Avslutter

Wednesday, 01 December, 15:46

Nyheter om Avslutter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 nov 21 kl. 10:23

Norges mixedlag til EM-finale

Det norske laget sikret seg finaleplass i 4 x 50 meter blandet lag i kortbane-EM i svømming søndag. Finalen går søndag kveld og Avslutter mesterskapet i Kazan. Det norske laget med Ingeborg Vassbakk Løyning, Christoffer Haarsaker, Jenny Halden og Nicholas Lie ble nummer to bak Danmark i sitt heat i kvalifiseringen.

NRK - 02 nov 21 kl. 18:50

Facebook Avslutter ansiktsgjenkjenning

Facebook skal ikke lenger benytte programvaren som brukes til å gjenkjenne ansikter på den sosiale plattformen. Den sosiale nettverksgiganten oppgir ifølge The New York Times at de ønsker å finne den riktige balansen med denne teknologien, og at de derfor vil slette data fra skanninger gjort av ansiktene til mer enn 1 milliard brukere. (NTB).

NRK - 28 okt 21 kl. 16:43

Norge mot israelske bosetninger

– Vi oppfordrer den israelske regjeringen til å omgjøre sin avgjørelse om å fremme byggingen av rundt 3.000 bosetterboliger på Vestbredden, heter det i uttalelsen, som står på Utenriksdepartementets nettsider. Norge står bak uttalelsen sammen med Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, Polen, Spania, Sverige og Tyskland.

E24 - 14 sep 21 kl. 15:08

Havarikommisjonen Avslutter undersøkelser av hurtigruteskip

Statens havarikommisjon Avslutter sine undersøkelser av hurtigruteskipet MS «Kong Harald» som fikk motorstopp ved Hustadvika utenfor Molde i august..

NRK - 14 sep 21 kl. 14:02

Avslutter undersøkelsene

Statens havarikommisjon Avslutter sine undersøkelser av hurtigruteskipet MS «Kong Harald». Havarikommisjonen startet en forundersøkelse etter at skipet fikk motorstopp på Hustadvika 24. august i år.

VG - 21 okt 21 kl. 11:31

Mot løsning: «Gammelt» forslag kan bli løsningen som Avslutter Bråthen-saken

Et «gammelt» forslag til løsning skal ligge på bordet for å løse den opprivende konflikten mellom ledelsen i Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen (52)..

NRK - 09 okt 21 kl. 10:16

– Skift dekk om du skal til fjells

Høstferien starter for deler av landet mandag. Dersom du skal til fjells, råder Tryg Forsikring til å skifte til vinterdekk. – Skal du opp i høyden, så skift til vinterdekk nå.

NRK - 25 aug 21 kl. 00:31

Avslutter redningsaksjonen

«MS Kong Harald» har nå kommet til kai og HRS Avslutter redningsaksjonen og dimmiterer redningsressursene, melder HRS Sør-Norge på Twitter..

NRK - 30 sep 21 kl. 18:03

Svensk politi bekrefter kobling

Svensk politi Avslutter aksjonen ved et legekontor i Göteborg som ble utsatt for en bombetrussel. Politiet bekrefter en kobling til tirsdagens eksplosjon..

Aftenposten - 30 sep 21 kl. 17:34

Politiet bekrefter kobling mellom bombetrussel og eksplosjon i Göteborg

Politiet i Göteborg Avslutter aksjonen ved legekontoret etter at de mottok en bombetrussel torsdag ettermiddag..

Dagbladet - 29 sep 21 kl. 16:09

Eksplosiv «norsk» Bond

Daniel Craig Avslutter spionkarrieren med stil, i en Bond-film som knapt kunne blitt mer 2021..

NRK - 29 sep 21 kl. 14:01

Støre: Hadde håpet på annet utfall

– Jeg hadde håpet på et annet utfall, sier Jonas Gahr Støre til pressen om SVs brudd i sonderingene. Han sier samtidig at partiene har hatt gode samtaler og at de Avslutter med en god tone..

NRK - 20 aug 21 kl. 14:41

Avslutter søk etter savnet våpen

Politiet har søkt i flere dager etter det andre våpenet som skal ha blitt brukt i T-baneskytingen på Skøyenåsen. Nå Avslutter de søket. – Vi har fremdeles ikke lokalisert våpenet, sier politiadvokat Henrik Rådal til Avisa Oslo.

Aftenposten - 25 sep 21 kl. 17:58

Slik gikk det med tidligere Formel 3-vinnere

Dennis Hauger Avslutter Formel 3-sesongen som mester. Flere tidligere vinnere er blitt Formel 1-stjerner.

NRK - 17 aug 21 kl. 15:00

Avslutter søk etter multebærplukker

Politiet Avslutter søk etter 78 gamle Nils Kristian Guttorm i Karasjok. Guttorm antas å være omkommet, etter å ha vært savnet siden en multebærtur 4. august.

E24 - 22 sep 21 kl. 17:10

LO sier opp fordelsavtale med Elkjøp verdt 30 millioner kroner

LO Favør Avslutter millionavtale etter avsløringene om at Elkjøp-ansatte ikke får månedsbonus hvis de fagorganiserer seg med tariffavtale..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 17:04

LO sier opp fordelsavtale med Elkjøp verdt 30 millioner kroner

LO Favør Avslutter millionavtale etter avsløringene om at Elkjøp-ansatte ikke får månedsbonus hvis de fagorganiserer seg….

VG - 12 sep 21 kl. 09:06

Warholm Avslutter sesongen med å hylle milliardær: – En hedersmann

KRISTIANSAND (VG) Det nærmer seg ferie for OL-mester Karsten Warholm (25). Men først ønsker han å gjøre ære på filantropen Trond Mohn (78)..

Aftenposten - 12 sep 21 kl. 09:06

Warholm Avslutter sesongen med å hylle milliardær: – En hedersmann

KRISTIANSAND (VG) Det nærmer seg ferie for OL-mester Karsten Warholm (25)..

NRK - 09 sep 21 kl. 21:25

Avslutter leteaksjon for kvelden

Søket etter de to savnede russerne, som gikk til havs 16 kilometer fra norskegrensa, er i ferd med å avsluttes for i kveld. Både på norsk og russisk side har det vært gjort søk i hele dag. Ingen er funnet ifølge Hovedredningssentralen i Nord-Norge..

Dagbladet - 04 sep 21 kl. 02:48

Mektig dødsmesse

Døden er stadig nærværende når Jon Fosse Avslutter den storslåtte «Septologien» på mesterlig vis..

VG - 02 sep 21 kl. 18:01

Besettende Fosse-finale! Bokanmeldelse: Jon Fosse: «Eit nytt namn»

Jon Fosse Avslutter sitt mørke romanverk på lysende vis..

NRK - 01 sep 21 kl. 14:27

Avslutter etterforskningen

Politiet har henlagt saken der en ulv ble skutt på Tynset 29. juni i år. Saken er etterforsket og personen som skjøt ulven har tidligere hatt status som mistenkt.

VG - 31 aug 21 kl. 12:54

Slik blir Haalands nye Norge-rolle: – En mental test for ham

ULLEVAAL (VG) Erling Braut Haaland (21) Avslutter i snitt vel så ofte angrepene til Norge som for klubblaget Borussia Dortmund, men ellers mister han ballen litt mer og misbruker sjansene oftere når han skifter fra gul til rød drakt..

Aftenposten - 31 aug 21 kl. 12:54

Slik blir Haalands nye Norge-rolle: – En mental test for ham

ULLEVAAL (VG) Erling Braut Haaland (21) Avslutter i snitt vel så ofte angrepene til Norge som for klubblaget Borussia….

NRK - 28 aug 21 kl. 09:46

Storbritannia stopper evakuering

Britiske styrker Avslutter sin evakuering av sivile fra Afghanistan på lørdag. Det sier forsvarssjef Nick Carter til BBC. Det siste flyet trengs for å få ut britiske soldater, sier Carter.

NRK - 27 aug 21 kl. 16:17

Spania Avslutter evakuering

Spania har avsluttet evakueringen fra Kabul. Den spanske ambassadøren var med på siste fly ut av byen. De gjenværende 81 spanjolene som var i Afghanistan, ankom Dubai med et militærfly fredag.

E24 - 26 aug 21 kl. 09:35

Norges Bank Avslutter krisetiltak for bankene

I løpet av 2020 tok bankene på det meste 200 milliarder kroner i kriselån fra sentralbanken. Nå normaliseres styringen av pengemarkedet..

NRK - 26 aug 21 kl. 09:23

Frankrike Avslutter evakuering

Myndighetene i Frankrike sier de ikke lenger vil være i stand til å evakuere folk fra Kabul etter fredag kveld. Det er statsminister Jean Castex som torsdag opplyser dette til radiostasjonen RTL, skriver NTB. Årsaken er at USA fastholder at de siste amerikanske soldatene på flyplassen i Kabul skal hentes hjem 31.

NRK - 26 aug 21 kl. 05:57

Belgia og Polen ut av Kabul

Belgia og Polen sier de Avslutter arbeidet med å evakuere folk fra Afghanistans hovedstad og trekker ut resten av sitt personell. – Gitt utviklingen av situasjonen i Afghanistan, har regjeringen besluttet å stanse evakueringen. Dette skjer i samråd med andre europeiske partnere, skriver Belgias statsminister Alexander De Croo på Twitter.

NRK - 10 jul 21 kl. 19:35

Avslutter leting etter sjåfør

Politiet Avslutter søket etter en bilfører som stakk av etter å ha krasjet inn i to andre biler i Siljan. Politihelikopteret bisto i letingen, uten å finne den savnede bilføreren..

NRK - 17 aug 21 kl. 12:47

Tyskland stanser nødhjelp

Tyskland Avslutter utviklingshjelpen til Afghanistan etter at Taliban har tatt makten i landet. Tysklands utviklingsminister Gerd Müller kunngjorde stansen i bistanden tirsdag. De øremerkede midlene til Afghanistan for i år har ennå ikke blitt utbetalt.

NRK - 08 aug 21 kl. 10:02

Avslutter søk i Karasjok

Etter fire døgn med intens leting har politiet besluttet å avslutte søket. – Vi går nå over i søk etter antatt omkommet, opplyser operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen i Finnmark politidistrikt..

NRK - 26 jul 21 kl. 20:46

USA vil fortsatt hjelpe Irak

I forbindelse med at USA Avslutter det militære oppdraget i Irak, sier president Joe Biden at de vil styrke samarbeidet med landet. USA vil sende vaksiner til Irak fortløpende og vil hjelpe landet med opplæring av soldater og i kampen mot IS..

NRK - 26 jul 21 kl. 20:46

USA Avslutter oppdraget i Irak

Etter det 18 år lange kampoppdraget i Irak, trekker USA nå seg ut. President Joe Biden og Iraks statsminister statsminister Mustafa al-Kadhimi er nå enige om avtalen. Biden sier at de vil styrke samarbeidet med landet.

NRK - 26 jul 21 kl. 20:46

USA Avslutter kampoppdraget i Irak

Etter det 18 år lange kampoppdraget i Irak, trekker USA nå seg ut. President Joe Biden og Iraks statsminister statsminister Mustafa al-Kadhimi er nå enige om avtalen. Biden sier at de vil styrke samarbeidet med landet.

NRK - 26 jul 21 kl. 15:20

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 25 jul 21 kl. 06:09

– Burde vært bøtelagt for sexisme

Reaksjonene på at Norges landslag i strandhåndball først ble tvunget til å spille i truser, og senere bøtelagt av Det europeiske håndballforbundet (EHF) for å ha protestert og spilt i tights, har engasjert og engasjerer fortsatt stort. Også blant verdens største artister. I en Twitter-melding til sine drøyt 31 millioner følgere skriver artisten Pink, som egentlig heter Alecia Beth Moore, følgende: «Jeg er veldig stolt over det norske kvinnelandslaget i strandhåndball for at de protesterer mot de svært sexistiske reglene rundt «kamptøyet» deres.

NRK - 15 jun 21 kl. 09:48

Avslutter beredskap etter 15 mnd.

Haukeland og Haraldsplass Avslutter koronaberedskapen ved sykehusene, som de har hatt siden 12. mars 2020. Det betyr at sykehusene går over til mer eller mindre normal drift.

VG - 19 jul 21 kl. 22:51

Diplomater krever slutt på Taliban-offensiv

En rekke lands ambassader i Afghanistan krever at Taliban straks Avslutter sin offensiv og vender tilbake til forhandlingsbordet. Norge har ikke signert..

NRK - 19 jul 21 kl. 08:52

Krever slutt på Taliban-offensiv

En rekke lands ambassader i Afghanistan krever at Taliban straks Avslutter sin offensiv og vender tilbake til forhandlingsbordet. I en felles uttalelse, undertegnet blant andre av USAs og EUs ambassader i Kabul, vises det til at Talibans militæroffensiv strider mot tidligere kunngjøringer om at de ønsker en forhandlingsløsning..

NRK - 16 jul 21 kl. 16:21

Eksplosjonen er udramatisk

Politiet skriver i ny melding på Twitter at eksplosjonen på Førde sentralsjukehus virker udramatisk. Det skal ha vært en heliumpatron i en MR maskin som har gått av. Ingen er skadd.

NRK - 04 jun 21 kl. 14:57

Avslutter søk etter savnede

Politiet i Agder Avslutter søket etter de to personene som er savnet etter en båthendelse utenfor Lindesnes fyr torsdag 27. mai. Politiet har i dag gjennomført et omfattende søk etter de to savnede i området øst for Lindesnes fyr.

NRK - 25 maj 21 kl. 19:38

Avslutter koronatiltak i Viken

Regjeringen Avslutter regionale tiltak for Viken-kommunene natt til onsdag. Smitteutviklingen tilsier at kommunene nå kan gå over til ordinær nasjonal regulering, opplyser Helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding..

NRK - 02 jul 21 kl. 02:49

Kritiserte Slovenias regjering

Slovenias regjering fikk skarp kritikk av EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen allerede på første dag av det lille landets EU-formannsskap. På et pressemøte torsdag i forbindelse med starten på Slovenias seks måneder som formannsskap krevde von der Leyen at regjeringen Avslutter en konflikt med landets nyhetsbyrå..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt