åpnet

Monday, 04 March, 21:18

Nyheter om åpnet

NRK - 2 timer siden

Tyskland: Melding om mulig gisselsituasjon på sykehus

En stort politioperasjon er i gang på et sykehus Aachen i Tyskland etter meldinger om at en væpnet mann truer flere personer på stedet, melder tyske medier. Ifølge avisen Bild har mannen tatt flere gisler. Området rundt sykehuset er sperret av og et stort antall væpnet politi er på stedet.

NRK - Igår: 08:05

Væpnet aksjon i Trondheim sentrum

Søndag morgen melder politiet i Trøndelag at de rykket ut til væpnet aksjon på et hotell i Trondheim sentrum. Dette skal de ha gjort etter en voldshendelse på hotellet. Politiet har kontroll på situasjonen, og ingen personer er skadd.

NRK - I førrgår: 20:28

Væpnet politiaksjon i Levanger

Store politistyrker har rykket ut etter melding om husbråk i et boligområde i Levanger. Det skriver Trønder-Avisa. Politiet har bevæpnet seg.

NRK - 01 mar 24 kl. 13:08

Brasil kaller drapet på palestinere som søkte hjelp for en «massakre»

112 palestinere døde og 760 ble såret i da det torsdag morgen ankom en lastebilkolonne med nødhjelp og israelske soldater åpnet ild mot menneskemengden. Det har fått flere land til å komme med sterke reaksjoner fredag. I en uttalelse sier den brasilske regjeringen hendelsen for en «massakre» og ber om umiddelbar våpenhvile i Gaza.

NRK - 01 mar 24 kl. 12:35

193 drept i Gaza det siste døgnet

30.228 palestinere er drept og 71.377 er såret i israelske angrep siden 7.

NRK - 29 feb 24 kl. 18:40

FNs sikkerhetsråd møtes i kveld om Gaza

FNs sikkerhetsråd skal holde et møte i kveld om hendelsen i Gaza by der over 100 palestinere skal ha blitt drept mens de forsøkte å få tak i mathjelp. Helsemyndighetene i Gaza sier israelske styrker drepte minst 104 palestinere og såret over 750 da de åpnet ild mot palestinere som ventet på nødhjelp grytidlig torsdag morgen. Israel erkjenner at deres styrker åpnet ild mot det som ble oppfattet som en truende folkemengde, men bestrider palestinernes hendelsesforløp og dødstall.

NRK - 29 feb 24 kl. 18:03

To israelere skutt og drept på Vestbredden

To israelske menn ble drept da en væpnet mann åpnet ild på en bensinstasjon på den okkuperte Vestbredden, opplyser den israelske hæren og helsepersonell. Skytingen fant sted torsdag på den samme bensinstasjonen i bosetningen Eli der fire israelere ble skutt og drept av tre palestinere i juni i fjor. Gjerningsmannen ble «nøytralisert», opplyser hæren, som sier de jakter på andre mistenkte i området.

NRK - 27 feb 24 kl. 17:24

Bevæpnet politi leter etter gjerningsmann

En kvinne skal ha blitt utsatt for vold i en bolig i Arendal og er kjørt med ambulanse til sykehuset. Bevæpnet politi søker i området med hund etter en mulig mistenkt. – Vi har bevæpnede politipatruljer på stedet som leter etter en mann.

NRK - 26 feb 24 kl. 06:58

Frontkollisjon på E18 – veien åpnet

Nødetatene er på vei til E18 ved Kråkstad i Nordre Follo, sør for Oslo, etter en trafikkulykke. Det ble først meldt om personskade og veien ble stengt. Kl.

NRK - 25 feb 24 kl. 21:51

Ett felt åpnet på E6 ved Espa

På E6 ved Espa er ett kjørefelt åpnet i nordgående retning. Et kjøretøy i sørgående retning er berget, men politiet avventer at veien saltes før den åpnes. Veien har vært stengt i tre timer, og mange er i kveld på vei hjem fra vinterferie..

NRK - 25 feb 24 kl. 21:51

E6 åpnet ved Espa

På E6 ved Espa i Stange er veien åpnet i begge kjøreretninger, melder politiet i Innlandet. Veien har vært stengt i tre timer, og mange er i kveld på vei hjem fra vinterferie..

NRK - 25 feb 24 kl. 21:27

Riksvei 7 åpnet igjen

Riksvei 7 er igjen åpnet etter en trafikkulykke ved Lægreidvatnet på Hangervidda tidligere i kveld. Sju personer måtte til legevakt etter ulykken..

NRK - 08 feb 24 kl. 05:23

Valglokalene åpnet i Pakistan – mobilnettet stengt

Valglokalene har åpnet i Pakistan, og innenriksdepartementet har besluttet å stenge mobilnettet i forbindelse med valgdagen. Årsaken er behovet for å «opprettholde lov og orden», opplyser en talsmann for departementet i en uttalelse. Valglokalene åpnet klokken 8 lokal tid, eller klokken 4 norsk tid.

NRK - 23 feb 24 kl. 18:01

Bergensbanen åpnet etter jordskred

Bergensbanen er åpnet for togtrafikk etter et jordskred på strekningen mellom Trengereid og Arna. Bane Nor, som har driftsansvar for Bergensbanen, hadde mannskap ute for å undersøke omfanget av raset. Bergensbanen var stengt i litt over to timer.

NRK - 05 feb 24 kl. 02:06

E16 Filefjell åpnet – mange stengte fjelloverganger

E16 Filefjell ble natt til mandag åpnet for fri ferdsel, men uvær og snø fører til at mange fjelloverganger fortsatt er stengt for normal trafikk i Sør-Norge. E16 Filefjell ble ved 1.30-tiden natt til mandag åpnet for normal trafikk.

NRK - 19 feb 24 kl. 18:19

Bevæpnet politi stoppet aggressiv mann med øks

Politiet er på Åkrehamn i Karmøy etter melding om en mann med øks som opptrådte aggressivt mot materielle gjenstander. Politiet var bevæpnet. Under konfrontering ble det brukt elektrosjokkvåpen mot en mann i 50-årene som ikke ville slippe øksen.

VG - 10 timer siden

Fire skutt og drept på fest i California

Fire personer er drept og tre er skadd etter at en gruppe maskerte menn åpnet ild på en utendørsfest i delstaten California i USA søndag kveld..

NRK - 10 timer siden

Fire skutt og drept på fest i California

Fire personer er drept og tre er skadd etter at en gruppe maskerte menn åpnet ild på en utendørsfest i delstaten California i USA søndag kveld. Skytingen fant sted i den lille byen King City, som ligger om lag 170 kilometer sør for storbyen San Jose. Ifølge lokalt politi var det flere personer til stede på festen utenfor en bolig da tre menn med masker gikk ut av en sølvfarget bil og skjøt mot folkemengden.

VG - Igår: 10:07

Talsperson for IDF: Har åpnet undersøkelse

Det skjer etter at det tidligere denne uken ble gjennomført et luftangrep mot en matkø inne på Gazastripen..

NRK - 16 feb 24 kl. 07:20

Trafikkulykke på E18 i Holmestrand: Veien er åpnet igjen

Brannvesen og politi rykket ut til en trafikkulykke i sørgående retning på E18 ved Bergsenga i Sande, fredag morgen. Begge felt var i en periode stengt, men veien er nå åpnet igjen, meldte Sør-Øst politidistrikt klokka 08.15.

Aftenposten - Igår: 06:45

Først ble han hyllet av tusener. Så åpnet mesteren opp om krangelen med Jakob Ingebrigtsen.

GLASGOW (Aftenposten): Josh Kerr hadde en av sine aller største dager..

NRK - Igår: 23:39

Israel lover grundig gransking av matkø-drapene

Det israelske forsvaret lover en grundig etterforskning etter at 118 palestinere ble drept i en matkø på Gazastripen på torsdag, skriver Reuters. Hendelsen har vakt sterke reaksjoner fra omverdenen. Palestinske helsemyndigheter har kalt det en massakre, og hevder at israelske soldater åpnet ild mot folkemengden.

Klartale - I førrgår: 06:00

Hvorfor protesterer bønder?

Bønder demonstrerer flere steder i Europa. Lørdag skal bønder kjøre traktorene sine i Førde. Det ligger i Vestland fylke.

NRK - 01 mar 24 kl. 21:11

E6 over Dovre åpner snart

Bussen som blåste av vegen ved 17.30-tiden ved Fokstugu over Dovre er berget og vegen er estimert åpnet om en halvtime. – Entreprenøren skal brøyte og strø litt og gjøre det framkommelig.

NRK - 01 mar 24 kl. 21:11

E6 over Dovrefjell er åpen

Bussen som blåste av vegen ved 17.30-tiden ved Fokstugu over Dovre er berget og vegen er estimert åpnet om en halvtime. – Entreprenøren skal brøyte og strø litt og gjøre det framkommelig.

NRK - 01 mar 24 kl. 12:55

DSB: Alvorlig bakteppe foran Nato-øvelsen i Nord-Norge

Direktoratet for samfunnsberedskap (DSB) har deltatt i planleggingen sammen med Forsvaret foran feltøvelsen Nordic Response som foregår fra 3. til 14. mars.

NRK - 01 mar 24 kl. 10:40

Kina fordømmer drap på palestinere som ventet på nødhjelp

Kina fordømmer drap på palestinere under en nødhjelpsleveranse i Gaza torsdag. Nyheten kommer samme dag som Frankrike krever uavhengig gransking av hendelsen der over 100 palestinere ble drept og rundt 700 skadet da de mottok nødhjelp. FN og Norge har også krevd uavhengig gransking.

NRK - 01 mar 24 kl. 10:40

Kina fordømmer drap på palestinere som ventet på nødhjelp – flere ber om etterforskning

Kina fordømmer drap på palestinere under en nødhjelpsleveranse i Gaza torsdag. Nyheten kommer samme dag som Frankrike krever uavhengig gransking av hendelsen der over 100 palestinere ble drept og rundt 700 skadet da de mottok nødhjelp. FN og Norge har også krevd uavhengig gransking.

Dagbladet - 01 mar 24 kl. 09:49

- En massakre

Det er to vidt forskjellige forklaringer på hva som skal ha skjedd da israelske styrker åpnet ild mot palestinere som ventet i møtkø..

NRK - 01 mar 24 kl. 06:21

Valgdag i Iran

Valglokalene har åpnet i Iran, der det skal velges medlemmer til nasjonalforsamlingen og et geistlig råd, melder statlige medier. Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, var den første som stemte i valget. Han avla sin stemme i sentrum av hovedstaden Teheran.

NRK - 29 feb 24 kl. 16:56

FN-topp forskrekket over Gaza-angrep

– Selv etter nærmere fem måneder med brutale krigshandlinger, har Gaza fortsatt evnen til å sjokkere oss, skriver FNs nødhjelpssjef, Martin Griffiths, på X torsdag. Helsemyndighetene i Gaza sier israelske styrker drepte minst 104 palestinere da de åpnet ild mot palestinere som ventet på nødhjelp grytidlig torsdag morgen. – Jeg er forskrekket over meldingene at flere hundre mennesker er drept og såret under leveranser av hjelpeforsyninger vest for Gaza by i dag, sier Griffiths..

NRK - 29 feb 24 kl. 13:13

Tre vogntog på tvers stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt fordi tre vogntog sperrer veien på nordsiden av fjellovergangen, melder NRK Trafikk. Europaveien ble nylig åpnet etter forrige stenging. Det skal være sterk sidevind på fjellovergangen, og trafikanter bes være obs på dette..

NRK - 29 feb 24 kl. 13:13

Nytt vogntog på tvers stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt fordi et vogntog sperrer veien på nordsiden av fjellovergangen, melder NRK Trafikk. Europaveien ble nylig åpnet etter forrige stenging. Det skal være sterk sidevind på fjellovergangen, og trafikanter bes være obs på dette..

NRK - 29 feb 24 kl. 13:13

Saltfjellet åpnet igjen

E6 over Saltfjellet har vært stengt flere ganger torsdag, fordi vogntog har sperret, melder NRK Trafikk. Det skal være sterk sidevind på fjellovergangen, og trafikanter bes være obs på dette..

NRK - 29 feb 24 kl. 10:05

Sykehusleder: Minst 50 drept og 250 såret i angrep i Gaza by

Minst 50 mennesker ble drept og 250 såret i et israelsk angrep mot palestinere som ventet på nødhjelp i Gaza by torsdag, sier lederen for barneavdelingen ved Shifa-sykehuset til Al Jazeera. Hamas hevder at minst 70 ble drept. Menneskene stod i matkø da israelske styrker åpnet ild mot dem, ifølge Al Jazeera.

NRK - 28 feb 24 kl. 21:16

Trafikkulykke stenger E6 – Saltfjellet stengt igjen

Vegtrafikksentralen melder om en trafikkulykke på Lønsdal i Saltdal. E6 er stengt som også fører til at Saltfjellet er stengt kort tid etter at det åpnet opp onsdag kveld. – Det er et vogntog som har kjørt i autovernet og sperrer hele veien.

Aftenposten - 28 feb 24 kl. 17:46

Putins annekteringshåndbok kan være åpnet igjen. Kan nok et europeisk land bli dratt inn i storkrigen?

Den lille utbryterrepublikken Transnistria har bedt Russland «beskytte» dem mot Moldova..

NRK - 28 feb 24 kl. 13:20

Statsforvalteren åpner tilsyn etter knivstikking på Os

Statsforvalteren i Vestland åpner tilsynssak i forbindelse med knivstikkingen på Os i Bjørnafjorden. En 16 år gammel gutt er siktet for drapsforsøk, etter å ha knivstukket en 15 år gammel gutt i Os sentrum på søndag. – Vi har vært i kontakt med den aktuelle kommunen og informert om at vi åpner tilsynssak.

NRK - 12 feb 24 kl. 10:41

Sterk kritikk til Stavanger kommune i barnevernssak

Barnevernstjenesten i Stavanger kommune har brutt barnevernsloven på flere punkter, skriver kommunen selv i en pressemelding. Det er konklusjonen i en rapport fra Statsforvalteren i Rogaland, etter at det ble åpnet en tilsynssak i en fosterhjemssak høsten 2023. Samme sak som førte til at barnevernssjef i Stavanger Jakob Bråtå måtte gå.

NRK - 28 feb 24 kl. 10:45

Åpner tilsyn etter at person døde

Statsforvalteren har åpnet tilsyn mot Skien kommune og Sykehuset Telemark etter et at en person døde, skriver TA. Personen ringte legevakta på natta etter sterke smerter, som avtok da ambulansen kom. Etter at ambulansepersonell snakket med legevaktlegen, skulle pasienten ringe hvis tilstanden ble verre.

NRK - 12 feb 24 kl. 02:19

Kvinnelig gjerningsperson skutt etter skyting i megakirke i Texas – to såret

En kvinne er skutt og drept etter å ha åpnet ild i en megakirke i Houston i Texas, opplyser politiet. To personer, en av dem en fem år gammel gutt, er såret. Kvinnen gikk inn i kirken sammen med gutten og åpnet ild like før klokka 14 lokal tid.

NRK - 27 feb 24 kl. 10:38

Bil i feil retning på E18

Politiet har fått meldinger om at en bil kjører sørover i nordgående retning på E18 i Larvik. Skykrysset ble stengt, men kort tid etter ble veien åpnet igjen fordi bilen har snudd og er tilbake i riktig kjøreretning. Politiet forsøker nå å finne bilen..

E24 - 27 feb 24 kl. 09:00

Oslo Børs falt – markant fall for shippingaksjer

Shippingselskapene MPCC og Siem Offshore falt på børsen tirsdag etter å ha åpnet regnskapsbøkene for fjerde kvartal..

NRK - 11 feb 24 kl. 06:23

Haukelifjell åpnet for trafikk

E134 Haukelifjell er søndag morgen åpnet for trafikk. Men veien kan bli stengt på kort varsel, opplyser Vegvesenet. Det er uvær som gjør at veien kan bli stengt, skriver Statens vegvesen på X /Twitter.

NRK - 10 feb 24 kl. 22:02

Leger Uten Grenser: Israelske styrker åpnet ild mot Nasser-sykehuset

Minst to mennesker ble drept og fem såret da israelske styrker åpnet ild mot Nasser-sykehuset i Khan Younis i Sør-Gaza, ifølge Leger Uten Grenser. Israelske stridsvogner kom fram til sykehusets porter lørdag morgen, opplyser Ahmed Magharbi, en lege ved sykehuset, i en melding på Facebook. Helsedepartementets talsmann Ashraf al-Qedra sier de ansatte ikke lenger er i stand til å bevege seg mellom sykehusets bygninger på grunn av den intense skytingen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com