Arrangementer

Tirsdag, 11 Mai, 06:59

Nyheter om Arrangementer

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 05 mai 21 kl. 13:10

Vil bruke koronapass på offentlige Arrangementer

Regjering vil at koronapass skal brukes til å åpne i sommer. Det gjelder også offentlige Arrangementer, fortalte Erna….

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 13:10

Vil bruke koronapass på offentlige Arrangementer: – Det betyr mye, sier festivalsjef

Regjering vil at koronapass skal brukes til å åpne i sommer. Det gjelder også offentlige Arrangementer, fortalte Erna….

NRK - 27 april 21 kl. 16:10

Åpner for utendørs Arrangementer

Det åpnes for utendørs Arrangementer for inntil 10 personer i Oslo, som en del av trinn 1 gjenåpningsplanen, opplyste byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag..

E24 - 26 april 21 kl. 15:45

Ålesund, Sula og Giske forbyr Arrangementer og alkoholservering

En smitteoppblomstring gjør at Ålesund, Sula og Giske forbyr Arrangementer og stenger ølkranene fra natt til onsdag..

NRK - Igår: 23:11

18 nye smittede i Vennesla

Det er registrert 18 nye smittetilfeller i Vennesla kommune i helgen. Nå vil rådmannen ha strengere regler. Det blir maksimalt lov å ha fem på besøk i private hjem og maksimalt 50 deltakere på Arrangementer med faste plasser...

NRK - Igår: 15:32

64 smitta i Skien og Porsgrunn

Det siste døgnet er det påvist 30 smittetilfeller av koronaviruset i Porsgrunn, og 34 i Skien, viser tall fra FHI. Totalt er 69 smittetilfeller påvist i Telemark det siste døgnet. I Vestfold er det 18 nye smitta.

E24 - 21 mars 21 kl. 14:34

Ålesund stenger ned – skjenkeforbud og forbud mot Arrangementer

Ålesund har vedtatt en forskrift som stenger flere virksomheter, innfører skjenkeforbud og forbud mot Arrangementer. Kommunen gir også påbud om hjemmekontor..

NRK - I førrgår: 19:58

Anbefaler å avlyse alle arrangement

Kriseledelsen i Risør kommune anbefaler at alle helgens Arrangementer avlyses. Årsaken er en uavklart smittesituasjon.

Dagbladet - 05 mai 21 kl. 23:18

Vurderer bruk i butikker

Statsminister Erna Solberg opplyser at regjeringen har ambisjoner om å bruke coronasertifikatet til mer enn bare større Arrangementer, cruisereiser og pakkereiser..

NRK - 05 mai 21 kl. 16:22

Koronapass fra starten av juni

Regjeringen jobber med et koronasertifikat, eller koronapass, til Arrangementer og utenlandsreiser. Ordningen skal være klar i starten av juni, trolig før EU er ferdige med sin løsning. Passet kan vise at du er vaksinert eller har vært koronasyk..

NRK - 05 mai 21 kl. 15:55

Politiet i Rogaland tar selvkritikk

Sør-Vest politidistrikt sier de vil være mer aktive og bryte opp Arrangementer tidligere dersom de frykter bruidd på smittevernreglene. Det er konklusjonen etter et internt møte etter russedåpen på Jæren, Opptil 500 russ var samlet uten smittevern..

NRK - 05 mai 21 kl. 14:26

Stavernfestivalen avlyst

Stavernfestivalen dropper årets festival. Også Palmesus i Kristiansand og Øyafestivalen i Oslo vurderer nå å avlyse etter at kulturministeren la fram retningslinjene for utendørs Arrangementer i sommer..

VG - 05 mai 21 kl. 12:30

Opplysninger til VG: Abid Raja vil avsløre mer om festivalsommeren

Kulturminister Abid Q. Raja legger frem retningslinjene for årets store kulturelle Arrangementer på Regjeringens pressekonferanse onsdag..

NRK - 23 jan. 21 kl. 13:41

Tønsberg forbyr alle Arrangementer

Ordfører Anne Rygh Pedersen i Tønsberg sier de har eksempler på at Arrangementer som ikke er lov å gjennomføre i Oslo forsøkes flyttes til Tønsberg, ifølge kommunens hjemmeside. Derfor forbyr kommunen alle Arrangementer til og med 31. januar..

VG - 30 april 21 kl. 20:44

Britisk avis: Vil anbefale å droppe avstandskrav ved større Arrangementer fra juni

Det kan love godt for idretten, teatre og kinoer, skriver The Telegraph..

Aftenposten - 28 april 21 kl. 20:51

Bare én av disse får åpne i Oslo snart: – Gir ingen mening

Oslos gjenåpningsplan tente håpet for utepilsen og venner på besøk. Nå reagerer flere på at Arrangementer må vente..

NRK - 26 april 21 kl. 16:23

Hustadvika strammer inn

Hustadvika i Møre og Romsdal anbefaler at Arrangementer utsettes og at institusjoner og omsorgssentre stenges for besøkende, som følge av et større smitteutbrudd. Søndag ble 13 koronatilfeller påvist i kommunen, like nord for Molde. Svømmehaller, idrettshaller og gymsaler stenges, men gjøres unntak for barneskolenes vanlige aktivitet i skoletiden.

NRK - 26 april 21 kl. 15:41

Skjenkestopp i tre sunnmørskommuner

Det innføres skjenkestopp i Giske, Ålesund og Sula etter smitteutbruddet av koronavirus. Treningssentre, kinoer, bingohaller, aktivitetsparker og lignende blir også stengt, og det blir forbud mot Arrangementer, opplyser kommunen på en pressekonferanse. Forskriften gjelder fra i dag til 9.

NRK - 22 april 21 kl. 11:53

Steinkjer opphever tiltak

Kommunen mener de har greid å slå ned smitteutbruddet og opphever nå de strenge lokale smitteverntiltakene. Det betyr blant annet at det blir lov å skjenke alkohol til mat fram til 22, idrett og Arrangementer blir igjen tillatt innenfor de nasjonale bestemmelsene og skoler og barnehager går til gult nivå fra mandag 26. april..

NRK - 22 april 21 kl. 10:00

Forlenger søknadsfrist for ordning

Regjeringen forlenger søknadsfristen for støtteordningen for store publikumsåpne Arrangementer til 20. mai. Årsaken er at flere ikke rakke den opprinnelige fristen 1.

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:32

Arrangementer stoppet i Oslo

Politiet stanset to Arrangementer med til sammen 82 personer på Grønland i Oslo. Lokalene blir tømt for personer og de ansvarlige for lokalene blir politianmeldt, skriver Oslo-politiet på twitter..

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:32

Flere Arrangementer stoppet i Oslo

Politiet stanset to Arrangementer med til sammen 82 personer på Grønland i Oslo. I det ene lokalet ble det sett på fotball, mens det ble spilt kortspill i det andre. Lokalene blir tømt for personer og de ansvarlige for lokalene blir politianmeldt, skriver Oslo-politiet på twitter.

Aftenposten - 16 april 21 kl. 15:23

Varsler ulike gjenåpningsdatoer for Oslos kulturaktører

Byrådet mener det var nødvendig å skjære alle Arrangementer over én kam da smitten steg i Oslo..

E24 - 07 april 21 kl. 15:11

Festivalsommeren: Lover svar i første halvdel av mai

– Regjeringen vil i første halvdel av mai komme med en avklaring om hvordan sommeren kan bli for større Arrangementer..

VG - 07 april 21 kl. 14:55

Festivalsommeren: Lover svar i første halvdel av mai

– Regjeringen vil i første halvdel av mai komme med en avklaring om hvordan sommeren kan bli for større Arrangementer..

VG - 04 april 21 kl. 03:27

Tredje smittebølge i Pakistan: Forbyr bryllupsfeiringer i utsatte områder

Pakistan meldte fredag om 5234 nye smittetilfeller. Fra 5. april forbys alle Arrangementer i områder der andelen positive coronatester er på åtte prosent eller mer..

NRK - 03 april 21 kl. 05:14

Åpner for konserter i California

California åpner fra 15. april for innendørs konserter, teater og basketballkamper, samt private Arrangementer, for første gang på over ett år. Begrunnelsen er at smitteraten har falt til rekordlavt nivå i California..

NRK - 30 mars 21 kl. 08:41

Anbefaler ikke lettelser i Sverige

Folkhälsomyndigheten (FHM) ber regjeringen i Sverige vente med å lette på koronatiltakene til 3. mai, skriver SVT. Regjeringen har tidligere sagt at det kan komme lettelser 11.

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 15:39

Byrådet kutter avgift for utepils

Byrådet i Oslo vil gi gratis skjenkebevilling og leie av gateplass til handel og servering, samt Arrangementer, ut året..

NRK - 29 mars 21 kl. 12:35

Gratis skjenkebevilling i Oslo

Byrådet i Oslo vil gi gratis skjenkebevilling og leie av gateplass ut året, skriver NTB. Byrådet foreslår å fjerne bevillingsgebyret for alkohol i sin helhet for 2021. I tillegg vil byrådet gi gratis leie av gategrunn ut året til handel og servering, samt Arrangementer knyttet til gjenåpning av Oslo..

E24 - 29 mars 21 kl. 12:35

Uteservering og gatehandel får drahjelp fra byrådet i Oslo

Byrådet i Oslo vil gi gratis skjenkebevilling og leie av gateplass til handel og servering, samt Arrangementer, ut året..

NRK - 29 mars 21 kl. 12:35

Gir gratis skjenkegebyr ut året

Byrådet i Oslo vil gi gratis skjenkebevilling og leie av gateplass ut året. De foreslår å fjerne bevillingsgebyret for alkohol i sin helhet for 2021, slik de også gjorde i 2020. Samlet sett gir dette en lettelse på 40 millioner kroner, opplyser byrådet i en pressemelding.

NRK - 26 mars 21 kl. 15:34

Varsler nasjonale 17. mai-tiltak

Etter at Oslo avlyste sitt barnetog, sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad at det kan komme nasjonale nasjonaldagsregler. I Oslo blir det for andre år på rad en 17. mai uten det store barnetoget slik vi kjenner det så godt.

E24 - 24 mars 21 kl. 07:55

Anbefaler to ukers besøksstans hvis smitten ikke går ned

Nasjonalt forbud mot innendørs Arrangementer og aktiviteter og to uker besøksstans er blant anbefalingene for nye nasjonale tiltak dersom smitten ikke går ned..

NRK - 24 mars 21 kl. 06:38

Nye mulige koronatiltak

Nasjonalt forbud mot innendørs Arrangementer og aktiviteter og ingen gjester i hjemmet på to uker, det er blant anbefalingene for nye nasjonale tiltak dersom smitten ikke går ned. FHI og Helsedirektoratet har levert disse anbefalingene til Helsedepartementet, i tilfelle det etterhvert må strammes ytterligere inn for å stoppe koronasmitten..

Dagbladet - 24 mars 21 kl. 06:25

Vurderer full besøksstans i to uker

Nasjonalt forbud mot innendørs Arrangementer og aktiviteter og to uker besøksstans er blant anbefalingene for nye nasjonale tiltak dersom smitten ikke går ned..

Dagbladet - 21 mars 21 kl. 14:34

Ålesund stenger ned

Ålesund har vedtatt en forskrift som stenger flere virksomheter, innfører skjenkeforbud og forbud mot Arrangementer. Kommunen gir også påbud om hjemmekontor..

NRK - 16 mars 21 kl. 07:47

Lyngdal og Farsund strammer inn

Etter økt smitte forbyr sørlandskommunene Lyngdal og Farsund Arrangementer, stenger treningssentre og innfører maksgrense på fem gjester i hjemmene. I tillegg blir det stans i innendørs idretts- og fritidsaktiviteter for voksne og barn over 16 år..

Dagbladet - 14 mars 21 kl. 05:09

Får millioner fra svigerdatterens veldedighet

En veldedig organisasjon for hunder med bånd til Donald Trumps svigerdatter, Lara Trump, har brukt snaut to millioner dollar på Arrangementer på Trumps eiendom..

NRK - 13 mars 21 kl. 21:05

Foreslår strenge tiltak i Drammen

Skjenkestopp, forbud mot Arrangementer og påbud om hjemmekontor er blant tiltakene som er foreslått i Drammen. Kommunen har de siste dagene opplevd en kraftig økning av koronasmitte. Formannskapet skal søndag behandle forslaget om lokal forskrift..

NRK - 12 mars 21 kl. 00:02

Skjerper tiltak i Lier

Treningssentre stenges og Arrangementer blir forbudt i Lier etter det som omtales som en dramatisk økning i smittetallene i kommunen. Torsdag ble det meldt om 14 nye smittede i kommunen. Hegg skole er plassert på rødt nivå, og elevene ble hjemsendt..

NRK - 10 mars 21 kl. 23:40

Strengere tiltak i Holmestrand

På forespørsel fra Holmestrand kommune har regjeringen besluttet å forsterke de allerede strenge koronatiltakene i kommunen. Tiltaksnivået i kommunen økes fra nivå B til nivå A fra torsdag klokken 12. Fra før er Færder og Tønsberg kommune på dette tiltaksnivået, som blant annet betyr stengte butikker, treningssentre og serveringssteder.

NRK - 04 mars 21 kl. 10:56

Vestfold kan bli stengt ned 5. mars

Spesielt strengt kan det bli i Tønsberg og Færder med stengte kjøpesentre. Alle kommuner i Vestfold ber Helsedirektoratet om strengere regionale smitteverntiltak. Det betyr skjenkestopp, hjemmekontor, og å forby Arrangementer og fritidsaktiviteter..

NRK - 03 mars 21 kl. 09:51

Strenge koronatiltak i Lørenskog

Lørenskog stenger ned og legger seg på lik linje som Oslo når det gjelder smitteverntiltak. Alle butikker i kommunen stenger. Unntaket er matbutikker, apoteket og vinmonopolet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt