Anne Rygh Pedersen

Onsdag, 12 Mai, 19:13

Nyheter om Anne Rygh Pedersen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 mars 21 kl. 16:35

Tønsberg stenger brygge og camping

Tønsberg kommune forbyr fortøyning ved kommunale kaier og brygger, stenger campingplasser og forbyr bruk av bobilcamping for å hindre smittespredning. Forskriften trer i kraft straks og gjelder til og med 6. april 24.

NRK - 11 mars 21 kl. 19:00

11 positive tester i Tønsberg

I løpet av ettermiddagen har kommunen registrert 11 nye smittetilfeller. Smittesporing pågår, opplyser ordfører Anne Rygh Pedersen..

NRK - 07 mars 21 kl. 13:43

Nedstenging kan bli forlenget

Tønsberg og Færder kommune er stengt ned til 16. mars, som følge av mye smitte. Tønsberg-ordfører Anne Rygh Pedersen kan imidlertid ikke utelukke at perioden blir forlenget, sier hun til NRK.

Dagbladet - 04 mars 21 kl. 20:05

KrF-topp droppet møte: - Uakseptabelt

Tønsberg-ordfører Anne Rygh Pedersen ble droppet av statssekretær Ingelin Noresjø (KrF). Etter 50 år med vent, og et avlyst møte i fjor, er tålmodigheten slutt..

NRK - 27 feb. 21 kl. 12:12

Fortsetter testing i rusmiljøet

Totalt fem personer tilknyttet rusmiljøet i Tønsberg har fått påvist koronasmitte. – Vi mistenker dessverre at dette dreier seg om det britisk muterte viruset, men får ikke endelig svar før til uka, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Helsearbeidere reiser nå rundt til kommunens rus-boliger for å teste de som bor der..

NRK - 23 jan. 21 kl. 13:41

Tønsberg forbyr alle arrangementer

Ordfører Anne Rygh Pedersen i Tønsberg sier de har eksempler på at arrangementer som ikke er lov å gjennomføre i Oslo forsøkes flyttes til Tønsberg, ifølge kommunens hjemmeside. Derfor forbyr kommunen alle arrangementer til og med 31. januar..

NRK - 03 jan. 21 kl. 08:52

Smittesporing etter test på grensa

Tønsberg kommune har iverksatt smittesporing etter at en person i kommunen lørdag kveld fikk påvist koronaviruset. Vedkommende ble ifølge ordfører Anne Rygh Pedersen testet i en grensepassering..

NRK - 04 april 20 kl. 14:34

Koronadødsfall i Tønsberg

En eldre pasient med underliggende sykdom døde lørdag av covid-19 på Træleborg sykehjem. Det opplyser Tønsberg kommune. – Vi sender i dag våre varmeste tanker til pårørende og venner av avdøde, sier ordfører Anne Rygh Pedersen..

NRK - 10 sep. 19 kl. 22:17

Pedersen blir ordfører i Tønsberg

Arbeiderpartiets Anne Rygh Pedersen blir ordfører i nye Tønsberg kommune. Partiet er enig om et samarbeid med Senterpartiet, MDG og KrF, forteller Pedersen til NRK. Senterpartiets Steinar Solum blir varaordfører..

P4 - 07 nov. 19 kl. 19:42

Må spare - punger ut for ordførerkjede

Når Tønsberg kommune slår seg sammen med Re ved nyttår, skal den nye kommunen bruke rundt 200.000 kroner på et nytt ordførerkjede. Det ble bestemt i går, selv om kommunen varsler kutt på 60 millioner kroner neste år, melder NRK.

Klartale - 18 sep. 19 kl. 15:04

Anne blir første kvinnelige ordfører

Anne Rygh Pedersen skriver historie når hun tar over som ordfører i Tønsberg..

NRK - 29 mai 18 kl. 21:43

343 branner i inn- og utmark i mai

Brannvesenet har rykket ut til hele 343 branner i inn- og utmark i mai. DSB-direktør Anne Rygh-Pedersen ber folk være forsiktige. – Tallet er høyt og magefølelsen sier at vi sjelden har hatt en mai med så mange branner, sier Rygh-Pedersen..

NRK - 18 juli 18 kl. 21:41

Må regne mer før brannfaren er over

Regnet i enkelte områder på Sør- og Østlandet er ikke nok for å stanse brannfaren. Avdelingsleder i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Anne Rygh Pedersen, forteller at det er fint med regn, men at det på langt nær ikke er nok..

NRK - 16 juli 18 kl. 15:37

Fremdeles ekstrem skogbrannfare

Skogbrannfaren er fremdeles høy i hele Sør-Norge, og Anne Rygh Pedersen i DSB frykter slitent mannskap og større branner kan skape utfordrende situasjoner. Mandag settes Heimevernet inn i Bykle i Aust-Agder for å avlaste slitne brannmannskaper..

NRK - 15 juli 18 kl. 12:33

Skogbrannsituasjonen er bedret

I løpet av det siste døgnet er flere skogbranner slokket. – I dag er situasjonen vesentlig bedre enn i går, og det er på grunn av den formidable innsatsen som er lagt ned med å slokke disse brannene, sier Anne Rygh Pedersen, i DSB, til NTB..

NRK - 15 juli 18 kl. 09:55

Kontroll over skogbrannene

– Vi har foreløpig kontroll over skogbrannene, sier DSB-direktør Anne Rygh Pedersen til NRK. Hun forteller at syv helikoptre for øyeblikket er innsats: fem i Bikle, Setesdal, ett ved Beisjøen i Aurskog-Høland, og ett ved en ny brann i Halden..

NRK - 14 juli 18 kl. 23:31

Skogbranner på 11 steder nå

Lørdag kveld brenner det på 11 forskjellige steder i Sør-Norge. I alt 13 skogbrannhelikoptre deltar i slukkingen, opplyser Anne Rygh Pedersen i Direktoratet for samfunnssikekrhet og beredskap. Søndag morgen står hele 22 skogbrannhelikoptre klar..

NRK - 14 juli 18 kl. 19:55

DSB bekymret for brannmannskaper

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) er bekymret for at brannmannskapene begynner å bli slitne etter de mange skogbrannene i det siste. – Det er utrolig krevende for mannskapene der ute, sier DSB-direktør Anne Rygh Pedersen..

NRK - 13 juli 18 kl. 22:18

Øker til 22 helikoptre

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap øker antallet skogbrannhelikoptre i beredskap til 22. Avdelingsdirektør Anne Rygh Pedersen sier alle de 16 helikoptrene de har, har vært i bruk i dag, og at de nye vil være klare lørdag formiddag..

NRK - 13 juli 18 kl. 22:18

Øker til 22 skogbrannhelikoptre

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap øker antallet skogbrannhelikoptre i beredskap til 22. Avdelingsdirektør Anne Rygh Pedersen sier alle de 16 helikoptrene de har, har vært i bruk i dag, og at de nye vil være klare lørdag formiddag..

NRK - 13 juli 18 kl. 21:43

Vurderer å be EU om vannbombefly

På grunn av mange skogbranner vurderer Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap å be om hjelp fra EUs vannbombefly. – Vi har sendt et forvarsel om at vi muligens vil trenge bistand, sier avdelingsdirektør Anne Rygh Pedersen til Aftenposten..

NRK - 13 juli 18 kl. 14:12

16 skogbrannhelikopter i beredskap

DSB har økt helikopterberedskapen, og har mulighet til å sette inn flere ved behov. – Det gjøres en formidabel innsats av brann- og redningsvesenet, skogbrannhelikoptrene, Sivilforsvaret og frivillige, sier avdelingsdirektør Anne Rygh Pedersen i DSB..

NRK - 13 juli 18 kl. 14:12

16 skogbrannhelikoptre i beredskap

DSB har økt helikopterberedskapen, og har mulighet til å sette inn flere ved behov. – Det gjøres en formidabel innsats av brann- og redningsvesenet, skogbrannhelikoptrene, Sivilforsvaret og frivillige, sier avdelingsdirektør Anne Rygh Pedersen i DSB..

P4 - 29 mai 18 kl. 21:43

Rykket ut til 343 branner i mai

Brannvesenet har rykket ut til hele 343 branner i inn- og utmark i mai. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap mener tallet kan være rekordhøyt. Direktør Anne Rygh-Pedersen sier til NRK at forholdet ute i naturen er nå ekstrem, og at den minste gnist kan være nok til å utløse en katastrofe.

NRK - 29 mai 18 kl. 05:48

Har brukt opp skogbrann-millioner

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DBS) har allerede brukt opp de fem millionene de har fått for å ha beredskapshelikopter mot skogbranner, sier DBS-direktør Anne Rygh Pedersen til NRK. Nå må de be Justisdepartementet om mer penger..

P4 - 25 jan. 18 kl. 19:42

Farlige varer kan være i bruk

Mange leverer ikke produkter tilbake til butikken, selv om de blir tilbakekalt fordi de blir kategorisert som farlige. Det er derfor uklart hvor mange av disse produktene som fortsatt er i bruk, melder NRK. Avdelingsdirektør i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Anne Rygh Pedersen sier opp mot 500 varer blir kategorisert som farlige i løpet av et år, og at mange ikke får med seg dette..

P4 - 27 des. 16 kl. 17:38

Frykter ny nåttårsfeiring med mange øyeskader

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap frykter en ny nyttårsfeiring med mange øyeskader. Under fjorårets nyttårsfeiring fikk 18 personer øyeskader av fyrverkeri. Avdelingsdirektør Anne Rygh Pedersen i DSB sier til NTB at de håper flere i år vil bruke beskyttelsesbriller og er edru under oppskytingen.

P4 - 05 des. 15 kl. 18:25

Historisk få omkomne i brann

- Det har aldri vært færre omkomne i branner i Norge enn i år. Det opplyser avdelingsdirektør Anne Rygh Pedersen i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Hittil i år har 31 personer omkommet i brann, og ifølge Rygh Pedersen er dette det laveste siden registreringen begynte i 1979..

Aftenposten - 14 mars 15 kl. 19:07

«Aldri feil å være bittelitt høflig...» sier eks-politimester

Dette er eks-politimester Anne Rygh Pedersens konklusjon etter å ha blitt stanset av betjent: «Det er lov å gjøre feil, men det er aldri feil å være bittelitt høflig...».

P4 - 30 jan. 15 kl. 12:46

- Nord-Norge er for sårbart

- Nord-Norge er alt for sårbar slik situasjonen er i dag. Det sier avdelingsdirektør i direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap, Anne Rygh Pedersen. I går ble bortimot hele Nord-Norge strømløs og nødnummeret 112 fungerte ikke.

NRK - 25 juli 14 kl. 18:41

PST sitter i møter med direktorater

– Alle våre kapasiteter er godt informert og forberedt, sier fungerende direktør i direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Anne Rygh Pedersen. Til sammen skal 13–14 direktorater være i møtet med PST i kveld..

P4 - 30 mai 14 kl. 20:08

Stor skogbrannfare

Det er veldig høy skogbrannfare nå på Nordvestlandet og i Trøndelag. Det opplyser Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap, DSB. Derfor er det satt inn skogbrannhelikoptere som er klare til innsats i hele helgen.

Aftenposten - 16 mai 14 kl. 19:32

Det gikk fire timer før Telenor varslet om at nødnumre sviktet

Ansvarlige myndigheter for tele og beredskap reagerer på sen varsling. - Vi ser alvorlig på dette, sier avdelingsdirektør Anne Rygh Pedersen i Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap (DSB)..

P4 - 30 jan. 14 kl. 17:54

Vurderer å be EU om brannfly

Direktoratet for Samfunnssikkerhet og beredskap vurderer nå å be EU om å hjelpe til med brannfly dersom det bryter ut en ny skogbrann. - Lite nedbør og sterk vind i tiden framover, gjør at vi nå har sendt et forhåndsvarsel til EU om mulig bistand, forteller avdelingsdirektør Anne Rygh Pedersen. Et slikt forhåndsvarsel har blitt sendt bare én gang tidligere - da ved den store skogbrannen i Froland i 2008..

NRK - 19 jan. 14 kl. 18:00

Vil lære av storbrannen

Vi må komme i gang med å evaluere brannen i Lærdal. Det sier avdelingsleder Anne Rygh Pedersen i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap i Tønsberg..

Aftenposten - 06 jan. 14 kl. 13:43

Kvinner vil og kan ta lederansvar

Det vi trenger er toppledere som ser viktigheten av et mangfold i arbeidslivet, og er villig til å se utenfor de vante arenaene for rekruttering, skriver Anne Rygh Pedersen..

NRK - 17 des. 13 kl. 15:09

Lager julegavene selv

Anne Rygh Pedersen tok et oppgjør med å kjøpe store og dyre julegaver. Samtidig som butikkene setter nye salgsrekorder bestemte hun seg for å lage gavene selv..

NRK - 13 des. 13 kl. 16:44

– Må ha reservesystem

– Vi kjem aldri til å få eit system som ikkje kan falle ut, seier avdelingsdirektør Anne Rygh Pedersen i DSB. Etter uvêret Ivar fall naudtelefonane ut i fleiere timar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt