E24 > Økonomi

Saturday, 23 September, 19:03

E24 - 07 jun 23 kl. 06:25

Zimbabwe-børsen opp 600 prosent etter frykt for valutakollaps

Handelen i hovedstaden Harare ble stoppet tirsdag. Frykt for ytterligere svekkelse av landets valuta trekker folk til børsen..
Les mer på E24


Les mer om:
Harare

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Zimbabwe-børsen, opp, 600, prosent, etter, frykt, for, valutakollaps
Klartale - 28 aug 23 kl. 11:00

Begge mener de vant valget i Zimbabwe

Resultatene fra valget i Zimbabwe kom lørdag kveld. De var to dager tidligere enn ventet. President Emmerson Mnangagwa fikk 52,6 prosent av stemmene, ifølge valgkommisjonen.

Klartale - 02 maj 23 kl. 16:30

Velger du bil eller kollektivt?

Vi gikk mer i fjor enn før i de store byene. Flere reiste også kollektivt i 2022 enn i 2021. Det viser undersøkelsen for reisevaner i 2022, skriver Statens vegvesen i en pressemelding.

NRK - 28 jun 23 kl. 18:03

Oslo Børs steg onsdag

Hovedindeksen på Oslo Børs steg med 1,06 prosent onsdag, og endte på 1.198,67 poeng. Tungvekterne på børsen sørget for oppgangen.

E24 - 13 aug 23 kl. 13:32

Sentralbanken i Zimbabwe laster opp i diamanter

Økonomien i Zimbabwe har hatt et turbulent tiår. Et nytt regelverk som skal bidra til stabilisering gjør at sentralbanken i Zimbabwe nå sitter med store verdier i diamanter..

Klartale - 23 mar 23 kl. 15:30

Klarer Norge å kvalifisere seg?

Herre-landslaget til Norge skal spille mot Spania. Den spilles lørdag. Kampen er kvalifisering til Europa-mesterskapet (EM).

NRK - 20 maj 23 kl. 10:54

Over 4.000 fanger løslates fra fengsel i Zimbabwe

Zimbabwe har begynt løslatelsen av over 4.000 fanger som har fått presidentamnesti, noe de sier vil sørge for at fengslene ikke blir så overfylte. Zimbabwes fengsler har egentlig en makskapasitet på 17.

NRK - 24 aug 23 kl. 08:49

Forsinkelser gir enda en valgdag i Zimbabwe

Flere steder i Zimbabwe holder valglokalene åpent også torsdag ettersom selve valgdagen var preget av store forsinkelser. Samtidig har stemmeopptellingen begynt andre steder. Regjeringen til president Emmerson Mnangagwa og regjeringspartiet ZANUPF er under press til å gjennomføre et troverdig valg etter at det samme partiet har hatt makten i landet i 43 år.

NRK - 03 jul 23 kl. 19:18

Oslo Børs åpnet tredje kvartal med oppgang

Hovedindeksen på Oslo Børs endte opp 0,91 prosent på ukens første handelsdag. Tungvekterne på børsen sørget for oppgangen. Børslokomotivet Equinor var som vanlig mest omsatt mandag, etterfulgt av Aker BP og DNB.

NRK - 13 mar 23 kl. 15:03

Bankaksjer stuper på Wall Street – handelsstans for krisebank

Kursraset fortsetter for bankene på Wall Street. Handelen i First Republic Bank ble stanset etter at verdien var mer enn halvert. First Republic ledet an i et bredt fall for amerikanske bankaksjer.

NRK - 31 mar 23 kl. 13:57

Prisveksten avtar i eurosonen

Prisveksten i eurosonen avtar, og inflasjonen har falt fra 8,5 til 6,9 prosent fra februar til mars, viser tall fra EUs statistikkbyrå. I oktober i fjor var inflasjonen i eurolandene på hele 10,6 prosent, men den har falt jevnt siden. Prisveksten på mat, alkohol og tobakk har imidlertid vært høy, hele 15,4 prosent det siste året.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Kraftig prishopp på olivenolje

I Spania er det olivenolje-tyver på ferde. Her hjemme ligger den populære oljen på toppen av prisstatistikken til SSB..

E24 - 3 timer siden

117 kan miste jobben etter entreprenørkonkurs: – Trist dag

Etter 18 års drift melder KF Entreprenør oppbud. – Uvisst om vi klarer å sikre løsninger som innebærer videre arbeid for de ansatte, sier bostyrer..

E24 - 4 timer siden

Nye milliardsprekker i oljebransjen: – Vanvittig kostnadsøkning

Equinors oljeprosjekt Johan Castberg sprekker med 13 milliarder kroner, mens Vår Energis Balder X sprekker med fire milliarder. – Viser at Equinor ikke har hatt kontroll på kostnadene, sier Lars Haltbrekken (SV)..

E24 - 6 timer siden

Fagarbeidere har ikke råd til å bo i Oslo: – Vi er på vei inn i en ond spiral, sier NHO

En familie med to lavtlønte foreldre har bare råd til 0,2 prosent av egnede boliger i Oslo. – Vi er på vei inn i en ond spiral, sier NHO..

E24 - 8 timer siden

Flytopp Per Braathen om «grønnere reiser»: – Folk er ikke villig til å betale for det

Flyinvestor Per G. Braathen vil gjøre det skamfullt ikke å velge mer miljøvennlige reiser. Han er overrasket over at det er fritidsreisende som drar lasset..

E24 - 9 timer siden

Nostalgisk trend: Yngre går tilbake til filmen.

Den analoge filmen var ikke død. Fotobutikkene klarer ikke å skaffe nok filmruller. Bransjen er tatt på sengen av trenden..

E24 - 11 timer siden

Hollywood-streiken: Tre dager med forhandlinger uten enighet

Heller ikke fredag ble partene i manusforfatter-streiken i Hollywood enige om en avtale. Streiken har nå vart i 144 dager..

E24 - 11 timer siden

TV-stjerne gransket kryptobransjen: – Jeg kunne bare ikke stoppe

SAN FRANCISCO (E24): Skuespiller Ben McKenzie (45) fryktet for karrieren da han begynte å granske kryptobransjen. Når en av historiens største svindelsaker nå kommer for retten, kan han tenke «hva var det jeg sa?»..

E24 - 11 timer siden

Plastertesten

Erna Solberg har ikke lyst til å gi seg. Men kan hun overleve politisk?.

E24 - 19 timer siden

Strømmetjeneste tar reklamegrep – øynes milliardhopp

Det drar seg til i kampen om strømme-inntektene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com