Anklager

Tuesday, 19 October, 14:47

Nyheter om Anklager

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 12 okt 21 kl. 18:56

Anklager Sverige

Etter å konsekvent ha unngått å kommentere Sveriges coronastrategi, velger assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad nå å gjøre det i sin nye bok. Blant annet Anklager han dem for «cherry picking»..

NRK - 05 okt 21 kl. 06:03

Anklager Taliban for massakre

I alt 13 mennesker ble drept av Taliban-krigere i byen Kahor i Daikundi-provinsen 30. august De drepte tilhørte den lokale Hazara-befolkningen, ifølge Amnesty, som Anklager Taliban for massakre. – Disse kaldblodige henrettelsene er ytterligere bevis på at Taliban begår samme type grusomheter som de var beryktet for da de sist var ved makten i Afghanistan, sier Amnestys generalsekretær Agnès Callamard i en pressemelding..

VG - 03 okt 21 kl. 17:06

Supermodell Anklager R&B-artist for seksuelt overgrep

Supermodell Emily Ratajkowski (30) Anklager R&B-artist Robin Thicke (44) for seksuelt overgrep..

Aftenposten - 01 okt 21 kl. 09:17

Trener sparket etter alvorlige Anklager

Treneren i fotballklubben North Carolina Courage er fjernet fra jobben sin med øyeblikkelig virkning etter Anklager om….

VG - 01 okt 21 kl. 09:17

Trener sparket etter alvorlige Anklager

Treneren i fotballklubben North Carolina Courage er fjernet fra jobben sin med øyeblikkelig virkning etter Anklager om seksuelle overgrep..

NRK - 18 timer siden

Frykter Hellas sulter flyktninger

Flere menneskerettsgrupper Anklager greske myndigheter for å hindre flyktninger og asylsøkere i å få tak i mat og økonomisk hjelp, skriver NTB. Tilgangen på mat og penger begrenses av både aktive tiltak og dårlig planlegging, ifølge de 26 menneskerettsgruppene, som inkluderer blant annet det greske flyktningrådet og Den internasjonale redningskomiteen (IRC). – Selv om det varierer fra område til område, blir det estimert at rundt 60 prosent av dem som bor i flyktningleirer på fastlandet, ikke mottar mat, heter det i uttalelsen fra gruppene.

NRK - Igår: 19:31

Demonstrasjoner i Polen

Flere tusen av mennesker demonstrerte i Warszawa søndag mot behandlingen av flyktninger på grensen mellom Polen og Hviterussland. Tusenvis av flyktninger og migranter har forsøkt å krysse grensen fra Hviterussland til EU-landene Polen, Latvia og Litauen de siste månedene. Øyevitnebeskrivelser og rapporter fra bistandsgrupper Anklager Polen for å føre folk tilbake over grensen til Hviterussland.

NRK - 15 okt 21 kl. 03:23

Mangemillionær dømt til fengsel

Den styrtrike amerikanske eiendomsmagnaten Robert Durst er dømt til livstid i fengsel for drapet på sin beste venn. Durst, en mangemillionær som HBO-dokumentaren «The Jinx» handlet om, har alltid avvist Anklager om at han skjøt sin venn Susan Berman med en kule i bakhodet i hennes hjem i Beverly Hills i 2000. Ifølge retten ville han hindre at hun snakket med politiet om forsvinningen til kona hans Kathleen i 1982.

NRK - 12 okt 21 kl. 04:59

Har full tillit til IMF-lederen

Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) har full tillit til Kristalina Georgieva som IMF-leder. Det opplyste IMF natt til tirsdag norsk tid etter at den første dagen av det ukelange årsmøtet var over. Georgieva har vært gransket av et advokatfirma etter Anklager om at hun i sin tidligere jobb i en høytstående stilling i Verdensbanken, hadde manipulert data i favør av Kina..

NRK - 09 okt 21 kl. 19:48

Kurz går av som statsminister

Østerrikes statsminister Sebastian Kurz går av. Han har blitt etterforsket mulig korrupsjon i forbindelse med publisering av annonser og meningsmålinger i en avis. Mistanken går ut på at landets finansdepartement skal ha rykket inn annonser i avisen i bytte mot positiv omtale av Kurz og det konservative partiet ÖVP.

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 21:48

15 kulturscener er rammet av streiken. Seks av dem anklages for streikebryteri.

Ledelsen ved kulturscenene reagerer sterkt på Fagforbundets Anklager om streikebryteri..

NRK - 06 okt 21 kl. 17:39

Etterforskes for bestikkelser

Østerriksk politi aksjonerte onsdag mot regjeringspartiet ÖVP og statsminister Sebastian Kurz, som mistenkes for bestikkelser, melder NTB. Ifølge østerrikske medier dreier saken seg om mulig korrupsjon i forbindelse med publisering av annonser og meningsmålinger i en avis. Mistanken går ut på at landets finansdepartement skal ha rykket inn annonser i avisen i bytte mot positiv omtale av Kurz og det konservative partiet ÖVP.

E24 - 04 okt 21 kl. 09:46

Varsler: Facebook velger profitt fremfor trygghet

Varsleren bak lekkasjer som har ført til skarp kritikk av Facebook, sto søndag fram på TV. Hun Anklager selskapet for å prioritere profitt fremfor trygghet..

NRK - 03 okt 21 kl. 02:43

Algerie kaller hjem ambassadør

Algerie henter hjem sin Frankrike-ambassadør for konsultasjoner og Anklager Paris for innblanding. Det skjer samme dag som avisa Le Monde siterte president Emmanuel Macron på at det hersker et «politisk-militært system» i Algerie. Macron sa videre at Algeries offisielle versjon av historien ikke er tuftet på sannhet, men på en «hatretorikk mot Frankrike».

NRK - 01 okt 21 kl. 15:21

Motedesigner blir utlevert til USA

Den finsk-kanadiske motedesigneren Peter Nygård har samtykket til å la seg utlevere til USA, hvor han er siktet for menneskehandel og utpressing. Amerikanske myndigheter Anklager Nygård for å ha lokket til seg kvinner fra USA, Canada og Bahamas for at han og hans kolleger kunne utnytte dem seksuelt. Til sammen har 57 kvinner gått til sak mot Nygård.

NRK - 01 okt 21 kl. 12:39

Utestenges fra Burkina Faso

Burkina Faso stenger Flyktninghjelpen ute fra å arbeide i leirer for internt fordrevne mennesker i konfliktområder nord i landet. Det er første gang at en internasjonal hjelpeorganisasjon har blitt midlertidig stanset fra å arbeide i det vestafrikanske landet. Landets minister for humanitære saker, Helene Marie Laurence Ilboudo, Anklager Flyktninghjelpen for å bringe regjeringen i vanry..

NRK - 01 okt 21 kl. 08:34

Demonstrerer for nytt styre i Sudan

Torsdag demonstrerte tusenvis i Sudan med krav om en ny sivil overgangsregjering. De Anklager de militære lederne for å forsinke den demokratiske prosessen. Landets mangeårige leder Omar al-Bashir ble i april 2019 styrtet etter fire måneder med protester og demonstrasjoner.

NRK - 01 okt 21 kl. 04:41

Forlenger unntakstilstand på grensa

Polen forlenger unntakstilstanden for grenseområdet mot Hviterussland. Polens president Andrzej Duda Anklager nabolandet for å skape krise ved å hjelpe flyktninger til å nå EUs yttergrense. Hjelpeorganisasjoner advarer om en humanitær katastrofe når migranter fra Midtøsten prøver å ta seg inn i EU gjennom Hviterussland..

NRK - 01 okt 21 kl. 03:27

Flyktninghjelpen stenges ute

Burkina Faso stenger Flyktninghjelpen ute fra å arbeide i leirer for internt fordrevne nord i landet. Minister for humanitære saker, Helene Marie Laurence Ilboudo, Anklager Flyktninghjelpen for å bringe regjeringen i vanry. Flyktninghjelpen har ikke kommentert beslutningen..

NRK - 30 sep 21 kl. 20:49

USA fordømmer FN-utvisning

USA fordømmer Etiopias utvisning av FN-ansatte.Det melder nyhetsbyrået AFP torsdag kveld. Etiopias utenriksdepartement Anklager FN for å blande seg inn i landet indre anliggender og har gitt sju høytstående ansatte en frist på 72 timer til å forlate landet.

NRK - 29 sep 21 kl. 15:45

Document.no felt i PFU

Document.no blei onsdag felt for tre punkt i Pressens faglege utval (PFU) etter klage frå Filter-redaktør Harald S. Klungtveit.

NRK - 28 sep 21 kl. 21:52

Russisk politi hos kommunistparti

Russisk politi dukket tirsdag opp i kommunistpartiets hovedkvarter – dagen etter at partiets advokater gikk til sak mot det elektroniske valgresultatet. Årsaken til søksmålene er de elektroniske stemmene under parlamentsvalget, da folk for første gang kunne stemme over internett. Det har regnet med Anklager om valgfusk etter at resultatene fra de elektroniske stemmene ble telt opp sent og favoriserte Forent Russland.

NRK - 28 sep 21 kl. 17:12

WHO-kritikk etter overgrepsskandale

Etterforskere har funnet «klare strukturelle feil» og «individuell uaktsomhet» etter å ha undersøkt Anklager om seksuelle overgrep fra WHO-ansatte i Kongo. Det kommer fram i en ny, uavhengig rapport tirsdag, utarbeidet av en spesialkommisjon. Den fikk i oppdrag av WHO å undersøke påstandene etter en rapport som kom i september i fjor.

Aftenposten - 28 sep 21 kl. 16:04

Alvorlige Anklager før viktig høring. Onsdag kan Britney Spears bli fri.

Tre nye dokumentarer og én skjebnesvanger rettshøring. Denne uken når dramaet om Britney Spears et klimaks..

NRK - 22 sep 21 kl. 15:55

Frp-Amundsen angriper FpU

Stortingsrepresenant Per-Willy Amundsen (Frp) Anklager ungdomspartiet Fremskrittspartiets Ungdom for å ikke lenger være til nytte for moderpartiet. – FpU har ikke bidratt med noe som helst i min valgkamp. Takk, men nei takk.

E24 - 21 sep 21 kl. 22:41

Spillselskap granskes av USAs finanstilsyn etter Anklager om seksuell trakassering

Activision Blizzards toppsjef må forklare seg om arbeidsmiljøet i selskapet..

NRK - 20 sep 21 kl. 21:03

Weinstein avviser nye Anklager

Den fallerte filmmogulen Harvey Weinstein nektet straffskyld da han møtte i en rettssal i Los Angeles mandag, melder AFP. Han er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner i Beverly Hills i årene 2004-2010. Weinstein soner allerede en dom i New York for voldtekt.

E24 - 20 sep 21 kl. 06:14

Saksøkes av Timberland for skoplagiat

Den amerikanske skogiganten Timberland Anklager norske Sport Outlet for systematisk salg av sko som ligner veldig på deres egne..

NRK - 19 sep 21 kl. 15:30

Valglokaler stenger i Russland

Valglokalene har begynt å stenge i noen av Russlands elleve tidssoner, og det tre dager lange valget er snart over. Resultatet regnes å være gitt på forhånd. I teorien er alle de 450 setene i Dumaen, underhuset i nasjonalforsamlingen, i spill.

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 07:08

Red Bull-topp: Anklager Hamilton for å spille skadet

Den mektige Red Bull-profilen Helmut Marko (78) kommer med stikk mot Mercedes og fører Lewis Hamilton (36) etter helgens….

VG - 16 sep 21 kl. 07:07

Red Bull-topp: Anklager Hamilton for å spille skadet

Den mektige Red Bull-profilen Helmut Marko (78) kommer med stikk mot Mercedes og fører Lewis Hamilton (36) etter helgens krasj med Max Verstappen (23)..

Dagbladet - 14 sep 21 kl. 11:02

Anklager Bolsonaro for folkemord-lover

Urfolkskvinner trapper opp protestene mot Brasils president Jair Bolsonaro, som vil åpne deres områder for agro-industrien. I helga fylte de gatene i hovedstaden Brasília..

NRK - 14 sep 21 kl. 08:46

SV kritiske til SP-utspill

SV nestleder Kirsti Bergstø sier det er lite Senterpartiet ønsker i en en eventuell regjering det vil være vanskelig for SV å gå med på. I Politisk kvarter Anklager hun Sps parlamentariske leder Marit Arnstad for å fremstille forskjellene mellom de to partiene som større enn de egentlig er. – Jeg skjønner ikke hvor forskjellen er så stor at man må lage den større i den offentlige samtalen.

NRK - 13 sep 21 kl. 11:38

Rettssak mot Suu Kyi starter

Mandag startet rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi, men 76-åringen møtte ikke i retten. Forsvarerne henes sier hun er syk, skriver NTB. Suu Kyi har sittet i husarrest siden militærkuppet 1.

NRK - 13 sep 21 kl. 11:38

Rettssak mot Suu Kyi

Mandag startet rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi opp igjen, men 76-åringen møtte ikke i retten. Forsvarerne henes sier hun er syk, skriver NTB. Suu Kyi har sittet i husarrest siden militærkuppet 1.

NRK - 12 sep 21 kl. 03:34

Russland: USA blander seg i valget

Russland Anklager USA for å blande seg inn i parlamentsvalget som avholdes om litt over en uke. Russland men er det skjer via en app brukt av opposisjonen. Appen «Smart Voting» er «på et eller annet vis tilknyttet Pentagon», sier en talsperson for det russiske utenriksdepartementet til Radio Rossii.

VG - 11 sep 21 kl. 21:21

Moskva Anklager USA for å blande seg inn i russisk valg

UD-talskvinnen Maria Zakharova hevder at de har bevis for at USA blander seg inn i det kommende russiske valget..

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 19:55

Problemer i kø for britiske kongelige. Den siste handler om et overgrepssøksmål som møtte stengte porter

Anklager om at prins Andrew har begått overgrep, vender tilbake til førstesidene..

VG - 10 sep 21 kl. 22:26

Prins Andrew stevnet for retten etter overgrepsAnklager

Prins Andrew er stevnet for retten etter Anklager om seksuelle overgrep..

NRK - 10 sep 21 kl. 19:34

Anklager USA for valginnblanding

Det russiske utenriksdepartementet har kalt USAs ambassadør John Sullivan inn på teppet for å protestere mot det russerne mener er amerikansk valginnblanding. Russland holder valg på ny nasjonalforsamling senere i september. – Det er én grunn – innblanding i russiske valg.

Dagbladet - 09 sep 21 kl. 11:15

Slår tilbake mot Støre

Umoderne og utdatert, er dommen fra Ap-leder Jonas Gahr Støre om statsministerens skolepolitikk. Erna Solberg mener Ap gjør elevene en bjørnetjeneste ved å være mot regjeringens kompetansekrav, og Anklager Støre for å vingle..

NRK - 08 sep 21 kl. 15:16

Forsvarer reagerer på spekulasjon

Politiet sjekker om mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs, har forbindelser til flere andre saker. Forsvarerne verken kan eller vil ta til motmæle. – Jeg registrerer i mediene at det florerer med spekulasjoner om alt mulig.

NRK - 08 sep 21 kl. 01:38

Politiske fanger satt fri i Guinea

Guineas regjerende militære har satt fri rundt 20 politiske motstandere av ekspresident Alpha Conde, ifølge AFP. Etter kuppet søndag ble det innført portforbud, og juntaen har erklært at de setter grunnloven til side. Grensene ble stengt – men skal være åpnet igjen mandag – regjeringen er oppløst, og guvernører og andre embetsmenn i toppsjiktet er erstattet med militært personell.

NRK - 11 aug 21 kl. 15:14

Nye Anklager mot Navalnyj

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj står overfor flere nye Anklager, knyttet til å ha skapt en organisasjon som «truer rettighetene til russiske borgere». Det melder Reuters. Etterforskerne sier Navalnyjs antikorrupsjonsstiftelse, som Russland betegner som en ekstremistgruppe, har oppfordret russiske borgere til å begå straffbare handlinger.

NRK - 07 sep 21 kl. 13:36

Nye massearrestasjoner i Tyrkia

Tyrkia har utstedt arrestordre på 240 personer for påståtte koblinger til kuppforsøket i 2016. 151 er allerede pågrepet i flere politirazziaer, melder nyhetsbyrået Anadolu. Det er lærere, advokater og soldater blant dem som nå mistenkes for å være knyttet til Fethullah Gülen, som myndighetene Anklager for å stå bak det mislykkede kuppforslaget, skriver NTB..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt