Åpner

Mandag, 02 August, 21:34

Nyheter om Åpner

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 juli 21 kl. 19:54

SAS gjenåpner New York-rute

Flyselskapet SAS åpner direkteruten til New York for første gang siden 13. mars i fjor. – For SAS er dette en viktig dag, sier Hallvard Tveit, som er kaptein for selskapet.

NRK - 18 juli 21 kl. 17:34

Sier britene må være forsiktige

Storbritannias statsminister Boris Johnson oppfordrer britene til å fortsatt være på vakt mot koronaviruset når samfunnet åpner igjen mandag. – Vær så snill, vær forsiktige, og gå inn i det neste steget av gjenåpningen med respekt for andre mennesker og risikoen viruset fremdeles utgjør, sa Johnson. Storbritannia åpner til tross for økte smittetall knyttet til deltavarianten av koronaviruset, og antallet nye smittetilfeller er på det høyeste nivået siden januar..

NRK - 16 juli 21 kl. 06:57

Eiffeltårnet åpner etter ni måneder

Fredag åpner Eiffeltårnet i Paris dørene for besøkende for første gang på ni måneder. Nedstengingen har vært den lengste siden andre verdenskrig, skriver NTB..

E24 - 15 juli 21 kl. 07:00

Fisketorget drar inn millioner: Nå åpner Pallesen ny restaurant i havgapet

Han ble Eyvind Hellstrøms mesterkokk for ni år siden. Nå åpner Karl Erik Pallesen ny restaurant på Norges minste øy. – Vi blir nok ikke millionærer..

NRK - 8 timer siden

Kan ta flere uker før banen åpner

Tirsdag forrige uke begynte det å brenne flere steder langs linjen til Vestfoldbanen. Det fører til at den blir stengt en stund..

VG - 13 timer siden

Billie Eilish om selvbilde: – Jeg er ikke fornøyd med kroppen min

I et nytt intervju åpner Billie Eilish opp om hvordan sosiale medier preger hennes syn på egen kropp..

VG - I førrgår: 21:36

Jamie Lee Curtis: – Så på med undring og stolthet at sønnen vår ble til datteren vår

Skuespiller Jamie Lee Curtis (62) åpner for første gang opp om hvordan det var å følge sønnens overgang til å bli kvinne..

E24 - 30 juli 21 kl. 06:37

Asia-børsene faller etter turbulent uke

Det bærer igjen nedover for aksjene til kinesiske teknologikjemper. I USA peker pilene mot en tung start på børsene når handelen åpner i ettermiddag..

VG - 29 juli 21 kl. 21:39

OL-stjernene åpner opp om psykisk helse: – Jeg er ikke alene lenger

TOKYO (VG) Tennisstjernen Naomi Osaka (23) og turn-ikonet Simone Biles (24) har fått mest oppmerksomhet. Men stadig flere OL-utøvere forteller om utfordringene de sliter med utenfor idrettsbanen..

NRK - 29 juli 21 kl. 17:13

Åpner for rettssak mot Shakira

En spansk dommer mener bevisene er tilstrekkelige for at den colombianske sangeren Shakira må møte i retten tiltalt for skattesvindel, melder Reuters. Påtalemyndighet mener sangeren unnlot å betale opptil 14,5 millioner euro, rundt 150 millioner kroner, i skatt på inntekt opptjent mellom 2012 og 2014. Representanter for sangeren hevder Shakira ikke bodde i Spania før i 2015 og derfor har oppfylt all sine skatteforpliktelser..

E24 - 29 juli 21 kl. 15:04

Wall Street åpner opp: Nikola faller syv prosent

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene. Hydrogenselskapet Nikola faller kraftig etter at grunnleggeren Trevor Milton ble tiltalt for bedrageri..

E24 - 29 juli 21 kl. 08:24

Energiselskaper løfter Oslo Børs

Equinor bidrar til å løfte Børsen en positiv Oslo Børs. Ocean Sun og Nel er blant flere grønne selskaper som åpner sterkt..

Aftenposten - 28 juli 21 kl. 22:52

Barnehager og skoler i Oslo åpner på grønt nivå. Men mange ansatte er fortsatt ikke vaksinert.

Smittetrenden i Oslo er flat, men langt fra alle ansatte i barnehage og skole er vaksinert..

NRK - 28 juli 21 kl. 18:01

Tror på gjenåpning om to uker

Statsminister Erna Solberg føler seg trygg på at trinn fire av gjenåpningsplanen kan iverksettes om to uker. Det skriver TV2. – Jeg tror at vi åpner fullstendig i høst, men vi ønsker at litt flere skal være vaksinert, sa statsministeren til NRK tidligere i dag.

Aftenposten - 09 juli 21 kl. 16:42

FHI åpner for at kommuner kan tilby drop-in og dele doser med naboene

Mange kommuner har nå flere vaksiner enn armer å stikke dem i. Nå åpner FHI for at de kan tilby drop-in og dele….

NRK - 28 juli 21 kl. 13:35

Erna Solberg tror på åpning i høst

– Jeg tror at vi åpner fullstendig i høst, men vi ønsker at litt flere skal være vaksinert, sier statsminister Erna Solberg (H) til NRK. I dag ble det kjent at regjeringa utsetter trinn 4 i gjenåpningen av landet fordi deltaviruset, som smitter raskere og mer, har blitt dominerende i Norge. I tillegg blir presset på testapparatet større når folk reiser og er mer sammen.

NRK - 28 juli 21 kl. 12:27

Unge slipper smittekarantene

Barn og unge under 18 år vil fra 16. august bli unntatt plikt til smittekarantene, med unntak av husstandsmedlemmer eller nære kontakter til den smittete personen, som for eksempel en kjæreste. Unntaket gjelder kun hvis det gjennomføres testing i tråd med retningslinjer fra kommunen I dagens regelverk har ubeskyttede nærkontakter plikt til å være i smittekarantene i 10 døgn etter eksponering.

VG - 28 juli 21 kl. 00:57

Smitteutbruddet i Vesterålen: – En del har blitt provosert over tiltakene

Utbruddet som har herjet i Vesterålen de siste dagene nærmer seg 100 smittetilfeller. Kommunene i nord har måttet stramme inn, mens store deler av landet åpner opp. Det har skapt reaksjoner..

NRK - 08 juli 21 kl. 12:13

Flere åpner for drop-invaksinering

Flere kommuner sliter med å få folk til å møte opp til vaksinering og sitter igjen med for mange vaksinedoser. I Arendal har 5600 fått innkalling til vaksinering den siste uken, men under halvparten har møtt opp. Flere kommuner åpner derfor for drop-in, der alle som vil, kan møte opp og vaksineres..

NRK - 27 juli 21 kl. 06:43

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 16:46

Mandag åpner delvis grensene. Men Norge er fortsatt et av de mest lukkede landene i Europa.

Nå åpner Norge delvis grensene til Europa. En av fem har vært vurdert en ferie i utlandet i sommer..

E24 - 23 juli 21 kl. 15:31

Wall Street åpner handelen i positivt terreng

Etter at både Twitter, Intel og Snap leverte kvartalsrapportene etter stenging i går, begynner Wall Street med oppgang..

VG - 23 juli 21 kl. 14:56

Wijnaldum åpner opp om PSG-overgangen

Georginio Wijnaldum (30) letter på sløret om hvorfor han valgte PSG foran Barcelona..

E24 - 04 juli 21 kl. 08:20

SAS gjenåpner New York-rute

Flyselskapet SAS gjenåpner direkteruten til New York for første gang etter koronapandemiens utbrudd..

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 08:20

SAS gjenåpner New York-rute

Flyselskapet SAS gjenåpner direkteruten til New York for første gang etter koronapandemiens utbrudd..

NRK - 23 juli 21 kl. 07:15

Gymnaster velger heldekkende drakt

Det tyske kvinnelige gymnastikklandslaget åpner nå for at hver gymnast kan velge å bruke heldekkende drakter. Målet er å motkjempe seksualiseringen av kvinnelig gymnastikk. Det tyske laget stilte med heldekkende lilla drakter under en trening i Tokyo på torsdag.

NRK - 22 juli 21 kl. 11:04

Iran åpner ny oljeterminal

Iran har åpnet sin første oljeterminal utenfor Persiabukta og kan dermed unngå det trange Hormuzstredet som patruljeres av amerikanske krigsskip. – Vi hadde én terminal, og dersom det var problemer, kunne oljeeksporten vår avskjæres. Dette er derfor en historisk dag for Iran, sa avtroppende president Hassan Rouhani torsdag..

E24 - 22 juli 21 kl. 09:45

Elon Musk åpner for bitcoin-betaling igjen

Bitcoin-prisen stiger etter at Tesla-sjef Elon Musk sier på en pressekonferanse at han «mest sannsynlig» vil godta betalinger med bitcoin igjen..

E24 - 22 juli 21 kl. 07:10

Oppgang på Asia-børsene dagen før OL åpner

Asia-børsene er opp torsdag, men pandemiuro kan påvirke markedene i dagene fremover..

VG - 21 juli 21 kl. 15:41

Ruud om forholdet til Nadal: – Vi tar en golfrunde her og der

BÅSTAD (VG) Casper Ruud (22) har aldri lagt skjul på at tennislegenden Rafael Nadal (35) er hans største idol. Nå åpner han opp om både deres vennskap, intense treningsøkter og verdensstjernens væremåte..

E24 - 21 juli 21 kl. 08:34

Analytiker venter oppgang for Oslo Børs onsdag morgen

Det er oppgang i vente når Oslo Børs åpner onsdag morgen..

NRK - 20 juli 21 kl. 21:18

Åpner for vaksineplikt i Hollywood

Obligatoriske covid-19-vaksiner for film- og tv-produksjoner blir nå tillatt, skriver Deadline. Hollywoods ulike fagforeninger og selskaper har kommet til enighet om at produsentene kan kreve at skuespillere og øvrig stab coronavaksinerer seg..

NRK - 20 juli 21 kl. 20:42

Nå kan du gifte deg på Trolltunga

Ullensvang kommune åpner opp for at man lørdag 14. august kan gifte seg på den kjente turistattraksjonen Trolltunga. Det er første gang dette skjer.

VG - 20 juli 21 kl. 12:14

Fra tysk suksess til OL for Norge: – En komplett spiller

Den tyske suksessen til Christian O’Sullivan (29) og Magnus Gullerud (29) har gått under radaren i Norge. Natt til lørdag åpner håndballgutta OL. Magdeburg-duoen har med seg European League-seier i bagasjen..

E24 - 20 juli 21 kl. 09:00

Oslo Børs åpner med oppgang

Aksjene stiger for Aker BP tross skuffende funn i Barentshavet..

NRK - 19 juli 21 kl. 15:41

Travel sommer for Røde Kors

Det har blitt enda en travel sommer for Røde Kors-frivillige. – Vi ser at aktivitetene tar seg opp mange steder, og det er hyggelig å bidra til at samfunnet åpner opp igjen i sommer, sier nestleder Jarle Bjørge Øverland i Røde Kors Hjelpekorps. Rundt 6.

E24 - 19 juli 21 kl. 09:00

Bredt fall på Oslo Børs

Børsen åpner uken i rødt i likhet med markedene i Europa og Asia. Oljeprisen faller etter Opec-enighet om produksjonsøkning..

E24 - 19 juli 21 kl. 06:51

Asia-børser åpner uken med fall

De to viktigste indeksene på Tokyo-børsen startet med fall da markedet åpnet i Japan mandag, få dager før OL starter. Også i Hongkong startet uken med nedgang..

NRK - 19 juli 21 kl. 05:53

Tokyo-børser åpner med fall

De to viktigste indeksene på Tokyo-børsen startet med fall da markedet åpnet i Japan mandag, få dager før OL starter. Også i Hongkong startet uken med nedgang. Hovedindeksen Nikkei 225 falt 1,34 prosent kort tid etter åpning mandag.

Aftenposten - 18 juli 21 kl. 16:41

Kaggestad åpner opp om tøft år: – Rart å si «morna» til Tour de France

Johan Kaggestad var tilbake i TV 2s Tour de France-studio før den siste etappen av årets ritt, etter et tungt år med….

VG - 18 juli 21 kl. 16:41

Kaggestad åpner opp om tøft år: – Rart å si «morna» til Tour de France

Johan Kaggestad var tilbake i TV 2s Tour de France-studio før den siste etappen av årets ritt, etter et tungt år med sykdom..

VG - 18 juli 21 kl. 16:41

Kaggestad åpner opp om tøft år: – Det var jævlig vondt og ganske dramatisk

Johan Kaggestad var tilbake i TV 2s Tour de France-studio før den siste etappen av årets ritt, etter et tungt år med sykdom..

Aftenposten - 18 juli 21 kl. 16:41

Kaggestad åpner opp om tøft år: – Det var jævlig vondt og ganske dramatisk

Johan Kaggestad (77) var tilbake i TV 2s Tour de France-studio før den siste etappen av årets ritt, etter et tungt år….

VG - 18 juli 21 kl. 16:39

Sophie Elise åpner opp om bruddet: – Kan ikke late som alt er rosenrødt

Sophie Elise omtaler bruddet som «brått og hardt» i ny video. Samtidig avslører hun at assistenten har sagt opp..

VG - 18 juli 21 kl. 14:04

Sydney får ikke bukt med smittetallene: – Veldig, veldig vanskelig

Mens Europa levde med strenge restriksjoner, så mange med lengtende blikk til Australias coronafrie hverdag. Nå strammer Sydney ytterligere inn mens Norge åpner opp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt