ønsker

Sunday, 29 January, 02:47

Nyheter om ønsker

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 09:44

Fortell oss hva som er viktig for deg!

Klar Tale ønsker å få fram meningen til våre lesere. Derfor åpner vi denne uka egen debattside. Den har fått navnet Klar mening.

Klartale - 17 jan 23 kl. 12:15

Kunne du spist mat fra søpla?

Brød, urter, frukt eller grønnsaker. Alt dette kan du få i matbutikken «Dumpster Deli». Butikken har organisasjonen Framtiden i våre hender åpnet.

Klartale - 24 jan 23 kl. 14:45

Dette er Nato-konflikten

Sverige og Finland vil bli en del av forsvars-samarbeidet Nato. Tyrkia har stilt krav til Sverige, som Sverige ikke ønsker å godta. Det fører til at Tyrkia sier nei til at Sverige og Finland skal bli en del av samarbeidet.

NRK - 18 timer siden

Ordføreren i Stavanger ønsker overvåking fra Nato

Stavanger-ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) ønsker seg et Nato-senter for overvåking av olje- og gassinstallasjoner til Stavanger-regionen. Det kommer fram i et brev hun har sendt til forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp), skriver Rogalands Avis. − Det er opp til nasjonale myndigheter å vurdere hastegraden, men krigen i Ukraina setter naturlig nok saken på dagsordenen.

VG - Igår: 16:49

Norges idrettsforbund ønsker ikke russisk og belarusisk deltagelse

Norges idrettsforbund (NIF) melder i en pressemelding fredag at forbundet ikke ønsker russisk og belarusisk deltagelse i internasjonal idrett..

Aftenposten - Igår: 16:49

Norges idrettsforbund ønsker ikke russisk og belarusisk deltagelse

Norges idrettsforbund (NIF) melder i en pressemelding fredag at forbundet ikke ønsker russisk og belarusisk deltagelse i….

NRK - I førrgår: 09:10

Høyre avviser ikke forlik om lakseskatt

Høyre er fornøyd med normpris-endringene regjeringen har varslet. De avviser ikke et lakseforlik, men mener det må store endringer til om det skal bli aktuelt. Havbruksnæringen har protestert på at skatten skal være basert på hva laksen koster på Nasdaq-børsen.

NRK - I førrgår: 03:54

Høyre klare for forlik om lakseskatt

Høyre er tilfreds med endringene regjeringen har varslet i lakseskatten og avviser ikke et forlik i Stortinget, skriver Klassekampen. Havbruksnæringen har protestert på at skatten skal være basert på hva laksen koster på Nasdaq-børsen. Nå har næringspolitisk talsperson i Senterpartiet Geir Pollestad bekreftet at det ikke vil skje.

NRK - 09 jan 23 kl. 16:07

Barnevernet skal granske Spydebergsaken

Barnevernet vil se på om det har vært en svikt før tvillingsøstrene Mina og Mille Hjalmarsen (16) døde i Spydeberg. En mann er siktet for uaktsomt drap etter dødsfallet, mens en annen er siktet for å ha solgt narkotika til dem. Ingrid Pelin Berg, regiondirektør i Bufetat region øst, sier til TV 2 at det er naturlig at barnevernet går gjennom hendelsesforløpet.

Klartale - 20 jan 23 kl. 15:32

Ukraina ønsker denne høyt

50 land møttes i Tyskland fredag. De snakket om Ukraina. Landet trenger mer hjelp i krigen mot Russland.

NRK - 21 dec 22 kl. 20:47

Bjørnar Skjæran ønsker å fortsette som nestleder i Arbeiderpartiet

Bjørnar Skjæran ønsker å fortsette i rollen som Ap-nestleder. Skjæran har hatt vervet alene siden Hadia Tajik trakk seg i mars. – Jeg stortrives i rollen som nestleder av Arbeiderpartiet, selv om det selvsagt går inn på oss alle når vi får elendige målinger.

NRK - 18 jan 23 kl. 16:16

Ida Lindtveit Røse vil bli ny nestleder i KrF

Ida Lindtveit Røse bekrefter at hun vil bli ny nestleder i KrF. – Jeg har veldig stor tro på partiet, og ønsker å jobbe for et sterkere KrF. Vår tid preges av polarisering og statlig overstyring.

Klartale - 17 jan 23 kl. 14:00

Hvem er Andrej Medvedev?

Politiet pågrep Andrej Medvedev natt til fredag. Da rømte han fra Russland til Norge. Nå har Medvedev søkt om asyl.

Aftenposten - 19 timer siden

«Jeg ønsker bare å dra hjem», sa Tyre Nichols. Videoen av politivolden har satt Memphis i helspenn.

Stemningen i den amerikanske byen Memphis er svært spent etter at fem svarte politifolk mishandlet en svart mann….

Klartale - 13 jan 23 kl. 06:00

Syke folk får ikke hjelp

Sykehusene i Storbritannia sliter. Folk er syke. Men det er for lite plass på sykehusene.

Aftenposten - Igår: 16:58

Rekdal: – Derfor vi ønsker å beholde ham

– Påvirker meg overhodet ikke, sier Ole Sæter om de siste ukenes kontraktsdiskusjoner..

VG - Igår: 15:18

Pantera droppes av gigantfestivaler - kommer til Norge

Metal-legendene i Pantera er fjernet fra plakaten til de tyske storfestivalene Rock am Ring og Rock im Park til sommeren. Tons of Rock i Oslo ønsker imidlertid velkommen..

NRK - Igår: 13:00

Regjeringen vil åpne for elektriske fly på kortbanenettet allerede fra 2024

Regjeringen har et tydelig mål om å fremskynde satsingen på null- og lavutslippsluftfart som hydrogendrevne- og elektriske fly. Det er bare noe av det regjeringen ønsker i den nye nasjonale luftfartsstrategien. – Luftfarten er viktig for folk i et langstrakt land som Norge, og den er viktig for næringslivet for å kunne skape muligheter i hele landet, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård..

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

VG - Igår: 12:13

OUS: – Vi vil møte fødende på deres behov

Leder ved fødeavdelingen på Ullevål ønsker å trygge gravide som ikke rekker å føde på ABC-klinikken..

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

NRK - Igår: 10:36

Ukrainske flyktninger får utvidet rett til å kjøre bil i Norge

Statens vegvesen har nå fastsatt endringer i førerkortforskriften som innebærer at perioden ukrainske førerkort blir anerkjent i Norge er utvidet fra tolv måneder til varigheten av den kollektive beskyttelsen ukrainske flyktninger har i Norge, som er inntil tre år. Det opplyser regjeringen i en pressemelding. Videre anerkjennes alle førerkortklasser, ikke bare personbil, som det hittil har vært.

Aftenposten - Igår: 07:13

Klæbo ber om VM-frihet – svarer på lagkameratenes utspill

LES ROUSSES (VG) Johannes Høsflot Klæbo (26) ønsker å få velge hvilke VM-øvelser han skal gå selv, men duellen om….

VG - Igår: 07:13

Klæbo ber om VM-frihet – svarer på lagkameratenes utspill

LES ROUSSES (VG) Johannes Høsflot Klæbo (26) ønsker å få velge hvilke VM-øvelser han skal gå selv, men duellen om å få gå 15-kilometeren er ekstremt tøff. Fredagens renn blir avgjørende for uttaket..

NRK - 12 jan 23 kl. 19:26

Stortinget vil ha kortbetaling på alle ladestasjoner

Det er bred politisk enighet i Stortinget om at alle ladestasjoner til elbiler må ha mulighet for kortbetaling, og det innen 2025. Elbilforeningen er fornøyd. I innstillingen som torsdag ble avgitt i transport- og kommunikasjonskomiteen, går samtlige partier representert i komiteen inn for å få på plass kortbetaling på nye hurtigladere.

NRK - 12 jan 23 kl. 14:47

Det statlige ansvaret for fiskerihavner er gjeninnført langs hele kysten

Kystverket har på oppdrag fra Nærings- og fiskeridepartementet signert avtaler om tilbakeføring av fiskerihavneanlegg med alle fylkeskommuner som overtok dette ansvaret i 2020. Det skriver regjeringen på egne nettsider. Avtalene vil gjelde med virkning fra 1.

NRK - I førrgår: 20:19

Spanias Leopard-stridsvogner må repareres før de kan sendes til Ukraina

Spania planlegger å sende Leopard-stridsvogner for å hjelpe krigsherjede Ukraina, men først må flere av dem repareres, ifølge forsvarsminister Margarita Robles. – Vi har vært i kontakt med forsvarsindustrien for å finne ut hvor mange som må repareres, ettersom det er en rekke Leopard-2A4-stridsvogner som har vært ute av drift i lang tid, sa hun på en pressekonferanse torsdag. Spania har i likhet med Tyskland og flere andre europeiske land besluttet å sende stridsvogner til Ukraina.

NRK - I førrgår: 16:50

Follobanen-entreprenør mener Bane Nor har brutt taushetsplikt i kontrakten

Follobanens totalentreprenør AGJV er ikke fornøyd med Bane Nors mediehåndtering og mener selskapet deler konfidensiell informasjon om prosjektet. Entreprenøren mener Bane Nor uten samtykke har avslørt konfidensiell informasjon i mediene, viser et brev fra entreprenøren til Bane Nor, som bransjenettstedet Byggeindustrien har fått innsyn i. «Det vises til uttalelser fra Selskapet (Bane Nor, journ.

Klartale - 29 nov 22 kl. 11:10

– Vi ønsker virkelig å hjelpe

– Vi ønsker å fylle rollen vår. Og hjelpe dem som trenger det mest. Det sier Hans Christian Holte til nyhetsbyrået NTB.

Dagbladet - I førrgår: 05:34

- Jeg er forbanna

Gravide Madeleine Solheim Johnsen (34) får ikke lenger føde der hun ønsker. Nå er de siste ukene før termin preget av usikkerheter..

NRK - 25 jan 23 kl. 22:42

Politiet advarer mot ny svindelmetode

En 90 år gammel kvinne ble svindlet for et gullkjede da to unge menn kom på døren hennes og ville kjøpe bøker i Oslo onsdag. Kvinnen ble først oppringt og kort tid senere oppsøkt på døra av to unge menn i 20-årene, opplyser politiet. De to mennene lurte 90-åringen slik til å gi fra seg et gullkjede.

NRK - 25 jan 23 kl. 22:25

Zelenskyj ber om raketter og jagerfly fra Vesten

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier at han også ønsker seg langdistanseraketter og jagerfly fra Vesten. Uttalelsen kom få timer etter at USA, Tyskland, Norge og en rekke andre europeiske land lovet å levere tunge stridsvogner til Ukraina. Zelenskyj takket både Tysklands statsminister Olaf Scholz og USAs president Joe Biden for avgjørelsen, men han understreker at Ukraina trenger enda mer enn det.

NRK - 25 jan 23 kl. 18:25

Stoltenberg: Stridsvognene kan gjøre en stor forskjell i Ukraina

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg ønsker president Joe Bidens beslutning om å sende Abrams-stridsvogner til Ukraina velkommen. – De Nato-allierte står samlet i støtten til Ukrainas selvforsvar, skriver Stoltenberg i en Twitter-melding. – Sammen med leveransene av britiske Challenger og tyske Leopard 2, kan dette utgjøre en stor forskjell i evnen til å slå Russland tilbake, fortsetter Nato-sjefen..

Aftenposten - 25 jan 23 kl. 18:02

Norge og USA vil sende stridsvogner: – Putin trodde vi ikke sto samlet, han tok feil, sier Biden.

President Joe Biden sier landet nå vil sende 31 Abrams-stridsvogner. Norge ønsker også å sende stridsvogner, men vet….

Dagbladet - 25 jan 23 kl. 13:15

Vågalt dypdykk

«Munch» er som et kreativt maleri. Dette er spillefilmen for dem som ikke ønsker å stå timevis i Munchmuseet..

NRK - 25 jan 23 kl. 10:56

Pave Frans: Å være homo er ikke en forbrytelse

Paven sier at lover som kriminaliserer homofili er urettferdige og oppfordrer katolske biskoper til å støtte lover som ønsker LHBT-personer velkommen i kirken. – Å være homofil er ikke en forbrytelse, sier pave Frans, og understreker at Gud elsker alle barna sine akkurat som de er. Paven erkjenner at katolske biskoper i enkelte deler av verden støtter lover som kriminaliserer homofili eller diskriminerer LHBT-miljøer.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:16

Kilder til NRK: Flertallet i Rødt-komité vil ikke sende våpen til Ukraina

Et flertall i komiteen som forbereder uttalelser til Rødts landsmøte, mener partiet fortsatt må si nei til å sende våpen til Ukraina, får NRK bekreftet. Både Altinget og VG har tidligere meldt dette, men komiteens innstilling blir formelt offentliggjort senere i dag. Flertallet ønsker dermed at Rødt skal opprettholde sin motstand mot å sende våpen.

NRK - 10 jan 23 kl. 21:13

Høgre ønsker å bruka 2 milliardar ekstra på straumstøtte til bedriftene

Høgre-leiar Erna Solberg kritiserer regjeringa si straumordning for norske bedrifter, og meiner dei burde få straumstøtte lenger inn i 2023. Frå nyttår stoppa regjeringa straumstøtta til norske bedrifter. Prislappen enda på 2,8 milliardar.

NRK - 25 jan 23 kl. 07:08

En av fem erstatningskrav etter koronavaksiner knyttet til AstraZeneca

AstraZenecas koronavaksine utgjør kun 1,2 prosent av vaksinedosene i Norge, men hele 19 prosent av sakene der vaksinerte krever erstatning. Ved utgangen av 2022 hadde Norsk pasientskadeerstatning (NPE) mottatt 990 krav om erstatning knyttet til koronavaksine. 187 av disse sakene, 19 prosent, gjaldt koronavaksinen Vaxzevria fra AstraZeneca, som ble tatt ut av vaksinasjonsprogrammet 10.

NRK - 24 jan 23 kl. 22:59

Zelenskyj ber om beslutninger

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier diskusjonene om levering av moderne stridsvogner fra vesten til Ukraina må «avsluttes med beslutninger». Da både Tyskland og USA skal være klare til å levere dette. – «Allierte har antall stridsvogner» som Ukraina ønsker til sine styrker mot Russlands invasjon, sa Zelenskyj i sin kveldstale tirsdag, melder nyhetsbyrået AFP..

Klartale - 10 jan 23 kl. 10:50

Folk skal minnes Shabana Rehman

Shabana Rehman ble bare 46 år gammel. Komikeren døde 29. desember 2022.

Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

NRK - 24 jan 23 kl. 09:25

DN: Telenor nedbemanner med 200 ansatte

Telenor omorganiserer og kutter 200 stillinger i Norge, skriver Dagens Næringsliv. De ansatte skal ha blitt informert om nedbemanningene på et allmøte i dag. – Vi ønsker å være enda mer kundefokuserte og fremstå tydelig som ett Telenor, uavhengig om du er bredbånds-, TV-eller mobilkunde hos oss.

NRK - 24 jan 23 kl. 09:25

Telenor nedbemanner med 200 ansatte

Telenor omorganiserer og kutter 200 stillinger i Norge. De ansatte skal ha blitt informert om nedbemanningene på et allmøte i dag. – Vi ønsker å være enda mer kundefokuserte og fremstå tydelig som ett Telenor, uavhengig om du er bredbånds-, TV-eller mobilkunde hos oss.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com