Ambulanse

Mandag, 14 Juni, 17:27

Nyheter om Ambulanse

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 mai 21 kl. 15:18

Ambulanse i kollisjon

Det er en Ambulanse og en liten varebil som er involvert i kollisjonen i Hillevågsveien i Stavanger. Ingen er skadd i kollisjonen..

Klartale - 20 mai 21 kl. 15:39

Ambulanse-kapreren har fått sin dom

Mannen som kapret en Ambulanse i Oslo er dømt for til tolv års forvaring..

Klartale - 20 mai 21 kl. 10:18

Ambulanse-kapreren får dommen torsdag

Aktor har bedt om 12 års forvaring for mannen som kapret en Ambulanse i Oslo. Mannen er tiltalt for sju forsøk på drap. Torsdag kommer dommen..

NRK - 10 timer siden

Slukker brann i ubebodd hus

Brannvesenet driver nå med slukking av en brannen i et ubebodd hus i Songebakken i Arendal. Det er foreløpig ikke behov for evakuering av nabohus. En person blir sjekket av Ambulanse etter å ha fått i seg noe røyk.

NRK - 10 juni 21 kl. 21:09

Tre personar til legevakt

Tre personar blei køyrd med Ambulanse til legevakta i Norheimsund etter ulukka ved Steinstø på fv. 49 i Kvam. Semi-traileren var køyrbar, men personbilen måtte hentast av bergingsbil.

NRK - 10 juni 21 kl. 18:35

Mann redda ned i redningsaksjon

Ein mann i 60-åra blei etter nokre timar henta ned frå Fusafjellet, der han torsdag hadde gått seg vill. Lokalkjente frivillige lokaliserte mannen i tett og glatt terreng, vel 30 høgdemeter over stien. – Han hadde vore ute i ganske mange timar og var ganske kald, og trong hjelp for å koma seg ned, seier innsatsleiar Stine Mjelde til NRK klokka 18.

NRK - 10 juni 21 kl. 14:49

Batteri til elsparkesykkel tok fyr

Nødetatene har torsdag ettermiddag rykket ut til Grusveien i Oslo, hvor batteriet til en elsparkesykkel har tatt fyr inne i en leilighet. Brannen er slukket og utlufting pågår, melder politiet. Beboeren har fått i seg noe røyk og blir sjekket av Ambulanse på stedet..

NRK - 10 juni 21 kl. 08:30

To menn skadd i Sokna

En tenåring og en mann i 60-årene er skadd i en frontkollisjon på Sokna i Ringerike. Begge kjøres til sykehus i Ambulanse, men skadeomfanget er ukjent. Ulykken skjedde på Soknedalsveien.

NRK - 08 juni 21 kl. 17:19

Anker ikke Ambulansekaprerdommen

Statsadvokat Alvar Randa anker ikke dommen på tolv års forvaring for mannen som ble dømt for sju drapsforsøk etter å ha kapret en Ambulanse i Oslo. – Vi er fornøyd med dommen og har ikke anket den, sier statsadvokat Alvar Randa til NTB..

NRK - 06 juni 21 kl. 14:36

Slått med en flaske

Politiet har pågrepet en mann etter at han skal ha slått en mann med en flaske i en leilighet Postveien i Sandnes klokken 12.40. Fornærmede ble tatt med i Ambulanse til legevakten for behandling av skadene..

NRK - 04 juni 21 kl. 16:23

Nødetatene samarbeider bedre

Samarbeidet mellom operasjonssentralene til politi, Ambulanse og brann har forbedret seg etter alle ble flyttet til samme bygg. Det viser en ny rapport fra SINTEF, bestilt av Helsedirektoratet. Rapporten viser at både ansatte og ledere hos nødetatene opplever en bedre arbeidshverdag med større forståelse og respekt for de ulike beredskapsavdelingene..

NRK - 04 juni 21 kl. 08:32

Til sykehus med luftAmbulanse

En person er fløyet til sykehus med luftAmbulanse etter at en bil fredag morgen kjørte ut av veien på E6 i Grane kommune i Nordland. Passasjeren i bilen blir behandlet av Ambulanse. Veien er nå åpnet i begge retninger, skriver politiet på Twitter klokken 08.

NRK - 02 juni 21 kl. 09:30

Arbeidsulykke på Krossberg

Det har vært en arbeidsulykke på Krossberg i Stavanger. En yrkessjåfør skal ha fått en palle med last over seg. Den skadde, en mann i 50-årene, tas med av Ambulanse til sjekk på legevakten.

Klartale - 29 april 21 kl. 14:15

Ber om 12 års forvaring for Ambulanse-kaprer

Aktor ba Oslo tingrett om 12 års forvaring for mannen som kapret en Ambulanse. Mannen er tiltalt for sju forsøk på drap..

NRK - 01 juni 21 kl. 14:58

Arbeidsulukke i Kristiansand

Politiet skriv på Twitter at dei har fått melding om ei arbeidsulukke ved ein bedrift i Sørlandsparken. Ein mann blei køyrd til sjukehus med Ambulanse etter å ha blitt påkøyrd av ein truck. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 01 juni 21 kl. 09:48

Arbeidsulykke på Stord

En mann i 50-årene kuttet seg i armen under arbeid i Borggata i Leirvik i morges. Ulykken skjedde i forbindelse med montering av ventilasjonsutstyr. En del falt ned og traff armen til mannen.

NRK - 01 juni 21 kl. 08:26

16 åring kjørte inn i fjellvegg

En 16 år gammel gutt er fløyet til sykehus med bruddskader etter at han kjørte en bil inn i en fjellvegg i Suldal i Rogaland tidlig tirsdag morgen. Han ble først tatt med av Ambulanse, før han ble overtatt av en luftAmbulanse og fløyet til Stavanger universitetssjukehus. Gutten har mulige bruddskader..

Aftenposten - 31 mai 21 kl. 21:00

Frykt for politiet er viktigste årsak til at rusbrukere ikke tilkaller Ambulanse

Rusbrukere lar være å søke hjelp av frykt for at informasjon går videre til politiet..

NRK - 31 mai 21 kl. 16:39

Fløyet til SUS

Fører av bilen som kjørte i fjellveggen i Saudaveien, blir fløyet til Stavanger Universitetssjukehus med luftAmbulanse. Passasjerene er fraktet til Haugesund sykehus med Ambulanse. Veien er stengt i begge retninger ved ulykkesstedet, melder politiet..

NRK - 31 mai 21 kl. 07:35

Person har falt flere meter

Ambulanse og politi er på vei til Eidanger i Porsgrunn, etter melding om en arbeidsulykke. Politiet betegner ulykken som alvorlig. – Personen ser ut til å ha falt mellom åtte og ni meter, opplyser operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sørøst politidistrikt til NTB.

NRK - 31 mai 21 kl. 07:35

Arbeidsulykke: falt mange meter

Ambulanse og politi er på vei til Eidanger i Porsgrunn, etter melding om en arbeidsulykke. Politiet betegner ulykken som alvorlig. – Personen ser ut til å ha minst åtte-ni meter, opplyser operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sørøst politidistrikt til NRK.

NRK - 25 april 21 kl. 17:31

Snøras stenger for Ambulanse

Riksveg 13 over Vikafjellet er stengd på grunn av eit snøras, melder vegtrafikksentralen. Det er ein Ambulanse på utrykning som fyrst kom fram til raset, den kjem seg ikkje forbi..

NRK - 25 april 21 kl. 17:31

Snøras stengde for Ambulanse

Riksveg 13 over Vikafjellet er opna igjen etter eit mindre snøras, melder Vegtrafikksentralen. Det er ein Ambulanse på utrykking som fyrst kom fram til raset, den klarte å kome seg forbi. Entreprenør har rydda raset som gjekk i botnen av Holadalen..

NRK - 28 mai 21 kl. 12:50

Elev veldig skadet etter stort fall

En skoleelev på Sande skole i Sandefjord har ramlet ned fra et tre og skadet seg veldig, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Tilstanden til barnet er ukjent. Politiet og Ambulanse har rykket ut..

NRK - 26 mai 21 kl. 14:40

Elsparkesykkel eksploderte

En elsparkesykkel har eksplodert i kjelleren på et bygg i Sandnes. En mann i 30-årene er kjørt til Stavanger Universitetssykehus med Ambulanse etter å ha fått i seg noe røyk, melder Politiet i Sør-Vest..

NRK - 23 april 21 kl. 02:27

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en Ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 21 mai 21 kl. 20:14

Bi og syklist i trafikkulykke

Politi og Ambulanse har rykket ut til Ullern i Oslo, hvor det har vært en trafikkulykke mellom en bil og en syklist. Syklisten er kjørt til sykehus med moderate skader. Sjåføren hadde ikke gyldig førerkort, tvitrer politiet, som oppretter sak..

NRK - 21 mai 21 kl. 19:37

Kollisjon ved E39 Moskog

To bilar er involvert i ein påkøyrsel bakfrå ved Moskog på E39 i Sunnfjord. Det var to personar i kvar bil, men ingen er skadde. Ambulanse er på staden og politiet er på veg, og det er no passasje i eitt felt, opplyser politiet..

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 15:06

Ambulansekapreren dømt til tolv års forvaring

Mannen som i 2019 kapret en Ambulanse på i Oslo, påfulgt av villmannskjøring i trange bygater, er i Oslo tingrett dømt….

VG - 20 mai 21 kl. 15:03

Mann (33) dømt til 12 års forvaring etter Ambulansekapringen i Oslo

OSLO TINGRETT (VG) Mannen (33) som kapret en Ambulanse i Oslo i 2019 får dommen forkynt torsdag ettermiddag..

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 15:06

Ambulansekaprer dømt for syv drapsforsøk

Mannen som i 2019 kapret en Ambulanse på i Oslo, etterfulgt av villmannskjøring i gatene, er i Oslo tingrett dømt til….

VG - 20 mai 21 kl. 15:03

Ambulansekaprer dømt til 12 års forvaring - anket på stedet

OSLO TINGRETT (VG) Mannen (33) som kapret en Ambulanse i Oslo i 2019 dømmes på alle punkter i den omfattende tiltalen, deriblant syv drapsforsøk..

NRK - 17 mai 21 kl. 20:53

Beruset gutt til akuttmottaket

En overstadig beruset gutt er kjørt med Ambulanse til akuttmottaket i Kristiansand. Ifølge politiet gikk gutten inn og ut av bevissthet da han ble funnet på gata av en patrulje..

NRK - 17 mai 21 kl. 20:14

Sparkesykkelulukke i Bergen

Ein person får behandling av Ambulanse etter han vedkomande køyrde inn i ein parkert bil med ein sparesykkel. Personar verkar særs rusa, ifølge Vest politidistrikt..

NRK - 17 mai 21 kl. 17:22

Opp mot 50 ungdommer samlet

Opp mot 50 ungdommer er samlet på Kråkerøy i Fredrikstad, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Terje Marstad. En av ungdommene er så beruset at politiet har tilkalt Ambulanse. Han oppfordrer foreldre til å ta kontakt med barna sine..

NRK - 14 april 21 kl. 09:51

Forklarer seg i retten i dag

Mannen som er tiltalt for sju drapsforsøk, grovt ran og trusler i forbindelse med at han truet til seg en Ambulanse i Oslo skal forklare seg i retten. Mannen nekter for at han prøvde å drepe sju personer da han kjørte rundt i en kapret Ambulanse..

NRK - 17 mai 21 kl. 10:20

ATV-ulykke i Vaksdal

Politi, Ambulanse og luftAmbulanse er på vei til en ATV-ulykke i Vaksdal melom Bergen og Voss..

NRK - 17 mai 21 kl. 03:57

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 17 mai 21 kl. 00:48

Slagsmål i Loddefjord

En person skal være slått ned etter et slagsmål i Loddefjord i Bergen natt til 17. mai. Politi og Ambulanse er på plass, og den mistenkte har forlatt stedet, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 16 mai 21 kl. 21:45

ATV-ulukke i Drangedal

Naudetatar har rykka ut til ei ATV-ulykke i Drangedal. Dei fekk melding om at ein person var fastklemd, men no er laus. Politiet er på staden saman med Ambulanse.

NRK - 15 mai 21 kl. 01:26

Skal ha blitt sparket i hodet

En person skal ha blitt sparket i hodet etter en slagsmål ved Sotra arena i Øygarden kommune. Vedkommende som har vært bevisstløs er tatt hånd om av Ambulanse, tvitrer Vest politidistrikt..

NRK - 14 mai 21 kl. 22:44

Fire pågrepet etter slåsskamp

Etter at en mann i 40-årene ble angrepet av åtte andre menn i Skien fredag kveld, har politiet pågrepet fire menn og satt dem i arresten. Politiet i byen forsøkte fredag kveld å få oversikt over hva som lå bak da den lokale mannen ble angrepet av de åtte i 20.40-tiden fredag.

NRK - 14 mai 21 kl. 18:52

Familie meldte om ulykken

Politi, Ambulanse og brannvesen er nå på Stod i Steinkjer, hvor en mann ligger fastklemt under en lastebil. Ifølge operasjonsleder Wenche Johnsen var det familie som meldte om ulykken, som skal ha skjedd i tilknytning til et gårdsbruk..

NRK - 14 mai 21 kl. 18:37

Person fastklemt under lastebil

Nødetatene er på vei til trafikkulykke på Stod i Steinkjer. En person ligger fastklemt under en lastebil. Ambulanse er på vei..

NRK - 12 mai 21 kl. 16:21

Ambulansedom om en uke

Dommen i Ambulansekapring-saken kommer torsdag 20. mai klokken 12, skriver NTB. Den tiltalte står overfor en påstand om 12 års forvaring, med en minste minstetid på åtte år.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt