Avverget

Friday, 24 March, 09:34

Nyheter om Avverget

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 07:09

Russland hevder å ha Avverget droneangrep mot Krim

Det russiske sjøforsvaret hevder å ha Avverget et droneangrep rettet mot havnen i Sevastopol på den annekterte Krim-halvøya. – Svartehavsflåten Avverget et droneangrep mot Sevastopol, skriver Mikhail Razvovhajev, den russiskutnevnte lederen i Sevastopol, på Telegram. – De prøvde å trenge inn mot havnen, og sjømennene våre skjøt mot dem med håndvåpen.

NRK - 09 mar 23 kl. 11:02

Russisk nyhetsbyrå: – Sikkerhetsstyrke Avverget attentat på leder

Lokale sikkerhetsstyrker i russiskstøttede Transnistria har ifølge et russisk nyhetsbyrå Avverget et attentat mot utbryterrepublikkens leder. Det hevdes også at ukrainske etterretningstjenester ga ordre om drapet, men uten at det legges fram dokumentasjon som støtter meldingen. Det er det statlige russiske nyhetsbyrået RIA som torsdag viderebringer påstandene.

NRK - 20 mar 23 kl. 08:05

– Ukraina har slått tilbake nærmere 70 russiske angrep siste døgn

Det ukrainske militæret har skutt ned eller Avverget 69 russiske angrep i løpet av det siste døgnet, opplyser den ukrainske generalstaben mandag morgen. Generalstaben skriver i sin daglige morgenoppdatering på Facebook at russiske styrker konsentrerer angrepene sine mot byene Lyman, Bakhmut, Avdijivka, Marjinka og Sjakhtarsk. Videre i meldingen skriver generalstaben at Bakhmut fortsatt er episenter for kampene, melder The Guardian..

Aftenposten - 18 mar 23 kl. 18:06

Sp-ledelsen tapte om Melkøya, men Avverget strømopprør

TRONDHEIM (Aftenposten): – Stor støtte til vårt syn om at vi skal ta aktive grep for å få mer stabile strømpriser, sier….

VG - 18 mar 23 kl. 17:41

Sp-ledelsen seiret over strømopprør - tapte Melkøya-strid

TRONDHEIM (VG) Senterparti-ledelsen Avverget et strømopprør på landsmøtet, men tapte i spørsmålet om å elektrifisere Melkøya..

NRK - 15 mar 23 kl. 04:02

Voldsom brann i bygning i Farsund

En brann i en bygning på Borhaug i Farsund er ute av kontroll, opplyser politiet i Agder. Ifølge operasjonsleder Knut Odde brenner det i en frittstående bygning som inneholder en restaurant og en leilighet. Eieren av leiligheten har opplyst at den står tom og er under rehabilitering.

NRK - 15 mar 23 kl. 04:02

Voldsom brann i restaurant i Farsund

En brann i en bygning på Borhaug i Farsund er ute av kontroll, opplyser politiet i Agder. Ifølge operasjonsleder Knut Odde brenner det i en frittstående bygning som inneholder en restaurant og en leilighet. Eieren av leiligheten har opplyst at den står tom og er under rehabilitering.

NRK - 23 jan 23 kl. 04:09

Flere pågrepet med våpen i Stockholm

Søndag kveld pågrep politiet fire personer med våpen etter en større politijakt, skriver Aftonbladet. En av de pågrepne skal være en 14 år gammel gutt, ifølge avisen. Ifølge avisen skulle den 14 år gamle gutten få et sekssifret beløp for å "knerte noen".

NRK - 03 mar 23 kl. 18:50

Mannen som stanset «Skrik»-angrep kåret til årets vekter

Ronny Moen Eriksen gikk fra arbeidsledig til å stanse aktivister fra å angripe «Skrik» på Nasjonalmuseet. Nå er han kåret til årets vekter i Securitas. – Alt skjedde svært raskt, og situasjonen var over på 10–15 sekunder.

NRK - 28 feb 23 kl. 12:34

Russland sier de har Avverget ukrainske droneangrep

Det russiske forsvarsdepartementet sier at Ukraina forsøkte å gjennomføre droneangrep mot regioner sør i Russland natt til tirsdag. Videre heter det fra russisk hold at angrepene var rettet mot sivil infrastruktur i Krasnodar- og Adygia-regionene, men at de ble stanset og ikke påførte noen skader. I Moskva-regionen melder lokale myndigheter at en drone falt ned nær et gassdistribusjonsanlegg i byen Kolomna, ifølge det statlige russiske nyhetsbyrået Ria Novosti.

NRK - 26 feb 23 kl. 07:20

Har fått kontroll på Kragerø-brann

Brannvesenet i Kragerø har nå kontroll på brannen i den gamle trehusbegyggelsen i byen, sier politiets innsatsleder Sondre Dahl. 70-80 brannfolk har i hele natt kjempet mot brannen som startet ved 20-tida i går kveld. Det ulmer fortsatt i brannruinene, men spredningsfaren er Avverget, sier Dahl til NRK..

VG - 21 feb 23 kl. 22:48

Soletti-krise Avverget: – Et stort lass på vei ut til folket

20. februar 2023 gikk Norge tom for østerrikske saltstenger. Så dukket det opp 4000 kartonger på lageret..

Dagbladet - 11 feb 23 kl. 12:02

– Jeg takker ham for livet

Tidligere næringsminister Odd Eriksen døde natt til lørdag. Han ble landskjent da han i 2004 Avverget at et kapret fly fra Kato Air styrtet..

NRK - 07 feb 23 kl. 15:57

Politidirektoratet skal ikke evaluere E-tjenesten etter terrorskytingen i Oslo i fjor

Et utvalg evaluerer hva som skjedde rundt terrorskytingen i Oslo i fjor. I førsteutkastet til utvalgets mandat skulle E-tjenesten også evalueres, men punktet ble strøket. I Politidirektoratets førsteutkast het det at utvalget skulle se på informasjonsdeling og samhandling mellom PST og etterretnings-, overvåkings- og sikkerhetstjenestene i Norge, skriver VG.

VG - 06 feb 23 kl. 14:57

DNB: Eksplosiv økning i bedragerier

Ferske tall fra DNB viser en eksplosiv økning i digitale bedragerier det siste året. Norges største bank Avverget bedrageriforsøk for mer en milliard kroner i fjor..

Dagbladet - 02 feb 23 kl. 14:33

Politiet: Avverget forsøk på æresdrap

Da kvinnen nektet å bruke hijab, skal broren ha forsøkt å kvele henne med en ledning. Motivet skal ha vært at hun hadde krenket familiens ære..

Aftenposten - 05 jan 23 kl. 00:01

Ansu Fati Avverget cupblemme for Barcelona

Oriol Soldevila gjorde hattrick for Intercity fra nivå tre i spansk fotball og truet med å sende Barcelona ut av….

VG - 05 jan 23 kl. 00:01

Ansu Fati Avverget cupblemme for Barcelona

Oriol Soldevila gjorde hattrick for Intercity fra nivå tre i spansk fotball og truet med å sende Barcelona ut av cupen, men Ansu Fati berget storklubben..

NRK - 08 dec 22 kl. 01:31

Scholz: Atomtrusselen fra Russland mindre

Risikoen for at atomvåpen blir brukt i Ukraina-krigen har blitt mindre takket være internasjonalt press mot Russland, mener Tysklands forbundskansler Olaf Scholz. – En ting har endret seg foreløpig: Russland har sluttet å true med å bruke atomvåpen. Det skjer som svar på at det internasjonale samfunnet har trukket en grense, sier Scholz i et intervju med tyske Funke torsdag.

NRK - 02 dec 22 kl. 05:30

Streik blant ingeniørene Avverget på overtid

Nito og NHO ble enige fem timer på overtid i meklingen natt til fredag, melder NTB. Dermed blir det ikke streik blant norske ingeniører. – I meklingen mellom Nito og NHO vedrørende Nito-overenskomsten, nådde partene – med riksmekler Mats Rulands mellomkomst – fram til en forhandlingsløsning.

NRK - 30 nov 22 kl. 10:33

Følte seg trygg på rottweileren som drepte et barn

Den ene datteren til den tiltalte farmoren etter hundedrapet i Brumunddal forklarer seg i retten i dag. Under utspørringen sier hun at hun savner rottweileren for den trygge og stabile familiehunden han var. – Jeg har alltid følt meg trygg på hunden, sier datteren, som alltid har følt det trygt når hennes egne barn var hos farmoren.

NRK - 25 nov 22 kl. 11:57

Mislykket kuppforsøk i afrikansk øystat

Statsministeren den vestafrikanske øystaten São Tomé og Principe sier det har vært et kuppforsøk i landet, men at kuppet ble Avverget. Statsminister Patrice Trovoada sier i en video at fire menn, inkludert lederen for den avtroppende nasjonalforsamlingen, forsøkte å angripe hærens hovedkvarter natt til fredag. Det ble holdt valg i landet i september, og Trovoadas parti sikret seg rent flertall med 30 av de 55 plassene i nasjonalforsamlingen.

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 13:57

Ny utgave av «Hva visste hjemmefronten»: Michelet har rettet feil og Avverget rettslig strid.

I Marte Michelets nye utgave av «Hva visste Hjemmefronten» er deler omskrevet og feil rettet..

NRK - 17 nov 22 kl. 21:11

Kasakhstan hevder å ha stoppet kuppforsøk i landet

Kasakhstanske myndigheter sier at de har Avverget et kuppforsøk i landet. Sju personer er pågrepet. Sikkerhetsmyndighetene i landet sier at gruppen prøvde å organisere store demonstrasjoner i landet og væpnede angrep på regjeringsbygg.

NRK - 09 nov 22 kl. 05:03

Rubio gjenvalgt i Florida

Marco Rubio er gjenvalgt som senator fra Florida etter å ha Avverget sin tøffeste utfordring ved valg hittil. Cubansk-amerikaneren Rubio beseiret demokraten Val Demings, en svart, kvinnelig tidligere politisjef i Orlando som har sittet i Representantenes hus de siste årene. Rubio, som forsøkte å bli Republikanernes presidentkandidat i 2016, tar dermed fatt på sin tredje periode som senator.

NRK - 30 okt 22 kl. 08:35

Etterforsker låvebrann

Det var en periode spredningsfare til annet bygg da en låve brant i Sandefjord i natt, men dette ble Avverget melder politiet. Bygget som brant er totalskadet. Brannvesenet er igjen på stedet, øvrige nødetater er ferdig på stedet.

NRK - 16 okt 22 kl. 18:08

Pilotstreik i Eurowings fører til hundrevis av kanselleringer

Det tyske lavprisflyselskapet Eurowings innstiller hundrevis av flyavganger på grunn av flygerstreik mandag til onsdag. Pilotforeningen varslet streiken etter forhandlinger med selskapets ledelse om bedre arbeidsbetingelser, som reduksjon i antallet flytimer. Mandag blir 230 av 400 flyavganger kansellert.

NRK - 18 aug 22 kl. 16:03

Dette skal evalueres etter masseskytingen i Oslo

Politidirektøren og sjef PST har besluttet at håndteringen av masseskytingen i Oslo sentrum natt til 25. juni skal evalueres. Nå er sammensetningen av utvalget og mandat for arbeidet klart.

E24 - 15 aug 22 kl. 09:53

Strømpristopp Avverget av strømstøtten

Strømprisen nordmenn betalte i snitt kunne ha vært over to kroner kilowattimen de tre siste månedene om det ikke var for strømstøtten..

NRK - 28 jul 22 kl. 02:05

Minst 18 drept i angrep i Mali

Minst femten soldater og tre sivile er drept i det Malis hær beskriver som koordinerte terrorangrep i landet. Angrepene som ble rapportert onsdag, er de foreløpig siste i en lang rekke av voldelige hendelser i landet. I Kalumba.

NRK - 11 jul 22 kl. 14:47

Bedre for UNN etter Svalbard-dispensasjon

Ledelsen ved Universitetssykehuset Nord-Norge har vært samlet i ettermiddag for å diskutere status i forbindelse med pilotstreiken i SAS. Kommunikasjonssjef ved UNN, Hilde Annie Pettersen Kvalvik, opplyser etter møtet at den mest krevende situasjonen er Avverget siden SAS-pilotene har gitt dispensasjonen til flyvninger til og fra Svalbard fram til 17. juli..

Aftenposten - 24 maj 22 kl. 13:26

Streik Avverget - løsning i lønnsforhandlingene i kommunal sektor

Etter mange timers overtid kom partene i lønnsforhandlingene for kommunal sektor til enighet, og Avverget dermed….

E24 - 24 maj 22 kl. 13:26

Streik Avverget i kommunal sektor

Etter mange timers overtid kom partene i lønnsforhandlingene for kommunal sektor til enighet, og Avverget dermed storstreik..

NRK - 07 jul 22 kl. 07:30

Politiet i delstaten Virginia i USA sier de stanset planlagt masseskyting

Det var planlagt en masseskyting nummer to i USA 4. juli, ifølge politiet i delstaten Virginia. Men den andre skytingen ble Avverget etter tips til politiet.

VG - 29 jun 22 kl. 06:15

Onsdag 29. juni: Dette har skjedd i natt

Streiken foreløpig Avverget blant SAS-pilotene..

Dagbladet - 19 jun 22 kl. 12:47

Jordmor-krisa: - Rystende forhold

I en anonym undersøkelse forteller flere jordmødre at ressursmangel har ført til alvorlige hendelser som kunne vært Avverget ved tilstrekkelig bemanning..

NRK - 16 jun 22 kl. 06:43

Enighet i natt: Ingen kinostreik

Fagforbundet og Virke kom i natt til enighet hos Riksmekleren, skriver Virke i en pressemelding. – Vi er glade for at vi har kommet til enighet og Avverget streik, sier direktør for samfunnspåvirkning i Virke, Stian Sigurdsen. Virke har gått inn i forhandlingene med mål om å sikre gode arbeidsplasser og konkurransedyktige virksomheter.

NRK - 16 jun 22 kl. 04:13

Kinostreik Avverget etter mekling på overtid

Fagforbundet og Virke ble natt til torsdag enige om en ny landsovernskomst for kinoansatte. — Vi er fornøyde med et resultat på 4 prosent. Det er et godt resultat sammenlignet med resultatet i frontfaget, sier Karianne Hansen Heien, forhandlingsleder i Fagforbundet.

E24 - 15 jun 22 kl. 06:26

Togstreik Avverget

Fem timer på overtid kom løsningen som betyr at det ikke blir togstreik fra onsdag morgen..

VG - 15 jun 22 kl. 06:13

Onsdag 15. juni: Dette skjedde i natt

Togstreik Avverget fem timer på overtid..

VG - 15 jun 22 kl. 05:28

Togstreik Avverget

Fem timer på overtid kom løsningen som betyr at det ikke blir togstreik fra onsdag morgen..

VG - 14 jun 22 kl. 12:00

Rapport om Kongsberg-drapene: Mangelfull informasjon og begrensede ressurser

Det var mangelfull informasjonsflyt både før og under Espen Andersen Bråthens drapsferd i Kongsberg. Men det er likevel usikkert om massedrapene kunne ha vært Avverget..

NRK - 30 apr 22 kl. 11:20

Virke: Butikkstreik Avverget

Meklingen på overtid i lønnsoppgjøret mellom Handel og Kontor og Virke var vellykket og streik har blitt Avverget. Det melder Virke i en pressemelding. – Vi har strukket oss langt for å komme Handel og Kontor i møte, men vi har lyktes med å komme i mål innenfor frontfagsrammen, kommenterer Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke.

VG - 10 jun 22 kl. 09:46

Tyrkia-krisen i Nato: Sverige åpner for våpeneksport

Et Avverget mistillitsforslag i den svenske Riksdagen skaper nye problemer for Finlands og Sveriges Nato-søknader. Om feiden ikke er løst innen 28. juni får ikke søkerlandene delta fullt ut på Nato-toppmøtet i Madrid, ifølge VGs opplysninger..

Dagbladet - 07 jun 22 kl. 07:44

Politisk krise trolig Avverget

Riksdagsrepresentanten Amineh Kakabaveh sier hun vil avstå fra å stemme for mistillit mot Sveriges justisminister - i så fall blir regjeringen sittende..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com