Avhør

Sunday, 27 November, 00:13

Nyheter om Avhør

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 31 okt 22 kl. 13:33

Spionsiktet gjesteforsker vil ikke la seg Avhøre

NRK meldte tidligere mandag at den spionsiktede gjesteforskeren ved Universitetet i Tromsø ikke skulle Avhøres i dag. Til TV 2 sier hans forsvarer Marijana Lozic at mannen ikke vil la seg Avhøre per nå. Lozic bekrefter til NRK at den spionsiktede gjesteforskeren ikke vil stille i Avhør med PST likevel.

NRK - 06 nov 22 kl. 11:26

Vil Avhøre personer i ulykkesbil: Samtlige er hardt skadet

Oslo-politiet har ikke Avhørt dem som var involvert i trafikkulykken i Operatunnelen lørdag. Mye avhenger av helsetilstanden til de involverte, opplyser politijurist. – De resterende fire som var involvert, er fortsatt på sykehus, så jeg har ingen konkret oppdatering rundt skadeomfanget deres, men samtlige er hardt skadet, sier politijurist Gard Busterud i Oslo politidistrikt til NTB søndag formiddag.

NRK - 21 sep 22 kl. 15:25

Politifolk Avhørt etter skyting i Oslo

Mannen som ble skutt av politiet på E18 ved Bygdøy i Oslo onsdag, er ennå ikke Avhørt av Spesialenheten. De har imidlertid Avhørt de to politifolkene. Mannen i begynnelsen av 50-årene er siktet for grove trusler.

NRK - 15 nov 22 kl. 10:07

Drap i Stavanger: Vil be om fire ukers varetektsfengsling

Mannen og kvinnen som er siktet for drap eller medvirkning til drap fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag, henholdsvis klokken 12.00 og 13.30.

NRK - 10 nov 22 kl. 11:45

Kvinne siktet for falsk forklaring

En kvinne er siktet av politiet for falsk forklaring etter at hun i Avhør fortalte at hun ble skutt under angrepet i Oslo sentrum 25. juni. – Hun erkjenner ikke staffskyld og vil utdype hvorfor i Avhør, sier kvinnens forsvarer Petar Sekulic til NRK.

NRK - 31 okt 22 kl. 10:31

Spionmistenkt Avhøres ikke i dag

Flere medier meldte tidligere i dag at den spionmistenkte russeren Mikhail Valerijevitsj Mikusjin enten skulle Avhøres i dag eller tirsdag. Men det blir ikke Avhør av Mikusjin i dag. Det skriver mannens forsvarer Marijana Lozic i en SMS til NRK.

NRK - 07 nov 22 kl. 11:12

Peker på flere ting som førte politiet på feil spor

Første tips om mannen som i dag er tiltalt kom allerede 10. mai 1995. Det kom også et tips 11.

NRK - 05 nov 22 kl. 20:55

Siktet mann på Stord løslatt etter Avhør

Politiet har løslatt en mann i 50-årene etter at han har vært inne til Avhør etter at en kvinne i 50-årene ble funnet død i sjøen ved Nordvik på Stord i dag tidlig. - Han har forklart seg til politiet, men vi ønsker ikke nå å gå inn på hva siktede har sagt i Avhør. Mistanken mot mannen er svekket og han er derfor løslatt, men har fortsatt status som siktet, sier jourhavende jurist Tor Arvid Bruskeland.

NRK - 29 okt 22 kl. 11:25

Spionsiktet blir ikke Avhørt i helgen

Den spionsiktede gjesteforskeren vil ikke Avhøres i helgen, sier hans forsvarer Marijana Lozic. – Avhør blir forhåpentligvis til uken, sier Lozic til NTB. Gravejournalister i Bellingcat hevdet fredag at mannen er oberst i den russiske etterretningstjenesten.

NRK - 14 nov 22 kl. 21:51

Avhør av drapssiktet mann og kvinne avbrutt

Avhøret av de to drapssiktede i Stavanger ble mandag avbrutt grunnet deres helsesituasjon. De fremstilles for fengsling tirsdag. Politiet utelukker ikke at flere kan bli pågrepet i forbindelse med drapssaken.

NRK - 27 sep 22 kl. 10:01

Har ennå ikke Avhørt sjåfør etter dødsulykke

Etterforskninga etter dødsulykka i Steigentunnelen pågår fremdeles, opplyser politistasjonssjef Ronny Borge til NRK. En av sjåførene er fremdeles ikke Avhørt. – Vi har ikke fått bekreftet at han er i stand til å bli Avhørt, sier Borge.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og Avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 05 nov 22 kl. 14:38

Siktet kvinne i nye Avhør i dag

Kvinna, som er er sikta etter at en mann ble funnet død ute på hennes terrasse i Verdal, har vært inne til nye Avhør i formiddag. Det skriver Adresseavisen. Forsvarer John Arild Aasen sier til avisa at det er tøft for henne å sitte på glattcelle når hun mener hun er uskyldig..

NRK - 04 nov 22 kl. 10:00

En person siktet etter funn av død person i Verdal

Politiet har pågrepet og siktet en person, etter at en død person ble funnet utendørs i Verdal sentrum onsdag kveld. Personen er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. – Vi anser dette som et mistenkelig dødsfall, men politiets etterforskning er helt i startfasen.

NRK - 03 nov 22 kl. 11:03

Politiet: Siktet kvinne erkjenner drapet på kvinne i Skien

Den 40 år gamle kvinnen som er siktet for drapet på Heidi Flood (58) i Skien 4. oktober har erkjent drapet i Avhør. Hun samtykker til videre fengsling.

NRK - Igår: 15:22

Døtre i 70-årene siktet etter at mor døde

En 99 år gammel kvinne på Ringsaker som i juli skal ha blitt mishandlet av sin to døtre i 70-årene, er død. Det bekrefter politiet til Hamar Arbeiderblad. – Fornærmede døde i begynnelsen av november.

NRK - 31 okt 22 kl. 09:21

Spionsiktet russer skal Avhøres i dag eller tirsdag

Det sier hans forsvarer Marijana Lozic til Aftenposten. – Vi planlegger for Avhør i dag eller i morgen, sier hun til avisen. Mikhail Valerijevitsj Mikusjin (44) er siktet av PST for å drive ulovlig etterretning mot statshemmeligheter.

Aftenposten - 31 okt 22 kl. 09:14

Spionsiktet påstått russer vil bli Avhørt i dag eller i morgen

– Vi planlegger for Avhør i dag eller i morgen, sier forsvarer Marijana Lozic..

NRK - 22 nov 22 kl. 10:18

Elsyklist siktet etter dødsfall i Nordreisa

Lørdag 12. november ble en 80 år gammel mann påkjørt på Storslett i Nordreisa kommune i Troms av en kvinnelig elsyklist. Mannen døde 21.

NRK - 30 okt 22 kl. 11:33

Iranske journalister protesterer mot pågripelse av kolleger

Iranske journalister fordømte søndag pågripelsen av flere av sine kolleger. Protestene etter at Mahsa Amini døde går nå inn i sin sjuende uke. – Over 20 journalister sitter fortsatt i varetekt i Teheran og andre byer, skriver den reformvennlige avisen Sazandegi søndag.

NRK - 21 nov 22 kl. 11:24

Russisk tråler tatt i arrest i Tromsø

Den russiske tråleren Zamoskvoretsje er tatt i arrest i Tromsø av kystvaktskipet Bison etter mistanke om ulovlig sildefiske. Ifølge Fiskeribladet er tråleren den andre fra samme russiske rederi på en uke som er oppbrakt i samme område og mistenkt for samme lovbrudd. Zamoskvoretsje eies av det russiske rederiet Jsc Westrbflot.

NRK - 28 okt 22 kl. 22:06

Mann fengslet i fire ukers etter voldshendelse i Bærum

Mannen som er siktet for grov vold i nære relasjoner mot en kvinne i 80-årene i Bærum, varetektsfengsles i fire uker. Kvinnen i 80-årene ble kritisk skadd i en voldshendelse på Bekkestua i Bærum onsdag. Ifølge politiet ble kvinnen utsatt for vold av sin sønn.

NRK - 28 okt 22 kl. 15:42

Budstikka: Drapssiktet kvinne i Bærum løslatt etter Avhør

– Vi har akkurat avsluttet Avhøret hos politiet. På vei ut fikk hun beskjed om at hun var løslatt, sier advokat Odd Martin Helleland til Budstikka..

NRK - 28 okt 22 kl. 15:42

Drapssiktet kvinne i Bærum løslatt etter Avhør

Klokken 04 natt til fredag fikk politiet en melding om en bevisstløs person på en adresse på Slependen i Bærum. En kvinne ble pågrepet i saken. Vedkommende er siktet for uaktsomt drap, men erkjenner ikke straffskyld, opplyser forsvareren, advokat Odd Martin Helleland, til NRK.

NRK - 19 nov 22 kl. 16:24

Voldsutsatt på bedringens vei

Mannen i 60-årene som ble utsatt for vold i Fagernes sentrum natt til lørdag er på bedringens vei. Det opplyser politiadvokat Wigdis Hjalmarsen ved Innlandet politidistrikt til NRK. Mannen ble fløyet til Ullevål sykehus med det som fremstod som hodeskader.

NRK - 19 nov 22 kl. 15:21

Ønsker tips om voldshendelse

Politiet ønsker tips fra vitner i forbindelse med en voldshendelse utenfor Joker i Storgata Tromsø, natt til lørdag i tidsrommet 03.30 til 05.00.

NRK - 17 nov 22 kl. 07:46

Mistenker ikke noe straffbart

I går kveld ble det funnet en død mann i en bolig på Åsen i Stavanger. Det ble startet etterforskning fordi politiet ønsket å undersøke omstendighetene rundt dødsfallet. – Politiet har gjennom natten gjennomført flere Avhør i saken, og krimteknikere har sikret boligen, sier jourhavende jurist Anne Mette Dale.

NRK - 15 nov 22 kl. 15:00

Ble drept i siktedes bolig

Retten mener det er skjellig grunn til å mistenke den siktede mannen i 30-årene for drap, og opplyser at drapet ble begått i siktedes bolig på Vestre Platå, ifølge kjennelsen fra tingretten. Han har i Avhør gjort rede for foranledningen og knyttet seg og drapsofferet til stedet i timene og dagene før drapet skjedde..

VG - 15 nov 22 kl. 11:52

Vassbakks mor i Avhør: «Åh, den saken. Det har han ikke gjort»

HAUGESUND TINGHUS (VG) Moren til Johny Vassbakk visste at sønnen gjorde mye galt. Men drapet på Birgitte Tengs var hun sikker på at han ikke sto bak..

VG - 15 nov 22 kl. 08:04

Politiet håper å løse Trine Frantzen-saken

Politiet i Bergen skal gjøre nye Avhør i håp om å finne levninger etter Trine Frantzen..

NRK - 14 nov 22 kl. 09:37

Matapour ferdig med tvangsinnleggelse - tilbake i fengsel

Politiadvokat Børge Enoksen bekrefter at man vil be om fire ukers fengsel med brev og besøksforbud for terrorsiktede Zaniar Matapour i dagens fengslingsmøte. Matapour nekter fortsatt Avhør. Matapour har vært tvangsinnlagt ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen, for å få sin psykiske helsetilstand vurdert av tre sakkyndige.

Dagbladet - 14 nov 22 kl. 06:51

- Vil navngi to andre menn

Johny Vassbakks forsvarere vil navngi to andre menn i retten. - To moduskandidater som også var til Avhør, sier advokat Stian Kristensen..

Aftenposten - 13 nov 22 kl. 21:00

Nye metoder for etterforskning og Avhør vil kunne redusere risikoen for feil

Metodene blir stadig mer utbredt internasjonalt..

Dagbladet - 21 okt 22 kl. 17:30

Advarte: - En god dag for Norge

Han advarte retten på det sterkeste mot å legge Jan Helge Andersens Avhør til grunn for å dømme Viggo Kristiansen. Nå jubler Avhørseksperten for frifinnelsen. - En god dag for Norge, sier Gisli Gudjonsson..

NRK - 13 nov 22 kl. 00:30

Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter drapet i Stavanger

Politiet fortsetter drapsetterforskningen etter at en mann ble funnet død i Stavanger lørdag kveld. Kriminalteknikere vil fortsette arbeidet på åstedet utover natten. Det er gjennomført en rekke Avhør av vitner, og dette arbeidet vil fortsette.

Aftenposten - 12 nov 22 kl. 12:44

Hadde betrodd stilling i svensk etterretning – nå er han tiltalt for grov spionasje for Russland

De to iranskfødte brødrene Peyman og Payam Kia nekter i Avhør for at de i årevis har spionert for Russlands militære….

NRK - 12 nov 22 kl. 04:13

Vil vente med avgjørelse om overgrepssiktet kommuneoverlege

Helsetilsynet har vurdert om de skal tilbakekalle autorisasjonen til den overgrepssiktede kommuneoverlegen i Trøndelag. Den avgjørelsen ønsker ikke politiet at skal bli kjent nå. – Vi er forundret, sier legens advokat.

NRK - 20 okt 22 kl. 13:52

Politiet har opprettet 55 anmeldelser mot kommuneoverlege i Trøndelag

– Politiet har til nå opprettet 55 anmeldelser mot en kommuneoverlege i Trøndelag, som omhandler misbruk av overmaktsforhold for å skaffe seg seksuell omgang. Det vil bli gjennomført Avhør av den siktede i løpet av de nærmeste ukene, skriver politiet i en pressemelding. De utelukker ikke at det kan komme flere anmeldelser.

NRK - 28 jun 22 kl. 18:06

Terrorsiktede vil ikke at politiet tar opptak av Avhør

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) har enda ikke blitt Avhørt av politiet, fordi han frykter politiet vil manipulere forklaringen hans. Han ønsker ikke å la seg Avhøre dersom det blir gjort opptak, sier forsvarer John Christian Elden til NRK. – Min kollega, Bernt Heiberg, har vært i kontakt med klienten i fengselet.

VG - 10 nov 22 kl. 17:24

Innrømmer at han løy i Avhør: – Jeg tok en snarvei

HAUGESUND TINGHUS (VG) Johny Vassbakk var tydelig på at han ikke fortalte hele sannheten om to voldsepisoder. Med vilje..

NRK - 10 nov 22 kl. 16:21

Politiet ber om henleggelse av Odin-saken

Odin Andre Hagen Jacobsen ble meldt savnet etter en tur til Trondheim i november 2018. Jacobsen var da 18 år. Nå vil politiet henlegge saken, etter at etterforskingen er ferdig.

NRK - 10 nov 22 kl. 14:00

Brakt til sykehus med luftambulanse

En person er brakt til Stavanger Universitetssjukehus med luftambulanse etter utforkjøringen på Helleland i ettermiddag. Politiet blir på stedet og foretar undersøkelser og gjennomfører Avhør av vitner..

Aftenposten - 18 okt 22 kl. 18:49

Politiet har gjort over 70 drone-Avhør

Etter en drøy måned med stor pågang, har politiet i sørvest gjennomført over 70 Avhør knyttet til drone-etterforskningen..

NRK - 09 nov 22 kl. 10:07

Varsler påstand om forvaring for tiltalt i Grue-drap

Statsadvokatene i Hedmark og Oppland har tiltalt en 30-årig mann for uaktsomt drap på ei kvinne i Grue 1. mars i år. Kvinna ble blant annet påført 17 knivstikk.

NRK - 09 nov 22 kl. 07:22

«Ran og vold» i Oslo var trolig narkotikasalg

Politiet i Oslo meldte onsdag morgen at de hadde kontroll på fire menn etter melding om ran og vold. Det viser seg at det hele trolig dreier seg om noe annet. – Etter grundig etterforskning på stedet og Avhør av de involverte, viser det seg at det ikke har skjedd noe ran.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com