Østerrike

Mandag, 14 Juni, 16:30

Nyheter om Østerrike

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 20 timer siden

Innbytterne sikret seieren for Østerrike etter forsvarsblemme

(Østerrike - Nord-Makedonia 3–1) Østerrike gjorde det vanskelig for seg selv med en ordentlig forsvarsblemme i….

VG - 20 timer siden

Innbytterne sikret seieren for Østerrike etter forsvarsblemme

(Østerrike - Nord-Makedonia 3–1) Østerrike gjorde det vanskelig for seg selv med en ordentlig forsvarsblemme i EM-åpningen, men to innbytterscoringer gjorde at de slapp med skrekken..

NRK - 18 mai 21 kl. 12:30

Østerrike dropper AstraZeneca

Østerrike vil fase ut AstraZeneca-vaksinen. De blir det tredje landet etter Norge og Danmark som tar vaksinen ut av sitt vaksineprogram. Meldinger om alvorlige bivirkninger og trøbbel med leveranser legges til grunn for avgjørelsen, ifølge helsedepartementet i Østerrike..

NRK - 19 mai 21 kl. 11:33

Østerrike åpner opp

Hoteller, barer, teatre, restauranter, kinoer og treningssentre er blant dem som igjen kan ta imot gjester i Østerrike. Statsminister Sebastian Kurz kaller onsdagens gjenåpningstiltak «begynnelsen på kampen for å komme tilbake til normalen»..

Aftenposten - 20 timer siden

Innbytterne sikret seieren etter forsvarsblemme

Østerrike gjorde det vanskelig for seg selv med en ordentlig forsvarsblemme i EM-åpningen, men to innbytterscoringer….

VG - 20 timer siden

Innbytterne sikret seieren etter forsvarsblemme

Østerrike gjorde det vanskelig for seg selv med en ordentlig forsvarsblemme i EM-åpningen, men to innbytterscoringer gjorde at de slapp med skrekken..

NRK - 08 juni 21 kl. 10:12

Mer enn 800 arrestert

Politiet i Australia, Østerrike, Canada, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Ungarn, Lithauen, New Zealand, Nederland, Norge, Skottland, Sverige, Storbritannia og USA har overvåket 70 millioner meldinger mellom kriminelle gjennom 18 måneder. Det har fært til hundrevis av politioperasjoner: Mer enn 800 arrestasjoner, mer enn 700 lokasjoner ransaket, forteller sjefen for Europol under en pressekonferanse..

NRK - 30 mars 21 kl. 16:06

Østerrike vil ha russisk vaksine

Østerrike forhandler med Russland om kjøp av Sputnik V, selv om den russiske koronavaksinen ennå ikke er godkjent i EU. Østerrike ønsker i første omgang å kjøpe rundt 1 million doser av den russiske vaksinen. De første 300.

VG - 03 juni 21 kl. 19:08

Medier: Liverpool-stjernen mister EM

Trent Alexander-Arnold mister sommerens europamesterskap etter skaden han pådro seg treningskampen mot Østerrike onsdag, ifølge britiske medier..

VG - 03 juni 21 kl. 19:08

Bekreftet: Liverpool-stjernen mister EM

Trent Alexander-Arnold mister sommerens europamesterskap etter skaden han pådro seg treningskampen mot Østerrike onsdag..

NRK - 02 juni 21 kl. 21:05

USA varsler straffetoll

Myndighetene i USA varsler straffetoll innen et halvt år mot seks land som har innført skatter som rammer store amerikansk tek-selskaper. USA varlet onsdag at de vil legge på 25 prosent ekstra toll på varer fra Storbritannia, Italia, Spania, Østerrike, Tyrkia og India..

VG - 22 april 21 kl. 10:15

Besøkte familien i Østerrike: Nå blir Kosta (18) sendt ut av Norge

Kosta Stramarko var forberedt på karantenehotell da han reiste til Østerrike for å feire søsterens bursdag, men nå blir han tvangssendt ut av landet..

NRK - 25 mai 21 kl. 09:44

Forbyr fly fra Storbritannia

Østerrike forbyr direktefly fra Storbritannia, ifølge nyhetsbyrået APA. Slike forbud har tidligere blitt innført mot land med høyt smittetrykk..

NRK - 17 april 21 kl. 12:57

Tilbyr å være møtevert

Sveits og Østerrike sier som både Finland og Østerrike at de kan være vertskap for et møte mellom USAs president Joe Biden og Russlands Vladimir Putin, ifølge den sveitsiske avisen Tages-Anzeiger. Utenriksdepartementet i Bern vil ikke kommentere nå..

Dagbladet - 21 mai 21 kl. 18:18

Amputerte feil bein: - Sjokkert

Et sykehus i Østerrike er i hardt vær etter en kritisk feil..

VG - 06 mai 21 kl. 21:01

Alpinstjernen Henrik Kristoffersen pådro seg ankelbrudd da han kjørte motocross

Henrik Kristoffersen (26) hadde et uhell under motocross-kjøring i Østerrike. Nå har han pådratt seg et brudd i et ankelben..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 21:01

Alpinstjernen Henrik Kristoffersen pådro seg ankelbrudd da han kjørte motocross

Henrik Kristoffersen (26) hadde et uhell under motocross-kjøring i Østerrike..

VG - 06 mai 21 kl. 21:01

Henrik Kristoffersen pådro seg ankelbrudd da han kjørte motocross

Alpinstjernen Henrik Kristoffersen (26) hadde et uhell under motocrosskjøring i Østerrike. Nå har han pådratt seg et brudd i et ankelben..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 21:01

Henrik Kristoffersen pådro seg ankelbrudd da han kjørte motocross

Alpinstjernen Henrik Kristoffersen (26) hadde et uhell under motocrosskjøring i Østerrike..

NRK - 02 april 21 kl. 14:34

Østerrike gir Tsjekkia vaksiner

Østerrike vil gi Tsjekkia 30.000 vaksiner mot koronaviruset, melder Reuters. Tsjekkia er hardt rammet av viruset, og den østerrikske forbundskansleren Sebastian Kurz sa nylig at EUs fordeling av vaksiner ikke har tatt nok hensyn til dette..

NRK - 29 april 21 kl. 21:51

Test formet som kjærlighet på pinne

I Østerrike er en nyutviklet testmetode for å påvise koronavirus blitt tatt i bruk i landets barnehager. Formet som en kjærlighet på pinne gjør den testingen lettere. Barn som ikke liker å teste seg med en pinne ned i halsen og opp i nesen, lar seg teste ved bruk av den nyutviklede metoden.

VG - 26 april 21 kl. 12:11

Firebarnsmoren Katja vil hjelpe Kosta (18): – Helt urimelig

Kosta Stramarko ble fredag (18) sendt ut av Norge etter å ha besøkt familien sin i Østerrike. Nå får han hjelp fra uventet hold..

E24 - 23 april 21 kl. 06:55

Norske Skog med milliardsatsing på bølgepapp

Norske Skog skal inn i emballasjemarkedet. Selskapet investerer en milliard kroner for å omgjøre en papirmaskin i Østerrike til produksjon av bølgepapp..

NRK - 17 april 21 kl. 12:57

Sveits tilbyr å være møtevert

Sveits sier som både Finland og Østerrike at de kan være vertskap for et møte mellom USAs president Joe Biden og Russlands Vladimir Putin, ifølge den sveitsiske avisen Tages-Anzeiger. Utenriksdepartementet i Bern vil ikke kommentere oppslaget..

NRK - 28 feb. 21 kl. 15:44

Gull til de norske kombinertgutta

Norge tok VM-gullet i lagkonkurransen i kombinert. Espen Bjørnstad, Jørgen Graabak og Jens Lurås Oftebro hentet inn og gikk fra Østerrike på de første etappene, og Jarl Magnus Riiber sikret gull på siste. Tyskland tok sølv, mens Østerrike tok bronse..

VG - 26 feb. 21 kl. 19:01

Norge kopierte VM-bronsen fra 2019 – gull til Østerrike i lagkonkurransen

OBERSTDORF/OSLO (VG) Akkurat som i Seefeld 2019, vant de norske kvinnene bronse under lagkonkurransen i hopp. Østerrike tok gullet foran Slovenia..

E24 - 16 jan. 21 kl. 20:09

XXL-butikker i Østerrike må holde stengt til februar

Østerrike har forlenget sine nedstengninger av butikker. Det betyr at XXL må holde sine syv butikker i Østerrike stengt minst frem til 8. februar..

NRK - 14 feb. 21 kl. 11:54

Strammere kontroll på tysk grense

Tyskland har innført strengere grensekontroll mot visse områder i Tsjekkia og Østerrike. Det er registrert mange utbrudd av virusvarianter i tsjekkiske regioner. Folk fra Tyrol i Østerrike må også vise en negativ koronatest for å få reise innenlands..

NRK - 16 mars 21 kl. 09:01

14 land stanser bruk av AstraZeneca

Stadig flere land har nå satt vaksinasjonen med AstraZeneca på vent, etter rapporter om mistenkte alvorlige bivirkninger. Per tirsdag hadde 14 land stanset all vaksinering, mens 5 land har sluttet å bruke AstraZeneca fra en spesifikk leveranse. Foruten Norge, Danmark og Island har også disse landene satt vaksinen på vent inntil videre.

NRK - 16 mars 21 kl. 09:01

15 land stanser bruk av AstraZeneca

Stadig flere land har nå satt vaksinasjonen med AstraZeneca på vent, etter rapporter om mistenkte alvorlige bivirkninger. Per tirsdag hadde 14 land stanset all vaksinering, mens 5 land har sluttet å bruke AstraZeneca fra en spesifikk leveranse. Foruten Norge, Sverige, Danmark og Island har også disse landene satt vaksinen på vent inntil videre.

Dagbladet - 15 mars 21 kl. 09:31

Politiet jakter testfusk i skiløypene

Østerrike ligger på verdenstoppen i testing, og krever bevis på negativt testresultat både hos frisøren og i skibakken. Om reglene ikke følges, venter en klekkelig bot..

Dagbladet - 15 mars 21 kl. 07:20

Skulle «evakueres» - døde etter bussturen

I Østerrike er det igangsatt et gigantisk søksmål mot staten etter håndteringen av coronautbruddet i mars i fjor. 32 coronadødsfall knyttes til skiparadisene Ischgl eller Tirol..

NRK - 07 feb. 21 kl. 15:58

Østerrike innfører grensekontroll

Østerrike innfører søndag grensekontroll ved grensene til alle naboland for å hindre smittespredning av mutert virus, melder Reuters. Dette skjer samtidig som landet letter på restriksjoner. Butikker og museer får blant annet åpne neste uke..

Dagbladet - 12 mars 21 kl. 09:31

Disse dødsfallene utløste vaksinestansen

En 49 år gammel kvinne fra Østerrike og en 60 år gammel kvinne fra Danmark er døde etter å ha mottatt AstraZeneca-vaksinen. Nå undersøker legemiddelmyndigheter i flere land om det er tilfeldig, eller om det kan være en sammenheng..

NRK - 11 mars 21 kl. 11:41

Minst seks land stopper vaksine

Danmark og minst fem andre land setter AstraZenecas vaksine på vent etter at flere vaksinerte har fått blodpropp. En person skal være død. Hvorvidt blodproppene og det ene dødsfallet skyldes koronavaksinen, er ikke klart.

VG - 03 feb. 21 kl. 10:13

Doping-hull i norsk lov: Østerrike måtte beholde Besseberg-etterforskning

I Østerrike risikerer man fengsel for å jukse til seg pengebeløp i toppidretten gjennom dopingmidler. I Norge slipper man straff..

Aftenposten - 03 feb. 21 kl. 10:13

Doping-hull i norsk lov: Østerrike måtte beholde Besseberg-etterforskning

I Østerrike risikerer man fengsel for å jukse til seg pengebeløp i toppidretten gjennom dopingmidler..

NRK - 01 feb. 21 kl. 18:17

Østerrike letter på restriksjoner

Østerrike letter noe på koronarestriksjonene, melder Reuters. Neste uke får butikker, museer, gallerier og dyrehager åpne, men med krav om munnbind. Elever får også komme tilbake på skolen, gitt at de har testet negativt for koronaviruset..

VG - 06 mars 21 kl. 15:30

Sølv til Riiber og Andersen på lagsprinten

OBERSTDORF/OSLO (VG) Espen Andersen (27) og Jarl Magnus Riiber (23) jaktet Østerrike febrilsk, men måtte nøye seg med sølv på lagsprinten..

Aftenposten - 06 mars 21 kl. 15:30

Sølv til Riiber og Andersen på lagsprinten

OBERSTDORF/OSLO (VG) Espen Andersen (27) og Jarl Magnus Riiber (23) jaktet Østerrike febrilsk, men måtte nøye seg med….

VG - 06 mars 21 kl. 15:30

Sølv til Riiber og Andersen på lagsprinten: – Fortærende

OBERSTDORF/OSLO (VG) Espen Andersen (27) og Jarl Magnus Riiber (23) jaktet Østerrike febrilsk, men måtte nøye seg med sølv på lagsprinten..

VG - 06 mars 21 kl. 15:30

Riiber svært skuffet etter sølv: – Jeg ødelegger gullsjansene

OBERSTDORF/OSLO (VG) Espen Andersen (27) og Jarl Magnus Riiber (23) jaktet Østerrike febrilsk, men måtte nøye seg med sølv på lagsprinten..

VG - 06 mars 21 kl. 15:30

Riiber tar på seg skylden: – Jeg ødelegger gullsjansene

OBERSTDORF/OSLO (VG) Espen Andersen (27) og Jarl Magnus Riiber (23) jaktet Østerrike febrilsk, men måtte nøye seg med sølv på lagsprinten. Etter løpet var Riiber svært skuffet over egen innsats..

Aftenposten - 06 mars 21 kl. 15:30

Riiber tar på seg skylden: – Jeg ødelegger gullsjansene

OBERSTDORF/OSLO (VG) Espen Andersen (27) og Jarl Magnus Riiber (23) jaktet Østerrike febrilsk, men måtte nøye seg med….

NRK - 26 des. 20 kl. 16:29

Østerrike stenger ned igjen

Etter å ha lempet på koronarestriksjoner inn mot julehøytiden, strammer Østerrike nok en gang til. Flere restriksjoner trådte i kraft i Østerrike på lørdag, blant annet vil bare matvarebutikker og apoteker få holde åpent fram til 17. januar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt