Alle

Tirsdag, 11 Mai, 06:29

Nyheter om Alle

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 april 21 kl. 11:04

UD skjerper reiseråd

Alle reiser til India, Pakistan, Bangladesh, Nepal og Irak frarådes av Utenriksdepartementet på grunn av den dramatiske smitteøkningen i India. Fra før frarådes Alle unødvendige reiser. – Av hensyn til den enkeltes sikkerhet, fare for importsmitte til Norge og for ikke å belaste landenes helsevesen ytterligere, fraråder vi Alle reiser dit, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) i en pressemelding.

NRK - 06 mai 21 kl. 04:39

Tyskland tilbyr AZ-vaksine til Alle

I Tyskland kan Alle aldersgrupper nå få AstraZeneca-vaksinen, opplyser helseminister Jens Spahn. Tyskland har ekstra lagre av vaksinen etter at den ble stanset for folk under 60 år. Deretter ble det åpnet for å gi den til de eldste, og nå til Alle..

NRK - 05 mai 21 kl. 06:52

USAs fødselsrate falt 4 prosent

USAs fødselsrate falt 4 prosent i fjor. Det er det største fAllet på ett år på nesten 50 år, og raten er den laveste på over 100 år. Det var nedgang for Alle grupper mødre, fra Alle etniske grupper og nesten Alle aldre, ifølge en statlig rapport..

NRK - 11 timer siden

Første Odd-prøver negative

Alle koronaprøvene som er tatt av Odds spillere, trenere og støtteapparat er negative. Det sier sportssjef Tore Andersen til NRK. Det var i helga at en av spillerne testet positivt.

NRK - 20 timer siden

UD forlenger globalt reiseråd

Utenriksdepartementet fraråder fortsatt Alle reiser som ikke er strengt nødvendige til Alle land. Reiserådet forlenges til 25.mai..

NRK - I førrgår: 08:37

Nytt prosjekt skal trygga pasientar

Eit nytt register skal innehalde oversikt over Alle medisinane kvar pasient tek. Lista skal delast med sjukehus, fastlege, legevakt, heimesjukepleie, sjukeheim og pasienten sjølv. Om lag 12 prosent av Alle pasientskadar skuldast feil legemiddelbruk..

NRK - 08 mai 21 kl. 00:37

11 barn døde da flom tok hus

Elleve barn døde da en flom ødela Bulahuubey-nabolaget i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser politiet. I en familie døde Alle fem barn da huset de bodde i, ble tatt av flomvannet som raskt strømmet inn, sier politibetjent Mohamed Dahir til nyhetsbyrået DPA. – Jeg har mistet Alle barna mine i dag.

VG - 07 mai 21 kl. 17:49

Helse Bergen snur om rusutskrivelser: Nå skal Alle kontaktes

Minst 17 pasienter ble skrevet ut for raskt fra Helse Bergen i starten av pandemien. I dag bestemte styret og leder for helseforetaket at Alle pasientene skal kontaktes..

NRK - 07 mai 21 kl. 10:54

Flere må på karantenehotell

Regjeringen har besluttet at Alle reisende fra Alle land utenfor EØS/Schengen skal i karantenehotell ved ankomst til Norge..

NRK - 25 april 21 kl. 08:02

Vil ha alkolås i Alle bilar

Fellesforbundet føreslår ein obligatorisk alkolås i Alle bilar i Noreg, nesten 3,5 millionar køyretøy, skriv Dagsavisen. Ved obligatorisk alkolås i Alle bilar slepp ein å gjere vurderingar om promillekøyringa skjedde ved «eit uhell», eller var ei overlagt handling, meiner Fellesforbundet..

NRK - 04 mai 21 kl. 10:16

Russ i avklaringskarantene

Alle avgangselever på Alle videregående skoler i Stavanger, Sandnes og Randaberg er i avklaringskarantene inntil de har testet seg, sier smittevernoverlege. Mandag kveld ble nemlig registrert seks smittetilfeller hos russen på Nord-Jæren. Det betyr at avgangselevene ikke kan komme på skolen tirsdag, forteller smittevernoverlege i Stavanger Runar Johannessen..

E24 - 03 mai 21 kl. 11:57

EU-kommisjonen vil tillate innreise for Alle fullvaksinerte

EU-kommisjonen foreslår at medlemslandene letter på innreiserestriksjoner og tillater innreise for Alle fullvaksinerte, også for ikke-nødvendige reiser..

Dagbladet - 02 mai 21 kl. 21:17

- Var forberedt på torden. Fikk tsunami

Bildet av den indiske legen Sohil Makwana har gått viralt. - For tiden står frontlinjearbeiderne i Alle land i samme situasjon. Jeg tror jeg representerte dem Alle, sier legen til Dagbladet..

Dagbladet - 02 mai 21 kl. 21:17

Legebildet forbløffer: - En tsunami

Bildet av den indiske legen Sohil Makwana har gått viralt. - For tiden står frontlinjearbeiderne i Alle land i samme situasjon. Jeg tror jeg representerte dem Alle, sier legen til Dagbladet..

Aftenposten - 23 april 21 kl. 07:00

I fotball løper Alle fra ham. Men Martin Lillebø (13) elsker å være i vannet: – I vann er Alle likestilte

Begge deltar ivrig på parasvømmingen i Førde: – I vann er Alle likestilte.

NRK - 1 time siden

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.

Dagbladet - 2 timer siden

Som Titanic: - På jakt etter kvinneklær

Republikanernes minoritetsleder i Representantenes hus, Kevin McCarthy, skal ikke ha lyttet da han ble advart om at Alle de usanne republikanske påstandene om valgfusk ville føre til vold 6. januar. Nå sammenliknes situasjonen i partiet med Titanic..

NRK - 3 timer siden

Karakterer til NTNU-studenter delt

314 studenter i et emne ved NTNU fikk en epost med ei liste over hvem som hadde bestått og ikke bestått en obligatorisk innlevering – i sikkerhet og personvern. Ifølge Khrono skal lenken til lista over studenter være deaktivert, men studentene som lastet den ned, har tilgang til Alle navnene med karakter. Innleveringen var i enmet TDT4237 «programvaresikkerhet og personvern» ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

VG - 10 timer siden

Supporteralliansen vil «kuppe» Qatar-avstemning – NFF reagerer kraftig

20. juni sier norsk fotball ja eller nei til deltagelse i Qatar-VM. Norsk Supporterallianse tar nå grep for at Alle breddeklubber skal få stemt ved valget.

E24 - 16 timer siden

Nektet å godta pålegg – nå må 15 skipsverft rydde opp etter seg

16 verft klaget på vedtak om å utrede tiltak mot forurenset sjøbunn. Nesten Alle får avslag og må gjøre det likevel, har Miljødirektoratet bestemt..

NRK - 18 timer siden

Legger skattekrangel til side

Skatteopprørerne i Høyre har trukket forslagene om at formuesskatten må fjernes helt. – De er trukket, Alle disse forslagene, sier Linda Hofstad Helleland til NTB..

NRK - 19 timer siden

Tyskland tilbyr Janssen til unge

Tyskland har justert sin vaksineplan, og tilbyr nå Janssen-vaksinen til Alle voksne som vil ta den frivillig. Tidligere har vaksinen vært forbeholdt til eldre over 60 år..

Aftenposten - 21 timer siden

Husker du telefonkatalogen? På siste side var en plan i tilfelle utslettelse.

Da jeg var liten, hadde vi, som Alle andre, telefonkatalogen på papir..

VG - 30 april 21 kl. 14:12

FHI: Alle mellom 18–44 år vil få tilbud om første vaksinedose innen slutten av juli

IntervAllet mellom første og andre dose av Pfizer og Moderna økes til inntil 12 uker. Det gjør at Alle under 45 år vil få tilbud om vaksine fem uker tidligere..

NRK - 30 april 21 kl. 11:18

30 prosent vaksinert i Sverige

30 prosent av Alle voksne svensker har fått minst en dose koronavaksine, opplyser landets regjeringen. Folkehelsemyndigheten i Sverige har nå et mål om at Alle over 18 år skal ha fått minst en dose innen 5. september..

NRK - Igår: 19:47

Skien følger Porsgrunn og Bamble

Formannskapet i Skien har enstemmig vedtatt de samme lokale smittevernreglene som Porsgrunn og Bamble. Det innebærer blant annet stans i fritidsaktivitet og breddeidrett for Alle over 13 år. Det blir også begrensninger på kollektivtrafikken..

E24 - Igår: 18:50

Aksjeanalyse spår kursdobling - bruker selskapets egne mål

Fearnley Securities ser nesten 100 prosent oppside i Bergen Carbon Solutions. Flere av anslagene som ligger til grunn for analysen, er identisk med, eller tett inntil, selskapets estimater. – Husk at her er Alle på lag, sier tidligere analysesjef..

Aftenposten - Igår: 18:47

Tvilsom Hansen testet før kamp - står i serieåpningen for RBK

Alle tre keeperne reiste ned til Oslo, men André Hansen starter serieåpningen mot Vålerenga..

Aftenposten - Igår: 09:00

I fjor satte Rima Iraki NRK-rekord. Nå flyttes omstridt TV-fest til en ukjent herregård.

I fjor satte programmet NRK-rekord i antall reaksjoner. Nå understreker Rima Iraki: Alle er inviterte til TV-festen….

VG - Igår: 07:34

Trump vinner dragkampen

Det er vårrengjøring i det republikanske partiet. Alle som våger å kritisere Donald Trump skal ut..

VG - Igår: 07:34

Kina må kutte

Kinas utslipp av drivhusgasser er blitt like stort som Alle industrialiserte land til sammen. Mens USA, EU, Norge og andre land kunngjør store kutt, kommer utslippene fra Kina til å øke i dette tiåret..

NRK - 29 april 21 kl. 15:01

Beklager britiske kutt

FNs befolkningsfond sier at 250.000 flere mennesker vil dø i verden som følge av at Storbritannia kutter i støtten til organisasjonen. Fondet jobber for at Alle svangerskap skal være ønsket og Alle barnefødsler trygge.

NRK - 29 april 21 kl. 13:28

RHI sier opp Alle ansatte

Industriselskapet på Herøya i Porsgrunn sier opp Alle de 50 ansatte. Årsaken er mindre etterspørsel i den europeiske stålindustrien etter produkter RHI leverer, skriver TA..

NRK - 29 april 21 kl. 13:28

RHI Normag sier opp Alle ansatte

Industriselskapet på Herøya i Porsgrunn sier opp Alle de 50 ansatte. Årsaken er mindre etterspørsel i den europeiske stålindustrien etter produkter bedriften leverer, skriver TA..

NRK - I førrgår: 00:26

316 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 316 nye koronasmittede personer i Norge. Det er 27 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 410 koronasmittede per dag.

NRK - I førrgår: 21:32

Tusenlapp solgt for 1,5 millioner

En norsk tusenlapp fra 1892 er solgt under auksjon hos Oslo MyntgAlleri for 1,5 millioner kroner. Den er med det Norges eldste og dyreste seddel, skriver Haugesunds avis. Auksjonen ble avsluttet etter en heftig auksjonsrunde lørdag.

E24 - 29 april 21 kl. 06:38

Fra 1. juli blir det lagt til rette for lading av elbil i Alle nye bygg

I Alle nybygg skal det fra 1. juli være klargjort for å instAllere elbilladere, har regjeringen bestemt. Det blir enklere å instAllere ladepunkt for elbil..

NRK - I førrgår: 19:58

Anbefaler å avlyse Alle arrangement

Kriseledelsen i Risør kommune anbefaler at Alle helgens arrangementer avlyses. Årsaken er en uavklart smittesituasjon.

Aftenposten - I førrgår: 19:00

Min generasjon vokste opp uten bilbelte i baksetet og med foreldre som røykte inne. Tidene forandrer seg, heldigvis.

Vi har Alle ulike fremtidsfantasier. En av mine utspiller seg 40 år fra nå av, og ser omtrent slik ut:.

Aftenposten - I førrgår: 18:45

Azeemullah svarte på Alle telefoner. Han stilte alltid opp.

Azeemullah Sheikh (1960–2021).

Klartale - 19 april 21 kl. 10:19

Alle amerikanere kan få korona-vaksine

Fra mandag kan Alle amerikanere over 16 år få korona-vaksine. Men det er ikke Alle som vil ta den..

VG - I førrgår: 10:41

Pappa Ruud om sønnen: – Kanskje blant de ti beste i verden på grus

Christian Ruud (48) tror sønnen Casper Ruud (22) har muligheter mot Alle de gjenværende motstanderne i Madrid Open og lar seg virkelig begeistre av det gode spillet hans på grusen..

Aftenposten - I førrgår: 10:41

Pappa Ruud om sønnen: – Kanskje blant de ti beste i verden på grus

Christian Ruud (48) tror sønnen Casper Ruud (22) har muligheter mot Alle de gjenværende motstanderne i Madrid Open og….

Aftenposten - I førrgår: 09:30

OL-utøvere bør flyttes frem i vaksinekøen

Moral kan ikke trumfe Alle praktiske løsninger..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt