Alvorlig

Mandag, 26 Juli, 16:31

Nyheter om Alvorlig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 juli 21 kl. 18:07

Person skutt i Oslo sentrum

En person er Alvorlig skadd i skyting i Oslo sentrum, skriver Nettavisen. Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 17.44 mandag ettermiddag.

NRK - 11 juli 21 kl. 02:09

Mann Alvorlig skadd i knivstikking

Mannen som ble knivstukket i Torggata i Oslo, er fraktet til sykehus i ambulanse og beskrives som Alvorlig skadd. Det var en politipatrulje som kom over den skadde litt før klokka halv 2, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB. Han sier vitner sier at fire eller fem personer løp i retning Domkirken.

NRK - 17 timer siden

Alvorlig hundepest påvist i Arendal

Det Mattilsynet omtaler som en Alvorlig hundepest har dukket opp i Arendal. Før helgen ble det påvist parvovirus på en hund i Arendal, opplyser veterinær Camilla Lilleholt ved Agder Dyreklinikk til Agderposten. Viruset er svært smittsomt mellom hunder, men også katter kan bli smittet..

VG - 19 juli 21 kl. 18:16

Person skutt i Oslo sentrum: – Tilstanden er svært Alvorlig

Vedkommende fremstår som Alvorlig skadet og én er pågrepet, melder politiet..

VG - 19 juli 21 kl. 18:16

Mann skutt i Oslo sentrum: – Tilstanden er svært Alvorlig

Mannen fremstår som Alvorlig skadet og én er pågrepet, melder politiet..

NRK - 19 juli 21 kl. 14:40

− Uakseptabelt og svært Alvorlig

Det er i dag blitt kjent at regjeringen vurderer at IT-angrepet på Stortinget i mars ble gjennomført fra Kina. – Angrepet var uakseptabelt og svært Alvorlig, og det må forventes at kinesiske myndigheter gjør det de kan for å hindre at slike IT-angrep skjer. Angrep på Stortinget er angrep på vårt demokrati, sier stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

NRK - 16 juli 21 kl. 15:23

Alvorlig skadd i sykkelvelt

Flere syklister ble Alvorlig skadd i massevelten på Beitstadbrua i Steinkjer fredag ettermiddag. Det var den første syklisten i følget som ramlet, og dermed havnet også mange av de andre syklistene i bakken. En ble fløyet til St.

NRK - 28 juni 21 kl. 06:23

Alvorlig trafikkulykke i Modum

En person er Alvorlig skadd i en utforkjøring på fylkesvei 280 mellom Sysle og Snarum i Modum kommune. – Det er en Alvorlig ulykke slik det ser ut nå. En norskregistrert personbil har kjørt av veien.

NRK - 13 juli 21 kl. 05:58

Minst 34 døde i bussulykke

En Alvorlig bussulykke nær Sucre i Bolivia har kostet minst 34 mennesker livet. I tillegg er ti personer skadd, to av dem Alvorlig, melder bolivianske medier. Bussen var på vei fra landsbyen Potolo til Sucre da den havnet utenfor veien, falt 100 meter ned langs fjellsiden og ble totalvraket..

NRK - 13 juli 21 kl. 01:54

Norsk medisin effektiv mot Covid-19

Forskningsresultater viser at kreftmedisinen bemcentinib fra det norske selskapet BerGenBio er mer effektiv mot Alvorlig covid-19-sykdom enn først ventet. Det bergensbaserte selskapet la mandag fram resultatene etter å ha utprøvd legemiddelet blant Alvorlig syke covid-19-pasienter i Storbritannia, Sør-Afrika og India. – Resultatene er bedre enn vi kunne håpe på, sier BerGenBio-direktør Richard Godfrey til Bergens Tidende.

NRK - 11 juli 21 kl. 16:49

Alvorlig skadet i MC-ulykke

En motorsykkel kjørte i grøfta ved Langangsvegen ved Porsgrunn i ettermiddag. Føreren ble hentet med luftambulanse. Også ulykkesgruppa fra Statens vegvesen er på vei til stedet.

NRK - 10 juli 21 kl. 22:02

Alvorlig syke – uker etter korona

250 svenske barn har blitt Alvorlig syke flere uker etter at de ble friske av korona. – Av en eller grunn trigger koronaviruset i gang kroppens immunforsvar lenge etter at de er blitt friske, sier barnelege Robin Kahn..

NRK - 10 juli 21 kl. 14:45

Ingen Alvorlig skadet etter ulykke

Ingen av de fire personene involvert i en trafikkulykke på Torødveien i Færder fremstår Alvorlig skadet. En bil har kommet over i feil kjøreretning. En bil ligger på taket, opplyser politiet.

