Ann Iren Svane Mathiassen

Wednesday, 10 August, 21:31

Nyheter om Ann Iren Svane Mathiassen

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 11 maj 21 kl. 08:22

Drapsteori kraftig svekket

Politiets teori om at en mann i 70-årene kan ha blitt drept på Veme utenfor Hønefoss, er kraftig svekket. Det skjedde som følge av avhøret av mannen som er siktet for uriktig forklaring, opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen til Ringerikes Blad. – Mannen er nå løslatt, sier hun.

NRK - 18 jun 21 kl. 23:01

Siktet for drapsforsøk med kniv

En mann i 20-åra er sikta for drapsforsøk etter at en mann i 40-åra ble knivstukket på Tranby i Lier fredag. Jourhavende jurist Ann Iren Svane Mathiassen i Sørøst politidistrikt sier til NTB at siktede vil bli vurdert for varetektsfengsling når han er avhørt. Det vil eventuelt skje lørdag..

NRK - 01 feb 20 kl. 08:23

Kan avhøre siktede i Sverige

Det er uklart når mannen som er siktet for å ha drept en mann i Hokksund, kan bli utlevert til Norge. I går anket han utleveringsvedtaket. Politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen sier norsk politi kan avhøre ham i Sverige, men det er ikke bestemt..

P4 - 23 okt 19 kl. 13:45

Erkjenner drapet, men ikke straffskyld

Mannen i 30-årene som er siktet for drapet i et garasjeanlegg i Drammen i går erkjenner drapet, men ikke straffskyld. Det opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt. Mannen er siktet for å ha drept onkelen sin, som var i 50-årene.

NRK - 30 dec 19 kl. 14:59

Samtykker til utlevering

Mannen som er siktet for drapet i Hokksund lille julaften, har samtykket til å bli utlevert til Norge, opplyser politiet til Drammens Tidende. Ifølge politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen kan mannen bli overført til Norge i løpet av noen dager..

NRK - 30 dec 19 kl. 14:59

Samtykker ikke til utlevering

59-åringen som er siktet for drapet i Hokksund lille julaften, samtykker likevel ikke til å bli utlevert til Norge. Det forteller politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen til NRK. Dette skjedde etter en prat med svensk politi i dag..

P4 - 30 dec 19 kl. 10:44

Avhøres av norsk politi i dag

59-åringen som er siktet for drapet på en 74 år gammel mann i Hokksund lille julaften, avhøres for første gang av norsk politi i fengselet i Sverige nå i formiddag Det opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt til P4-nyhetene. Den 59 år gamle mannen ble pågrepet i Arvika 1.juledag.

NRK - 25 dec 19 kl. 18:33

Har ikke vært i kontakt med siktede

Politiet har ikke vært i kontakt med mannen som er siktet for drap på en mann i Hokksund. Politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen vil ikke kommentere hva de har gjort for å komme i kontakt med siktede, eller hva slags relasjon han har til den døde...

NRK - 23 okt 19 kl. 12:45

Ber om fire uker i varetekt

Mannen som er siktet etter knivdrapet i Drammen i går kveld samtykker til fire ukers fengsling, sier politijurist Ann Iren Svane Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt til NRK. Det blir dermed ikke rettsmøte. Kjennelsen kommer tirsdag ettermiddag..

NRK - 28 apr 19 kl. 09:53

Fraktet til sykehus med skader

Mannen som natt til søndag ble funnet bevisstløs i Drammen sentrum er fraktet til Oslo universitetssykehus for behandling. Jourhavende jurist Ann Iren Svane Mathiassen, opplyser at tilstanden er kritisk og at han har vært bevisstløs hele tiden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com