Asia

Tuesday, 19 October, 14:35

Nyheter om Asia

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 13 okt 21 kl. 06:05

Blandet på Asia-børsene før amerikanske inflasjonstall

Børsene i Tokyo og Shanghai faller i inngangen til dagen. I andre deler av Asia er situasjonen stikk motsatt, samtidig som en storm har stengt børsen i Hongkong..

E24 - 07 okt 21 kl. 05:59

Bred opptur på Asia-børsene – Hongkong-børsen stiger kraftig

Asia-børsene følger Wall Street oppover torsdag morgen. Hongkong-børsen stiger mer enn to prosent, mens Tokyo-børsen bryter en åtte dager lang tapsrekke..

NRK - 06 okt 21 kl. 06:00

Røde tall på børsene i Asia

Børsene i Asia åpnet med oppgang etter at Wall Street endte opp dagen i forveien, men utviklingen snudde fort. I Japan gikk hovedindeksen Nikkei 225 i Tokyo ned 1 prosent i morgentimene, etter å ha åpnet med oppgang. Også i Australia, Hongkong og Sør-Korea er det røde tall..

E24 - 01 okt 21 kl. 06:06

Kraftig fall på Asia-børsene: Tokyo-børsen ned mer enn to prosent

Asia-børsene følger Wall Street rett ned, og Tokyo- og Sydney-børsen faller mer enn to prosent. Også amerikanske statsrenter kryper nedover..

E24 - 29 sep 21 kl. 06:52

Børsfallet fortsatte for fullt i Asia

Etter kraftig nedgang på de amerikanske børsene tirsdag, fortsatte uroen i Asia morgenen etter..

E24 - 29 sep 21 kl. 06:22

Børsfallet fortsetter for fullt i Asia

Etter kraftig nedgang på de amerikanske børsene tirsdag, fortsetter uroen i Asia på morgenkvisten..

E24 - 6 timer siden

Venter rolig åpning på Oslo Børs

Etter oppgang i Asia i morgentimene, venter Nordnet at Oslo Børs vil ha en mer forsiktig tilnærming til dagen..

E24 - 8 timer siden

Oppgang på børsene i Asia: – Fortsatte innhentingen

Teknologiaksjer ledet an i oppgangen på børsen i Tokyo, og investorene fulgte med på Apples leverandører etter produktslipp..

NRK - 20 timer siden

Åpner Madame Tussauds i Dubai

Voksfigurmuseet åpnet mandag sitt første museum i Midtøsten. Madame Tussauds har sitt mest kjente lokale i London, men har også mindre museer flere steder i USA, Europa og Asia. Det nye museet har 60 voksdukker - blant dem er artisten Rihanna og fotballspiller Lionel Messi..

NRK - 21 timer siden

Fanger løslates i Myanmar

Myanmars juntaleder er erklært uønsket på toppmøte i Sørøst-Asia. Nå lover han å løslate over 5.000 demonstranter etter press fra naboland.

E24 - Igår: 15:09

Den globale energikrisen enkelt forklart

Gjenåpningen har gitt en brå økning i energietterspørsel som tærer på lagrene. Dermed har prisene skutt i været i både Europa, Asia og USA, og med vinteren foran oss kan det bli enda verre..

NRK - 21 sep 21 kl. 08:36

Børsane i Asia stenger

Nikkei-indeksen stengde med ein nedgang på 2,1 prosent, medan Topix-indeksen svekka seg med 1,7 prosent tysdag. Nedgangen blir knytt til frykta for at eit kinesisk eigedomsselskap skal kollapse. Uvissa har ført til uro på børsane både i Asia, Europa og USA..

NRK - I førrgår: 23:36

Håper barna ønsker seg små gaver

Det er stor mangel på frakteskip og containere, og prisen på frakt fra Asia til Europa og USA er skyhøy. I USA satser leketøysprodusenten Basic Fun nå stort på små myke leker som det kan presses mange av inn på en begrenset plass i en container. Direktøren for selskapet håper at barna ønsker seg små pakker til jul..

NRK - I førrgår: 19:03

Små, myke leker til jul

Internasjonal frakt med standard shipping-containere har blitt så dyrt at leketøysprodusenter i USA nå tar grep. For å få mest mulig ut av hver container, satser flere selskaper på små og myke leker til jul, skriver CNN. Ifølge en bransjeorganisasjon lages 85 prosent av leker som selges i USA i Kina.

NRK - 15 okt 21 kl. 15:26

Putin: – IS bygger seg opp i Afghanistan

Russlands president Vladimir Putin åtvarar mot at lojale IS-krigarar er i ferd med å samle seg og bygge seg opp i Nord-Afghanistan. – Ifølge etterretninga vår er det rundt 2000 IS-medlemmar i Afghanistan, sa han i ein videokonferanse med leiarar i andre tidlegare sovjetrepublikkar fredag. Han også at krigarane hadde planar om å reise gjennom dei tidlegare sovjetrepublikkane i Sentral-Asia forkledde som flyktningar..

E24 - 14 okt 21 kl. 08:27

Tror Oslo Børs stiger fra start

Børsoppturen fra Asia og USA kan smitte over på Oslo Børs. ABG Sundal Collier er i fokus etter resultatslipp..

E24 - 12 okt 21 kl. 08:15

Venter nedgang på Oslo Børs etter Asia-fall

Saken oppdateres..

E24 - 11 okt 21 kl. 05:51

Hongkong leder an på positive Asia-børser

Det er i hovedsak positiv utvikling på de Asiatiske børsene i starten av uken, med Hongkong- og Tokyo-børsen i førersetet..

E24 - 08 okt 21 kl. 08:28

Oppgang på Oslo Børs

Børsen følger dermed både oljeprisen, Wall Street og Asia-børsene oppover. TGS, Salmar og Lerøy blant selskapene som har levert resultatoppdateringer før åpningstid..

NRK - 08 okt 21 kl. 06:53

Japan-børsen i pluss

Stemningen blant investorene i Asia ser ut til å vært god i løpet av natten. En drøy time før stengetid er Nikkei-indeksen i Tokyo opp rundt 1,8 prosent. En faktor som antas å bidra til optimisme er at demokratene og republikanerne i går ble enige om en midlertidig heving av USAs gjeldstak.

NRK - 08 okt 21 kl. 04:32

Grønne tall i Asia

Børsene i Kina åpnet med oppgang etter å ha vært feriestengt. Også i Japan var det grønne tall, etter en god dag på Wall Street. Shanghai Composite-indeksen var oppe rundt 0,8 prosent etter et par timers handel, mens Shenzhen Composite, landets nest største børs, var opp drøyt 0,9 prosent.

E24 - 07 okt 21 kl. 08:16

Oppgang i vente på Oslo Børs

Oslo Børs ventes å stige rundt én prosent fra start torsdag morgen, etter en snuoperasjon på Wall Street og bred oppgang på Asia-børsene..

E24 - 07 okt 21 kl. 08:16

Oslo Børs stiger fra start

Oslo Børs stiger fra start torsdag morgen, etter en snuoperasjon på Wall Street og bred oppgang på Asia-børsene..

E24 - 07 okt 21 kl. 08:16

Oslo Børs snur nedover med oljeprisen

Oppgang på Wall Street og Asia-børsene bidro til en positiv start for Oslo Børs. Siden har oljeprisen snudd nedover, og Hovedindeksen følger etter..

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 07:38

Nytt kjempehopp i gassprisen: – Det er en global budkrig

Ifølge råvareanalytiker Bjarne Schieldrop kjemper Europa og Asia nå «intenst» for å sikre seg gassforsyninger før….

E24 - 06 okt 21 kl. 06:02

Nytt kjempehopp i gassprisen: – Det er en global budkrig

Ifølge råvareanalytiker Bjarne Schieldrop kjemper Europa og Asia nå «intenst» for å sikre seg gassforsyninger før vinteren. Paretos energiekspert tror den elleville prisoppgangen blir forsterket av at finansielle aktører blir «skvist ut av posisjonen»..

E24 - 05 okt 21 kl. 08:10

Nedgang i vente på Oslo Børs

Oslo Børs ventes å følge både Asia-børsene og Wall Street nedover fra start. Samtidig holder oljeprisen seg over 81 dollar etter mandagens Opec-møte..

E24 - 05 okt 21 kl. 08:10

Svak nedgang på Oslo Børs

Det er små utslag i tidlig handel på Oslo Børs etter tunge fall på Asia-børsene og Wall Street. Samtidig holder oljeprisen seg over 81 dollar etter mandagens Opec-møte..

E24 - 05 okt 21 kl. 08:10

Oslo Børs snur ned etter flat åpning

Utviklingen kommer etter tunge fall på Asia-børsene og Wall Street. Samtidig holder oljeprisen seg over 81 dollar etter mandagens Opec-møte..

NRK - 08 sep 21 kl. 01:34

Usikkert salg for Telenor i Myanmar

Telenors salg av mobilvirksomheten i Myanmar til libanesiske M1 Group er ennå ikke godkjent av myndighetene i landet, skriver Dagens Næringsliv. I juli opplyste Telenor at virksomheten er solgt til M1 Group for 105 millioner dollar, rundt 900 millioner kroner. Den japanske avisa Nikkei Asia melder at Myanmars departement for transport og kommunikasjon ennå ikke har gitt godkjenning.

NRK - 02 okt 21 kl. 00:31

Ber folk bestille julegaver nå

Under pandemien har folk i Vesten bestilt varer som aldri før fra Asia. Fortsatt er det mangel på både varer og transportmuligheter. Olav Chen i Storebrand oppfordrer folk som vil ha julegaver i tide til å bestille nå..

Aftenposten - 01 okt 21 kl. 09:06

Oslo Børs følger verdens børser nedover

Markante fall på Wall Street og Asia-børsene sprer seg til Oslo Børs fredag morgen..

E24 - 01 okt 21 kl. 09:00

Oslo Børs følger verdens børser nedover

Markante fall på Wall Street og Asia-børsene sprer seg til Oslo Børs fredag morgen..

E24 - 01 okt 21 kl. 08:02

Markant nedgang i vente på Oslo Børs

Dagen startet med kraftige fall på Asia-børsene, og nå er det ventet at nedgangen sprer seg til Oslo Børs..

E24 - 29 sep 21 kl. 08:13

Venter udramatisk børsåpning i Oslo tross oljeprisfall og internasjonal børsuro

Tirsdag hadde Nasdaq sin verste børsdag siden mars, og onsdag morgen har børsuroen spredd seg til Asia..

E24 - 29 sep 21 kl. 08:13

Nedgang på Oslo Børs etter oljeprisfall og internasjonal børsuro

Tirsdag hadde Nasdaq sin verste børsdag siden mars, og onsdag morgen har børsuroen spredd seg til Asia. På Oslo Børs vender Hovedindeksen nedover fra start..

E24 - 29 sep 21 kl. 08:13

Oslo Børs stiger forsiktig etter internasjonal børsuro

Hovedindeksen er marginalt i pluss onsdag formiddag, mens oljeprisen henter seg noe inn. Utslagene følger et kraftig teknologifall på Wall Street kvelden før, som siden spredte seg til Asia..

NRK - 29 sep 21 kl. 06:04

Børsfall i Kina og Japan

Børsene i Asia åpnet med nedgang onsdag. Dagen i forveien preget frykt for økt inflasjon og svak vekst også markedene i USA og Europa. I Fastlands-Kina gikk Shanghai Composite-indeksen ned 0,8 prosent etter åpning, mens Shenzhen Composite, landets nest største børs, gikk ned like mye.

NRK - 24 sep 21 kl. 05:57

Børsoppgang i Asia

Børsen i Tokyo startet ukens siste handelsdag med oppgang, som knyttes til mindre frykt for Evergrande-kollaps og rentemeldingen fra USAs sentralbank. Ved lunsjtider hadde Nikkei-indeksen steget med 1,9 prosent, mens den bredere Topix-indeksen var opp nærmere 2 prosent..

E24 - 24 sep 21 kl. 05:46

Blandet på børsene i Asia – Stille fra Evergrande dagen for betalingsfrist

Evergrande-aksjen faller igjen fredag, etter at de ikke har sagt noe om de klarte betalingsfristen torsdag..

E24 - 23 sep 21 kl. 06:09

Oppgang på børsene i Asia: Evergrande klatrer fra bunnivå

Evergrande-aksjen steg mer enn 30 prosent på det meste torsdag, etter at den kinesiske sentralbanken pumpet penger inn i banksystemet..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 07:37

Nedgang på Asia-børsene: Evergrande inngår betalingsavtale

Etter to dager med stengte dører åpner børsen på fastlandet i Kina med nedgang etter børsuroen i starten av uken..

E24 - 22 sep 21 kl. 06:14

Nedgang på Asia-børsene: Evergrande inngår betalingsavtale

Etter to dager med stengte dører åpner børsen på fastlandet i Kina med nedgang etter børsuroen i starten av uken..

NRK - 22 sep 21 kl. 05:59

WHO: Færre koronatilfeller globalt

Tallet på både nye koronasmittede og koronarelaterte dødsfall falt i forrige uke, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Det ble registrert mer enn 3,6 millioner smittetilfeller og litt under 60.000 dødsfall mellom 13.

E24 - 21 sep 21 kl. 04:01

Blandet i Asia – Evergrande-fallet fortsetter

Evergrande-styrelederen har vært ute og forsøkt å roe markedene. Han er sikker på at de vil «komme seg ut av sin mørkeste stund»..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt