Arendal

Monday, 04 March, 22:54

Nyheter om Arendal

NRK - 27 feb 24 kl. 19:16

Krimteknikere i Arendal etter voldshendelse

Krimteknikere fra politiet er på plass i Arendal der en kvinne ble kjørt til sykehus etter en voldshendelse. De vil undersøke et mulig åsted for hendelsen. En dronepilot vil også gjøre undersøkelser på stedet.

NRK - 28 feb 24 kl. 02:23

Brann i enebolig i Arendal

Politiet i Agder melder at nødetatene har rykket ut til melding om en brann i en enebolig i Arendal..

NRK - 28 feb 24 kl. 02:23

Full fyr i enebolig i Arendal

Politiet i Agder melder at nødetatene har rykket ut til melding om en brann i en enebolig i Arendal. Det er full fyr i bygningen. – Det skal også brenne i to biler på adressen.

NRK - 28 feb 24 kl. 02:23

Full fyr i enebolig og to biler i Arendal

Politiet i Agder melder at nødetatene har rykket ut til melding om en brann i en enebolig i Arendal. Det har vært full fyr i bygningen. To personer som var inne i boligen kom seg ut.

NRK - 27 feb 24 kl. 17:24

Kvinne til sykehus etter voldshendelse i Arendal

Politiet er på en privat adresse i Arendal med flere patruljer, etter melding om at en kvinne er utsatt for vold. Det opplyser politiet i en pressemelding. Kvinnen er kjørt med ambulanse til sykehus, skadeomfanget er ukjent..

NRK - 04 jan 24 kl. 07:33

Sårbar kapasitet ved sykehuset i Arendal

Kapasiteten på Sørlandet sykehus i Arendal er fremdeles sårbar etter snøværet som har herjet i Agder de siste dagene. Det forteller beredskapssjef Tom Helge Vik Tollefsrud. – Vi er fortsatt sårbare i Arendal hvor vi har mange pasienter som ligger inne.

NRK - Igår: 19:02

«Lurelegen» anker dommen

Den 41 år gamle kvinnen fra Arendal som er dømt for å ha svindlet flere personer for over 300.000 kroner, anker dommen på sju måneders fengsel. Det skriver Agderposten.

NRK - 02 jan 24 kl. 12:04

Arendal kommune stenger skoler

Skoler i Lillesand holder også stengt som følge av snøkaoset. Det har kommet opp mot 70 centimeter med snø enkelte steder i Agder. Store mengder snø har gjort at flere kommuner blant annet vurdert å stenge skoler og barnehager.

Klartale - 02 jan 24 kl. 09:59

Snøen har laget kaos flere steder

Det ble en snørik start på året for mange. På Østlandet og Sørlandet kom det store mengder snø mandag. Meteorologisk institutt sendte ut flere farevarsler.

NRK - 31 jan 24 kl. 13:26

Starter miljøovervåkning i Arendal

De neste ti årene skal Arendal kommune overvåke fuglelivet og marine naturtyper ved Hoveodden og Hovekilen. Det skriver kommunen i en pressemelding i dag. Overvåkningen skal gjøres i samarbeid med selskapet Multiconsult og skal bidra til kunnskap om hvordan forskjellige aktiviter påvirket miljøet..

NRK - 30 jan 24 kl. 13:18

Samboere omkom i kajakkulykke

Det var Tellef Tobias Christensen (39) og Lone Engbråten (28) som omkom i kajakkulykka i Arendal mandag. Begge hadde på seg flytevester da de ble funnet. De var samboere, bosatt i Arendal, opplyser Agder politidistrikt i en pressemelding.

VG - 30 jan 24 kl. 12:53

Kajakkpadlerne Tellef Tobias Christensen (39) og Lone Engbråten (28) omkom utenfor Arendal

De ble funnet i forbindelse med leteaksjonen utenfor Arendal mandag..

NRK - 30 jan 24 kl. 12:30

De to omkomne hadde begge flytevest

De to kajakkpadlerne som ble funnet omkommet utenfor Tromlingene i Arendal mandag ettermiddag hadde begge på seg flytevest da de ble funnet. Det opplyser politiadvokat Thea Severine Hanken Hobbesland i Agder politidistrikt til NRK. Politiet har også besluttet at begge to skal obduseres.

NRK - 28 feb 24 kl. 16:28

Etterlyser bil etter voldshendelse

Politiet etterlyser en bil i forbindelse med en alvorlig voldshendelse på Saltrød i Arendal tirsdag ettermiddag. Dette skal være en grå Skoda. – Bilen kan være relevant i saken og derfor ønsker vi også å komme i kontakt med eieren av kjøretøyet.

VG - 28 feb 24 kl. 16:29

Politiet etterlyser bil etter alvorlig voldshendelse i Arendal

Bilen er ikke meldt stjålet, men knyttes til hendelsen, opplyser politiet..

NRK - 28 feb 24 kl. 16:28

Person siktet etter alvorlig vold - politiet har etterlyst en bil

En person er siktet etter en alvorlig voldshendelse på Saltrød i Arendal tirsdag ettermiddag. Det skriver Fædrelandsvennen. Politiet etterlyser også en bil i forbindelse med voldshendelsen.

NRK - 29 jan 24 kl. 18:14

De omkomne er identifisert

Politiet har fått bekreftet sikker identitet på de to personene som ble funnet omkommet i sjøen utenfor Arendal mandag ettermiddag. De to er en 39 år gammel mann og en 28 år gammel kvinne, begge bosatt i Arendal. De pårørende er varslet..

NRK - 29 jan 24 kl. 16:06

To personer funnet omkommet

To personer er funnet omkomne i sjøen utenfor Tromlingene i Arendal, bekrefter politiet. To personer ble meldt savnet søndag etter at de ikke kom tilbake fra en padletur på Tromøya i Arendal. Det ble satt i gang en omfattende leteaksjon for å finne de to padlerne, med flere redningshelikoptre.

NRK - 29 jan 24 kl. 12:08

Leteaksjon etter padlere i Arendal

Det er satt i gang leteaksjon etter to personer som er savnet etter en padletur utenfor Arendal søndag, melder politiet. – Politipatruljer og helikopter søker i området rundt Tromøya, sier Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til NRK. Han forteller at det er et voksent par som er meldt savnet av pårørende mandag formiddag.

NRK - 30 nov 23 kl. 16:13

Vil ta imot færre flyktninger i Arendal

Kommunedirektøren i Arendal mener politikerne må si nei til å bosette 275 nye flyktninger neste år. Hun mener Arendal bare har kapasitet til å ta imot 100 nye flyktninger på grunn av mangel på boliger. Formannskapet vedtok i ettermiddag å kontakte Integrerings- og mangfoldsdirektoratet før de bestemmer seg for hvor mange nye flyktninger Arendal kan ta imot neste år..

VG - 27 feb 24 kl. 17:26

Kvinne til sykehus etter voldshendelse i Arendal

Politiet har rykket ut til en privat adresse etter melding om en kvinne som er blitt utsatt for vold..

NRK - 27 feb 24 kl. 17:24

Bevæpnet politi leter etter gjerningsmann

En kvinne skal ha blitt utsatt for vold i en bolig i Arendal og er kjørt med ambulanse til sykehuset. Bevæpnet politi søker i området med hund etter en mulig mistenkt. – Vi har bevæpnede politipatruljer på stedet som leter etter en mann.

Dagbladet - 26 feb 24 kl. 14:05

Advarer: Skabb på gamingtreff

Etter to påviste tilfeller av skabb er det sendt ut advarsel fra Arendal kommune..

NRK - 25 jan 24 kl. 20:21

Brann i Arendal

Torsdag kveld ble det meldt om brann i Arendal. Brannvesenet har kommet frem og startet slukking, skriver brannvesenet på X. – Det er iverksatt røykdykkerinnsats, står det i meldingen..

NRK - 25 jan 24 kl. 20:21

Brann i bolig i Arendal

Torsdag kveld ble det meldt om brann i en bolig i Arendal. Brannvesenet har kommet frem og startet slukking, skriver brannvesenet på X. – Det er iverksatt røykdykkerinnsats, står det i meldingen.

NRK - 22 feb 24 kl. 14:50

Mann fra Arendal tiltalt for stort kjærlighetsbedrageri

Politiet i Agder mener at en mann fra Arendals-området bidro til å svindle 32 personer og firmaer gjennom kjærlighetsbedragerier for totalt 3,8 millioner kroner. Det skriver Agderposten. Han skal ha brukt store deler av pengene på å kjøpe tørrfisk fra et firma i Nord-Norge som ble sendt til Nigeria.

Klartale - 22 jan 24 kl. 12:54

Tak på skole i Arendal kollapset

Ungdomsskolen på Asdal i Arendal måtte holde stengt mandag. Taket ga etter for våt snø. Taket har knust over avdelingen for kunst og håndverk.

NRK - 20 jan 24 kl. 23:18

Elg påkjørt i Arendal

En elg har blitt påkjørt ved Jernbaneveien i Arendal i Agder, skriver politiet på X. – Materielle skader på bilen, men ikke personskade, skriver politiet. Elgen skal ha stukket av til skogs etter påkjørselen..

NRK - 21 dec 23 kl. 10:48

Bedragerisaken i Arendal: – Det er snakk om millionbeløp

Bedragerisaken i Arendal knyttet til salg av eldre biler til høy verdi skal dreie seg om millionbeløp. Det opplyser seksjonsleder Helge Torsvik i Agder politidistrikt til NRK. – Det er snakk om millioner av kroner.

NRK - 04 feb 24 kl. 19:19

Isklump sperrer vei

En større isklump har falt ut i veien på fylkesvei 408 omtrent på kommunegrensen mellom Arendal og Froland. Isklumpen skal sperre nordgående felt. Veitrafikksentralen er varslet, opplyser politiet..

NRK - 03 jan 24 kl. 11:37

Arendal kommune får hjelp av Heimevernet

Arendal kommune har bedt om bistand fra Heimevernet i forbindelse med værsituasjonen, skriver Agderposten. – Vi har bedt om to beltebiler fra det som heter HV08, og det er vi veldig glad for at vi har fått. Det gjør at vi kommer frem med både mannskap og utstyr hvis det skjer noe i kommunen, sier ordfører Robert C.

NRK - 02 jan 24 kl. 20:11

E18 stengt ved Arendal etter trafikkulykke

E18 er stengt i vestgående retning ved Stoa i Arendal etter et trafikkuhell. Tre biler er involvert, og alle bilene kjørte i samme retning..

NRK - 02 jan 24 kl. 20:11

E18 stengt i begge retninger ved Arendal

E18 er stengt i begge retninger ved Stoa i Arendal etter et trafikkuhell. Tre biler er involvert, og alle bilene kjørte i samme retning. Ulykken fremstår ikke som alvorlig, opplyser politiet i Agder.

Aftenposten - 02 jan 24 kl. 10:02

Arendal vurderer å stenge skoler og barnehager

Arendal vurderer å stenge skoler og barnehager. Og det er meldt mer snø. Følg snøkaoset her..

Dagbladet - 02 jan 24 kl. 05:11

Arendal kommune stenger skoler

Arendal kommune stenger skolene onsdag. - Ikke forsvarlig, sier ordføreren..

NRK - 01 jan 24 kl. 10:44

Agderposten: Arendal har satt inn kriseledelse på grunn av snøkaos

Arendal har satt inn kriseledelse på grunn av snøværet som har rammet Sør-Norge. De oppfordrer folk om å holde seg hjemme, skriver Agderposten..

Aftenposten - 29 jan 24 kl. 16:30

To kajakkpadlere funnet omkommet utenfor Arendal

Store styrker ble iverksatt etter at to padlere ble meldt savnet. Mandag ettermiddag er det gjort funn av to døde….

VG - 28 jan 24 kl. 13:45

Brann på institusjon i Arendal - alle skal være ute av bygget

Det meldes om flammer og mye røyk..

NRK - 27 jan 24 kl. 17:03

Ambulansehelikopter traff skilt i Drangedal - kunne ikke lette med pasient

Et ambulansehelikopter ble skadet i forbindelse med et oppdrag i Drangedal lørdag formiddag. Det var Drangedalsposten som meldte om hendelsen først. Helikopteret skulle lande ved en dagligvarebutikk for å hente en person, da en plakat traff hovedrotoren.

NRK - 27 jan 24 kl. 17:03

Ambulansehelikopter traff plakat i Drangedal - kunne ikke lette med pasient

Et ambulansehelikopter traff et plakat i forbindelse med et oppdrag i Drangedal lørdag formiddag. Dermed ble det stående på bakken. Det var Drangedalsposten som meldte om hendelsen først.

NRK - 26 dec 23 kl. 15:07

12 personer involvert i ulykke på E18

Fem biler og 12 personer er involvert i ei ulykke på E18 ved Nedenes på grensen mellom Arendal og Grimstad. Ulykken har skjedd i vestgående retning mot Kristiansand, opplyser politiet i Agder. Ifølge operasjonleder Øyvind Hægeland er to personer kjørt med ambulanse til sykehuset i Arendal.

NRK - 26 dec 23 kl. 04:59

Sparket politibetjent i Arendal

Politiet i Agder har pågrepet en mann som sparket til en tjenesteperson i Arendal. Polititjenestepersonen som ble sparket, ble ikke skadd, opplyser politidistriktet på X, tidligere Twitter. Hendelsen fant sted etter at politiet hadde rykket ut til et utested hvor mannen hadde vært i et slagsmål med vekterne.

VG - 24 jan 24 kl. 10:15

Rådyr i fjerde etasje

En innringer til politiet fortalte om et vilt syn i Arendal onsdag formiddag..

NRK - 22 jan 24 kl. 08:41

Stenger skole etter takkollaps

Ungdomsskolen på Asdal i Arendal holder stengt mandag etter at taket har kollapset som følge av snøsmelting. Det melder Agderposten. Avisen får opplyst at det er taket over kunst- og håndverksavdelingen på skolen som har kollapset..

NRK - 20 dec 23 kl. 12:25

Agderposten: Politiet aksjonerer på flere adresser i Arendal

Politiet og Statens Vegvesen er onsdag på plass på en adresse i Arendal. Flere steder skal ifølge politiet undersøkes i aksjonen, skriver Agderposten. To personer er pågrepet i forbindelse med aksjonen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com