Arestovytsj

Saturday, 15 June, 03:59

Nyheter om Arestovytsj

NRK - 17 jan 23 kl. 10:42

Ukraina: Zelenskyjs rådgiver går av

Rådgiveren til Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj går av etter uttalelser han har kommet med om angrepet mot boligblokken i Dnipro. Det melder Reuters. Oleksij Arestovytsj sa i en melding på Telegram at hendelsen i Dnipro skyldtes at Ukraina skjøt ned et missil som traff boligblokken.

NRK - 07 sep 22 kl. 03:44

Ukraina med to mot-offensiver

Det ukrainske forsvaret har begynt to motoffensiver mot russiske stillinger øst og sør i landet, ifølge president Zelenskyjs rådgiver Oleksij Arestovytsj. Arestovytsj sa ikke mer om hvor de angivelige motoffensivene finner sted, og la til at det er opp til generalstaben å offentliggjøre slik informasjon. Han sa imidlertid at styrkene legger de russiske styrkene under press.

Klartale - 27 apr 22 kl. 08:40

Ukrainsk rådgiver mener krigen kan vare ut året

Krigen i Ukraina vil trolig vare i mange måneder til. Kanskje ut året, mener Oleksij Arestovytsj. Han er rådgiver for president Volodymyr Zelenskyj.

NRK - 29 dec 22 kl. 07:42

– 100 missil på veg mot Ukraina

Styresmaktene i Ukraina melder om nye missilangrep torsdag morgon. Oleksij Arestovytsj, som er rådgivar til den ukrainske presidenten sitt kontor, hevdar i eit innlegg på Facebook at 100 russiske missil er på veg mot Ukraina. Han skriv vidare at flyalarmen har gått over heile landet.

NRK - 29 dec 22 kl. 07:42

Melder om missilangrep mot Kyiv og Kharkiv

Styresmaktene i Ukraina melder om nye missilangrep torsdag morgon. Ordførarane i Kyiv og Kharkiv melder begge om eksplosjonar i sine byar, ifølge Reuters. Skadeomfanget er så langt ukjent.

NRK - 18 dec 22 kl. 20:36

Ukraina sier de har ødelagt russisk ammunisjonslager

Ukrainske styrker har ødelagt minst to russiske ammunisjonslagre samt luftvernstillinger i de østlige delene av landet, sier generalstaben søndag. Det ukrainske flyvåpenet fløy flere tokt søndag, men generalstaben sier ikke akkurat hvor målene var. Ifølge president Volodymyr Zelenskyjs rådgiver Oleksij Arestovytsj led russiske styrker store tap i kamper rundt Bakhmut i Donbas.

NRK - 02 maj 22 kl. 04:11

Ukraina sier de avslørte russisk spion i generalstaben

Ukrainske sikkerhetsmyndigheter sier de har avslørt en ring med russiske spioner i egne rekker. En av dem jobbet angivelig i landets generalstab. Det sa Ukrainas president Volodymyr Zelenskyjs rådgiver Oleksij Arestovytsj søndag, ifølge nyhetsbyrået Ukrinform.

Klartale - 10 aug 22 kl. 13:54

Hva skjedde da russisk base eksploderte på Krim?

Minst en ble drept i en kraftig eksplosjon på en flybase tirsdag. Det skjedde på Krim-halvøya. Halvøya var tidligere en del av Ukraina.

NRK - 28 jul 22 kl. 04:15

Ukraina bekrefter russisk kontroll over kraftverk

Den ukrainske presidentens rådgiver bekrefter at Russland har tatt kontroll over landets nest største kraftverk øst i Donetsk-regionen. Samtidig som han bekrefter at russerne har inntatt kullkraftverket Vuhlehirsk, sier presidentrådgiver Oleksij Arestovytsj, ifølge Reuters Han sier også at Russland flytter styrkene sine sørover og hevder det er et tegn på at de endrer taktikk til forsvar i stedet for angrep. Styrker er sendt til fylkene Melitopol, Zaporizjzja og Kherson.

NRK - 23 jul 22 kl. 00:15

Zelenskyj-rådgiver sier 1.000 russere er omringet i Kherson

Mer enn 1.000 russiske soldater er blitt omringet av ukrainske styrker i Kherson sør i Ukraina, ifølge en rådgiver for president Volodymyr Zelenskyj. Presidentrådgiver Oleksij Arestovytsj sier at de russiske styrkene har gjort et mislykket forsøk på å bryte seg ut, men at de er omringet nær landsbyen Vsyokopillja.

NRK - 02 apr 22 kl. 18:08

Sier de har gjenerobret 30 landsbyer utenfor Kyiv

Rådgiver for Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj, Olexij Arestovytsj, sier at ukrainske styrker har tatt tilbake rundt 30 landsbyer utenfor Kyiv. Samtidig sier han at kampene øst i landet forsterkes. Det skal ha blitt utført luftangrep mot Mariupol, Kharkiv og Tsjernihiv.

NRK - 01 jul 22 kl. 09:21

Ukraina: 18 drept i rakettangrep

Tallet på antall døde etter rakkettangrepet mot en boligblokk og et fritidssenter i Odesa-regionen sør i Ukraina øker, i følgje landets myndigheter. Det samlede dødstallet er oppjustert til 18, skriver president Volodymyr Zelenskyjs rådgiver Oleksij Arestovytsj på Twitter..

NRK - 27 apr 22 kl. 02:37

Zelenskyj-rådgiver: Krigen kan vare ut året

Russlands krig mot Ukraina vil trolig fortsette i mange måneder og kan vare til utgangen av året, mener president Volodymyr Zelenskyjs rådgiver, Oleksij Arestovytsj. Han kom med uttalelsene i et intervju på YouTube tirsdag kveld, melder det tyske nyhetsbyrået DPA/NTB..

NRK - 24 apr 22 kl. 22:31

Ukraina: Blinken og Austin har ankommet Kyiv

USAs utenriksminister Antony Blinken og forsvarsminister Lloyd Austin har ankommet Ukrainas hovedstad Kyiv, opplyser ukrainske myndigheter søndag kveld. Blinken og Austin er de første amerikanske toppolitikerne som kommer til Ukraina etter at Russland startet angrepskrigen mot landet 24. februar.

NRK - 14 apr 22 kl. 00:04

Ukraina hevder de har beskutt Russlands flaggskip

Ukrainske styrker har truffet et russisk krigsskip i Svartehavet med missiler, ifølge guvernøren i Odesa. – Neptun-missiler som vokter over Svartehavet, forårsaket svært alvorlige skader på det russiske skipet. Lenge leve Ukraina, skriver Odesa-guvernør Maksym Martsjenko på meldingstjenesten Telegram.

NRK - 02 apr 22 kl. 19:41

Sier hele Kyiv-regionen er under ukrainsk kontroll

Den ukrainske viseforsvarsministeren Anna Malyar skriver på Facebook at ukrainske styrker nå har kontroll over hele Kyiv-regionen. Tidligere lørdag sa rådgiver for Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj, Olexij Arestovytsj, at ukrainske styrker har tatt tilbake rundt 30 landsbyer utenfor Kyiv..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com