Adressen

Tuesday, 28 November, 10:59

Nyheter om Adressen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 okt 23 kl. 03:12

Én person ikke gjort rede for i boligbrann

Politiet skriver på X/Twitter at det brenner i et bolighus i Lillehammer. – Både hus og garasje brenner. Det er registrert en beboer på Adressen.

NRK - 17 okt 23 kl. 03:12

Én mann ikke gjort rede for i boligbrann

Politiet skriver på X/Twitter at det brenner i et bolighus utenfor Lillehammer. – Både hus og garasje brenner. Det er registrert en beboer på Adressen.

NRK - Igår: 23:16

Skadet med kniv i Bergen

En person har fått overflatiske kuttskader etter en hendelse på en privat adresse i Bergen. Rett før 23 fikk politiet melding om voldsbruk på Adressen. To menn er involvert, skriver Vest politidistrikt på X.

Klartale - 20 nov 23 kl. 12:45

Mann funnet død i Bergen

Mannen ble funnet død på en adresse i Bergen sentrum. Han er erklært død. Tre person er innbrakt av politiet.

NRK - 20 nov 23 kl. 11:40

Personen som ble funnet livløs i Bergen døde

En person er død etter å ha blitt funnet livløs i en bolig i Bergen sentrum, opplyser politiet i en pressemelding. – Politiet tok seg inn på Adressen og gjorde funn av en livløs person. Det ble satt i gang livreddende tiltak, men livet stod dessverre ikke til å redde, skriver operasjonsleder, Dan Erik Johannessen, i Vest politidistrikt.

NRK - 29 sep 23 kl. 10:42

Takstein har rast ut - fylkesvei 558 i Bergen stengt

Vegtrafikksentralen meldte på X, tidligere Twitter, at et hus i Laksevåg i Bergen holdt på å rase ut i veibanen. Operasjonsleder i Vest politidistrikt opplyser at det dreier seg om takstein som har falt ned fra Adressen. – Det startet med at brannvesenet rykket ut etter meldinger om takstein som hadde falt ned fra Adressen.

NRK - 17 nov 23 kl. 09:35

Siktet for frihetsberøvelse: Varetektsfengslet i fire uker

En mann i starten av 20-årene og en mann i slutten av 20-årene er varetektsfengslet i fire uker, siktet for frihetsberøvelse, grove trusler og grov narkotikaovertredelse. De ble pågrepet i Askim natt til onsdag. På Adressen de ble pågrepet befant det seg en svensk mann i slutten av tenårene.

NRK - 16 nov 23 kl. 11:38

Mann i 30-årene siktet for overgrep over Snapchat

En mann i 30-årene fra en av Bergens omegnskommuner er pågrepet og siktet for befatning med overgrepsmateriale. Han er i tillegg siktet for å ha fått barn til å gjennomføre handlinger som tilsvarer seksuell omgang med seg selv. Dette skal ha skjedd over internett og sosiale medier.

NRK - 14 nov 23 kl. 14:40

Politiet skjøt mann i Vardø – nå har Spesialenheten henlagt saken

Politibetjenten som skjøt en mann to ganger i beinet under en pågripelse i mars, handlet i nødverge, konkluderer Spesialenheten. Natt til 20. mars skjøt politiet i Vardø en mann i beinet etter at han tente på en bil ved politihuset og kom mot politiet med kniv.

NRK - 12 nov 23 kl. 17:43

Væpnet politiaksjon i Bergen: – Leter etter mann

Det skal foregå en væpnet politiaksjon i Bergen, melder Vest politidistrikt. Politiet skal lete etter en mann i Kronstad-området. Den væpnede aksjonen skjer på grunn av at en mann i 40-årene skal ha blitt utsatt for trusler på en privat adresse.

NRK - 12 nov 23 kl. 06:01

Brann i studentbolig i Levanger

Det brant i en studentbolig i Levanger i natt. To personer måtte få hjelp av kommunen til å finne alternative boliger. Det er registrert 35 personer på Adressen, og flere personer ble evakuert da brannen oppsto.

NRK - 10 nov 23 kl. 16:12

Mann tiltalt for forsøk på mordbrann i Kragerø

En person er tiltalt etter forsøk på mordbrann i Kragerø. Ifølge tiltalen skal han 6. mai i år, helt brennbar væske langs ytterveggene på en bolig.

Klartale - 10 nov 23 kl. 12:04

Død person funnet etter brann i hus

Politiet bekrefter funnet til nyhetsbyrået NTB. – Personen ble funnet rundt klokken 16.30 torsdag ettermiddag.

NRK - 08 nov 23 kl. 23:40

Full fyr i bolig i Høyanger i Sogn

Det brenner onsdag kveld kraftig i en bolig i Høyanger i Sogn. Det er en beboer i bygningen, og personen er ikke gjort rede for, opplyser politiet. Personen er den eneste som er registrert på Adressen, opplyser politiet.

NRK - 08 nov 23 kl. 23:40

Person savnet etter boligbrann i Høyanger i Sogn

En personer savnet etter en boligbrann i Høyanger i Sogn. Personen er den eneste som er registrert på Adressen, opplyser politiet. Det er ingen indikasjoner på at det kan være flere personer i boligen, ifølge politiet.

NRK - 08 nov 23 kl. 23:40

Mann savnet etter boligbrann i Høyanger i Sogn

En mann i 40-årene er savnet etter en boligbrann i Høyanger i Sogn. Mannen er den eneste som er registrert på Adressen, opplyser politiet. Det er ingen indikasjoner på at det kan være flere personer i boligen.

NRK - 04 nov 23 kl. 16:14

Mistenkelig gjenstand funnet i Örebro

Politiet i Örebro har sperret av et område, etter fund av en «mistenkelig, farlig gjenstand». – Personer som bor ved den aktuelle Adressen og i direkte tilknytning bes holde seg innendørs inntil politiet eller nødetatene melder noe annet, skrev politiet innledningsvis. Lørdag kveld melder politiet at faren er over.

NRK - 29 okt 23 kl. 08:04

Brann i boligbygg i Sandnes

Klokken 07.56 søndag meldte politiet på Twitter/X om brann i et bygg med flere boliger og næringsbygg. Da NRK kom til stedet klokken 08.

NRK - 27 okt 23 kl. 21:12

En person siktet etter funn av død person i Lørenskog

En person er siktet for å hensatt en person i hjelpeløs tilstand etter funn av en død person i Lørenskog. – Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til Romerikes Blad. Politiet ble varslet om en hendelse klokka 13.

NRK - 27 okt 23 kl. 13:05

Bobil overtent i Alver

Nødetatene er på stedet etter melding om brann i en bobil i Ådlandsvegen i Alver. Bobilen er overtent. Det er tjukk røyk på stedet, og det er ukjent om og eventuelt hvor mange som befant seg på stedet da brannen oppstod.

NRK - 27 okt 23 kl. 13:05

Bobil overtent i Alver – Brann slukket

Nødetatene er på stedet etter melding om brann i en bobil i Ådlandsvegen i Alver. Bobilen er overtent. Det er tjukk røyk på stedet, og det er ukjent om og eventuelt hvor mange som befant seg på stedet da brannen oppstod.

NRK - 26 okt 23 kl. 16:40

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Bergen

Onsdag ettermiddag kl. 1530 rykket politiet ut til en privat adresse i Bergen sentrum. Bakgrunnen for utrykningen var en bekymringsmelding på en person som bor på Adressen.

NRK - 18 okt 23 kl. 15:56

Melding om brann i enebolig

Det brenner i en enebolig i Melhus. Nødetatene er på stedet. – Det ryker fra huset, og røykdykkere er på vei inn, sier operasjonsleder Ellen Marie Brende.

NRK - 17 okt 23 kl. 05:09

Væpnet politiaksjon i Sola

Natt til tirsdag gjennomførte politiet en væpnet politiaksjon på en adresse i Sola i Rogaland. Aksjonen skal ha skjedd i forbindelse med trusler, skriver politiet på X/Twitter. – Politiet har kontroll på stedet og aktuelle personer på Adressen er pågrepet.

NRK - 13 okt 23 kl. 16:01

Sveriges radio: Kjent artist registrert på draps-adresse

En kjent svensk mannlig artist som blant annet deltok i Melodifestivalen er registrert på Adressen i Tullinge der to kvinner fredag kveld ble skutt og drept i en villa, skriver Sveriges radio. To personer er arrestert mistenkt for drap, opplyste svensk politi fredag. Melodifestivalen er svenskenes navn på det vi i Norge kaller Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest..

Klartale - 05 okt 23 kl. 08:41

Nok en eksplosjon i Sverige

Politiet fikk melding om eksplosjonen litt før klokka 7 torsdag.– Det skal være store skader. Det sier Daniel Wikdahl til avisa Expressen.

NRK - 28 sep 23 kl. 15:58

Dobbeltdrapet i Kristiansand: Politiet etterlyser 46 år gammel mann

– Den etterlyste mannen er den siktede i saken. Han er far til den åtte år gamle jenta som ble funnet drept, men bor ikke lenger på Adressen, sier politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt i en pressemelding. Politiet har ikke kommet i kontakt med siktede, som er internasjonalt etterlyst.

NRK - 28 sep 23 kl. 07:18

Ingen pågrepet etter dobbeltdrap

Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter at en mor og en datter ble funnet døde i en leilighet i Kristiansand onsdag. – Vi har ikke pågrepet noen i løpet av natten. Etterforskningen fortsetter for fullt utover dagen, sier operasjonsleder Jarle Nilsen til NRK.

Dagbladet - 27 sep 23 kl. 14:15

To funnet døde i Kristiansand - etterforskes som mistenkelig

Politiet rykket ut onsdag ut til en adresse i Kristiansand, etter melding om en alvorlig voldshendelse. To personer ble funnet livløse på Adressen..

NRK - 24 sep 23 kl. 03:06

Brann i enebolig i Modum – ingen skadd

Det ble meldt om brann i en enebolig i Modum i Buskerud natt til søndag. Klokka 02:50 ble det meldt om at huset stod i full fyr. Alle beboerne på Adressen er ute, og ingen er skadet..

NRK - 24 sep 23 kl. 03:06

Brann i enebolig i Modum – tre sjekket av helsepersonell

Det ble meldt om brann i en enebolig i Modum i Buskerud natt til søndag. Klokka 02:50 ble det meldt om at huset stod i full fyr. Alle beboerne på Adressen er ute, og politiet meldte først at ingen var skadet.

NRK - 20 jul 23 kl. 20:26

Væpnet politi rykket ut etter trusselsituasjon i Sandnes

Bevæpnet politi rykket ut til et hus på Stangeland i Sandnes, det melder Stavanger Aftenblad. – Vi er på stedet med bevæpnet politi. Vi har kontroll på situasjonen, sier operasjonsleder Vicot Fenne-Jensen til avisen.

NRK - 09 sep 23 kl. 10:11

Brann i bolighus i Horten

Beboere evakueres etter brann i bolighus i Horten. Nødetatene har rykket ut på brann i 3. etasje i et bolighus i Horten.

NRK - 07 sep 23 kl. 03:37

Siktet etter dødsfall - løslatt fra varetekt

En 37-åring som var siktet for trusler etter at en 23-åring ble funnet død i Sirdal i forrige uke, er løslatt fra varetekt. I kjølvannet av at en 23 år gammel mann tirsdag i forrige uke ble funnet død på Tonstad i Sirdal, ble en 37 år gammel mann pågrepet og siktet for trusler, skriver Stavanger Aftenblad. Nå er han løslatt fra varetekt etter fem dager fordi Gulating lagmannsrett ga ham medhold i anken av fengslingskjennelsen fra tingretten.

NRK - 03 sep 23 kl. 16:55

Islam Net får bruke forsamlingslokale i Oslo

Den muslimske organisasjonen Islam Net har fått klarsignal fra Plan- og bygningsetaten i Oslo til å bruke et forsamlingshus i Groruddalen. Etaten bekrefter at organisasjonen kan gjøre det uten å søke kommunen om bruksendring. – Vi har hatt god dialog med Plan- og bygningsetaten (PBE) og er takknemlige for at de har snudd i sin vurdering, skriver leder Fahad Qureshi i Islam Net til Vårt Land.

NRK - 03 sep 23 kl. 07:39

Person knivstukket i foten i Troms

En person ble knivstukket i foten på Finnsnes i Senja kommune i Troms natt til søndag. Voldshendelsen skjedde i en bolig, og gjerningspersonen ble pågrepet på Adressen, skriver Troms politidistrikt på X/Twitter rett før klokken 6. Fornærmede er tatt med til legevakt for kontroll av helsepersonell.

NRK - 26 aug 23 kl. 16:59

Fare for spredning av brann i garasje

Det brenner i en garasje på Ålgård i Gjesdal kommune. Brannvesenet er på stedet og melder at garasjen er overtent . Det er spredningsfare til bolighuset på Adressen.

NRK - 16 aug 23 kl. 08:33

Væpnet aksjon på Askøy etter innbruddsforsøk

En mann skal onsdag morgen ha forsøkt å ta seg inn i en bolig på Askøy utenfor Bergen. Politiet bevæpnet seg, og rykket ut til Adressen. – Da vi kom fram sto det en kvinne på balkongen.

NRK - 14 aug 23 kl. 11:59

Siktet for drap: Fenglingsmøte tirsdag

Politiet fortsetter drapsetterforskningen etter at en mann ble funnet død på en privat adresse i Ølensvåg i Vindafjord kommune, skriver politiet i en pressemelding. Politiet har sperret av og har vakthold på Adressen. Det ble i går gjennomført flere vitneavhør, rundspørring i området, samt avhør av siktede.

NRK - 11 aug 23 kl. 18:02

Siktet for drapsforsøk på Stovner

Mannen som er pågrepet for å ha knivstukket en kvinne på Stovner i Oslo torsdag kveld er siktet for drapsforsøk, opplyser politiet til Avisa Oslo. Knivstikkingen skjedde inne i en leilighet. Kvinnen ble alvorlig, men ikke livstruende skadet.

NRK - 08 aug 23 kl. 22:17

Jordras utløst i Kinsarvik – evakuerer beboere

Et jordras ble utløst i området Gili og ned mot bebyggelse i Kinsarvik i Ullensvang klokken 21.35 i dag. Ingen personer, boliger eller annet er berørt av raset.

NRK - 08 aug 23 kl. 22:03

Bevæpnet politi rykket ut til krangel med kniv

Bevæpnet politi rykket ut til en adresse i Stavanger hvor det ble meldt om krangel med kniv involvert. To kvinner ble påtruffet på Adressen, en av dem har noen overfladiske risp på overkropp. Det er ingen alvorlige skader.

NRK - 07 aug 23 kl. 21:27

Trusselsituasjonen i Troms er over

En person er pågrepet og en annen person er ivaretatt av helsevesenet etter en trusselsituasjonen i Ibestad kommune i Troms. Det skriver politiet i en pressemelding. Klokken 02:00 rykket politiet ut til Adressen, til de det oppfattet som en uavklart og alvorlig situasjon.

NRK - 30 jul 23 kl. 10:19

To menn løslatt etter voldshendelse i Bærum

De to mennene som natt til lørdag ble pågrepet etter en voldshendelse i et hus på Høvik, er løslatt. En av dem nekter å bli avhørt. – Vi har avhørt den ene mannen.

NRK - 29 jul 23 kl. 15:04

To pågrepet for apotekran

Politiet har pågrepet to personer mistenkt for ranet av et apotek på Kverneland i Time kommune i dag morges. Gjerningspersonene truet til seg varer fra apoteket med en gjenstand. Funn av gjenstander på Adressen knytter personene til ranet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com