Bakkeoperasjon

Thursday, 01 June, 10:21

Nyheter om Bakkeoperasjon

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 nov 22 kl. 11:14

Erdogan: Bakkeoperasjon vil starte når det passer best

Tyrkias president gjentar varselet om en Bakkeoperasjon ved grensen mot Syria, men sier ikke noe konkret om når den eventuelt vil starte. – Våre operasjoner med fly, artilleri og droner er bare begynnelsen. Vi er mer bestemt enn noen gang på å ville sikre grensen i sør med en sikkerhetssone, sier Recep Tayyip Erdogan onsdag.

NRK - 21 nov 22 kl. 13:04

Erdogan sier han vurderer Bakkeoperasjon i Syria

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier Tyrkia kan starte en Bakkeoperasjon i Syria etter at flere angrep nord i landet den siste tiden. Både tyrkiske styrker og militante kurdere har utført angrep i regionen. – Det er ikke snakk om å begrense dette til kun å være en luftoperasjon, sa Erdogan da han kom hjem til Tyrkia etter et besøk i Qatar.

NRK - 29 nov 22 kl. 22:58

USA advarer mot tyrkisk Bakkeoperasjon i Syria

Fremskrittene som er gjort i kampen mot IS, vil stå i fare dersom Tyrkia går inn med bakkestyrker i Syria, advarer forsvarsdepartementet i USA. Tyrkia har gjennomført en rekke bombeangrep i Syria retter bombeeksplosjonen i Istanbul der seks mennesker ble drept. Tyrkia hevder at YPG og PKK sto bak angrepet, noe de kurdiske gruppene avviser.

VG - 13 maj 21 kl. 20:35

Hevder Israel vurderer Bakkeoperasjon – store styrker nærmer seg Gaza

BEIRUT/OSLO (VG) Luftangrepene fra Israel og Gaza fortsetter torsdag. Flere av bombene har truffet befolkningen..

NRK - 09 okt 19 kl. 21:34

Tyrkia: Soldater på vei inn i Syria

Tyrkiske soldater er på vei inn i Nord-Syria øst for elven Eufrat, der de starter en Bakkeoperasjon. Det sier forsvarsdepartementet i Tyrkia..

NRK - 29 feb 16 kl. 22:45

Har drøftet Bakkeoperasjon i Syria

En saudiarabisk tjenestemann sier at den USA-ledede koalisjonen diskuterte en eventuell Bakkeoperasjon i Syria for to uker siden i Brussel, men uten at det ble tatt noen avgjørelse. Det skal ha vært forsvarsministre som var tilstede..

VG - 16 feb 16 kl. 19:05

Tyrkia vil ha Bakkeoperasjon i Syria

Tyrkia mener det er blitt umulig å stanse krigen i Syria uten en Bakkeoperasjon og ber USA og andre vestlige land om å delta, ifølge en tyrkisk tjenestemann..

NRK - 16 feb 16 kl. 12:05

Tyrkia ønsker Bakkeoperasjon

Tyrkia mener det er blitt umulig å stanse krigen i Syria uten en Bakkeoperasjon og ber USA og andre vestlige land om å delta, ifølge en tyrkisk tjenestemann..

NRK - 16 feb 16 kl. 11:05

Tyrkia vil ha Bakkeoperasjon

Tyrkia mener det er blitt umulig å stanse krigen i Syria uten en Bakkeoperasjon og ber USA og andre vestlige land om å delta, ifølge en tyrkisk tjenestemann..

Aftenposten - 16 feb 16 kl. 11:07

Tyrkia vil ha Bakkeoperasjon i Syria

Tyrkia mener det er blitt umulig å stanse krigen i Syria uten en Bakkeoperasjon og ber USA og andre vestlige land om å delta, ifølge en tyrkisk tjenestemann..

P4 - 16 feb 16 kl. 11:14

Tyrkia vil ha Bakkeoperasjon

Tyrkia mener det er blitt umulig å stanse krigen i Syria uten en Bakkeoperasjon. Nato-landet ber derfor USA og andre vestlige land om å delta, ifølge en tyrkisk tjenestemann. Henstillingen fra Tyrkia kommer etter at russiske styrker har fortsatt luftangrepene mot mål i Syria til tross for at internasjonale aktører er blitt enige om å trappe ned volden og innføre våpenhvile..

NRK - 14 dec 15 kl. 19:00

- Ingen vellukka Bakkeoperasjon

Barack Obama seier at terrororganisasjonen IS ikkje har hatt ein einaste vellukka Bakkeoperasjon i Irak og Syria sidan i sommar. Dette fordi USA og allierte land har intensivert angrepa på organisasjonen, legg han til..

Dagbladet - 27 feb 16 kl. 17:18

Hevder å ha drept 19 islamister i Pakistan

Bakkeoperasjon ved Afghanistan-grensa..

NRK - 26 feb 16 kl. 11:10

Tyrkia avviser bakkestyrker

Tyrkia har ingen planer om å sende bakkestyrker inn i Syria. Det sier en talsmann for regjeringen. Tyrkiske myndigheter avviser at de planlegger en Bakkeoperasjon i Syria på egen hånd, eller sammen med Saudi-Arabia, eller andre land..

Dagbladet - 16 feb 16 kl. 11:20

Tyrkia vil ha Bakkeoperasjon i Syria

- Umulig å stanse krigen på annen måte..

Aftenposten - 14 feb 16 kl. 14:40

Saudi-Arabia og Tyrkia vurderer bakkestyrker mot IS

Utenriksminstrene i de to landene sier de vil delta i en eventuell Bakkeoperasjon i Syria. - Vi nærmer oss et kritisk punkt, sier Midtøsten-forsker Cecilie Hellestveit..

VG - 16 maj 15 kl. 23:47

- Skjøt mellom kvinner og barn for å drepe IS-krigere

I en tett nærkamp gjennomførte amerikanske spesialstyrker det som angivelig skal være deres første suksessfulle Bakkeoperasjon mot IS i Syria..

Aftenposten - 09 okt 14 kl. 10:46

Tyrkia vil ikke lede Bakkeoperasjon mot IS

Bare kilometer unna IS-krigerne står tyrkiske stridsvogner. Men Tyrkia vil ikke lede en Bakkeoperasjon mot IS..

Hegnar.no - 09 okt 14 kl. 12:27

– Ikke realistisk at Tyrkia griper inn i Kobani

Tyrkia tar til orde for en Bakkeoperasjon mot ekstremistene i IS. Men tyrkerne vil ikke lede den alene..

NRK - 09 okt 14 kl. 12:11

Tyrkia vil ha støtte mot IS

ANKARA (NRK): Tyrkia tar til orde for en Bakkeoperasjon mot ekstremistene i IS. Men tyrkerne vil ikke lede den alene..

P4 - 09 okt 14 kl. 10:47

Tyrkia ber NATO om hjelp

Tyrkia vil ha bakkestyrker for å bekjempe IS. Det sa den tyrkiske utenriksministeren til NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg da de møttes i Ankara i dag. Utenriksministeren gjorde det klart at Tyrkia ikke kan gjennomføre en Bakkeoperasjon alene.

DN - 08 jul 14 kl. 17:13

Venter Bakkeoperasjon på Gazastripen

Et Midtøsten i høyspenn forbereder seg på krig. Israel kaller inn 40.000 nye soldater og er klare for en Bakkeoperasjon.

NRK - 18 jul 14 kl. 08:08

Minst 20 drept i bakkeinvasjonen

GAZA BY (NRK): Israels Bakkeoperasjon på Gazastripen som startet i går kveld har så langt kostet minst 20 palestinere livet. Blant dem er en fem måneder gammel baby..

Aftenposten - 17 jul 14 kl. 21:43

Bakkeoperasjon mot Gaza i gang

Torsdag kveld begynte Israel bakkeinvasjonen mot Gaza med store styrker. Det er uvisst hvor lenge Bakkeoperasjonen vil pågå. Egypt mener Hamas må ta mye av skylden for operasjonen.

DN - 08 jul 14 kl. 20:46

Israel fortsetter luftangrep – mange drepte på Gazastripen

Minst ti sivile skal tirsdag ha blitt drept i Israels luftoffensiv mot Gaza. Mens en Hamas-rakett nådde Tel Aviv, er Israel klar for en Bakkeoperasjon..

DN - 08 jul 14 kl. 17:00

Israel kaller 40.000 reservister

Israel kaller inn 40.000 soldater for å stå klar til en Bakkeoperasjon på Gazastripen, melder israelske medier..

Dagbladet - 08 jul 14 kl. 14:43

Kaller inn 40.000 soldater for å stå klar til en Bakkeoperasjon

- Om den blir noe av, avgjør Hamas.

VG - 08 jul 14 kl. 14:43

Israel kaller inn 40.000 soldater

Israel kaller inn 40.000 soldater for å stå klar til en Bakkeoperasjon på Gazastripen, melder israelske medier ifølge AFP..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com