NRK - 10 minutter siden

Mikati utpekt til ny statsminister

Milliardær og tidligere statsminister Najib Mikati skal forsøke å danne ny regjering i Libanon. Oppdraget ble gitt til Mikati etter en avstemning i landets nasjonalforsamling mandag. Tidligere statsminister Saad Hariri måtte tidligere denne måneden gi opp å danne ny regjering.

NRK - 10 juli 21 kl. 13:17

Alvorlig båtulykke i Arendal

Nødetatene har rykket ut til Holmesund brygge etter melding om en båtulykke i forbindelse med et båtrace. To personer er involvert og behandles nå av ambulansepersonell på stedet, melder politiet på Twitter. – Luftambulansen landet for kort tid siden.

Aftenposten - 10 juli 21 kl. 13:11

Alvorlig båtulykke i forbindelse med båtrace i Arendal

To personer er skadd i en Alvorlig båtulykke i forbindelse med et båtrace ved Holmesund brygge på Flosta i Arendal….

NRK - 09 juli 21 kl. 04:01

13 genvarianter kobles til covid-19

Forskere ved Karolinska Institutet i Sverige har kartlagt 13 genvarianter de mener kan forklare hvorfor noen må få intensivbehandling for covid-19, mens andre knapt merker at de er syke. Tidligere har høy alder, kraftig overvekt og kroniske sykdommer, som diabetes, blitt trukket fram som risikofaktorer for Alvorlig sykdom som følge av viruset. Men hvilke genvarianter man har, spiller også en rolle, viser forskning på genetisk informasjon fra 50.

Aftenposten - I førrgår: 21:28

Deltavarianten har tatt over. Disse grafene viser hva som nå kan skje i Norge.

Selv om mange smittes i Norge, vil få bli Alvorlig syke. I andre deler av verden ser det bekmørkt ut..

VG - 05 juli 21 kl. 17:22

Alvorlig trafikkulykke i Møre og Romsdal

ULSTEIN/OSLO (VG) Mandag ettermiddag var det en Alvorlig trafikkulykke med flere involverte i Ulstein kommune på Sunnmøre. En person er sendt til sykehus med luftambulanse..

NRK - 05 juli 21 kl. 15:42

Alvorlig trafikkulykke i Ulstein

Flere kjøretøy er involvert i en trafikkulykke i Ulstein. Politiet omtaler den som en Alvorlig trafikkulykke. Det vil bli trafikale problemer på stedet ei god stund framover, melder politiet..

NRK - 21 juli 21 kl. 08:37

Equinor: Stor økning i personskader

Equinors sikkerhetsrapport for andre kvartal viser en negativ utvikling i antall personskader. Selskapet har registrert en økning i personskader på 70 prosent. – Vi ser Alvorlig på at det går feil vei med antall personskader.

VG - 21 juli 21 kl. 06:36

200.000 evakuert fra flom i Kina: – Svært Alvorlig

Enorme oversvømmelser har rammet deler av det sentrale Kina. Minst tolv personer har mistet livet og 200.000 personer er evakuert..

VG - 21 juli 21 kl. 06:36

Minst 25 døde av flommen i Kina: – Svært Alvorlig

Enorme oversvømmelser har rammet deler av det sentrale Kina. Minst 25 personer har mistet livet og 200.000 personer er evakuert..

NRK - 21 juli 21 kl. 05:37

Xi: Situasjonen er svært Alvorlig

Oversvømmelsene i Henan-provinsen i den sentrale delen av Kina er svært Alvorlige, sier Kinas president Xi Jinping. Han sier ifølge statlige medier at situasjonen i øyeblikket er på et kritisk punkt. Tolv mennesker er så langt bekreftet omkommet..

VG - 19 juli 21 kl. 21:23

Elleve personer påkjørt i restaurantområde i Marbella: – Gaten så totalt bombet ut

Én person er Alvorlig skadet etter at en bilist kjørte i sikksakk mellom barene i den spanske byen. Norske Rosmari Sorthe og ektemannen Hans Erik Børjesson havnet midt i dramaet..

VG - 19 juli 21 kl. 18:16

Person skutt i Oslo sentrum

Vedkommende fremstår som Alvorlig skadet og én er pågrepet, melder politiet..

Dagbladet - 19 juli 21 kl. 18:21

Person skutt i Oslo

Personens tilstand betegnes som svært Alvorlig. En annen person er pågrepet..

Aftenposten - 19 juli 21 kl. 18:18

Person Alvorlig skadet etter skyting i Oslo sentrum

Nødetatene ble varslet om hendelsen I Tordenskioldsgate klokken 17.44 mandag ettermiddag, skriver Nettavisen..

Dagbladet - 19 juli 21 kl. 18:21

Person skutt i Oslo

Personens tilstand betegnes som svært Alvorlig. En annen person er pågrepet..

NRK - 19 juli 21 kl. 18:12

Pågrepet antatt gjerningsperson

Politiet skriver at de har pågrepet antatt gjerningsperson etter skytinga ved Tordenskiolds gate i Oslo sentrum. Tilstanden beskrives som svært Alvorlig..

NRK - 19 juli 21 kl. 13:56

Datainnbrudd gjennomført av Kina

Datainnbruddet på Stortinget ble gjennomført av Kina, skriver Stortinget i en pressemelding. Stortinget varslet 10. mars om datainnbrudd i sine e-postsystemer.

NRK - 19 juli 21 kl. 05:25

Mann slått ned i Holmestrand

En mann i 50-årene ble slått ned i båthavna i Holmestrand natt til mandag. Det var flere vitner til hendelsen. Gjerningsmannen ble etter noen undersøkelser funnet, som var en mann i 40-årene, melder Sør-Øst politidistrikt.

NRK - 19 juli 21 kl. 03:11

Mann slått ned i Tønsberg

En mann i 70-årene ble slått ned i Tønsberg natt til mandag. Mannen ble ikke Alvorlig skadd. Politiet kom raskt til stedet og fikk kontroll på gjerningspersonen, som var en mann i 20-årene.

Aftenposten - 18 juli 21 kl. 19:53

Brann-krisen fortsetter: – Situasjonen er Alvorlig og kritisk

BERGEN (VG) (Brann - Mjøndalen 1–1) Daouda Bamba reddet ett sårt tiltrengt poeng for Brann. Men det kunne gått mye verre..

VG - 18 juli 21 kl. 19:53

Brann-krisen fortsetter: – Situasjonen er Alvorlig og kritisk

BERGEN (VG) (Brann - Mjøndalen 1–1) Daouda Bamba reddet ett sårt tiltrengt poeng for Brann. Men det kunne gått mye verre. Mandag er det styremøte og da er «ingen fredet»..

Aftenposten - 17 juli 21 kl. 14:19

Ekteparet har ikke sett barnebarna på to år: – Pandemien er Alvorlig. Men reglene må være basert på fornuft.

Håpet om en sommer med barnebarna forsvant fort for ekteparet fra Hole..

NRK - 17 juli 21 kl. 13:37

Trafikkulykke i Brønnøy

Det har vært ei trafikkulykke på fv. 76 ved Svarthopen i Brønnøysund. En bil har kjørt av veien og rulla rundt, ifølge politiet.

Dagbladet - 01 juli 21 kl. 08:19

«Alvorlig hendelse»: - Vil finne syndebukker

Flere tolker en Alvorlig hendelse i Nord-Korea som en bekreftelse på at landet nå har coronasmitte..

NRK - 17 juli 21 kl. 09:28

Anmeldt etter mistenkt ruskjøring

Kvinnen som kjørte bilen som traff autovernet på E6 ved Nebbenes i går er anmeldt og fratatt førerkortet etter mistanke om ruskjøring, sier politet til NRK. Hun er bare lettere skadet etter ulykken, mens passasjeren - en mann i 40-årene - fremdeles er Alvorlig, men ikke livstruende skadet..

NRK - 30 juni 21 kl. 17:53

Hareide: Bonusene en Alvorlig svikt

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) mener bonusene til Norwegian-topper vil gjøre det vanskeligere å hjelpe flybransjen neste gang det er krise. Til E24 kaller han bonusene «en Alvorlig svikt» fra Norwegians side. Hele ledergruppen i Norwegian fikk utbetalt millionbonuser i mai.

NRK - 16 juli 21 kl. 19:34

Trafikkulykke på E6

Politiet i Øst melder om trafikkulykke på E6 sydgående ved Nebbenes. Nødetater på vei og ulykken fremstår som Alvorlig. Det er store trafikale problemer.

VG - 30 juni 21 kl. 15:13

Gondolulykke på Hafjell, ingen Alvorlig skadet

Det har vært en ulykke med gondol i Hafjell alpinsenter i forbindelse med en øvelse, men ingen skal være Alvorlig skadet..

VG - 30 juni 21 kl. 15:13

Arbeidsulykke på Hafjell, ingen Alvorlig skadet

Det har vært en ulykke i Hafjell alpinsenter i forbindelse med en redningsøvelse, men ingen skal være Alvorlig skadet..

VG - 30 juni 21 kl. 15:13

Arbeidsulykke i Hafjell, ingen Alvorlig skadet

Det har vært en ulykke i Hafjell alpinsenter i forbindelse med en redningsøvelse, men ingen skal være Alvorlig skadet..

Dagbladet - 16 juli 21 kl. 17:15

Satte fast hjulet - åtte til sykehus i massevelt

Alvorlig sykkelulykke i Steinkjer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt