Østfoldbanen

Tirsdag, 27 Juli, 22:32

Nyheter om Østfoldbanen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 mai 21 kl. 20:47

Østfoldbanen åpnet igjen

Østfoldbanen er åpnet for togtrafikk igjen ved Rygge etter en brann i en bygning tidligere i dag..

NRK - 18 april 21 kl. 13:44

Østfoldbanen i normal drift

Østfoldbanen er tilbake i normal drift, og togene kan igjen kjøre på begge sporene mellom Kolbotn og Holmlia. Banen ble stengt i sammenheng med en brann langs toglinjen og at en kjøreledning falt ned på et tog onsdag..

NRK - 14 april 21 kl. 16:52

Østfoldbanen er stengt pga brann

Østfoldbanen er stengt mellom Oslo S og Ski på grunn av gressbrann ved sporet i Kolbotn. Det er uklart hvor lenge banen vil være stengt..

NRK - 24 mai 21 kl. 16:40

Brann på Rygge stasjon

Det brenner i pakkhuset ved Rygge stasjon på Østfoldbanen. Brann- og politietatene er på stedet. Brannvesenet fikk melding om full overtenning på bygget, som nå har brent ned.

NRK - 17 april 21 kl. 17:05

Røyk fra brann stanser togtrafikk

Det brenner i et uthus i Son sørøst for Oslo. En person har kommet seg i sikkerhet. Røyk fra brannen gjør at togtrafikken på Østfoldbanen like ved er stanset, melder politiet..

NRK - 15 april 21 kl. 06:54

Eitt spor gjenopna på Østfoldbanen

Toga køyrer igjen på eitt av dei to spora på strekninga mellom Kolbotn og Holmlia, der ei køyreledning fall ned på eit tog onsdag ettermiddag. Det kan ta lang tid før det andre sporet er i drift igjen, opplyser Bane Nor til NTB..

NRK - 17 mars 21 kl. 17:16

Bilbrann stopper tog i Østfold

Togtrafikken på Østfoldbanen er stengt som følge av en kraftig bilbrann nær toglinja mellom Råde og Fredrikstad. Varebilen har gassflasker om bord, og det er derfor opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt bilen, opplyser politiet..

NRK - 14 jan. 21 kl. 18:20

Strømbrudd stenger Østfoldbanen

Et tog rev i ettermiddag ned en strømledning mellom Oslo S og Bekkelaget, sør i Oslo. Østfoldbanen er stengt i begge retninger. Bane Nor opplyser til NTB at de ikke vet hvor lang tid det tar å rette feilen..

NRK - 18 feb. 21 kl. 10:12

Jernbanestans i påsken

Over deler av det sentrale Østlandsområdet skal det i påsken gjøres vedlikehold og fornyelse av jernbanenettet. Hovedbanen, Drammenbanen/Askerbanen og Østfoldbanen blir berørt. Også Dovrebanen og Nordlandsbanen påvirkes, melder BaneNor..

Aftenposten - 19 jan. 21 kl. 09:14

Tog rev ned kjøreledning. Det ga fem dager med togtrøbbel på Østfoldbanen.

Nedrevet kjøreledning reparert etter fem dager med togforsinkelser..

P4 - 25 sep. 20 kl. 07:46

Forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen

Det er forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen grunn av en signalfeil på Ski stasjon. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

P4 - 23 sep. 20 kl. 07:55

Forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen

Flere tog er både forsinket og innstilt på Østfoldbanen nå i morgentimene. Bane Nor melder om et tog som sperrer sporet ved Rosenholm sør i Oslo. Berørte linjer er L2, L21, L22 og R20.

Aftenposten - 17 okt. 20 kl. 08:22

Brann ved Nordstrand stasjon – deler av Østfoldbanen stengt

Strekningen Oslo-Kolbotn er stengt etter en brann ved sporet på Nordstrand stasjon..

Aftenposten - 17 okt. 20 kl. 08:22

Brann ved Nordstrand stasjon rammer Østfoldbanen

Reisende må regne med forsinkelser og innstillinger etter en brann lørdag morgen..

P4 - 13 okt. 20 kl. 08:51

De fleste har fått strømmen tilbake

De fleste har nå fått strømmen tilbake etter at et stort strømbrudd mørkla over 68.000 abonnenter på Østlandet i dag tidlig. Statnett sier de fortsatt ikke vet årsaken til feilen er, men at de og nettselskapet Elvia bygger opp strømmen på nytt slik at kundene raskt skal få strømmen tilbake igjen.

Aftenposten - 21 aug. 20 kl. 18:26

Fortsatt buss for tog for mange på Østfoldbanen

Tusenvis av reisende på Østfoldbanen må belage seg på å kjøre buss på ubestemt tid. Mandag åpner Ski stasjon, men kun for trafikk i retning Oslo..

P4 - 20 aug. 20 kl. 08:24

Åpningen av Østfoldbanen kan bli utsatt igjen

Østfoldbanen skal etter planen åpnes på mandag - men nå kan åpningen bli utsatt nok en gang. Det er tekniske problemer på den nybygde Ski stasjon som er årsaken for det. Dermed kan perioden med buss for tog bli forlenget for reisende i Oslo-området.

Aftenposten - 20 aug. 20 kl. 07:31

Østfoldbanen åpner kanskje ikke mandag heller

Østfoldbanen åpner kanskje ikke mandag heller. Problemene på nye Ski stasjon kan forlenge perioden med buss for tog for reisende i Oslo-området..

NRK - 07 aug. 20 kl. 17:49

Utsatt åpning av Østfoldbanen

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt mandag 10. august. Det melder Bane Nor i en pressemelding.

NRK - 14 juli 20 kl. 06:57

En person er påkjørt av toget

Personen skal ha blitt påkjørt mellom stasjonene på Rolvsøy og Lisleby på Østfoldbanen. Politiet kan melde at nødetatene er på vei til stedet. Østfoldbanen er nå stengt mellom Fredrikstad og Sarpsborg, melder Bane Nor..

NRK - 28 aug. 20 kl. 09:22

Østfoldbanen åpner til mandag

Etter tre ekstra uker med feilsøk og feilretting kan togtrafikken over nye Ski stasjon åpne for fullt fra og med mandag 31. august. Det melder Bane Nor.

P4 - 21 aug. 20 kl. 16:22

Deler av Østfoldbanen åpner mandag

Togtrafikken på Østfoldbanens østre linje gjennom Ski åpnes nå på mandag. Det skjer etter flere utsettelser på grunn av tekniske problemer på den nybygde Ski stasjon. Togtrafikken fra Ski til Moss og Halden åpner imidlertid ikke.

Aftenposten - 21 aug. 20 kl. 13:21

Deler av Østfoldbanen åpner mandag

Etter helgen åpnes togtrafikken på Østfoldbanens østre linje gjennom Ski etter flere utsettelser. Togtrafikken fra Ski til Moss og Halden åpner imidlertid ikke..

Aftenposten - 13 aug. 20 kl. 11:51

Buss for tog på Østfoldbanen til mandag 24. august – minst

Nye Ski stasjon står klar. Med ny overbygning, skinner, sviller og signalanlegg. Men togtrafikken som skulle startet 10.

NRK - 12 aug. 20 kl. 18:07

Ny utsettelse på Østfoldbanen

Togtrafikk over Ski stasjon utsettes til 24.august, det opplyser Bane Nor i en pressemelding. Det er strekningen over Ås/Krogstad til Kolbotn som blir stengt enda en uke.

Aftenposten - 07 aug. 20 kl. 18:51

Østfoldbanen åpner ikke som planlagt

Bane Nor er ikke i rute med sommerens arbeid på Ski stasjon..

P4 - 07 aug. 20 kl. 17:55

Venter med åpning

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt nå på mandag. Det melder Bane Nor Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer..

NRK - 12 juni 20 kl. 18:04

Østfoldbanen delvis åpnet igjen

Østfoldbanen er åpnet for togtrafikk igjen mellom Vestby og Moss etter påkjørselen ved Kambo tidligere i ettermiddag..

NRK - 12 juni 20 kl. 18:04

Østfoldbanen åpnet igjen

Østfoldbanen er åpnet for togtrafikk igjen mellom Vestby og Moss etter påkjørselen ved Kambo tidligere i ettermiddag..

NRK - 12 juni 20 kl. 13:58

Østfoldbanen innstilt

Alle tog på Østfoldbanen er innstilt etter det politiet kaller en «hendelse» på togsporet ved Kambo stasjon. Det skriver politiet på Twitter. Alle nødetatene er på stedet..

P4 - 22 juli 20 kl. 11:54

Problemer på jernbanen

Det er problemer på jernbanen på Østlandet nå. Det er stengt for togtrafikk mellom Grorud og Lillestrøm fordi en kjøreledning har falt ned. Passasjerer på to tog har blitt evakuert.

P4 - 19 juli 20 kl. 07:48

De rødgrønne vil stanse togkonkurranse

Hvis de rødgrønne partiene vinner stortingsvalget neste høst, blir det stans i anbudskonkurransene om landets togstrekninger. Det bekrefter både Arbeiderpartiet, SV, Senterpartiet, MDG og Rødt overfor Aftenposten. De rødgrønne har hele tiden vært imot oppsplitting og konkurranseutsetting av norsk jernbane.

NRK - 14 juli 20 kl. 06:57

En død etter togpåkjørsel

En person er omkommet etter å ha blitt påkjørt av toget. Personen skal ha blitt påkjørt mellom stasjonene på Rolvsøy og Lisleby i Fredrikstad. Politiet kjenner ikke til identiteten til vedkommende og nødetatene jobber fortsatt på stedet.

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 13:43

Buss for tog skapte kaos i morgenrushet. – Dette er helt håpløst

Smekkfulle busser og trange T-baner. Passasjer på Østfoldbanen beskriver mandagens morgenrush som preget av kaos. Nå tar Vy selvkritikk og lover et bedre tilbud tirsdag..

P4 - 06 mai 20 kl. 20:23

Stopp på Østfoldbanen

Det er stengt på Østfoldbanen, mellom Rygge og Kambo nå, på grunn av strømproblemer. Bane Nor jobber med å rette feilen, men opplyser at det vil ta tid..

P4 - 12 juni 20 kl. 18:56

Nordlandsbanen åpen igjen

Nordlandsbanen er nå åpnet mellom Skonseng og Dunderland, etter at den tidligere i dag var stengt på grunn av solslyng. Det melder Bane Nor. Også på Østfoldbanen er det åpnet for trafikk mellom Vestby og Moss etter påkjørselen ved Kambo tidligere i ettermiddag..

P4 - 04 juni 20 kl. 15:41

Problemer i togtrafikken

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken flere steder nå i ettermiddag. Strømproblemer skal være årskaen til forsinkelsene mellom Lillestrøm og Kløfta. Også på Østfoldbanen er det forsinkelser på grunn av signalfeil ved Ski.

P4 - 29 mars 20 kl. 13:53

Flere lyngbranner på Østfoldbanen

Flere lyngbranner er utløst langs Østfoldbanen i Fredrikstad og Sarpsborg etter gnister fra passerende tog. Brannvesenet mottar stadig nye meldinger om branner og driver nå slukningsarbeid, skriver Fredriksstad Blad..

Aftenposten - 29 mars 20 kl. 13:45

Flere lyngbranner langs Østfoldbanen

Gnister fra passerende tog har utløst lyngbranner flere steder langs Østfoldbanen i Fredrikstad og Sarpsborg..

NRK - 29 mars 20 kl. 13:33

Lyngbranner langs Østfoldbanen

Gnister fra passerende tog har utløst lyngbranner flere steder langs Østfoldbanen i Fredrikstad og Sarpsborg. Brannvesenet mottar stadig nye meldinger om branner, skriver Fredriksstad Blad. Brannmannskap jobber langs jernbanen..

P4 - 12 mai 20 kl. 13:55

Intercity utsatt

Utbyggingen av Intercity med dobbeltspor på Dovrebanen mellom Oslo og Hamar er utsatt i minst to år. Det skjer etter regjeringen i sitt reviderte nasjonalbudsjett bevilget ekstra midler slik at blant annet at utbyggingen av Follobanen, Østfoldbanen og Vestfoldbanen kan fortsette, noe som går på bekostning av Intercity-utbyggingen. NHO opplyser til NRK at utsettelsen vil få store konsekvenser for næringslivet i Innlandet..

P4 - 11 mai 20 kl. 09:49

Skal gjøre mer arbeid på jernbanen

Bane Nor skal gjøre mer arbeid enn tidligere planlagt når jernbanen igjen stenges flere steder i sommer. Det skal gjøre vedlikehold, som fører til buss for tog for de reisende i opptil seks uker, på Østfoldbanen, Drammen- og Spikkestadbanen. Og det blir gjort mer såkalt ekstraarbeid, som er annet vedlikehold enn de store prosjektene, enn i fjor sommer, fordi Bane Nor har fått mer penger til det, melder Aftenposten..

NRK - 11 mai 20 kl. 09:25

Nesten normal togtrafikk i sommer

Det blir så godt som normal togtrafikk i hele landet denne sommeren, lover Bane Nor. Noen steder holdes det stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid på strekningen. Det gjelder deler av Østfoldbanen og Drammens-/Spikkestadbanen..

Aftenposten - 07 jan. 20 kl. 15:49

Jernbanedirektoratet vil fortsatt ha Østfoldbanen gjennom byene

Østfoldbanen bør fortsatt gå gjennom både Fredrikstad og Sarpsborg, mener Jernbanedirektoratet som ikke tror alternative traseer gjør Østfoldbanen billigere..

P4 - 17 feb. 20 kl. 11:49

Flom stenger Østfoldbanen

Flom fører nå til problemer i togtrafikken flere steder. Det er stengt for trafikk mellom Sarpsborg og Halden på Østfoldbanen, i tillegg er Drammen stasjon og Kvam stengt på grunn av flom, melder Vy. Det er foreløpig uklart hvor lang tid det vil ta før togene kan gå som normalt igjen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt