Avslutter

Saturday, 25 June, 06:27

Nyheter om Avslutter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 maj 22 kl. 17:11

Avslutter søk etter kajakkpadler

HRS Sør-Norge Avslutter søket etter en kajakkpadler i Mandal. Det skriver de selv på Twitter. – Ingen meldt savnet.

NRK - Igår: 21:59

Avslutter for dagen - fortsetter mekling i morgen

NHO Luftfart og NFO satt i møte hos Riksmekleren fra 15 til 22 torsdag. – I morgen skal vi fortsette samtalene. Det gode arbeidet vi har påbegynt i dag vil fortsette i morgen.

Aftenposten - 17 maj 22 kl. 06:04

Ukraina Avslutter kampen i Mariupol: «Ukraina trenger sine ukrainske helter i live»

Ukrainas militære styrker Avslutter kampoperasjon i den beleirede byen Mariupol sør i landet, og det er gitt ordre om at….

NRK - 15 jun 22 kl. 08:30

Hastemøte i den europeiske sentralbanken

Den europeiske sentralbankens (ESB) vil holde et møte i dag som følge av markedssituasjonen, sier en talsperson ifølge Reuters. Sist torsdag varslet ECB flere renteøkninger, noe som fikk ringvirkninger i hele Europa. Den amerikanske sentralbanken Federal Reserve Avslutter sitt to dager lange møte og kommer med rentebeslutning i kveld..

NRK - 14 jun 22 kl. 18:06

Avslutter Sjøvold-saken

Hans Sverre Sjøvold gikk av som sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST) 2. juni, etter en lengre sak om ulovlig oppbevaring av våpen på kontoret i opptil sju år. Nå mener stortingets kontrollkomité at regjeringen har gitt tilstrekkelige svar i saken.

NRK - 11 jun 22 kl. 03:11

Avslutter søk for natta i Loen

Politi og redningsmannskaper har avsluttet søket i rasområdet i Loen for natta. Det har vært foretatt søk med drone fredag kveld uten at det er gjort funn. Det er fortsatt ingen som er meldt savnet i området.

Dagbladet - 03 maj 22 kl. 09:30

VGTV Avslutter samarbeidet

VGTV Avslutter samarbeidet med Bernt Hulsker..

NRK - 08 jun 22 kl. 10:15

Budsjettsamtalene fortsetter

Regjeringspartiene fortsatte onsdag formiddag forhandlingene med SV om revidert nasjonalbudsjett. Partene møttes også i går kveld, og Arbeiderpartiets Eigil Knutsen sier det er god framdrift. – Vi har jobbet oss nærmere hverandre, sa han ved inngangen til forhandlingsmøtet som startet i statsrådssalen på Stortinget rett før klokken 10.

NRK - 05 jun 22 kl. 18:18

Dronning Elisabeth møtte opp på egen feiring

Dronning Elisabeth hilste til folket fra balkongen på Buckingham Palace søndag. Gatefesten i London som Avslutter dronning Elizabeths 70-årsjubileum, gikk uten hovedpersonen selv – fram til hun plutselig dukket opp ved Buckingham Palace..

Klartale - 03 jun 22 kl. 06:00

Han skal ta ansvaret etter dronning Elizabeth

Det er godt å være dronning.Det kan dronning Elizabeth skrive under på. Hun er Storbritannias dronning.

NRK - 28 maj 22 kl. 17:03

Avslutter leteaksjon

Den åtte år gamle jenta som forsvant fra turfølget i Steinkjer er nå funnet i god behold. Søket avsluttes..

NRK - 27 maj 22 kl. 15:33

Avslutter søk

Politiet har avsluttet søket etter en antatt omkommet mann i 70-årene i tønsbergskjærgården. Mannen ble meldt savnet etter at båten hans ble funnet drivende i Oslofjorden på mandag. Det er ikke planlagt nye søk etter mannen, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 27 maj 22 kl. 13:43

Tyrkias utenriksminister: Sverige og Finland må ta konkrete steg

Tyrkia forventer at Sverige og Finland Avslutter sin påståtte støtte til terrorisme for å få en slutt på innvendingene mot landenes Nato-medlemskap. Utenriksminister Mevlut Cavusoglu sa fredag at de svenske og finske delegasjonene hadde reist hjem med en liste over Tyrkias svar etter diplomatiske samtaler denne uken. – Konkrete steg må tas i lys av Tyrkias bekymringer.

NRK - 24 maj 22 kl. 09:19

Håp om bedre diplomatisk forhold mellom Australia og Kina

Kinas statsminister Li Keqiang gratulerer Australias nyvalgte statsminister Anthony Albanese, og Avslutter dermed ett år med islagt diplomatisk forhold. – Den kinesiske parten er klar til å samarbeide med australierne for å gjennomgå fortiden, se inn i fremtiden og fremme sunn og stødig vekst i landenes strategiske partnerskap, sier Li ifølge det statlige nyhetsbyrået Xinhua. Kina kuttet diplomatiske bånd og handel med Australia i mai i fjor i det som mest var en symbolsk handling.

NRK - 23 maj 22 kl. 21:58

Avslutter søk etter savnet mann

En båt ble funnet drivende klokka 09.00 mandag morgen, og det ble senere satt i gang en leteaksjon etter en mann. Store styrker ble satt inn i søket, men mandag kveld opplyser HRS Sør-Norge at redningsaksjonen avsluttes uten funn.

NRK - 23 maj 22 kl. 20:34

Nye bilder av Johnson's angivelige fest publisert

Boris Johnson har lenge vært i hardt vær etter «Partygate». Mens briter døde i hopetall av koronaviruset, og tiltakene var strenge, hadde statsministeren og andre tilknyttet regjeringsapparatet et tettpakket sosialt program. Nå har ITV News publisert nye bilder fra festene.

NRK - 23 maj 22 kl. 20:34

Nye bilder av Johnson's fest publisert

Boris Johnson har lenge vært i hardt vær etter «Partygate». Mens briter døde i hopetall av koronaviruset, og tiltakene var strenge, hadde statsministeren og andre tilknyttet regjeringsapparatet et tettpakket sosialt program. Nå har ITV News publisert nye bilder fra festene.

NRK - 23 maj 22 kl. 16:39

Polen Avslutter gasskontrakt med Russland

Polen vil formelt si opp gassavtalen med Russland etter at russerne har sluttet å levere gass, opplyser den polske regjeringen. Beslutningen om å si opp avtalen fra 1993 ble tatt 13. mai.

VG - 20 maj 22 kl. 08:58

Ulvangs viktige arv

Vegard Ulvang ligger an til å sette et riktig og viktig avtrykk når han Avslutter vakten som leder av langrennskomiteen i Det internasjonale skiforbundet (FIS)..

NRK - 14 maj 22 kl. 19:21

Stoltenberg: Har snakket med Sverige og Finland om Nato-søknadene

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier at han har snakket med utenriksministrene til Sverige og Finland om deres lands mulige Nato-søknader. Han har også snakket med Finlands president Sauli Niinistö i forkant av det uformelle utenriksministermøtet til Nato-landene i Berlin i helgen. Stoltenberg deltar ikke selv på møtet da han er syk med korona.

Aftenposten - 14 maj 22 kl. 15:52

Ble hyllet før avskjedskampen – nå ligger de under

Erling Braut Haaland Avslutter karrieren i Borussia Dortmund med hjemmeoppgjør mot Hertha Berlin..

NRK - 06 maj 22 kl. 14:13

Avslutter slukkearbeidet

Brannvesenet i Sandefjord er i ferd med å avslutte arbeidet etter skogbrannen i Kodal tirsdag. 25 mål skog rundt Stiåsen gikk tapt i brannen. Brannsjef i Sandefjord Anne-Sofie Heum sier at brannvesenet vil hente ut resten av utstyret i området i løpet av helgen..

E24 - 04 maj 22 kl. 16:29

PGS vinner på positiv børs

Oslo Børs Avslutter handelsdagen i positivt terreng. Kriserammede PGS er dagens børsvinner etter pengeinnhenting og positive analyser..

VG - 03 maj 22 kl. 09:25

VGTV Avslutter samarbeidet med Bernt Hulsker

Bernt Hulsker er under politietterforskning for hatefulle ytringer. Nå slutter han i VGTV..

Dagbladet - 03 maj 22 kl. 09:30

Ferdig i VG

VGTV Avslutter samarbeidet med Bernt Hulsker, melder VG.

VG - 03 maj 22 kl. 09:25

VGTV og Bernt Hulsker Avslutter samarbeidet

Bernt Hulsker (44) er under politietterforskning for hatefulle ytringer. Nå er han ferdig i VGTV..

NRK - 29 apr 22 kl. 08:18

Sliter med å selge ut Ullevaal til cupfinalen

Norges Fotballforbund har ikke klart å selge alle billettene til søndagens NM-finale mellom Bodø/Glimt og Molde. Torsdag meldte NFF at det var solgt 18.500 billetter til mennenes cupfinale.

NRK - 26 apr 22 kl. 09:41

Gratis buss for russ

Nordland fylkeskommune tilbyr gratis buss til russ i hele fylket. Tilbudet gjelder fra og med 30. april til og med 18.

Aftenposten - 25 apr 22 kl. 07:31

Klopp hyller superreserven: – Vår beste Avslutter

Jürgen Klopp ber om å bli trodd når han kaller Divock Origi (27) den beste Avslutteren Liverpool har..

VG - 25 apr 22 kl. 07:31

Klopp hyller superreserven: – Vår beste Avslutter

Jürgen Klopp ber om å bli trodd når han kaller Divock Origi (27) den beste Avslutteren Liverpool har..

NRK - 08 mar 22 kl. 21:42

Innlandet: Sp Avslutter samarbeid med Ap

Senterpartiet Avslutter samarbeidet med Arbeiderpartiet i Innlandet. – Vi i Senterpartiet har hatt en grundig prosess og kommet fram til at vi ut denne perioden vil samarbeide fra sak til sak med Arbeiderpartiet, sier Aud Hove, gruppeleder for Sp og fylkesvaraordfører i Innlandet..

NRK - 03 mar 22 kl. 12:17

Formel 1 Avslutter russisk kontrakt

Formel 1-løp vil ikke lenger finne sted i Russland, melder Reuters. Formel 1 opplyser torsdag at de Avslutter kontrakten med promotøren av Russlands Grand Prix..

NRK - 02 mar 22 kl. 14:13

Everton Avslutter samarbeid med russisk milliardær

Den engelske fotballklubben Everton Avslutter sponsoravtaler med selskapene til den russiske milliardæren Alisjer Usmanov, opplyser klubben, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 apr 22 kl. 17:35

Finland trapper ned og Avslutter togfrakten til Russland

Varetransporten med tog til og fra Russland vil gradvis trappes ned og avsluttes, opplyser det statlige finske togselskapet VR. Togselskapets styre sier imidlertid at prosessen vil ta flere måneder, og viser til at forsyningssikkerheten må ivaretas. Den finske europaministeren Tytti Tuppurainen, som har bedt om at jernbanefrakten stanses, ønsker beslutningen velkommen.

NRK - 02 apr 22 kl. 00:39

Biden: Våpenhvile i Jemen ikke nok

USAs president Joe Biden ønsker meldingene om en våpenhvile i Jemen velkommen, men understreker at det ikke er nok. – Dette er viktige steg, men de er ikke nok. Våpenhvilen må overholdes, og som jeg har sagt tidligere, er det avgjørende at vi Avslutter denne krigen, sier Biden i en uttalelse.

E24 - 01 apr 22 kl. 16:17

Kongsberg Maritime og Bergen Engines Avslutter avtale

Kongsberg Gruppen driver vedlikehold og salg av Bergen Engines-motorer til maritim bruk gjennom sin omfattende globale virksomhet i Kongsberg Maritime..

NRK - 30 mar 22 kl. 18:48

Skuespiller Bruce Willis gir seg

Den amerikanske skuespilleren Bruce Willis, gir seg som skuespiller. Det skriver hans ekskone, Demi Moore, på Instagram. Hun skriver at Willis har fått diagnosen afasi, noe som påvirker hans kognitive evner.

NRK - 28 mar 22 kl. 09:17

Heineken trekker seg ut av Russland

Ølbryggeriet Heineken sier mandag at de Avslutter virksomheten i Russland. – Vi har konkludert med at Heinekens virksomhet i Russland er ikke lenger bærekraftig eller levedyktig i dagens situasjon, heter det i en uttalelse..

NRK - 27 mar 22 kl. 03:36

Truss: – Sanksjoner mot Russland kan bli opphevet om Russlands styrker trekker seg

Russiske oligarker, banker og bedrifter kan få opphevet sanksjoner dersom Russlands president Vladimir Putin Avslutter sin krig mot Ukraina, og at han forplikter seg til å starte nye kamper, opplyser Storbritannias utenriksminister Liz Truss til avisen Sunday Telegraph. Hun sa også at det er etablert en forhandlingsenhet ved det britiske utenrikskontoret som kan bistå i mulige fredssamtaler, skriver BBC News..

NRK - 26 mar 22 kl. 21:08

Houthi-opprørere kunngjør våpenhvile

Houthi-opprørerne i Jemen kunngjorde lørdag en tre dager lang våpenhvile og varslet at den kan bli permanent om Saudi-Arabia Avslutter krigen. Kunngjøringen kom dagen etter at en bølge med raketter og droner traff mål i Saudi-Arabia, inkludert et stort oljeanlegg i Jeddah. Saudi-Arabia svarte på angrepet med flyangrep mot Sana og Hodeida natt til lørdag.

Klartale - 24 mar 22 kl. 06:00

Per kunne levd livet som pensjonist. Isteden jobber han frivillig som lege for papirløse

Per Stensland logger seg inn på en PC på kontoret sitt. Bak ham er en undersøkelses-benk, ved enden av pulten hans en ekstra stol. Det ser ut som et hvilket som helst legekontor.

NRK - 23 mar 22 kl. 12:07

Brudd i forhandlingene mellom TV 2 og Altibox

Det er brudd i forhandlingene mellom TV 2 og Altibox. Dermed risikerer Altibox-kundene å miste TV 2-kanaler fra 1. april TV 2 varslet onsdag Altibox om at de Avslutter forhandlingene om ny distribusjonsavtale.

Aftenposten - 22 mar 22 kl. 12:12

Forsvarets operative hovedkvarter advarte mot å gjøre det. Nå er storavtalen med det sivile Norge avsluttet.

Stikk i strid med råd fra Forsvarets operative hovedkvarter Avslutter Forsvaret nå en av sine største beredskapsavtaler….

NRK - 21 mar 22 kl. 22:32

Regjeringen vil evaluere myndighetenes håndtering av pandemien

Regjeringen vil utnevne en ekspertgruppe som skal evaluere myndighetenes håndtering av pandemien, melder Helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding mandag kveld. –Vi vil foreslå at utvalget består av personer med kunnskap om blant annet nasjonal beredskap, psykisk og fysisk helse, minoriteter, jus, økonomi og arbeidsliv. Håndteringen i Norge bør også sammenlignes med håndteringen i andre land, sier helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol.

NRK - 19 mar 22 kl. 12:11

Polens statsminister ønsker total handelsblokade av Russland

Polens statsminister, Mateusz Morawiecki, ber EU om å innføre tøffere sanksjoner mot Russland, og ber om at EU-landene blokkerer all handel med landet, ifølge Reuters. – Hvis all handel med Russland blokkeres, vil det tvinge Kreml til å vurdere om det er bedre at de Avslutter denne grusomme krigen, sa statsministeren. Tidligere denne uken ble EU landene enige om en fjerde sanksjonspakke mot Russland.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com