Angrep

Friday, 02 December, 06:58

Nyheter om Angrep

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter Angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorAngrep i Pakistan.

Klartale - 16 nov 22 kl. 13:11

Tror raketten som traff Polen var en ulykke

To personer døde etter at en rakett traff en landsby i Polen. Det skjedde tirsdag. Samme kveld hintet Andrzej Duda om at raketten kunne være fra Russland.

NRK - 23 nov 22 kl. 02:28

Minst 14 døde etter Angrep i Burkina Faso

Minst 14 personer mistet livet i to ulike Angrep fra jihadistgrupper nord i Burkina Faso. Ifølge nyhetsbyrået AFP skal et av Angrepene ha funnet sted i byen Safi og den andre nær Markoye. – Væpnede personer Angrep landsbyen Safi tidlig mandag, sier en sikkerhetskilde til nyhetsbyrået AFP i natt.

NRK - 07 nov 22 kl. 14:23

Ukraina og Russland beskylder hverandre for Angrep på sivile mål

Ukraina og Russland anklager hverandre for å angripe sivile mål etter en rekke Angrep flere steder i Ukraina mandag. Ifølge Kyrylo Tymosjenko, nestsjef for president Volodymyr Zelenskyjs kontor, ble én person drept og 16 sivile infrastrukturområder ødelagt da russiske styrker skjøt raketter mot by i Zaporizjzja-regionen i morgentimene mandag. – Det har også vært rapportert om at én ble drept og én ble skadd i russiske Angrep mot grenseregionen Sumy, legger Tymosjenko til.

NRK - 16 nov 22 kl. 12:50

Stoltenberg: Ingen tegn på at rakettnedslaget i Polen var et overlagt Angrep

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier at eksplosjonen i Polen som tok livet av to personer, ikke virker som et overlagt Angrep. – Det er ingen indikasjoner på at dette var resultatet av et overlagt Angrep. Det er ingen indikasjoner på at Russland planlegger militære Angrep mot Nato, sa Stoltenberg på en pressekonferanse onsdag.

NRK - Igår: 09:20

Guvernør hevder Ukraina Angrep russisk kraftverk

Den russiske regionen Kursk ble rammet av strømbrudd etter ukrainske Angrep mot et kraftverk, hevder regionenes guvernør. – I alt var det rundt elleve Angrep. Et kraftverk ble truffet, skrev guvernør Roman Starovojt på meldingstjenesten Telegram tirsdag, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 27 nov 22 kl. 23:37

Zelenskyj tror Russland forbereder seg på nye Angrep

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier den kommende uken kan bli like vanskelig som sist uke. – Russland ser ut til å forberede seg på nye Angrep, og det vil ikke stoppe før det er tomt for missiler, sa presidenten i sin tale søndag kveld. Massivt Angrep fra Russland mot energiinfrastrukturen i Ukraina har forårsaket omfattende strømbrudd flere steder.

NRK - 27 nov 22 kl. 20:15

Al-Shabaab-Angrep mot hotell i Mogadishu

Et væpnet Angrep pågår mot et hotell som brukes av regjeringsmedlemmer i Somalias hovedstad Mogadishu. Al-Shabaab sier de står bak. Politibetjenten Mohammed Abdi bekrefter overfor nyhetsbyrået Reuters at opprørere stormet Villa Rose-hotellet søndag.

NRK - 27 nov 22 kl. 14:12

Ni drept i Angrep på afghansk landsby

Minst ni personer, blant dem tre barn, ble drept da Taliban-soldater Angrep en landsby i Afghanistan for to dager siden, sier en lokal representant. Ytterligere to personer ble såret, og fire ble arrestert av soldatene som Angrep, sier kilden, som av sikkerhetshensyn ikke ønsker å bli navngitt. FNs barnefond Unicef sier de drepte barna var under 15 år gamle.

NRK - 13 okt 22 kl. 12:30

Russland: Ukraina Angrep boligblokk i Belgorod

Lokale myndigheter i russiske Belgorod sier at en boligblokk er rammet av et ukrainsk Angrep. Belgorod ligger nær grensa til Ukraina, og det har vært flere Angrep der. Bilder og videoer i sosiale medier viser det som skal være rakettrester som treffer boligblokka, og røyk som stiger opp.

NRK - 25 nov 22 kl. 00:28

Guvernør: Sju drept i russisk Angrep i Kherson

Russiske Angrep i Kherson, byen som ukrainske styrker nylig gjenerobret, har krevd minst sju menneskeliv, ifølge fylkets guvernør. Rundt 20 mennesker ble såret og en høyblokk ble satt i brann som følge Angrepet, ifølge guvernør Jaroslav Janusjevytsj. – De russiske invasjonsstyrkene åpnet ild mot et boligområde med rakettkastere.

NRK - 23 nov 22 kl. 14:15

Moldovas strømnett rammet etter Angrep i Ukraina

Moldova er igjen rammet av massive strømbrudd etter Angrep mot infrastruktur i Ukraina. – Som et resultat av Russlands Angrep på det ukrainske energisystemet har vi i løpet av den siste timen massive strømbrudd i hele landet, skriver landets visestatsminister Andrei Spinu på Facebook ifølge AFP. Ifølge Spinu jobber det nasjonale nettselskapet med med å gjenopprette strømforsyningen..

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

Flere skadd og døde etter bombeAngrep i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde.Det var først uklart hva som hadde ført til de to eksplosjonene.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

En drept og flere skadd etter bomber i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde. Den døde var en 16 år gammel ungdom.

NRK - 22 nov 22 kl. 01:50

Høuthi-opprørere Angrep skip i Jemen

Myndighetene i Jemen sier at houthi-opprørere Angrep et skip ved en oljeterminal sør i landet. Det er det siste i rekken av Angrep som truer med å eskalere konflikten etter måneder med relativ ro i landet. Regjeringen, som kontrollerer området der terminalen ligger, sa i en uttalelse at Angrepet fant sted mens et kommersielt skip var i havnen i Al-Dabah, nær byen Mukalla, og at det ble utført med droner.

NRK - 21 nov 22 kl. 20:07

WHO: Over 700 Angrep mot helsevesenet i Ukraina

Verdens helseorganisasjon (WHO) har registrert 703 Angrep mot helsevesenets infrastruktur i Ukraina siden den russiske invasjonen i februar. – Dette er et klart brudd på folkeretten og krigens regler, sier WHOs regiondirektør Hans Kluge i Kyiv mandag. Han omtalte hendelsene som det største Angrepet på helsevesenet på europeisk jord siden andre verdenskrig.

Klartale - 21 nov 22 kl. 14:05

Iran har Angrepet kurdiske grupper i Irak

Iran har Angrepet kurdiske grupper i Irak. Kurdere er en folkegruppe uten stat. De bor blant annet i Irak, Iran, Tyrkia og Syria.

NRK - 21 nov 22 kl. 13:04

Erdogan sier han vurderer bakkeoperasjon i Syria

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier Tyrkia kan starte en bakkeoperasjon i Syria etter at flere Angrep nord i landet den siste tiden. Både tyrkiske styrker og militante kurdere har utført Angrep i regionen. – Det er ikke snakk om å begrense dette til kun å være en luftoperasjon, sa Erdogan da han kom hjem til Tyrkia etter et besøk i Qatar.

Klartale - 17 nov 22 kl. 06:00

Tetiana har bodd åtte måneder i Norge

Ukrainere finner trygghet i Norge. Neste år bor det trolig 70.000 ukrainske flyktninger her til lands.

Aftenposten - 19 timer siden

Nytt Taliban-Angrep i Pakistan: – Angrip hele landet

Våpenhvilen er brutt og Taliban i Pakistan har manet til Angrep. Onsdag smalt det..

NRK - I førrgår: 06:53

Minst tre drept i Angrep i Pakistan

Minst tre mennesker ble drept og minst 23 skadet da en selvmordsbomber Angrep et politikjøretøy vest i Pakistan, melder nyhetsbyrået AFP..

Klartale - I førrgår: 13:20

Anastasia Pyrozjenko gjør seg klar for vinteren

Før kunne Pyrozjenko nyte utsikten fra leiligheten sin. Nå har de russiske Angrepene mot Ukraina gjort leiligheten hennes farlig.– De russiske Angrepene kaster Ukraina tilbake til steinalderen, sier Pyrozjenko.

Klartale - I førrgår: 13:21

Stoltenberg mener Putins Angrep handler om frykt

– Det Vladimir Putin er mest redd for, er demokrati og frihet. Det er hans hovedutfordring. Han ønsker ikke det, og derfor har han Angrepet Ukraina.

NRK - 30 sep 22 kl. 13:30

Russland hevder Angrep på annekterte områder vil være Angrep på Russland

Russiske myndigheter sier de vil anse Angrep på de annekterte områdene i Ukraina som Angrep på Russland. President Vladimir Putin planlegger fredag å offisielt erklære at de ukrainske områdene Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja er innlemmet i Russland. Noen timer i forkant fikk Putins talsmann Dmitrij Peskov spørsmål om hvorvidt Angrep rettet mot disse regionene vil bli ansett som Angrep på Russland.

NRK - 28 nov 22 kl. 12:11

Fortsatt kamper på hotell i Mogadishu etter 14 timer

Somaliske regjeringsstyrker forsøker fortsatt å nedkjempe opprørere som søndag Angrep et hotell i Mogadishu, 14 timer etter at Angrepet begynte. Fire personer er til nå bekreftet drept. Politiets talsmann Sadik Dudishe sier mange er reddet, og at det både sivile og embetsfolk blant dem, men gir ingen flere detaljer.

Klartale - 28 sep 22 kl. 11:30

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

Klartale - 28 okt 22 kl. 08:59

Mann tok kniv fra hylle og Angrep

En mann Angrep folk med kniv. Han var på et kjøpesenter i Milano i Italia. Der tok han en kniv fra en hylle og Angrep.

NRK - 11 nov 22 kl. 09:12

Ukraina: Seks drept i russisk Angrep i Mykolaiv

Seks personer er drept i et russisk Angrep i Mykolaiv i Ukraina, melder nyhetsbyrået Reuters, som siterer byens ordfører Oleksandr Senkevich. Angrepet rammet et leilighetsbygg fredag morgen. Mykolaiv ligger nær fronten og har i flere måneder vært under harde russiske Angrep..

NRK - 26 nov 22 kl. 06:54

15 drept i væpnede Angrep i Nord-Nigeria

15 mennesker ble drept og 11 ble såret i et væpnet Angrep i delstaten Kaduna nordvest i Nigeria, opplyste statskommissær i Kaduna Samuel Aruwan fredag. Nordvestlige og sentrale Nigeria har blitt terrorisert av kriminelle gjenger som raider landsbyer, stjeler stofe, kidnapper for å be om løsepenger og brenner hus og hjem etter først å ha plyndret det, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 25 nov 22 kl. 23:34

Russisk Angrep rammet Kramatorsk i Donetsk

En 71 år gammel mann ble skadet da et russisk Angrep traff byen Kramatorsk i Donetsk-regionen fredag, ifølge byens ordfører Oleksandr Honcharenko. Angrepet førte også til at tre høyhusblokker og et medisinsk anlegg ble ødelagt, melder nettavisen The Kyiv Independent. Opplysningene er ikke bekreftet av uavhengige kilder..

NRK - 25 nov 22 kl. 22:30

Zelenskyj:– Over 6 millioner husholdninger er uten strøm

Over 6 millioner husstander er fremdeles uten strøm i Ukraina, to dager etter russiske Angrep mot infrastrukturen. – Nå i kveld fortsetter strømbruddene i de fleste fylker, og i Kyiv. Totalt rammes over 6 millioner abonnenter, sa Zelenskyj i sin daglige tale fredag.

NRK - 25 nov 22 kl. 14:36

FN-soldat drept i Den sentralafrikanske republikk

En marokkansk FN-soldat ble drept i et Angrep mot en flyplass i Den sentralafrikanske republikk torsdag, opplyser FN. – En soldat fra den fredsbevarende marokkanske kontingenten døde etter et Angrep mot flyplassen i Obo torsdag morgen. Angrepet skjedde mens han og medsoldater sikret området før en landing, heter det in uttalelse fra FNs Minusca-oppdrag.

NRK - 24 nov 22 kl. 22:41

Zelenskyj: – Russiske Angrep nesten hver time

– Rapporter om russiske Angrep i Kherson-regionen kommer nesten hver time. De hyppige Angrepene startet etter at russiske styrker måtte trekke seg tilbake fra regionen, opplyste Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i en tale torsdag, ifølge nettavisen The Kyiv Independent..

NRK - 24 nov 22 kl. 20:10

Guvernør: Fire drept i russisk Angrep i Kherson

Russiske Angrep i Kherson, fylket som ukrainske styrker nylig gjenerobret, har krevd minst fire menneskeliv, ifølge fylkets guvernør. Ytterligere ti mennesker ble såret i Angrepet, opplyser Jaroslav Janusjevytsj på Telegram torsdag kveld. – De russiske invasjonsstyrkene åpnet ild mot et boligområdet med rakettkastere.

NRK - 09 nov 22 kl. 08:14

SOHR: 15 drept i Angrep mot iranskstøttet milits i Syria

Rundt 15 mennesker er drept i et Angrep mot en iranskstøttet militsgruppe øst i Syria, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Angrepet var rettet mot en kolonne med tankbiler og lastebiler med våpen og ammunisjon i Albu Kamal-området, nær grensa til Irak, ifølge meldingene. Det er ikke kjent hvem som står bak nattens Angrep, men de amerikanske styrkene i området benekter at det er dem.

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 05:56

Zelenskyj: Russisk Angrep på strømnettet er en forbrytelse mot menneskeheten

Russlands siste Angrep mot Ukrainas strømnettet og energiinfrastruktur er en forbrytelse mot menneskeheten, sa landets….

NRK - 23 nov 22 kl. 23:31

USA i FN: – Krigen rammer de mest sårbare

– Det er de mest sårbare som blir rammet av krigen i Ukraina nå. Russlands krigføring fører til at millioner av mennesker lider. De mister tilgang på strøm, vann og varme når landets infrastruktur blir rammet, sa USAs FN-ambassadør Linda Thomas-Greenfield.

VG - 23 nov 22 kl. 22:47

Zelenskyj til FN: – Åpenbar forbrytelse mot menneskeheten

Etter en dag med Angrep flere steder i Ukraina møttes FNs sikkerhetsråd til et hastemøte. Ukrainas president kalte Russlands siste Angrep for en åpenbar forbrytelse mot menneskeheten..

NRK - 23 nov 22 kl. 18:48

Meldinger om tyrkisk luftAngrep mot kurdiske sikkerhetsstyrker i Al-Hol-leiren

Tyrkiske kampfly Angrep onsdag de kurdiske sikkerhetsstyrkene i Al-Hol-leiren i Syria, opplyser den kurdiske SDF-styrken og eksilgruppa SOHR. Ifølge FN rommer leiren 50.000 mennesker, hvorav rundt en femdel er utenlandske statsborgere.

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 15:06

Store strømbrudd i Kyiv, Lviv og store deler av Moldova etter russiske Angrep

Tre personer er drept og seks såret i nye russiske Angrep mot Kyiv. Strømmen og vannet er borte i deler av hovedstaden….

NRK - 23 nov 22 kl. 14:23

Tre døde etter Angrep mot Kyiv

Minst tre personer er drept og seks såret i Angrep mot Ukrainas hovedstad Kyiv, opplyser lokale myndigheter til nyhetsbyrået AFP. Det meldes også om brudd i strøm- og vannforsyning i byen..

VG - 23 nov 22 kl. 13:54

Angrep i Ukraina - de fleste uten strøm

Seks skal være drept og 36 såret i Angrep mot flere ukrainske byer. Store deler av landet er uten strøm, melder energidepartementet. Nå vil Zelenskyj ha hastemøte med FN..

NRK - 23 nov 22 kl. 13:51

Lviv uten strøm etter Angrep

Den ukrainske byen Lviv er uten strøm etter russiske Angrep, sier byens ordfører ifølge AFP..

NRK - 23 nov 22 kl. 03:12

Bistandsarbeider blant de drepte i Angrep i Mosambik

En bistandsarbeider er blant flere som ble drept i et bakholdsAngrep fra en væpnet gruppe i provinsen Cabo Delgado i Mosambik, ifølge en fransk organisasjon. Hjelpeorganisasjonen Solidarité skriver i en uttalelse at de er i sjokk etter nyheten om at en av deres kolleger ble drept i et Angrep søndag. En talskvinne for den Paris-baserte organisasjonen sier til AFP at det dreier seg om mosambikisk mann i 30-årene.

NRK - 06 nov 22 kl. 15:13

Strøm og vann borte i Kherson

Strømmen og vannforsyningen er borte i Kherson etter et ukrainsk Angrep på kraftlinjer, sier de russiske okkupasjonsmyndighetene i byen. – I Kherson og mange andre steder i regionen er det midlertidig ikke strøm eller vann, opplyser den Moskva-innsatte administrasjonen på Twitter søndag ettermiddag. De sier at strøm- og vannbruddet skyldes et ukrainsk Angrep på hovedveien mellom Berislav og Kakhovka som førte til at tre kraftmaster til en høyspentledning ble skadet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com