Angrep

Sunday, 19 September, 11:09

Nyheter om Angrep

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 sep 21 kl. 10:19

13 drept i IS-Angrep i Irak

13 politifolk ble drept i et IS-Angrep på en veisperring ved Kirkuk nord i Irak i dag. Jihadistgrupper angriper med jevne mellomrom politi og militære i området. Dagens Angrep var et av IS' dødeligste Angrep hittil i år, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 12 sep 21 kl. 18:13

Israelske fly Angrep Gazastripen

Israelske jagerfly Angrep flere mål på Gazastripen søndag, noe Israel melder var et svar på et rakettAngrep fra Gazastripen dagen før. Ifølge Israel har jagerfly og Angrepshelikoptre blant annet «truffet et av Hamas' militærområder med flere underjordiske anlegg for rakettproduksjon». Også en tunnel, et våpenlager og en treningsleir skal være rammet av Angrepene.

NRK - 21 timer siden

Russland:Utenlandsk valginnblanding

Russlands valgkommisjon sier lørdag at de har registrert utenlandsk innblanding i de pågående parlamentsvalget. – I går registrerte vi tre målrettede Angrep fra utlandet, sier lederen for kommisjonens informasjonssenter, Alexander Sokoltsjuk. Han la til at det er snakk om cyberAngrep, og at Russland nå forbereder seg på flere Angrep i morgen, som er siste dag man kan stemme..

NRK - 21 timer siden

Russland: Utenlandsk valginnblanding

Russlands valgkommisjon sier lørdag at de har registrert utenlandsk innblanding i det pågående parlamentsvalget. – I går registrerte vi tre målrettede Angrep fra utlandet, sier lederen for kommisjonens informasjonssenter, Alexander Sokoltsjuk. Han la til at det er snakk om cyberAngrep, og at Russland nå forbereder seg på flere Angrep i morgen, som er siste dag man kan stemme.

NRK - 13 sep 21 kl. 07:47

Nye israelske Angrep på Gazastripen

Israel har Angrepet mål på Gazastripen for tredje natt på rad. Også Angrepene natt til mandag var svar på rakettAngrep fra Gazastripen, ifølge den israelske hæren. Tre raketter ble skutt mot Israel, og minst to ble stanset av det israelske rakettforsvaret.

NRK - 11 sep 21 kl. 17:17

Trump angriper Biden

Mens folk over hele USA lørdag markerte 20-årsdagen for 11. september ved å minnes de mange døde, valgte Donald Trump å markere dagen ved å publisere en video der han gyver løs på Joe Biden. Den forrige presidenten kritiserte den sittende for en mislykket tilbaketrekning i Afghanistan, etter at Taliban tok makten igjen 15.

NRK - 11 sep 21 kl. 16:42

17 drept etter Angrep mot landsbyer

Minst 17 personer skal være drept etter at juntastyrker i Myanmar Angrep flere landsbyer. De fleste drepte skal ha vært tenåringer under 18 år, som hadde sluttet seg til sivile forsvarsstyrker for å kjempe mot juntaen. Angrepet fra juntastyrkene var nemlig i sammenheng med en pågående kamp mot sivile forsvarsstyrker denne uken, ifølge lokale medier..

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 07:31

New York Times: USAs siste droneAngrep i Afghanistan kan ha rammet hjelpearbeider

En videoanalyse viser at USA trolig Angrep en hjelpearbeider i stedet for IS-krigere i landets siste Angrep i….

NRK - 26 aug 21 kl. 10:43

Forsvaret forberedt på mulig Angrep

Forsvaret sier de er godt forberedt på et mulig IS-Angrep ved flyplassen i Kabul etter flere advarsler om et nært forestående Angrep, skriver NTB. – Vi opererer ikke alene der nede. Vi er en del av en koalisjon, og vi har god informasjonsutveksling innad i koalisjonen, sier talsperson ved Forsvarets operative hovedkvarter, oberstløytnant Ivar Moen, til Nettavisen.

NRK - 08 sep 21 kl. 02:56

Sivile drept i Angrep i Idlib

Minst fire sivile, inkludert et barn og en kvinne, ble drept da regimestyrker Angrep den opprørskontrollerte Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Angrepet mot byen Idlib kom etter at flere luftAngrep rammet regionen, som grenser til Tyrkia, tidligere på dagen. 15 personer ble også såret i Angrepet, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

NRK - 08 sep 21 kl. 00:45

Bolsonaro Angrep valgordningen

Under et folkemøte i São Paulo i Brasil på landets nasjonaldag, sa president Jair Bolsonaro at landets valgordning er «en farse». Han sa han hadde liten tillit til det elektroniske stemmesystemet, og Angrep både landets valgkommisjon og høyesterett. 150 ledende politikere fra 26 land, blant dem Spanias tidligere statsminister José Luis Zapatero, har undertegnet et opprop der de omtaler Bolsonaros påstander som en trussel mot Brasils demokrati..

NRK - 06 sep 21 kl. 09:36

30 døde etter Angrep i Kongo

Minst 30 er døde etter et Angrep nordøst i Kongo denne helgen, ifølge lokale og FN-kilder. Jihadister er mistekt for å stå bak Angrepet, skriver AFP..

NRK - 21 aug 21 kl. 12:36

Sivile drept i moskéAngrep i Niger

Minst 17 mennesker er drept i et Angrep mot en moské nordvest i Niger, nær grensa til Mali, opplyser lokale myndigheter ifølge NTB. Ifølge guvernøren i Tillaberi-regionen, Ibrahim Tidjani, ankom de væpnede angriperne moskeen i landsbyen Anzarou på motorsykler. Ofrene for Angrepet var sivile.

NRK - Igår: 21:12

DroneAngrep i Kabul drap sivile

USA stadfestar at droneAngrepet i Kabul 29. august tok livet av 10 sivile. Det skriv The Washington Post.

NRK - 01 sep 21 kl. 21:36

Sier USA må samordne Angrep

USAs forsvarssjef, general Mark Milley, sier det er mulig USA må koordinere framtidige Angrep på terrororganisasjoner som IS med Taliban. Det skriver NTB. Milley, som er sjef for USAs generalstab, uttalte seg på en pressekonferanse i Pentagon to dager etter at USA avsluttet evakueringen av mer enn 124.

NRK - 01 sep 21 kl. 21:36

–USA må samordne Angrep med Taliban

USAs forsvarssjef, general Mark Milley, sier det er mulig USA må koordinere framtidige Angrep på terrororganisasjoner som IS med Taliban. Det skriver NTB. Milley, som er sjef for USAs generalstab, uttalte seg på en pressekonferanse i Pentagon to dager etter at USA avsluttet evakueringen av mer enn 124.

Aftenposten - 01 sep 21 kl. 19:47

Rett i Angrep etter pause

Rett i Angrep etter pause.

VG - 01 sep 21 kl. 06:59

Taliban lover å stanse IS-Angrepene i Afghanistan

En talsmann for Taliban sier de skal slå hardt ned på IS-Angrep, og forventer at slike Angrep tar slutt nå som utenlandske styrker har forlatt landet..

NRK - 01 sep 21 kl. 06:37

Taliban lover å slå ned på IS-K

En talsmann for Taliban sier de skal slå hardt ned på IS-Angrep, og forventer at slike Angrep tar slutt nå som utenlandske styrker har forlatt landet, skriver NTB. – Vi håper de afghanerne som påvirkes av IS, gir opp sine operasjoner når de ser at det dannes en islamsk regjering, uten utenlandsk tilstedeværelse, sa Zabihullah Mujahid i helgen. – Hvis de skaper en krigssituasjon og fortsetter sine operasjoner under en islamsk regjering, skal vi ta oss av dem, sa han..

Dagbladet - I førrgår: 01:51

Frykter voldelig demo: - Redd

Det ventes at hundrevis skal strømme til Washington D.C. lørdag for å støtte de som Angrep Kongressen for snart seks måneder siden..

NRK - I førrgår: 19:04

Drept av IS-gruppe i Nigeria

Minst 16 nigerianske soldater og to medlemmer av lokale forsvarsgrupper, skal ha blitt drept i et bakholdsAngrep i Borno-distriktet nordøst i Nigeria. Det opplyser to militære kilder i landet til AFP. Angrepet skjedde onsdag, og ser ut til å være et av de dødeligste Angrepene begått av IS i Vest-Afrika, ISWAP, mot nigerianske styrker hittil i år.

VG - 15 sep 21 kl. 20:05

Valgvinner utsatt for kraftig Angrep på Sametinget: – Elitesamer

Norske Samers Riksforbund (NSR) er med 31,3 prosent oppslutning vinneren av sametingsvalget. Opposisjonspartiet Nordkalottfolket bykser fram, og påstår at «NSR har bygd opp en politikk om at noen samer er bedre enn andre»..

NRK - 30 aug 21 kl. 09:00

Taliban fordømmer amerikansk Angrep

En talsmann for Taliban retter kritikk mot USA og fordømmer landet for å ha utført et droneAngrep mot en bil med eksplosiver i Kabul, uten å ha informert Taliban først. Det kommer frem i et intervju med den kinesiske statskanalen CGTN, melder Reuters. Talsmannen sier det er ulovlig av USA å gjennomføre Angrep i andre land som de ønsker..

Dagbladet - 30 aug 21 kl. 07:33

Bekrefter rakett-Angrep i Kabul

Det hvite hus bekrefter at det har vært et Angrep mot den internasjonale flyplassen i Kabul..

NRK - 30 aug 21 kl. 07:05

USA bekrefter Angrep mot flyplassen

Det hvite hus bekrefter at det har vært et Angrep mot den internasjonale flyplassen i Kabul. Så mange som fem raketter ble skutt mot flyplassen i morgentimene mandag, opplyser tjenestemenn i Det hvite hus til CNN. Rakettene ble skutt ned av rakettforsvarssystemet C-RAM som er installert på flyplassen, opplyses det videre.

Aftenposten - 30 aug 21 kl. 07:12

USA bekrefter Angrep mot Kabul-flyplass

Det hvite hus bekrefter at det har vært et Angrep mot den internasjonale flyplassen i Kabul..

NRK - 30 aug 21 kl. 03:23

USA undersøker om sivile ble drept

Kilder opplyser til CNN at så mange som ni sivile ble drept da USA utførte et droneAngrep mot en bil med eksplosiver i Kabul. USA mener et Angrep ble avverget. USA har bekreftet at de utførte et droneAngrep og sier det avverget en umiddelbar trussel.

VG - 29 aug 21 kl. 14:56

Flere medier: USA har utført militært Angrep i Kabul

Samtidig som flere medier melder om et amerikansk Angrep mot et terrormål i Kabul, meldes det at en rakett traff et hus og at et barn er drept..

NRK - 13 sep 21 kl. 20:53

Colombia sender soldatar til grense

Colombia sender 300 soldatar til grensa mot Venezuela etter at fem soldatar er drepne i eit Angrep som styresmaktene hevdar blei planlagt i nabolandet. Styresmaktene i Venezuela nektar for påstanden..

NRK - 13 sep 21 kl. 18:32

Skuleelevar sette fri i Nigeria

Fleire titals skuleelevar som blei bortførte i Nigeria tidlegare denne månaden, er sette fri, opplyser lokale kjelder. Elevane skal ha blitt sette fri etter at soldatar frå hæren gjekk til Angrep på kidnapparane. Meir enn 1.

VG - 13 sep 21 kl. 14:17

Tengs-saken: – Jeg var hans første offer

Våren 1986 skal en ung gutt ha gått til Angrep på en kvinne med en sykkelpumpe på Karmøy. Nå er han over 50 år – og siktet for drapet på Birgitte Tengs..

NRK - 13 sep 21 kl. 05:36

60 barn drept i Niger

Stadig flere barn blir ofre for dødelige Angrep, vold og tvangsrekruttering av væpnede grupper i Niger, ifølge en rapport fra Amnesty International. Situasjonen er særlig gjeldende i konfliktrammede områder ved landets grenser mot Mali og Burkina Faso, ifølge menneskerettighetsorganisasjonen. Over 60 barn er blitt drept av væpnede grupper i regionen Tillaberi nordvest i landet siden nyttår.

VG - 27 aug 21 kl. 17:14

USA: Ikke to Angrep mot flyplassen i Kabul likevel

Torsdag ble det rapportert at to selvmordsbombere slo til utenfor flyplassen. Men Pentagon tror ikke det var et Angrep mot Baron Hotel likevel..

NRK - 12 sep 21 kl. 10:00

Israel Angrep mål på Gazastripen

Israel har for andre natt på rad Angrepet mål på Gazastripen, skriver NTB. Jagerfly og kamphelikoptre ble brukt i Angrepene natt til søndag. De rammet flere underjordiske anlegg og et våpenlager knyttet til Hamas, ifølge den israelske hæren.

VG - 11 sep 21 kl. 19:52

Brann kriget inn seieren på Åråsen – tre bunnlag ligger likt

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm – Brann 2–3) De spilte med varme hjerter, kyniske hjerner og fremsto uhåndterlige for Lillestrøm i annenhvert Angrep. Det ga første borteseier på ti måneder for Brann..

VG - 11 sep 21 kl. 19:52

Brann kriget inn seieren på Åråsen: – Betyr ekstremt mye

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm – Brann 2–3) De spilte med varme hjerter, kyniske hjerner og fremsto uhåndterlige for Lillestrøm i annethvert Angrep. Det ga første borteseier på ti måneder for Brann..

NRK - 11 sep 21 kl. 16:36

Angriper Biden for tilbaketrekk

Tidligere president Donald Trump benyttet 11. september til å angripe president Joe Biden for inkompetanse med tilbaketrekningen fra Afghanistan. I en videosendt tale lørdag sa han at tilbaketrekningen fikk USAs «leder til å framstå som en narr, noe som aldri igjen må få skje».

Klartale - 26 aug 21 kl. 11:03

Advarer om terror-Angrep ved flyplassen i Kabul

Det er stor fare for terror-Angrep ved flyplassen i Kabul i Afghanistan, ifølge meldinger. Britiske, amerikanske og australske myndigheter ber sine borgere holde seg unna flyplassen.

VG - 10 sep 21 kl. 20:11

Presses om rødgrønt samarbeid – går til Angrep på hverandre

BODØ (VG) Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum synes SV-leder Audun Lysbakken er en kjekk mann. Men han vil fortsatt ikke ha ham med i regjering..

NRK - 10 sep 21 kl. 19:12

Fordømmer Angrep på demonstranter

FNs menneskerettskontor sier at Taliban må slutte med de stadig mer voldelige aksjonene mot fredelige demonstranter og journalister. Flere personer er drept etter at Taliban-medlemmer har skutt med skarpt mot demonstranter de siste ukene. Også journalister er blitt pågrepet og banket opp etter å ha vært ute og jobbet under demonstrasjonene.

VG - 10 sep 21 kl. 12:01

Reagerer kraftig på Bidens vaksinekrav

Innføringen av obligatorisk vaksinering for 100 millioner amerikanere får sinnene til å koke på i Texas, og guvernør Greg Abbott kaller det «et Angrep på private bedrifter»..

NRK - 09 sep 21 kl. 18:33

FrP utsatt for dataAngrep

Torsdag formiddag opplevde Fremskrittspartiets nettsider en periode med nedetid. Det er nå klart at problemene skyldtes et såkalt DoS-Angrep på nettsidene, melder partiet. – Vi har funnet kilden til nedetiden og rapportert dette inn til Nasjonal Sikkerhetsmyndighet.

NRK - 24 aug 21 kl. 12:41

Angrep mot militærbase i Somalia

Minst 18 mennesker ble drept da medlemmer av islamistgruppa al-Shabaab Angrep en militærbase i Galmudug-regionen sentralt i Somalia tirsdag. Etter at en selvmordsbomber kjørte inn på basen, fulgte en kamp mellom opprørere og soldater. Hundrevis av beboere ble drevet på flukt..

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 19:27

Rett i Angrep på Ullevaal

.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt