Alvorlige

Wednesday, 28 September, 14:50

Nyheter om Alvorlige

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 10:55

Skadd mann funnet utendørs i Trondheim

En mann ble rett etter midnatt tirsdag funnet liggende utendørs på Bakklandet i Trondheim. Mannen hadde Alvorlige skader, men det er uklart hva som har skjedd. Politiet fikk melding om at en mann var funnet bevisstløs liggende på bakken i Nedre Bakklandet klokken 00.

NRK - 23 sep 22 kl. 23:25

Biden advarer Russland

USAs president Joe Biden truer Russland med raske og Alvorlige konsekvenser dersom Moskva annekterer flere områder i Ukraina etter gjennomførte folkeavstemninger. – Russlands folkeavstemninger er en farse. Det er falske påskudd for å prøve å annektere deler av Ukraina med makt og det er åpenbart i strid med folkeretten, sier Biden.

VG - 4 timer siden

Brenna om lærerstreiken: Fikk Alvorlige konsekvenser

Kunnskapsminister Tonje Brenna lover å følge opp de som ble hardt rammet av streiken, og påpeker at ingen eksamener blir avlyst..

NRK - 11 timer siden

Tre alvorlig skadd etter eksplosjon i tysk by

Tre personer ble alvorlig skadd i en eksplosjon på et torg sentralt i den tyske byen Halle tirsdag, opplyser politiet. Eksplosjonen fant sted rundt klokka 18 lokal tid i de offentlige toalettene ved markedet, i et historisk bygning som også huser en kafé og leiligheter. To jenter på 12 og 13 år og en 51 år gammel kvinne ble tatt til sykehus med Alvorlige skader.

NRK - 15 timer siden

Nato advarer om atomvåpen

Enhver bruk av atomvåpen av Russland, er uakseptabel, og vil få Alvorlige konsekvenser. Det sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg, etter at viseformann i Russlands sikkerhetsråd Dmitri Medvedjev igjen advarte Ukraina og Vesten om bruk av atomvåpen. – Dette vil totalt endre konflikten, og Russland må vite, at en atomkrig aldri kan vinnes og aldri må utkjempes, sier Stoltenberg ifølge Reuters..

Klartale - 18 timer siden

Regjeringen stopper lærerstreiken

Streiken får Alvorlige følger for barn og unge. Det sier regjeringen. Nå stopper de lærerstreiken.

NRK - 23 timer siden

Regjeringen vurderer om de skal gripe inn i lærerstreiken

Tirsdag kl. 12.00 hadde statsforvalterne frist for å rapportere til Utdanningsdirektoratet om konsekvensene av lærerstreiken..

NRK - Igår: 10:52

Ønsker tips om skadd mann

Politiet ønsker tips etter at en mann i 40-åra ble funnet bevisstløs på Bakklandet i Trondheim like etter midnatt. Politiet vil at folk som har sett eller hørt noe tar kontakt. Det samme gjelder for folk som kan ha video, for eksempel fra kamera i bil eller anna utstyr som dekker Nedre Bakklandet.

NRK - Igår: 10:44

Ny fjørfegård må slakte ut

Den Alvorlige fuglesykdommen Newcastlesyke er trolig påvist i nok en fjørfebesetning på Kverneland i Time. Rundt 14.000 fjørfe må avlives ved gården, som ligger 9,8 km fra gården i Klepp der newcastlesyke ble påvist.

VG - Igår: 09:25

Person trolig skutt på Torshov - kan være selvpåført

Oslo-politiet er på Torshov med store ressurser etter en mulig skyteepisode. Én person er sendt til sykehus med Alvorlige skader..

VG - Igår: 09:25

Mann trolig skutt på Torshov – politiet har kontroll på fire personer

En mann er sendt til sykehus med Alvorlige skader etter en mulig skyteepisode på Torshov. Oslo-politiet tror skadene kan være selvpåført..

NRK - Igår: 06:36

DN: Presset Norge under oljestreik

Storbritannia og Tyskland la press på Norge før regjeringen grep inn med tvungen lønnsnemnd i streiken på norsk sokkel i sommer, skriver Dagens Næringsliv. Det skjedde gjennom henvendelser til ambassadene i London og Berlin, ifølge avisa. I et notat fra ambassaden i London som Dagens Næringsliv har fått tilgang til, het det blant annet følgende: «I den Alvorlige situasjonen man er i Europa nå, både sikkerhets- og energimessig, anser man på britisk side at dette ikke er et spørsmål som kan løses utelukkende ut fra Norges nasjonale interesser.

NRK - Igår: 22:22

En fastklemt etter singelulykke i Kongsvinger

Nødetatene jobber med å frigjøre en person som er fastklemt etter at en enslig bil kjørte av veien i Kongsvinger, skriver politiet på Twitter. Det var to personer i bilen. – Det er ikke meldt om Alvorlige skader, men personen sitter som sagt fastklemt så det er uvisst skadeomfang.

NRK - Igår: 16:13

Ungdommer i Bergen strømmer til helsestasjoner for å teste seg for kjønnssykdom

Helsestasjoner i Bergen rapporterer om økning i unge som tester seg for kjønnssykdommen gonoré. Bare den siste uken ble det registrert ti tilfeller. Bakgrunnen er at Helse Bergen og Bergen kommune sendte et varsku for rundt to uker siden etter en kraftig økning av gonoré blant unge helt ned i 15-årsalderen, skriver Bergensavisen.

Dagbladet - Igår: 15:08

Elever fortviler under lærerstreiken: - Tungt

Mental Helse har fått flere Alvorlige henvendelser fra elever som sliter under lærerstreiken. Nestleder mener at det er flere negative følelser som trigges nå på grunn av coronapandemien..

VG - I førrgår: 11:30

Lærerne kan sende renten opp

Utdanningsforbundet kjemper lærerstreiken nær sagt alene. LO, som vanligvis støtter streikende, har sittet musestille i båten og vil ikke støtte streiken. Konsekvensene av lærerstreiken er nemlig ganske Alvorlige for LOs medlemmer, bedriftene de jobber i og folk flest med lån..

NRK - I førrgår: 02:14

Gruppe skal ha planlagt å kidnappe Belgias justisminister

Til sammen fire menn er pågrepet, anklaget for å ha planlagt å kidnappe Belgias justisminister Vincent Van Quickenborne. Van Quickenborne, som også er ordfører i Kortrijk vest i Flandern, hevder de fire planla å kidnappe ham og sier at det er en «narkotikamafia» som står bak. Justisministeren har fått styrket politibeskyttelse etter at det har kommet inn «Alvorlige trusler», opplyste påtalemyndigheten lørdag.

NRK - 24 sep 22 kl. 22:50

Politiet måtte bruke pepperspray i Florø

Vest politidistrikt melder om en beboer i Florø som slo til en ansatt og som dro fra stedet med kniv lørdag kveld. Vedkommende skal ha virket skremmende for flere forbipasserende, og truet politipatruljen med kniv. Politiet måtte ta i bruk pepperspray for å få kontroll på vedkommende.

NRK - 24 sep 22 kl. 00:28

Vestland fylke ber om streikefritak for åtte skoler

Vestland fylke ber om dispensasjon fra lærerstreiken for samtlige lærere ved de åtte videregående skolene som først ble tatt ut i streik. Opplæringsdirektør Bjørn Lyngedal mener følgene av streiken forverrer seg daglig for elevene ved de videregående skolene, skriver Bergens Tidende . – Situasjonen er svært alvorlig nå.

NRK - 23 sep 22 kl. 21:45

Kvinne døde etter påkjørsel i Drammen i august

En kvinne i 50-årene som ble påkjørt av en bil i et fotgjengerfelt i Drammen i midten av august, døde denne uka på sykehus, skriver Drammens Tidende. Kvinnen var på joggetur da ulykken skjedde ved krysset Vinjes gate/Rosenkrantzgata 17. august.

VG - 23 sep 22 kl. 14:00

Kunnskapsministeren har hatt møte om lærerstreiken

Rapportene vi har hørt er Alvorlige, og derfor ønsket jeg å snakke med partene, sier kunnskapsminister Brenna. Svaret og løsningen ligger fortsatt hos partene, sier hun..

NRK - 23 sep 22 kl. 01:27

Boeing inngår forlik etter 737 Max-flyulykker

Boeing betaler 2 milliarder kroner til det amerikanske finanstilsynet SEC. Boeing-fly av typen 737 MAX måtte settes på bakken verden over etter to flystyrt I 2019 der 346 personer mistet livet. Boeing og toppleder Dennis Muilenburg må betale fordi de ga forsikringer om 737 Max-flyenes sikkerhet, til tross for at de kjente til Alvorlige sikkerhetsbekymringer.

NRK - 22 sep 22 kl. 21:10

Malawi første sørafrikanske land til å utrydde alvorlig øyesykdom

Malawi er det første sørafrikanske land til å utrydde den Alvorlige øyesykdommen trakomi som et alvorlig helseproblem. Fire andre land nord i Afrika har tidligere fått bukt med infeksjonen, ifølge organisasjonen Sightsavers. På verdensbasis er to millioner mennesker blinde eller svaksynte på grunn av trakomi.

Klartale - 22 sep 22 kl. 06:00

En av tre barnefamilier må spare penger på mat

En ny undersøkelse fra organisasjonen Redd Barna viser at livet for mange barnefamilier kan bli vanskelig i tiden som kommer. Mer enn halvparten av familiene med barn sier dyrere mat, strøm, drivstoff og renter har store eller svært store følger for dem.Og det er de som tjener minst, som sliter mest.

NRK - 21 sep 22 kl. 13:21

Kraftig kutt i støtten til Bydelsmødre Norge

Byrådet i Oslo foreslår at organisasjonen Bydelsmødre Norge tildeles 1 million kroner for kommende budsjettår. Det ble klart da forslaget for neste års Oslo-budsjett ble lagt frem i dag. De tre foregående årene har Bystyrets vedtak vært på 2,7 millioner kroner i året.

Dagbladet - 18 sep 22 kl. 16:50

Politiet slår alarm

Overdrevet bruk av lystgass kan gi Alvorlige nevrologiske problemer, ifølge ekspertene..

NRK - 16 sep 22 kl. 19:19

Huitfeldt: – De ansvarlige må stilles for retten

Utenriksminister Anniken Huitfeldt sier det er kommet svært Alvorlige rapporter om massegraver og grusomheter begått i områder i Ukraina som nylig er frigjort fra russisk okkupasjon. – Alle brudd på menneskerettighetene og mulige krigsforbrytelser må etterforskes. De ansvarlige må stilles for retten og holdes til ansvar, skriver Huitfeldt i en melding på Twitter..

NRK - 16 sep 22 kl. 16:44

E16 stengt ved Skui i Bærum

Et trafikkuhell med flere biler fører til at E16 er stengt i begge retninger mellom Skui og Sollihøgda. De foreløpige opplysningene tyder på at det ikke er Alvorlige skader, men kollisjonen fører til lange køer..

Aftenposten - 16 sep 22 kl. 13:17

Forrykende «Sister Act»

«Sister Act» endrer ikke livet ditt, men gir lattermilde og Alvorlige øyeblikk, mange musikalske høydepunkter pluss noen….

NRK - 23 aug 22 kl. 18:20

Kvinne med Alvorlige kuttskader i Fredrikstad

Politiet er på en adresse i Fredrikstad etter melding om skadd person, det skriver de på Twitter. – En kvinner er tatt med av ambulanse til sykehus med Alvorlige kuttskader, skriver politiet på Twitter. Politiet jobber med å kartlegge omstendighetene, gjennomfører avhør og gjør undersøkelser på stedet..

E24 - 23 aug 22 kl. 15:44

Twitter-varsler mener selskapet har Alvorlige sikkerhetsmangler

Twitter-ledere løy til myndigheter og selskapets eget styre om ekstreme og Alvorlige mangler knyttet til cybersikkerheten, ifølge en eksplosiv klage fra selskapets tidligere sikkerhetssjef. Twitter mener klagen er full av unøyaktigheter..

VG - 16 sep 22 kl. 04:58

Sykehustopp bekymret for lærerstreiken – flere unge trenger hjelp

BERGEN (VG) Lærerstreiken kan få Alvorlige konsekvenser for den psykiske helsen til barn og unge som nå er utestengt fra undervisning. Det forteller flere fagfolk VG har snakket med..

NRK - 23 aug 22 kl. 01:10

Tørken i Europa blir stadig verre

Den Alvorlige tørken i Europa blir stadig verre, og nesten halvparten av EUs landområder risikerer å rammes, sier EU-eksperter. EUs tørkeovervåking (GDO) påpeker at det har vært omfattende hetebølger siden mai, samtidig som regnet har uteblitt. – Den Alvorlige tørken som har rammet mange regioner i Europa siden begynnelsen av året, har spredt seg og er blitt forverret tidlig i august, heter det i en rapport fra GDO.

NRK - 15 sep 22 kl. 09:23

Svensk politi skjøt 3 personer på 6 timer

Onsdag skjøt politiet i Sverige tre personer på ulike steder i Sverige på én kveld. En 45 år gammel mann skutt av politi vest i Stockholm. Han hadde opptrådt truende mot forbipasserende og angrepet én person.

NRK - 22 aug 22 kl. 14:31

Ny person pågrepet etter voldshendelse i Sandnes

En tredje person ble i dag pågrepet, siktet for medvirkning til grov kroppsskade etter at en mann i 30-årene ble fraktet til sjukehus med Alvorlige stikkskader 31. juli. Det opplyser politiadvokat Karen Mork overfor NRK.

NRK - 15 sep 22 kl. 01:49

Trikiner funnet hos bjørn i Sverige

Det er for første gang siden 2016 funnet trikiner hos bjørn i Sverige. Bjørnen ble felt i Strömsund i Jämtland, som grenser til Lierne og Røyrvik i Trøndelag. Det er også gjort funn av trikiner i et villsvin som ble skutt i Tranemo i Västra Götalands län, skriver Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA).

NRK - 14 sep 22 kl. 11:55

Har fått forsvarer etter båtulykken i Bergen

Det er nå oppnevnt bistandsadvokat og forsvarer etter den Alvorlige båtulykken i Byfjorden i Bergen søndag. Et barn måtte få livreddende hjelp etter ulykken der en hurtiggående båt gikk rundt. Tirsdag ettermiddag fikk barnet og de to voksne i ulykken fremdeles behandling på sykehus.

NRK - 13 sep 22 kl. 20:21

Flydd til Ullevål etter trafikkulykke

Føreren som kjørte av veien i Nesbyen tidligere i kveld er nå fraktet til Ullevål sykehus med Alvorlige skader, men var bevisst da han ble flydd til sykehuset. Føreren er en mann i 70-årene. Nødetatene er ferdige på stedet, og veien er igjen åpen for trafikk..

NRK - 12 sep 22 kl. 15:53

Overkjørt av sin egen bil

En kvinne i 70-årene skal ha blitt overkjørt av sin egen bil på Rubbestadneset på Bømlo. Kvinnen var fastklemt under bilen, men folk på stedet klarte å frigjøre henne. Kvinnen er bevisst etter ulykken.

Klartale - 12 sep 22 kl. 14:20

50 millioner mennesker er fanget i moderne slaveri

50 millioner mennesker er fanget i enten tvangsarbeid eller tvangsekteskap. Det rapporterer Verdens-organisasjonen FN.FN har et mål om å utrydde alle former for moderne slaveri.

NRK - 12 sep 22 kl. 11:07

Mattilsynet fant regelbrudd hos mer enn halvparten av dyrehold

Mer enn tusen dyrehold ble kontrollert av Mattilsynet i årets første kvartal. 53 prosent av dem brøt regler, men kun få av regelbruddene var Alvorlige. Mattilsynet kontrollerte dyrevelferden for landdyr i dyrehold, under transport og på slakteri i perioden 1.

NRK - 12 sep 22 kl. 09:46

Én mistenkt etter båtulykken i Bergen

Én person er mistenkt etter den Alvorlige båtulykken på byfjorden i Bergen søndag ettermiddag. Det opplyser påtalejurist Katrine Eikestad ved Vest politidistrikt til NRK..

Dagbladet - 11 sep 22 kl. 21:27

- Alvorlige konsekvenser

Søndag har det kommet flere meldinger om et massivt strømbrudd i Ukraina. - Brudd på Folkeretten, sier ekspert..

NRK - 18 aug 22 kl. 16:03

Håndteringen av masseskytingen i Oslo sentrum skal evalueres

Politidirektøren og sjef PST har besluttet at håndteringen av masseskytingen i Oslo sentrum natt til 25. juni skal evalueres. Det melder politiet i en pressemelding.

NRK - 18 aug 22 kl. 16:03

Dette skal evalueres etter masseskytingen i Oslo

Politidirektøren og sjef PST har besluttet at håndteringen av masseskytingen i Oslo sentrum natt til 25. juni skal evalueres. Nå er sammensetningen av utvalget og mandat for arbeidet klart.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com