Aftonbladet

Monday, 15 July, 16:46

Nyheter om Aftonbladet

NRK - 15 jun 24 kl. 13:21

Fangeutveksling mellom Sverige og Iran

Sverige og Iran har blitt einige om ei fangeutveksling, ifølge arabiske medium, skriv Aftonbladet. Det skal gjelda personar frå begge landa. Dei skal først fraktast til Omans hovudstad Muscat.

NRK - 5 timer siden

Tre personer pågrepet etter at 16-åring ble skutt og drept i Stockholm

Tre personer er pågrepet, mistenkt for å være innblandet i drapet på en 16 år gammel gutt forrige uke, skriver Aftonbladet. Hendelsen skjedde 10. juli i Bagarmossen i Stockholm.

NRK - 5 timer siden

To personer funnet i utbrent bil i Malmö

Søndag ble to personer funnet omkommet i en utbrent bil i Malmö. Bilen befant seg i et industriområde, og skal ha vært utenlandsk, ifølge Aftonbladet. Politiet mistenkter at det kan dreie seg om et dobbeltdrap.

NRK - 12 jul 24 kl. 08:01

Inflasjonen i Sverige på vei nedover

Inflasjonen i Sverige var på 2,6 prosent i juni, viser ferske tall fra Statistiska centralbyrån. Det er en nedgang fra 3,7 prosent i mai, skriver Aftonbladet. Dette tallet beregnes ut fra konsumprisindeksen (KPI).

NRK - 10 jun 24 kl. 11:57

Aftonbladet: En person varetekstfengslet for drapet på C. Gambino

4. juni ble den svenske rapperen C. Gambino skutt og drept i Göteborg.

NRK - 10 jul 24 kl. 17:56

Stockholms sentralstasjon evakuert etter bombetrussel

Sentralbanestasjonen i Stockholm er evakuert på grunn av ein bombealarm, skriv svenske Aftonbladet..

NRK - 10 jul 24 kl. 17:56

Stockholms sentralstasjon evakuert på grunn av bombealarm

Sentralbanestasjonen i Stockholm er evakuert på grunn av ein bombealarm, skriv svenske Aftonbladet. Ein politiaksjon er i gong på grunn av ein mistenkeleg gjenstand på stasjonen. – Det einaste eg veit er at me driv etterforskingsarbeid på staden, og at ein del er sperra av, seier Nadya Norton ved politiet til avisa..

NRK - 08 jul 24 kl. 13:30

Svenskane har valt ny EU-kommissær

Jessika Roswall er nominert til ny svensk EU-kommissær. Det kjem fram under ein pressekonferanse med den svenske regjeringen i ettermiddag. Kva for eit ansvarsområde ho skal ha, blir avgjort etter forhandlingar med kommisjonens leiar, skriv Aftonbladet..

NRK - 07 jun 24 kl. 15:31

Svensk gjengkriminell pågrepet i Hellas

En leder innenfor organisert kriminalitet i Stockholm, er pågrepet i Hellas, ifølge Aftonbladet. Han skal også være mistenkt for drap på rapperen Ejnar i 2021. Mannen, som er i 25-årsalderen, ble pågrepet av gresk politi torsdag.

NRK - 07 jun 24 kl. 12:31

Aftonbladet: Personer har barrikadert seg på høyskole i Stockholm

Det skal i flere uker ha pågått demonstrasjoner utenfor høyskolen Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Nå skal flere personer ha tatt seg inn i studentkårhuset på skolen, og barrikadert dørene innenfra med stoler og bord, skriver Aftonbladet. Et titalls politibilder er på stedet, ifølge avisen.

NRK - 07 jun 24 kl. 11:06

16-åring dømt for drap i Sverige - drepte 15-åring med 140 knivstikk

En 16 år gammel gutt er dømt til lukket ungdomsomsorg i fire år for drapet på 15 år gamle Henrik Myllykoski i Västergötland i Sverige, melder Aftonbladet og Svenska Dagbladet. Myllykovski ble funnet død i elva Säveån etter en leteaksjon som varte i seks dager i 2023. Tenåringen skal ha hatt 140 stikk- og kuttskader i kroppen.

NRK - 07 jul 24 kl. 22:30

Svensk nobelprisvinner død

Den svenske nobelprisvinneren Bengt Samuelsen er død, skriver Aftonbladet som har fått meldingen av pårørende. Samuelsson fikk nobelpris i fysiologi/medisin sammen med Sune Bergstöm og briten John R. Vane.

NRK - 07 jun 24 kl. 10:00

Aftonbladet: To gripne for drapet på C. Gambino

To menn er gripne mistenkte for å ha medverka til drapet på den svenske rapparen C. Gambino, skriv Aftonbladet. – Dei to blei gripne seint i går kveld, seier Shahrzad Rahimi, som leiar etterforskinga, til avisa.

NRK - 07 jul 24 kl. 16:31

Sverige: Kvinne og to barn omkom i leilihetsbrann

Søndag ettermiddag har svensk politi rykket ut til en leilighetsbrann i Karlskrona i Sverige. Fire personer, en kvinne og tre barn, ble sendt til sykehus etter brannen. Senere meddeler politiet at kvinnen og to av barna døde av skadene, skriver Aftonbladet.

NRK - 04 jul 24 kl. 23:23

Mann i 20-årene død etter skyting i Göteborg

En mann i 20-årene døde etter en skyting ved et boligområde i Strömmensberg i Göteborg torsdag kveld, skriver Aftonbladet. Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner. – Vi sikrer åstedet og gjør vitneavhør, forteller talsperson for politiet Väst Jens Andersson..

NRK - 04 jul 24 kl. 08:10

Tre svenske statsborgere dømt til døden i Irak

1. juli bekreftet det svenske utenriksdepartementet ovenfor SVT at to svenske statsborgere er dømt til døden i Irak. Torsdag er ytterligere en svensk borger idømt dødstraff i landet, sier UD til Aftonbladet.

VG - 04 jul 24 kl. 08:03

Blå maneter oppdaget på Sveriges vestkyst

Blå brennmaneter har dukket opp igjen på vestkysten, melder den svenske avisen Aftonbladet..

NRK - 04 jul 24 kl. 07:02

Sverige: 13 personer til sykehus etter massekollisjon på E6

17 personer er skadet etter en massekollisjon på E6 nær Löddeköpinge. Hendelsen skjedde onsdag kveld, og 13 personer ble fraktet til sykehus, ifølge Aftonbladet. Tre personbiler og en lastebil var involvert i ulykken.

NRK - 02 jul 24 kl. 14:14

Svensk mann pågrepet i Mexico med 30 kilo metamfetamin

En svensk statsborger ble arrestert i går på en flyplass i Mexico med 30 kilo metamfetamin, skriver Aftonbladet. Mannen i 20-årene som er bosatt i Götaland, skulle reise med et fly til Europa. Lokale myndigheter i Mexico fant plastinnpakket metamfetamin som den svenske borgeren forsøkte å smugle med seg til Europa.

NRK - 01 jul 24 kl. 21:20

6 nordmenn evakueres på Kos

Rundt femti svensker og seks nordmenn evakueres mandag kveld fra brann på ferieøya Kos. Antallet nordmenn bekreftes av turoperatøren Tui til VG. De berørte evakueres på grunn av skogbrann i området Kardamena, og flyttes til en tryggere del av øya.

NRK - 30 jun 24 kl. 17:29

En alvorlig skadd etter skyting i Eskilstuna

Det melder Aftonbladet..

NRK - 27 jun 24 kl. 10:42

Helikopterjakt etter en buss er beskutt i Varmdø i Sverige

Aftonbladet skriver at en buss skal ha blitt beskutt i Varmdø i Stockholm. Flere personer skal ha vært på bussen når hendelsen inntraff. Svensk politi bekrefter at en buss har blitt skadet..

NRK - 27 jun 24 kl. 09:31

Den svenske styringsrenten holdes uendret på 3,75 prosent

Samtidig åpner Riksbanken for å senke renten tre ganger i løpet av andre halvdel av året, skriver Aftonbladet..

VG - 24 jun 24 kl. 22:25

Aftonbladet: Mor fant termosbombe under sønnens seng

Hun skulle bare rydde litt, skriver den svenske avisen. Nå sitter sønnen i varetekt..

NRK - 24 jun 24 kl. 12:16

Barn skal sitte fast i grotte i Sverige

Aftonbladet melder at det pågår en stor redningsaksjon på Ekerö utenfor Stockholm. Et barn sitter fast i en grotte. Daniel Lundin i redningstjenestene sier til TV4 at de holder på å lete etter barnet, men at de foreløpig ikke har funnet noen.

NRK - 23 jun 24 kl. 10:16

Man grov eit hol med gravemaskin i fylla

Ein svensk mann i 25 årsalderen blei pågripen i Nordmaling, Sverige i natt. Ifølgje Aftonbladet som siterer Vãsterbottens-Kuriren grev mannen eit hol i bakken ved ein villa. – Mannen er mistenkt for å ha køyrt ei gravemaskin i rusa tilstand til ein villa og grov då eit stort hol oppkøyrselen til den fornærma, seier etterforskingsleiar Mats Brun til avisa.

NRK - 22 jun 24 kl. 22:19

Sverige: Økt overvåkning av fugleinfluensa

Den europeiske smittevernmyndigheten (ECDC) oppfordrer alle medlemsland til å øke overvåkningen av fugleinfluensa. I løpet av sommeren ønsker de at alle med influensasymptomer skal testes, melder Aftonbladet. Viruset har spredd seg til flere dyrearter, inkludert kyr, katter og rev.

VG - 22 maj 24 kl. 11:58

Aftonbladet: Glenn Solberg vil bytte ut tidligere Elverum-profil

Tidligere Elverum-sjef Michael Apelgren er ferdig som Glenn Solbergs assistent på det svenske håndballandslaget etter OL, melder Aftonbladet..

NRK - 18 jun 24 kl. 23:22

Blir billigere snus og dyrere sigaretter i Sverige

Sverige kutter avgiften på snus med 20 prosent fra 1. november, bestemte Riksdagen tirsdag. Avgiften på sigeretter og annen tobakk øker med 9 prosent.

VG - 14 jun 24 kl. 11:22

Håkan Nesser dømt til 1,5 år i fengsel

Den svenske bestselgerforfatteren dømmes for tre tilfeller av grovt skattebrudd, melder Aftonbladet..

VG - 13 jun 24 kl. 10:24

Aftonbladet: To svensker er dømt til døden i Irak

Svensk UD undersøker om to svenske menn er dømt til døden i Irak for mordet på gjenglederen «Benzema»..

NRK - 13 jun 24 kl. 10:15

To personer fra Sverige dømt til døden i Irak

To menn fra Sverige er dømt til døden i Irak, skriver svenske Aftonbladet. Tre svenske menn har sittet varetektsfengslet i landet, mistenkt for medvirkning for drapet på et gjengmedlem. Den 9.

NRK - 12 jun 24 kl. 08:06

En person pågrepet etter skyting i Malmö

En mann er pågrepet etter at det ble løsnet flere skudd i Malmö ved halv tolv-tiden tirsdag kveld, skriver Aftonbladet. En mann i 20-årene fraktet seg selv til sykehus og får nå behandling for skuddskader. Politiet etterforsker hendelsen som mordforsøk, sier politiet.

NRK - 11 maj 24 kl. 09:52

Svensk politi har starta etterforsking av hendinga under Eurovision

Svensk politi har starta etterforsking av ei hending under Eurovision, skriv svenske Aftonbladet. – Vi har ei sak om ein mann som er mistenkt for ulovlege truslar i Malmö Arena. Det skal ha gått føre seg torsdag kveld, seier politiet til Aftonbladet.

NRK - 11 maj 24 kl. 09:52

Svensk politi har starta etterforsking av ei hending under Eurovision

Svensk politi har starta etterforsking av ulovlege truslar under Eurovision, skriv svenske Aftonbladet. – Vi har ei sak om ein mann som er mistenkt for ulovlege truslar i Malmö Arena. Det skal ha gått føre seg torsdag kveld, men annmeldt fredag, seier Evelina Olsson i politiet til Aftonbladet.

NRK - 11 maj 24 kl. 09:52

Svensk politi etterforskar hending under Eurovision - Nederlandsk artist avhøyrt

Svensk politi har starta etterforsking av ulovlege truslar under Eurovision, skriv svenske Aftonbladet. – Vi har ei sak om ein mann som er mistenkt for ulovlege truslar i Malmö Arena. Det skal ha gått føre seg torsdag kveld, men meldt til politiet fredag, seier Evelina Olsson i politiet til Aftonbladet.

NRK - 10 jun 24 kl. 14:10

Ytterligere en pågrepet etter drapet på C. Gambino

Mannen blir varetektsfengslet for medvirkning til drapet, melder flere svenske medier, blant annet Aftonbladet. To andre menn er fra før varetektsfengslet på drapet på den kjente svenske rapperen i Göteborg forrige uke..

Dagbladet - 10 jun 24 kl. 13:28

Skrålte rasistsang: - Overforfrisket

Partiledelsen er ikke imponert etter at riksdagsmedlem David Lång sang «utlendinger ut» under Sverigedemokratenes EU-valgvake. Ingen kommentar, sier Lång til Aftonbladet..

NRK - 10 jun 24 kl. 10:17

To mindreårige tiltalt for drap i Sverige

To ungdommer på 15 og 16 år er tiltalt på drap på en annen 16 år gammel gutt i Sverige, melder Aftonbladet. Det var natt til 14 januar i år at gutten ble overfalt og knivstukket i Örkelljunga. Han døde senere av skadene.

NRK - 09 maj 24 kl. 20:48

Aftonbladet: Demonstranter prøver å ta seg inn i Eurovision-landsby

Demonstranter forsøker å komme seg inn i Eurovision-landsbyen, melder Aftonbladet og Expressen. Et stort antall politifolk stopper dem fra å komme inn. De har satt seg utenfor inngangen til Folkets park og synger «Eurovision lukter blod», ifølge den svenske avisen.

NRK - 08 jun 24 kl. 19:30

Volvo kallar tilbake 72.000 nye elbilar

Volvo må kalla tilbake 72 000 nye eksemplar av den nye elbilen EX30 i Sverige og resten av verda. Det skriv den svenske avisa Aftonbladet. Årsaka er at bilane kan ha ein feil i midtskjermen, som gjer at speedometeret ikkje blir vist.

VG - 08 jun 24 kl. 19:30

Aftonbladet: Volvo tilbakekaller 72 000 nye elbiler

Bilene kan ha en feil i midtskjermen som gjør at speedometeret ikke vises..

VG - 07 jun 24 kl. 14:09

Aftonbladet: Mann mistenkt for drapet på rapperen Einár pågrepet

Pågrepelsen skal ha skjedd i Hellas, melder svenske aviser..

NRK - 07 jun 24 kl. 12:31

Svenske medier: Maskerte aktivister har barrikadert seg på høyskole i Stockholm

Det skal i flere uker ha pågått demonstrasjoner utenfor høyskolen Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Nå skal flere personer ha tatt seg inn i studentkårhuset på skolen, og barrikadert dørene innenfra med stoler og bord, skriver Aftonbladet. Det dreier seg seg om 10-15 maskerte aktivister, ifølge Expressen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com