Avhør

Monday, 06 February, 03:23

Nyheter om Avhør

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 timer siden

Siktet tenåringsgutt Avhøres

Den ene siktede etter voldshendelsen på Nodeland i Kristiansand natt til lørdag er i Avhør søndag morgen, sier Jourhavende jurist Svein Håland. Den andre siktede lar seg ikke Avhøre, ifølge Håland. De to mindreårige ungdommene er siktet for grov kroppsskade og blir framstilt for varetektsfengsling søndag.

NRK - 17 timer siden

Voldssiktet tenåringsgutt Avhøres

Den ene siktede etter voldshendelsen på Nodeland i Kristiansand natt til lørdag er i Avhør søndag formiddag, sier jourhavende jurist i Agder politidistrikt Svein Håland. Den andre siktede lar seg ikke Avhøre, ifølge Håland. De to mindreårige ungdommene er siktet for grov kroppsskade og blir framstilt for varetektsfengsling søndag.

NRK - I førrgår: 11:42

Kripos: Vil fortsette Avhørene av Medvedev

Kripos har gjennomført flere Avhør av Wagner-avhopperen Andrej Medvedev. – Vi ønsker å fortsette med Avhør av russeren. Han har fortsatt status som vitne, og har med det ingen plikt til å forklare seg for politiet.

NRK - 23 jan 23 kl. 12:32

Kripos har Avhørt Medvedev

Kripos kan bekrefte at det er gjennomført Avhør av Andrej Medvedev. – Vi ønsker ikke å gå inn på hva han har forklart i disse Avhørene, men presiserer at han fortsatt har status som vitne. Han har tidligere fortalt at han har vært med i Wagner-gruppen, og det er interessant for Kripos å få mer informasjon om denne perioden.

NRK - 23 jan 23 kl. 12:32

Kripos bekrefter: Har Avhørt Medvedev

Kripos kan bekrefte at det er gjennomført Avhør av Andrej Medvedev. – Vi ønsker ikke å gå inn på hva han har forklart i disse Avhørene, men presiserer at han fortsatt har status som vitne. – Han har tidligere fortalt at han har vært med i Wagner-gruppen, og det er interessant for Kripos å få mer informasjon om denne perioden, heter det i en kommentar til NRK.

NRK - 06 dec 22 kl. 09:23

Rachlew: – Norsk politi manglet opplæring i Avhør

– Jeg konkluderte tidlig med at norsk politi ikke hadde noen opplæring i Avhørsmetodikk. Jeg visste det selv, men det var jo slik det var, det var bare erfaring, trodde vi. Men uten opplæring hadde vi heller ingen sentralisert metodikk.

NRK - 18 jan 23 kl. 09:09

VG: Politiet har Avhørt den andre skuddskadede

Politiet har gjennomført Avhør av den andre mannen som ble skutt i Oslo sentrum i helgen. Det bekrefter politiinspektør Grete Metlid til VG. Avhøret er sentralt i etterforskningen, opplyste politiet til VG tirsdag.

NRK - 17 jan 23 kl. 14:56

Spydeberg-siktet positiv til nye Avhør

Mannen som er siktet for uaktsomt drap på tvillingsøstrene i Spydeberg, er positiv til nye Avhør i saken, skriver VG. De 16 år gamle jentene ble funnet hjemme hos 27-åringen, og politiet antar de døde av en overdose. – Han synes det er tungt og vanskelig å ha en slik alvorlig siktelse mot seg, sier forsvarer Knut Ditlev-Simonsen til VG.

NRK - 16 jan 23 kl. 15:05

VG: Politiet har Avhørt én av de to skadde etter skyting i Oslo

Politiet har Avhørt én av de to mennene som ble skutt i Oslo natt til søndag, bekrefter hans advokat. Mannen er fortsatt innlagt på sykehus. – Jeg kjører ut fra sykehuset nå og har vært i Avhør med ham.

NRK - 31 jan 23 kl. 16:21

Siktede etter boligbrann i Bergen skal utredes av rettspsykiatere

Mannen som er siktet etter at en enebolig brant i Bergen 13. januar, skal utredes av rettspsykiatere. Han er fortsatt ikke Avhørt av politiet.

Klartale - 08 jan 23 kl. 12:10

To tenåringsjenter funnet døde i Spydeberg

Politiet ble varslet natt til søndag. De dro til en bolig i Spydeberg i Indre Østfold. Sammen med dem var helse-personell.

NRK - 30 jan 23 kl. 10:08

Fortsatt ikke gjort noen Avhør etter skyting i Kristiansand

På grunn av helsemessige årsaker har det ikke blitt gjort noen Avhør av mannen som fredag kveld ble skutt i beinet av politiet i Kristiansand sentrum. Det opplyser mannens advokat, Bjørge Usterud Tveito, til NRK. Det var en mann i 30-årene som ble pågrepet og siktet etter en truende situasjon som endte med at han ble skutt i beinet av politiet fredag kveld.

NRK - 31 okt 22 kl. 13:33

Spionsiktet gjesteforsker vil ikke la seg Avhøre

NRK meldte tidligere mandag at den spionsiktede gjesteforskeren ved Universitetet i Tromsø ikke skulle Avhøres i dag. Til TV 2 sier hans forsvarer Marijana Lozic at mannen ikke vil la seg Avhøre per nå. Lozic bekrefter til NRK at den spionsiktede gjesteforskeren ikke vil stille i Avhør med PST likevel.

NRK - 28 jan 23 kl. 20:45

Personen som ble skutt fortsatt på sykehus etter Kristiansand-skudd

Spesialenheten gjennomfører Avhør av tjenestepersoner i politiet etter skytehendelsen i Kristiansand, og en tjenesteperson har status som mistenkt i saken, skriver spesialenheten i en pressemelding lørdag kveld. Personen som ble skutt er fortsatt til behandling ved sykehus. Han er ikke livstruende skadet.

NRK - 28 jan 23 kl. 20:45

Fortsatt på sykehus etter politi-skytingen i Kristiansand

– Spesialenheten gjennomfører Avhør av tjenestepersoner i politiet etter skytehendelsen i Kristiansand, og en tjenesteperson har status som mistenkt i saken, skriver spesialenheten i en pressemelding lørdag kveld. Ifølge Spesialenheten får vedkommende som ble skutt fortsatt behandling på sykehus. – Han er ikke livstruende skadet, skriver de.

NRK - 09 dec 22 kl. 13:51

Savnet i Hammerfest: Tre menn siktet

I forbindelse med forsvinningen av Abdullahi Dayib Mohamud i Hammerfest har politiet siktet og Avhørt tre personer i går, skriver politiet i en pressemelding. – Vi mener det er skjellig grunn til å mistanke og har fått rettens beslutning til å ransake boliger til de siktede, sier politiadvokat Anja Mikkelsen Indbjør i Finnmark politidistrikt. – Jeg ønsker ikke å gi ut detaljer om hva som har ført til at politiet nå har siktet tre personer.

VG - 17 jan 23 kl. 18:28

Gjengskytingen i Oslo: Håper på Avhør av den andre fornærmede i kveld

Det Avhøret er sentralt i etterforskningen, mener politiet. Fortsatt er to siktede på rømmen..

NRK - 17 jan 23 kl. 13:46

Kripos vil Avhøre Andrej Medvedev

Kripos er i kontakt med Andrej Medvedev og hans forsvarer, og ønsker å gjennomføre Avhør av ham i den nærmeste fremtid. Medvedev har status som vitne, melder Kripos i en pressemelding. Russiske Andrej Medvedev har forklart at han var med i den beryktede Wagner-gruppen, men nekter for å ha deltatt i krigsforbrytelser.

NRK - 21 timer siden

Fem personer utsatt for vold på Gol

Politiet rykket i natt ut til Pers hotell på Gol i Viken etter meldinger om slåsskamp. Fem personer er utsatt for vold i ulik grad, melder politiet. Flere har skader og blir tatt vare på av ambulanse.

NRK - Igår: 14:37

Går nøye gjennom huset etter syrefunn

Politiet jobber fortsatt på stedet der det ble funnet syre i en bolig på Hovenga i Porsgrunn fredag ettermiddag. Politiet opplyser at de skal gå gjennom huset nøye, sikre spor og bevis. En mann er pågrepet og sitter i Avhør hos politiet.

NRK - 06 nov 22 kl. 11:26

Vil Avhøre personer i ulykkesbil: Samtlige er hardt skadet

Oslo-politiet har ikke Avhørt dem som var involvert i trafikkulykken i Operatunnelen lørdag. Mye avhenger av helsetilstanden til de involverte, opplyser politijurist. – De resterende fire som var involvert, er fortsatt på sykehus, så jeg har ingen konkret oppdatering rundt skadeomfanget deres, men samtlige er hardt skadet, sier politijurist Gard Busterud i Oslo politidistrikt til NTB søndag formiddag.

NRK - 21 sep 22 kl. 15:25

Politifolk Avhørt etter skyting i Oslo

Mannen som ble skutt av politiet på E18 ved Bygdøy i Oslo onsdag, er ennå ikke Avhørt av Spesialenheten. De har imidlertid Avhørt de to politifolkene. Mannen i begynnelsen av 50-årene er siktet for grove trusler.

NRK - 02 feb 23 kl. 11:19

Russisk offiser sier ukrainere ble torturert og skutt

En tidligere offiser i den russiske hæren har uttalt seg til BBC om krigsforbrytelser og menneskerettighetsbrudd han sier han var vitne til i Ukraina. Konstantin Jefremov var premierløytnant i en tropp i den russiske hæren, men ble til slutt avskjediget da han nektet å dra tilbake til Ukraina, og har nå rømt fra Russland, skriver BBC. Kringkasteren har verifisert at han deltok i invasjonen og okkupasjonen av områder i Zaporizjzja-regionen sørøst i Ukraina.

NRK - 01 feb 23 kl. 20:00

To personer pågrepet i Oslo

Politiet har pågrepet to personer ved Solli plass i Oslo, etter flere meldinger om at en av disse hadde en pistollignende gjenstand synlig, inne på et utested. De to ble pågrepet noen kvartaler unna, etter å ha forlatt stedet. Politiet skriver at det ble funnet en formentlig ikke funksjonell pistol på den ene pågrepne.

NRK - 01 feb 23 kl. 20:00

Oslo: Politiet har pågrepet to personer etter mulig ransforsøk

Politiet har pågrepet to personer ved Solli plass i Oslo, etter flere meldinger om at en av disse hadde en pistollignende gjenstand synlig, inne på et utested. De to ble pågrepet noen kvartaler unna, etter å ha forlatt stedet. Politiet skriver at det ble funnet en formentlig ikke funksjonell pistol på den ene pågrepne.

NRK - 30 jan 23 kl. 09:36

Representerer ikke lenger Andrej Medvedev

Advokat Brynjulf Risnes sier til NRK at han har avsluttet sitt oppdrag for Andrej Medvedev. Den tidligere russiske Wagner-soldaten flyktet fredag 13. januar til Norge.

NRK - 16 dec 22 kl. 09:13

Mann siktet for brann i Haugesund

– En mann i 20-årene er pågrepet og siktet etter brannen i et rekkehus i Haugesund i natt. Han er siktet for fremkalling av fare for allmennheten, den såkalte brannparagrafen, sier Kjetil Solhaug, jourhavende jurist ved felles straffesaksinntak i Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene fikk i natt klokken 02.

NRK - 16 dec 22 kl. 09:13

Mann i 20-årene siktet for brann i Haugesund

– En mann i 20-årene er pågrepet og siktet etter brannen i et rekkehus i Haugesund i natt. Han er siktet for fremkalling av fare for allmennheten, den såkalte brannparagrafen. Det sier Kjetil Solhaug, jourhavende jurist ved felles straffesaksinntak i Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 07 jan 23 kl. 02:16

Trønder siktet for grov voldtekt av barn under 14 år

En mann i 40-årene fra Trondheim er siktet for grov voldtekt av et barn under 14 år. Mannen ble pågrepet i november etter at politiet i Trondheim hadde etterforsket saken over lengre tid og gjennomført flere Avhør. Den fornærmede er et mindreårig barn og har en familiær relasjon til den siktede mannen, som ble framstilt for varetektsfengsling for tredje gang fredag.

NRK - 14 dec 22 kl. 11:42

Forsvarer leser opp Avhør med mann som har vært av interesse i saken

Tiltaltes forsvarer Stian Kristensen leser opp et Avhør med det han omtaler som en moduskandidat som er Avhørt i 2002. Mannen er død nå. Politiet ble tipset om ham av to sosialarbeidere i Oslo.

NRK - 26 jan 23 kl. 10:01

Politiet aksjonerte mot kriminelt nettverk

13. desember aksjonerte Nordland politidistrikt i samarbeid med Økokrim, Finnmark politidistrikt og litauiske Financial Crime Investigation Service mot et bemanningsnettverk som politiet mistenker har drevet omfattende skattesvik i forbindelse med utleie av arbeidskraft til fiskebruk i Nord-Norge. Det skriver Nordland politidistrikt i en pressemelding.

Klartale - 24 jan 23 kl. 08:28

Skjøt på gatekjøkken i Oslo

Skytingen i Oslo skjedde rett etter klokken 21.30 mandag.En mann kom inn på gatekjøkkenet.

NRK - 10 dec 22 kl. 10:27

Har Avhørt politibetjenter: – Veldig preget

De to politibetjentene som var til stede under hendelsen i Lavangen i Troms natt til i fredag, ble fredag Avhørt. Det forteller Halvor Hjelm-Hansen ved Spesialenheten for politisaker i midt- og Nord-Norge. En mann i 40-årene ble skutt og drept av politiet.

NRK - 24 jan 23 kl. 05:48

Ingen pågrepet etter skyting i Oslo

Tirsdag morgen er mannen som løsnet et skudd inne på et gatekjøkken i Nydalen i Oslo fortsatt på frifot. Skyteepisoden skjedde rundt klokken 21.40.

NRK - 23 jan 23 kl. 17:24

Dømt for drapsforsøk på Sykehuset Østfold

En mann i midten av 20-årene er dømt til tvungent psykisk helsevern for drapsforsøk. I 2019 forsøkte han å drepe en annen pasient på Sykehuset Østfold, der de begge var innlagt på psykiatrisk avdeling. Den nå dømte mannen skal ha kvelt fornærmede i flere minutter med et belte, før en ansatt kom til og stanset drapsforsøket.

NRK - 22 jan 23 kl. 18:47

VG: Samboer til underslagssiktet ble siktet og løslatt etter kort tid

Samboeren til mannen som er siktet for å ha underslått flere titalls millioner kroner fra Sparebank 1 Midt-Norge, er siktet for medvirkning. Det opplyser politiet til VG. – Hun ble pågrepet, men løslatt etter kort tid etter at politiet fikk ytterligere informasjon i saken.

NRK - 22 jan 23 kl. 18:47

Samboer til underslagssiktet ble siktet og løslatt etter kort tid

Samboeren til mannen som er siktet for å ha underslått flere titalls millioner kroner fra Sparebank 1 Midt-Norge, er siktet for medvirkning. Det opplyser politiet til VG. – Hun ble pågrepet, men løslatt etter kort tid etter at politiet fikk ytterligere informasjon i saken.

NRK - 15 nov 22 kl. 10:07

Drap i Stavanger: Vil be om fire ukers varetektsfengsling

Mannen og kvinnen som er siktet for drap eller medvirkning til drap fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag, henholdsvis klokken 12.00 og 13.30.

NRK - 07 dec 22 kl. 10:16

Mann siktet for drapsforsøk på T-bane ennå ikke Avhørt

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter en knivstikking på T-banen i Oslo lørdag kveld er ennå ikke Avhørt. Det bekrefter hans forsvarer, advokat Maggi Rødvik, overfor NTB. Hun forteller samtidig at mannen ikke har tatt stilling til spørsmålet om straffskyld, og ønsker ikke å kommentere om han knytter seg til handlingen.

NRK - 29 dec 22 kl. 11:22

Drapssaken i Bergen: Har tatt beslag i gjenstander

Politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen sier til NRK at det er tatt beslag i flere gjenstander, men vil ikke bekrefte hva det er tatt beslag i. Disse skal undersøkes opp mot skader på avdøde, ifølge politiadvokaten. Tirsdag ble en mann i 20-årene funnet skadet i en leilighet.

NRK - 20 jan 23 kl. 14:06

Fire uker i varetekt

Mannen i 60-årene som er siktet for drapsforsøk mot sin ekskone utenfor McDonalds i Karmøy torsdag, blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. De to første ukene med full isolasjon og medieforbud. Retten mener det er skjellig grunn til mistanke.

NRK - 20 jan 23 kl. 14:06

Drapsforsøk-siktet erkjenner straffskyld

Mannen i 60-årene som er siktet for drapsforsøk mot sin ekskone utenfor McDonalds i Karmøy torsdag, blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. De to første ukene med full isolasjon og medieforbud. Retten mener det er skjellig grunn til mistanke.

NRK - 19 jan 23 kl. 13:12

Anholdt for droneflyging i Hammerfest

Politiet i Finnmark melder på Twitter at en spansk og en fransk statsborger er anholdt på grunn av ulovlig droneflyging i Hammerfest kommune. – Vi fikk melding fra et vitne om at det var observert droner i området Fuglenes, sier operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen ved Finnmark politidistrikt. De to er i Avhør ved Hammerfest politistasjon.

NRK - 10 nov 22 kl. 11:45

Kvinne siktet for falsk forklaring

En kvinne er siktet av politiet for falsk forklaring etter at hun i Avhør fortalte at hun ble skutt under angrepet i Oslo sentrum 25. juni. – Hun erkjenner ikke staffskyld og vil utdype hvorfor i Avhør, sier kvinnens forsvarer Petar Sekulic til NRK.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com