Åtte

Tirsdag, 11 Mai, 07:01

Nyheter om Åtte

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 mai 21 kl. 18:15

Over 10 milliarder i kontantstøtte

Kontantstøtteordningen har passert 10 milliarder kroner. Ordningen har gitt økonomisk støtte til mer enn 37.000 virksomheter siden pandemiens utbrudd.

NRK - 10 timer siden

Stranda hval i London avlivet

En ung minkehval måtte avlives etter å ha blitt strandet i elva Themsen ved Richmond i London, melder Sky News. Britiske myndigheter forsøkte lenge å redde hvalen, men måtte søndag gi opp forsøkene..

Aftenposten - 10 timer siden

Først fikk de statsstøtte. Så ble ansatte permittert. Etterpå kom koronatilskuddet.

Først fikk de statsstøtte. Så ble ansatte permittert. Etterpå kom koronatilskuddet..

VG - 18 timer siden

Kværner får 11,8 millioner i støtte fra nyåpnet kompensasjonsordning

Kværner blir den første virksomheten som får støtte under kompensasjonsordningen for innreisekarantene. Selskapet får 11,8 millioner kroner..

E24 - 18 timer siden

Kværner får 11,8 millioner i støtte fra nyåpnet kompensasjonsordning

Kværner blir den første virksomheten som får støtte under kompensasjonsordningen for innreisekarantene. Selskapet får 11,8 millioner kroner..

NRK - 01 mai 21 kl. 12:38

Måtte stoppe arbeid to ganger 1.mai

To ganger måtte Stjørdal kommune stanse kommunalt arbeid som fant sted 1. mai, som er arbeidernes internasjonale solidaritetsdag. Like etter klokka 9 pågikk det vasking av rådhuset i Stjørdal, skriver Stjørdals-Nytt.

NRK - I førrgår: 13:02

Åtte færre innlagte enn i går

106 pasienter er innlagt på norske sykehus med koronasmitte, åtte færre enn i går. 27 av dem får pustehjelp med respirator, og det er én færre enn i går..

NRK - I førrgår: 10:16

Ikke støtte til å rydde blymyr

Norges Skytterforbund får ikke hjelp fra staten til å rydde opp i blyforurenset myr i Bærum. Det skal ligge 800 tonn med miljøfarlig blyammunisjon begravd. Skytterne har bedt om 10 millioner i støtte.

NRK - 08 mai 21 kl. 06:20

Åtte påtente brammer i Østfold

I Råde i Østfold er det oppdaget åtte tilfeller av branntilløp i søplekasser og hekker som politiet mener er påtent. Alle brannene har vært raskt slukket. Ingen er pågrepet..

NRK - 08 mai 21 kl. 06:20

Åtte påtente branner i Østfold

I Råde i Østfold er det oppdaget åtte tilfeller av branntilløp i søplekasser og hekker som politiet mener er påtent. Det var i fem-tiden brannvesent rykket ut til brannene i Parkveien og Blomenholmveien. Alle branntillpene ble raskt slukket.

NRK - 07 mai 21 kl. 12:36

Åtte nye smittede i Vestnes

Vestnes kommune har fått melding om åtte nye smittetilfeller av covid-19. Tre av de nærkontaktene som nå har testa positivt er relatert til utbruddet ved Vard Brattvaag, fire andre er nærkontakter til de arbeiderne som testet positivt i forrige uke og som er relatert til Vard Langsten. Alle er i isolasjon på Trohaugen.

NRK - 07 mai 21 kl. 09:14

Åtte nye smitta i Ålesund

Ålesund kommune fekk seint torsdag kveld meldt om åtte personar med koronasmitte. Fleire av tilfella er knytte til utbrotet ved Jugendby barnehage. Det fører og til at Ålesund internasjonale skule er stengt i dag og ei gruppe er sett i karantene.

NRK - 07 mai 21 kl. 08:41

– Får støtte etter pilkastmetoden

Torsdag kom Kulturrådet med den nye listen over hvem som har fått stimuleringsstøtte av Kulturdepartementet. Artistene Åge Sten Nilsen og Bjarne Brøndbo mener støtten til konserter ser ut til å bli delt ut helt tilfeldig. Kulturrådet avviser dette..

VG - 06 mai 21 kl. 13:04

NATO pakker sammen i Afghanistan - Stoltenberg lover fortsatt støtte

NATO-landene ønsker å støtte Afghanistans væpnede styrker med trening og finansiering, også etter at NATOs styrke på omlag 10 000 soldater er ute av Afghanistan innen 11-september..

NRK - 05 mai 21 kl. 17:49

Opposisjonsleder bedt om å ta over

Israels president har bedt opposisjonsleder Yair Lapid om å danne en ny regjering. Sittende statsminister Benjamin Netanyahu måtte gi opp å finne grunnlag for en ny koalisjonsregjering i går, og kan dermed måtte gå av. Lapid får fire uker på seg..

E24 - 26 april 21 kl. 18:18

131 Equinor-ansatte var på plattform under gasslekkasje – flere måtte ut i livbåtene

131 ansatte var til stede på plattformen da det oppsto en lekkasje i forrige uke. Equinor måtte midlertidig stanse produksjonen og ansatte måtte ut i livbåtene..

E24 - 04 mai 21 kl. 17:11

Norge har utbetalt ti milliarder i kontantstøtte til bedrifter

Ordningen som har gitt kontantstøtte til mer enn 37.000 virksomheter siden pandemiens utbrudd har nå passert 10.000 millioner kroner..

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 18:30

Etter at dette bildet ble tatt, måtte VIF-talentet erkjenne noe viktig. Det har hjulpet ham på en tøff reise.

For fire år siden måtte Henrik Udahl (24) forlate Vålerenga for å få spilletid..

VG - 03 mai 21 kl. 11:22

Fikk offentlig støtte de ikke skulle ha: – Vi har ikke løyet om medlemstallene våre

Ungdomspartiene som fikk utbetalt to millioner kroner for mye i støtte fra Oslo kommune sier de hverken levert feil tall med vilje, eller visste at de fikk for mye penger. I samme periode satt AUF 800.000 i aksjefond..

NRK - 02 mai 21 kl. 19:55

Minst åtte drept i angrep i Nigeria

Minst åtte mennesker er drept i et angrep mot to nigerianske militærbaser nordøst i landet, melder AFP. Ytterliggående jihadister har den siste tiden trappet opp angrepet mot militærbaser som del av et opprør som går over ti år tilbake i tid..

Aftenposten - 15 minutter siden

Kommunene får 7,3 milliarder kroner mer i koronastøtte

Regjeringen bevilger ytterligere 7,3 milliarder kroner til koronahåndtering i kommunesektoren i årets budsjett..

VG - 15 minutter siden

Kommunene får 7,3 milliarder kroner mer i coronastøtte

Regjeringen bevilger ytterligere 7,3 milliarder kroner til coronahåndtering i kommunesektoren i årets budsjett..

E24 - 15 minutter siden

Kommunene får 7,3 milliarder kroner mer i Coronastøtte

Regjeringen bevilger ytterligere 7,3 milliarder kroner til coronahåndtering i kommunesektoren i årets budsjett..

NRK - 3 timer siden

Leonardo da Vinci skisse selges

En skisse av en bjørn, som er signert Leonardo da Vinci, forventes å bli solgt for over 16 millioner dollar på auksjon i juli. Dette skal være en av åtte Leonardo-tegninger som er igjen i privat eierskap, ifølge en pressemelding fra auksjonshuset Christie's. Skissen, som har navnet «head of bear», var også under auksjon hos Christie’s i 1860.

NRK - 7 timer siden

Driftsbygning i brann ved Harstad

Ved Sandsøya i Troms er det meldt om en brann i en driftsbygning der det skal befinne seg rundt 250 sau, melder Troms politidistrikt på Twitter. Det er ikke observert flammer, men mye røyk i bygningen. Lokalt brannmannskap er på stedet og jobber med å slukke brannen.

NRK - 7 timer siden

Kulturinstitusjoner i overskudd

Samtidig som permitterte fra norsk kulturliv har tapt inntekter under koronapandemien, har flere kulturinstitusjoner gått i pluss. 50 av de største kulturinstitusjonene som har fått statsstøtte viser at de til sammen har gått 193 millioner kroner i overskudd i fjor. Det viser en gjennomgang av årsregnskapene, skriver Aftenposten.

E24 - 9 timer siden

Polet oppjusterte salgsanslaget med 2,8 mrd. kroner etter tredje smittebølge

Det er vanskelig å utforme budsjett midt i en pandemi, noe Vinmonopolet fikk erfare da de måtte legge milliarder til 2021-anslaget. – Da vi budsjetterte i fjor høst visste ingen når grensene ville åpne igjen, sier poldirektøren..

NRK - 10 timer siden

Netanyahu lover kraftfullt svar

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at Hamas tråkket over streken ved å skyte raketter mot Jerusalem Nå lover han et kraftfullt svar. – Vi kommer ikke til å akseptere et angrep mot vårt territorium, i vår hovedstad, på våre innbyggere og soldater. Uansett hvem som angriper oss, vil måtte betale en høy pris, sa han..

Dagbladet - 10 timer siden

Nå tar politistaten over

Det foregår et paradigmeskifte i måten Russland styres på. Vladimir Putin har styrt med folkelig støtte bygget på patriotisme og nasjonalisme. Men nå tar politistaten over, skriver Morten Strand..

Aftenposten - 11 timer siden

Han klarte å gå ned 100 kg, men støtte på et problem. Da trådte kollegaen til.

DRØBAK: – Dere betyr så mye for meg, mye mer enn dere aner, sier Glenn Christiansen..

Aftenposten - 10 timer siden

Tjente millioner på å permittere ansatte og ha tomme saler

Først fikk de statsstøtte. Så ble ansatte permittert. Etterpå kom koronatilskuddet..

NRK - 11 timer siden

Stakk av fra grensekontroll

En italiensk bilfører stakk av fra kontroll ved Svinesund mandag, skriver Halden Arbeiderblad. Politiet fikk stanset bilen ved Sponvika. Mannen hevdet at han skulle jobbe i Norge, men ble bortvist og måtte returnere til Sverige, som følge av manglende dokumentasjon..

NRK - 12 timer siden

Reginussen legger opp

Forsvarsbauta Tore Reginiussen avslører på Instagram at han legger fotballskoene på hylla etter sesongen. 35-åringene spilte åtte år i Rosenborg, før han gikk til tyske St. Pauli i januar.

NRK - 12 timer siden

Reginiussen legger opp

Tidligere RBK-kaptein Tore Reginiussen legger opp etter årets sesong. 35-åringen varsler avgangen på Instagram. Reginiussen dro til Bundesliga-laget St.

Dagbladet - 14 timer siden

- Det jævligste jeg har sett

Tre venner var bekymret for Thea Braavold, og dro innom for å se til henne. Synet som møtte dem i 31-åringens leilighet var brutalt..

NRK - 18 timer siden

Kværner får 11,8 millioner

Kværner blir den første virksomheten som får støtte under kompensasjonsordningen for innreisekarantene. Selskapet får 11,8 millioner kroner. Klokka 12 mandag åpnet kompensasjonsordningen for innreisekarantene..

VG - 19 timer siden

Drapsdømt tiltalt for nytt drap: Måtte avbryte forklaringen

VESTFOLD TINGRETT (VG) Mannen som er tiltalt for drap på kjæresten Thea Braavold (31) mener han er uskyldig. Han mener drapet har sammenheng med et annet drap han ble dømt for i 2003..

VG - 19 timer siden

Tiltalt for drap på Thea: Måtte avbryte tiltaltes forklaring

VESTFOLD TINGRETT (VG) Mannen som er tiltalt for drap på kjæresten Thea Braavold (31) mener drapet har sammenheng med et annet drap han ble dømt for i 2003. Hans forklaring i retten mandag ble avbrutt fordi han mente han var for sliten til å fortelle..

NRK - 21 timer siden

12 nye smittetilfeller i Bærum

Det er registrert 12 nye smittetilfeller i Bærum det siste døgnet. Det er ett flere enn dagen før. 12 nye smittede er det nest høyeste siden 2.

Aftenposten - 22 timer siden

Sjansene er styrket

KOMMENTAR: Det er godt mulig Rosenborg ikke får noen større utfordring denne sesongen enn det som møtte laget i Oslo….

NRK - Igår: 04:54

Sju skadet i Jerusalem-opptøyer

Israelsk politi brukt kanoner med illeluktende vann og sjokkgranater for å spre demonstranter flere steder i Øst-Jerusalem natt til mandag. I Sheik Jarrad-området var det på ny direkte sammenstøt mellom politi og palestinske ungdommer. Ifølge palestinsk Røde Halvmåne ble sju mennesker skadet ved Damaskusporten og i Sheik Jarrad-bydelen.

Aftenposten - Igår: 21:15

TIL vurderer Espejord-grep: – Håpløst

Runar Espejord hadde ingen sjanse til å fortsette – og måtte ut av bataljen mot Bodø/Glimt med hamstringtrøbbel..

VG - Igår: 20:20

Bondeoppgjøret 2021: Traktorkolonne fra Jæren opplever massiv støtte

For å vise sin misnøye med jordbruksoppgjøret satte Arthur og Marit Salte søndag seg i traktoren for å kjøre til Oslo. Flere hundre traktorer har slått følge..

Aftenposten - 30 april 21 kl. 22:28

Russland innfører sanksjoner mot åtte EU-tjenestemenn – EU truer med å svare

EU sier de «forbeholder seg retten» til å svare etter at Russland fredag ga åtte tjenestemann fra EU-land innreiseforbud….

VG - Igår: 19:50

Botheim åpnet målkontoen og sendte Bodø/Glimt til topps

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Tromsø 3–0) Med 27 mål på 25 kamper forrige sesong er Kasper Junkers sko store å fylle, men Erik Botheim trengte bare i underkant av åtte minutter på å sette sesongens første mål..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt