Ankommer

Mandag, 02 August, 21:41

Nyheter om Ankommer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 juni 21 kl. 15:48

Grensekontroll av fritidsbåter

Regjeringen innfører grensekontroll av båter som Ankommer Norge fra utlandet i sommer. Båtene underlegges de samme test- og karantenereglene som reisende med bil og fly. Regjeringen begrenser også hvilke havner man kan benytte seg av i sommer hvis man Ankommer Norge med lystbåt.

NRK - 30 juli 21 kl. 12:37

Innfører testkrav for uvaksinerte

Alle som Ankommer Tyskland fra utlandet, og som ikke er vaksinert eller har vært smittet, må teste seg ved innreise, opplyser helseminister Jens Spahn. Det gjelder enten de kommer i fly, bil, eller tog, sier han. De nye reglene gjelder alle over 12 år med unntak av pendlere over landegrenser eller de som er på gjennomfart, ifølge et utkast AFP har lest.

NRK - 28 juli 21 kl. 15:34

Storbritannia fjerner karantenekrav

Fullvaksinerte EU-borgere og amerikanske statsborgere må ikke i karantene når de Ankommer Storbritannia. Endringen trer i kraft 2. august, melder nyhetsbyrået Reuters.

E24 - 18 juli 21 kl. 19:21

Flere timers venting på Gardermoen

Passasjerer som Ankommer Gardermoen fra utlandet søndag ettermiddag, må være forberedt på flere times venting, skriver TV 2..

NRK - 18 juli 21 kl. 18:31

Flere timer venting på Gardermoen

Passasjerer som Ankommer Gardermoen fra utlandet søndag ettermiddag, må være forberedt på flere times venting, skriver TV 2. Det er særlig ventetiden ved teststasjonen, som alle som ikke er fullvaksiner eller har gjennomgått koronasykdom i løpet av de siste seks månedene, må avlegge, som skaper køen, opplyser Avinor til kanalen..

NRK - 10 juli 21 kl. 22:30

Krysser kanalen i gummibåter

Asylsøkere som tar seg til Storbritannia Ankommer stadig oftere i små gummibåter. I 2019 ble 154 slike båter beslaglagt. Ifjor økte antallet til 608, skriver News.

NRK - 11 juni 21 kl. 03:30

Kate og William på G7-arrangement

Prins William og hertuginne Kate skal for første gang delta på et G7-arrangement fredag når det er mottakelse for G7-lederne som Ankommer toppmøtet. Paret slutter seg dermed til dronning Elizabeth, prins Charles og hertuginne Camilla på mottakelsen fredag kveld..

VG - 09 juni 21 kl. 23:55

Les dagens VG her!

I går kunngjorde helseminister Bent Høie (H) at fullvaksinerte fra fredag 11. juni slipper innreisekarantene, når de Ankommer Norge. Men hva slags regler gjelder når du skal reise inn i de landene du vil besøke?

VG - 09 juni 21 kl. 14:26

Fullvaksinerte slipper innreisekarantene

Fra fredag 11. juni slipper alle som er fullvaksinerte innreisekarantene når de Ankommer Norge..

NRK - 01 juni 21 kl. 20:36

Løslates mellom klokka 22 og 23

Fædrelandsvennen får opplyst fra Kristiansens pressekontakt Terje Helland at Viggo Kristiansen kommer til å gå ut hovedporten ved Ila mellom klokka 22 og 23 tirsdag kveld. Deretter kjøres han direkte til Kristiansand, og Ankommer der i natt..

NRK - 12 april 21 kl. 12:11

Janssen-vaksine Ankommer denne uka

Den første leveransen på 26.000 Janssen-vaksiner til Norge er framskyndet, og den Ankommer denne uka, opplyser FHI til Dagbladet. Det er ikke avklart hvordan den skal innpasses i vaksineprogrammet og når dosene kan distribueres til kommunene..

NRK - 29 mars 21 kl. 18:37

Johnson & Johnson Ankommer i april

De første leveransene av koronavaksinen til Johnson & Johnson Ankommer Europa i midten av april. Tyskland mottar 256.800 doser av vaksinen i løpet av uken som begynner 12.

NRK - 29 mars 21 kl. 18:37

Janssen-vaksinen Ankommer i april

De første leveransene av koronavaksinen til Janssen Ankommer Europa i midten av april. Tyskland mottar 256.800 doser av vaksinen i løpet av uken som begynner 12.

VG - 09 mai 21 kl. 12:00

Nervøs Tripic i karantene når sesongen sparkes i gang: – Det blir fælt

Hele Stavanger kokte i begeistring da Zlatko Tripic returnerte til Viking denne uken. Likevel må han nøye seg med sofaen når Brann Ankommer Rogaland søndag kveld..

NRK - 29 april 21 kl. 05:58

USA sender hjelp til India

USA sender medisinsk utstyr til en verdi av nærmere 830 millioner kroner til India for å hjelpe det kriserammede landet med å bekjempe koronapandemien. Den første forsendelsen med utstyr Ankommer Indias hovedstad New Delhi torsdag, opplyser Det hvite hus..

VG - 28 april 21 kl. 23:18

Krisen i India: – Folk bare dør, dør og dør

Samtidig som hjelpen Ankommer India, ble det både satt rekord i antall nye smittetilfeller og dødsfall på ett døgn..

NRK - 18 april 21 kl. 07:36

Frankrike med innreisekarantene

Frankrike innfører ti dagers karantene for personer som Ankommer med flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika. Dett vil også gjelde fra Brasil, men flygninger derfra er forløpig stanset frem til fredag. Årsaken er bekymring rundt den brasilianske koronavarianten.

Dagbladet - 04 april 21 kl. 20:56

Har en plan B

Det finnes en plan B for personer som Ankommer både Gardermoen og Værnes, dersom kapasiteten ved karantenehotellene blir sprengt etter påska..

VG - 25 mars 21 kl. 15:34

Frykter massiv importsmitte i påsken - vil ha karantenehotell for alle

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) frykter utenlandsreiser i påsken vil føre til massiv importsmitte. Nå ber han regjeringen innføre obligatorisk karantenehotell for alle som Ankommer Norge..

NRK - 15 mars 21 kl. 11:51

Ny koronavaksine til Norge i april

Koronavaksinen til Johnson & Johnson Ankommer Norge i andre halvdel av april, bekrefter Folkehelseinstituttet overfor Teknisk Ukeblad. Vaksinen kalles også Janssen-vaksinen etter det belgiske datterselskapet til Johnson & Johnson. – Janssen meldte i går at de vil levere vaksiner i andre halvdel av april.

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:30

Island krever negativ test

Island endrer reglene for innreise og krever en negativ koronatest som ikke er eldre enn 72 timer av alle som Ankommer landet, opplyser myndigheter. Fra før har Island krevd test ved ankomst, deretter karantene i fem eller seks dager, og så ny test..

E24 - 25 des. 20 kl. 22:40

Vaksinene Ankommer Norge i morgen tidlig

Vaksinene er på vei og Ankommer østlandsområdet på morgenen 2. juledag. Det bekrefter FHI til VG..

Aftenposten - 02 feb. 21 kl. 12:11

Amerikanske bombefly skal operere fra Ørland

Amerikanske bombefly av typen B-1 Ankommer i løpet av kort tid Ørland flystasjon og kan bli her én måned..

NRK - 21 jan. 21 kl. 08:17

Verdensbanken sponser koronavaksine

Verdensbanken donerer drøyt 285 millioner kroner for å vaksinere over to millioner mennesker i koronarammede Libanon. Det er første gang at Verdensbanken bidrar med midler til koronavaksinering. Vaksinene Ankommer landet tidlig i februar..

NRK - 18 jan. 21 kl. 09:07

Australia åpner neppe grensene i år

Helsemyndighetene i Australia sier at vanlige reiser til landet ikke kan forventes i 2021, skriver ABC. Folk som likevel Ankommer Australia, må betale over 21.000 kroner for å tilbringe to uker på karantenehotell..

NRK - 17 jan. 21 kl. 18:04

Navalnyj lander på annen lufthavn

Flyet som Ankommer Moskva med Aleksej Navalny skal lande på en annen flyplass i hovedstaden, ifølge flere nyhetsbyråer..

NRK - 16 jan. 21 kl. 11:00

Kripos på vei til Risøyhamn

Politiets krimteknikere er på vei til Risøyhamn, opplyser politiet til NRK. – Før de Ankommer blir det ikke gjort noe på brannåstedet, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson. Fem personer er fremdeles savnet etter hyttebrannen..

NRK - 03 jan. 21 kl. 15:03

Hurtigruten starter normal drift

Nå er Hurtigruten i normal drift igjen, med daglige seilinger til 34 havner. Men alle må forhåndsbestille billett senest seks timer før skipet Ankommer havnen, også de som skal på korte reiser uten lugar. Munnbind kan bli påbudt, melder selskapet..

NRK - 02 jan. 21 kl. 21:12

Digitalt reiseregister innført

Fra lørdag må alle som Ankommer Norge, registrere seg digitalt. Det digitale reiseregisteret erstatter den midlertidige, papirbaserte løsningen. Reisen må registreres når det er mindre enn 72 timer til innreisetidspunktet og før ankomst Norge..

NRK - 02 jan. 21 kl. 19:58

Køer ved testsenteret på Svinesund

Korona-testsenteret på Svinesund har hatt lange køer lørdag. Dette fordi alle som Ankommer landet er pålagt å ta koronatest. Halden kommune, som driver testsenteret ved Norges mest trafikkerte grenseovergang, ber alle som pendler over grensa om å benytte andre teststasjoner enn den på grensa..

NRK - 25 des. 20 kl. 19:07

Tyrkia satser på kinesisk vaksine

Tyrkia satser på den kinesiske koronavaksinen Coronavac, som alt er testet på tyrkere og har vist seg å være drøyt 91 prosent effektiv. Den første forsendelsen på 3 millioner doser Ankommer Tyrkia søndag..

VG - 21 des. 20 kl. 03:02

Mener all flyging fra Storbritannia må stanses: – Selv Sverige handler raskt nå

Fra i dag og i løpet av den kommende uken Ankommer totalt 13 fly fra Storbritannia. Det får byrådsleder Raymond Johansen til å slå alarm..

NRK - 18 des. 20 kl. 18:05

Forbereder seg på koronavaksinering

Sykehjemsetaten i Oslo lover at byens sykehjem skal stå klare til å starte vaksineringen når koronavaksinen Ankommer Norge. Fredag kveld er logistikk-arbeidet i full gang. De første vaksinene er ventet i løpet av julen..

VG - 17 des. 20 kl. 14:07

Alle de 50 Moria-flyktningene plukket ut

Nå er det klart at alle de 50 flyktningene Norge skal ta i mot fra Moria-leiren i Hellas er plukket ut, og at flere Ankommer allerede i januar..

VG - 11 des. 20 kl. 20:00

Nye jubilanter i «Hver gang vi møtes»: VG anmelder låt for låt

Tre nye gjester Ankommer gården, to av dem er Frida Ånnevik og Chris Holsten som sammen fremfører en hit..

NRK - 09 des. 20 kl. 19:48

Israel vaksinerer fra nyttår

Israel vil begynne koronavaksinering av befolkningen 27. desember, sier statsminister Benjamin Netanyahu ifølge nyhetsbyrået AP. Fra da vil de vaksinere rundt 60.

VG - 06 des. 20 kl. 22:57

Her Ankommer verdens første levering av coronavaksinen til sykehus

Croydon University Hospital i London har mottatt verdens aller første levering av coronavaksine. – Jeg er så stolt, sier sjefsfarmasøyt..

VG - 06 des. 20 kl. 22:57

Her Ankommer den første leveringen av coronavaksinen til sykehus i England

Croydon University Hospital i London har mottatt verdens aller første levering av coronavaksine. – Jeg er så stolt, sier sjefsfarmasøyt..

VG - 06 des. 20 kl. 22:57

Her Ankommer den første leveringen av coronavaksinen sykehus i England

Croydon University Hospital i London har mottatt verdens aller første levering av Pfizer-vaksinen. – Jeg er så stolt, sier sjefsfarmasøyt..

NRK - 30 nov. 20 kl. 06:25

Italia ber skianlegg holde stengt

Helsemyndighetene i Italia ber skianlegg om å holde stengt ut året, eller krever at skiturister går i karantene når de Ankommer på grunn av pandemien, melder DPA. Østerrike og Sveits vil ikke stenge sine anlegg, noe Italia omtaler som skuffende..

NRK - 24 nov. 20 kl. 03:25

England letter på innreisereglene

Reisende som Ankommer England fra utlandet, kan fra midten av desember gå ut av karantene om de tester negativt for covid-19 minst fem dager etter ankomst. Målet er å hjelpe den hardt rammede reiselivsnæringen..

VG - 10 nov. 20 kl. 15:57

Elleve måtte på corona-hotell etter ankomst fra Polen: – Fikk ingen informasjon

SANDEFJORD (VG) Her får passasjerer som Ankommer Norge fra Polen beskjed om at de må på karantenehotell..

Aftenposten - 06 okt. 20 kl. 07:45

Arsenal bekreftet storsignering i natt

Thomas Partey er klar for London-klubben. Midtbanespilleren Ankommer fra Atlético Madrid..

P4 - 04 okt. 20 kl. 19:07

Avdøde hadde synlige skader

Den 48 år gamle mannen som ble funnet død i leiligheten sin i Kristiansand på lørdag hadde synlige skader. Det opplyser kilder til NRK. Kanalen skriver også at politiet nå jakter en eller flere gjerningsmenn.

P4 - 04 okt. 20 kl. 18:13

Kripos Ankommer Kristiansand

Kripos er i kveld ventet å ankomme leiligheten i Kristiansand der en SIAN-aktivist ble funnet død lørdag, for å bistå politiet i etterforskningen. Den avdøde var en 48 år gammel mann som var en sentral skikkelse i den høyreekstreme organisasjonen. Politiet opplyste i dag at de har ingen konkrete holdepunker for at dødsfallet er politisk motivert.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt