Armin Laschet

Lørdag, 19 Juni, 09:06

Nyheter om Armin Laschet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 april 21 kl. 02:02

Laschet valgt som kanslerkandidat

Tyskland ga sentralstyret i Angela Merkels kristeligkonservative parti CDU natt til onsdag klar støtte til Armin Laschet som kandidat til forbundskansler. 77,5 prosent stemte for Laschet, mens 22,5 prosent ville ha CSUs Markus Söder..

NRK - 16 jan. 21 kl. 11:34

Laschet er ny partileder i CDU

Armin Laschet har vunnet kampen om å bli leder i Tysklands største parti CDU, melder AFP. Ledervalget stod mellom moderate Laschet, som har omtrent samme politiske linje som Angela Merkel, og den mer høyreorienterte Friedrich Merz..

NRK - 20 april 21 kl. 13:25

Laschet kan bli ny forbundskansler

CDU-leder Armin Laschet blir de tyske regjeringspartienes kandidat til forbundskansler ved valget til høsten. CSU-leder Markus Söder har erkjent nederlaget. Angela Merkel går av etter 15 år som forbundskansler, hun har representert CDU..

E24 - 16 jan. 21 kl. 11:45

Armin Laschet kan bli Europas mektigste politiker

Angela Merkel fikk det som hun ville da sentrumsorienterte og pragmatiske Armin Laschet ble valgt til ny leder i det tyske regjeringspartiet CDU..

NRK - 23 april 21 kl. 21:46

Anspent i Merkels allianse

Markus Söder, som ikke lyktes i å bli statsministerkandidat for de tyske konservative, sier han ikke er overbevist om at rivalen Armin Laschet er riktig mann. Kampen om å ta over Merkels plass har ført til strid mellom søsterpartiene CDU og CSU..

VG - 21 april 21 kl. 18:52

Grønt skifte i Tyskland: Hun kan bli den neste Merkel

Det er verdt å merke seg navnene Armin Laschet og Annalena Baerbock. Han blir trolig Tysklands neste forbundskansler. Hun er en ny stjerne i tysk politikk..

NRK - 15 mars 21 kl. 17:00

Innrømmer dårlig koronahåndtering

Etter valgsmellene i to delstatsvalg vedgår CDUs nyvalgte leder Armin Laschet at Tysklands regjering kunne håndtert koronakrisen bedre. Angela Merkels kristeligdemokratiske CDU gikk på historiske tap i Baden-Württemberg og Rheinland-Pfalz helgen. Valgene ble av mange sett på som en vurdering av regjeringens koronainnsats..

Aftenposten - 19 jan. 21 kl. 07:45

Putin kan få en ny venn i Vesten

Moskva vil like å få Armin Laschet som Tysklands neste kansler..

Aftenposten - 16 jan. 21 kl. 12:59

Pragmatiker og sentrumsorientert: Han overtar arven etter Angela Merkel

Armin Laschet er valgt til ny partileder i det tyske regjeringspartiet CDU..

E24 - 16 jan. 21 kl. 11:45

CDU valgte Merkels favoritt til ny partileder

Angela Merkel fikk det som hun ville da sentrumsorienterte og pragmatiske Armin Laschet ble valgt til ny leder i det tyske regjeringspartiet CDU..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt