Bedre

Tuesday, 19 October, 13:46

Nyheter om Bedre

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 29 sep 21 kl. 17:18

Bedre for Vedum. Bedre for Lysbakken. Verre for Støre.

Bedre for Vedum. Bedre for Lysbakken. Verre for Støre..

NRK - 11 okt 21 kl. 07:43

Høie: – Vi kunne vært enda Bedre

Helseminister Bent Høie (H) sier koronapandemien rammet noen grupper i samfunnet hardere enn andre. Særlig mener han innvandrere var utsatt. – Vi kunne vært Bedre til å nå ut med informasjon.

NRK - Igår: 10:55

Noen Ap-ordførere vil beholde Viken

Enkelte Ap-ordførere vil beholde storfylket Viken, melder NTB. Blant dem er Ås-ordfører Ola Nordal og ordfører Merete Gandrud i Flå. – Verden blir ikke Bedre av å gå tilbake, sier Gandrud, som mener at man i det nye fylket har fått Bedre politisk kontakt med ledelsen i de gamle fylkene i Viken.

VG - 16 okt 21 kl. 12:21

Solskjær innrømmer: Jo mer Ronaldo, jo Bedre

Ole Gunnar Solskjær mener at Manchester United er Bedre med Cristiano Ronaldo på banen - men at han umulig kan spille med portugiseren i hver eneste kamp..

VG - 12 okt 21 kl. 04:21

Landslaget Bedre enn på 22 år: – Vi har tatt noen kjempesteg

ULLEVAAL (VG) (Norge-Montenegro 2–0) Ståle Solbakken har grunn til å juble. Norge har ikke tatt flere kvalik-poeng siden han selv spilte i rødt, hvitt og blått. Poengmessig har ikke landslaget vært Bedre på 22 år..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 07:00

Et stykke norsk fotballhistorie som bare blir Bedre og Bedre

ANALYSE: Hva er det som gjør at familien Berg siden 1960-tallet har tatt norsk fotball med storm?.

Klartale - 08 okt 21 kl. 06:00

Hvem vinner fredsprisen?

Klokka 11 får vi svaret. Da blir det kjent hvem som vinner Nobels fredspris for i år.Nobels fredspris ble delt ut for første gang i 1901.

NRK - 05 okt 21 kl. 14:11

Usikkert om beskyttelsen blir Bedre

Assisterende direktør i FHI Geir Bukholm sier det er usikkert om en oppfriskingsdose vil gi Bedre beskyttelse mot koronaviruset. – Dere har sikkert sett mange rapporter om at antistoffene går opp, men det betyr ikke nødvendigvis at beskyttelsen går opp, sier Bukholm..

VG - 13 timer siden

Solskjærs Ronaldo-problem: – Stilbrudd

Cristiano Ronaldo gikk rett mot garderoben etter sin tredje målløse ligakamp på rad. The Athletic-journalist Oliver Kay mener Manchester United ikke nødvendigvis er Bedre etter portugiserens inntreden..

NRK - 20 timer siden

Tix-selvbiografi gir håp til unge

Historien om Tix er blitt en bok der virkeligheten er like magisk som eventyret i selvbiografien «TIX – Den stygge andungen». Hvis fortellingen kan gi styrke til andre som føler seg utenfor, er ingenting Bedre enn det, skriver NRKs litteraturkritiker Anne Cathrine Straume..

NRK - Igår: 10:23

Bollestad til kamp mot abortendring

Fungerende KrF-leder Olaug Bollestad går inn i Stortingets helse- og omsorgskomite. Hun vil jobbe for en Bedre eldreomsorg og et styrket tilbud for unges psykiske helse. – Det vil også være viktig for KrF å være representert i akkurat denne komiteen for å forhindre en utvidelse av abortloven til uke 18 og et svekket rettsvern for det ufødte liv, sier Bollestad til NRK.

Aftenposten - I førrgår: 10:46

– Vi står sammen i sorgen

Gudstjenesten handlet om en morgendag som er Bedre enn den vi har akkurat nå, sa domkirkeprest Elisabeth Thorsen..

VG - I førrgår: 09:34

Corona påvirket søvnen vår – og vil fortsette å gjøre det

Studier verden over viste at coronapandemien bidro til søvnløse netter, men også Bedre søvn for noen. Søvnforskere tror gjenåpningen kan by på utfordringer..

Aftenposten - I førrgår: 09:15

De ble lovet et Bedre liv. Nå er de våpen i Europas nye krig.

PODLASIE, POLEN (Aftenposten): Han har ikke spist på flere dager. Vannet Abdul Rahman Hameed drikker, har et lysegult….

NRK - I førrgår: 07:04

Vaksinerer koalaer mot klamydia

400 koalaer i Australia skal vaksineres mot kjønnssykdommen klamydia, noe forskere håper skal Bedre dyrenes mulighet til overlevelse. I enkelte områder i Australia er halvparten av bestanden av koalaer smittet av klamydia, ifølge Reuters..

NRK - I førrgår: 15:25

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært Bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

Klartale - 15 okt 21 kl. 11:15

Reiser på høydetrening

Torsdag reiste Johannes Høsflot Klæbo på samling med sprintlandslaget i ski. Høydesamling, som det også kalles. De reiser til høye topper for å utnytte seg av den tynne luften.

E24 - 15 okt 21 kl. 06:41

I 193 år har familien drevet denne slakterbutikken. Nå går den Bedre enn noensinne

For aller første gang ligger Idsøe an til å selge kjøtt for over 300 millioner kroner. Og nå er det ikke bare siddisene som spiser biffene til den tradisjonsrike slakterbutikken..

Klartale - 15 okt 21 kl. 06:00

Vil lage en egen vaksine for afrikanske land

Afrika er det minst vaksinerte verdensdelen. Mens rike land starter med en tredje dose, hadde 15 av 54 afrikanske land fått vaksinert 10 prosent av folket.Afrigen Biologics and Vaccines leder et prosjekt for å utvikle en afrikansk vaksine.

NRK - 14 okt 21 kl. 13:52

Har ikke startet etterforskning

Spesialenheten har ikke iverksatt etterforsking av hendelsene Kongsberg, skriver de i en pressemelding. Videre skriver de at de vil innhente informasjon fora politiet for å skaffe seg et Bedre bilde av hva som har skjedd. – Om det er forhold som tilsier at vi skal iverksette etterforsking må vurderes fortløpende ut fra den til enhver tid foreliggende informasjon.

E24 - 14 okt 21 kl. 06:00

– Har historisk levert Bedre avkastning enn markedet

Småinvestorer kan tjene på å plassere penger i selskaper som påvirker samfunnet positivt, mener Kiran Aziz i KLP. Her er hennes to tips til enkeltaksjer du kan satse på..

NRK - 14 okt 21 kl. 01:51

Mann i 30-årene siktet

Det er en mann i 30-årene som er pågrepet og siktet etter at fem personer ble drept og to skadet i Kongsberg sentrum onsdag kveld. Mannen er dansk statsborger, men bosatt på Kongsberg. Han ble fraktet til arresten i Drammen onsdag kveld, opplyser politiet i en pressemelding.

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 22:41

Film om en blodig duell er både langtekkelig og spennende. Hvordan er det mulig?

Historien til Marguerite de Carrouges hadde fortjent en Bedre film..

Klartale - 13 okt 21 kl. 16:47

En ny vei for Norge

Det nye samarbeidet og regjeringen startet med en slags skilsmisse. Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) sto igjen sammen uten Sosialistisk Venstreparti. De måtte finne en plan for hvordan parforholdet skulle være videre.

VG - 13 okt 21 kl. 12:06

Avlyste festivaler – styrket egenkapitalen

Flere norske festivaler har aldri hatt et Bedre år økonomisk enn i 2020 da ingen festivaler ble arrangert..

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:00

Han blir første leder fra Afrika som besøker Biden

Møtet mellom Biden og Kenyatta fra Kenya skal være i Det hvite hus. Det er ventet at de vil bruke tid på å snakke om Etiopia. Det er et av nabolandene til Kenya.

VG - 13 okt 21 kl. 00:11

Rapperen Tyga arrestert for partnervold

Rapstjernen Michael Stevenson, Bedre kjent under artistnavnet Tyga, ble arrestert av politiet i Los Angeles for partnervold mot ekskjæresten Camaryn Swanson..

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:57

Vil bruke penger for å få bosatt flere raskere

– Regjeringen er opptatt av å sikre rask bosetting av alle, sier Guri Melby. Hun er kunnskaps- og integreringsminister. Hun sier at de også ønsker det for folk med behov for ekstra hjelp.

Klartale - 12 okt 21 kl. 08:59

Fortsatt med i kampen om VM

Mandag kveld var Ullevaal Stadion full. For første gang på to år fikk det norske herre-landslaget i fotball oppleve jubel fra 28.000 tilskuere på hjemmebane.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 04:21

Landslaget Bedre enn på 22 år: – Vi har tatt noen kjempesteg

ULLEVAAL (VG) (Norge-Montenegro 2–0) Ståle Solbakken har grunn til å juble..

VG - 12 okt 21 kl. 04:21

Landslaget best på 22 år: – Vi har tatt noen kjempesteg

ULLEVAAL (VG) (Norge-Montenegro 2–0) Ståle Solbakken har grunn til å juble. Norge har ikke tatt flere kvalik-poeng siden han selv spilte i rødt, hvitt og blått. Poengmessig har ikke landslaget vært Bedre på 22 år..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 20:00

Norge lyktes, mens Sverige mislyktes. Vil det fortsette slik?

Nå er spørsmålet: Vil Norge fortsette å lykkes Bedre enn Sverige?.

NRK - 11 okt 21 kl. 18:47

WHO: Advarer om helsekatastrofe

– Forbrenningen av fossilt brensel dreper oss, sier Verdens helseorganisasjon (WHO) i en rapport om klimaendringer og helse mandag. Nå krever de strengere klimatiltak, og har blant annet lagt frem ti anbefalinger som skal sørge for Bedre livskvalitet i byer. Allerede ser man helseskader forårsaket av blant annet forurensing, hetebølger, forurensing, skogbranner og underernæring på grunn av avlingssvikt, påpeker WHO..

NRK - 11 okt 21 kl. 14:32

Iran åpner for avtale med Russland

Iran er klar til å inngå et strategisk partnerskap med Russland, opplyser Iran. – I de senere år er det blitt nødvendig å Bedre forholdet mellom Iran og Russland og konsentrere innsatsen om strategiske partnerskap, sier en talsmann for det iranske utenriksdepartementet. En lignende avtale ble inngått mellom Iran og Kina i mars.

NRK - 08 sep 21 kl. 06:59

Lover Bedre sikkerhet ved ubåt-anløp

Når en amerikansk atomubåt igjen skal ankomme Tønsnes havn i Tromsø, skal lokale myndigheter være Bedre forberedt enn sist. Statsforvalteren i Troms og Finnmark lover Bedre informasjon, varsling og øvelser i forhold til sikkerhet og beredskap..

VG - 10 okt 21 kl. 22:56

Norske Terje returnerte til Kabul: – Godt å være tilbake

Terje Watterdal i Afghanistankomiteen er tilbake i Kabul, og sier forholdene er Bedre enn fryktet. Han oppfordrer Vesten til å gjenoppta sin støtte, selv om Taliban har makten. – Alternativet er verre, sier han..

NRK - 10 okt 21 kl. 17:21

Berisha usikker før Montenegro-kamp

Norge-spissen Veton Berisha har influensasymptomer, og det er uavklart om han kan spille den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Montenegro mandag kveld. Det fortalte landslagssjef Ståle Solbakken på søndagens pressekonferanse på Ullevaal stadion. Foruten Viking-spissen er alle friske og klare for kamp.

VG - 10 okt 21 kl. 14:02

Patrick Berg – et bevis på hvor viktig det mentale er i idretten

ULLEVAAL STADION (VG) Tenk deg at bestefaren din er blant tidenes beste norske spillere, faren din fikk høre at han kunne spilt for Real Madrid da han var 35 år, den ene onkelen din var en stor spiller – og den andre onkelen fort kunne blitt Bedre enn dem alle ....

VG - 09 okt 21 kl. 22:32

Fotballen steines til døde

Gleden var ellevill da planene om en europeisk superliga ble stoppet. Men er egentlig dagens milliardgalopp noe særlig Bedre?.

VG - 09 okt 21 kl. 05:59

Kreftsyke Shannen Doherty: – Bedre skuespiller enn noensinne

TV-stjernen Shannen Doherty (50) har kreft i stadium fire, men nekter å la seg avskrive av den grunn..

Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte hansker

FARGERIK: På Instagram deler Hanne Aamodt fargerike bilder fra gården der hun bor sammen med familie sin. Hun deler også både positive og negative hendelser fra hverdagen.– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

Aftenposten - 08 okt 21 kl. 16:52

Dette var en god fredspris. Men én ting kunne gjort den ennå Bedre.

Nobelkomiteen sendte et viktig signal fredag. Det kunne godt vært enda sterkere..

Aftenposten - 08 okt 21 kl. 16:30

Nå slipper trafikkofre som Stine Solberg (24) å være flinkere enn Oljefondet

For å få full erstatning må trafikkofre forvalte pengene Bedre enn Oljefondet..

E24 - 08 okt 21 kl. 16:29

Nå slipper trafikkofre som Stine Solberg (24) å være flinkere enn Oljefondet

For å få full erstatning må trafikkofre forvalte pengene Bedre enn Oljefondet. Nå blir reglene endret slik at erstatningene blir mye høyere..

Klartale - 08 okt 21 kl. 13:38

En hyllest til en livsfarlig jobb

Maria Ressa fra Filippinene fortsetter med sin undersøkende journalistikk, til tross for trusler og farlige situasjoner. Seks journalister i avisa Novaja Gazeta er drept de siste årene. Likevel slutter ikke sjefredaktør Dmitrij Muratov sitt arbeid med kritisk journalistikk mot blant annet myndighetene i Russland.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt