Alle

Tuesday, 26 October, 17:24

Nyheter om Alle

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 12:17

Drop-in for influensavaksine

Mange apotek har nå satt i gang drop-in-tilbud for årets influensavaksine. – Sjekk med ditt faste apotek først for bestilling av time, og mange apotek har tilbud om å kjøpe og få satt influensavaksinen på stedet. Dosen koster mellom to og fire hundre kroner, opplyser kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen til NRK.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:57

Fortsatt mye smitte i verden

Det er stadig mindre korona-smitte i Norge. Samfunnet er åpent og vi kan leve som normalt. Årsaken er at veldig mange nordmenn er vaksinert.

Aftenposten - I førrgår: 10:58

Alle fikk koronapenger. Alle gikk med overskudd. Bare én betalte tilbake.

Støtte fra staten bidro til en rekke overskudd for artister i 2020, viser Aftenpostens oversikt..

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:27

Vil sikre god beredskap etter angrepet

Torsdag ble den nye regjeringen presentert. Foran Slottet talte den nye statsministeren, Jonas Gahr Støre. Han sa at dette er en spesiell dag å overta ansvaret på.

NRK - I førrgår: 18:53

Tre svenske IS-kvinner er fri

Alle dei tre svenske kvinnene som vart arrestert og mistenkt for krigsforbryting etter å ha kome heim frå Syria, er sleppe laus, melder svenske påtalemyndigheit. Etterforskinga held fram mot Alle tre, men ifølgje påtalemyndigheitene er der ikkje lenger ein grunn til å behalde fridomsrøvinga. To av dei vart først lauslaten, før den tredje slapp fri seinare laurdag etter å ha vore i avhøyr..

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - 22 okt 21 kl. 17:26

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss Alle, ikkje berre Noreg.

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

JUDO: Friba (til venstre) elsker judo. Det gir henne selvtillit og både fysisk og psykisk styrke.– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

NRK - 22 okt 21 kl. 12:11

Ansatte får gratis influensavaksine

Det kan bli en tøff influensasesong i år. Nå får Alle ansatte på skolene i Oslo tilbud om gratis influensavaksine. – Når vi vet at Osloelevene har vært hardest rammet av pandemien, er det viktig at vi gjør alt vi kan for at dette skoleåret skal bli normalt.

NRK - 21 okt 21 kl. 13:18

Truer med å kaste ut ambassadører

Den tyrkiske presidenten Recep Erdogan truer med å kaste ut ambassadører fra ti vestlige land, som Alle har protestert mot behandlingen av filantropen Osman Kavala. Den Paris-fødte filantropen og aktivisten (64) har sittet fengslet uten dom siden 2017. Han er blitt et symbol på Erdogans økende intoleranse overfor kritikere av Alle slag..

NRK - 19 okt 21 kl. 19:50

BankID varsler nedetid

Torsdag starter flyttingen av BankID-tjenestene fra Nets til den nye driftsleverandøren DXC. Denne overgangen vil føre til noe nedetid, opplyser selskapet i en pressemelding. BankID vil være utilgjengelig mellom midnatt og klokken åtte om morgenen på torsdag.

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 14:08

Biden er i ferd med å snuble. Det kan åpne for en revansje fra Trump.

USAs president prøver å gjøre Alle til lags. Han risikerer at Alle blir skuffet..

NRK - 09 okt 21 kl. 15:35

Nordmenn usikre om 3. dose

Over halvparten av befolkninga ønskjer ikkje eller er usikre på om Alle i Noreg bør få tilbodet om ein tredje vaksinedose, ifølgje ei ny undersøking. 45 prosent svara at dei tykkjer at Alle nordmenn bør få tilbodet om ein tredje dose. 26 prosent svara at dei ikkje ønskte det.

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 13:45

Alle ofrene ble drept med stikkvåpen

Politiet bekrefter at Alle ofrene på Kongsberg ble drept med stikkvåpen..

VG - 1 time siden

Ulykken i Kvam: Askøy åpner to kirker

ASKØY (VG) Alle de tre som er savnet etter ulykken i Kvam i Hardanger, er hjemmehørende i Askøy. Tirsdag ettermiddag åpnes to av kirkene i kommunen for etterlatte, pårørende og andre som vil søke sammen i sorgen..

Aftenposten - 2 timer siden

Han har jobbet som dommer med de største terrorsakene. I sin nye bok gir han ordet til en terrorist.

I sin siste roman gir den franske dommeren Marc Trévidic (56) ordet til en terrorist som irriterer seg over Alle «disse….

Dagbladet - 3 timer siden

- Han var lun og dyktig

Leif Linde, brannsjefen i Bergen, forteller at tidligere kollega Nils Johan Bårdsen var godt likt av Alle. Han er en av de savnede etter båtulykken i Kvam..

NRK - 3 timer siden

Tidligere anmeldt av Coop

Siktede for Kongsberg-drapene har tidligere blitt anmeldt av Coop, melder VG. – Jeg kan bekrefte at gjerningsmannen tidligere er anmeldt av oss. Utover dette har vi ingen kommentar, og Alle spørsmål vedrørende anmeldelsen må rettes til politiet, sier Silje Verlo Alisøy, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, til VG.

NRK - 5 timer siden

Dette er dei sakna

Dei sakna etter ulukka i Tokagjelet i Kvam er Kjell Arne Pedersen (64), Nils Johan Bårdsen (72) og Ruth Wathne (68), opplyser politiet. Alle er frå Askøy. – Fokuset er framleis å finne dei tre som er sakna.

Aftenposten - 5 timer siden

Askøy-ordfører drar til Kvam

Askøys ordfører Siv Høgtun drar tirsdag til Norheimsund i Kvam kommune. De tre antatt omkomne kommer Alle fra Askøy..

NRK - 6 timer siden

Fullvaksinerte smittet i Trondheim

Trondheim kommune har den siste uken sett en markant økning av smittede. Smitten er blant annet registrert blant uvaksinerte, delvis vaksinerte og fullvaksinerte, sier kommuneoverlege Tove Røsstad i en pressemelding. Den siste uken fikk 250 personer påvist koronasmitte i Trondheim.

NRK - 07 okt 21 kl. 17:23

IS-kvinner i varetekt

Alle de tre kvinnene som ble hentet hjem til Danmark fra al-Roj-leiren i Syria er torsdag varetektsfengslet. Kvinnene på 32, 34 og 37 år er siktet etter terrorparagrafene for deltakelse i IS. Alle tre er mødre.

VG - 7 timer siden

Følger opp supersuksessen! Anthony Doerr: «Den beste av Alle verdener»

Anthony Doerr (47) fikk millioner av lesere med bestselgeren «Alt lyset vi ikke ser». Det vil han trolig få igjen..

VG - 7 timer siden

Sander (24) og Thomas (23) ble venner mens de gamet

Nesten halvparten av Alle unge har fått en venn over nettet, og mange har fått det gjennom gaming. Sander (24) og Thomas (23) var digitale venner i to år før de møttes fysisk..

NRK - 8 timer siden

Pandemien: Færre sluttet på VGS

Andelen elever som slutter i videregående opplæring, har aldri vært lavere enn de to siste årene, ifølge Utdanningsdirektoratet. Andelen elever som slutter i videregående opplæring, har aldri vært lavere enn de to siste årene, ifølge Utdanningsdirektoratet. Størst er frafAllet på yrkesfag, der 5,1 prosent av elevene sluttet i løpet av skoleåret.

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 19:26

Formuer på ferie

Kort forklart: Alle land har sine egne skattesystemer, og Alle har litt forskjellige utforminger av dem..

NRK - 19 timer siden

UD fraråder reiser til Sudan

Utenriksdepartementet (UD) fraråder Alle reiser til Sudan på grunn av den anspente situasjonen etter statskuppet natt til mandag. Det skriver de i en pressemelding. – Norske borgere i landet oppfordres til å holde seg i ro og å følge utviklingen i lokale og internasjonale medier..

NRK - 23 timer siden

Full overtenning på institusjon

Det brenn ved ein barnevernsinstitusjon i Stjørdal i Trøndelag. Politiet melder om full overtenning, og Alle naudetatar er sendt til staden. Fire personar var inne, men er no evakuerte..

NRK - 16 okt 21 kl. 09:15

Forlenger fengsling etter drap

En 30 år gammel mann som er siktet for medvirkning til drapet på Bård Lanes i Tønsberg i april, er varetektsfengslet i fire nye uker. 30-åringen er den eneste av de tre som er siktet i saken, som har forklart seg for politiet. Alle de siktede sitter varetektsfengslet, og Alle nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

NRK - Igår: 15:50

FN fordømmer statskupp i Sudan

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer statskuppet i Sudan og ber om umiddelbar lauslating av dei fengsla. – Eg fordømmer det pågåande militærkuppet i Sudan. Statsminister Hamdok og Alle andre tenestemenn må bli lauslatne umiddelbart, skriv Guterres på Twitter..

Dagbladet - Igår: 12:09

- En tragisk ulykke

Ordfører Siv Høgtun bekrefter at Alle de savnede er fra Askøy kommune..

E24 - Igår: 11:38

Flygerforbundet advarer: Hevder SAS-piloter føler seg presset til å fly flere flytyper

– SAS gjør Alle mulige krumspring for å omgå avtalene våre, og dette er nok et bevis på det, sier pilot-tillitsvalgt. SAS-ledelsen avviser kritikken, og kAller utspillet «politisk styrt»..

NRK - Igår: 11:14

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - Igår: 09:40

Djup internasjonal uro

USAs spesialutsending til Afrikas Horn, Jeffrey Feltman, skriv på Twitter måndag morgon at statskuppet i landet er i strid med grunnlovserklæringa i landet. Han uttrykker djup uro for situasjonen i Sudan. Militærkuppet som har gått føre seg dei siste timane har vore mot overgangsregjeringa i landet.

NRK - Igår: 07:50

Flyplassen stengt i Sudan

Flyplassen i Khartoum er nå stengt, og Alle nasjonale flyvninger er innstilt, opplyser den Dubai-baserte TV-kanalen al-Arabiya. Stengingen kommer som følger av at militære styrker har stormet boligen til statsminister i Sudan, Abdallah Hamdok. De fleste av Sudans regjeringsmedlemmer, samt et stort antall regjeringsvennlige partiledere, er nå pågrepet i et angivelig militærkupp..

Aftenposten - Igår: 06:30

Er master den nye bachelorgraden? Ja, sier jobbeksperten.

Innsender opplever at Alle krever mastergrad. Er det nødvendig med mastergrad for å få jobb?.

NRK - Igår: 06:00

Togproblemer på Oslo S

Det er stengt mellom Oslo S og Kolbotn på grunn av strømproblemer. Alle tog blir innstilt. Bane Nor jobber med å rette feilen.

E24 - Igår: 05:34

Dette er advokatens mange roller i tomtesaken som nå granskes

Han er blant Bergens fremste eiendomsadvokater. I tomtesaken som nå granskes har han arbeidet for Alle de sentrale aktørene..

NRK - 15 okt 21 kl. 18:33

Johnson: Alle er sjokkerte

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier den knivdrepte partikollegaen David Amess var en kjær venn og kollega. – Vi er Alle sjokkerte langt inn i hjertet, sier Johnson ifølge Reuters. Amess døde tidligere i ettermiddag etter at han ble stukket med kniv flere ganger under et velgermøte.

NRK - 15 okt 21 kl. 13:11

Alle tre skada utskriven

Alle tre skada er utskriven frå sjukehus, melder VG..

NRK - 15 okt 21 kl. 13:11

Alle skada er utskriven

Alle tre som vart skada etter angrepa på Kongsberg er utskriven frå sjukehus, melder VG..

NRK - 15 okt 21 kl. 13:11

Alle dei skadde er utskrivne

Alle tre som vart skada etter angrepa på Kongsberg er utskriven frå sjukehus, seier Torfinn Frostad, pressevakt i Vestre Viken til NRK. Han kunne ikkje seie noko om skadeomfanget til dei tre..

NRK - Igår: 21:24

Tre nye smittede i Skjåk

Det ble i går registrert tre nye smittede i Skjåk. Det samlede tAllet på smittede er nå 18 personer. Alle positive prøver er av personer med tilknytning til Skjåkheimen.

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:33

Får fortsatt for lite mat

18.600 barn under fem år ble behandlet for å ha fått for lite næring. Dette er kun mellom februar til august i år.

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 08:04

Coronapanikk: - Alle vil bli smittet

Helsemyndighetene i delstaten Queensland advarer at Alle kommer til å bli smittet med corona når grensene til delstaten åpner igjen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt