��lesund

Wednesday, 27 September, 22:58

Nyheter om ��lesund

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 sep 23 kl. 15:42

Sprengingsuhell i Ålesund

Eit nabohus og bilar skal ha blitt skadd i eit sprengingsuhell i området Skytterholmen på Vegsund i Ålesund. Det opplyser politiet til NRK. Politiet har rykt ut til staden.

Klartale - 21 sep 23 kl. 12:46

Slik vil de styre Norge

Kommune- og fylkestingsvalget er over. Flere kommuner er fortsatt ikke enige om hvem som skal bestemme. Enkelte forhandler med hverandre, mens andre er blitt enige.

NRK - 20 sep 23 kl. 13:31

Dømt for drap i Ålesund i 2014 – søker om prøvelauslating

Mannen som blei dømd for drapet på studenten Anja Weløy Aarseth i Ålesund i 2014 søkjer om å bli sleppt ut frå fengsel. Den 21 år gamle kvinna forsvann under ein joggetur på byfjellet Aksla og vart funnen valdteken og drepen to dagar etter..

NRK - 19 sep 23 kl. 14:19

Saksøker Sølvtrans

Norsk Sjømannsforbund og Norsk Sjøoffisersforbund går til søksmål mot Ålesund-rederiet Sølvtrans. Ansatte i selskapet frykter at rederiet kan ha lurt dem med for lave pensjonsinnbetalinger. Det skriver Frifagbevegelse.

NRK - 17 sep 23 kl. 22:46

Frp får ordføreren i Ålesund

Håkon Lykkebø Strand (27) fra Frp blir ordfører i Ålesund. Det skjer etter flere dager med forhandlinger mellom valgvinnerene Frp, Høyre og Ålesundslista. – Jeg vil takke Høyre og Ålesundlista for gode og konstruktive samtaler med mye samarbeidsvilje.

NRK - 30 aug 23 kl. 06:59

Person funen død i sjøen i Ålesund

Ein person blei funnen død i sjøen ved Skansekaia i Ålesund i natt. Personen er ikkje identifisert. Per Åge Ferstad, operasjosnleiar i politiet, seier at det ikkje er mistanke om noko kriminelt..

NRK - 30 aug 23 kl. 06:59

Person funnen død i sjøen i Ålesund

Ein person blei funnen død i sjøen ved Skansekaia i Ålesund i natt. Personen er ikkje identifisert. Per Åge Ferstad, operasjonsleiar i politiet, seier at det ikkje er mistanke om noko kriminelt.

NRK - Igår: 12:17

Widerøe Ground Handling mister 80 prosent av SAS-kontrakt

Widerøe mister 80 prosent av kontrakten på leveranse av bakketjenester til SAS fra 1. februar. Dette gjelder Trondheim, Stavanger, Bodø, Haugesund, Kristiansund og Ålesund.

NRK - I førrgår: 14:11

Årets opprenskningstokt med ny rekord for tapte fiskeredskaper

Fiskeridirektoratets har fjernet 1339 garn fra havbunnen i årets opprenskningstokt for tapte og gjenstående fiskeredskaper til havs. Det er ny rekord. Direktoratets årlige opprenskningstokt etter tapte og gjenstående fiskeredskaper til havs har pågått i over 40 år for å redusere marin forsøpling og spøkelsesfiske.

NRK - 26 aug 23 kl. 08:50

Leteaksjon etter savnet i Ålesund

Politiet har satt igang leteaksjon etter en person som har vært savnet siden fredag formiddag i Ålesund. Røde kors, Norske redningshunder og Redningsselskapet deltar. Det søkes på Akslafjellet og i sentrumsnære områder..

NRK - 22 sep 23 kl. 10:31

Meiner vilkåra ikkje er til stades

Statsadvokaten i Møre og Romsdal meiner at vilkåra for prøvelauslating ikkje er til stades for mannen som blei dømt for drap i 2014. Mannen, som no er i 30-åra, blei i 2014 dømt til 21 år forvaring for drapet på Anja Weløy Aarseth (21) på byfjellet Aksla i Ålesund. Han har no sona minstetida på ti år og søkt om prøvelauslating.

NRK - 23 aug 23 kl. 15:20

Frakta til sjukehus etter fall

Ein person er frakta til Ålesund sjukehus etter ei arbeidsulykke ved Magerholm i Ålesund. – Ein person skal ha falle fem-seks meter, fortel Odd-Arne Brynjulfsen, innsatsleiar i Møre og Romsdal politidistrikt..

NRK - 21 sep 23 kl. 08:14

Valderøytunnelen stengd

Valderøytunnelen stengd mot Ellingsøya og Ålesund grunna ein bil som har stoppa, melder Statens vegvesen. Politiet har rykka ut..

NRK - 18 aug 23 kl. 21:54

Måtte setje konsert på vent under Jugend i Ålesund

Kamelen sin konserten under Jugend i Ålesund måtte fredag kveld stoppast for ei kort stund. Årsaka var stor trengsel blant publikum. Det var Sunnmørsposten som først omtalte saka.

NRK - 18 jul 23 kl. 09:24

Tenåring dømt for å ha kjørt i 166 km/t over Ålesund-bru

En tenåring er dømt til 25 dager i fengsel for råkjøring over Lepsøybrua i Ålesund, melder Romsdals Budstikke. I tillegg fradømmes han retten til førerkort i 28 måneder. Det var i slutten av juni at tenåringen, som er bosatt i Romsdal, råkjørte over brua med en gjennomsnittsfart på 166,68 kilometer i timen.

NRK - 15 aug 23 kl. 12:41

Har lagt vekk saka etter brann på kjøpesenter i Ålesund

Politiet har lagt vekk etterforskinga av brannen på taket til Liv og Røre på Amfi Moa i Ålesund i april. Det seier Arne Lid Skodje, seksjonsleiar i Møre og Romsdal politidistrikt, til NRK. Takterrassen fekk brannskadar og delar av kjøpesenteret fekk store røyk- og vasskadar i brannen.

Aftenposten - 13 sep 23 kl. 09:31

Ap-ordfører vil ha debatt om å regjere med Sp: – Ikke akkurat mitt favorittvalg

Arbeiderpartiet mister Ålesund. Den avtroppende ordføreren mener en må spørre om hva samarbeidet med Senterpartiet har….

Aftenposten - 13 sep 23 kl. 09:31

Ap-ordfører vil ha debatt om regjeringssamarbeidet med Sp: – Spiller ikke helt på lag

Arbeiderpartiet mister Ålesund. Den avtroppende ordføreren mener en må spørre om hva samarbeidet med Senterpartiet har….

NRK - 15 aug 23 kl. 01:47

Person tatt i 130 km/t i Ålesund

En person ble tatt i over 130 km/t på Sjøholt i Ålesund mandag kveld. Snittmåling ga et resultat på 131 km/t, men hastigheten var trolig oppe i 170–200 km/t, skriver Sunnmørsposten. – I tillegg til svært høy fart foretok bilen farlige forbikjøringer på mørk og våt veibane, skriver utrykningspolitiet på Snapchat, ifølge avisen.

VG - 08 sep 23 kl. 16:11

Huset til Otto begynte å riste: – Som å høre et skarpt skudd

Otto Sandviks TV-kveld med kona ble plutselig avbrutt av et drønn. Torsdag kveld ble det nemlig registrert et jordskjelv i Norskehavet, rundt 80 kilometer vest for Ålesund..

NRK - 03 sep 23 kl. 09:56

Snart må alle betale søppelgebyr når de leverer fisk

Fra 1. oktober skal du kunne levere søppel tatt som bifangst i alle havner. Med det kommer også et gebyr som skal betales uavhengig om det leveres avfall eller ikke, skriver Fiskeribladet.

Klartale - 30 aug 23 kl. 09:11

Kvinne ble funnet død i sjøen i Ålesund

Kvinnen ble funnet klokken 1.21 natt til onsdag. Det opplyser Møre og Romsdal politidistrikt på X/Twitter.

Aftenposten - 28 aug 23 kl. 21:28

Dette fylket kan bli Frps utstillingsvindu

ÅLESUND (Aftenposten): I annerledesfylket Møre og Romsdal er hver fjerde velger en Frp-velger..

Aftenposten - 27 aug 23 kl. 18:04

Slik starter RBK mot Ålesund

Svein Maalen tapte i sin første bortekamp mot Aafk. Nå jakter han revansje.

VG - 27 aug 23 kl. 12:04

Solberg om Støre og Vedum i blått land: – De får som fortjent

ÅLESUND (VG) Erna Solberg er på valgkampturné i Listhaug-land. Sammen er de for tiden dynamitt i denne delen av landet. Høyre-lederen gir Støre og Vedum mye av «skylden» for at Møre og Romsdal er farget blått før valget..

VG - 26 aug 23 kl. 22:29

Her er det krise for Jonas

Ap og Jonas Gahr Støre gjør det dårlig i Ålesund og Møre og Romsdal. Valgkampen går ikke deres vei.

VG - 25 aug 23 kl. 15:58

Flyproblemer for Erna Solberg - kommer seg ikke i kongelig bursdag

Høyre-leder Erna Solberg må melde avbud til kronprinsparets hagefest i kveld. Hun sender sine hilsen til dem via VG, fra Ålesund lufthavn, Vigra..

NRK - 21 aug 23 kl. 19:03

Politiet rykka ut til droneflyging på Vigra

Måndag kveld rykka politiet ut til melding om droneflyging ved Vigra lufthavn, Ålesund. Det melder Sunnmørsposten. Førebels ser det ikke ut til at droneflyginga vil ha konsekvensar for flytrafikken.

VG - 19 aug 23 kl. 19:28

Jugendfest-konserten: – Kamelen gjorde det ansvarlige

Festivalarrangør roser hvordan Kamelen håndterte fredagens trengsel blant publikum under konserten i Ålesund..

NRK - 22 jun 23 kl. 13:25

Mann døde etter arbeidsulykke i Ålesund

En mann falt fra et stillas på en byggeplass i Ålesund den 30. mai i år. Han døde to dager senere.

VG - 18 aug 23 kl. 22:44

Stor trengsel under Kamelen-konsert – flere ble løftet ut av publikum

Konserten med Kamelen i Ålesund fredag måtte avbrytes en kort periode, grunnet stor trengsel hos publikum. Det er ikke meldt om at noen ble skadd i hendelsen..

NRK - 18 aug 23 kl. 10:26

Kommunenettsider er nede

Nettsider til ein rekke kommunar over heile landet er nede. Anette Weibust Petersen i Ålesund kommune seier at det ikkje er mogleg å bruke deira nettsider akkurat no. Det skuldast at leverandøren deira har problem..

Klartale - 16 aug 23 kl. 08:57

10.000 studenter venter på studentbolig

Mange står i kø for å få studentbolig, ifølge student-samskipnadene. – Vi har tildelt langt flere boliger i år, sier Audhild Kvam i en pressemelding. Hun er styreleder i Samskipnads-rådet.

NRK - 24 jul 23 kl. 04:26

Brann på spisested på Vigra

Politiet i Møre og Romsdal melder at det brenner i et spisested på Roald på Vigra i Giske kommune. Bygningen er overtent og det er mye røyk i området. Nødetatene er på stedet og de nærmeste naboene blir evakuert.

NRK - 24 jul 23 kl. 04:26

Brann i lager på Vigra

Politiet i Møre og Romsdal melder at det brenner i to lagerbygninger på Roald på Vigra i Giske kommune. Bygningen er overtent og det er mye røyk i området. Nødetatene er på stedet og de nærmeste naboene blir evakuert.

NRK - 24 jul 23 kl. 04:26

Brann i bygninger på Vigra

Politiet i Møre og Romsdal melder at det brenner i to lagerbygninger på Roald på Vigra i Giske kommune. Bygningen er overtent og det er mye røyk i området. Nødetatene er på stedet og de nærmeste naboene blir evakuert.

NRK - 23 jul 23 kl. 10:56

Måtte evakuere med brannen i hælene

Hilde Lehmann Valde fra Skodje i Ålesund måtte flykte fra skogbrannen i Lardos på den greske øya Rhodos i går. Hun er på ferie på Rhodos sammen med samboeren og datteren hans. De var på stranda utenfor hotellet da de fikk beskjed om å evakuere.

NRK - 23 jul 23 kl. 08:06

Gikk til angrep

En mann i 20-årene gikk tl angrep å en mann i 60-årene i Ålesund sentrum i natt. Årsaken til angrepet er uklart, opplyser politiet. Den fornærmede ble tatt hånd om av helsepersonell.

NRK - 17 jul 23 kl. 14:28

Rømde frå tvungen helsevern

Helsetilsynet ser alvorleg på at ein pasient underlagt tvunge psykisk helsevern klarte å rømme frå Ålesund sjukehus tidlegare i år. Den psykisk ustabile pasienten ønskte ikkje å vere på sjukehuset lenger, og fekk ein administrativt tilsett til å låse opp døra. Etter halvannan time blei vedkomande funnen nedkjølt og henta tilbake til avdelinga.

VG - 17 jun 23 kl. 12:05

Mann pågrepet etter husbrann i Ålesund

Et fraflyttet hus i Ålesund er totalskadd etter brann natt til lørdag. Politiet tror brannen er påsatt – og har pågrepet en mann i 30-årene..

NRK - 17 jun 23 kl. 03:23

Mann pågrepet mistenkt for brannstiftelse i Ålesund

En mann er pågrepet mistenkt for å stå bak en brann i et ubebodd hus på Hessa i Ålesund natt til lørdag. – Vi har pågrepet en mann som vi mistenker kan ha noe med brannen å gjøre. Det er en av hypotesene våre, så får vi se hva etterforskningen viser, sier operasjonsleder Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt til Sunnmørsposten.

NRK - 17 jun 23 kl. 02:43

Boligbrann ved Ålesund i Møre og Romsdal

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig ved Ålesund i Møre og Romsdal. Det skal ikke være folk i huset, opplyser politiet. Naboer bli evakuert, melder Brann Møre og Romsdal..

NRK - 14 jul 23 kl. 14:55

Alvorlig bilulykke i Stranda

Rundt klokka halv to skjedde ei trafikkulykke ved Rystene på fylkesveg 60 i Stranda. To biler med totalt tre persona kolliderte front mot front i 80-sone der. Den eine personen fikk lettere skader, de to andre mer alvorlige skader.

NRK - 13 jun 23 kl. 22:50

Kvinne viftet med kniv i Ålesund

En kvinne ble tirsdag kveld pågrepet i Ålesund sentrum, etter at hun skal ha viftet med en stor kniv, og vært truende mot forbipasserende, melder politiet i Møre og Romsdal..

NRK - 12 jul 23 kl. 22:50

En person lettere skadet i voldshendelse ved Aspøya

To personer er involvert i en voldshendelse ved Aspøya i Ålesund. En person skal være lettere skadet. Politiet er på stedet og søker etter en gjerningsperson, som trolig forlot stedet i taxi, melder politiet i Møre og Romsdal onsdag kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com