Aftonbladet

Sunday, 05 December, 21:19

Nyheter om Aftonbladet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 27 okt 21 kl. 11:01

Nye detaljer rundt drapet på rapper

19 år gamle Nils Grönberg, bedre kjent med artistnavnet «Einár», ble skutt og drept i Hammarby sør i Stockholm torsdag, et drap som vakte skrekk og avsky. Det er foreløpig ingen som er pågrepet i saken, men nå kommer det nye detaljer rundt drapet. To andre rappere var sammen med rapperen «Einár» da han ble drept, skriver svenske Aftonbladet.

VG - 22 okt 21 kl. 10:22

Øyenvitner til Aftonbladet: Einár skutt på halvannen meters avstand

Den drepte svenske rapperen Einár hadde fortid i svenske gjengmiljøer. Ifølge Aftonbladet skal det ha vært skuddpremie på den kontroversielle rapperen. Vitner beskriver drapet som en «ren henrettelse»..

NRK - 07 okt 21 kl. 01:46

Etterforsker Vilks ulykken

Kollisjonen der kunsteren Lars Vilks og to av hans livvakter døde, etterforskes nå av det svenske politiets avdeling NOA (Nationella operativa avdelningen). I følge Aftonbladet gjennomføres det nå to ulike etterforskninger, skriver VG. En som gjelder trafikkulykken og en som gjelder mistanken om ytre påvirkning, sier Irene Sokolow, pressesekretær hos Noa til Aftonbladet..

NRK - 06 okt 21 kl. 11:55

Mistenkt bombemann funnet død

Mannen som er mistenkt for eksplosjonen i Göteborg tirsdag i forrige uke, er funnet død i vannet i byen, melder Aftonbladet. 55-åringen har vært etterlyst internasjonalt etter den voldsomme eksplosjonen og påfølgende brannen i en bygård. Ifølge Aftonbladet ble mannen funnet ved 09.

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 11:56

Aftonbladet melder: Bombemistenkt mann (55) funnet død i Göteborg

Den 55 år gamle mannen som er siktet etter eksplosjonen i en boligblokk i Göteborg er funnet død, melder Aftonbladet..

NRK - 08 nov 21 kl. 09:43

Avis: Flere knivstukket i Örebro

Minst tre personer er knivstukket utenfor et kjøpesenter i den svenske byen Örebro, melder Aftonbladet. Området var mandag formiddag sperret av, ifølge avisen. Knivstikkingen skal ha skjedd etter at flere personer begynte å krangle.

NRK - 31 okt 21 kl. 14:39

Flyplasser stengt i Sverige

Aktivister fra klimaaktivistgruppen Extinction Rebellion har gjennomført aksjoner på flere flyplasser i Sverige, skriver Aftonbladet. Det har ført til at Malmös flyplass og Bromma flyplass utenfor Stockholm måtte stanse flytrafikken..

NRK - 28 okt 21 kl. 15:50

Knytter seg til drapet på Einár

En tenåring har tatt kontakt med politiet og sagt at han deltok i drapet på rapperen Nils «Einár» Grönberg, melder Aftonbladet. Så langt er ikke meldingen offisielt bekreftet, men avisens kilder sier at politiet har hentet tenåringen inn til avhør. Drapet på 19-åringen har rystet Sverige, og er det siste i en rekke drap med skytevåpen i landet.

Klartale - 27 okt 21 kl. 12:42

Alle svensker kan få tilbud om tredje dose

Det er ventet at folk som er ferdig vaksinert i Sverige skal få tilbud om en ekstra dose. Nyheten kan komme klokka 14, ifølge avisa Aftonbladet..

NRK - 27 okt 21 kl. 12:16

Avis: Alle svensker får 3. dose

Alle svensker skal få tilbud om en tredje dose av vaksine, skriver Aftonbladet. Det er varslet en pressekonferanse i Sverige klokken 14, hvor dette blir presentert av myndighetene, ifølge avisens kilder..

VG - 22 okt 21 kl. 10:22

Einár: Ble kidnappet i fjor

Den drepte svenske rapperen Einár hadde en lang fortid i svenske gjengmiljøer. Ifølge Aftonbladet skal det ha vært skuddpremie på den kontroversielle rapperen..

NRK - 14 sep 21 kl. 22:20

Aftonbladet: Stor redningsaksjon

En stor redningsaksjon pågår i Idefjorden utenfor Halden. Det melder Aftonbladet. En person skal ha ropt om hjelp og utløst SOS-alarm.

VG - 06 okt 21 kl. 12:04

Aftonbladet melder at bombemistenkt er funnet død

Mark Lorentzon (55), som er internasjonalt etterlyst etter eksplosjonen i Göteborg, skal ha blitt funnet død..

NRK - 05 okt 21 kl. 13:43

Brann i bygård i Stockholm

Det brenner i en bygård i Bagarmossen i Stockholm, melder Aftonbladet. Tre oppganger er evakuert og ifølge politiet mistenker man at brannen er påsatt. Ifølge avisens kilder skal en person ha blitt funnet knivstukket og bevisstløs i bygget..

NRK - 03 okt 21 kl. 15:44

Skuespiller Tomas Norström

Den svenske skuespilleren Tomas Norström er død, 65 år gammel. I Sverige er han blant annet kjent fra filmen «Jägarna». I Norge er han kjent fra filmen «Salmer fra kjøkkenet».

NRK - 03 okt 21 kl. 09:34

Zlatan fyller 40 år

Sveriges aller største fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic fyller 40 år søndag. Svensken har en vanvittig CV og har blant annet vunnet den nasjonale ligaen i fire land, med fem ulike klubber. I anledning stjernens fødselsdag har det kommet inn en rekke gratulasjoner.

NRK - 03 okt 21 kl. 09:07

Eksplosjonen i Göteborg

Mannen i 50-årene som er siktet etter eksplosjonen i Göteborg, bodde flere år i Norge rundt årtusenskiftet, melder VG. Jakten på mannen pågår fortsatt i Sverige. Den siktede jobbet med oljetransport i Norge, skriver avisa Expressen.

NRK - 02 okt 21 kl. 15:10

Blokk brenner ned i Sverige

En brann i en boligblokk i Gävle i Sverige er ute av kontroll, og brannvesenet varsler at deler av det ni etasjer høye bygget står i fare for å rase sammen. Brannen fortsetter å spre seg, og det ble lørdag formiddag besluttet å evakuere også en nabobygning da brannen spredte seg til vestsiden av blokka. Deler av den ene siden står i fare for å gi etter, og alle oppfordres til å holde seg utenfor sperrebåndene.

NRK - 02 okt 21 kl. 11:22

Klarna er nede

Betalingstenesta Klarna er nede i heile EU, melder Aftonbladet. Kva som har skjedd er uklart. Avisa skriv at problemet påverkar tenester som Klarna Checkout, Klarna Payments, Instant Shopping og Klarna sitt debetkort.

NRK - 02 okt 21 kl. 11:22

Klarna har problem

Betalingstenesta Klarna er nede i heile EU, melder Aftonbladet. – Vi oppleve for augeblinken forstyrringa på grunn av tekniske feil, og då vil kundar kunne oppleve problem med å kjøpe eller logge seg på appen, skriv presseansvarleg i Klarna Filippa Bolz til NRK. Ho presisera at dei jobbar med å løyse feilen så raskt som mogleg.

NRK - 30 sep 21 kl. 12:34

Mann mistenkt etter eksplosjon

En mann er mistenkt etter eksplosjonen i Göteborg denne uken, skriver Aftonbladet. Ingen ting tyder på at det gjelder gjengkriminalitet, skriver påtalemyndigheten i en pressemelding..

NRK - 29 sep 21 kl. 22:05

Mistenker flystyrt i Sverige

Aftonbladet skriver at det er mistanke om at et småfly med en person kan ha styrtet utenfor Leksand i Dalarna i Sverige. – Vi har satt i gang et søk etter at en venn av den savnede piloten slo alarm, sier Lars Antonsson ved den svenske hovedredningssentralen til avisa. Flere helikoptre deltar i søket, og avisa skriver at vennen slo alarm da flyet ikke landet på flyplassen til planlagt tid.

VG - 11 sep 21 kl. 17:48

«Anal-legen» mister bevillingen

Svenske helsemyndigheter har inndratt autorisasjonen til den omstridte legen, melder Aftonbladet. Det betyr slutten for hans alternative legepraksis..

NRK - 06 sep 21 kl. 21:36

Pågrepet etter utvisning fra Syria

To av de tre svenske kvinnene som mandag ankom Sverige etter å ha blitt utvist fra Syria, er pågrepet. Den tredje kvinnen er tatt inn til politiavhør, melder Aftonbladet. Alle tre antas å ha tilknytning til IS.

NRK - 03 sep 21 kl. 22:37

To personer skutt i Sverige

To personer ble skutt i Jordbro i Haninge i Sverige rundt klokken 21 fredag kveld. Politiet fikk først melding om skudd i et bostedsområde. Da de kom frem fant de en mann med skuddskader.

NRK - 02 sep 21 kl. 11:30

Bombetrussel mot svensk tingrett

Flere nyhetsredaksjoner skal ha fått trusselbrev om at det skal være plassert bomber på Uddevalla tingrett i Sverige. Det melder Aftonbladet, og siterer P4 Väst. Politiet har evakuert tingretten og utreder om det ligger noe bak trusslene..

NRK - 02 sep 21 kl. 07:58

Mann død etter eksplosjon i Sverige

En mann er død etter en eksplosjon i Värnamo i Sverige i natt. Folk evakueres og den nasjonale bombegruppa er kalt inn i forbindelse med eksplosjonen, melder Aftonbladet..

NRK - 28 aug 21 kl. 14:32

Mutert deltavariant i Sverige

Det er oppdaget ytterligere ti tilfeller av deltavarianten med mutasjon i Sverige, melder Dagens Medicin ifølge Aftonbladet. – Vi har nå fire smittekilder som vi jobber med, og vi forventer at de bekreftede tilfellene vil stige til det dobbelte innen kort tid, sier Mats Martinell ved smittesporingsenheten i Uppsala til Dagens Medicin. Den muterte deltavarianten ble først oppdaget i Uppsala tidligere i august.

NRK - 23 aug 21 kl. 21:25

55 nye evakuerte til Sverige

Ytterligere 55 personer har blitt evakuert fra Kabul til Sverige, opplyser utenriksminister Ann Linde ifølge SVT i programmet Aktuellt. Dermed har totalt 225 personer blitt evakuert fra Afghanistan til Sverige, skriver Aftonbladet..

NRK - 21 jul 21 kl. 15:51

Gisseltakere krever pizza

De to gisseltakerene på et fengsel i Eskilstuna i Sverige er tidligere dømt for drap, skriver Aftonbladet. De to innsatte holder to fengselsbetjenter gissel, og er bevæpnet med barberblad festet til tannbørster. SVT skriver at gisseltakerne krever et helikopter, og Aftonbladet erfarer at de skal vær villige til å løslate et gissel dersom alle på avdelingen får kebabpizza.

NRK - 12 aug 21 kl. 10:55

Foreldre holdt sønn innesperret

En kvinne og en mann er pågrepet i Sverige, siktet for å ha holdt sønnen innesperret i en lengre periode. Pågripelsene skjedde mandag denne uken, skriver Aftonbladet. Sønnen er i 20-årene og befant seg i boligen i Stockholm-området da foreldrene ble pågrepet.

NRK - 07 jul 21 kl. 14:55

Minst én er død etter togulykke

Minst én personer død etter en togulykke i Skåne i Sverige, melder Aftonbladet. Flere mennesker er skadet. Det skal være flere personer som befant seg til fots i sporet som ble påkjørt.

NRK - 08 aug 21 kl. 16:08

Ett tonn kokain i svensk container

Sør-afrikansk politi i Durban har funnet ett tonn kokain i en container som tilhører den svenske lastebilselskapet Scania. Det melder Aftonbladet, som siterer Die Welt. Politiet tror kokainen kan kobles til et tidligere beslag av 715 kilo kokain i Johannesburg.

NRK - 07 aug 21 kl. 21:16

Stor politiaksjon i Linköping

Det pågår en større politiaksjon i Linköping, bekrefter svensk politi overfor Aftonbladet. Et område er sperret av, og dykkere er på vei til stedet. Politiet vil ikke si noe mer om hva som er årsaken til aksjonen..

NRK - 07 aug 21 kl. 18:38

Bilist-demonstrasjon i Sverige

460 bilister demonstrerte mot svensk klimapolitikk i Helsingfors, melder Aftonbladet. Bilistene kjørte i kortesje gjennom byen, og tutet og blinket med lysene. Ved rådhuset i Helsingfors overrakk bilistene et innbyggerinitativ, som krever at bilistenes situasjon skal bli møtt med forståelse, skriver avisen..

NRK - 07 aug 21 kl. 18:38

Bilist-demonstrasjon i Finland

460 bilister demonstrerte mot finsk klimapolitikk i Helsingfors, melder Aftonbladet. Bilistene kjørte i kortesje gjennom byen, og tutet og blinket med lysene. Ved rådhuset i Helsingfors overrakk bilistene et innbyggerinitativ, som krever at bilistenes situasjon skal bli møtt med forståelse, skriver avisen.

NRK - 06 aug 21 kl. 20:22

Gamle drikker mer enn unge i Europa

Blant europeere over 75 år drikker 16 prosent alkohol hver dag. Til sammenligning drikker 1 prosent av aldersgruppen 15-24 år daglig, melder Aftonbladet, som siterer Europstat. Samme statistikkgrunnlag viser at danskene er «hardest på flaska».

NRK - 06 aug 21 kl. 17:40

Gutt skutt i Linköping

En av guttene som ble skutt i Linköping i Sverige i går kveld har dødd av skadene, melder Aftonbladet. Ytterligere en tenåringsgutt ligger på sykehus, ifølge avisen..

NRK - 06 aug 21 kl. 17:36

Bil kjørt inn restaurant i Sverige

En bil har kjørt inn i en restaurant i i Markaryd i Sverige, melder Aftonbladet. En person skal ha blitt påkjørt. Bilføreren skal være på stedet.

NRK - 04 aug 21 kl. 12:32

11-åring knivstukket i Sverige

En mindreårig person er knivstukket i Sollefteå i Västernorrland i Sverige, skriver Aftonbladet. Ifølge kilder til avisen skal det dreie seg om et 11 år gammelt barn. Barnet undersøkes på sykehus, men skadene er ikke livstruende.

NRK - 30 jul 21 kl. 17:01

Alvorlig bussulykke sør for Berlin

19 personer er skadd i en bussulykke sør for Berlin, ni av dem alvorlig, opplyser politiet. Bussen var på vei fra Beograd til Stockholm. Blant de skadde er passasjerer fra Serbia, Sverige, Tyskland og Israel, melder nyhetsbyrået DPA.

NRK - 26 jul 21 kl. 18:43

102 evakuert fra M/S Göteborg

Skjærgårdsskipet M/S Göteborg har gått på grunn utenfor Göteborg. Nå er 102 personer evakuert fra skipet, melder Aftonbladet. 90 av disse er passasjerer, mens de siste 12 tilhører mannskapet om bord.

NRK - 23 jun 21 kl. 10:36

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 21 jul 21 kl. 21:30

Det andre gisselet er løslatt

Begge fengselsbetjentene som ble tatt til gissel ved et fengsel i Sverige i dag ettermiddag er nå løslatt. Det melder Aftonbladet..

NRK - 21 jul 21 kl. 17:55

Innsatsstyrken klar til å gå inn

Politiets nasjonale innsatsstyrke er klar til å gå inn i fengselet i Sverige, der to innsatte har tatt to fengselsbetjenter som gisler, ifølge Aftonbladet. Ifølge avisens reporter på stedet har tre eller fire svarte varebiler ankommet fengselet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt