Armin Laschet

Mandag, 02 August, 20:09

Nyheter om Armin Laschet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 15:27

Laschet taper terreng i Tyskland

CDUs Armin Laschet taper terreng i kampen om å bli Tysklands neste statsminister ved valget i september etter populære Angela Merkel. I en ny meningsmåling i Bild am Sonntag går Laschet tilbake 2 prosentpoeng og får bare en oppslutning på 13 prosent. Laschet har aldri vært veldig populær, og en episode der han ble filmet mens han spøkte og lo under et besøk til flomrammede i juli, gjorde ikke saken bedre..

NRK - 20 april 21 kl. 02:02

Laschet valgt som kanslerkandidat

Tyskland ga sentralstyret i Angela Merkels kristeligkonservative parti CDU natt til onsdag klar støtte til Armin Laschet som kandidat til forbundskansler. 77,5 prosent stemte for Laschet, mens 22,5 prosent ville ha CSUs Markus Söder..

NRK - 16 jan. 21 kl. 11:34

Laschet er ny partileder i CDU

Armin Laschet har vunnet kampen om å bli leder i Tysklands største parti CDU, melder AFP. Ledervalget stod mellom moderate Laschet, som har omtrent samme politiske linje som Angela Merkel, og den mer høyreorienterte Friedrich Merz..

NRK - 20 april 21 kl. 13:25

Laschet kan bli ny forbundskansler

CDU-leder Armin Laschet blir de tyske regjeringspartienes kandidat til forbundskansler ved valget til høsten. CSU-leder Markus Söder har erkjent nederlaget. Angela Merkel går av etter 15 år som forbundskansler, hun har representert CDU..

E24 - 16 jan. 21 kl. 11:45

Armin Laschet kan bli Europas mektigste politiker

Angela Merkel fikk det som hun ville da sentrumsorienterte og pragmatiske Armin Laschet ble valgt til ny leder i det tyske regjeringspartiet CDU..

Dagbladet - 19 juli 21 kl. 03:54

Merkels arvtaker lattermild under katastrofebesøk

Den antatte arvtakeren til Tysklands forbundskansler Angela Merkel, Armin Laschet, er havnet i hardt vær. Under en reise for å se på skadene etter flomkatastrofen, ble han avbildet mens han spøkte og lo med folk rundt seg..

VG - 18 juli 21 kl. 13:02

Partileder lo i bakgrunnen under tale til flomrammede: – Beklager

Angela Merkels arvtager Armin Laschet ble sett leende i bakgrunnen under presidentens tale til de flomrammede. Nå beklager han..

NRK - 17 juli 21 kl. 06:27

Besøker katastrofeområde

Forbundspresident Frank-Walter Steinmeier skal besøke distriktet Rhein-Erft lørdag, som ble spesielt hardt rammet av uværet. CDU-leder Armin Laschet skal også være med, opplyser forbundspresidentens kontor til avisen Bild..

NRK - 14 juli 21 kl. 13:03

Blir trolig Merkels etterfølger

Den konservative CDU-lederen Armin Laschet ligger best an til å overta som tysk statsminister etter Angela Merkel etter valget i høst. CDU og søsterpartiet CSU har de siste tre ukene ligget på 30 prosent oppslutning, en framgang fra 28 prosent for én måned siden, viser en måling fra Forsa skriver NTB..

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 17:00

Aftenposten mener: Stø kurs og endring samtidig for Tyskland

De grønnes kandidat er i krise. Tysklands neste kansler blir trolig konservative Armin Laschet..

NRK - 21 juni 21 kl. 16:38

Merkels etterfølger med valgprogram

Etter en lang ventetid presenterer de tyske kristendemokratene CDU sitt valgprogram. CDU ledes inn i valgkampen av Angela Merkels ettefølger som partileder, Armin Laschet. Avisen Die Zeit oppsumerer innholdet i programmet som «ingen nye skatter, mindre byråkrati, mer politi.

NRK - 23 april 21 kl. 21:46

Anspent i Merkels allianse

Markus Söder, som ikke lyktes i å bli statsministerkandidat for de tyske konservative, sier han ikke er overbevist om at rivalen Armin Laschet er riktig mann. Kampen om å ta over Merkels plass har ført til strid mellom søsterpartiene CDU og CSU..

VG - 21 april 21 kl. 18:52

Grønt skifte i Tyskland: Hun kan bli den neste Merkel

Det er verdt å merke seg navnene Armin Laschet og Annalena Baerbock. Han blir trolig Tysklands neste forbundskansler. Hun er en ny stjerne i tysk politikk..

NRK - 15 mars 21 kl. 17:00

Innrømmer dårlig koronahåndtering

Etter valgsmellene i to delstatsvalg vedgår CDUs nyvalgte leder Armin Laschet at Tysklands regjering kunne håndtert koronakrisen bedre. Angela Merkels kristeligdemokratiske CDU gikk på historiske tap i Baden-Württemberg og Rheinland-Pfalz helgen. Valgene ble av mange sett på som en vurdering av regjeringens koronainnsats..

Aftenposten - 19 jan. 21 kl. 07:45

Putin kan få en ny venn i Vesten

Moskva vil like å få Armin Laschet som Tysklands neste kansler..

Aftenposten - 16 jan. 21 kl. 12:59

Pragmatiker og sentrumsorientert: Han overtar arven etter Angela Merkel

Armin Laschet er valgt til ny partileder i det tyske regjeringspartiet CDU..

E24 - 16 jan. 21 kl. 11:45

CDU valgte Merkels favoritt til ny partileder

Angela Merkel fikk det som hun ville da sentrumsorienterte og pragmatiske Armin Laschet ble valgt til ny leder i det tyske regjeringspartiet CDU..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt