Baldwin-filmen

Sunday, 16 January, 20:47

Nyheter om Baldwin-filmen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 nov 21 kl. 07:33

Baldwin forsvarer sikkerhetsforhold

Skuespiller Alec Baldwin har delt et Instagram-innlegg fra en ansatt som forsvarer arbeids- og sikkerhetsforholdene under filmingen av westernfilmen «Rust». – At vi blir overarbeidet og omringet av utrygge, kaotiske forhold er 'bullshit', skriver kostymedesigner Terese Magpale Davis i sosiale medier Innlegget ble delt av Baldwin, sammen med bildeteksten «les dette». (NTB).

NRK - 31 okt 21 kl. 01:03

Baldwin vil ikkje fortsette filming

Innspelinga av westernfilmen «Rust» der ein fotograf vart drepen, blir ikkje tatt opp igjen. Det seier hovudrolleinnehavar og produsent Alec Baldwin til nettstaden TMZ. Baldwin seier og at det må bli endringar i måten våpen blir brukte på i filmar..

VG - 26 okt 21 kl. 02:05

Hilaria Baldwin bryter tausheten etter skytingen: «Hjertet mitt er med Halyna»

Forrige uke avfyrte Alec Baldwin et skudd ved en feiltagelse som drepte filmfotograf Halyna Hutchins på et filmsett i New Mexico. Nå kommenterer Baldwin sin kone den fatale ulykken for første gang..

NRK - 25 okt 21 kl. 19:51

Baldwin øvde på å trekke revolveren

Alec Baldwin øvde på å trekke revolveren fra hylsteret og sikte mot kamera da filmfotografen Halyna Hutchins ble skutt og drept, ifølge regissøren Joel Souza. Revolveren viste seg å være ladd med skarp ammunisjon, og Souza ble selv truffet og såret av skuddet som ble avfyrt. Souza har nå forklart seg om hendelsen og forteller i en skriftlig redegjørelse at han sto bak Hutchins og så over filmfotografens skulder «da han hørte noe som lignet lyden fra en pisk og deretter et høyt smell».

NRK - 24 okt 21 kl. 19:38

Held ikkje Baldwin ansvarleg

– Eg held ikkje Alec Baldwin ansvarleg, seier faren til den avdøde filmfotografen Haylyna Hutchins til The Sun. Han meiner det er rekvisittpersonane som handterer våpena som er ansvarlege. Vitne har forklart at Alec Baldwin fekk våpenet av ein assistents som sa den var uladd..

VG - 08 nov 21 kl. 19:18

Alec Baldwin krever politi på filmsett

Etter den tragiske ulykken som kostet en fotograf livet, etterlyser Alec Baldwin strengere sikkerhetstiltak ved bruk av våpen på filmsett..

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 23:02

Lanserer absurd Baldwin-teori

Ekspresident Donald Trump har nå kastet seg inn i saken der Alec Baldwin med et uhell skjøt og drepte filmfotograf Halyna Hutchins. Trump påstår at det ikke var en ulykke..

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 23:02

Sjokkerende Baldwin-påstander

Ekspresident Donald Trump har nå kastet seg inn i saken der Alec Baldwin med et uhell skjøt og drepte filmfotograf Halyna Hutchins. Trump lanserer nå en teori om at hendelsen ikke var en ulykke..

NRK - 04 nov 21 kl. 09:24

Trur nokon sette inn skarpe skot

Våpenansvarleg på filmsettet der Halyna Hutchins vart skoten og drepen, mistenkjer at nokon sette inn skarp ammunisjon i våpenet som Alec Baldwin fyrte av. – Kven gjorde det og kvifor, er det sentrale spørsmålet. Ingen kunne ha føresett eller trudd at nokon ville bringe skarp ammunisjon på settet, seier våpenansvarlege Hannah Gutierrez Reed i ei fråsegn som advokaten hennar Jason Bowles har gitt ut.

NRK - 02 nov 21 kl. 02:18

Håper på endring i filmbransjen

Mannen som ga Alec Baldwin våpenet han avfyrte på settet til westernfilmen «Rust», sier han håper tragedien fører til endringer i filmbransjen. Innspillingsleder Dave Halls, som ga Baldwin våpenet, uttaler seg for første gang siden ulykken 21. oktober i New Mexico.

VG - 30 okt 21 kl. 21:05

Alec Baldwin uttaler seg for første gang etter skyteuhellet

Alec Baldwin uttaler seg for første gang etter at han ved et uhell ha avfyrt skudd på et filmsett i New Mexico..

VG - 30 okt 21 kl. 21:05

Alec Baldwin uttaler seg for første gang etter skyteulykke

Alec Baldwin uttaler seg for første gang etter at han avfyrte skudd på et filmsett i New Mexico..

VG - 26 okt 21 kl. 18:58

Trump Jr. selger «Alec Baldwin kills people»-T-skjorter: – Avskyelig

Ekspresident Donald Trump har båret nag til Alec Baldwin siden skuespilleren parodierte ham. Nå profitterer sønnen Donald Trump Jr. på skyteulykken i New Mexico..

NRK - 26 okt 21 kl. 08:54

Medier: Ble brukt til skuddtrening

Det amerikanske nettstedet The Wrap skriver at de har egne kilder som opplyser at våpenet Alec Baldwin brukte under ulykken som førte til at filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet, har blitt brukt til blinskyting på settet. Kjendisnettstedet TMZ viste til anonyme kilder som meldte det samme i helgen. The Wrap skriver at medlemmer av filmteamet skal ha tatt med seg rekvisittvåpen for å skyte på blink på ølbokser for å få tiden til å gå.

VG - 25 okt 21 kl. 11:39

Rettsdokumenter: Alec Baldwin øvde på å sikte mot kamera

Alec Baldwin (63) øvde på en nærbilde-scene da våpenet ved en feiltagelse ble avfyrt og traff filmfotograf Halyna Hutchins (42) i brystet..

NRK - 23 okt 21 kl. 18:41

Regissør om Baldwin skyting

«Rust» regissøren Joel Souza, som vart skada og innlagt på sjukehus grunna skotsår, seier til Deadline at han er knust av tapet på Halyna Hutchins. Skot frå skodespelar Alec Baldwin sin rekvisittpistol trefte Souza og filmfotografen på settet, som seinare døde av skadane. – Mine tankar er hos familien hennar i denne vanskelege tida.

VG - 22 okt 21 kl. 17:45

Alec Baldwin: - Det finnes ikke ord

Alec Baldwin bryter tausheten etter de fatale skuddene som falt..

VG - 22 okt 21 kl. 15:40

Bilder viser fortvilet Alec Baldwin etter skytedramaet

Bilder viser det som ser ut til å være en sønderknust Alec Baldwin (63) på parkeringsplassen utenfor politihuset i New Mexico..

VG - 22 okt 21 kl. 15:40

Bilder viser fortvilet Alec Baldwin etter skytetragedien

Bilder viser en tilsynelatende sønderknust Alec Baldwin (63) på parkeringsplassen utenfor politihuset i New Mexico..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 06:56

Alec Baldwin skjøt og drepte en filmfotograf ved et uhell under innspilling

En filmfotograf døde etter at skuespilleren Alec Baldwin avfyrte skudd under filminnspilling ved et uhell..

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

VG - 03 nov 21 kl. 17:46

«Rust»-tragedien: Antyder sabotasje

Advokaten til den våpenansvarlige under filminnspillingen av «Rust», der Alec Baldwin skjøt og drepte Halyna Hutchins, undrer seg over at det var skarp ammunisjon på settet..

Dagbladet - 03 nov 21 kl. 10:55

Stuntet vekker oppsikt

Tidligere Fox-journalist Rick Leventhal kledde seg ut som Alec Baldwin kort tid etter skyteulykken. Stuntet blir nå kraftig kritisert..

NRK - 30 okt 21 kl. 20:54

Baldwin uttaler seg for første gang

For første gang siden ulykken som førte til at Halyna Hutchins ble drept på settet til «Rust»..

VG - 30 okt 21 kl. 00:59

Våpenansvarlig slår tilbake i Baldwin-skytingen

Den våpenansvarlige på western-filmsettet hvor en filmfotograf ble skutt, sier hun ikke visste at det fantes skarp ammunisjon på produksjonsområdet..

VG - 30 okt 21 kl. 00:59

Våpenansvarlig slår tilbake etter Baldwin-skytingen

Den våpenansvarlige på western-filmsettet hvor en filmfotograf ble skutt, sier hun ikke visste at det fantes skarp ammunisjon på produksjonsområdet..

NRK - 27 okt 21 kl. 20:10

Utelukker ikke siktelse mot Baldwin

Distriktsadvokat i Santa Fe County, Mary Carmack-Altwies, sier at hun ikke kan kommentere siktelser på dette tidspunktet. – Ingen er utelukket på dette tidspunktet, sier hun til AP. Våpenet var ikke sikret under lunsjen før skuddene, sier et fersk rettsdokument, ifølge Reuters..

VG - 27 okt 21 kl. 02:48

Utelukker ikke siktelser etter Baldwin-ulykke

Distriktsadvokaten utelukker ikke at det kan bli tatt ut siktelser etter den fatale ulykken i Santa Fe i forrige uke..

VG - 27 okt 21 kl. 02:48

Utelukker ikke siktelser etter Baldwin-ulykke

Statsadvokaten utelukker ikke at det kan bli tatt ut siktelser etter den fatale ulykken i Santa Fe i forrige uke..

Dagbladet - 25 okt 21 kl. 22:04

Dette gikk galt

Torsdagens ulykke der Alec Baldwin skjøt og drepte fotograf Halyna Hutchins har sjokkert verden. Dette er det vi så langt vet om den tragiske ulykken, og hvilke regler som ble brutt..

NRK - 24 okt 21 kl. 21:56

Tidlegare fått klager på sikkerheit

Den assisterande regissøren på filmsettet «Rust», og som gav skytevåpenet til Alec Baldwin, har tidlegare fått klager på sikkerheit under to produksjonar i 2019. Det seier to personar som jobba tett på vedkommande til CNN. Klagane inneheldt blant anna ignorering av sikkerheitsprotokollar for bruk av våpen..

NRK - 24 okt 21 kl. 21:56

Fleire klager på film-sikkerheit

Den assisterande regissøren på filmsettet «Rust», som gav skytevåpenet til Alec Baldwin, har tidlegare fått klager på ignorering av sikkerheitsprotokollar for våpen under to produksjonar i 2019. Det seier personar som jobba tett på han til CNN..

NRK - 24 okt 21 kl. 03:17

Våpen avfyrt i vanvare to ganger

Ved minst to tilfeller ble rekvisittvåpen utilsiktet avfyrt på Alec Baldwins filmsett før en kvinne ble drept, ifølge New York Times. Rettsdokumenter viser at politiet retter etterforskningen mot spesialisten som hadde ansvar for våpenet og for assistenten som ga det til Baldwin..

Aftenposten - 23 okt 21 kl. 09:12

Rettsdokumenter: Baldwin fikk rekvisittvåpen som var ladet med skarpe skudd

Nye detaljer er kommet frem om den tragiske dødsulykken under innspillingen av Rust..

VG - 23 okt 21 kl. 05:28

Baldwin skal ha fått våpenet av regiassistent

Med beskjed om at våpenet ikke var ladet, skal en regiassistent ha gitt fra seg rekvisittvåpenet til skuespillerstjernen. Men våpenet skal likevel ha vært ladet..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 20:41

Politiet etterforsker dødsulykken på Alec Baldwins filmsett

Skuespiller og produsent Alec Baldwin kaller den dødelige skyteepisoden på filmsettet for en tragisk ulykke..

VG - 22 okt 21 kl. 11:15

Norsk filmvåpen-ekspert om Baldwin-skuddene: – Aldri hørt om noe lignende

– Jeg har aldri hørt om noe lignende. Det er helt ufattelig at dette kan skje..

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 09:11

Halyna Hutchins døde på filmsett

Det var den 42 år gamle filmfotografen Halyna Hutchins som døde etter at Alec Baldwin avfyrte et rekvisitt-våpen ved en feiltakelse..

Klartale - 22 okt 21 kl. 08:45

Kjent skuespiller skjøt egen filmfotograf

Alec Baldwin har skutt en filmfotograf under innspilling. Hun ble fraktet til sykehus, men døde senere..

VG - 22 okt 21 kl. 06:02

Fredag 22. oktober: Dette skjedde i natt

Filmfotografen Halyna Hutchins (48) ble drept etter at skuespiller Alec Baldwin (63) avfyrte et skudd med en rekvisittpistol ved et uhell..

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 04:53

Avfyrte skudd - kvinne døde

En kvinne døde etter at Alec Baldwin avfyrte to skudd ved et uhell under en filminnspilling..

VG - 22 okt 21 kl. 02:47

Alec Baldwin avfyrte skudd ved en ulykke: Filmfotograf (42) døde

To personer ble skutt ved et uhell under innspillingen av en westernfilm i New Mexico i USA. Fotografen Halyna Hutchins døde av skadene..

VG - 22 okt 21 kl. 02:47

Alec Baldwin avfyrte skudd ved uhell: Filmfotograf (42) døde

To personer ble skutt ved et uhell under innspillingen av en westernfilm i New Mexico i USA. Fotografen Halyna Hutchins døde av skadene..

VG - 22 okt 21 kl. 02:47

Alec Baldwin skjøt med rekvisittvåpen på settet – filmfotograf drept

LOS ANGELES (VG) Filmfotograf Halyna Hutchins (42) døde av skadene, og regissør Joel Souza (48) skal være kritisk skadet etter det en produsentkilde beskriver som et uhell på settet i New Mexico..

VG - 22 okt 21 kl. 02:47

Alec Baldwin skjøt med rekvisittvåpen på settet – filmfotograf drept

LOS ANGELES (VG) Filmfotograf Halyna Hutchins (42) døde av skadene, og regissør Joel Souza (48) skal være kritisk skadet etter det en produsentkilde beskriver som et uhell på settet i New Mexico..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt