig og Beklagelig, mener utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

E24 - 12 jan. 21 kl. 17:50

Nå starter styret jakten på ny SAS-sjef: – Det er en Beklagelig timing

SAS’ styreleder ergrer seg over at han ikke klarte å overtale Rickard Gustafson til å forbli konsernsjef litt lenger. Selv om selskapet fortsatt står midt i coronakrisen tror styrelederen likevel noe godt kan komme ut av sjefsbyttet..

Aftenposten - 04 des. 20 kl. 15:21

Delvis åpning for treningssentre: – Avgjørende for bransjen at dette ikke vedvarer

– Det er Beklagelig at byrådet velger å pålegge oss ytterligere restriksjoner i form av at gruppetrening ikke åpnes opp, sier bransjedirektør..

Aftenposten - 26 nov. 20 kl. 16:12

Høie medgir at koronasmitte på sykehjem «gikk under radaren»: – Det er veldig Beklagelig

Fagmiljøet advarte, men det gikk åtte uker – og 137 døde – før FHI konkret åpnet for testing av eldre med uvanlige symptomer. Nå beklager helseministeren..

NRK - 25 sep. 20 kl. 16:15

Legger ned asylmottak i Levanger

Leira asylmottak i Levanger, som er ett av landets eldste asylmottak, legges ned. Kommunen, som har drevet mottaket i 30 år, fikk ikke forlenga avtalen de har hatt med UDI. – Det er veldig Beklagelig, sier kommunedirektør Ola Stene..

P4 - 25 juli 20 kl. 13:08

- Beklagelig at folk bare kaster søppel rundt

Bondelaget ber folk som er på Norgesferie om å rydde opp søpla etter seg. Mange bønder fortviler over at tomme blikkbokser og annet søppel kastes ut i naturen så dyr spiser det og får store skader innvendig. Rådgiver Thomas Malling i Bondelaget sier det er svært Beklagelig for dyra..

P4 - 25 aug. 20 kl. 15:40

45 har meldt seg av Ap siden i går

45 personer har meldt seg ut av Arbeiderpartiet siden i går. De fleste i protest mot at Trond Giske ble innstilt som ny fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti går, skriver Dagbladet. En av medlemmene kaller avgjørelsen utrolig og uakseptabel.

P4 - 24 aug. 20 kl. 07:44

Dataangrep mot Sykehuset Innlandet

Personsensitiv informasjon kan ha blitt hentet ut etter at Sykehuset Innlandet har vært utsatt for dataangrep. En ukjent trusselaktør har gjennomført et angrep mot enkelte tjenester på internett, som driftes av Sykehuset, men de jobber fortsatt med å få oversikt. Sykehusdirekøtøren sier dette er en svært Beklagelig situasjon som de tar på største alvor.

P4 - 27 juni 20 kl. 15:16

Sykehus om smitte: - Beklagelig

- Det er Beklagelig at en svensk vikarlege var koronasmittet på jobb ved Nordfjord sykehus. Det sier direktør Trine Hunskår Vingsnes ved medisinsk klinikk i Helse Førde. Legen begynte på jobb denne uka, og fikk karantenefritak.

P4 - 09 aug. 20 kl. 11:54

Ansatte kalt inn fra ferie pågrunn av smitte på fester

Flere ansatte i Oslo kommune er kalt inn fra ferie for å jobbe på grunn av smitteutbruddet etter fester på vestkanten. I går ble det bekreftet 40 personer med koronasmitte etter festene i slutten av forrige uke. De som er kalt inn skal bistå i smittesporingsarbeidet, skriver VG.

VG - 09 aug. 20 kl. 11:31

Smittejegere kalt inn fra ferie: – Beklagelig at folk ikke tar ansvar

Seks ansatte i bydel Vestre Aker er kalt inn fra ferie eller fritid og jobber intenst fra hjemmekontor for å stanse smitten etter fire fester i bydel Vestre Aker. – Vi driver etterretningsarbeid på høyt nivå, sier bydelsdirektør Elisabeth Vennevold..

NRK - 05 aug. 20 kl. 20:38

Testet positivt etter karantene

Én hurtigruten-passasjer, som tidligere satt i karantene i Tromsø, har testet positivt på koronatest etter avreise fra byen. Kommunen innrømmer misforståelse. – Dette er Beklagelig, sier kommunelege Inger Hilde Trandem i Tromsø kommune..

P4 - 05 aug. 20 kl. 19:21

Hadde svinekjøtt i halal-merkede pølser

Det har blitt brukt svinekjøtt i halal-merkede pølser fra slakteriet Jens Eide i Lillesand. Mattilsynet reagerer sterkt på feilmerkingen og slakteriet har fått omsetningsforbud. Slakteren sier til Fædrelandsvennen at det er Beklagelig og et forkastelig engangstilfelle..

VG - 04 aug. 20 kl. 16:08

NAV-sjefen om trygdeskandalen: – Sterkt Beklagelig

NAV-direktør Hans-Christian Holte kan måtte takle feil som kan ha vært begått så langt tilbake som 1994. Han sier unnskyld til de som er rammet av trygdeskandalen..

E24 - 04 aug. 20 kl. 15:47

Rederiforbundet om Hurtigruten: – Alvorlig og Beklagelig

Rederiforbundet følger nøye med på smittesituasjonen i Hurtigruten, og håper cruiserederiet har lært av sine feil..

E24 - 14 juli 20 kl. 10:02

Dieselutslipp på Nordlaks-anlegg i Troms: – Svært Beklagelig

Saken oppdateres...

Aftenposten - 05 juli 20 kl. 21:05

Brann-spilleren fikk 1 på børsen. Her svarer han om kvelden alt gikk galt.

– Det er Beklagelig, sier Ruben Kristiansen..

Aftenposten - 28 juni 20 kl. 19:58

Sykepleierforbundet: Reagerer mot at svenske vikarer settes rett inn i pleie uten testing

Beklagelig situasjon, sier statssekretær Inger Klippen i Helsedepartementet etter at smittet helsepersonell fra Sverige ikke ble testet..

Aftenposten - 28 juni 20 kl. 19:58

Sykepleierforbundet: Reagerer mot at svenske vikarer settes inn i pleie uten svar på test

Beklagelig situasjon, sier statssekretær Inger Klippen i Helsedepartementet etter at smittet helsepersonell fra Sverige ikke ble testet..

P4 - 26 juni 20 kl. 07:42

Tengell mener WHO feiltolker koronasmitten

Sveriges stats-epidemi-olog Anders Tegnell mener verdens helseorganisasjon feiltolker smittesituasjonen når de sier det er behov for en særlig advarsel for elleve land der smittespredningen er svært høy. Sverige er blant disse landene. Til SVT sier Tegnell at årsaken til at landet har en økning er at de tester enormt mange flere nå enn før.

Aftenposten - 12 juni 20 kl. 11:22

Søreide: Sterkt bekymret etter USAs trusler om sanksjoner mot ICC

Det er sterkt Beklagelig at USA truer med sanksjoner mot ansatte ved den internasjonale domstolen ICC, mener utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

P4 - 23 mai 20 kl. 16:22

Eksamen avlyst - løsningen lå på nett

Eksamen for førsteårsstudentene på NTNU er nå avlyst i generell kjemi. Årsaken er at løsningen ble lagt ut samtidig med oppgaven. NTNU sier til Adresseavisen at det er Beklagelig at 78 studenter dermed ikke får tatt hjemmeeksamen denne helgen.

E24 - 19 april 20 kl. 17:25

Norges FN-delegasjon snur etter «Beklagelig feil»: Betaler for milliardær-seminar

Norges FN-ambassadør Mona Juul (61) fikk hotell og måltider spandert av finansmann Nicolai Tangen (53) på hans USA-seminar i november. Nå vil FN-delegasjon betale for oppholdet..

P4 - 19 april 20 kl. 17:20

FN-delegasjon snur og vil betale for opphold

Norges FN-delegasjon snur og vil betale for seg etter at de ble spandert hotellopphold og måltid av milliardær Nicolai Tangen i fjor. Det skriver VG. Delegasjonen sier dette aldri skulle skjedd, og kaller det en Beklagelig feil.

VG - 19 april 20 kl. 17:18

Norges FN-delegasjon snur etter «Beklagelig feil»: Betaler for milliardær-seminar

Norges FN-ambassadør Mona Juul (61) fikk hotell og måltider spandert av finansmann Nicolai Tangen (53) på hans USA-seminar i november. Nå vil FN-delegasjon betale for oppholdet..

P4 - 15 april 20 kl. 17:03

Nesten alle i rettssaken ble smittet av korona

Til tross for strenge smittevernregler ble nesten alle utenom en person i en rettssal i Sarpsborg tingrett smittet av koronaviruset. Rettsmøtet, som ble avholdt i den største rettssalen i begynnelsen av april, førte til at aktor, tiltalte, forsvarer, meddommere og en observatør pådro seg viruset. Til TV2 sier sorenskriver i tingretten Ranghild Borgerud at dette er svært Beklagelig, men minner om at ingen har gjort dette med vilje..

VG - 13 april 20 kl. 10:56

Intensiv-ansatt coronasmittet etter å ha brukt piratkopiert maske

Det er usikkert om smitten skyldes bruk av den piratkopierte masken, men sykehuset regner det som sannsynlig. – Svært Beklagelig, sier administrerende direktør Anita Schumacher ved UNN..

VG - 14 mars 20 kl. 23:35

Coronasmittet helsetopp: – Veldig leit og Beklagelig

Assisterende helsedirektør Geir Stene-Larsen er coronasmittet. Han ble unntatt fra karantenereglene etter en Spania-tur – når han også var forkjølet. Store deler av toppledelsen i Helse-Norge er dermed i karantene..

VG - 27 feb. 20 kl. 14:22

Derfor trakk politiet voldtektstiltalen mot tidligere Molde-spiller: – Svært Beklagelig

Manglende informasjon ved overføring av saken fra en avdeling til en annen førte til at politiet ikke sa ifra om at voldtektsetterforskningen mot Babacar Sarr var gjenopptatt..

P4 - 12 feb. 20 kl. 09:45

Mener Putin splitter Norge

Politikere i Finnmark føler seg mistenkeliggjort av Etteretningssjef Morten Haga Lunde. I ett innlegg mandag kveld denne uka sa han at Russland spiller opp motsetningene mellom Oslo og Nord-Norge i synet på naboen i øst. Uttalelsen får flere politikere i Finnmark til å reagere sterkt, skriver Klassekampen.

VG - 05 feb. 20 kl. 13:31

Dopingjegere bekrefter Fuglsang-rapport: – Lekkasjen dypt Beklagelig

Cycling Anti-Doping Foundation (CADF) erkjenner at de mottok opplysninger som indikerte at Jakob Fuglsang (34) samarbeidet med Michele Ferrari (66), men at man aldri har bedt UCI sanksjonere mot den danske sykkelstjernen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt