Angrep

Tuesday, 21 September, 19:53

Nyheter om Angrep

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 18:33

EU og USA kritiske til valget

EU fordømmer det de mener har vært et skremselsklima i forkant av valget på ny nasjonalforsamling i Russland. Også USA er kritiske. – Det vi har sett i forkant til dette valget, er en atmosfære preget av trusler mot alle kritiske, uavhengige stemmer, sier EUs utenrikspolitiske talsmann Peter Stano.

Dagbladet - Igår: 21:20

- Bidens såreste punkt

Han er langt bedre likt og har vært langt mer effektiv enn sin forgjenger. Ett tall gjør imidlertid Joe Biden sårbar for Angrep..

NRK - I førrgår: 11:48

Myanmar: Angrep på militærkolonne

Opposisjonelle i Myanmar Angrep søndag en militær kolonne i nærheten av Yangon med en bombe. Flere ble drept i skyting etter bombeAngrepet. Sikkerhetsstyrkene var på vei gjennom nabolaget Khayan da de ble utsatt for en hjemmelaget bombe.

NRK - I førrgår: 11:41

Afghanistan:Ytringsfriheten i fare

Over 100 afghanske journalister appellerer til det internasjonale samfunnet om støtte til forsvar av ytringsfriheten i Afghanistan. Det som haster mest, er garantier om beskyttelse, særlig av kvinnelige journalister, sier gruppen som har sendt ut sin appell gjennom Reportere uten Grenser, RSF. Stadige Angrep på journalister og innblanding i deres arbeid får dem til å frykte det verste etter Talibans maktovertakelse i landet.

NRK - 18 sep 21 kl. 13:31

Russland:Utenlandsk valginnblanding

Russlands valgkommisjon sier lørdag at de har registrert utenlandsk innblanding i de pågående parlamentsvalget. – I går registrerte vi tre målrettede Angrep fra utlandet, sier lederen for kommisjonens informasjonssenter, Alexander Sokoltsjuk. Han la til at det er snakk om cyberAngrep, og at Russland nå forbereder seg på flere Angrep i morgen, som er siste dag man kan stemme..

NRK - 18 sep 21 kl. 13:31

Russland: Utenlandsk valginnblanding

Russlands valgkommisjon sier lørdag at de har registrert utenlandsk innblanding i det pågående parlamentsvalget. – I går registrerte vi tre målrettede Angrep fra utlandet, sier lederen for kommisjonens informasjonssenter, Alexander Sokoltsjuk. Han la til at det er snakk om cyberAngrep, og at Russland nå forbereder seg på flere Angrep i morgen, som er siste dag man kan stemme.

NRK - 17 sep 21 kl. 21:12

DroneAngrep i Kabul drap sivile

USA stadfestar at droneAngrepet i Kabul 29. august tok livet av 10 sivile. Det skriv The Washington Post.

Dagbladet - 17 sep 21 kl. 01:51

Frykter voldelig demo: - Redd

Det ventes at hundrevis skal strømme til Washington D.C. lørdag for å støtte de som Angrep Kongressen for snart seks måneder siden..

NRK - 16 sep 21 kl. 19:04

Drept av IS-gruppe i Nigeria

Minst 16 nigerianske soldater og to medlemmer av lokale forsvarsgrupper, skal ha blitt drept i et bakholdsAngrep i Borno-distriktet nordøst i Nigeria. Det opplyser to militære kilder i landet til AFP. Angrepet skjedde onsdag, og ser ut til å være et av de dødeligste Angrepene begått av IS i Vest-Afrika, ISWAP, mot nigerianske styrker hittil i år.

VG - 15 sep 21 kl. 20:05

Valgvinner utsatt for kraftig Angrep på Sametinget: – Elitesamer

Norske Samers Riksforbund (NSR) er med 31,3 prosent oppslutning vinneren av sametingsvalget. Opposisjonspartiet Nordkalottfolket bykser fram, og påstår at «NSR har bygd opp en politikk om at noen samer er bedre enn andre»..

