B��rum

Wednesday, 01 February, 09:23

Nyheter om B��rum

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 19:46

Mol og Sørum vant storturnering: Hentet hjem enorm pengepremie

(Mol/Sørum – Bryl/Losiak 21–18, 21–18) Anders Mol (25) og Christian Sørum (27) sikret begge seg en svært lukrativ….

VG - I førrgår: 19:46

Mol og Sørum vant storturnering: Hentet hjem enorm pengepremie

(Mol/Sørum – Bryl/Losiak 21–18, 21–18) Anders Mol (25) og Christian Sørum (27) sikret begge seg en svært lukrativ pengepremie etter å ha vunnet finalen i World Tour Finals..

VG - 26 jan 23 kl. 20:04

Mol og Sørum med snuoperasjon i første kamp i World Tour Finals

(Mol/Sørum – Perusic/Schweiner 16–21, 21–19, 15–10) De var i kjempetrøbbel, men som så mange ganger før klarte Anders Mol (25) og Christian Sørum (27) å kjempe seg tilbake..

Aftenposten - I førrgår: 15:25

Mol og Sørum finaleklare etter slitekamp i Doha

Sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum skal senere i dag spille finale mot polske Michal Bryl og Bartosz….

VG - I førrgår: 15:25

Mol og Sørum finaleklare etter slitekamp i Doha

Sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum skal senere i dag spille finale mot polske Michal Bryl og Bartosz Losiak i verdenstourfinalen i Qatar..

Aftenposten - 27 jan 23 kl. 20:09

Mol/Sørum med tredje strake seier i verdensseriefinalen

Anders Mol og Christian Sørum styrer mot direkte plass i semifinalen under verdensseriefinalen i sandvolleyball for 2022….

VG - 27 jan 23 kl. 20:09

Mol/Sørum med tredje strake seier i verdensseriefinalen

Anders Mol og Christian Sørum styrer mot direkte plass i semifinalen under verdensseriefinalen i sandvolleyball for 2022 i Qatar..

Aftenposten - 26 jan 23 kl. 20:04

Mol og Sørum med snuoperasjon i første kamp i World Tour Finals

(Mol/Sørum – Perusic/Schweiner 16–21, 21–19, 15–10) De var i kjempetrøbbel, men som så mange ganger før klarte Anders….

NRK - 23 jan 23 kl. 14:53

Helsetilsynet varsler tilsyn etter dødsfall i Bærum

Helsetilsynet skal gjennomføre stedlig tilsyn etter at en kvinne i 70-årene døde etter ikke å ha fått hjelp av hjemmetjenesten i Bærum på ti dager. Det var VG som fredag skrev om kvinnen som falt ut av datasystemet til hjemmetjenesten etter et opphold på Stabekk helsehus. Da hjemmetjenesten oppdaget feilen etter ti dager, fant de henne død i sitt eget hjem.

NRK - 20 jan 23 kl. 10:42

Mener drapssiktet er tilregnelig

Rettspsykiaterne som har undersøkt kvinnen som er siktet for å ha drept en mann på en institusjon i Bærum, mener at det er sannsynlig at hun var tilregnelig. Det kommer fram i en kjennelse fra Oslo tingrett fredag. Det var natt til 29.

Aftenposten - 16 jan 23 kl. 10:39

Dette betyr at ny E18 i Bærum blir mer usikker

Den nye veien i Bærum blir mer usikker når kostnader øker og prosjektet forsinkes..

NRK - 12 jan 23 kl. 15:45

Full stans på E18 i Bærum etter trafikkulykke

Torsdag ettermiddag har det skjedd en trafikkulykke på E18 ved Lysaker i Bærum. – Uklart hva som har skjedd. Trolig ikke personskade, men trafikkaos, skriver politiet.

NRK - 11 jan 23 kl. 09:05

Trafikkulykke i Bærum

Politi og ambulanse har vært i Skytterdalen i Bærum i forbindelse med en trafikkulykke. En fotgjenger er fraktet til sykehus. Hendelsen skal ha skjedd i en rundkjøring..

NRK - 11 jan 23 kl. 09:05

Eldre kvinne påkjørt i Bærum

Politi og ambulanse har vært i Skytterdalen i Bærum i forbindelse med en trafikkulykke i en rundkjøring. En fotgjenger er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang. Politiet har tatt midlertidig beslag av førerkortet til bilføreren, og oppretter også anmeldelse etter hendelsen..

NRK - 16 dec 22 kl. 13:31

Rotte-stengt skole i Bærum

På Løkeberg skole i Bærum er alle elevene sendt hjem på grunn av rotter. I meldingen til foreldrene skriver rektor at skolen stenges ut dagen på grunn av rotter i hovedbygget, skriver Budstikka, og avgjørelsen er tatt i samråd med eiendomsforvaltningen og folkehelsekontoret i Bærum kommune. Det er usikkert om elevene kan komme tilbake på skolen på mandag, ifølge avisen..

NRK - 15 timer siden

Rykket ut etter melding om person i vannet

Både politi, brannvesen og ambulanse er på Snarøya i Bærum etter å ha fått melding om en person som har havnet i sjøen. De har foreløpig ikke funnet personen, opplyser operasjonsleder Sven Christian Lie til NRK..

NRK - 15 timer siden

Stor utrykning etter melding om person i vannet

Både politi, brannvesen og ambulanse er på Snarøya i Bærum etter å ha fått melding om en person som har havnet i sjøen. Klokka 18.32 opplyser operasjonsleder Sven Christian Lie at det ikke lenger er snakk om en redningsaksjon.

NRK - 06 jan 23 kl. 09:34

To vogntog sperrar veg i Bærum

Politiet er på veg til staden der to vogntog sperrar E16 ved Skui i Bærum..

NRK - 04 jan 23 kl. 17:40

E16 i Bærum åpen i begge retninger

E16 mellom Sollihøgda og Skuitunnelen i Bærum er igjen åpnet i begge retninger etter at en lastebil med stans sperret den, skriver politiet på Twitter..

NRK - 03 jan 23 kl. 14:01

Vestre Viken helseforetak i gul beredskap

Bakgrunnen for den økte beredskapen er en stor tilstrømning av pasienter med infeksjonssykdommer og bruddskader og et høyt belegg på sengepostene med et stort behov for isolasjon av pasienter. I tillegg er det fortsatt høyt sykefravær blant egne ansatte, heter det i en pressemelding fra helseforetaket. Helseforetaket består av sykehusene i Drammen, Bærum, Ringerike og Kongsberg.

Aftenposten - 28 jan 23 kl. 15:58

Flotte forhold for skøyter lørdag. Meteorologene tror isen skal holde seg.

Folk strømmet ut på fjorden i Bærum for å gå tur eller skøyte lørdag. Også neste uke kan trolig by på greie….

VG - 28 jan 23 kl. 14:39

Norsk trippelseier i skiskytter-EM

De norske skiskytterherrene gjorde rent bord på EM-jaktstarten i Sveits. Vebjørn Sørum tok gull foran Erlend Bjøntegaard og Endre Strømsheim..

NRK - 27 jan 23 kl. 18:40

Politiet: Person påkjørt av trikk

En person skal være påkjørt av en trikk ved Bekkestua T-bane i Bærum, melder politiet..

NRK - 27 jan 23 kl. 18:40

Politiet: Person påkjørt av T-bane

En person skal være påkjørt av T-banen ved Bekkestua i Bærum, melder politiet. Sporveien skriver på Twitter at de vil sette opp pendlerbuss mellom Åsjordet og Kolsås. Men at dette vil ta noe tid.

VG - 26 jan 23 kl. 07:18

Millionjubel for sandvolleyballstjernene: – Vært en drøm hele livet

TENERIFE (VG) For noen år siden levde de på sparebluss, men takket være sportslig suksess og bedre sponsoravtaler har Anders Mol (25) og Christian Sørum (27) doblet inntekten..

NRK - 26 jan 23 kl. 07:25

Halvparten av beboere på sykehjem er underernært

Ifølge nye tall fra Helsedirektoratet har problemet med underernæring på sykehjem økt de siste årene. Eldre mister ofte følelsen av sult og tørst. I 2017 var nesten 38 prosent av sykehjemsbeboere underernært eller i fare for å bli det.

VG - 20 jan 23 kl. 21:09

Ute av «Mesternes mester»: – Godt å komme hjem

Forrige uke var Stig-André Berge sjanseløs i nattest mot Linn Jørum Sulland i «Mesternes mester». Fredag var hun like sjanseløs mot Ola Vigen Hattestad..

NRK - 24 dec 22 kl. 23:53

Lange køer på E18 i Bærum etter ulykke

Det er ikke meldt om alvorlige personskader etter at to biler kolliderte på E18 ved Høvik i Bærum ved 23-tiden på julaften. Et felt på motorveien var sperret i retning inn mot Oslo etter ulykken. Dermed bygde det seg raskt opp en saktegående kø.

NRK - 18 jan 23 kl. 15:41

Søker etter person i Sandvika

Nødetatene er i Sandvika i Bærum og leter etter en person i forbindelse med en mindre brann i en trekonstruksjon under E18-broen. Flere politipatruljer og brannbilder er i området. Operasjonsleder Eirik Sandnes i Oslo politidistrikt forteller at dykkere søker i Sandvikselva etter personen, og at patruljer leter i området rundt.

NRK - 24 dec 22 kl. 08:38

Melding om brann i leilighet i Bærum

Nødetatene er i Bærum etter melding om bran i leilighet. brannvesenet er fremme nå med flere biler, røykdykkere på vei inn, skriver 110 sentralen på Twitter..

NRK - 24 dec 22 kl. 08:38

Brann i leilighet i Bærum: Rundt 40 personer evakuert

Nødetatene er på Fornebu i Bærum etter melding om brann i leilighet. Rundt 40 personer er evakuert på stedet. klokken 08:48 skriver politiet at brannen nå er slukket.

NRK - 17 jan 23 kl. 11:45

Store trafikkproblemer på E16 Sollihøgda

Det er store problemer i trafikken på E16 opp mot Sollihøgda. Et vogntog med stans blokkerer veibanen mellom Bærum og Ringerike, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 16 jan 23 kl. 13:06

Forsvaret: Mye av forliset skyldtes systemfeil

Forsvaret holder nå sitt innledningsforedrag. Christian Lundin og Tom Sørum forsvarer den tiltalte vaktsjefen. – Vi vil hevde at mye av forliset skyldtes systemfeil, sa Lundin innledningsvis.

NRK - 16 jan 23 kl. 13:06

Forsvarer: Mye av forliset skyldtes systemfeil

Forsvaret holder nå sitt innledningsforedrag. Christian Lundin og Tom Sørum forsvarer den tiltalte vaktsjefen. – Vi vil hevde at mye av forliset skyldtes systemfeil, sa Lundin innledningsvis.

Klartale - 13 jan 23 kl. 08:53

Mistenker to barn etter vold i Sandvika

Mye politi dro til Sandvika torsdag kveld. Noen stakk en gutt med noe skarpt. Det skjedde om bord på et tog.

NRK - 13 jan 23 kl. 01:32

To mistenkt etter knivstikking i Sandvika

En gutt kom fra det uten alvorlige skader da han ble stukket med en skarp gjenstand på et tog ved Sandvika stasjon i Bærum. Han har skader i armene, men er ikke alvorlig skadd, sier innsatsleder Arve Røtterud hos politiet til NTB. To personer er mistenkt i saken.

Klartale - 09 jan 23 kl. 12:12

Disse fikk pris på Idrettsgallaen

Årets idrettsgalla ble arrangert fysisk for første gang på en god stund. Der var alle idrettsstjernene samlet for å feire og hedre hverandre. Her er de som fikk pris:---Årets kvinnelige utøvereTherese Johaug.

NRK - 13 dec 22 kl. 15:17

Trafikkulykke i Bærum: - Vil medføre trafikale problemer

To kjøretøy har vært involvert i en trafikkulykke i Bærum. – Per nå uavklart skadeomfang. Vil medføre trafikale problemer, skriver politiet på Twitter..

NRK - 13 dec 22 kl. 15:17

Trafikkulykke i Bærum: – Vil medføre trafikale problemer

To kjøretøy har vært involvert i en trafikkulykke i Bærum. – Ingen personer ble alvorlig skadet, men en person ble sendt til legevakten for å bli sjekket, skriver politiet. Ulykken førte til trafikale problemer men bilene er nå berget og veien er åpen for normal trafikk nå..

Aftenposten - 07 jan 23 kl. 20:05

Mol og Sørum ble kåret til «Årets lag»

HAMAR (VG) De norske idrettsheltene feires under Idrettsgallaen 2023. Totalt 12 priser skal deles ut i løpet av kvelden..

VG - 07 jan 23 kl. 20:05

Mol og Sørum ble kåret til «Årets lag»

HAMAR (VG) De norske idrettsheltene feires under Idrettsgallaen 2023. Totalt 12 priser skal deles ut i løpet av kvelden..

NRK - 07 jan 23 kl. 16:33

Politiet anbefaler folk å la bilen stå

Oslo-politiet mottar mange telefoner om glatte veier og vanskelige kjøreforhold i Asker, Bærum og Oslo kommune. Dersom du ikke trenger å kjøre bil i dag, anbefaler vi deg om å la bilen stå, skriver Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 07 jan 23 kl. 16:33

Oslo-politiet: – La bilen stå

Oslo-politiet mottar mange telefoner om glatte veier og vanskelige kjøreforhold i Asker, Bærum og Oslo kommune. – Dersom du ikke trenger å kjøre bil i dag, anbefaler vi deg om å la bilen stå, skriver Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 11 dec 22 kl. 09:01

Bil ble trolig brukt i innbruddsforsøk

En bil kjørte søndag morgen inn gjennom et vindu på klesbutikken Høyer i Karenslyst Allé på Skøyen i Oslo. To timer senere fant politiet bilen i Bærum. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 6.

NRK - 04 jan 23 kl. 18:26

Tanumveien i Bærum stengt

Veien er stengt etter at en lastebil med henger har sklidd inn i en annen bil. Veien er stengt i begge retninger, men ingen er skadd..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com