Aftonbladet

Sunday, 04 December, 00:43

Nyheter om Aftonbladet

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 23 nov 22 kl. 12:10

Flere blir pågrepet for spionasje for Russland

– Her var det et behov for å pågripe de mistenkte. Og det måtte skje raskt, sa Fredrik Hultgren Friberg tirsdag. Han er pressekontakt i Säpo.

NRK - 26 nov 22 kl. 20:50

Avis: Snusprisen kan bli doblet

EU vil tvinge Sverige til å øke avgiften på snus så kraftig at prisen kan bli doblet, ifølge et lekket dokument som Aftonbladet omtaler. Den svenske avisa beskriver lørdag et «hemmelig, lekket» forslag fra EU-kommisjonen i Brussel om tobakksavgiften. Forslaget skal offentliggjøres i starten av desember og deretter diskuteres og vurderes av EUs medlemsland.

VG - 11 nov 22 kl. 10:27

Aftonbladet: To brødre tiltalt for spionasje for Russland

Svensk sikkerhetspoliti har nå tiltalt to brødre, mistenkt for spionasje til fordel for Russland, ifølge Aftonbladet..

VG - 11 nov 22 kl. 10:27

Aftonbladet: To brødre mistenkt for spionasje for Russland

Svensk sikkerhetspoliti har nå siktet to brødre, mistenkt for spionasje til fordel for Russland, ifølge Aftonbladet..

Klartale - 01 nov 22 kl. 13:45

Lover å støtte Ukraina og Moldova

Nærmere et halvt år er gått siden Sverige og Finland sendte sine søknader til Nato. De ønsker å bli en del av forsvars-samarbeidet.Under samme tid har svenskene fått ny regjering.

NRK - 13 timer siden

Artisten Svenne Hedlund er død

Svenne Hedlund, som var vokalist i det svenske 60-tallsbandet The Hep Stars, er død. Det forteller en venn og kollega, Ulf Stjernbo, til Aftonbladet. Hedlund døde lørdag morgen, 77 år gammel.

NRK - 29 sep 22 kl. 06:33

Svenske Kustbevakningen: Fire lekkasjer på gassrørledningene i Østersjøen

Det er ikke tre lekkasjer på gassrørledningene Nord Stream 1 og 2, men fire, opplyser den svenske Kustbevakningen. Lekkasjen ble oppdaget tirsdag, ifølge Aftonbladet. Lekkasjen ligger mellom de to lekkasjene på Nord Stream 1, men stammer fra Nord Stream 2, som løper parallelt.

NRK - Igår: 07:40

Pelé sendte takkehilsen fra sykehuset

Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger. 82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et et sykehus i Sao Paulo tidlgere i uken.

NRK - 30 nov 22 kl. 09:14

H&M kutter 1500 jobber

Kles- og interiørkjeden H&M skal kutte 1500 stillinger som en del av selskapets spareplan, opplyser selskapet i en pressemelding, ifølge svenske Aftonbladet. – Vi er klar over at våre ansatte vil bli berørt. Vi vil støtte dem for å finne den beste løsningen for deres neste steg, sier administrerende direktør Helena Helmersson.

VG - 28 nov 22 kl. 21:09

Marcus Gunnarsen om kjæresten: – Forelsket

Marcus Gunnarsen åpner opp om kjærestelivet i et stort intervju med Aftonbladet..

NRK - 27 nov 22 kl. 19:48

Sverige vil ikke godta EU-forslag om dobling av prisen på snus

Sveriges EU-kommissær Ylva Johansson sier det ikke blir aktuelt å godta et forslag fra EU-kommisjonen som vil doble prisen på snus. Aftonbladet avslørte lørdag et foreløpig hemmelig forslag om nye regler for skatt på tobakk, der snus inkluderes på linje med andre tobakksprodukter. Skattepakken som den italienske EU-kommissæren Paolo Gentiloni står bak, skulle etter planen innføres i begynnelsen av desember.

NRK - 25 nov 22 kl. 21:30

Aktivister stormet scene i Sverige

Den svenske aktivistgruppen Återställ våtmarker stormet fredag scenen under den svenske «Idol»-finalen. Vakter kom til stedet og dro vedkommende bort, skriver Aftonbladet..

NRK - 25 nov 22 kl. 17:30

Spionmistenkt russer varetektsfengslet i Stockholm

Den russiske mannen i 60-årene som ble pågrepet og siktet for spionasje i Sverige tirsdag, er fengslet i Stockholm tingrett. Mannen ble pågrepet sammen med sin kone i en storstilt politiaksjon i grålysningen tirsdag. Spesialpoliti firte seg ned fra to av forsvarets helikoptre da de slo til mot parets villa i stockholmsområdet.

NRK - 24 nov 22 kl. 12:17

Mexico risikerer straff for homofobi

Mexico risikerer å straffes for homofobiske sanger fra deres supportere på tribunen under VM i fotball. Ifølge Aftonbladet har Fifa nå startet en utredning for å undersøke saken. Under tirsdagens kamp mot Polen, skal det ha blitt sunget «el que no brinque es un puta maricón» – noe som oversettes til «den som ikke hopper er homo».

Klartale - 18 nov 22 kl. 09:24

Sverige sier noen sprengte Nord Stream

Det ble funnet ukjente deler nær gassrørene, skriver avisa ExpressenMats Ljungqvist sier det blir jobbet med analyser av disse nå. Det er funnet rester av sprengstoff på dem, sier han. Ljungqvist er aktor i saken.

NRK - 12 sep 22 kl. 13:22

Aftonbladet: Regjeringssamtaler mellom Moderaterna og Sverigedemokraterna

Lederne i Moderaterna og Sverigedemokraterna innledet mandag regjeringssamtaler, skriver Aftonbladet. Beslutningen om å møtes ble tatt allerede i natt. Flere svenske medier fulgte med da Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson var på vei til Moderaternas kontorer ved lunsjtid.

NRK - 12 sep 22 kl. 13:22

Aftonbladet: Samtaler mellom Moderaterna og Sverigedemokraterna

Lederne i Moderaterna og Sverigedemokraterna innledet mandag regjeringssamtaler, skriver Aftonbladet. Beslutningen om å møtes ble tatt allerede i natt. Flere svenske medier fulgte med da Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson var på vei til Moderaternas kontorer ved lunsjtid.

Klartale - 09 okt 22 kl. 06:07

Drapene som ryster byen Södertälje

Noen dreper i byen Södertälje i Sverige. Det bor omtrent 100.000 mennesker i byen.

Klartale - 08 nov 22 kl. 11:26

Kan han sikre Sverige en plass i Nato?

Ulf Kristersson vant valget og ble statsminister i Sverige. Da tok han også over en svensk søknad om å få bli med i forsvars-samarbeidet Nato. Nesten alle medlemslandene har sagt ja til at Sverige og Finland kan få bli med.

NRK - 04 okt 22 kl. 21:37

Svensk politiker klippet av seg håret i EU-parlamentet

Protestene i Iran ble debattert i EU-parlamentet i kveld. Abir Al-Sahlani som representerer Senterpartiet, rettet hard kritikk mot parlamentets utenrikssjef – og klippet av seg håret. Det viser videostrømmen som EU-parlamentet har publisert.

NRK - 04 nov 22 kl. 09:50

Spansk luftrom steng på grunn av kinesiske romrakettrester

Fredag er det ventet at deler av en romrakett kan falle over Spania. Derfor er spansk luftrom stengt. Vraket fra romraketten truer flytrafikken i landet, skriver Aftonbladet, som siterer den spanske avisen La Vanguardia.

NRK - 02 okt 22 kl. 13:37

Aftonbladet: Ni personer pågrepet ved den iranske ambassade

Ni personer er pågrepet etter store demonstrasjoner ved Irans ambassade på Lidingö i Sverige i dag, skriver Aftonbladet. – Det handler om hærverk, som steinkasting og graffiti, sier politiets talsperson Anders Bryngelsson til avisen. Politiet opplyser at situasjonen er under kontroll, og at ingen skal ha blitt skadet.

NRK - 03 nov 22 kl. 19:45

Cavusoglu: Kristersson besøker Tyrkia tirsdag

Sveriges statsminister Ulf Kristersson kommer til Tyrkia 8. november, ifølge Tyrkias utenriksminister. Siden Kristersson tok over som statsminister i høst, har han sagt at han ønsker å reise til Tyrkia for å møte president Recep Tayyip Erdogan og diskutere landets Nato-søknad.

NRK - 30 okt 22 kl. 15:23

Person skutt i Sverige

Én person er skutt i byen Gävle i Sverige. Det melder Aftonbladet..

VG - 30 okt 22 kl. 13:14

Svensk avis: Marcus og Martinus klare for svensk MGP

Aftonbladet skriver at den norske duoen omsider har takket ja til å være å være med i Melodifestivalen, Sveriges svar på MGP..

NRK - 27 okt 22 kl. 07:26

Schibsteds driftsresultat falt med 15 prosent

Driftsresultatet i Schibsted endte i tredje kvartal på 655 millioner kroner, 15 prosent mindre enn i samme kvartal i fjor. Omsetningen i tredje kvartal var på 3,76 milliarder kroner, mot 3,67 milliarder kroner i samme kvartal i fjor. Schibsted omfatter blant annet Aftenposten, VG, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende samt Aftonbladet og Svenska Dagbladet i Sverige.

NRK - 22 aug 22 kl. 17:17

Aftonbladet: Flere pågrepet etter kjøpesenter-drap

Flere pågrepne personer kan være knyttet til angrepet på et kjøpesenter i Malmö, ifølge Aftonbladet. En drapssiktet 15-åring er varetektsfengslet. En mann ble drept, og en tilfeldig forbipasserende kvinne ble såret, i skytingen som fant sted fredag.

NRK - 26 okt 22 kl. 06:54

Sverige: 16-åring skutt og drept

En 16 år gammel gutt ble tirsdag kveld skutt og drept på en sykkelbane i Sandviken i Sverige., skriver Aftonbladet. Ingen er foreløpig pågrepet.

NRK - 25 okt 22 kl. 17:47

Snusbokser stopper trafikken på E6 i Gøteborg

Rundt 500 snusbokser skaper trafikkaos med lange køer på E6 i Gøteborg. De 500 boksene har falt av en bil i Marieholmstunnelen. Det er det mange som har fått med seg.

NRK - 11 aug 22 kl. 19:59

Aftonbladet: Fann over 60 kilo sprengstoff i bil i Stockholm

Ein mann i 20-åra og ei kvinne i 30-åra er varetektsfengsla etter at politiet fann over 60 kilo med sprengstoff i bilen deira i Kungsholmen i Stockholm, ifølge opplysningar gjeve til svenske Aftonbladet. Den nasjonale bombeberedskapsgruppa undersøkte bilen, medan fleire ambulanseteam stod i beredskap i nærleiken av aksjonen. Etter arrestasjonen, valte politiet å ransaka heimane deira.

VG - 12 sep 22 kl. 12:11

Aftonbladet: Regjeringsforhandlinger har startet

Det svenske valget er ikke avgjort og de siste stemmene er ennå ikke talt opp. Ifølge Aftonbladet har Moderaterna og Sverigedemokraterna startet regjeringsforhandlinger..

VG - 12 sep 22 kl. 12:11

Aftonbladet: Åkesson i samtaler hos Moderaterna

Det svenske valget er ikke avgjort og de siste stemmene er ennå ikke talt opp. Ifølge Aftonbladet har Moderaterna og Sverigedemokraterna startet regjeringsforhandlinger..

NRK - 14 okt 22 kl. 09:03

Sverige: Høyrepartiene holder pressetreff

Jimmie Åkesson (SD), Ulf Kristersson (M), Ebba Busch (KD) og Johan Pehrson (L) vil alle delta på et pressetreff i Sverige klokka 10 i dag. Det melder Aftonbladet. At partilederne i de fire partiene vil presentere en regjeringsavtale i dag, har svenske medier som SVT tidligere erfart..

VG - 14 okt 22 kl. 09:12

Tre menn tiltales for drap på tolvåring i Botkyrka i Sverige

To år etter at 12 år gamle Adriana Yakes ble skutt og drept, er tre menn tiltalt for ugjerningen, skriver Aftonbladet..

NRK - 14 okt 22 kl. 07:33

Skudd avfyrt mot politileilighet i Göteborg

Ingen er skadd og ingen pågrepet etter at skudd ble avfyrt mot en leilighet hvor en politiansatt bor i Göteborg i Sverige, melder Aftonbladet. Det er funnet to skuddhull i et vindu, samt tomhylser. Den politiansatte var ikke hjemme da hendelsen skjedde..

Klartale - 11 okt 22 kl. 09:38

Nye russiske rakettangrep mot Ukraina

Mandag morgen angrep Russland Kyiv og en rekke andre byer. Tirsdag skal flere ukrainske byer ha blitt rammet av rakettangrep. Blant dem Zaporizjzja.

NRK - 11 okt 22 kl. 05:37

Polititjenesteperson glemte våpenet på et toalett

En polititjenesteperson i Västerås i Sverige glemte sitt tjenestevåpen, pepperspray og håndjern på et toalett under et oppdrag på et dyresykehus, melder P4 Västmanland. Polititjenestepersonen får fem dagers lønnstrekk for sin forglemmelse, skriver Aftonbladet..

NRK - 10 okt 22 kl. 16:29

Fire skadd etter skolebusskrasj i Sverige

Det melder Aftonbladet..

VG - 03 okt 22 kl. 12:38

Fotballspiller i Djurgården: Arrestert mistenkt for voldtekt

En spiller i 20-årene i den svenske toppklubben ble arrestert natt til mandag etter en hendelse i helgen, melder Aftonbladet..

NRK - 27 sep 22 kl. 14:19

Sverige har satt krisestab

Sverige har satt krisestab for å samordne håndteringen etter gasslekkasjene i Østersjøen. Flere danske medier melder at danske myndigheter har gjort det samme. – Så fort vi ble kjent med det kalte vi sammen krisehåndteringen i regjeringsapparatet og andre myndigheter, sier Sveriges utenriksminister Ann Linde til Aftonbladet.

NRK - 24 sep 22 kl. 00:23

Svenske aviser: Meldinger om eksplosjon i Stockholm

Flere har varslet politiet om et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til lørdag. Det melder Aftonbladet og Ekspressen. Meldingen oppdateres..

NRK - 22 aug 22 kl. 11:11

Fann bombe i veske i Stockholm

Politiet seier at veska som vart funnen i sentrum av Stockholm i går kveld inneheldt ei bombe, melder Aftonbladet. Veska vart funnen utanfor Kungsträdgården, og vart sprengt av bombeteknikarar i natt. – Vi har tatt prøver av innhaldet som no er sendt til analyse for at vi kan få vite nøyaktig kva som var i veska, seier Ola Österling i det svenske politiet til Aftonbladet..

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i Solna i Sverige

Det har blitt meldt om kraftig smell i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i boligområde i Solna i Sverige

Det har blitt meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i boligområde i Solna ved Stockholm

Det har blitt meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com