NRK - 13 sep 21 kl. 20:53

Colombia sender soldatar til grense

Colombia sender 300 soldatar til grensa mot Venezuela etter at fem soldatar er drepne i eit Angrep som styresmaktene hevdar blei planlagt i nabolandet. Styresmaktene i Venezuela nektar for påstanden..

NRK - 13 sep 21 kl. 18:32

Skuleelevar sette fri i Nigeria

Fleire titals skuleelevar som blei bortførte i Nigeria tidlegare denne månaden, er sette fri, opplyser lokale kjelder. Elevane skal ha blitt sette fri etter at soldatar frå hæren gjekk til Angrep på kidnapparane. Meir enn 1.

VG - 13 sep 21 kl. 14:17

Tengs-saken: – Jeg var hans første offer

Våren 1986 skal en ung gutt ha gått til Angrep på en kvinne med en sykkelpumpe på Karmøy. Nå er han over 50 år – og siktet for drapet på Birgitte Tengs..

NRK - 13 sep 21 kl. 07:47

Nye israelske Angrep på Gazastripen

Israel har Angrepet mål på Gazastripen for tredje natt på rad. Også Angrepene natt til mandag var svar på rakettAngrep fra Gazastripen, ifølge den israelske hæren. Tre raketter ble skutt mot Israel, og minst to ble stanset av det israelske rakettforsvaret.

NRK - 13 sep 21 kl. 05:36

60 barn drept i Niger

Stadig flere barn blir ofre for dødelige Angrep, vold og tvangsrekruttering av væpnede grupper i Niger, ifølge en rapport fra Amnesty International. Situasjonen er særlig gjeldende i konfliktrammede områder ved landets grenser mot Mali og Burkina Faso, ifølge menneskerettighetsorganisasjonen. Over 60 barn er blitt drept av væpnede grupper i regionen Tillaberi nordvest i landet siden nyttår.

NRK - 12 sep 21 kl. 18:13

Israelske fly Angrep Gazastripen

Israelske jagerfly Angrep flere mål på Gazastripen søndag, noe Israel melder var et svar på et rakettAngrep fra Gazastripen dagen før. Ifølge Israel har jagerfly og Angrepshelikoptre blant annet «truffet et av Hamas' militærområder med flere underjordiske anlegg for rakettproduksjon». Også en tunnel, et våpenlager og en treningsleir skal være rammet av Angrepene.

NRK - 12 sep 21 kl. 10:00

Israel Angrep mål på Gazastripen

Israel har for andre natt på rad Angrepet mål på Gazastripen, skriver NTB. Jagerfly og kamphelikoptre ble brukt i Angrepene natt til søndag. De rammet flere underjordiske anlegg og et våpenlager knyttet til Hamas, ifølge den israelske hæren.

VG - 11 sep 21 kl. 19:52

Brann kriget inn seieren på Åråsen: – Betyr ekstremt mye

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm – Brann 2–3) De spilte med varme hjerter, kyniske hjerner og fremsto uhåndterlige for Lillestrøm i annethvert Angrep. Det ga første borteseier på ti måneder for Brann..

VG - 11 sep 21 kl. 19:52

Brann kriget inn seieren på Åråsen – tre bunnlag ligger likt

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm – Brann 2–3) De spilte med varme hjerter, kyniske hjerner og fremsto uhåndterlige for Lillestrøm i annenhvert Angrep. Det ga første borteseier på ti måneder for Brann..

NRK - 11 sep 21 kl. 17:17

Trump angriper Biden

Mens folk over hele USA lørdag markerte 20-årsdagen for 11. september ved å minnes de mange døde, valgte Donald Trump å markere dagen ved å publisere en video der han gyver løs på Joe Biden. Den forrige presidenten kritiserte den sittende for en mislykket tilbaketrekning i Afghanistan, etter at Taliban tok makten igjen 15.

NRK - 11 sep 21 kl. 16:42

17 drept etter Angrep mot landsbyer

Minst 17 personer skal være drept etter at juntastyrker i Myanmar Angrep flere landsbyer. De fleste drepte skal ha vært tenåringer under 18 år, som hadde sluttet seg til sivile forsvarsstyrker for å kjempe mot juntaen. Angrepet fra juntastyrkene var nemlig i sammenheng med en pågående kamp mot sivile forsvarsstyrker denne uken, ifølge lokale medier..

NRK - 11 sep 21 kl. 16:36

Angriper Biden for tilbaketrekk

Tidligere president Donald Trump benyttet 11. september til å angripe president Joe Biden for inkompetanse med tilbaketrekningen fra Afghanistan. I en videosendt tale lørdag sa han at tilbaketrekningen fikk USAs «leder til å framstå som en narr, noe som aldri igjen må få skje».

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 07:31

New York Times: USAs siste droneAngrep i Afghanistan kan ha rammet hjelpearbeider

En videoanalyse viser at USA trolig Angrep en hjelpearbeider i stedet for IS-krigere i landets siste Angrep i….

VG - 10 sep 21 kl. 20:11

Presses om rødgrønt samarbeid – går til Angrep på hverandre

BODØ (VG) Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum synes SV-leder Audun Lysbakken er en kjekk mann. Men han vil fortsatt ikke ha ham med i regjering..

NRK - 10 sep 21 kl. 19:12

Fordømmer Angrep på demonstranter

FNs menneskerettskontor sier at Taliban må slutte med de stadig mer voldelige aksjonene mot fredelige demonstranter og journalister. Flere personer er drept etter at Taliban-medlemmer har skutt med skarpt mot demonstranter de siste ukene. Også journalister er blitt pågrepet og banket opp etter å ha vært ute og jobbet under demonstrasjonene.

VG - 10 sep 21 kl. 12:01

Reagerer kraftig på Bidens vaksinekrav

Innføringen av obligatorisk vaksinering for 100 millioner amerikanere får sinnene til å koke på i Texas, og guvernør Greg Abbott kaller det «et Angrep på private bedrifter»..

NRK - 09 sep 21 kl. 18:33

FrP utsatt for dataAngrep

Torsdag formiddag opplevde Fremskrittspartiets nettsider en periode med nedetid. Det er nå klart at problemene skyldtes et såkalt DoS-Angrep på nettsidene, melder partiet. – Vi har funnet kilden til nedetiden og rapportert dette inn til Nasjonal Sikkerhetsmyndighet.

NRK - 08 sep 21 kl. 02:56

Sivile drept i Angrep i Idlib

Minst fire sivile, inkludert et barn og en kvinne, ble drept da regimestyrker Angrep den opprørskontrollerte Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Angrepet mot byen Idlib kom etter at flere luftAngrep rammet regionen, som grenser til Tyrkia, tidligere på dagen. 15 personer ble også såret i Angrepet, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

NRK - 08 sep 21 kl. 00:45

Bolsonaro Angrep valgordningen

Under et folkemøte i São Paulo i Brasil på landets nasjonaldag, sa president Jair Bolsonaro at landets valgordning er «en farse». Han sa han hadde liten tillit til det elektroniske stemmesystemet, og Angrep både landets valgkommisjon og høyesterett. 150 ledende politikere fra 26 land, blant dem Spanias tidligere statsminister José Luis Zapatero, har undertegnet et opprop der de omtaler Bolsonaros påstander som en trussel mot Brasils demokrati..

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 19:27

Rett i Angrep på Ullevaal

.

NRK - 06 sep 21 kl. 09:36

30 døde etter Angrep i Kongo

Minst 30 er døde etter et Angrep nordøst i Kongo denne helgen, ifølge lokale og FN-kilder. Jihadister er mistekt for å stå bak Angrepet, skriver AFP..

NRK - 05 sep 21 kl. 10:19

13 drept i IS-Angrep i Irak

13 politifolk ble drept i et IS-Angrep på en veisperring ved Kirkuk nord i Irak i dag. Jihadistgrupper angriper med jevne mellomrom politi og militære i området. Dagens Angrep var et av IS' dødeligste Angrep hittil i år, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 04 sep 21 kl. 20:32

Han fløy de siste norske ut av Kabul da flyplassen var under Angrep. Dette er pilotens historie.

Det var trolig siste sjanse til å fly de norske soldatene ut av Afghanistan..

NRK - 04 sep 21 kl. 15:23

Vaksinemotstandere Angrep TV-kanal

En gruppe koronafornektere og vaksinemotstandere brøt seg i går kveld inn i lokalene til Slovenias statlige kringkasting RTVS. Ifølge lokale medier trengte kom de seg helt frem til et TV-studio før politiet fikk dem ut igjen..

Klartale - 03 sep 21 kl. 09:04

Seks skadd etter terror i New Zealand

En mann Angrep folk med kniv inne i en butikk i New Zealand natt til fredag. Myndighetene sier det var terror..

NRK - 02 sep 21 kl. 18:04

Biden med kritikk mot høyesterett

President Joe Biden er sterkt kritisk til høyesteretts beslutning om å ikke blokkere den omstridte abortloven i Texas. Loven forbyr abort etter seks ukers svangerskap. – Høyesteretts beslutning er et Angrep på kvinners grunnlovsfestede rettigheter, sier president Joe Biden i en uttalelse torsdag..

NRK - 02 sep 21 kl. 07:23

6 militante dødsdømt i Bangladesh

Seks medlemmer av en islamistisk militant gruppe i Bangladesh er dømt til døden for drapet på to LHBT-aktivister for fem år siden. Det skriver CNN. De to drapene var en del av en serie med Angrep på ateister, akademikere og minoriteter som rystet landet, ifølge nyhetskanalen.

NRK - 01 sep 21 kl. 21:36

Sier USA må samordne Angrep

USAs forsvarssjef, general Mark Milley, sier det er mulig USA må koordinere framtidige Angrep på terrororganisasjoner som IS med Taliban. Det skriver NTB. Milley, som er sjef for USAs generalstab, uttalte seg på en pressekonferanse i Pentagon to dager etter at USA avsluttet evakueringen av mer enn 124.

NRK - 01 sep 21 kl. 21:36

–USA må samordne Angrep med Taliban

USAs forsvarssjef, general Mark Milley, sier det er mulig USA må koordinere framtidige Angrep på terrororganisasjoner som IS med Taliban. Det skriver NTB. Milley, som er sjef for USAs generalstab, uttalte seg på en pressekonferanse i Pentagon to dager etter at USA avsluttet evakueringen av mer enn 124.

Aftenposten - 01 sep 21 kl. 19:47

Rett i Angrep etter pause

Rett i Angrep etter pause.

NRK - 01 sep 21 kl. 14:27

Avslutter etterforskningen

Politiet har henlagt saken der en ulv ble skutt på Tynset 29. juni i år. Saken er etterforsket og personen som skjøt ulven har tidligere hatt status som mistenkt.

VG - 01 sep 21 kl. 06:59

Taliban lover å stanse IS-Angrepene i Afghanistan

En talsmann for Taliban sier de skal slå hardt ned på IS-Angrep, og forventer at slike Angrep tar slutt nå som utenlandske styrker har forlatt landet..

NRK - 01 sep 21 kl. 06:37

Taliban lover å slå ned på IS-K

En talsmann for Taliban sier de skal slå hardt ned på IS-Angrep, og forventer at slike Angrep tar slutt nå som utenlandske styrker har forlatt landet, skriver NTB. – Vi håper de afghanerne som påvirkes av IS, gir opp sine operasjoner når de ser at det dannes en islamsk regjering, uten utenlandsk tilstedeværelse, sa Zabihullah Mujahid i helgen. – Hvis de skaper en krigssituasjon og fortsetter sine operasjoner under en islamsk regjering, skal vi ta oss av dem, sa han..

NRK - 01 sep 21 kl. 01:11

Drammen-imam avskjediget

Styret i Minhaj ul-Quran Norge har valgt å avskjedige imam Noor Ahmed Noor etter hans antisemittiske innlegg på Facebook. Avgjørelsen ble tatt mandag, og trossamfunnet kunngjorde beslutningen i en pressemelding sent tirsdag kveld. – Imam Noor Ahmed Noor er etter dette avskjediget, og arbeidsforholdet med ham er avsluttet med umiddelbar virkning.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt