Anspent

Fredag, 25 Juni, 16:07

Nyheter om Anspent

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 mai 21 kl. 23:28

300 skadd i Anspent Jerusalem

For sjette dag på rad har det vært voldsomme sammenstøt i Jerusalem. Det er ventet mer bråk når en flaggparade mandag skal gå gjennom gamlebyen der palestinere og bosettere står mot hverandre. Den pensjonerte generalen Amos Gilad er kritisk til marsjen..

NRK - 07 mai 21 kl. 11:42

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer Anspent enn på lenge, melder NTB..

Dagbladet - 04 mai 21 kl. 03:28

«Kom dere for helvete ut»

Konflikten mellom Filippinene og Kina blir stadig mer Anspent. Storebror pusher grensene, men heller ikke Kina ønsker en eskalering, ifølge NTNU-professor..

NRK - 23 april 21 kl. 21:46

Anspent i Merkels allianse

Markus Söder, som ikke lyktes i å bli statsministerkandidat for de tyske konservative, sier han ikke er overbevist om at rivalen Armin Laschet er riktig mann. Kampen om å ta over Merkels plass har ført til strid mellom søsterpartiene CDU og CSU..

Dagbladet - 10 feb. 21 kl. 10:02

Anspent før kuppet: «Frekke og uforskammede»

Hva skjedde i dagene før militærkuppet? Reuters har pratet med folkene rundt fredsprisvinner Aung San Suu Kyi..

VG - 27 jan. 21 kl. 09:38

Anspent i New Delhi etter bondeopprør

Indisk politi har innført omfattende sikkerhetstiltak og stengt flere hovedveier rundt New Delhi onsdag. Dagen før spant en demonstrasjon ut av kontroll..

VG - 20 jan. 21 kl. 21:54

Anspent førstekjempevalg på «Farmen kjendis»: – Han raste mot meg

Onsdag valgte Lasse Matberg Espen Thoresen som førstekjempe. – Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at det skulle skape så mye oppstyr..

NRK - 23 okt. 20 kl. 18:46

Avlyser militærøvelser

Tyrkia og Hellas har blitt enige om å avlyse militærøvelser som var planlagt neste uke, opplyser Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. De to landene har et Anspent forhold som følge av strid om gassforekomster i Middelhavet..

VG - 17 okt. 20 kl. 15:51

Sørloth og «Perry» i disputt på lagsmøte: «Ett ord til, så er det rett ut!»

Dagen før onsdagens kamp mot Nord-Irland skal det ha blitt Anspent stemning under et møte på landslagets spillerhotell i Oslo..

VG - 17 okt. 20 kl. 15:51

Kilder: Sørloth og «Perry» i disputt på lagmøte: «Ett ord til, så er det rett ut!»

Dagen før onsdagens kamp mot Nord-Irland skal det ha blitt Anspent stemning under et møte på landslagets spillerhotell i Oslo..

NRK - 12 okt. 20 kl. 02:47

Tyrkisk seismikkskip ved gresk øy

Mandag starter et tyrkisk forskningsskip med seismiske målinger øst i Middelhavet, nær den greske øya Kastellorizo. Det opplyste den tyrkiske marinen søndag. Nato-landene Tyrkia og Hellas har et Anspent forhold som følge av Tyrkias leteboring..

VG - 13 sep. 20 kl. 23:05

Amerikanske medier: «Ungkaren»-Underwood anklaget for trakassering – eksen krever besøksforbud

De skiltes tilsynelatende som venner, men forholdet mellom de to «Ungkaren»-profilene skal nå ha blitt svært Anspent..

NRK - 11 sep. 20 kl. 15:33

Spent situasjon ved Moria-leiren

På Lesvos demonstrerer flere hundre migranter og flyktninger for andre dag på rad etter at Moria-leiren brant natt til onsdag. NRKs reporter ved Moria-leiren sier situasjonen er Anspent mellom opprørspolitiet og en stor gruppe demonstranter..

P4 - 11 sep. 20 kl. 14:14

Vil hindre bråk på Lesvos

I Hellas har politiet sendt forsterkninger til øya Lesvos for å hindre konfrontasjoner mellom migranter og lokalbefolkningen. Flere tusen flyktninger har sovet på gaten de to siste nettene, etter den voldsomme brannen i Moria-leiren. Det er Anspent på Lesvos, der flere i lokalbefolkningen frykter at det skal dannes en ny, uoffisiell teltleir, skriver NRK..

Aftenposten - 29 aug. 20 kl. 13:26

Anspent stemning under Sian-markering i Oslo

Politiet sier de klare til å slå ned demonstrasjonen hvis det utarter..

NRK - 26 aug. 20 kl. 10:10

Felles militærøvelse i Hellas

Hellas, Frankrike, Italia og Kypros skal gjennomføre en felles militærøvelse i Middelhavet. Dette skjer mens forholdet mellom Hellas og Tyrkia blir stadig mer Anspent, etter at det ble oppdaget store naturgassreservoarer nær Kreta og Kypros..

NRK - 21 aug. 20 kl. 19:13

Enige om mindre handelsavtale

EU og USA er enige om en mindre handelsavtale som reduserer tollen på noen produkter. EU fjerner blant annet toll på amerikansk hummer. Dette er ifølge Reuters et tegn på bedring i et Anspent handelsforhold mellom USA og EU, selv om avtalen er liten..

P4 - 17 aug. 20 kl. 06:33

Trump har utnevnt ny koronaekspert

USAs president Donald Trump har utnevnt en ny lege til å rådføre seg om koronaviruset. Legen heter Scott Atlas, og er mer på linje med Trump. I flere intervjuer på Fox News har han uutrykt sin motstand mot nedstenginger og mener at alle skoler bør gjenåpnes.

NRK - 07 juli 20 kl. 08:48

USA vurderer å forby TikTok

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier regjeringen vurderer å forby TikTok og andre kinesiske apper. Utspillet kommer i en tid der forholdet mellom Kina og USA er veldig Anspent. Landene kjekler blant annet om nasjonal sikkerhet, handel og teknologi..

P4 - 29 juni 20 kl. 17:57

India forbyr 59 kinesiske apper

Regjeringen i India forbyr 59 kinesiske apper, inkludert TikTok, Weibo, QQ, og WeChat, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Forholdet mellom de to landene er Anspent etter sammenstøt i grenseområdene. Regjeringen begrunner forbudet med at appene videreformidler data og har problemer med personvernet..

Dagbladet - 04 juni 20 kl. 06:05

Omringet - så gjør hun dette

Politibetjenten snudde en Anspent situasjon trill rundt..

NRK - 21 mai 20 kl. 18:03

Varsler mottiltak mot USA

Kina vil slå tilbake hvis USA vedtar lover som åpner for sanksjoner mot Kina knyttet til koronapandemien. Det er Anspent mellom USA og Kina etter at president Donald Trump hevdet at Kina med vilje har latt viruset spre seg til resten av verden..

NRK - 03 mars 20 kl. 20:11

Anspent demonstrasjon i Madrid

Tusenvis av politibetjenter demonstrerte i Madrid tirsdag med krav om høyere lønn. Mange var iført «anonymous»-masker. Kledd i sivilt og iført masker samlet politifolkene seg utenfor nasjonalforsamlingen i Madrid, der de ropte, skrek og plystret..

VG - 10 jan. 20 kl. 07:36

Britisk kongereporter: Dronningen måtte selv ringe Harry

Hertugparet skal ha blitt bedt innstendig om ikke å kunngjøre planene sine, ifølge britiske medier. Kongereporter for The Daily Mail melder at forholdet mellom kongehuset og paret har vært Anspent over lengre tid..

VG - 10 jan. 20 kl. 07:36

Daily Mail: Dronningen måtte be prins Harry om svar

Hertugparet skal ha blitt bedt innstendig om ikke å kunngjøre planene sine, ifølge britiske medier. Kongereporter for The Daily Mail melder at forholdet mellom kongehuset og paret skal ha vært Anspent over lengre tid..

NRK - 08 jan. 20 kl. 18:35

Norge fraråder reiser til Iran

Utenriksdepartementet fraråder reiser til Iran som ikke er strengt nødvendige. «Situasjonen i Iran er Anspent etter flere hendelser i regionen den siste tiden», skriver de i det oppdaterte reiserådet onsdag..

P4 - 07 jan. 20 kl. 16:49

- Vil skape usikkerhet med atomprogram

- Når Iran føler seg presset opp i et hjørne, bruker de atomtrusselen for å avskrekke. Det sier seniorforsker ved Norsk Utenrikspolitisk Institutt, Kjetil Selvik. Etter drapet på den iranske toppgeneralen Qasem Soleimani har forholdet mellom Iran og USA blitt stadig mer Anspent.

E24 - 25 nov. 19 kl. 19:42

Melder om Anspent «høstjakt»: – Noen har større forklaringsproblemer enn andre

Coop-sjefen letter på sløret om de hemmelige forhandlingene med leverandørene. – Det er noen av leverandørene som ser at de kanskje har operert på grensen av loven..

NRK - 23 nov. 19 kl. 12:54

Japan og Sør-Korea holder toppmøte

Lederne i Japan og Sør-Korea møtes i Kina i desember for å bygge opp forholdet mellom de to landene etter en svært Anspent periode. Det var landenes utenriksministre som avtalte møtet under en samling for G20-landene i Japan..

VG - 13 nov. 19 kl. 23:09

Trump etter Erdogan-møte: – Jeg er stor fan av presidenten

Til tross for at forholdet mellom USA og Tyrkia lenge har vært Anspent, var det en god tone mellom Donald Trump og Recep Tayyip Erdogan etter onsdagens møte i Det hvite hus..

E24 - 16 sep. 19 kl. 14:37

Kan få følger for «verdens største børsnotering»: – Anspent situasjon

Angrepene mot Saudi Aramcos oljeprosesseringsanlegg setter selskapet på en prøve før den planlagte børsnoteringen..

NRK - 06 aug. 19 kl. 08:29

Iran vil ha samtaler

Irans president Hassan Rouhani sa tirsdag at de foretrekker samtaler med USA, men at det ikke kan skje før sanksjonene mot landet fjernes, melder AFP. Forholdet mellom landene er svært Anspent etter at USA trakk seg ut av atomavtalen i mai 2018..

P4 - 20 juli 19 kl. 17:20

Skuffet over Iran

EU er dypt bekymret over situasjonen etter at en britiskregistrert oljetanker ble beslaglagt av iranske myndigheter i Hormuz-stredet i går. EU frykter eskalering i en allerede Anspent situasjon, det kommer frem i en uttalelse. Samtidig sier Storbritannias utenriksminister Jeremy Hunt at han er ekstremt skuffet over Iran, noe han også har uttrykt i en samtale med Irans utenriksminister..

NRK - 20 juli 19 kl. 16:56

– Risiko for ytterligere eskalering

EU er dypt bekymret over situasjonen etter atStena Impero ble beslaglagt av iranske myndigheter, og frykter eskalering. – I en allerede Anspent situasjon bringer denne utviklingen med seg risiko for ytterligere eskalering, skriver EU. (AFP).

P4 - 19 juli 19 kl. 21:24

Trump vil ha samtaler med britene

USAs president Donald Trump sier han vil diskutere det som nå skjer i sjøen utenfor Iran med britiske myndigheter. Forholdet mellom USA og Iran har blitt stadig mer Anspent den siste tiden, og det har også forholdet mellom Storbritannia og Iran..

P4 - 16 mai 19 kl. 10:14

Solberg får ros for å ha gjenopprettet forholdet til Kina

Statsminister Erna Solberg får ros fra kinesiske myndigheter for å ha gjenopprettet forholdet til stormakten. Formannen i Kinas Folkekongress, Li Zhanshu, som i dag møtte Solberg i regjeringens representasjonsbolig takket Solberg for at hun har strukket seg langt for å reparere forholdet. Det ble Anspent mellom Norge og Kina i 2010 etter tildelingen av Nobels fredspris til den kinesiske dissidenten Liu Xiaobo..

NRK - 26 april 19 kl. 12:23

Presset aukar i Tripoli

Røde Kors seier situasjonen stadig blir meir Anspent for innbyggjarane i Libyas hovudstad, Tripoli. Byen har vore under åtak frå LNA-millitsen og leiar Khalifa Haftar sidan 4. april.

NRK - 01 mars 19 kl. 17:04

Pakistan frigir indisk pilot

Pakistan har frigitt piloten som fløy det indiske flyet som ble skutt ned av pakistansk millitære over byen Kashmir, er frigitt etter å ha vært fanget det siste døgnet. Stemningen mellom de to landene har vært svært Anspent den siste tiden..

NRK - 19 feb. 19 kl. 15:22

India og Pakistans forhold Anspent

Pakistan minner om at det er lett å starte krig, og lover å slå tilbake, dersom India angriper dem. India hevder Pakistan står bak forrige ukes angrep mot en millitær busskollone i Kashmir, der minst 40 indiske soldater ble drept..

Dagbladet - 03 feb. 19 kl. 21:13

Russland ut av INF: – Vil føre en tøff linje

Forholdet mellom USA og Russland vil være Anspent i flere år framover, mener ekspert..

NRK - 28 jan. 19 kl. 11:23

Enda en canadier pågrepet i Kina

En canadisk mann er pågrepet i den kinesiske autonome regionen Macau, mistenkt for å ha prøvd å svindle til seg 284 millioner dollar, opplyser kinesisk politi. Forholdet mellom Kina og Canada er Anspent etter at en direktør for Huawei ble pågrepet..

NRK - 15 jan. 19 kl. 01:33

Canada advarer mot Kina-reiser

Canada har skjerpet reiserådene for canadiske statsborgere som skal til Kina etter at en canadisk mann ble dømt til døden for narkotikasmugling. Canadisk UD ber reisende utvise en «høy grad av forsiktighet». Forholdet mellom de to landene er Anspent..

Dagbladet - 03 des. 18 kl. 18:45

«Kuppforsøket» i Oslo Frp slo feil: Carl I. Hagens listetopp vant fram

Anspent maktkamp i Oslo Frp. Utfordrer Tone Liljeroth var nær ved å danke ut nominasjonskomiteens innstilling til listetopp..

Dagbladet - 01 okt. 18 kl. 12:31

Kameraet dyrker kroppen til Tarjei Sandvik Moe

«En affære» er en Anspent og uggen erotisk thriller, men noen av valgene er diskutable.

Aftenposten - 30 aug. 18 kl. 09:21

Trump leter etter ny sjefadvokat – kan hente Clinton-forsvarer fra kjelleren i Det hvite hus

Stemningen mellom USAs president Donald Trump og sjefadvokaten i Det hvite hus skal ha blitt stadig mer Anspent. Favoritten til å overta representerte Bill Clinton..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt