Alvorlig

Tuesday, 26 October, 18:03

Nyheter om Alvorlig

Sortering: Relevans | Senaste
VG - I førrgår: 14:27

Bydelspsykiatrien: – Må gjøre noe Alvorlig før de får tilstrekkelig hjelp

Lederen for tjenesten som jobber med Alvorlig psykisk syke i bydel Frogner i Oslo, mener de syke innbyggerne må utføre Alvorlig, ulovlig eller blamerende atferd før de får tilstrekkelig helsehjelp..

NRK - I førrgår: 03:44

Begge knivofre Alvorlig skadd

Mannen som ble knivstukket på Møllenberg i Trondheim lørdag kveld, er Alvorlig, men ikke livstruende skadd, opplyser politiet i en pressemelding. En gutt i slutten av tenårene som ble knivstukket i Ila litt senere på kvelden, er også Alvorlig, men ikke livstruende skadd. Begge de to er innlagt på St.

NRK - I førrgår: 00:09

Knivoffer Alvorlig skadd

Mannen som ble stukket med kniv på Møllenberg i Trondheim lørdag kveld, er Alvorlig skadd, opplyser politiets innsatsleder Jomar Sjøhagen til NRK. Ingen er pågrepet for knivstikkingen..

NRK - 28 sep 21 kl. 08:40

Tre kvinner er Alvorlig skadd

Tre kvinner er Alvorlig skadd og til sammen 23 personer er brakt til sykehus som følge av en eksplosjon i en bygård sentralt i Göteborg. – Brannen er ikke under kontroll, men bygningen er ferdig evakuert, sier nødetatenes innsatsleder til kanalen. Sahlgrenska universiktetssjukhuset rapporterer at de har fått inn tre eldre kvinner som er Alvorlig skadd: én i 60-årsalderen, én i 70-årsalderen, og én i 80-årsalderen.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg forstår at mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:20

Alvorlig voldshendelse i Bergen

En person er utsatt for en voldshendelse i en leilighet i Bergen sentrum, melder Vest politidistrikt i en pressemelding. Politiet ankom adressen etter kort tid. Den skadde er fraktet til Haukeland Universitetssykehus.

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 19:50

Person pågrepet etter «Alvorlig hendelse» i Kongsberg

En person er pågrepet etter det politiet omtaler som en Alvorlig hendelse i Kongsberg sentrum..

NRK - 25 sep 21 kl. 00:28

Mann Alvorlig skadd i trafikkulykke

En mann er Alvorlig skadd i frontkollisjon mellom en personbil og en trailer på riksvei 3 ved Lonåsen i Tynset kommune i Østerdalen. – Føreren av personbilen sitter fastklemt, og det jobbes med å få ham løs. Vi har fått opplyst at han er Alvorlig skadd, forteller operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

NRK - 10 okt 21 kl. 09:56

61 fullvaksinerte har dødd av korona

Av 871 koronadødsfall i Norge, var 61 fullvaksinert mot korona, ifølge tall fra Folkehelseinstituttets ukesrapporter, skriver P4. Av dem var alle i alderen 80–90 år og del av risikogruppen for Alvorlig sykdom. – Uansett hvor mange doser vi gir, så er det ikke sånn at man blir 100 prosent beskyttet mot Alvorlig koronasykdom.

NRK - Igår: 16:07

Ikke styrket norsk mål på COP26

Regjeringen vil foreløpig ikke melde inn klimamålet i regjeringsplattformen som et forsterket norsk mål under klimatoppmøtet i Glasgow (COP26). Det kom fram under et pressemøte med klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) i formiddag. I den såkalte Hurdalsplattformen varsler regjeringen at den vil kutte norske utslipp av klimagasser med 55 prosent i hele økonomien innen 2030, uten bruk av klimakvoter.

VG - Igår: 13:27

Fire personer siktet etter grov voldshendelse

De fire personene er siktet for grov kroppsskade etter at en mann i 20-årene forrige lørdag ble Alvorlig skadet på Møllenberg i Trondheim..

VG - Igår: 13:27

Trondheim: Fire personer siktet etter grov voldshendelse

De fire personene er siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, etter at en mann i 20-årene forrige lørdag ble Alvorlig skadet på Møllenberg i Trondheim..

VG - Igår: 13:27

Trondheim: Fire personer siktet etter knivstikking

De fire personene er siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, etter at en mann i 20-årene forrige lørdag ble Alvorlig skadet på Møllenberg i Trondheim..

NRK - Igår: 11:27

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer Alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

E24 - Igår: 08:52

– Bekymret for ny Equinor-smell

SVs Lars Haltbrekken ser svært Alvorlig på de Alvorlige problemene Johan Castberg-prosjektet nå står i..

VG - Igår: 07:24

Det tyrkiske problemet

Det er Alvorlig at Erdogan truer med å kaste ut Norges ambassadør fra Tyrkia..

NRK - 09 okt 21 kl. 00:06

En Alvorlig skadd i golfbil-ulykke

En person fremstår som Alvorlig skadet etter fall ut av en golfbil ved Kragerø fredag kveld. vedkommende er fraktet til sykehus. Tre personer skal ha vært i samme golfbil og alle beruset, ifølge politiet, som jobber på stedet for å få klarhet i hendelsesforløpet, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - Igår: 19:00

Vi risikerer amerikanske tilstander, der mange Alvorlig psykisk syke fengsles eller lever på gaten

Vi trenger en helseminister som genuint kjemper for feltet rus- og psykisk helse..

VG - I førrgår: 14:40

Tettstedet «fikk» 110-sone over natten: – Alvorlig å tulle med

Politiet vet ikke hvem som nesten firedoblet fartsgrensen ved å sette opp et stjålet fartsskilt i Biri. Den lokale trafikklæreren håper ingen legger seg på gasspedalen når de kruser forbi..

NRK - I førrgår: 08:57

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en Alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

Aftenposten - I førrgår: 07:50

Mann og gutt Alvorlig skadet etter knivstikkinger i Trondheim

(Adresseavisen): Én mann er pågrepet for den ene hendelsen. En gjerningsperson er fortsatt på frifot..

VG - I førrgår: 02:46

Pandemien herjer i Russland: - Gir grunn til Alvorlig bekymring

På gravplassen Jastrebkovskoje utenfor Moskva har det kommet flere hundre nye graver de siste ukene. Coronadødsfallene i Russland fortsetter å stige..

NRK - I førrgår: 02:47

Eksplosjon på spisested i Kampala

En person døde og sju ble Alvorlig skadd i en eksplosjon på en restaurant i Ugandas hovedstad Kampala lørdag. Det er uklart om eksplosjonen var en følge av en kriminell handling eller om den hadde naturlige årsaker..

VG - 07 okt 21 kl. 22:46

Ung mann skutt på Mortensrud: Alvorlig skadet

En ung mann er Alvorlig skadet etter å ha blitt skutt ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo..

VG - I førrgår: 22:28

To knivstikkinger i Trondheim – én Alvorlig skadet

To personer er sendt til sykehus etter to knivstikkinger lørdag kveld. Ingenting tyder på sammenheng, sier politiet. Én person er så langt pågrepet etter den ene hendelsen..

VG - I førrgår: 22:28

To knivstikkinger i Trondheim – to Alvorlig skadet

To personer er sendt til sykehus med Alvorlige skader etter to knivstikkinger lørdag kveld. Ingenting tyder på sammenheng, sier politiet. Én person er så langt pågrepet etter den ene hendelsen..

Dagbladet - I førrgår: 22:33

To knivstikkinger i Trondheim

To personer er Alvorlig skadd etter to knivstikkinger lørdag kveld i Trondheim. Politiet mener hendelsene ikke har sammenheng..

NRK - 22 okt 21 kl. 17:22

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som Alvorlig skadd..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 15:29

Andrea (19) fikk brannsår etter ulovlig bluss på Lerkendal: - Det var ekkelt

- Det kunne ha blitt langt mer Alvorlig, forteller Andrea Skogly (19) – Vi er virkelig lei oss, sier Kjernen-leder Espen….

E24 - 22 okt 21 kl. 12:27

Hvem sjekker de som selger strøm på gata?

Når halvparten av norske strømkunder føler seg lurt, er noe Alvorlig galt..

VG - 22 okt 21 kl. 10:18

Farlig alenegang i NATO

Det er oppsiktsvekkende at tidligere statsminister Jens Stoltenberg åpent skiller lag med tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre. Særlig Alvorlig er det at det skjer på et så viktig område som i forsvars- og sikkerhetspolitikken..

VG - 21 okt 21 kl. 23:39

Alvorlig feil ved kreftstudie avslørt av medisinstudent

En medisinstudent skal ha avslørt feilen ved studien som kan ha gjort noen kreftpasienter sykere..

NRK - 21 okt 21 kl. 23:44

Dødsdømt nordmann på sykehus

Saad Jirde Hayd (55) fra Oslo som er dømt til døden i Somaliland, ble onsdag innlagt på sykehus på grunn av Alvorlig sykdom, opplyser hans norske advokat til Dagbladet. Forsvareren sier at Jirde mangler medisiner og at tilstanden er kritisk. Jirdes sak skal opp i høyesterett til helgen..

VG - 21 okt 21 kl. 20:04

Vil evaluere omstridt lovendring: - Må sørge for at alle Alvorlig syke får hjelp

Ingvild Kjerkol (Ap) sier regjeringen skal sette en stopper for nedbyggingen av døgnplasser i psykiatrien - og starte evaluering av en lovendring fra 2017, som hevet terskelen for bruk av tvang..

VG - 21 okt 21 kl. 16:56

Mener psykisk syke får for lite hjelp: – Politikerne setter oss i spagaten

Norsk psykiatrisk forening deler politiets bekymring om Alvorlig psykisk syke. De frykter dagens lovverk fører til at syke må bli sykere før de får hjelp..

Dagbladet - 21 okt 21 kl. 06:00

Even (10) rammet av Alvorlig barnesyndrom

Even Wold Sandviken ante ikke at han hadde hatt covid-19-infeksjon da han ble hastet til sykehuset med den sjeldne seinreaksjonen..

Dagbladet - 20 okt 21 kl. 19:30

FHI med rekord-innkjøp

Årets influensasesong er rett rundt hjørnet, og FHI har sikret seg ekstra mange vaksinedoser i år. De advarer mot en potensielt kraftig sesong med mange syke og flere med Alvorlig sykdom..

VG - 20 okt 21 kl. 15:31

Stoltenberg beklager Russlands brudd med Nato

Russlands nye missiler er en Alvorlig trussel mot sikkerheten i Europa og Nord-Amerika, mener Nato-sjef Jens Stoltenberg. Han sier at Russlands beslutning om å fryse de diplomatiske kanalene med Nato for et tilbakesteg..

VG - 20 okt 21 kl. 11:15

Beredskapsdirektør om Alvorlig psykisk syke: - En utfordring i hele Politi-Norge

I 2017 ble det vanskeligere å underlegge pasienter tvungen psykisk helsehjelp. Nå peker beredskapsdirektør i Politidirektoratet, Tone Vangen, på at lovendringen kan ha gjort samfunnet mer utrygt..

NRK - 19 okt 21 kl. 17:57

Truet ambulansepersonell

Ambulansepersonell måtte tilkalle politiet etter at å ha blitt truet av en mann i 30-årene i Ekholtveien i Moss tirsdag ettermiddag. Ambulansepersonell rykket ut til det som tilsynelatende var en bevisstløs person. Men han kom til hektene og utagerte, opplyser politiet.

VG - 19 okt 21 kl. 02:15

Leter etter fire år gamle Cleo: – Alvorlig bekymret

Australsk politi jobber på spreng for å finne fire år gamle Cleo Smith, som ble borte under en campingtur..

NRK - 18 okt 21 kl. 23:47

Lover billigere koronamedisin

Farmasigiganten Merck jobber med å få godkjent en pille som skal gjøre koronaviruset mindre farlig. Nå lover selskapet at pillen skal gjøres billig for lavinntektsland. Merck sier medisinen halverer risikoen for Alvorlig sykdom dersom man blir smittet..

VG - 18 okt 21 kl. 23:06

Politiet ropte varsku: Psykisk syke vil utgjøre en Alvorlig trussel

Opptil 45 prosent av alle drap og drapsforsøk siden 2016 er begått av personer med symptomer på psykisk lidelse. Ofte er gjerningspersonen kjent både i helsevesen og politiet i forkant..

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 22:28

Mer enn én av ti elever med innvandrerbakgrunn frykter å bli sendt til utlandet mot sin vilje: – Dette er en Alvorlig utvikling.

Noen unge i Norge går på skolen, sparker fotball og har venner. Men de lever i frykt for hva foreldrene deres kan finne….

NRK - 18 okt 21 kl. 19:17

Tsjekkias president Alvorlig syk

Presidenten i Tsjekkia, Milos Zeman (77), er for syk til å utføre sine plikter som president. Det inkluderer utnevnelsen av en ny regjering etter valget 10. oktober.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt